A húsipar árnyoldalai

Az ipari hústermelés nemcsak a klímát, a bio­diverzitást, a termőföldet és az erdőket fenyegeti, hanem közvetlenül az emberi egészséget is. Vélemény.

További olvasott hírek
3 csillagjegy, akiknek május elejéig sosem látott karmikus szerencsében lesz része

BORSONLINE Izgalmas időszak elé nézünk.

Erdei Zsolt fia rappelni kezdett – így beszél róla édesapja

BORSONLINE Fia bejelentette: rapper szeretne lenni.

Rétvári Bence: a pedofiloknak nincs kegyelem

BAON A kormánypártok benyújtották az Országgyűlésnek az újabb gyermekvédelmi törvényt és az alaptörvény módosítását, amelyek tovább szigorítják a pedofilokra vonatkozó szabályokat - közölte a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára pénteken az MTI-vel.

Minden ötödik bevizsgált tejben kimutatták a madárinfluenza vírus jelenlétét

VG A hatóságok szerint azonban az embereknek nem kell félniük.

Végeztek az aszfaltozással Cibakházán – további terveik is vannak az útszakasszal

SZOLJON Bár alig néhány hónapja tették le a Kispusztai út alapkövét Cibakházán, a kivitelező már az utolsó simításokat végzi. A tervezett előtt akár egy hónappal hamarabb is elkészülhetnek a szakasszal.

Tudományosan kiszámolták: ez a megfelelő zenei tempó a tökéletes szexhez

BEOL Itt a top 10-es zenei lista a jó szexhez.

Anyák napi szöszmötölő

KEMMA  

Rengeteg hamis terméktől védte meg a magyar fogyasztókat a NAV

VG A NAV pénzügyőrei 2023-ban mintegy 700 vámellenőrzésben vizsgálták az áruk eredetét.

Ennek is vége, 15 év után válik a magyar énekesnő

TEOL Marót Viki éppen azt a nagyon komoly és nehéz kérdést, a párkeresést dolgozta fel legújabb dalában, sajátos stílusban. Az énekesnő a Mokkában vendégeskedett, ahol többek között erről is mesélt.

Közös rendezvényen mutatkoztak be a nógrádi rendőrök és tűzoltók (videó)

NOOL Nógrád vármegyei Rendőr- és Tűzoltónapot tartottak Salgótarjánban péntek délelőtt, amely során az érdeklődők közelebbről is megismerkedhettek mindennapos feladataikkal.

Kamerákra gyűjtöttek a söjtöri polgárőrök

ZAOL A Söjtöri Polgárőr Egyesület és az önkormányzat térfigyelő kamerákat szeretne telepíteni a falu mindkét temetőjébe. Az idén ezt a célt szolgálta a civil szervezet kétévente hagyományos vasgyűjtése is, melynek keretében kisteherautókkal szedték össze a hulladék fémet a portákról a Deák Ferenc Mezőgazdasági Zrt. által rendelkezésre bocsátott pótkocsira. Török Iván polgárőr elnök elmondta: a 400 ezer forintos bevételt átadták az önkormányzatnak.

Ennek is vége, 15 év után válik a magyar énekesnő

BAON Marót Viki éppen azt a nagyon komoly és nehéz kérdést, a párkeresést dolgozta fel legújabb dalában, sajátos stílusban. Az énekesnő a Mokkában vendégeskedett, ahol többek között erről is mesélt.

Lelökheti a szakadék széléről riválisát a PVSK-Füszért

BAMA Szombaton 19 órakor csobban újra, s ha a szurkolók kívánsága teljesül, utoljára medencébe ebben az idényben a PVSK-Mecsek Füszért férfivízilabda-csapata. A Vasút 2–0-ra vezet a KSI ellen az Ob I. play-outjában, s ha ezen a találkozón nyer, akkor máris biztossá válik a bennmaradása.

Rétvári Bence: A gyermek sérthetetlen, a pedofiloknak nincs kegyelem!

BORSONLINE Tovább szigorodnak a pedofilokra vonatkozó szabályok.

Címvédés vagy trónfosztás? - szombaton kiderül

SONLINE A 2023/24-es Somogy vármegyei amatőr kosárlabda-bajnokság utolsó játéknapján a Monok SE és a Zrínyi KK az arany-, míg a Táncsics Gyakorló és a Marcali VSZSE a bronzéremért csatázik.

