A Szuverenitásvédelmi Hivatal visszautasítja a Velencei Bizottság vádjait

A Velencei Bizottság által megfogalmazott jelentés elfogult, tárgyi tévedésektől hemzseg és politikailag motivált - írta a Szuverenitásvédelmi Hivatal csütörtökön az MTI-hez eljuttatott közleményében.

További olvasott hírek
Bemutatják a volt Felszabadulás lakótelep átfogó megújítását célzó terveket

BAMA A megépítése óta az egykor Felszabadulásnak nevezett lakótelep átfogó megújítására készül az önkormányzat. Az ezt célzó terveket a városházán hétfőn mutatják be az érdeklődő polgároknak.

Döbbentes, hogy néz ki Alain Delon, alig lehet felismerni a legújabb fotóján

VEOL A színészlegendát betegségei mellett a gyermekei viszálykodása is megviseli.

Döbbentes, hogy néz ki Alain Delon, alig lehet felismerni a legújabb fotóján

SZOLJON A színészlegendát betegségei mellett a gyermekei viszálykodása is megviseli.

Dr. Svébis Mihály nevét viseli a kecskeméti kórház fiatal orvosok karrierjét támogató programja

BAON 40 év alatti orvosok karrierjét támogató programot indított a Bács-Kiskun Vármegyei Oktatókórház. A fiatal orvosok céljait pályázattal támogatja a kórház, többek között tudományos fokozat megszerzésében, külföldi tanulmányúton vagy külföldi kongresszuson való részvétel lehetőségével – derül ki a kórház közösségi oldalán megjelent közleményéből.

A könny is kicsordul: a legmeghatóbb lánykérést találta ki egy pilóta (videó)

BAON Egy repülőgép kapitánya az utasok előtt kérte meg a légiutas-kísérő kezét.

A könny is kicsordul: a legmeghatóbb lánykérést találta ki egy pilóta (videó)

SZOLJON Egy repülőgép kapitánya az utasok előtt kérte meg a légiutas-kísérő kezét.

Az amerikai nézők is szeretik a Petőfi-filmet

TEOL Rákay Philip szekszárdi származású médiaszemélyiség videóösszeállítást tett közzé arról, hogy hogyan vélekednek az amerikai nézők Los Angelesben és New Yorkban a Most vagy soha című filmről.

Újabb újságírókat tartóztathattak le Oroszországban

VG Szélsőséges nézetek terjesztésével gyanúsítják őket, börtönbüntetés is lehet az ítélet.

Mindent feltúrt a vakond? Ezzel a zseniális módszerrel elűzheted a kertből!

RIPOST Így biztosan elkerüli az ágyásaidat.

Totális csurgói szétesés a második félidőben

SONLINE Az élvonalbeli férfi kézilabda-bajnokság (NB I.) 23. fordulójában remekül indult, de végül mégis vereséggel záródott a Csurgó balatonfüredi vendégjátéka.

Döbbentes, hogy néz ki Alain Delon, alig lehet felismerni a legújabb fotóján

ZAOL A színészlegendát betegségei mellett a gyermekei viszálykodása is megviseli.

Lezárták a cseszneki szerpentint teljes szélességében, balesetben kigyulladt egy motor (Frissítve!)

VEOL Tudomásunk szerint egy motor és egy személyautó ütközött össze a 82-es főúton vasárnap kora délután Csesznek és Bakonyszentkirály között, azon a szakaszon, amit cseszneki szerpentinnek neveznek. Információink szerint a motor kigyulladt.

Vízválasztó lesz a szerdai mérkőzés

BEOL Szerdán hazai környezetben szállnak csatába az NB I. B-s tagsága meghosszabbításáért a Békéscsabai KK felnőtt kosarasai. A Zöld csoportban szereplő viharsarki alakulat szombaton nagyot betlizett a Pénzügyőr vendégeként, emiatt vív a sorsdöntő párharcban ki-ki meccset a két fél.

Az idei első Veszprém Szlalom (képgaléria)

VEOL A Veszprém Aréna parkolójában rendezték meg vasárnap az idei első Veszprém Szlalom versenyt.

