7 egyszerű konyhai praktika, amivel időt és pénzt spórolhatsz!

További olvasott hírek
Újabb riasztást kapott az ország: nem lesz köszönet abban, ami felénk tart

RIPOST A hét közepéig nem sok jót ígérnek a meteorológusok.

Árupiaci áttekintő: felpuhult az olajkereslet, csúcsközelben a fémek

VG A Bloomberg Commodity index 17 hónapos csúcsot ért el, mielőtt kis visszaesés érte volna a profitrealizálás miatt, amely a fém szektorra nehezedett. A nyersolaj nyomás alatt marad a június 2-i OPEC+ találkozó előtt. Az arany, az ezüst és a réz árfolyama gyengült - a legutóbbi egy lendületvezérelt emekedés után.

Megható ajándékot kapott Budapestről Jamie Oliver: 49. születésnapján köszöntötték a séfet

MINDMEGETTE Hamarosan betölti az ötvenet Jamie Oliver, idén azonban még csak a negyvenkilencedik születésnapját ünnepelte a sztárszakács. Jamie Olivert világszerte százezrek köszöntötték a nagy nap alkalmából, és Budapestről is megható ajándékot kapott.

Magyar Péter az Európai Néppárthoz csatlakozna

BAON A Tisza Párt levelet küldött a Néppárt elnökének, a háborúpárti Manfred Webernek - derül ki a Magyar Nemzet cikkéből.

Ismerje meg a K&H Mozdulj! – az év tesitanára játék Győr-Moson-Sopron vármegyei jelöltjeit és szavazzon!

HEOL Újabb fontos szakaszához érkezett a K&H Mozdulj! – az év tesitanára játéka. A Magyar Diáksport Szövetség és a Mediaworks közös kampányában ez már az országos döntő, ahol az Ön szavazata is számít! Vármegyéről vármegyére haladva mutatjuk meg a jelölteket, de szavazni természetesen valamennyi versenyzőre tud, akár naponta is! Ma a Győr-Moson-Sopron vármegyei jelöltek mutatkoznak be.

Szentkirályi Alexandra: ne a rakpartot zárjuk le, hanem a Gyurcsány-korszakot! (videó)

FEOL Karácsony Gergelyt le kell váltani – írta a Fidesz–KDNP főpolgármester-jelöltje közösségi oldalán.

Magyar Péter az Európai Néppárthoz csatlakozna

SZOLJON A Tisza Párt levelet küldött a Néppárt elnökének, a háborúpárti Manfred Webernek - derül ki a Magyar Nemzet cikkéből.

Szentkirályi Alexandra: ne a rakpartot zárjuk le, hanem a Gyurcsány-korszakot! (videó)

VAOL Karácsony Gergelyt le kell váltani – írta a Fidesz–KDNP főpolgármester-jelöltje közösségi oldalán.

Ilyen ember valójában Magyar Péter

NOOL Tetteivel, viselkedésével saját magát buktatja le a balolda új arca - világít rá cikkében a Magyar Nemzet.

Gáspár Zsolti a gyerekekért veszélyezteti az egészségét, erre vállalkozott a műtét után

BORSONLINE Nemrég harmadszor is meg kellett operálni.

A Miklósi GYFE lett a Nyugati-csoport bajnoka

BAON A hétvégén a 25. fordulót rendezték meg a vármegyei harmadosztályú bajnokság Nyugati-csoportjában. Az éllovas Miklósi GYFE A Dunapataj elleni hazai döntetlennel megnyerte a pontvadászatot.

Győri menny

FEOL Négyszeres bajnok, patinás klub, a magyar labdarúgás legerősebb nyugati bástyája dőlt romba, és a jelek szerint eddig tartott az újjáépítés.

Ilyen ember valójában Magyar Péter

DUOL Tetteivel, viselkedésével saját magát buktatja le a balolda új arca - világít rá cikkében a Magyar Nemzet.

Győri menny

DUOL Négyszeres bajnok, patinás klub, a magyar labdarúgás legerősebb nyugati bástyája dőlt romba, és a jelek szerint eddig tartott az újjáépítés.