Íme, ők az Országos Elsősegélynyújtó Verseny továbbjutói

FEOL Mint azt e hét csütörtökén megírtuk a Magyar Vöröskereszt Országos Elsősegélynyújtó Versenyének vármegyei fordulóján mérhették össze tudásukat a tanulók két kategóriában: általános iskolai és középiskolai.

Pál György: Mirkóczki Ádám mondjon le!

HEOL Az ellenzéki polgármester-jelölt szerint az egri polgármester miatt mélypontján van az egri közélet, ezért felszólította, lépjen vissza a jelöltségtől és a nyugalom érdekében oszlassa föl magát az egri közgyűlés.

Rétvári Bence: a pedofiloknak nincs kegyelem

SONLINE A kormánypártok benyújtották az Országgyűlésnek az újabb gyermekvédelmi törvényt és az alaptörvény módosítását, amelyek tovább szigorítják a pedofilokra vonatkozó szabályokat - közölte a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára pénteken az MTI-vel.

Ennek is vége, 15 év után válik a magyar énekesnő

SONLINE Marót Viki éppen azt a nagyon komoly és nehéz kérdést, a párkeresést dolgozta fel legújabb dalában, sajátos stílusban. Az énekesnő a Mokkában vendégeskedett, ahol többek között erről is mesélt.

Özbas Szofi és Szegedi Dániel is korán búcsúzott az Európa-bajnokságtól

SZOLJON A hétvégén Zágrábban rendezik az Európa-bajnokságot, melyen több szolnoki dzsúdós is tatamira lép. Pénteken a Szolnoki Sportcentrum-Sportiskola cselgáncsozója, Szegedi Dániel, és a szolnoki származású Özbas Szofi is idejekorán kiesett a versenyen.

Különleges városismereti séta Fehérváron

FEOL Ódon házak titkai címmel szervez különleges városismereti sétát a Tourinform Iroda április 27-én, szombaton 10.00 óra kezdettel. A programot Kulcsár Mariann vezeti, a részvételhez előzetes regisztrációt kérnek.

A gyerekeket ünneplik ezúttal Bólyban május utolsó vasárnapján

BAMA Gyereknapra hívja a családokat május utolsó vasárnapján a bólyi Erzsébet Vigadó - május 26-án egész délután játszóház, kézműves foglalkozás várja a gyerekeket, ezen kívül három vicces fotófal, amely mögé állva a szereplői lehetnek vidám, különleges élethelyzeteknek. A délután folyamán színpadi produkciókat is láthatnak a gyereknapra érkezők: fellép az Attitude Dance Egyesület, az Elité Mazsorett Csoport, ezen kívül Családi Ringató is része a programnak. 

Ez a világcég kuponozott először! Most az egyik kereskedelmi lánc itthon is nagy bejelentést tett

NOOL A kedvezményre jogosító kuponokat minden vásárló örömmel fogadja. De vajon tudja-e, hogy mikor adták ki az első ilyen cetlit?

Ennek is vége, 15 év után válik a magyar énekesnő

NOOL Marót Viki éppen azt a nagyon komoly és nehéz kérdést, a párkeresést dolgozta fel legújabb dalában, sajátos stílusban. Az énekesnő a Mokkában vendégeskedett, ahol többek között erről is mesélt.

Újabb mélyütés a Liverpoolnak, Szoboszlaiékat világsztár gúnyolta ki

BORSONLINE Csupa rossz hírt kaptak Liverpoolban csütörtök este

Rétvári Bence: a pedofiloknak nincs kegyelem

TEOL A kormánypártok benyújtották az Országgyűlésnek az újabb gyermekvédelmi törvényt és az alaptörvény módosítását, amelyek tovább szigorítják a pedofilokra vonatkozó szabályokat - közölte a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára pénteken az MTI-vel.

Újabb helyen lehet majd gyógyszert venni

RIPOST A beteg gyerekek juthatnak majd könnyebben gyógyszerhez.

Ennek is vége, 15 év után válik a magyar énekesnő

BAMA Marót Viki éppen azt a nagyon komoly és nehéz kérdést, a párkeresést dolgozta fel legújabb dalában, sajátos stílusban. Az énekesnő a Mokkában vendégeskedett, ahol többek között erről is mesélt.