Százan szedték a szemetet, félezer palacsinta várta őket (galéria)

VEOL Százan szedték együtt a szemetet a porvai utcákon és Szépalma felé vezető kirándulóúton a falutakarítással környezetvédelmi kezdeményezéshez csatlakozva. Nincs sok hulladék a közterületeken, mert folyamatosan figyelnek erre a helyiek, de a szemléletformálás miatt fontosnak tartják az ilyen akciókat, azt, hogy a diákokat is bevonják a közös feladatba.

Brutális fogyás: egykor a világ legkövérebb embere volt, ma rá sem lehet ismerni

MINDMEGETTE Juan Pedro Franco, aki néhány éve a világ legkövérebb férfija címet birtokolta, mára rengeteget fogyott és végre újra aktív, boldog életet él.

A Kísért Imádság Hetét rendezik meg Pécsen

BAMA Pünkösdre készülve a Kísért Imádság Hetét tartják 2024. május 5-11. között.

Fontos Vitézek győzelem a rangadó előtt

KEMMA Az Esztergomi Vitézek női kézilabdacsapata magabiztos győzelmet aratott hétvégén és készülhet a mindent eldöntő jövő heti mérkőzésre. A Komárom közben kitömte az ellenfelét.

Vulkán és vasút: megnyílt a Vasparipa Játszópark Celldömölkön, a Ság hegy alatt

VAOL Szombaton délután megnyitotta kapuit kicsik és nagyok előtt a Vasparipa Játszópark: a Ság hegy alatt, a Vulkánház szomszédságában. Nem csak gyerekek élvezhetik ezt az attrakciót.

A könny is kicsordul: a legmeghatóbb lánykérést találta ki egy pilóta (videó)

VEOL Egy repülőgép kapitánya az utasok előtt kérte meg a légiutas-kísérő kezét.

14 zsáknyi szemét gyűlt össze

KEMMA A tatai önkormányzat munkatársai is csatlakoztak a szemétszedő akcióhoz. Ezúttal a kerékpárút mentén gyűlt össze 14 zsáknyi szemét.

Vizuális jegyzetelés (podcast)

VEOL Jelinkó Mónika, vizuális jegyzetelő, coach volt vendégünk.

A könny is kicsordul: a legmeghatóbb lánykérést találta ki egy pilóta (videó)

SONLINE Egy repülőgép kapitánya az utasok előtt kérte meg a légiutas-kísérő kezét.

KULTivátor Podcast: Ki tudja hova lett a mozaik a szombathelyi aluljáróból?

VAOL Vajon hová lett a szombathelyi aluljáróból a mozaik? Hol mutatták be együtt a katafai kincset (aranypénzek), a tokorcsi kincset (bronzpénzek) és a herényi 38 aranypénzt? Hogyan mérték le az ókorban Savaria – Róma távolságát és az mekkora? Podcastünkben Kiss E. Csaba restaurátort halljuk.

Hálás az egészségügyi dolgozóknak az influenszer

BAON Bukovicsné Békefi Daisy, kecskeméti kötődésű influenszer, kertészmérnök a kórházból jelentkezett.

Felfedte titkát a Hazatalálsz gyereksztárja: ezt tervezi a jövőjével

BORSONLINE A fiatal tehetségért már most rengetegen rajonganak.

A magyar válogatott Japán ellen kezd a divízió I/A világbajnokságon – frissül

BAMA A mieink 16:00-tól Japán ellen lép jégre a bolzanói divízió 1/A világbajnokságon. Hivatalosan a feljutás a magyar jégkorong-válogatott célja a vasárnap kezdődő férfi divízió I/A világbajnokságon, de nem árt az óvatosság, előbb a biztos bennmaradás legyen meg – írja a Magyar Nemzet.

A magyar válogatott Japán ellen kezd a divízió I/A világbajnokságon – frissül

BEOL A mieink 16:00-tól Japán ellen lép jégre a bolzanói divízió 1/A világbajnokságon. Hivatalosan a feljutás a magyar jégkorong-válogatott célja a vasárnap kezdődő férfi divízió I/A világbajnokságon, de nem árt az óvatosság, előbb a biztos bennmaradás legyen meg – írja a Magyar Nemzet.

