Visszavonják a vitorláskikötők üzemeltetési pályázatát

Kezdeményezi a Balatoni Hajózási Zrt. igazgatósága január 15-én a társaság döntéshozó testületeinél a 11 vitorláskikötő üzemeltetésére kiírt pályázat visszavonását.

További olvasott hírek
Ha így készíted a méteres kalácsot húsvétra, tökéletes lesz a végeremény!

MINDMEGETTE A méteres kalács egy olyan sütemény, amit kapsz meg cukrászdában, kizárólag a családi ünnepek, esküvők alkalmával készül, így mindenkinek, aki szereti az otthon melegét, az karácsonyok, húsvétok hangulatát idézi meg. Most a Gábor, a Házi Pék mutatja meg aprólékosan, lépésről lépsre, hogyan lesz tökéletes!

Ti melyik oldalatokon aludtok? Komoly veszélyeket rejt a legnépszerűbb póz

MINDMEGETTE Ha alvásról van szó, szinte mindenkinek megvan a kedvenc pozitúrája az ágyban. A gond ezzel csak az, hogy szeretett alvópózunk nem feltétlenül egészséges. Nem is lehetne aktuálisabb ez a téma, hiszen vasárnap órát állítunk, ezért most még fontosabb alvásunk minősége. Most eláruljuk, melyek azok a fekvő pozíciók, amiket kerülj, és melyek azok a testhelyzetek, amik egészségünknek sem ártanak még a legmélyebb álmunkban sem.

Vannak még csodák: a fél országot ellátja védőmaszkkal a herendi varrónő

VEOL Országos összefogás lett Orbán Katalin ötletéből, aki két nap alatt csodát tett.

Négy szám után leállították Bérczesi Robi badacsonytomaji koncertjét

VEOL Minden adott volt egy kellemes és tartalmas estéhez a badacsonytomaji frissTeraszon: telt ház, balatoni panoráma, kiváló borok és a magyar könnyűzene egyik legizgalmasabb dalszövegírója. Mégsem sikerült túlságosan jól az esemény.

Programok, rendezvények Veszprém megyében

VEOL Tudja meg, mi történik Veszprém megyében – programok, rendezvények, bulik, koncertek, sportesemények. Böngésszen és válogasson!

Programok, rendezvények Veszprém megyében

VEOL Tudja meg, mi történik Veszprém megyében – programok, rendezvények, bulik, koncertek, sportesemények. Böngésszen és válogasson!

Megyénkben is megkezdődött a szavazás

VEOL Veszprém megye 217 településének 434 szavazókörében vasárnap reggel hat órakor megkezdődött a szavazás.