Gyengélkedik a német acélipar, de megmentheti a cseh Kretinsky, a régiónk egyik leggazgadabb embere

VG Daniel Kretinsky a régió egyik leggazgadabb embere, vagyona meghaladja a kilencmilliárd dollárt. Az üzletember most részesedést szerzett Európa legnagyobb acélgyárában.

Majálissal kötik egybe a helvéciai futást

BAON Szombaton rendezik meg a IV. Helvécia Futást és a majálist a művelődési háznál. A futást a reggeli órákban tartják meg, majd 10 órától kezdődnek a színpadi programok.

A bölcsődék dolgozóit ünnepelték

KEMMA A bölcsődék dolgozóit köszöntötte a tatai önkormányzat csütörtök délután a Piarista Rendházban. A Bölcsődék Napja alkalmából szervezett ünnepségen elismeréseket is átadtak.

Kimegyek én az ócskapiacra, ami nem is ócska

DUOL Piaci körképünk során eddig mindig kikerültük a dunaújvárosi zöldség- és gyümölcspiac egy nem is annyira kicsi szegletét.

Az élvonalért küzd a Viharsarokban a NEKA

SONLINE A szezon legfontosabb meccse következik a boglári NEKA számára, mely a kieső helyen álló, a tabellán tőle két ponttal elmaradó TAPPE-Békéscsabai ENKSE otthonában lép pályára szombaton, 18:00 órakor. Ha meg akarják őrizni első osztályú tagságukat a balatoniak, akkor nem kaphatnak ki a Viharsarokban, az ideális egy négy gól feletti siker lenne számukra.

A Kék Tigriseknek az elejétől komolyan kell venniük a meccset

KEMMA Maximális koncentráció szükséges a tatabányai kézilabdázóktól. Az FTC döntetlenje után a Kék Tigrisek mindent meg fognak tenni a sikerért.

Rétvári Bence: a pedofiloknak nincs kegyelem

KEMMA A kormánypártok benyújtották az Országgyűlésnek az újabb gyermekvédelmi törvényt és az alaptörvény módosítását, amelyek tovább szigorítják a pedofilokra vonatkozó szabályokat - közölte a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára pénteken az MTI-vel.

Európa egyik legjobban védett embere: Orbán Viktor nagyon bátor vezető

VG Wilders, a holland Szabadságpárt elnöke beszédet mondott a kétnapos CPAC Hungaryn.

Díjazták a tehetséges kecskeméti diákokat – galériával

BAON Az idén első alkalommal megrendezett Kecskeméti Ifjúsági Fesztivál programsorozatának egy fontos állomásaként tartották meg a Tehetség Gálát a kecskeméti városháza dísztermében péntek délután. A Kecskeméti Tehetségsegítő Tanács döntött az elmúlt tanévben kiváló eredményt elért diákok jutalmazásáról.

Ennek is vége, 15 év után válik a magyar énekesnő

SZOLJON Marót Viki éppen azt a nagyon komoly és nehéz kérdést, a párkeresést dolgozta fel legújabb dalában, sajátos stílusban. Az énekesnő a Mokkában vendégeskedett, ahol többek között erről is mesélt.

Ízletes szürkemarhából készült ételeket kóstolhatnak az érdeklődők Baján

BAON A szürkemarháról szól minden a hétvégén Baján a Kenyeres Parkban, a Március 15-e sétányon.

Tudományosan kiszámolták: ez a megfelelő zenei tempó a tökéletes szexhez

SZOLJON Itt a top 10-es zenei lista a jó szexhez.

Igazi baranyai sikertörténeteket mutattak be Siklóson

BAMA Baranya sikeres kezdeményezéseit népszerűsítette, a helyi gazdaság kiemelkedő vállalkozásait mutatta be a 100 baranyai siker Siklóson rendezvény. A Felelősséggel Baranyáért Egyesület eseményén cégek vezetői mesélték el sikertörténeteiket.

Újra fel kell fedeznünk a természet kincseit

TEOL Klímaváltozás a generációk vállán, 15-től 75 éves korig címmel rendeztek konferenciát Szekszárdon.

Ez a világcég kuponozott először! Most az egyik kereskedelmi lánc itthon is nagy bejelentést tett

SZOLJON A kedvezményre jogosító kuponokat minden vásárló örömmel fogadja. De vajon tudja-e, hogy mikor adták ki az első ilyen cetlit?