Burkolatjavítás lesz a szombathelyi Rumi út és a 86-os főút kereszteződésében

VAOL Burkolatjavítási munkálatokat végez a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Szombathelyen a Rumi út és a 86-os főút kereszteződésében 2024. május 30-án, csütörtökön. A munkálatok a csúcsidőszakokon kívül, várhatóan 8 és 16 óra között zajlanak majd útlezárás és sebességkorlátozás mellett.

Szentkirályi Alexandra: ne a rakpartot zárjuk le, hanem a Gyurcsány-korszakot! (videó)

SONLINE Karácsony Gergelyt le kell váltani – írta a Fidesz–KDNP főpolgármester-jelöltje közösségi oldalán.

Karácsony Gergelynek tudnia kellett a guruló dollárokról

RIPOST Hiába tetteti vaknak magát...

Híres emberek nyughelyeit is felkeresték az orosháziak

BEOL Újabb kirádulást szerveztek az Orosházi Nyugdíjas Pedagógusok Egyesületének tagjai. Ezúttal a fővárosban jártak, a Fiumei Úti Sírkertben.

Kedden és szerdán is osztják még az ingyen balkon virágokat Kecskeméten – galériával

BAON Kecskeméti Városvédő és Városszépítő Egyesület, valamint Gyenes István kertész idén is megajándékozza gyönyörű balkon virágokkal a belvárosi panelházban élőket. Először hétfőn a Petőfi Sándor utca környékén élők vehették át a színpompás muskátlikat és egynyári virágokat.

Borzalmas balesettel indult a reggel, tűzoltók végzik a mentést

BORSONLINE Baleset történt Nyíradony és Nyíracsád között. A tűzoltók áramtalanították a gépkocsit.

A DKSE, a rácalmási és a dunaföldvári klub bajnoki címei

DUOL Óriási mezőny, közel kilencven klub kétezer kajakkosa és kenusa állt rajthoz Győrött a Kadler Gusztáv maraton magyar bajnokság küzdelmeiben a napokban, ahol a felnőttektől a legkisebbekig, minden korosztály szerepelt.

Magyar Péter az Európai Néppárthoz csatlakozna

VAOL A Tisza Párt levelet küldött a Néppárt elnökének, a háborúpárti Manfred Webernek - derül ki a Magyar Nemzet cikkéből.

Szentkirályi Alexandra: ne a rakpartot zárjuk le, hanem a Gyurcsány-korszakot! (videó)

TEOL Karácsony Gergelyt le kell váltani – írta a Fidesz–KDNP főpolgármester-jelöltje közösségi oldalán.

Szentkirályi Alexandra: ne a rakpartot zárjuk le, hanem a Gyurcsány-korszakot! (videó)

KEMMA Karácsony Gergelyt le kell váltani – írta a Fidesz–KDNP főpolgármester-jelöltje közösségi oldalán.

Magyar Péter az Európai Néppárthoz csatlakozna

KEMMA A Tisza Párt levelet küldött a Néppárt elnökének, a háborúpárti Manfred Webernek - derül ki a Magyar Nemzet cikkéből.

Itt ellenőrizhetnek a NAV munkatársai a héten

BEOL A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) tájékoztatása szerint ezen a héten Békés vármegyében a pékségekben vizsgálják a nyugta- és számlaadást, a foglalkoztatottak bejelentését, valamint az online pénztárgép használatának szakszerűségét.

Jó reggelt!

SZOLJON Egy argentin nő kis híján dobott egy hátast, amikor először belépett abba az olaszországi hotelszobába, melyet kivett magának. Murgia úgy meséli, egy kisebb vagyont fizetett ki azért, hogy olyan szobában pihenhessen, ahonnan a kilátás egyenesen a tengerpartra nyílik.

Nagy pontyra csaliznak a versenyzők

SONLINE Hétfőn délben elkezdődött az V. Deseda Carp Cup, melyre összesen 20 csapat nevezett. Az erőpróba szombat reggel 8 óráig tart, a mezőnyben kaposvári, budapesti és kecskeméti nevezők is vannak. Kovács Gábor, a házigazda Kaposvári Sporthorgász Sport Egyesület titkára azt mondta: csak a három kiló feletti pontyok számítanak az értékelésbe. Naponta két mérle­gelést tartanak, viszont ha valaki 10 kiló feletti halat emel ki, akkor azt azonnal lemérik. A résztvevők az összes halat visszaengedik a tóba. 