A zene mint nyelv – Interjú Dobri Dániellel

FEOL Dobri Dániel, a székesfehérvári Alba Regia Szimfonikus zenekar művészeti vezetőjének neve mára sokak számára ismerősen cseng, hiszen több elismerést is bezsebelt már. Ezúttal a washingtoni Art Music Society pályázatán ért el első helyezést Halmazállapot-változások című darabjával.

Ukrán hadsereg: Zelenszkij betiltotta a kaszinókat

VG Az oroszok után az online kaszinók jelentik a legnagyobb fenyegetést a frontvonalon harcolókra.

Gyönyörű konyhakertjeit versenyeztetné Kőröstetétlen

SZOLJON Ásót, kapát, locsolót ragadhatnak idén is a kőtöstetétleniek: a településen 2024-ben is kiírják legszebb helyi konyhakertek versenyét.

Legálisan beszerezhetik a májusfának valót a jászárokszállási legények

SZOLJON Megelőzik a fakivágást, rongálást, ezért az önkormányzat ritkításból származó nagyobb ágakat, sarjakat ajánl fel a régi szép hagyomány éltetéséhez.

Tarló égett Lajosmizsén

BAON A Bene tanyára riasztották a tűzoltókat.

Ez egészen elképesztő: így néznek ki manapság az Egy rém rendes család sztárjai

BORSONLINE Főleg Budon fogsz meglepődni!

A záró lövészet miatt nem lett érmes a világkupán

FEOL Nagyszerűen versenyzett, az élről várta a záró kombit a budapesti öttusa világkupa-viadalon a Volán Fehérvár olimpikonja, Demeter Bence. A negyedik lövészetet még az élen kezdte, ám túl sokat hibázott, visszacsúszott az 5. helyre a fináléban.

Áramszünet lesz Sárosd területén

FEOL Karbantartási munkálatok elvégzése miatt áramszünetre kell számítani április 29-én 8 és 14 óra között Sárosd területén. A szolgáltatás kimaradásában az Aczél Béla utca, az Ady Endre utca, a Béke utca, a Deák utca, a Dr. Kerbolt László utca, a Dózsa utca (DRV), a Fél utca, a Fő utca 1-5 (páratlan hsz.), 2-4 (páros hsz., Polgármesteri hivatal, Posta), a Hantosi utca 1-23 (páratlan hsz.), 2-32 (páros hsz.), a Homok sor, a hrsz.: 747-751, a hrsz.: 755-759, a Hársfa utca, a Jakabi út, a Jakabszállás, a Jókai utca, a Keresztúri út, a Kis köz, a Komáromi utca (MÁV, rendőrség, tüzép, vendéglő, boltok, pap lakás, szoc. otthon, fogászat, vízmű, vadászház), a Kossuth utca, a Mező utca, a Mártírok utca, a Nagyszőlő utca, a Perkátai utca, a Petőfi utca, a Rákóczi Ferenc utca, a Sport utca, a Szabadegyházi út, a Szabadság tér (óvoda, gyógyszertár, orvosi rendelő), a Széchenyi utca, a Temető sor, a Zrínyi utca, az Árpád utca, az Óvoda köz és az Új utca érintettek.

Menyasszonyi ruha: új vagy használt?

ZAOL Az elmúlt években rendkívül megdrágultak a menyasszonyi ruhák. Áruk szinte megegyezik a kölcsönzés összegével.

Amikor nem jut eszünkbe, gondoljunk a demenciára

BAMA Ismerősöm meséli, hogy szociális otthonba került székely származású édesanyja, aki egész életében ki nem állhatta a román nyelvet (kisiskolásként szigorúan megkövetelték tőlük a tudását, s bár soha nem szólalt meg románul, sok mindent megértett Erdélyben az idegen beszédből). Most viszont, kilencven évhez közeledvén azzal fogadta a rokon látogatókat, hogy kívülről felmondott több román verset. Ugyanakkor nem emlékezett olyan dolgokra, amik percekkel korábban történtek. Kiderült, mindez teljesen természetes folyamat, a demencia kezdetének jellemző tünetei. A demenciáról tudni kell, hogy kezdetben a rövid távú emlékezet hanyatlásával jár, majd a demencia előrehaladtával a beteg gondolkodási, érzelmi és társas képességei folyamatosan hanyatlani kezdenek. 