Rétvári Bence: a pedofiloknak nincs kegyelem

BEOL A kormánypártok benyújtották az Országgyűlésnek az újabb gyermekvédelmi törvényt és az alaptörvény módosítását, amelyek tovább szigorítják a pedofilokra vonatkozó szabályokat - közölte a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára pénteken az MTI-vel.

Hétvégén rendezik a Nógrád Nagydíjat

NOOL Három nemzet félezer sportoló vesz részt a megmérettetésen.

Százhúsz felett jár már a mesehallgatások száma Bogádon

BAMA Az ötletgazda Diósdiak Diósdért Egyesület (Dió Döme) és a bogádi önkormányzat képviselőinek jelenlétében a bogádi általános iskola melletti téren avatták a közelmúltban a kedves sünfigura, BogáDonát sétálóját. Az ország eddigi tizennégy sétálójából a bogádi az egyetlen, amelyen virágtartókra illesztették a QR-kódot is tartalmazó információs táblákat. A meséket elsősorban helyiek hangján rögzítették, a történeteket a község nyolc pontján kialakított úgynevezett szusszanóknál időnként majd cserélik. Pfeffer József polgármester elmondta, hogy a helyszínen végzett meseletöltések számlálója szűk egy hónap alatt százhúsz felett jár. Pécs közelében Pogányban, Vokányban és Zengővárkonyban is található mesesétáló.

Kaposvári sikerek a Szakma Sztár Fesztiválon

SONLINE A Kaposvári Szakképzési Centrum (KSZC) hat diákja is részt vett az országos Szakma Sztár Fesztiválon, Budapesten. A legtehetségesebb ifjú szakemberek mérték össze tudásukat a versenyen, ahonnan három éremmel tértek haza a Kaposvári Szakképzési Centrum diákjai.

Ez a világcég kuponozott először! Most az egyik kereskedelmi lánc itthon is nagy bejelentést tett

KEMMA A kedvezményre jogosító kuponokat minden vásárló örömmel fogadja. De vajon tudja-e, hogy mikor adták ki az első ilyen cetlit?

Tudományosan kiszámolták: ez a megfelelő zenei tempó a tökéletes szexhez

TEOL Itt a top 10-es zenei lista a jó szexhez.

Új traffiboxot telepítenek a Balaton déli szakaszán

SONLINE Újabb traffibox telepítésére készülnek a Balaton partján. Utánajártunk a déli parton tervezett új eszközöknek: fókuszban Balatonlelle és Siófok.

A határon túlról is érkeznek Szolnokra, hogy összemérjék tudásukat

SZOLJON Több évtizedes hagyománnyal bír a pénteki tudományos szakmai konferencia, mely egy szintén régóta szervezett versenysorozat nyitó rendezvénye. A Kémia és Környezetvédelmi Tehetségsegítő Tanács és a Curie alapítvány a Debreceni Egyetem Szolnok Campusán fogadta a versenyzőket, látogatókat, valamint az előadókat.

Ez a világcég kuponozott először! Most az egyik kereskedelmi lánc itthon is nagy bejelentést tett

TEOL A kedvezményre jogosító kuponokat minden vásárló örömmel fogadja. De vajon tudja-e, hogy mikor adták ki az első ilyen cetlit?

Ez a világcég kuponozott először! Most az egyik kereskedelmi lánc itthon is nagy bejelentést tett

BAON A kedvezményre jogosító kuponokat minden vásárló örömmel fogadja. De vajon tudja-e, hogy mikor adták ki az első ilyen cetlit?

Rangos díjat zsebelt be a szekszárdi vállalat

TEOL A szekszárdi Tarr Kft. a Kiváló Kiszolgálás Program három kategóriájában is első helyezést ért el.

Ismét alábecsülték az inflációt az elemzők: hogy lesz ebből kamatvágás az idén?

VG Négyhavi csúcsra emelkedett a Fed által kedvelt PCE inflációs mutató Amerikában.

Tudományosan kiszámolták: ez a megfelelő zenei tempó a tökéletes szexhez

BAMA Itt a top 10-es zenei lista a jó szexhez.

Ennek is vége, 15 év után válik a magyar énekesnő

KEMMA Marót Viki éppen azt a nagyon komoly és nehéz kérdést, a párkeresést dolgozta fel legújabb dalában, sajátos stílusban. Az énekesnő a Mokkában vendégeskedett, ahol többek között erről is mesélt.