Magyar Péter az Európai Néppárthoz csatlakozna

BAMA A Tisza Párt levelet küldött a Néppárt elnökének, a háborúpárti Manfred Webernek - derül ki a Magyar Nemzet cikkéből.

Magyar Péter anyósának bűnlajstroma

RIPOST Bűnszövetségben, üzletszerűen elkövetett, sokmilliós csalás.

Kígyózó sorok a budapesti Primark előtt – jóval a nyitás előtt már sorban állnak a vásárlók

VG Az első magyarországi Primark-üzlet május 28-án, kedden, reggel 10.00-kor nyílik meg, de már javában sorban állnak a vásárlók a bolt előtt. A fast fashion cég budapesti boltjának hivatalos megnyitója alkalmából az üzlet dolgozói zenére zászlokat lengetnek, a helyszínen készült videók alapján inkább már egy fesztiválra hasonlít a Primark-üzlet debütálása.

Szentkirályi Alexandra: ne a rakpartot zárjuk le, hanem a Gyurcsány-korszakot! (videó)

VEOL Karácsony Gergelyt le kell váltani – írta a Fidesz–KDNP főpolgármester-jelöltje közösségi oldalán.

Magyar Péter az Európai Néppárthoz csatlakozna

DUOL A Tisza Párt levelet küldött a Néppárt elnökének, a háborúpárti Manfred Webernek - derül ki a Magyar Nemzet cikkéből.

Győri menny

VAOL Négyszeres bajnok, patinás klub, a magyar labdarúgás legerősebb nyugati bástyája dőlt romba, és a jelek szerint eddig tartott az újjáépítés.

„Összecsapott” a két gólkirályjelölt Ősiben

VEOL Csupán két mérkőzést játszottak le a Veszprém vármegyei labdarúgó-bajnokság második vonalában, a 25. fordulóban.

Szlovéniában idén 365-en igényeltek támogatást a Szülőföldön magyarul program keretében

ZAOL Szlovéniában ez évben 365 gyermek után igényelték szüleik vagy gondviselőik a magyar állam által a saját költségvetéséből biztosított, az érintetteknek a Szülőföldön magyarul program révén alanyi jogon járó százezer forintos támogatási összeget – tette közzé a szomszédos ország pályázatkezelője, a Magyar Nemzetiségi Művelődési Intézet. A program célja a külhoni magyar oktatás és nevelés támogatása. A támogatásra azok az általános és középiskolás tanulók jogosultak, akik a 2023/2024-es tanévben magyar anyanyelvi szinten kezdték meg az írás és az olvasás elsajátítását, vagy anyanyelvi szinten tanulják a magyar nyelvet, esetleg magyar nyelvi fakultatív órákra járnak. A százezer forintnak megfelelő összeget azon óvodások után is igényelhetik szüleik, akik szeptembertől kezdik meg általános iskolai tanulmányaikat, és a magyar nyelvet anyanyelvi szinten fogják tanulni. Támogatásban részesülhettek azok az egyetemisták is, akik Szlovéniában működő felsőoktatási intézményben akár egészében, akár részben magyar nyelvű alap- vagy mesterképzési tanulmányokat folytatnak.

Szíreket szállított a magyar-osztrák határ közelébe

VAOL A Szombathelyi Járási Ügyészség embercsempészés bűntette miatt emelt vádat azzal a külföldi férfival szemben, aki a vádirat szerint nyolc – Magyarország területén illegálisan tartózkodó – szír állampolgárnak nyújtott segítséget az államhatár meg nem engedett módon történő átlépéséhez azzal, hogy őket – a korábban már elítélt társával együtt – személygépkocsival a magyar-osztrák határ közelébe szállította.

Móra Ferencet mintázza a hatalmas homokszobor Félegyháza központjában

BAON Monumentális méretű, háromméteres homokszobor készült Móra Ferencről Kiskunfélegyházán. A hatalmas alkotás Monostori Ferencnek, a hazai homokszobrászat nagy mesterének keze munkáját dicséri.

Az orosz-ukrán háború 825. napja – az első belga F-16-osok idén érkezhetnek Ukrajnába

VG Belgium már tavaly megígérte, hogy vadászgépeket ad Ukrajnának, most az is elárulta, hogy mennyit.

