Akció a PákaDuplex Bt.-nél

További olvasott hírek
Dunaferr: mégsem veszik meg?

FEOL A Liberty Steel csoport kivonult a nehéz pénzügyi helyzetben lévő Dunaferr acélgyártóval folytatott felvásárlási tárgyalásokból – minderről a portfolio.hu számolt be a londoni Argus Media információjára hivatkozva.

2021.03.04.

HEOL

Ellenálló a vírussal szemben a büdzsé

TEOL A számok tükrében érzékelhetően nem nyomta rá a bélyegét a járvány Tolna idei költségvetésére – válaszolta kérdésünkre Berta Zoltán alpolgármester.

Együttműködési megállapodást kötött a ZalaZONE és a ZMKIK

ZAOL Alakuló ülését tartotta tegnap – az online térben – a Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (ZMKIK) önkéntes kamarai tagjainak létrehozott innovációs klub.

Már az általános iskolában kötelező közlekedési alapvizsgát tenni

HEOL Kötelezővé tették a közlekedési alapvizsgát az általános iskola 4–5. osztályos tanulóinak. Ajánlott ugyanakkor a vizsga a hatodik-hetedikeseknek. A felkészítő munkafüzet eddig háromszáz általános iskola diákjaihoz jutott el. Az első vizsgák március 1–12. között folynak.

2021.03.04.

KEMMA

Napra pontosan egy évvel ezelőtt jelent meg a koronavírus Magyarországon

NOOL Már látjuk a fényt az alagút végén – írta közösségi oldalán Varga Mihály.

A lovaglópóz diszkrét bája: Így csap le hajnalban a csúcsgyönyör

RIPOST A fordított lovaglópóz sokaknak merésznek tűnik, és való igaz, kell hozzá némi gyakorlat. De aki próbálta már, úgy nyilatkozik róla, hogy isteni orgazmust okoz, és kár lenne kihagyni...

2021.03.04.

DUOL

A sereghajtót fogadja a VKKFT

VEOL Fontos mérkőzésre készül az újonc Veszprémi KKFT NB I-es férfi-kézilabdaalakulata, csütörtökön ugyanis a sereghajtó Dabast fogadja.

Az ajánlásos idősáv első piacnapja

FEOL A piacon újonnan bevezetett, pontosabban inkább ajánlott vásárlási idősáv az idősek védelmét szolgálja. Ottjártunkkor, 12 és 13 óra között szinte csak lézengtek a vásárlók a piacon.

2021.03.04.

BAON

Illegális bulik: külön praktikákkal szervezik a partikat a fiatalok

RIPOST Egyre több a fertőzött, a koronavírus 3. hulláma a fiatalok számára a legkockázatosabb. Úgy fest, még nem tudatosodott a fiatalokban a járványveszély, mert egymást érik az illegális bulik esténként, a kijárási tilalom idején.

Új módszer a láthatáron: már telefonon próbálkoznak a csalók

VEOL Néhány hete még internetes átverésre hívta fel az egyik vezető magyar bank az ügyfelei figyelmét, a csalók máris új ötlettel álltak elő.

Biztosítják a szállítást

BAMA Az önkormányzatok a vírushelyzetben is támogatják a lakókat. Már nemcsak a bevásárlásban és a gyógyszerek kiváltásában segítenek, hanem az oltópontokra való eljutásban és a vakcinára való regisztrációban is.

2021.03.04.

ZAOL

2021.03.04.

VG

2021.03.04.

BEOL

2021.03.04.

VEOL

Szobor a Megbékélés ligetében

VEOL Szelestey-Polgár Attila a Veszprém Megyei Honismereti Egyesület támogatásával kezdeményezte egy közadakozásból felállítandó szobor, illetve liget megvalósítását Veszprémben.

Tovább csordogál a pénz Brüsszelből

VG Magyarország már csaknem a kétharmadát lehívta a 2014–2020-as uniós forrásoknak, a többi lehívására a jövő év végéig van lehetősége. Párhuzamos a terhelés a rendszeren, hiszen közben érkeznek az új ciklus pályázatai.