Rangadót vív a Déli csoport éllovasa, a Nádudvar

BAON A hétvégén 21. fordulót rendezik meg a vármegyei másodosztályú bajnokságban. Szombaton hat, vasárnap két mérkőzést vívnak meg a csapatok.

A zöldebb utat választották Kétegyházán a gyerekek

BEOL Válaszd a zöldebb utat! címmel fenntarthatósági vetélkedőt szervezett a Kétegyházi Márki Sándor Általános Iskola. A versenyre a Gyulai Tankerületi Központ összes általános iskoláját meghívták, csaknem húsz tanintézmény négyfős csapata sereglett egybe a Táncsics Mihály Művelődési Házban.

Küszöbön áll a kínai-magyar atomipari együttműködés

VG Szijjártó Péter egy kínai atomóriás vezetőivel tárgyalt.

Megújul az egészségügyi ellátás Csurgón

SONLINE Egy pályázatnak köszönhetően, háromszáz millió forintos támogatásból fejlesztik az egészségügyi ellátást Csurgón.

Szombat délutáni összecsapás: Haladás Viktória-Szekszárd

VAOL A női labdarúgó NB I. 20. fordulójában szombaton 16 órakor a Haladás Sportkomplexumban a Haladás Viktória a Szekszárdi WFC-t fogadja.

Erre vártunk: kiderült, hogy van most valójában Katalin hercegné

RIPOST Hamarosan visszatérhet kötelezettségeihez?

Meglopták Oszvald Marikát, szörnyű veszteség érte

RIPOST Még jó, hogy szerencsés véget ért a dolog.

Megkezdődött a Komáromi Napok, átadták a városi elismeréseket +fotók

KEMMA A két Komárom ünnepe ezúttal is a közös testületi üléssel kezdődött meg április 26-án, melynek az észak-komáromi Tiszti Pavilon adott otthont.

Súlyos figyelmeztetés érkezett: összeomolhat az elektromos autók ellátási lánca

VG Kína rendelkezik a legtöbb grafittal, egyben uralja az anyag globális ellátási láncát: a kínai cégek a termelés több mint 90 százalékát dolgozzák fel.

Ma kerékpárral, holnap autóval - így közlekednek a vasi általános iskolások - fotók

VAOL A Reményik iskola szombathelyi tagintézményének csapata nyerte a Ma kerékpárral, holnap autóval elnevezésű játékos vetélkedőt. A versenyzők összesen hét pályán bizonyíthatták ügyességüket.

Mire elég az átlagos havi 135 ezer forintos nyugdíj?

VG Átlagosan ennyi pénzből kell, hogy megéljen egy magyar nyugdíjas.

Mire elég az átlagos havi 135 ezer forinto nyugdíj?

VG Átlagosan ennyi pénzből kell, hogy megéljen egy magyar nyugdíjas.

Kiborultak a Vodafone ügyfelei a szolgáltatás minősége miatt

VG Mióta összeolvadt a Vodafone és a UPC, több órás szolgáltatáskiesések vannak. A helyzet nem javul, hiába ígéri a Vodafone, hogy mindent megtesz.

Ausztria is Olaszország sorsára jutott, kijárási korlátozást vezetnek be

VG Ausztria egész területére kijárási korlátozásokat jelentett be vasárnap Sebastian Kurz osztrák kancellár.

Húszmillió darab koronavírus elleni gyógyszert készíthetnek Magyarországon

VG Akár 2,2 millió koronavírusos beteg kezeléséhez szükséges gyógyszert tudnak előállítani az Alkaloida Zrt. birtokában lévő alapanyagból – értesült a Világgazdaság.

Tovább működhet a szolnoki rehabilitációs központ

SZOLJON Újabb három évig még biztosan működhet a látássérült egyesület Szolnokon működő Elemi Rehabilitációs Központja.

Rétvári Bence: a pedofiloknak nincs kegyelem

BAMA A kormánypártok benyújtották az Országgyűlésnek az újabb gyermekvédelmi törvényt és az alaptörvény módosítását, amelyek tovább szigorítják a pedofilokra vonatkozó szabályokat - közölte a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára pénteken az MTI-vel.

