Turbófokozatra kapcsolt a balatoni haltelepítés

Jó hír a horgászoknak, hogy 2020-ban rengeteg hal kerül a Balatonba. November utolsó hetére túlteljesítette az előírt pontytelepítési kötelezettségét a Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt., és a következő hetekben tovább folytatják az előnevelt pikkelyesek vízbe engedését.

További olvasott hírek
Rozmaringos báránycomb, a fejedelmi lakoma: a munka oroszlánrészét a sütő végzi helyetted

MINDMEGETTE A bárányhús egy igazi ünnepi fogás, ami húsvétkor hagyományos ételnek számít, amit vasárnap szoktak a szépen terített asztalra helyezni. Bárányhúst sütni nem olyan nagy ördöngösség, videón mutatjuk a receptet.

Egyszerűen nagyszerű kevert tésztás húsvéti sütemény

MINDMEGETTE Ha nem várt vendégek toppannak be húsvétkor, ez a sütemény megment minket. Akár az utolsó pillanatban is nekiállhatunk, hiszen alig több mint félóra alatt elkészül.

Újabb 4132 kg hal került a Balatonba

LIKEBALATON A napokban is zajlik a Balatonnál a haltelepítés, melynek során több ezer hal kerül a tóba.

Ettél már mennyei teasüteményt? Így készítsd el otthon!

LIKEBALATON Az őszi-téli időszakban más finomságokat kíván meg az ember egy cukrászdában, és az ünnepi szezonban más sütemények készítésének áll neki a konyhában is. Bekukkantottam a balatonfüredi Arácsi Cukrászdába, hogy milyen ínyencségeket vihetünk haza magunkkal, Kara Zsuzsanna tulajdonos pedig elárulta a jó teasütemény titkát. Nem túlzás: mennyei ízeket kóstolhattam, és egy recepttel a zsebemben távoztam.

Elhunyt Benczédi Sándor, a Veszprémi Petőfi Színház örökös tagja

LIKEBALATON

Megkezdték a siófoki jégcsarnok alapozását

LIKEBALATON A Balatoni Bocsok jégkorongcsapatot életre hívó Blue Point Sportegyesület jégcsarnokot épít Siófokon.

Mennyibe kerül majd egy gombóc fagyi a Balatonnál?

LIKEBALATON A vírusvédelmi intézkedések, az alapanyagok árának emelkedése és a foglalkoztatás kibontakozó lehetőségeinek fényé­ben kismértékben ugyan várható, viszont nem lesz olyan elrettentő erejű áremelés a Balatonnál.