Videó: amikor Totti „sokak örömére” lebüntette Balotellit

A 2010-es Olasz Kupa döntőjében járunk, az Inter 1–0-ra vezet a hajrában a Roma ellen. Francesco Totti frusztrált, és tulajdonképpen pályafutása egyik legrondább megmozdulását hajtja végre. Mindezt azonban teszi Mario Balotelli ellen. Azt túlzás lenne állítani, hogy az Inter akkori csatára közutálatnak örvend ekkor, de sokan nemhogy megbocsájtják Tottinak a tettét, a szívük mélyén még éljenzik is...

További olvasott hírek
Gyász: elképesztő tragédia, 31 évesen elhunyt az olasz válogatott futballista

NEMZETISPORT Sokkoló hirtelenséggel, mindössze 31 éves korában elhunyt Davide Astori, a Fiorentina olasz válogatott futballistája.

Juventus: C. Ronaldo nem tölti ki a szerződését – sajtóhír

NEMZETISPORT A Juventus a hétvégén bebiztosíthatja bajnoki címét, és ehhez az is elég, ha egy pontot szerez a Fiorentina ellen, ugyanakkor a csapat hétközi BL-búcsúja után a helyi sajtó arról írt, hogy Cristiano Ronaldo idő előtt távozhat az együttestől.

Juve: „Távozás?” – CR a bajnoki ünneplés közben válaszolt!

NEMZETISPORT A napokban felvetődött az olasz sajtóban, hogy Cristiano Ronaldo nem tölti ki szerződését a Juventusnál, sőt, az is benne van a pakliban, hogy már a nyáron búcsút intene Torinónak a portugál klasszis. A „zebrák” hetese most a bajnoki ünneplés során reagált.

Videó: Cristiano Ronaldo első gólja a Juventusban

NEMZETISPORT Cristiano Ronaldónak nyolc perc sem kellett ahhoz, hogy első mérkőzésén betaláljon a Juventusban. A Real Madridtól szerződtetett portugál csillag a torinóiak hagyományos idény előtti felkészülési mérkőzésén, a Juventus A és a Juventus B csap össze vasárnap délután.

Fiorentina: kiderült, mi okozta Davide Astori halálát

NEMZETISPORT Szívmegállás okozta a vasárnap tragikus hirtelenséggel elhunyt Davide Astori halálát – jelentette be kedden az udinei ügyészség a boncolás elvégzése után.