Győri menny

VEOL Négyszeres bajnok, patinás klub, a magyar labdarúgás legerősebb nyugati bástyája dőlt romba, és a jelek szerint eddig tartott az újjáépítés.

A lángoló házból hozták ki az idős nőt - Interjú az életmenő kőszegi rendőrökkel

VAOL Égő házában rekedt egy 82 éves nő szombat hajnalban Kőszegen, a rendőrök mentették ki a mozgáskorlátozott nyugdíjast. A család többi tagja ki tudott menekülni, kétségbeesetten mondták a rendőröknek, hogy az egyik rokonuk még bent van, ekkor rohantak be érte. A rendőrök nyilatkoztak a Tényeknek, fél éven belül már ez a második eset volt, hogy életet mentettek, Karácsonykor is egy lángoló házból hoztak ki egy idős asszonyt - olvasható a tenyek.hu-n.

Nyáron indult a láncreakció, és a harmadosztály túsza lett a PMFC

BAMA Nem csúszott vissza a talaj a talpuk alá. Rengeteg buktató és nehézség jellemezte a PMFC idényét, amely túl sok volt már az együttesnek, s így búcsúzott a labdarúgó NB II.-től.

Ilyen ember valójában Magyar Péter

FEOL Tetteivel, viselkedésével saját magát buktatja le a balolda új arca - világít rá cikkében a Magyar Nemzet.

Magyar Péter az Európai Néppárthoz csatlakozna

SONLINE A Tisza Párt levelet küldött a Néppárt elnökének, a háborúpárti Manfred Webernek - derül ki a Magyar Nemzet cikkéből.

Eldőlt, hogy mikor és hol rendezik meg a megyei kupadöntőt

KEMMA A Komárom-Esztergom Vármegyei Labdarú Szövetség elkészítette a vármegyei kupa bronzmérkőzésének és fináléjának a hivatalos programját.

Magyar Péter az Európai Néppárthoz csatlakozna

BEOL A Tisza Párt levelet küldött a Néppárt elnökének, a háborúpárti Manfred Webernek - derül ki a Magyar Nemzet cikkéből.

Újabb kibercsalós támadást lepleztek le, ez a trükkjük a WhatsAppon

RIPOST Egy különös WhatsApp üzenet érkezett a telefonra.

Mozgalmas a május vége a lakossági állampapíroknál

VG Tűkön ülve várják a megtakarítók, milyen kondíciókkal rukkol elő az állam, mit tud majd a megújult Magyar Állampapír Plusz.

A szikrázó napsütésbe elszórtan belerondít egy-két zivatar

VG Kedden 25-27 fok körüli nyárias meleg lesz.

Emléktáblát avattak az első világháborúban elesett jászberényi áldozatok tiszteletére

SZOLJON Az emlékművön található QR-kód beolvasásával hozzáférhetőek a hősi halottak nevei és az első világháború jászsági történéseinek vonatkozásai is.

Szentkirályi Alexandra: ne a rakpartot zárjuk le, hanem a Gyurcsány-korszakot! (videó)

BAMA Karácsony Gergelyt le kell váltani – írta a Fidesz–KDNP főpolgármester-jelöltje közösségi oldalán.

Szentkirályi Alexandra: ne a rakpartot zárjuk le, hanem a Gyurcsány-korszakot! (videó)

BEOL Karácsony Gergelyt le kell váltani – írta a Fidesz–KDNP főpolgármester-jelöltje közösségi oldalán.

Magyar Péter az Európai Néppárthoz csatlakozna

ZAOL A Tisza Párt levelet küldött a Néppárt elnökének, a háborúpárti Manfred Webernek - derül ki a Magyar Nemzet cikkéből.

