Téthelyzetben a vállalatok

Ki, hogy és miként oldja meg a járvány miatt szükségessé vált részleges, vagy teljes leállást? Ez foglalkoztatja ma a cégvezetőket. Erről beszélgettünk Kristóf Györgyivel, a Hammel & Hochreiter ügyvezető igazgatójával a Figyelő április 2-i számában.

További olvasott hírek
Beperelik az idősotthont az áldozatok rokonai

BORSONLINE Ügyvédhez fordult Csüri Krisztián és felesége, mert szeretnék, ha bíróság mondaná ki: ami Julika nénivel, Krisztián édesanyjával történt a fővárosi fenntartású Pesti úti Idősek Otthonában, az tűrhetetlen és nem ismétlődhet meg másokkal. Dr. Futó Barnabás ügyvéd szerint valakinek vállalnia kell a felelősséget büntetőjogi és anyagi szempontból is.

Hivatalosan június 24-én ismerhetjük meg a VW Arteon kombit, addig is itt vannak újabb álcázatlan képek

AUTOMOTOR Látványosabb orral, praktikusabb befejezéssel és új motorokkal frissül a Volkswagen márka legnagyobb személyautója.

Budapest – Buenos-Aires. Elsőnek mutatjuk be a Bécsi autokiállításon nagy feltűnést keltett új magyar távolsági autóbuszt

AUTOMOTOR A Dél-Amerikába szánt autóbuszról szóló írások először az Autó 1949/10 és 11-es számában jelentek meg.

Hajszárítás közben fotózták le a félmeztelen bemondónőt

RIPOST Maria Limant a legutóbbi labdarúgó vb-n ismerte meg a világ, amikor lenge öltözetben szurkolt az orosz válogatottnak.

Ágyú-, ima-, hála-, és énekszóval emlékeztek Trianonra

KEMMA Komárom-Esztergom megye szinte minden településén megemlékezést tartottak Trianon századik évfordulója alkalmából.

2020.06.05 + TV melléklet

DUOL

2-3 óra alatt megemelheti Subaru XV-jét

AUTOMOTOR Ha a 220 mm nem lenne elég, a Crawford Performance tuningcég készletével és a megfelelő szerszámokkal gyorsan megemelheti Subaru XV-jének hasmagasságát.

Baló Júlia: Latinovits élni akart

BORSONLINE Találkozott a színészlegendával halála előtt is, a Völgy utcai szanatóriumban. Beszélgettek a terveiről, amelyekben nem szerepelt az öngyilkosság. Az író-újságíró tisztában van vele, mi vezetett Latinovits Zoltán halálához.

Már személyszállító kivitel is van az új Opel Vivaro-ból

AUTOMOTOR A haszonjármű és a Zafira Life nevű személyautó közé érkezik a kínálatba az Opel Vivaro Combi, akár kilenc személyes utastérrel, mélygarázs-kompatibilis 1,9 méteres magassággal.

A sztárszerelmeket sem kímélte a koronavírus

BORSONLINE A koronavírus-járvány miatt elrendelt karantén és az összezártság sok kapcsolat végét jelentette. Nem volt ez másképp a hazai hírességek között sem. Lássuk, kik azok a sztárok, akik a pandémia alatt döntöttek a különválás mellett.

Kiskunhalasi autókereskedőhöz hajtottak a fővárosban ellopott autóval

AUTOMOTOR Kamerákon keresztül követték a VII. kerületből ellopott autó útját Kiskunhalasig, egészen egy ottani autókereskedésig.

Óráink vannak hátra: brutális jégeső és vihar csap le az országra

RIPOST Másodfokú riasztást adtak ki a heves viharok miatt.

Jogerős ítélet született Czeglédy ügyében

FIGYELO Jogerősen két és fél, illetve három és fél év börtönbüntetéssel sújtotta kedden a Szegedi Ítélőtábla a közvetve a Human Operator Zrt. alvállalkozójaként dolgozó Kopernikusz Iskolaszövetkezet korábbi vezetőit.

Ezért nem igazolta le a Real Madrid Király Gábort

FIGYELO Vissza akarom adni mindazt, amit a labdarúgástól kaptam – mondta a Figyelőnek a Bundesligát és a Premier League-et is megjárt, 108-szoros válogatott korábbi kapus. A róla szóló dokumentumfilm kapcsán felidézte karrierje sarokpontjait, de van véleménye a jelenkori futballfejlesztésekről is.

Új pozíciót kapott a volt budapesti főpolgármester

FIGYELO Tarlós István bekerült a MÁV igazgatóságába.

Magyarországon sikerült először izolálni a koronavírust

FIGYELO Az operatív törzs beszámol a legfrissebb fejleményekről a vírussal kapcsolatban.

2020.06.05 + TV melléklet

FEOL

33 év után búcsúzik a Peugeot 405 – aggódni nem kell, pickupként és luxusautóként tovább gyártják

AUTOMOTOR Az Iran Khodro bejelentette, hogy leállnak a Peugeot 405 sorozatgyártásával, ezt követően csak a gazdagon felszerelt Pars és az Arisun pickup lesz megvásárolható.

Évvége az iskolákban: Most a szülőket osztályozzák a tanárok

BORSONLINE Elképesztő erőfeszítéseket tettek tanárok, diákok, szülők, hogy ak oronavírus-járvány ellenére ne kelljen lefújni ezt a tanévet: pár nap alatt átállt a digitális oktatásra az ország. Most ér véget a tanév, zárják a jegyeket a tanárok, de a kapott jegyek most sokszor nem a tényleges tudást tükrözik. Egy Ripostnak nyilatkozó tanítónéni elmondta, mi az oka. „Egyest kapott a harmadikas kisfiam, mert a tanár nem kapta meg a mailemet! Most ez rontja le az év végi jegyét” - dühöng Judit, a kétgyerekes anyuka újságírónknak. „Értekezlet közben gyorsan megoldottam a lányom utolsó négy algebrafeladatát, mert nem boldogult vele a témazárón” - meséli László, akinek elsős a lánya a gimnáziumban.

VV Fanni elrablója koronás lehetett

BORSONLINE Közel egy hónapig lázasan feküdt a házi őrizetben B. László, VV Fanni elrablója. Nagybátyja szerint valószínű, hogy a koronavíruson esett át.

Európai autó lett a Jeep Compass

AUTOMOTOR Az új motorokkal és megjelenéssel felfrissített Jeep Compass már az olasz Melfiből kerül az európai ügyfelekhez.