Kilenc sportág képviselői használhatják a felújított szolnoki sportkomplexumot – videóval, galériával

SZOLJON Magyar válogatott ejtőernyősök érkezésével kezdődött a Véső úti sportközpont hivatalos átadása pénteken. „Célba ért” az előző évek fejlesztéssorozata, utolsó lépésként elkészült az atlétikai központ melletti cselgáncs- és birkózóterem.

"Háromszor sírtam" – Till Attila visszatért, lett egy új testvére

RIPOST Véget ért az Ázsia Expressz forgatása.

Felavatták az új piacot és belvárost Móron

FEOL Három, párhuzamosan futó pályázatnak köszönhetően átalakult a belváros. Eltűnt, ami elavult, megmaradt ami régi, de értékes, és kialakult valami, ami eddig hiányzott, egy valódi, sokféle módon kihasználható közösségi tér, és mellette felépült az új városi piac. Az április 26-i avató egyszerre piacnap is volt Móron.

Bizarr tanácsot adott a Lidl a magyar vásárlóinak: az extra szűz olívaolaj helyett főzzenek sertészsírral

VG Mostanra kis túlzással világhírűvé vált a magyar Lidl. Olyan üzenettel fogadta ugyanis a vásárlóit, ami a nemzetközi netes fórumokok is téma lett.

Semmi sem pótolhatja, amiről lemaradt a rácsok mögött: ma egy éve ül börtönben Galambos Lajos

BORSONLINE Ez történt 12 hónap alatt Lajcsival.

Ennek is vége, 15 év után válik a magyar énekesnő

HEOL Marót Viki éppen azt a nagyon komoly és nehéz kérdést, a párkeresést dolgozta fel legújabb dalában, sajátos stílusban. Az énekesnő a Mokkában vendégeskedett, ahol többek között erről is mesélt.

Régi-új igazgató a kalocsai Szociális Központ élén

BAON A városi önkormányzat csütörtökön megtartott ülésén a Kalocsa Város Önkormányzat Szociális Központ intézményvezetői álláshelyére kiírt pályázatot bírálták el.

Tudományosan kiszámolták: ez a megfelelő zenei tempó a tökéletes szexhez

KEMMA Itt a top 10-es zenei lista a jó szexhez.

Tudományosan kiszámolták: ez a megfelelő zenei tempó a tökéletes szexhez

SONLINE Itt a top 10-es zenei lista a jó szexhez.

Megszakadt a szülők szíve: a bölcsődében meghalt az 5 hónapos, angyalarcú kisfiuk

RIPOST Egy bölcsődei alkalmazott miatt kellett meghalnia a kisfiúnak.

Tudományosan kiszámolták: ez a megfelelő zenei tempó a tökéletes szexhez

BAON Itt a top 10-es zenei lista a jó szexhez.

Csodálatos zenéjükkel kápráztatták el a zsűrit a karcagi vonós verseny résztvevői – galériával

SZOLJON A karcagi Erkel Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola szervezésében immáron negyedik alkalommal rendezték meg a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Vonós Versenyt pénteken.

Ez a világcég kuponozott először! Most az egyik kereskedelmi lánc itthon is nagy bejelentést tett

HEOL A kedvezményre jogosító kuponokat minden vásárló örömmel fogadja. De vajon tudja-e, hogy mikor adták ki az első ilyen cetlit?

Jubileumi képeskönyvet kaptak ajándékba a végzős középiskolások Félegyházán – galériával

BAON Idén ünnepli várossá nyilvánításának 250 éves évfordulóját Kiskunfélegyháza. A jubileumra készült el a 250 éves város Kiskunfélegyháza című képeskönyv, amellyel minden végzős középiskolást megajándékoz a város. A könyvek ünnepélyes átadását pénteken tartották a városháza dísztermében, ahová a minden félegyházi középiskolából a legkiválóbb diákokból álló öt fős delegáció kapott meghívást. Ők vitték el iskolatársaiknak az ajándékkönyvet.

Átformálja identitásunkat, hagyományfogalmunkat a glokalitás

TEOL Kétnapos konferenciát szervezett Szekszárdon az Alkalmazott Filozófiai Társaság és a PTE Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Kara.

Új logisztikai központ hozott technológiai innovációt Magyarországra

VG Magyarországon egyedülálló logisztikai komplexumot adott át az osztrák központú Gebrüder Weiss. A Dunaharasztiban található logisztikai központ a legmodernebb technológiákat tartalmazza.