Korszerűbb szolgáltatás: renoválják a centrumot

SONLINE Felújítják a Zselici Szociális Alapszolgáltatási Központ épületét Kaposszerdahelyen. A települési önkormányzat eredményes TOP Plusz-pályázatával teremtette elő a felújításhoz szükséges pénzt. A projekt keretében a tető cseréje, a hőszigetelés javítása, a burkolatok cseréje, a falak, gipszkarton burkolatok cseréje, a fűtési rendszer korszerűsítése történik meg, s mindezek mellett az energetikai korszerűsítés keretében napelem is kerül az épületre. Továbbá az épülethez tartozó telken a zöldfelületek rendezését is elvégzik, illetve a kerítés kialakítása is része lesz a korszerűsítésnek. A fejlesztés 199,96 millió forint európai uniós, vissza nem térítendő támogatás segítségével a Széchenyi Terv Plusz program, a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz keretében valósul meg. A projekt előkészítési szakasza már lezárult. A kiviteli tervdokumentáció elkészült, közbeszerzési eljárás lefolytatását követően kiválasztották a kivitelezést végző vállalkozót is. A Benedek Generál Kft.-vel a vállalkozási szerződést április 29-én kötötték meg. Az ünnepélyes nyitórendezvényt május 30-án tartják. 

Szentkirályi Alexandra: ne a rakpartot zárjuk le, hanem a Gyurcsány-korszakot! (videó)

SZOLJON Karácsony Gergelyt le kell váltani – írta a Fidesz–KDNP főpolgármester-jelöltje közösségi oldalán.

Mérget szállított a kamion

ZAOL Tiltott rovarölő szereket találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei egy bolgár kamionban.

HVSE: a bajnokcsapat névsora

VAOL A klubok örökrangsorát a nyolcszoros aranyérmes Győr vezeti, a szombathelyiek sikerükkel utolérték a második, szintén négyszeres bajnok Berettyóújfalut.

Döntetlennel zárult a vármegye II.-es rangadó

SZOLJON Bár a vármegye II. bajnoki címének sorsa az előző fordulóban eldőlt, a dobogóra pályázó csapatok még küzdenek a második, valamint a harmadik hely megszerzéséért. Közülük a Besenyszög nyerni tudott a Jászboldogháza vendéglátójaként, az Abádszalók a Jászalsószentgyörgyöt győzte, a Tiszaszentimre pedig döntetlent játszott a listavezető Jászapátival. A Jászárokszállás kilencet lőtt a Túrkevének, a Fegyvernek pedig nyolcszor zörgette meg a Tiszajenő hálóját.

Győri menny

ZAOL Négyszeres bajnok, patinás klub, a magyar labdarúgás legerősebb nyugati bástyája dőlt romba, és a jelek szerint eddig tartott az újjáépítés.

Elveszett telefon

SONLINE A verőfényes napsütésben egy roma család telepedett le egy padra, kipakolták az elemózsiát a három csöpp gyereknek. Újságírói kíváncsisággal mértem végig őket, mire a középkorú apa tisztelettudóan megszólított, és megkérdezte tőlem, járókelőtől, hogy nem baj-e, hogy ott falatoznak. Mosolyra fakasztott a jelenet, és jó étvágyat kívántam nekik. Egy másik történet enyhén szólva leizzasztott. Nyári cipőt próbáltam egy belvárosi üzletben, a művelet közben kivettem a farzsebemből a mobiltelefont, és magam mellé tettem. Csak egy pillanatra került ki a látóteremből, de nem találtam ott, ahová tettem. Kétségbeesetten kerestem, mert ugyan nem nagy értékű, de minden adatom rajta volt. Roma fiatalokból álló társaság válogatott, nézelődött mellettem. Próbáltam gyorsan cselekedni, megkérdeztem őket, hogy nem tudnak-e valamit a telefonomról. Az egyik srác láthatóan megpróbált segíteni és keresgélni, a másik viszont azonnal felháborodott. Mit képzelek, tolvajnak nézem, elege van már a rasszizmusból, emelte fel a hangját. Még a drága telefonját és a készpénzét is megmutatta. Igyekeztem megkövetni, mialatt a barátja is visszatért. Közben sikerült megcsörgettetnem a telefonom, és megszólalt a készülék, kicsivel arrébb, egy alsó polcon. Megkönnyebbülten kértem elnézést a sráctól, de nem enyhült meg. Gyorsan távoztam. Most sem tudom pontosan, hogy mi történt a telefonommal, és néha elgondolkodom rajta, valóban rasszista vagyok-e, holott nem tartom magam annak.  

Ezüstérmes lett a ScoreGoal Kecskemét

BAON Hétfőn este vívták meg a férfi futsal NB I. negyedik mérkőzését Kecskeméten. A ScoreGoal Kecskemét ellenfele, a Haladás VSE 2-1-re vezetett az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharcban.

