Videó: lusta edzeni? Éric Cantona remek motivációs stílusa segít

Éric Cantona, a Manchester United korábbi legendás francia labdarúgója bejelentkezett otthonából. Az 53 esztendős volt klasszis két gyermekének tartott edzést vasfegyelemmel. Cantona üzent követőinek, reméli, mindenki egészséges, otthon maradnak és sokat edzenek!

További olvasott hírek
A szombathelyi „csoda” – és ami mögötte van

AUTOMOTOR A Csepel teherautó nagyjavításáról szóló írás először az Autó-Motor 1956/9 és 10-es számában jelent meg.

Magyar Suzuki kutatás: 10-ből 4 embernek nincs gondja a parkolással

AUTOMOTOR A legszívesebben orral előre parkolunk, de a válaszadók szerint nekik tulajdonképpen mindegy, hogyan állnak meg autójukkal.

PL: csúszik a kezdés az MU–Liverpool rangadón

NEMZETISPORT Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 34. fordulójának rangadóján a Manchester United a Liverpoolt fogadja, de biztos, hogy a meccs nem kezdődik el 17.30-kor, a tulajdonosi kör ellen tüntető szurkolók akciója miatt.

MU: Mourinhót kirúgták, Pogba 5 perccel később kirakott egy képet

NEMZETISPORT Mint arról beszámoltunk, kedd délelőtt a Manchester United labdarúgócsapata bejelentette, José Mourinho menedzser távozik a csapat éléről. Csupán percek teltek el a hivatalos bejelentést követően, Paul Pogba, a „vörös ördögök” középpályása máris posztolt egy fotót…

Videó: ritkán látni olyat, amit Higuaín csinált a büntetőnél

NEMZETISPORT Mint arról beszámoltunk, címvédő Chelsea 3–0-ra legyőzte a Sheffield Wednesdayt, Gonzalo Higauín pedig debütált a londoniaknál az FA-kupában. Az argentin támadó rögtön gólt is szerezhetett volna, Willian ugyanis felajánlotta neki, hogy rúgja ő a büntetőt. Az argentin azonban megköszönte új csapattársának a lehetőséget, megveregette a vállát, és mondta, rúgja csak ő a tizenegyest!

Leicester: lezuhant a stadion mellett a tulaj helikoptere

NEMZETISPORT A BBC beszámolója szerint lezuhant szombat este Vichai Srivaddhanaprabha helikoptere a Leicester City labdarúgócsapatának stadionja mellett. Arról egyelőre nincs hír, hogy a csapat tulajdonosa a helikopterben tartózkodott-e.

PL: „Félek” – az eltűnt játékos a repülőről üzent barátjának

NEMZETISPORT Diego Rolán, a spanyol élvonalbeli Leganés labdarúgója megdöbbentő részletet osztott meg Emiliano Sala eltűnésével kapcsolatban.

Ellaposodott a Lamborghini-logó

AUTOMOTOR A trendnek megfelelően a digitális grafikán való könnyű megjelenítés érdekében a Lamborghini márkajelzése leegyszerűsödött.