A Nanushkának fújt a Fehér Szalagon

A Fehér Szalag bebizonyította, hogy ha gyenge szél lengedez, akkor elemében van Váradi Szabó Jánosék Ventilo 28-asa: a Nanushka csapat simán nyert. Mögötte a magazinunk médiatámogatását is élvező MKB-Prospex Team, majd Litkey Farkas Previtalja futott be.

További olvasott hírek
2020.07.14. + Rejtvény melléklet

SZOLJON

Negyvenmilliárdra csökkent a havi gyógyszerköltés

VG Az egy főre jutó forgalom megyénként 3400 és 5200 forint között mozgott májusban.

A legfontosabb cél a szurkolók visszacsalogatása a lelátókra

TEOL Tíz év után lesz újra megye egyes a Bölcskei SE. A csapat Barics Péter irányításával, és a régi elnök, ifjabb Varga Lajos támogatásával vág neki a nagy kalandnak.

Látványosan felélénkülhet a turizmus a zöld besorolású országokban

VG Drámai a csökkenés a külföldre utazók számában, ugyanakkor sokan továbbra is tengerparton akarják tölteni a vakációjukat. A hazai turisztikai szakma ez évre heti 84 charterjáratot tervezett, de most már csak heti tíz a reális cél.

2020.07.14. + Rejtvény melléklet

DUOL

2020.07.14. + Rejtvény melléklet

TEOL

Könnyen lehet valóság az ötajtós, V8-as motorral szerelt Wrangler

AUTOMOTOR Több V8-as prototípust is épített a Jeep, a legvadabb lehetőséget mutatja a Rubicon 392 tanulmány.

Okoseszköz – Piaggio Medley 125 bemutató

AUTOMOTOR Friss dizájn, magasabb komfortszint és okostelefon-kapcsolódási lehetőség jellemzi a Piaggio újdonságát.

2020.07.14.+ Rejtvény melléklet

BEOL

2020.07.14. + Rejtvény melléklet

HEOL

F1: Magyarországon a cirkusz!

AUTOMOTOR A július elején újraindult Formula-1-es világbajnokság harmadik versenyére hazánkba érkezik a hétvégén.

2020.07.14. + Rejtvény melléklet

NOOL

A belföldi nyaralás a legbiztonságosabb – rengetegen lemondták a görög buszos utakat

BORSONLINE Habár Görögország a zöld kategóriába esik, az odafelé vezető út piros és sárga besorolású országokon át vezet. Nem meglepő módon az utazási irodák az utazókkal együtt sorra mondják le a buszos utakat. Belföld a legbiztonságosabb választás.

Autóeladás után dobták fel a pátyi boncmestert

BORSONLINE Részben beismerő vallomást tett R. Dénes, a kertjében emberi maradványokat tároló egykori boncmester azonban tagadja, hogy kereskedett volna a szövetekkel. A Bors utolérte a férfi ügyvédjét.

Hatalmas zűrzavar az Üllői úton: Ellepték az autósok a busz- és kerékpársávot is

BORSONLINE Kitört a káosz az Üllői úton: az útburkolatról hétfőre eltűntek a kerékpársáv-felfestések. Két metróállomást lezártak, ami miatt megjelentek az új metrópótló buszok, a hivatalos közlés alapján ezek buszok is használhatják a biciklisávot. A KRESZ szabályai szerint azonban jármű nem haladhat a kerékpársávban.

Megszólalt a pátyi boncmester ügyvédje: nem számíthat komoly büntetésre

RIPOST A boncmester lánya teljesen felháborodott az ítélkezők hozzáállásán.

Szijjártó Péter: Brüsszel rossz irányba halad - videó

RIPOST A Külügyek Tanácsának ülése után a tárgyalásokról tájékoztatott videoüzenetében a külgazdasági és külügyminiszter.

Órákon át nézi férje régi videóit Pécsi Ildikó

BORSONLINE Sajátos módon dolgozza fel a felfoghatatlan gyászt Pécsi Ildikó. A színésznő egész nap régi videókat néz vasárnap elhunyt férjéről, Szűcs Lajosról.

2020.07.14. + Rejtvény melléklet

FEOL

Szétszerelhető karosszériát kap az alvázas Bronco

AUTOMOTOR Többrészes, levehető tetőt és ajtókat kap az alvázas Ford Bronco, amely három- és ötajtós karosszériával is választható.