Molcsányi Rita és Bodnár Dorottya is elindult egy új élet felé – podcasttal

BEOL Véget ért egy korszak a Békéscsabai Röplabda SE történetében, hiszen a 2023–24-es idény lezárásakor a klub két ikonikus játékosa, a 31 éves liberó, Molcsányi Rita és a 28 éves egri születésű center, Bodnár Dorottya is befejezte pályafutását. A bajnokságot mindketten ötször, a Közép-európai Ligát három, a Magyar Kupát két alkalommal nyerték meg csabai színekben. A két közönségkedvenc sportolót arról is kérdeztük, hogy mit terveznek a röplabda utáni életre.

Ilyen ember valójában Magyar Péter

ZAOL Tetteivel, viselkedésével saját magát buktatja le a balolda új arca - világít rá cikkében a Magyar Nemzet.

Francia kiképzőtisztek indulnak Ukrajnába

RIPOST Mit készítenek elő?

Neurológia: szünetel a szakrendelés a törökszentmiklósi EGYMI-ben, Szolnokon látják el a betegeket

SZOLJON Olvasónk kereste meg szerkesztőségünket azzal, hogy három hét alatt sem sikerült az időpontot foglalnia a Törökszentmiklós Városi Önkormányzat Egyesitett Gyógyító-Megelőző Intézetének neurológiai szakrendelésére. Mint kiderült, ha felveszik a telefont sem biztos, hogy eljut az intézményben a vizsgálatig, ugyanis júniustól szünetel a neurológiai szakrendelés, a szakorvos pedig május végéig a szabadságát tölti.

Idén is megnyitják a turisztikai évadot, melyen átadják a Velencei-tóért díjat

FEOL A kápolnásnyéki Halász Gedeon Eseményközpontban lesz idén a Velencei-tavi Turisztikai Évadnyitó és a Velencei-tóért díj ünnepélyes átadása.

Árokba borult egy autó Lőrinciben

HEOL Baleset történt Lőrinciben. Az árokba borult autóhoz a hatvani tűzoltók siettek segíteni.

Céklás-sárgarépás sütemény (liszt nélkül)

MINDMEGETTE

Mákos-citromos muffin

MINDMEGETTE

Rozmaringos kacsasült ananászágyon

MINDMEGETTE

Pulykás tortilla

MINDMEGETTE

Tejbegrízes-kekszes süti

MINDMEGETTE

Miniszteri elismeréseket kaptak a nemzeti park munkatársai

BEOL Lestyan-Goda Judit és Nagy Attila Pro Natura Emlékplakettet kapott, Rómerné Bota Viktória pedig Miniszteri Elismerő Oklevelet vett át a napokban.

Bővítették a politikusi VIP-parkolót, a havernak meg engedtek

BAMA Az MSZP-DK-s városvezetők kényelmét a parkolás ügyében sem veszélyezteti semmi, hiszen meg tudnak állni a városháza kapujában. A pécsieknek azonban továbbra is komoly problémát okoz a parkolás, de Péterffy Attiláék a baráti vállalkozónak elengedtek 132 parkoló kiépítését, ami a szerződés szerint kötelező lett volna.

Napelemrendszer segíti a felújított konyha működését Tiszatenyőn

SZOLJON Teljessé vált az 800 adagos tiszatenyő közkonyha fejlesztése, melyet a Terület-és Településfejlesztési Operatív Program pályázatának segítségével valósított meg a település. A beruházás harmadik ütemében telepített napelemrendszertől a működési költség jelentős csökkenését várja az önkormányzat.

Oszvald Marika bevallotta, olyan fájdalmai voltak, hogy csak sántikálni tudott

BORSONLINE A színésznő képei komoly jelentéssel is bírnak: a színházi világgal.

Tartozás miatt törtek be az egervári családi házba

ZAOL Ingatlanvásárlás miatti anyagi vitára kívánt pontot tenni az az 50 éves férfi, aki ennek érdekében betörést tervelt ki.

Sürgősségi osztályra került MC Hawer: „Szúrást éreztem a mellkasomban”

BORSONLINE Napok óta rosszul volt, végül sürgősségi osztályra került. MC Hawer állapotáról jelenleg annyit tudni: stabil.