Árokba borult egy autó a 81-esen Mórnál

FEOL A tűzoltók feszítővágóval szabadítják ki a jármű vezetőjét.

Tizenkét gól a Zanat-Haladástól

VAOL Az elmúlt hétvégén már a megyei II. és III. osztályú labdarúgó-bajnokságokban is több mérkőzést rendeztek.

Nem volt esélye a berényi csapatnak

SZOLJON Ezúttal kedden lépett pályára a Jászberény a női NB I.-ben. A jászsági csapat a Budaörs vendége volt, amely ellen nem volt esélye.

Teljesült a kilencéves Vivien utolsó kívánsága: Fotón még láthatta újszülött kisöccsét

BORSONLINE Megszülte kisfiát, majd alig egy hónappal később eltemette kilencéves kislányát egy szolnoki családanya. Vivien leukémiában szenvedett, és bár a család végig reménykedett, a mindig mosolygós nagybeteg gyermek tisztában volt vele, mi vár rá.

2021.03.04.

SZOLJON

Felvidéki kórházakat támogat a kormány lélegeztetőgépekkel

KEMMA Észak-Komáromba látogatott szerdán Szijjártó Péter külügyminiszter, aki a járványhelyzetről is beszélt.

Alulteljesített a magyar tőzsde

VG

Kamilla fontos dolgot kotyogott ki Fülöp herceg állapotáról, amíg mindenki aludt

RIPOST Nem várt helyről érkezett az új információ a betegeskedő Fülöp herceg állapotával kapcsolatban. Még egy darabig biztosan kórházban kell maradnia.

Felhők állják útját a napsütésnek csütörtökön

FEOL Csütörtökre virradóan már egyre több helyen jelennek meg fátyolfelhők az égen.

Határsértőt fogtak el Lőkösháza külterületén

BEOL A Békés megyei rendőrök az elmúlt 12 órában egy határsértőt tartóztattak fel.

Ülj be mellém, kislány! – A zámolyi nőket zaklató férfi Móron és Bodajkon is feltűnt

FEOL A településen élők közül többen is tapasztalták, hogy egy autós férfi leszólítja, zaklatja az egyedül közlekedő nőket, lányokat, sőt futás közben követte a kiszemeltet a kocsijával. Kiderült, a férfi nem csak Zámolyon inzultálta a nőket.

Nem tudja a baloldal, mit is kellene mondani vakcinaügyben

NOOL Kommunikációs zűrzavar tapasztalható az ellenzéki oldalon a keleti gyártású oltóanyagokkal kapcsolatban.

Mentes lett az ország a kéknyelvbetegségtől

VG

Nemesapátiban megújult a barokk templom – fénykeresztet állítanak

ZAOL Ha valaki veszi a fáradtságot, s felmegy a falu fölött magasodó Öreghegyre, a Szévíz-patak völgyére tekinthet, ahol ködös dombok zárják a látóhatárt, a falu fölé magasodik Nemesapáti temploma, amely szinte lebeg a tájban, s messziről uralja a vidéket.

Két napra lezárják majd a Pápai utat

VEOL Utolsó szakaszához ért a Pápai út felújítása, a beruházás néhány héten belül elkészül.

Parkolás és forgalomszervezés a Széna tér környéki területeken

FEOL A tervezett fejlesztések a Vezér utcákban történő közlekedést is könnyítenék, illetve a lakók kényelmét is szolgálják: járda- és parkolóépítés, valamint játszótérfejlesztés is várható.

Európa élvonalában a Szerencsejáték Zrt.

VG A hazai stabilitásra alapozva a külpiacokon is versenyképes lehet a Szerencsejáték Zrt.

2021.03.04.

TEOL

A bronzért küzdhet a folytatásban a Kecskeméti RC

BAON Szerda este a férfi röplabda magyar kupa elődöntő visszavágóját rendezték a Messzi István Sportcsarnokban.