Arany minősítést szereztek a rétsági gyermekszínjátszók a Weöres Sándor találkozón

NOOL A Magyar Drámapedagógiai Társaság gondozásában immár 33. alkalommal rendezték meg a napokban a Weöres Sándor Országos Gyermekszínjátszó Találkozó Nógrád megyei fordulóját a balassagyarmati Mikszáth Kálmán Művelődési Központban. Az országos fesztiválon a Rétsági Általános Iskola Gyöngyöcskék társulata képviselheti majd vármegyénket.

Most szedd az akácvirágot! Gyógyító ereje van!

RIPOST Akácvirág a konyhában.

Véradások Bács-Kiskunban április 29 és május 5 között

BAON A következő napokban ezeken a helyeken adhat vért Bács-Kiskun vármegyében. Az Országos Vérellátó Szolgálat és a Magyar Vöröskereszt továbbra is számít az egészséges lakosság segítségére.

Aszfaltozás miatt félpályás útlezárásra kell számítani a kaposvári Baross utcában

SONLINE Utolsó fázisához érkezett a Baross Gábor utcai útburkolat felújítás beruházása – tájékoztatta szerkesztőségünket Kaposvári Városüzemeltetési Nonprofit Kft.  

A könny is kicsordul: a legmeghatóbb lánykérést találta ki egy pilóta (videó)

KEMMA Egy repülőgép kapitánya az utasok előtt kérte meg a légiutas-kísérő kezét.

Meghódították Somogyot a tolnai ovisok

SONLINE Első alkalommal szerveztek gyalogtúrát óvodásoknak Attalában. A lurkók felfedezték szűkebb pátriájukat és átmerészkedtek Somogyba is.

Mentőt kellett hívni a ZTE FC II. kapusának

ZAOL A labdarúgó NB III. Északnyugati csoportjában szereplő ZTE FC II. hazai pályán vasárnap értékes döntetlent ért el a Budaörssel. A hazaiak kapusát sérülés miatt mentővel kellett kórházba szállítani.

A könny is kicsordul: a legmeghatóbb lánykérést találta ki egy pilóta (videó)

BAMA Egy repülőgép kapitánya az utasok előtt kérte meg a légiutas-kísérő kezét.

Döbbentes, hogy néz ki Alain Delon, alig lehet felismerni a legújabb fotóján

SONLINE A színészlegendát betegségei mellett a gyermekei viszálykodása is megviseli.

A magyar válogatott Japán ellen kezd a divízió I/A világbajnokságon – frissül

BAON A mieink 16:00-tól Japán ellen lép jégre a bolzanói divízió 1/A világbajnokságon. Hivatalosan a feljutás a magyar jégkorong-válogatott célja a vasárnap kezdődő férfi divízió I/A világbajnokságon, de nem árt az óvatosság, előbb a biztos bennmaradás legyen meg – írja a Magyar Nemzet.

Döbbentes, hogy néz ki Alain Delon, alig lehet felismerni a legújabb fotóján

DUOL A színészlegendát betegségei mellett a gyermekei viszálykodása is megviseli.

Kivágják a veszélyes fákat Rákóczifalva temetőjében

SZOLJON Egyre több ág hullott le a ravatalozó környékén – veszélyeztetve az arra járókat.

Fokozódik a botrány! Sírva omlottak össze a Next Top Model Hungary lányai

BORSONLINE Boszorkánynak nevezte a TV2 sztárját a világhírű fotós

Döntő ütközet vár a női pólósokra

KEMMA Érdekesnek nevezhető játékvezetés mellett szenvedett vereséget Szegeden tatabánya női vízilabdacsapata. Jöhet a mindent eldöntő harmadik mérkőzés kedden.

Sokba kerülhet még a Dunaföldvárnak a paksi vereség (galériával)

TEOL A dobogóra hajtó FC Dunaföldvár 2–0-s vereséget szenvedett az élvonalbeli játékosokkal megerősített Paksi FC második csapatától az NB III-as focibajnokság 26. fordulójában.

A magyar válogatott Japán ellen kezd a divízió I/A világbajnokságon – frissül

KEMMA A mieink 16:00-tól Japán ellen lép jégre a bolzanói divízió 1/A világbajnokságon. Hivatalosan a feljutás a magyar jégkorong-válogatott célja a vasárnap kezdődő férfi divízió I/A világbajnokságon, de nem árt az óvatosság, előbb a biztos bennmaradás legyen meg – írja a Magyar Nemzet.