Filóné Ferencz Ibolya garancia a folytatásra

TEOL Építészmérnök bízik a folytatásban.

Szanati Máté idén is duplázott: újra magyar bajnok

ZAOL Remek eredményeket hozott a Zalaegerszegi Birkózó SE számára az U13-as magyar bajnokság, melyet Kaposváron rendeztek meg. Szanati Máté országos bajnoki címet szerzett, Ugranyecz Flórián bronzérmes lett.

Mesemondó találkozón remekeltek a salgótarjáni iskolások, második helyezést értek el

NOOL A Salgótarjáni Általános Iskola Petőfi Sándor Tagiskolája a közelmúltban vett részt a 22. alkalommal megrendezett Kárpát-medencei Mesemondó, Népzenei és Meseillusztrációs Találkozón. Az esemény idén is a Flóra Fogyatékos Gyermekek és Nevelőik Természetbarát és Tájvédelmi Egyesület jóvoltából jöhetett létre, amelyet Salgótarjánban tartottak meg.

Szentkirályi Alexandra: ne a rakpartot zárjuk le, hanem a Gyurcsány-korszakot! (videó)

BAON Karácsony Gergelyt le kell váltani – írta a Fidesz–KDNP főpolgármester-jelöltje közösségi oldalán.

Taroltak a salgótarjáni tánciskola növendékei a magyar bajnokságon

NOOL Folytatva az elmúlt hónapok eredményes szerepléseit a magyar bajnokságon is kiválóan szerepeltek a salgótarjáni táncosok. A Mona Deja-Vu Tánciskola növendékei a napokban a Balatonfüreden megrendezett versenyről öt arany, hét ezüst és egy bronzéremmel tértek haza.

Fészkek és fecskecsemege az állattartó telepek körül

BEOL Egy fecske nem csinál nyarat - mondogatjuk. Nem is egyet láttunk mostanában, sőt! És még hol a nyár?! A Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatóság Sóstói Állattartótelepén évtizedek óta költenek füsti fecskék. Idén 28 pár rakott fészket a juhhodályokban és a különböző gazdasági épületekben.

VG konferencia: korszerű időpontfoglaló rendszer javítja a járóbeteg-ellátást

VG Fókuszban az egészség és az életmód

Magyar Péter az Európai Néppárthoz csatlakozna

VEOL A Tisza Párt levelet küldött a Néppárt elnökének, a háborúpárti Manfred Webernek - derül ki a Magyar Nemzet cikkéből.

Gátlástalanul használta ki a nőket: családi ház is bánta a kamu szerelmet

KEMMA A Komáromi Járásbíróság május 28-án folytatja a tárgyalását annak a férfinak, aki neten nem csak a nők szívét, hanem vagyonukat is rabul ejtette. A tárgyaláson a csalás bizonyítási eljárása folytatódik.

"A túlvilágon olyan életformákkal találkozunk, amelyek meghaladják a fantáziánkat" - más szféra lényeiről tálalt ki a lelkész

BORSONLINE Nagyon komoly kutatásokat végzett a lelkész.

Szentkirályi Alexandra: ne a rakpartot zárjuk le, hanem a Gyurcsány-korszakot! (videó)

ZAOL Karácsony Gergelyt le kell váltani – írta a Fidesz–KDNP főpolgármester-jelöltje közösségi oldalán.

Szentkirályi Alexandra: ne a rakpartot zárjuk le, hanem a Gyurcsány-korszakot! (videó)

DUOL Karácsony Gergelyt le kell váltani – írta a Fidesz–KDNP főpolgármester-jelöltje közösségi oldalán.

8 kamiont vett vagy bérelt, 62 raklapnyi parfümöt kalózkodott el a fuvaros banda

KEMMA Az Esztergomi bíróság május 28-án, kedden és 30-án csütörtökön tárgyalja azoknak a csalással vádolt személyeknek az ügyét, akik kilenc csalást követtek el nemzetközi fuvarozással. Az eljárás iratismertetéssel és tanúk meghallgatásával folytatódik. A bűncselekménnyel okozott kár 215 millió 350 ezer 945 forintnak megfelelő angol font.