18 orgazmus a rekordja a lánynak, aki attól is elmegy, ha lát egy jó pasit a buszon - 18+

BORSONLINE A 23 éves lánynak számos kellemetlen helyzetben volt már orgazmusa.

Többletes maradhat a fizetési mérleg

VG A következő években az árumérleg hajthatja a folyó fizetési mérleget, ugyanakkor a jövedelemegyenleg is jobban alakulhat, mint a válság előtt.

Mozgóárusok látják el a bolt nélküli nógrádi települések lakóit

NOOL A Központi Statisztikai Hivatal adatai alapján szűkebb hazánk nyolc településén nincs egyetlen bolt sem.

Pályáznak útfelújításra és ifjúsági célokra

VAOL A Bárdos Alice utca felújításához a Belügyminisztérium pályázatán szerezne pénzt az önkormányzat. Emellett a város indult az Erifa-projekt pályázati felhívásában is.

A nagyböjti tartósélelmiszer-adományokkal Cirenei Simonok és Veronikák lehetünk

ZAOL Nagyböjt harmadik vasárnapjától egy héten át tartós élelmiszereket gyűjtenek a katolikus templomokban. Az adományokat a karitász munkatársai húsvétra juttatják el a rászoruló családokhoz, amelyek így átélhetik, megtapasztalhatják a gondviselő Isten kézzelfogható szeretetét – áll a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia ez alkalomból kiadott körlevelében.

Lézerrel a szépségért!

VAOL Technológia, mely a leghatékonyabban távolítja el a körömgombát és a nem kívánt szőrszálakat is!

Zacher Gábor visszakozik: ezt gondolja már a kínai vakcináról

RIPOST Zacher Gábor korábban úgy nyilatkozott, hogy bizalmatlan a kínai vakcinával. Egy friss interjúban azonban már más álláspontot képviselt.

Az EU 2022-re is engedi a költekezést

VG Az Európai Bizottság szerint jövőre is érvényben kell hagyni a stabilitási és növekedési paktum kiadási szigorát felfüggesztő szabályt, de a magas adósságú tagállamoknak már most azt javasolják, jól gondolják meg, mire költik a saját forrásaikat és az uniós kilábalási alapból érkező pénzeket.

Szombathely gyásznapja: átélte a szőnyegbombázást Pécsi Ildikó

VAOL A három hónapja elhunyt Pécsi Ildikó nagyon sokoldalú, gazdag életművet hagyott maga után. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművésznő, rendező, érdemes és kiváló művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja Gödöllőn lakott, 2010 óta a város díszpolgáraként. Egy róla szóló esten az életéről mesélt. Arról is, hogy kisgyerekként a nagyszüleinél, Szombathelyen élt át bombatámadásokat.

Figyelem, péntektől új építési szabályok lépnek életbe!

VAOL Március 5-étől él az új helyi építési szabályzat a vasi megyeszékhelyen. Ezentúl minden újonnan épülő lakóingatlanhoz két parkolót kell kialakítani, de a többi közt meghatározták a zöldfelületek beültetésének feltételeit is.

2021.03.04.

VAOL

A középiskolai felvételikre is kihat a koronavírus-járvány

BAON Arról kérdeztünk néhány megyei oktatási intézményt, hogy a járványhelyzet miként befolyásolja a felvételiztetést, valamint milyen óvintézkedéseket vezettek be.

A klíma fűtés előnyeiről bővebben

FEOL Valljuk be, télen nem sokan szeretnek kint tartózkodni a fagyos hidegben. Inkább az a jellemzőbb, hogy alig szoktuk várni, hogy hazaérjünk a jó meleg otthonunkba, és felmelegedjünk kicsit. Több szempont is közre játszhat abban, hogy a lakáson belül töltött időt milyennek éljük meg, de kétségkívül az egyik legfontosabb dolog az szokott lenni, hogy az egész ingatlanunkba kellemes meleg legyen a téli időszakban. Amikor fűtés korszerűsítés esedékes valakinél, nincs egyszerű dolga az embereknek, hiszen egy idő és pénz igényes dologról van szó akkor, ha egy teljes gázrendszert akarunk kiépítteteni, vagy felújítani. Nem csak ez az egy lehetőségünk van azonban, ha modern és tökéletes megoldást szeretnénk otthonunkba!

