ZTE: újabb 17 éves tehetség írt alá, egy 19 éves is érkezhet

Négy tizenéves játékos már csatlakozott a ZTE FC keretéhez, a Csíkszeredától érkező Gergely Botond lehet az ötödik.

További olvasott hírek
Álca nélkül: lépcsős hátú Passat Kína számára

AUTOMOTOR A FAW-VW vegyesvállalat fogja készíteni a kínai piac számára az arrafelé Magotan néven forgalmazott szedánt.

Az eddigi legfontosabb Audi az új Q6 e-tron

AUTOMOTOR Jövőbiztos műszaki alapot készítettek a PPE-vel, amelynél már digitális szolgáltatásokkal is pénzt fognak keresni az Audi Q6 e-tronnal.

Egyre több helyen védik alácsúszásgátló elemek a motorkerékpárosokat

AUTOMOTOR A HUMDA támogatásainak köszönhetően a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szakemberei új motoros alácsúszásgátló elemeket telepítettek a Somogy vármegyei bálványosi bekötőút 400 méteres szakaszára.

Hamarosan indul a forgatás: Stohl Andrást követelik a kommentelők az Ázsia Expressz új évadába – íme a többi favorit

BORSONLINE Ősztől immár ötödik alkalommal kerül képernyőre az Ázsia Expressz.

Jégen gyilkolják az AMG elektromos kupéját

AUTOMOTOR Egyértelműen a stuttgarti vetélytárs akkumulátoros-elektromos hajtású kupéjára céloz a Mercedes-AMG új modellje.

Gyász: Lázár Bence csütörtök hajnalban elhunyt

NEMZETISPORT Lázár Bence, az Újpest labdarúgócsapatának korábbi játékosa csütörtök hajnalban elhunyt.

FTC: Thomas Doll távozik a posztjáról – hivatalos

NEMZETISPORT Közös megegyezéssel a mai napon távozik posztjáról Thomas Doll, az FTC labdarúgócsapatát irányító német vezetőedző – számolt be róla a fradi.hu.

FTC: ez a spanyol élvonalbeli klub tett ajánlatot Uzuniért!

NEMZETISPORT A Ferencváros labdarúgócsapata nem nevezte albán válogatott játékosát, a csütörtökön a Puskás Akadémia ellen még kezdőként szereplő Myrto Uzunit az Újpest elleni derbire – úgy tudjuk, a játékos klubot válthat, ezért nem került be a keretbe.

NB I: élő eredménykövetés a 33. forduló mérkőzéseiről!

NEMZETISPORT Itt az idő! Szombat este eldől, hogy melyik két csapat esik ki, melyik végez a harmadik helyen, valamint a Videoton, a Ferencváros és a kupagyőztes Újpest mellett melyik indulhat még a nemzetközi porodon a következő szezonban. A kiesés elkerüléséért a Mezőkövesd, a Haladás, a Balmazújváros, a Vasas és a DVTK, míg a bronzéremért az Újpest, a DVSC és a Honvéd csatázik. Kilencvenpernyi izgalom vár ránk! Kövesse nyomon az események alakulását a Nemzeti Sport Online élő eredménykövetőjével!

Magyar Kupa: Kisvárda–Ferencváros – élőben az NSO-n!

NEMZETISPORT A Magyar Kupa 7. fordulójában – a főtábla második körében – az NB I második helyezettje, a Ferencváros látogat az NB II második helyezettjéhez. A cél a legjobb 32 közé jutás. Kövesse a mérkőzést folyamatosan frissülő, szöveges közvetítésünk segítségével, szóljon hozzá, mondja el véleményét a kupacsatáról!

Többnyire napos időre számíthatunk kedden Zala vármegyében

ZAOL A köpönyeg.hu előrejelzése szerint kedden napos, gomolyfelhős időre számíthatunk, de délnyugaton továbbra is borús maradhat az ég. Néhol zápor, a hegyekben hózápor előfordulhat. Délután 10 fok körül alakul a hőmérséklet. 

Bearanyozta szuperautóját a Touring Superleggera

AUTOMOTOR 3 évvel ezelőtt dobta piacra a Ferrari 488 Pista-átépítését a Touring Superleggera, amely most bearanyozta a konstrukciót.