Az illatos jezsámen

ZAOL Kedves olvasónk, Császár Jánosné küldte be online szerkesztőségünkbe fotóját, melyben megemlíti, hogy a jezsámen a hortenziafélék családjába tartozik. Eredeti előfordulási helye a Földközi-tenger térsége volt, ma már azonban világszerte termesztik kerti dísznövényként. A főleg kora nyáron virágzó lombhullató cserje több méter magasra is megnő, s rengeteg illatos virággal díszeleg.

Száradó patakok

SONLINE A magyarországi hegyi patakok felét veszélyezteti az ideiglenes kiszáradás a HUN-REN Ökológiai Kutatóközpont vizsgálata szerint, mindössze öt év alatt romlott drámaian a helyzet. Az az érzésem, hogy áldás minden olyan év, amikor nincs aszály.  

Az első kriptotőzsde bukása máig fékezi a kriptopiacot

VG A Mt. Gox kriptotőzsde csődeljárása úgy tűnik, mintha sosem érne véget.

Ilyen ember valójában Magyar Péter

VEOL Tetteivel, viselkedésével saját magát buktatja le a balolda új arca - világít rá cikkében a Magyar Nemzet.

A Pick Arénában lehet bajnok a Veszprém

VEOL Érzelmes és ünnepi körítést adnak a hazaiak a szerdai szegedi meccsnek, nagy kérdés, hogy a pályán fel tudja-e venni a versenyt a Pick a Telekommal.

Újabb útszakasz válik biztonságosabbá Szombathelyen

VAOL Szombathely MJV Önkormányzata beruházásában a Kárpáti Kelemen utca alsó szakaszán az útszűkület megszüntetése és a járműforgalom feltételeinek biztonságosabbá tétele érdekében a csapadékvíz-elvezető hálózat átalakítási munkálatai kezdődnek meg 2024. május 28-án, kedden. A munkálatok előreláthatólag 2024. június 28-ig tartanak, melynek során az útszakaszon lévő acél szalagkorlátok mindkét oldalon elbontásra kerülnek, helyette kiemelt szegély kerül megépítésre, és a két szegély közötti út burkolatának 6m-re történő szélesítése valósul meg.A feladat elvégzése két ütemben történik:

Közmunkaprogram keretében fejlődik, szépül Karancsság

NOOL A közmunkaprogram Karancsságon még ma is sok embernek biztosít megélhetést, emellett a községben számos fejlesztés is megvalósul annak segítségével.

Ilyen ember valójában Magyar Péter

VAOL Tetteivel, viselkedésével saját magát buktatja le a balolda új arca - világít rá cikkében a Magyar Nemzet.

Győri menny

HEOL Négyszeres bajnok, patinás klub, a magyar labdarúgás legerősebb nyugati bástyája dőlt romba, és a jelek szerint eddig tartott az újjáépítés.

Napsütés és nyári idő vár minket kedden

SZOLJON A hőmérséklet is nyárias lesz, 25-26 fok várható.

Durván beleálltak Kulcsár Edinába – „Hol van a kismama biztonsági öved?”

BORSONLINE A kismama követői ezúttal sem bírták magukban tartani véleményüket. Kulcsár Edina rajongói ismét kiosztották a kismamát a helytelen biztonsági öv használata miatt.

Magyar Péter az Európai Néppárthoz csatlakozna

FEOL A Tisza Párt levelet küldött a Néppárt elnökének, a háborúpárti Manfred Webernek - derül ki a Magyar Nemzet cikkéből.

Idén is megnyitottak a szertárkapuk Siófokon – Nézd meg videón a tűzoltók látványos bemutatóját és a habpartit!

SONLINE Tarts velünk a siófoki tűzoltólaktanya nyílt napján! Látványos bemutatók, interaktív programok és a nap csúcspontja, a habparti várta a látogatókat. Nézd meg videónkat, és éld át a nap legjobb pillanatait!

Hosszú kihagyás után újra elindul a sokak által imádott kulturális programsorozat

KEMMA Az idei nyárral újra elindul hosszú kihagyás után a sokak által kedvelt kültéri, nyílt színház sorozat a tatai Angolkertben. A Tatai Szabadtéri Játékok beharangozóján egy különleges kihívás megoldásáról is szó esett.

Felhasználási feltételek | Adatvédelem | Süti tájékoztató | Süti beállítások