118-cal nőtt a koronavírus-fertőzöttek száma Magyarországon

Meghalt egy 74 éves idős beteg, és újabb 118 magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést - közölte a koronavirus.gov.hu kedden.

További olvasott hírek
Szalay-Bobrovniczky Kristóf: Szükség van Közép-Európa hangjára

FEOL Napjainkban, amikor a világ számos országa háborús lázban ég, Magyarország számára a legfontosabb a béke - mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter csütörtökön Budapesten, miután megbeszélést folyatott a CEDC (Közép-európai Védelmi Együttműködés) védelmi minisztereivel.

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: Szükség van Közép-Európa hangjára

NOOL Napjainkban, amikor a világ számos országa háborús lázban ég, Magyarország számára a legfontosabb a béke - mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter csütörtökön Budapesten, miután megbeszélést folyatott a CEDC (Közép-európai Védelmi Együttműködés) védelmi minisztereivel.

Meghalt András Ferenc filmrendező

VAOL Nyolcvanegy éves korában elhunyt András Ferenc Kossuth- és Balázs Béla-díjas filmrendező, forgatókönyvíró, producer, érdemes művész, a nemzet művésze - jelentette be csütörtökön Szombathelyen Kollarik Tamás, a Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság elnöki főtanácsadója és Lovass Tibor, a Savaria Filmakadémia elnöke a 11. Savaria Filmszemle keretében rendezett médiakonferencián.

Meghalt András Ferenc filmrendező

DUOL Nyolcvanegy éves korában elhunyt András Ferenc Kossuth- és Balázs Béla-díjas filmrendező, forgatókönyvíró, producer, érdemes művész, a nemzet művésze - jelentette be csütörtökön Szombathelyen Kollarik Tamás, a Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság elnöki főtanácsadója és Lovass Tibor, a Savaria Filmakadémia elnöke a 11. Savaria Filmszemle keretében rendezett médiakonferencián.

Lukasenka: Megérettek a feltételek a béketárgyalásokra

RIPOST Szerinte a háborúban patthelyzet alakult ki.

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: Szükség van Közép-Európa hangjára

ZAOL Napjainkban, amikor a világ számos országa háborús lázban ég, Magyarország számára a legfontosabb a béke - mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter csütörtökön Budapesten, miután megbeszélést folyatott a CEDC (Közép-európai Védelmi Együttműködés) védelmi minisztereivel.

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: Szükség van Közép-Európa hangjára

HEOL Napjainkban, amikor a világ számos országa háborús lázban ég, Magyarország számára a legfontosabb a béke - mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter csütörtökön Budapesten, miután megbeszélést folyatott a CEDC (Közép-európai Védelmi Együttműködés) védelmi minisztereivel.

Meghalt András Ferenc filmrendező

NOOL Nyolcvanegy éves korában elhunyt András Ferenc Kossuth- és Balázs Béla-díjas filmrendező, forgatókönyvíró, producer, érdemes művész, a nemzet művésze - jelentette be csütörtökön Szombathelyen Kollarik Tamás, a Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság elnöki főtanácsadója és Lovass Tibor, a Savaria Filmakadémia elnöke a 11. Savaria Filmszemle keretében rendezett médiakonferencián.

Szabó Franciska popsija elvonja a figyelmet a kilátásról

BAMA Ki ne szeretne egy ilyen kilátást az erkélyéről? Azonban nem egyszerű a háttérre koncentrálni, ha az Exatlon baranyai sztárja kecsesen pózol a korláton. Szabó Franciska tudjuk, hogy sosem szégyenlősködik. Büszkén mutatja meg rajongóinak szinte mindennap csodálatos alakját.

Meghalt András Ferenc filmrendező

ZAOL Nyolcvanegy éves korában elhunyt András Ferenc Kossuth- és Balázs Béla-díjas filmrendező, forgatókönyvíró, producer, érdemes művész, a nemzet művésze - jelentette be csütörtökön Szombathelyen Kollarik Tamás, a Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság elnöki főtanácsadója és Lovass Tibor, a Savaria Filmakadémia elnöke a 11. Savaria Filmszemle keretében rendezett médiakonferencián.

Meghalt András Ferenc filmrendező

KEMMA Nyolcvanegy éves korában elhunyt András Ferenc Kossuth- és Balázs Béla-díjas filmrendező, forgatókönyvíró, producer, érdemes művész, a nemzet művésze - jelentette be csütörtökön Szombathelyen Kollarik Tamás, a Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság elnöki főtanácsadója és Lovass Tibor, a Savaria Filmakadémia elnöke a 11. Savaria Filmszemle keretében rendezett médiakonferencián.

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: Szükség van Közép-Európa hangjára

KEMMA Napjainkban, amikor a világ számos országa háborús lázban ég, Magyarország számára a legfontosabb a béke - mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter csütörtökön Budapesten, miután megbeszélést folyatott a CEDC (Közép-európai Védelmi Együttműködés) védelmi minisztereivel.

