A hétvége horoszkópja: január 25-26.

Ezt hozza a hétvége Ipacs Andrea asztrológus szerint! The post A hétvége horoszkópja: január 25-26. appeared first on Astronet.hu.

További olvasott hírek
Közel 100 százalékos hulladékhasznosítási arány a kecskeméti Mercedes-Benz gyárban

BAON A kecskeméti Mercedes gyár az év minden napján kiemelt figyelmet fordít a hulladék kezelésére. A tudatos hulladékgazdálkodásnak köszönhetően a vállalat tavaly a hulladékának 99,7 százalékát újrahasznosította, amely önmagában és európai összehasonlításban is kiemelkedő eredmény.

Nissan és Piaggio újdonságok! Dobos Evelin is csatlakozott! Elképesztő ajánlatok!

FEOL Az Autócentrum Szabó Kft. büszkén ünnepli idén 30 éves fennállását, amely idő alatt családi vállalkozásként kifejezetten az ügyfelek elégedettségre fókuszált. Jelenleg három telephelyen, országszerte több mint 140 szakemberrel, és széleskörű szolgáltatásaival várja az autótulajdonosokat. "Nálunk az autó is a családhoz tartozik!" - vallják, és mindez nem csupán szlogen, hanem életfilozófia, amely meghatározza mindennapi munkájukat.

Az eddigi legfontosabb Audi az új Q6 e-tron

AUTOMOTOR Jövőbiztos műszaki alapot készítettek a PPE-vel, amelynél már digitális szolgáltatásokkal is pénzt fognak keresni az Audi Q6 e-tronnal.

Jégen gyilkolják az AMG elektromos kupéját

AUTOMOTOR Egyértelműen a stuttgarti vetélytárs akkumulátoros-elektromos hajtású kupéjára céloz a Mercedes-AMG új modellje.

Bearanyozta szuperautóját a Touring Superleggera

AUTOMOTOR 3 évvel ezelőtt dobta piacra a Ferrari 488 Pista-átépítését a Touring Superleggera, amely most bearanyozta a konstrukciót.

Egyre több helyen védik alácsúszásgátló elemek a motorkerékpárosokat

AUTOMOTOR A HUMDA támogatásainak köszönhetően a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szakemberei új motoros alácsúszásgátló elemeket telepítettek a Somogy vármegyei bálványosi bekötőút 400 méteres szakaszára.

Heti horoszkóp 2024. február 5-11.: Új megvilágításba kerül minden

ASTRONET Ezen a héten a pénteki Vízöntő újhold mindent merőben más és új megvilágításba helyez. Innentől szinte biztosan megváltozik a véleményed, a hozzáállásod bizonyos dolgokhoz. És ez így a lehető legjobb... The post Heti horoszkóp 2024. február 5-11.: Új megvilágításba kerül minden appeared first on Astronet.hu.

Kínai horoszkóp 2024.: hatalmas fordulatokat hoz a Sárkány éve

ASTRONET A Fa Sárkány éve 2024. február 10-én veszi kezdetét, melyet világszerte milliók várnak. Nem véletlenül: a kínai horoszkóp szerint olyan változások kezdődnek, amik pozitív irányban befolyásolják az emberiség sorsát. Mi minden vár az egyes csillagjegyekre? Kínai horoszkóp 2024 az Astroneten. The post Kínai horoszkóp 2024.: hatalmas fordulatokat hoz a Sárkány éve appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2024. február 5.: a Skorpió megvédi magát, a Halak középpontba kerül

ASTRONET Új hét, új kezdetek, ráadásul ma jó energiák jönnek az életünkbe. A Merkúr a mai napon belép a Vízöntőbe. Napi horoszkóp következik minden csillagjegynek. The post Napi horoszkóp 2024. február 5.: a Skorpió megvédi magát, a Halak középpontba kerül appeared first on Astronet.hu.

Heti holdhoroszkóp 2024. február 5-11.: a Vízöntő újhold őszinteséget és erős intuíciót jelez

ASTRONET Újhold lesz a Vízöntőben, ami nagyon kedvez nekünk, és segít újszerű megoldásokra találni. Nem mellesleg pedig ez a kínai holdújév kezdete is. Heti holdhoroszkóp következik Székelyhidi Ágnes asztrológustól. The post Heti holdhoroszkóp 2024. február 5-11.: a Vízöntő újhold őszinteséget és erős intuíciót jelez appeared first on Astronet.hu.

Heti szerelmi horoszkóp 2024. február 3-9.: Újabb érezhető változásokat jeleznek a bolygók

ASTRONET Újabb érezhető változásokat jelez a horoszkóp, amely természetesen érinti a párban élőket és a társkeresőket egyaránt. Lehet, hogy eleinte egyáltalán nem tetszenek ezek a változások, de mégsem érdemes bosszankodni miattuk. Idővel minden a helyére kerül... The post Heti szerelmi horoszkóp 2024. február 3-9.: Újabb érezhető változásokat jeleznek a bolygók appeared first on Astronet.hu.

Hamarosan indul a forgatás: Stohl Andrást követelik a kommentelők az Ázsia Expressz új évadába – íme a többi favorit

BORSONLINE Ősztől immár ötödik alkalommal kerül képernyőre az Ázsia Expressz.

Többnyire napos időre számíthatunk kedden Zala vármegyében

ZAOL A köpönyeg.hu előrejelzése szerint kedden napos, gomolyfelhős időre számíthatunk, de délnyugaton továbbra is borús maradhat az ég. Néhol zápor, a hegyekben hózápor előfordulhat. Délután 10 fok körül alakul a hőmérséklet. 

Álca nélkül: lépcsős hátú Passat Kína számára

AUTOMOTOR A FAW-VW vegyesvállalat fogja készíteni a kínai piac számára az arrafelé Magotan néven forgalmazott szedánt.