Szűrt napsütés, mérsékelt szél valószínű csütörtökön Vas megyében

VAOL Délutánra 15-17 fokig emelkedik a hőmérséklet.

Közös cellába került M. Richárd és a soroksári futónő megölésével vádolt Szilveszter

BORSONLINE Közös cellában raboskodik, mi több, remekül kijön egymással a Dózsa György úti gázoló, M. Richárd és a soroksári futó nő megölésével vádolt, R. Szilveszter, tudta meg a Blikk. A lap által megkérdezett szakértő szerint a börtön vezetősége nagyon is átgondolt és stratégiailag helyes döntést hozott, amikor közös zárkába osztotta be őket. – Mivel fizikailag közel azonos adottságokkal bírnak, egyikük sem lehet biztos benne, hogy egy összecsapásból ki jönne ki győztesen. Ezt felmérhették, ezért nem packáznak egymással. És mivel két, a börtönt jól ismerő emberről beszélünk, azt is tudják, hogy a rendbontás milyen fegyelmi eljárásokat, megvonásokat vonhat maga után – magyarázta Németh Zsolt kriminológus.

Herczeg-Kis Bálint a dominikai tengerpartról üzent szerelmének

BAON Herczeg-Kis Bálint az Exatlon kezdete óta megélt számos jót és rosszat, de a szíve továbbra is viszi előre, ezt pedig most üzenet formájában adta tudtára szerelmének.

Felfüggesztették a hódmezővásárhelyi autóbuszos szolgáltatót

VG

2021.03.04.

BAMA

Virtuális autóversenyt indít a HUMDA

VG

Néhány kivétellel vállalták az új jogviszonyt a Zala Megyei Szent Rafael Kórház dolgozói

ZAOL A Zala Megyei Szent Rafael Kórházban a dolgozók 99 százaléka aláírta az új, egészségügyi szolgálati jogviszonyt létesítő szerződést, közölte érdeklődésünkre az intézmény.

Készülnek a rohamra a virágboltok

VG

Kolozsi József, a miklósi polgárőség elnöke is beoltatta magát

SZOLJON Kolozsi József pozitív érzésekkel távozott az oltásról.

Nagy az aggodalom: nyoma veszett a 16 éves Adriennek

BORSONLINE A lány 165 centiméter magas, átlagos testalkatú, hosszú, barna haja és barna szeme van.

Húszmilliós tartalékkal hagyta jóvá a vépi polgármester a költségvetést

VAOL Rekordösszegű – 1 milliárd 68 millió forintos – kiadási és bevételi főösszeggel tervez az idén az önkormányzat. Mintegy 20 millió forint tartalékot is tudott képezni a város váratlan kiadásokra.

Felhős, de még kora tavaszi idő várható csütörtökön

ZAOL Csapadékra azonban nem kell számítani.

Továbbra is zárva tart a kőszegi óvoda

VAOL Március 10., szerdáig hosszabbították meg Kőszegen a Központi Óvoda zárvatartását a koronavírus-járvány miatt.

A hölgyek szívéhez, lelkéhez is eljutnak

FEOL Különleges versekkel, ismert slágerekkel és szonettekkel készülnek nőnap alkalmából a Vörösmarty Színház társulatának férfi tagjai.

A lábát adta kislányáért, de 22 évesen elhunyt az eleki futballista

BEOL Élettársa, Netti és éppen most egyéves kislánya Lilien, valamint az egész család és rajtuk kívül is nagyon sokan gyászolják a futballista Orsós Krisztiánt.