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: Szükség van Közép-Európa hangjára

VEOL Napjainkban, amikor a világ számos országa háborús lázban ég, Magyarország számára a legfontosabb a béke - mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter csütörtökön Budapesten, miután megbeszélést folyatott a CEDC (Közép-európai Védelmi Együttműködés) védelmi minisztereivel.

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: Szükség van Közép-Európa hangjára

DUOL Napjainkban, amikor a világ számos országa háborús lázban ég, Magyarország számára a legfontosabb a béke - mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter csütörtökön Budapesten, miután megbeszélést folyatott a CEDC (Közép-európai Védelmi Együttműködés) védelmi minisztereivel.

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: Szükség van Közép-Európa hangjára

BAMA Napjainkban, amikor a világ számos országa háborús lázban ég, Magyarország számára a legfontosabb a béke - mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter csütörtökön Budapesten, miután megbeszélést folyatott a CEDC (Közép-európai Védelmi Együttműködés) védelmi minisztereivel.

Meghalt András Ferenc filmrendező

VEOL Nyolcvanegy éves korában elhunyt András Ferenc Kossuth- és Balázs Béla-díjas filmrendező, forgatókönyvíró, producer, érdemes művész, a nemzet művésze - jelentette be csütörtökön Szombathelyen Kollarik Tamás, a Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság elnöki főtanácsadója és Lovass Tibor, a Savaria Filmakadémia elnöke a 11. Savaria Filmszemle keretében rendezett médiakonferencián.

Meghalt András Ferenc filmrendező

FEOL Nyolcvanegy éves korában elhunyt András Ferenc Kossuth- és Balázs Béla-díjas filmrendező, forgatókönyvíró, producer, érdemes művész, a nemzet művésze - jelentette be csütörtökön Szombathelyen Kollarik Tamás, a Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság elnöki főtanácsadója és Lovass Tibor, a Savaria Filmakadémia elnöke a 11. Savaria Filmszemle keretében rendezett médiakonferencián.

Meghalt András Ferenc filmrendező

HEOL Nyolcvanegy éves korában elhunyt András Ferenc Kossuth- és Balázs Béla-díjas filmrendező, forgatókönyvíró, producer, érdemes művész, a nemzet művésze - jelentette be csütörtökön Szombathelyen Kollarik Tamás, a Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság elnöki főtanácsadója és Lovass Tibor, a Savaria Filmakadémia elnöke a 11. Savaria Filmszemle keretében rendezett médiakonferencián.

Meghalt András Ferenc filmrendező

BAMA Nyolcvanegy éves korában elhunyt András Ferenc Kossuth- és Balázs Béla-díjas filmrendező, forgatókönyvíró, producer, érdemes művész, a nemzet művésze - jelentette be csütörtökön Szombathelyen Kollarik Tamás, a Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság elnöki főtanácsadója és Lovass Tibor, a Savaria Filmakadémia elnöke a 11. Savaria Filmszemle keretében rendezett médiakonferencián.

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: Szükség van Közép-Európa hangjára

BAON Napjainkban, amikor a világ számos országa háborús lázban ég, Magyarország számára a legfontosabb a béke - mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter csütörtökön Budapesten, miután megbeszélést folyatott a CEDC (Közép-európai Védelmi Együttműködés) védelmi minisztereivel.

Meghalt András Ferenc filmrendező

SZOLJON Nyolcvanegy éves korában elhunyt András Ferenc Kossuth- és Balázs Béla-díjas filmrendező, forgatókönyvíró, producer, érdemes művész, a nemzet művésze - jelentette be csütörtökön Szombathelyen Kollarik Tamás, a Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság elnöki főtanácsadója és Lovass Tibor, a Savaria Filmakadémia elnöke a 11. Savaria Filmszemle keretében rendezett médiakonferencián.

Most jött: rosszul lett és összeesett egy lány a Budapest Parkban, leállították a Blahalouisiana koncertet

RIPOST Schoblocher Barbara vette észre, hogy rosszul lett.

Gáspár Bea életmentő műtéten esett át

LOKAL Bea asszonyt évek óta állandó rosszullétek kínozták, hirtelen meg is hízott. 2017-ben pajzsmirigy-alulműködést diagnosztizáltak nála, amitől az élete fenekestül felfordult, nemrég ezért egy gyomorszűkítő műtéten essen át.

Budapest kulturális nagyhatalom

LOKAL Új, modern játszóhellyel bővült a budapesti Thália Színház – jelentette be Kálomista Gábor, a Thália Színház igazgatója. Az intézmény átadták a 141 nézőt befogadó Thália Télikertet is. A felújításhoz a főváros 500 millió forinttal járult hozzá.