Büntetőper ide vagy oda, Trump magabiztosan vezet Biden előtt

VG Amellett, hogy a volt elnök támogatottsága magasabb, a többség szerint az elnöki ciklusa is sikeres volt.

A magyar válogatott Japán ellen kezd a divízió I/A világbajnokságon – frissül

NOOL A mieink 16 órától Japán ellen lépnek jégre a bolzanói divízió 1/A világbajnokságon. Hivatalosan a feljutás a magyar jégkorong-válogatott célja, de nem árt az óvatosság, előbb a biztos bennmaradás legyen meg – írja a Magyar Nemzet.

Teljes döbbenet: életveszélyes dolgot művelt egy férfi, megbírságolták

RIPOST Az eset kapcsán a polgármester közleményt adott ki.

Bárki buzsákinak öltözhetett a Tájházak napján

SONLINE Szélesre tárta kapuit a Buzsáki Népművészeti Tájház, szombaton, a Tájházak napján.

Pápai Joci turnéra indul! Már azt is tudni, hol lép fel először

KEMMA Az aranytorkú tatai énekes azt is elárulta, hol lesz az első koncert.

A könny is kicsordul: a legmeghatóbb lánykérést találta ki egy pilóta (videó)

FEOL Egy repülőgép kapitánya az utasok előtt kérte meg a légiutas-kísérő kezét.

Az Ízvadászok nyerték a főzőversenyt Móron

FEOL A Szent György-heti Vigasságok keretében minden évben főzőversenyt tartanak a Móri Borbarát Hölgyek. Az Ezerjó Fakanálforgató verseny első helyezettje az Ízvadászok csapat lett.

Utánpótlás Magyar Kupa: vasi érmek a ringből

VAOL Szép vasi- kőszegi és szombathelyi - eredmények születtek az idei ökölvívó Utánpótlás Magyar Kupán.

Döbbentes, hogy néz ki Alain Delon, alig lehet felismerni a legújabb fotóján

VAOL A színészlegendát betegségei mellett a gyermekei viszálykodása is megviseli.

A könny is kicsordul: a legmeghatóbb lánykérést találta ki egy pilóta (videó)

VAOL Egy repülőgép kapitánya az utasok előtt kérte meg a légiutas-kísérő kezét.

Ezzel a hat számmal lehetett 1,3 milliárdot nyerni a lottón

BORSONLINE Mutatjuk az e heti hatoslottó-nyerőszámokat.

Indul a spárgaszezon - mutatjuk a legzamatosabb recepteket

BORSONLINE Ezen ételek után mind a 10 ujjadat megnyalod.

A Palánkdöngetők bearanyozták a Komáromi Napokat

KEMMA Az SZPK Sárosi Optika Komárom felnőtt férfi floorball csapata 26 éves története során negyedik bajnoki címét ünnepelhette szombaton este. A Palánkdöngetők az utolsó előtti mérkőzésüket követően vehették át az aranyérmeket, illetve a díszes trófeát. Külön öröm volt számukra, hogy sikerükkel a Komáromi Napokat is bearanyozták.

Kabátjukkal védték, tartották a fejét, és hívták a mentőket

DUOL Az idős férfi sokkos állapotban feküdt a lépcsőn kedden este, a zuhogó esőben.

Programok, rendezvények Dunaújvárosban

DUOL Tudja meg, mi történik Dunaújvárosban – programok, rendezvények, bulik, koncertek, sportesemények. Böngésszen és válogasson!

Súlyos baleset történt Mezőfalva és Nagyvenyim között

DUOL Baleset történt kedden a délutáni, kora esti örákban a 6219 út 7-es szelvényénél Nagyvenyim és Mezőfalva között. 

Teljes rendőri ellenőrzés van Dunaújvárosban

DUOL Óriási rendőri jelenlét van Dunaújváros utcáin. Az okokról érdeklődtünk, de hivatalos tájékoztatást egyelőre nem kaptunk.