Halálra gázoltak egy gyermeket Gádoros és Eperjes között

BEOL Halálra gázolt egy autó egy hatéves kisgyermeket csütörtök délután Gádoros és Eperjes között, a 4642-es főúton.

Baleset történt a Tótkomlós rallyn

BEOL Vasárnap a Tótkomlós rallyn baleset történt.

Komlósi Döme koporsója egyben a bölcsője is, mely elringatja őt

BEOL Eltemették pénteken délelőtt Komlósi Dömét. Sokan elkísérték a tótkomlósi katolikus temetőben végső nyughelyére az ismeretlen gyermeket.

2021.03.04.

SONLINE

Szentgotthárdon Rózsika hívja örömtáncba az időseket

VAOL Mind a jókedv, mind a rendszeres testmozgás elengedhetetlen időskorban is. Szívesen mutatunk be minden olyan kezdeményezést, amelyek erre lehetőséget adnak most, a koronavírus-járvány miatti korlátozások között is.

Behúzhatta a kéziféket az OTP Bank

VG Számottevő nyereségcsökkenésre számít az OTP Banknál a negyedik negyedévben az elemzői konszenzus, amit azonban nem a bevétel visszaesése vagy a működési költségek megugrása, hanem a céltartalékolás jelentős növekedése okozhat.

Évtizedek óta nem látott gyenge hozamok az ültetvényeken

VG

Már egy éve harcolunk a járvány ellen, a második talán már nem megy rá

BORSONLINE Tavaly március elején még abban reménykedtünk, hogy húsvét után már szabadon élhetünk. Egy év eltelt, és most ugyanezt reméljük… A koronavírus még mindig itt van, épp a 3. hullám indult útnak. Időközben a mutáns vírusok is megjelentek, súlyosabbak, veszélyesebbek, mint az eredeti. Mégis, már látszik a fény az alagút végén: folyamatosan érkezik a vakcina hazánkba, ami a szabad és korlátozások nélküli élet kulcsa. Az évforduló alkalmából most összeszedtük, mi minden történt velünk az elmúlt egy évben.

A Fed közbelépését várja a piac

VG Amerikai szakértők szerint a Federal Reserve hamarosan beavatkozhat a kötvénypiaci folyamatokba, hogy mérsékelje a hozamok további emelkedését a hosszú futamidőn. A Concorde makroelemzője úgy véli, ha a Fed valóban lép, akkor sem kommunikál majd konkrét hozamcélokat.

Alig nő az amerikai foglalkoztatottság

VG

Csak kerékpárral és gyalogosan lehet átkelni a Tiszán Csépánál

SZOLJON A hídrakást elhalasztották a jobb időjárás megkérkezéséig és az árhullám levonulásáig.

Ezekre figyeljen gázfűtés korszerűsítés előtt!

ZAOL Minden otthon esetében igaz az a mondás, mely szerint egy ingatlan sosem lehet tejesen kész, mindig akad valamilyen felújítandó tétel.

Gyorsul az infláció az OECD-országokban

VG

Visszafogott Veszprém idei költségvetése

VEOL A város idei költségvetésének kétharmadát fordítják fejlesztésekre és beruházásokra.

Egy beteg kislány javára gyűjtik a kupakokat Tasson

BAON Február közepétől Tasson is lehetőség van a műanyag kupakok jótékony célú gyűjtésére.

Arannyal búcsúzna a kalapács

SONLINE Lassan már a 45. életévét is betölti a Kaposvárról indult, jelenleg a Dunaferrben röplabdázó Mészáros Dömötör, de még mindig vannak ajánlatai.

Hetyke cicik és bomba test, pucéran fotózták le a szexi üzletasszonyt

RIPOST Valentina minden kidolgozott porcikájáról lerí, hogy a testedzés a mindene. Saját vállalkozásainak ő a legjobb reklámarca. Pontosabban -teste.