Új technológiával fejlesztenek a webshopok

LOKAL Az utóbbi években Magyarországon is általános jelenséggé vált az internetes vásárlás, mégis rendszeresek az olyan visszatérő kifogások, amelyek miatt sokan még ma is félnek online rendelni.

A Coopera augusztus 20-án mutatja be Bánk bán előadását a Margitszigeten

LOKAL A Coopera augusztus 20-án mutatja be új Bánk bán előadását Vidnyánszky Attila rendezésében a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon.

Franciaország egész területén 40 fok körüli a hőmérséklet

LOKAL Franciaország egész területére kiterjedt a kánikula szerdán, szinte mindenhol 40 fok közelébe emelkedett a hőmérők higanyszála, s csütörtökre további felmelegedést jeleznek előre a meteorológusok.

Meghalt András Ferenc filmrendező

TEOL Nyolcvanegy éves korában elhunyt András Ferenc Kossuth- és Balázs Béla-díjas filmrendező, forgatókönyvíró, producer, érdemes művész, a nemzet művésze - jelentette be csütörtökön Szombathelyen Kollarik Tamás, a Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság elnöki főtanácsadója és Lovass Tibor, a Savaria Filmakadémia elnöke a 11. Savaria Filmszemle keretében rendezett médiakonferencián.

Meghalt András Ferenc filmrendező

SONLINE Nyolcvanegy éves korában elhunyt András Ferenc Kossuth- és Balázs Béla-díjas filmrendező, forgatókönyvíró, producer, érdemes művész, a nemzet művésze - jelentette be csütörtökön Szombathelyen Kollarik Tamás, a Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság elnöki főtanácsadója és Lovass Tibor, a Savaria Filmakadémia elnöke a 11. Savaria Filmszemle keretében rendezett médiakonferencián.

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: Szükség van Közép-Európa hangjára

TEOL Napjainkban, amikor a világ számos országa háborús lázban ég, Magyarország számára a legfontosabb a béke - mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter csütörtökön Budapesten, miután megbeszélést folyatott a CEDC (Közép-európai Védelmi Együttműködés) védelmi minisztereivel.

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: Szükség van Közép-Európa hangjára

VAOL Napjainkban, amikor a világ számos országa háborús lázban ég, Magyarország számára a legfontosabb a béke - mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter csütörtökön Budapesten, miután megbeszélést folyatott a CEDC (Közép-európai Védelmi Együttműködés) védelmi minisztereivel.

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: Szükség van Közép-Európa hangjára

BEOL Napjainkban, amikor a világ számos országa háborús lázban ég, Magyarország számára a legfontosabb a béke - mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter csütörtökön Budapesten, miután megbeszélést folyatott a CEDC (Közép-európai Védelmi Együttműködés) védelmi minisztereivel.

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: Szükség van Közép-Európa hangjára

SZOLJON Napjainkban, amikor a világ számos országa háborús lázban ég, Magyarország számára a legfontosabb a béke - mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter csütörtökön Budapesten, miután megbeszélést folyatott a CEDC (Közép-európai Védelmi Együttműködés) védelmi minisztereivel.

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: Szükség van Közép-Európa hangjára

SONLINE Napjainkban, amikor a világ számos országa háborús lázban ég, Magyarország számára a legfontosabb a béke - mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter csütörtökön Budapesten, miután megbeszélést folyatott a CEDC (Közép-európai Védelmi Együttműködés) védelmi minisztereivel.

Meghalt András Ferenc filmrendező

BAON Nyolcvanegy éves korában elhunyt András Ferenc Kossuth- és Balázs Béla-díjas filmrendező, forgatókönyvíró, producer, érdemes művész, a nemzet művésze - jelentette be csütörtökön Szombathelyen Kollarik Tamás, a Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság elnöki főtanácsadója és Lovass Tibor, a Savaria Filmakadémia elnöke a 11. Savaria Filmszemle keretében rendezett médiakonferencián.

Meghalt András Ferenc filmrendező

BEOL Nyolcvanegy éves korában elhunyt András Ferenc Kossuth- és Balázs Béla-díjas filmrendező, forgatókönyvíró, producer, érdemes művész, a nemzet művésze - jelentette be csütörtökön Szombathelyen Kollarik Tamás, a Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság elnöki főtanácsadója és Lovass Tibor, a Savaria Filmakadémia elnöke a 11. Savaria Filmszemle keretében rendezett médiakonferencián.

Idén is lesz majális a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban

BAON A kecskeméti majális generációk óta egyet jelent a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban megrendezett május 1-i családi programkavalkáddal. Nem lesz másképp idén sem: május 1-én már délelőttől szeretettel várja a szervező Hírös Sport Nonprofit Kft. a vendégeket Kecskemét kedvenc szabadtéri területén, ahol minden korosztály számára színes programokkal készülnek.