Vannak fegyvereink a koronavírus ellen, és van elég muníciónk

Februárban még nem sokan gondolhatták, hogy két hét múlva Európa jelentős részén szinte megáll az élet a koronavírus-járvány terjedése miatt, Magyarországon pedig azonnali veszélyhelyzet elrendelése válik szükségessé. Ennek kihirdetésekor (alig néhány hete!) a többség még nem gondolta, hogy az Unió több országában hamarosan a tízezer főt is átlépi a járvány halálos áldozatainak száma, hazánkban pedig kijárási korlátozás lép életbe.

További olvasott hírek
Narancsos-diós szelet a vendégeknek – az utolsó morzsáig elfogy, annyira finom!

MINDMEGETTE Ha még mindig nem tudod, mivel kínáld meg hétfőn a locsolókat, mutatunk egy isteni finom receptet, ami népszerű lesz a vendégek körében.

Így készítsd el a húsvét egyik klasszikus süteményét, a répatortát: kuglófformában sütve még szebb lesz!

MINDMEGETTE A húsvéti nyúl kedvenc csemegéje a répa, talán innen ered a szokás, hogy húsvétkor répatortát készítünk. Most egy különleges receptet hoztunk: a tésztát kuglófformába tettük, úgy sütöttük meg. A látvány mesés lett, az íze pedig fantasztikus!

Gáspár Bea életmentő műtéten esett át

LOKAL Bea asszonyt évek óta állandó rosszullétek kínozták, hirtelen meg is hízott. 2017-ben pajzsmirigy-alulműködést diagnosztizáltak nála, amitől az élete fenekestül felfordult, nemrég ezért egy gyomorszűkítő műtéten essen át.

Budapest kulturális nagyhatalom

LOKAL Új, modern játszóhellyel bővült a budapesti Thália Színház – jelentette be Kálomista Gábor, a Thália Színház igazgatója. Az intézmény átadták a 141 nézőt befogadó Thália Télikertet is. A felújításhoz a főváros 500 millió forinttal járult hozzá.

Új technológiával fejlesztenek a webshopok

LOKAL Az utóbbi években Magyarországon is általános jelenséggé vált az internetes vásárlás, mégis rendszeresek az olyan visszatérő kifogások, amelyek miatt sokan még ma is félnek online rendelni.

A Coopera augusztus 20-án mutatja be Bánk bán előadását a Margitszigeten

LOKAL A Coopera augusztus 20-án mutatja be új Bánk bán előadását Vidnyánszky Attila rendezésében a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon.

Franciaország egész területén 40 fok körüli a hőmérséklet

LOKAL Franciaország egész területére kiterjedt a kánikula szerdán, szinte mindenhol 40 fok közelébe emelkedett a hőmérők higanyszála, s csütörtökre további felmelegedést jeleznek előre a meteorológusok.