Ketten életüket vesztették egy közlekedési balesetben, Dunaújvárosban

DUOL

Májusfaállítás Gyenesdiáson

ZAOL Májusfát állítanak vasárnap 15 órától a gyenesdiási Kárpáti Korzón. A munkálatokhoz bárki csatlakozhat, várják a markos a legényeket.

A könny is kicsordul: a legmeghatóbb lánykérést találta ki egy pilóta (videó)

ZAOL Egy repülőgép kapitánya az utasok előtt kérte meg a légiutas-kísérő kezét.

Meggyűrűzték a szívvel-lélekkel készített madárodúk fiatal lakóit

KEMMA Nagy kedvvel, elhivatottan készítették az otthonokat, melybe aztán sorban be is költöztek a lakók. A kihelyezett madárodúk jó részében már kikeltek a fiókák, melyek közül néhányat a közelmúltban meg is gyűrűztek.

Döbbentes, hogy néz ki Alain Delon, alig lehet felismerni a legújabb fotóján

FEOL A színészlegendát betegségei mellett a gyermekei viszálykodása is megviseli.

Döbbentes, hogy néz ki Alain Delon, alig lehet felismerni a legújabb fotóján

BEOL A színészlegendát betegségei mellett a gyermekei viszálykodása is megviseli.

A magyar válogatott Japán ellen kezd a divízió I/A világbajnokságon – frissül

SONLINE A mieink 16:00-tól Japán ellen lép jégre a bolzanói divízió 1/A világbajnokságon. Hivatalosan a feljutás a magyar jégkorong-válogatott célja a vasárnap kezdődő férfi divízió I/A világbajnokságon, de nem árt az óvatosság, előbb a biztos bennmaradás legyen meg – írja a Magyar Nemzet.

A könny is kicsordul: a legmeghatóbb lánykérést találta ki egy pilóta (videó)

BEOL Egy repülőgép kapitánya az utasok előtt kérte meg a légiutas-kísérő kezét.

Óra kerül hamarosan a pécsi vásárcsarnok falára

BAMA Április 29-én és 30-án állványok lesznek a pécsi vásárcsarnokban. 

Meloni bejelentette, hogy pártja listavezetőjeként indul az EP-választásokon

VG Döntő csatának, történelmi fordulópontnak nevezte a választásokat.

Döbbentes, hogy néz ki Alain Delon, alig lehet felismerni a legújabb fotóján

BAMA A színészlegendát betegségei mellett a gyermekei viszálykodása is megviseli.

Meddőhányókból kinyert szénből készítettek brikettet - PODCAST

KEMMA A meddőhányók voltak a középpontban a Képes történelem negyvenhatodik adásában. Dallos István helytörténésszel, fotóművésszel Sugár Gabriella beszélgetett.

A sport infrastruktúra fejlesztése érdekében

DUOL Dr. Mészáros Lajos, térségünk országgyűlési képviselője a közösségi oldalán számolt be aról, hogy a Vasvári iskola sport bálján részt vett.

Felrobbant az internet: nem semmi ruhában kapták lencsevégre Stana Alexandrát

BORSONLINE Odáig voltak érte a rajongói.

A magyar válogatott Japán ellen kezd a divízió I/A világbajnokságon – frissül

SZOLJON A mieink 16:00-tól Japán ellen lép jégre a bolzanói divízió 1/A világbajnokságon. Hivatalosan a feljutás a magyar jégkorong-válogatott célja a vasárnap kezdődő férfi divízió I/A világbajnokságon, de nem árt az óvatosság, előbb a biztos bennmaradás legyen meg – írja a Magyar Nemzet.

Vasárnapi orvosmeteorológia Vas vármegyéből

VAOL Számottevő fronthatás nem terheli szervezetünket. A frontérzékenyek javulást tapasztalhatnak. Jelentősebb egészségi állapotot befolyásoló időjárási tényezőre nem kell számítani, a legtöbb időjárás okozta tünet enyhül, illetve megszűnik. A reggeli hideg idő és a helyenként megélénkülő szél miatt az arra érzékenyeknél fejfájás, a mozgásszervi betegségekben szenvedőknél ízületi fájdalom jelentkezhet - írta a koponyeg.hu.

Döbbentes, hogy néz ki Alain Delon, alig lehet felismerni a legújabb fotóján

BAON A színészlegendát betegségei mellett a gyermekei viszálykodása is megviseli.