Ez a világcég kuponozott először! Most az egyik kereskedelmi lánc itthon is nagy bejelentést tett

SONLINE A kedvezményre jogosító kuponokat minden vásárló örömmel fogadja. De vajon tudja-e, hogy mikor adták ki az első ilyen cetlit?

Kenettartó tégelyt rejtett a vár árka

TEOL Kenettartó tégely is található a Wosinsky Mór Múzeum gyűjteményében.

Így nézett ki a szekszárdi Prosectura frontembere fiatalon

TEOL Egy régi fekete-fehér fotóval örvendeztette meg rajongóit a Szekszárdról indult Prosectura punkzenekar.

Ez a világcég kuponozott először! Most az egyik kereskedelmi lánc itthon is nagy bejelentést tett

BEOL A kedvezményre jogosító kuponokat minden vásárló örömmel fogadja. De vajon tudja-e, hogy mikor adták ki az első ilyen cetlit?

Bódi Csabi besokallt a rosszindulatú kommentelőktől: „Belefáradtam, elfáradtam”

RIPOST Bódi Csabi nem akar többé megfelelni senkinek, ezért komoly döntést hozott.

Szövetség Békéscsabáért: koncepció mentén lehet várost fejleszteni

BEOL A Szövetség Békéscsabáért-frakció (Miklós Attila és Fülöp Csaba) pénteken sajtótájékoztatón értékelte a csütörtöki városi közgyűlést.

Young G Béci új eszközt vetett be családja védelmére

RIPOST Béci nem bízza a véletlenre a biztonságot.

Szombathelyen járt a magyar válogatott csupaszív védője, Fiola Attila - fotók

VAOL A Király Sportegyesület közösségi oldalán arról számoltak be, hogy korábbi válogatott játékostársa látogatta meg Király Gábort az újperinti sportlétesítményben. Fiola Attila 2014-ben debütált a nemzeti csapatban, a 2016-os Eb-n Király Gábor csapattársa volt. A 2021-ben rendezett Európa-bajnokságon pedig emlékezetes gól lőtt a francia válogatott ellen. 

Ez a világcég kuponozott először! Most az egyik kereskedelmi lánc itthon is nagy bejelentést tett

BAMA A kedvezményre jogosító kuponokat minden vásárló örömmel fogadja. De vajon tudja-e, hogy mikor adták ki az első ilyen cetlit?

Fura háztartási praktikák, amik igenis működnek! Te ismerted ezeket?

MINDMEGETTE A szokásos szódabikarbónás és ecetes trükkök helyett ezúttal két kevésbé szokványos ötletet mutatunk.

Rétvári Bence: a pedofiloknak nincs kegyelem

SZOLJON A kormánypártok benyújtották az Országgyűlésnek az újabb gyermekvédelmi törvényt és az alaptörvény módosítását, amelyek tovább szigorítják a pedofilokra vonatkozó szabályokat - közölte a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára pénteken az MTI-vel.

Fennállásának 75. évfordulóját ünnepli a Olcsai-Kiss Zoltán Általános iskola - fotók

VAOL Fennállásának 75. évfordulóját ünnepli idén az Olcsai-Kiss Zoltán Általános iskola. A jeles jubileumra téma-, és sportnappal emlékeztek a Rába-parti város oktatási intézményében.

Az elejét és a végét rontották el, de azt nagyon!

ZAOL Lejátszotta újabb mérkőzését a rájátszásban a női kosárlabda Amatőr NB I.-ben a ZTE NKK csapata, amely kikapott az Ajka együttesétől. A visszavágót vasárnap 19 órától rendezik az Ostoros Károly-csarnokban.

Évfordulót ünnepelt a Denso

FEOL Tízéves évfordulót ünnepelt a Denso: 2013-ban indította el első duális osztályát, amely kezdeményezés mára újabb oktatási intézmények és diákok csatlakozásával egy sikeres vállalássá nőtte ki magát. Az ünnepségen emléklappal köszöntötték az oktatási intézmények képviselőit és a végzős diákokat.

Ennek is vége, 15 év után válik a magyar énekesnő

BEOL Marót Viki éppen azt a nagyon komoly és nehéz kérdést, a párkeresést dolgozta fel legújabb dalában, sajátos stílusban. Az énekesnő a Mokkában vendégeskedett, ahol többek között erről is mesélt.