Újabb 8 ember vesztette életét Magyarországon a koronavírus miatt - a fertőzöttek száma az ezerhez közelít

Meghalt 8 krónikus beteg, és 980-ra emelkedett az azonosított koronavírus-fertőzöttek száma Magyarországon - tájékoztatott a koronavirus.gov.hu csütörtök reggel. A koronavírus magyarországi halálos áldozatainak száma 66-ra emelkedett. A most bejelentett elhunytak közül kettő férfi, hat nő, mindegyiküknél volt valamilyen meglévő alapbetegség (krónikus vesebetegség, daganatos megbetegedés, szív és érrendszeri betegség). A legfiatalabb elhunyt a nyolc közül 48, a legidősebb 93 éves volt. (A csütörtök reggel bejelentett elhunytak átalgéletkora 76 év) Az oldal adatai szerint 96-an már gyógyultan távoztak a kórházból.

További olvasott hírek
Ti melyik oldalatokon aludtok? Komoly veszélyeket rejt a legnépszerűbb póz

MINDMEGETTE Ha alvásról van szó, szinte mindenkinek megvan a kedvenc pozitúrája az ágyban. A gond ezzel csak az, hogy szeretett alvópózunk nem feltétlenül egészséges. Nem is lehetne aktuálisabb ez a téma, hiszen vasárnap órát állítunk, ezért most még fontosabb alvásunk minősége. Most eláruljuk, melyek azok a fekvő pozíciók, amiket kerülj, és melyek azok a testhelyzetek, amik egészségünknek sem ártanak még a legmélyebb álmunkban sem.

Rozmaringos báránycomb, a fejedelmi lakoma: a munka oroszlánrészét a sütő végzi helyetted

MINDMEGETTE A bárányhús egy igazi ünnepi fogás, ami húsvétkor hagyományos ételnek számít, amit vasárnap szoktak a szépen terített asztalra helyezni. Bárányhúst sütni nem olyan nagy ördöngösség, videón mutatjuk a receptet.

Igencsak megasszonyosodott Debreczeni Zita – fotó

BORSONLINE A negyvenéves családanyát egyáltalán nem zavarja, hogy a szülés óta teljesen átalakult a teste.

Elmeállapota miatt felmentették azt a férfit, aki megölte a szüleit Sopronban

BORSONLINE Kóros elmeállapota miatt felmentette az emberölés vádja alól az első fokon eljáró Győri Törvényszék azt a férfit, aki tavaly novemberben megölte a szüleit Sopronban, s elrendelte a vádlott határozatlan idejű kényszergyógykezelését - tájékoztatta a törvényszék szóvivője csütörtökön az MTI-t.

Fantasztikus áttörés: egy új gyógyszer semlegesítette a koronavírus összes variánsát

BORSONLINE A szer laboratóriumi körülmények között kiválóan teljesített.

Idén egészen máshogy alakul Kis Grófo húsvétja, megszólalt a Bulibáró

BORSONLINE Az énekes megfogadta: biztos nem eszi degeszre magát az ünnep alatt.

Kiderült, mikor helyezik örök nyugalomra Szvoboda Bencét

BORSONLINE A nyilvános temetésen mindenkit szívesen vár a család.

Ha így készíted a méteres kalácsot húsvétra, tökéletes lesz a végeremény!

MINDMEGETTE A méteres kalács egy olyan sütemény, amit kapsz meg cukrászdában, kizárólag a családi ünnepek, esküvők alkalmával készül, így mindenkinek, aki szereti az otthon melegét, az karácsonyok, húsvétok hangulatát idézi meg. Most a Gábor, a Házi Pék mutatja meg aprólékosan, lépésről lépsre, hogyan lesz tökéletes!