Véradások a Jászkunságban április 29. és május 5. között

SZOLJON A következő napokban ezeken a helyeken adhat vért a Jászkunságban.

Kiütéses sikert aratott az éllovas Úrkút SK

VEOL A balatonfűzfőiek Pétfürdőn, a pápaiak Tihanyban nyertek a labdarúgó vármegye I. 25. fordulójában.

Az állandó slackline pálya telepítése is felmerült Várgesztesen

KEMMA A Föld napjához kapcsolódóan több program is várta a Várgesztesen élőket – számolt be a vargesztes.hu.

„Fehérben mentem el a fiam esküvőjére – nem gondoltam, hogy ebből baj lehet!

BORSONLINE Kinek van igaza?

A magyar válogatott Japán ellen kezd a divízió I/A világbajnokságon – frissül

TEOL A mieink 16:00-tól Japán ellen lép jégre a bolzanói divízió 1/A világbajnokságon. Hivatalosan a feljutás a magyar jégkorong-válogatott célja a vasárnap kezdődő férfi divízió I/A világbajnokságon, de nem árt az óvatosság, előbb a biztos bennmaradás legyen meg – írja a Magyar Nemzet.

Ausztriában élő magyar zeneszerző ősbemutatóján énekelt a Celldömölki Liszt Ferenc Vegyeskar

VAOL Kárpáti Iván művét most először hallhatta a magyarországi közönség, a koncerten közreműködött a celldömölki kórus is.

​Vida Gergő: boldogok vagyunk!

VAOL Ahogy arról beszámoltunk, a női kézilabda NB I/B.-ben hibátlan listavezető SZKKA a Hajdúnánás elleni győzelmével (34-21) biztosan feljutott az NB I.-be, de még nem tekinthető bajnoknak. Vida Gergő a meccs után elmondta, amit megígértek Pődör Zoltánnal a szezon elején, azt teljesítették.

A könny is kicsordul: a legmeghatóbb lánykérést találta ki egy pilóta (videó)

TEOL Egy repülőgép kapitánya az utasok előtt kérte meg a légiutas-kísérő kezét.

Most a Pécsi Református Kollégiumot támadták meg

BAMA A baloldaliak már korábban is indítottak támadást az egyházi intézmények ellen – ezúttal Pécs parlamenti képviselőjét, dr. Hoppál Pétert találták meg. A Pécsi Református Kollégium visszautasítja a balliberális sajtó támadásait.

Ez nem semmi! Herceg Letícia elárulta, milyen lesz az új luxusotthonuk

RIPOST A Kőgazdag Fiatalok szerelmespárja igazi álomházba fog költözni.

Itt a friss jelentés: továbbra is gátlástalanul hamisítják a mézet!

RIPOST Édesítőszerekkel verik át a vásárlókat...

Feol Podcast: Vendégünk Kernya Mariann, stylist

FEOL Kernya Mariann neve sokak számára ismerős lehet, hiszen a stylist korábban sokaknak segített összeállítani gardróbjukat az Alba Plázában.

Mikroműanyagok: sokkal nagyobb a baj, mint eddig gondoltuk

VG Megdöbbentő adatokat közöltek egy tanulmányban.

Döbbentes, hogy néz ki Alain Delon, alig lehet felismerni a legújabb fotóján

KEMMA A színészlegendát betegségei mellett a gyermekei viszálykodása is megviseli.

Döbbentes, hogy néz ki Alain Delon, alig lehet felismerni a legújabb fotóján

TEOL A színészlegendát betegségei mellett a gyermekei viszálykodása is megviseli.

A könny is kicsordul: a legmeghatóbb lánykérést találta ki egy pilóta (videó)

DUOL Egy repülőgép kapitánya az utasok előtt kérte meg a légiutas-kísérő kezét.

Ragadj fényképezőgépet és vidd el a fődíjat!

DUOL Már lehet jelentkezni a Birdo Az év madárfotósa 2024 nemzetközi fotópályázatra. Annak, aki szereti a madarakat és van érzéke a fényképezéshez, mindenképpen érdemes jelentkeznie, mert akár el is viheti a fődíjat - tájékoztat a feol.hu.