2020.07.14. + Rejtvény magazin

ZAOL

2020.07.14. + Rejtény melléklet

SONLINE

2020.07.14. + Rejtvény melléklet

KEMMA

Autósok lepték el a busz- és kerékpársávot az Üllőin – teljes a káosz

RIPOST Eltűntek a kerékpársáv felfestések az útburkolatról az Üllői úton, a hivatalos közlés szerint „a metrópótló buszok is használhatják a biciklisávot”. Csakhogy ilyen nincs a KRESZ-ben, jármű semmilyen esetben sem haladhat a biciklisávban! Teljes a káosz.

Hamarosan Szüreti Regatta!

VITORLAZASMAGAZIN Évek óta a Szüreti Regattán az egyik legmagasabb a résztvevő hajók létszáma, nem várt módon és sebességgel nőtt nagyra ez a kifejezetten fiatal, őszi verseny. Szeptember 22-én idén is elrajtol a mezőny Alsóörsről, hogy Badacsonyt elérve két napot hódolhassanak a résztvevők vitorlás és borfogyasztási szenvedélyeiknek.

Jön a tavasz, hív az Adria!

VITORLAZASMAGAZIN Nem tudjuk kivárni, hogy kezdődjön végre a szezon? Akkor irány az Adria! A tavasz kitűnő időszak a tengeri vitorlázótudás (és engedély) megszerzésére, tudásunk frissítésére – és ilyenkor olcsó charterezi is. Szakmai szerzőnk írásából kiderül, mit kínál ilyenkor az Adria.

SailGP: Szoros meccs az Alcatraz előtt

VITORLAZASMAGAZIN Picivel közelebb kerültek az év végi bajnoknak járó egymillió dolláros fődíjhoz a SailGP második, San Fransiscoban rendezett fordulója után az ausztrálok, hiszen nehezen szerzett győzelmükkel két pontos előnyre tettek szert a sorozatban.

Megválasztották az Év Vitorlázóit

VITORLAZASMAGAZIN A Saratosában rendezett World Sailing konferencia végén kiosztották a díjakat az év női és férfi vitorlázóinak és megnevezték az év hajóját is.

2020.07.14. + Rejtvény melléklet

VEOL

Gyanakodnak a rajongók: összejött az Exatlon két sztárja?

RIPOST Kocsis Szandi és Tóth Dávid követői reménykednek, hogy a két sztár között több lehet, mint barátság.

Se bugyi, se más a kertben: pucéran szedi a körtét a feszes mellű üzletasszony

RIPOST Mathild meztelenül is a legjobb reklámja a saját bikinimárkájának.

A magyar piacra (villanyautó támogatáshoz) szabták a Fiat 500 l’Ungheria modellt

AUTOMOTOR Már előrendelhető a magyar márkakereskedésekben az akkumulátoros-elektromos Fiat 500, a la Prima csúcsmodellek mellett a l'Ungheria felszereltség is.

2020.07.14. + Rejtvény melléklet

VAOL

John Travolta már a harmadik nőt veszítette el a mellrák miatt

RIPOST Kelly Preston alulmaradt a mellrák ellen vívott titkos harcában, így bő 10 év után ismét a gyászé a főszerep John Travolta életében.

Éjjel-nappal vigyáznak Pécsi Ildikóra

BORSONLINE Mély gyászában csak a férjével közös fotókat és felvételeket nézi egész nap Pécsi Ildikó. Nem akar semmi mást, csak átélni újra azt az 50 évet, amit együtt töltöttek. Az összeomlott művésznőre ketten is vigyáznak.

2020.07.14. + Rejtvény melléklet

BAON

Megszakad a szív, így próbálja feldolgozni a gyászt Pécsi Ildikó

RIPOST Szörnyű fájdalom lehet elveszíteni valakit, akibe első látásra beleszerettünk, és akinek több mint fél évszázadon át fogtuk a kezét, kitartottunk mellette jóban-rosszban. Pécsi Ildikó most ezt éli át, hiszen vasárnap hajnalban elhunyt imádott férje, az olimpiai bajnok labdarúgó Szűcs Lajos. A színésznő most órákon át férje régi videóit nézi, így próbálja feldolgozni a tragédiát.

2020.07.14. + Rejtvény melléklet

BAMA

Nem szabad lebecsülni a kis Bronco Sportot sem

AUTOMOTOR Az önhordó karosszériás Bronco Sport széria összkerékhajtással, terepjárásra optimalizált felépítéssel tud többet a padlólemez-társ Kugánál.

Két új felszereltséggel gyarapodik az e-tron választék

AUTOMOTOR Black Edition és Vorsprung modellekkel bővítik az Audi e-tron felszereltségeinek választékát, érkezik a gyorsabb fejegység.