Új tárlattal mutatnak be értéktárakat Vépen

VAOL Jelenleg senki sincs karanténban a településen, ez is kiderült a hét eleji vezetői értekezleten. A Vépet érintő aktualitásokról Kovács Péter polgármester számolt be.

Gratulálunk az Év sportolója Zala megyében díjazottjainak

ZAOL Több mint fél évszázados hagyomány, hogy lapunk, a Zalai Hírlap minden esztendő végén megválasztja az év legjobb Zala megyei sportolóit. Nem volt ez másként 2020 végén sem, azonban a koronavírus- járvány miatt az idén nem tarthattuk meg a szokásos ünnepélyes díjátadót.

Korhű enteriőr romantikus fotókhoz a Jankovich-kúriában

DUOL Rácalmás csodálatos ékszeres dobozkáján tagadhatatlanul az egyik legszebb ékkő a Jankovich-kúria.

Fémkeresőkkel kutattak római leletek után a Balatoni Múzeum önkéntesei (videó)

ZAOL Idén először mentek terepre a Balatoni Múzeum önkéntes fémkeresői.

Csütörtökön vastagodik a felhőzet, de csapadékkal nem kell számolnunk

VEOL Csütörtökön először fátyolfelhők lesznek az égen.

Ajajj! Ennyi időnk van hátra, és az egész ország felett beborul az ég

BORSONLINE Délutánig napos idő várható fátyolfelhőkkel, majd a Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint délutántól előbb az északi megyékben, este pedig már délebbre is megvastagodhat a felhőzet. Csapadék azonban egyelőre nem valószínű. A délnyugati szél napközben megélénkülhet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 14 és 18 fok között várható.

Retteg a szúrástól, de beoltatta magát Gáspár Zsolti – videó

BORSONLINE Gáspár Zsoltival madarat lehetett volna fogatni, amikor néhány nappal ezelőtt megcsörrent a telefonja, és a háziorvosa közölte: megkapja a koronavírus elleni védőoltást. Az eseményre lapunk elkísérhette a showmant, aki hősiesen állta a sarat.

Rekordon a lakossági megtakarítások

VG

Megbolondul az időjárás: azt sem tudjuk majd, hova kapjuk a fejünket

RIPOST Az ország fölé érkező fátyolfelhők fognak véget vetni a napsütéses tavaszi időnek. Pénteken még havazhat is!

Üvegházban fejlődnek a Szolnokra kerülő dísznövénypalánták

SZOLJON Szoros kapcsolatban áll a megyeszékhely főkertészével Fodor György, a Munkalehetőség a Jövőért Szolnok Nonprofit és Közhasznú Kft. ügyvezetője.

Már hadban állnak a fák kártevőivel

BEOL Megérkezett a tavasz, sokasodnak a munkák a kertben. Az időjárás azért még csalóka, mert a napokban még várhatók éjszakai, hajnali mínuszok.

Már megkapta az első oltást a malomsoki nyugdíjas

VEOL A 83 esztendős Mészáros Ferencné már megkapta a koronavírus elleni első védőoltást, a másodikat pedig március 11-én adják be neki.

Élő adásban leszállás után ismét felrobbant Elon Musk kísérleti űrhajója – videó

BORSONLINE Sikerült függőlegesen leszállnia szerdán a SpaceX amerikai űrkutatási magánvállalat Mars-utazásra tervezett kísérleti űrhajójának, de a landolás után nyolc perccel felrobbant, akárcsak a korábbi két prototípus a leszállás pillanatában.

Tősgyökeres dunaújvárosiak tudják

DUOL

2021.03.04.

NOOL

Évtizedes csúcson a nyugdíjpénztári bővülés

VG

Az oltás szervezésében is lelkesen segítenek

FEOL Önkormányzati munkatársak is részt vesznek a háziorvos, Harza Tamás praxisába tartozó helyi lakosok koronavírus elleni védőoltásának szervezésében.

A következő egy év vízválasztó lesz

VG

2021.03.04.

FEOL