Befejezték a helyszínelést a 37-es számú főúton

Befejezték a helyszínelést a 37-es számú főúton Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság 2017. 11. 05., v - 21:45 A forgalom újra zavartalan.  

További olvasott hírek
Melltartó nélkül állt a tükör elé Vajna Tímea

SZOLJON Az üzletasszony elképesztő szexin fotón mutatta meg magát.

Tragikus balesetben, 21 évesen hunyt el egy magyar rendőr, parkot neveztek el róla

DUOL Mátyás Balázs Tamás posztumusz törzsőrmester szolgálatteljesítés közben, közúti közlekedési baleset következtében halt meg.

Az OSE visszakerült az élre

KEMMA Megszakították negatív szériájukat az oroszlányi kosarasok. Az MVM-OSE Lions elképesztő hajrát futott a mérkőzés végén és megszerezték a győzelmet.

Mérnöki csoda

DUOL Az alábbi címmel posztolt a közösségi oldalán Süli János, a Tolna vármegye 3. számú választókerület országgyűlési képviselője arról, hogy Szentpéterváron már készül a Paks II. reaktortartálya.

Sulyok Tamás: kiváló borászok nélkül nem születnének minőségi borok

FEOL Kiváló borászok nélkül a legősibb szőlőfajtákból és a legkedvezőbb évjáratok terméséből sem születnének minőségi borok - hangsúlyozta Sulyok Tamás köztársasági elnök a Borászok Borásza díj átadóján szombaton Budapesten.

Kelemen Hunor: az aradi Szabadság-szobor a magyarok szabadságát szimbolizálja

VAOL Az aradi Szabadság-szobor a magyarok szabadságát szimbolizálja, és irányt mutat az erdélyi magyarságnak - hangsúlyozta a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) elnöke szombaton Aradon.

Vereségsorozata után javított a Paks

FEOL A második helyért küzdő Paks 2-1-re legyőzte otthon a már biztosan búcsúzó Mezőkövesdet a labdarúgó OTP Bank Liga 30. első szombati mérkőzésén.

A Hamász videófelvételt tett közzé a magyar-izraeli túszról

VG Az nem tisztázott, hogy mikor készült a felvétel.

A legkisebb motorosokat is megáldották

ZAOL Minden motoros család életében egyszer eljön az a pillanat, hogy a gyerek is motorozni szeretne. A szülőknek két választásuk van: tiltják, vagy engedik motorozni a csemetéket. A második esetben talán az a legjobb, ha segítenek úgy felkészülni őket, hogy az a lehető legkevesebb problémával járjon majd későbbiekben. Zalakarodon a H-Turul Motoros Klub által szervezett Motoros napok rendezvény a legkisebbek is képviseltették magukat, a képen a 6 esztendős nagykanizsai Gergely Zsigmond járművét szenteli meg Fliszár Károly nyugalmazott főesperes-plébános.

Virágos, családias hangulatú majálisra készülnek Bükkszéken

HEOL Bükkszéken majálisra várják a családokat május elsején az iskola udvarára.

Most a NATO-t fenyegeti Oroszország

RIPOST Eddig a NATO fenyegette őket...

Vereségsorozata után javított a Paks

VAOL A második helyért küzdő Paks 2-1-re legyőzte otthon a már biztosan búcsúzó Mezőkövesdet a labdarúgó OTP Bank Liga 30. első szombati mérkőzésén.

Hajrágóllal gyűrte le az emberhátrányban játszó Újpestet a Debrecen

NOOL A Debrecen a második félidőben emberelőnyben játszva a hajrában szerzett góllal 1-0-ra legyőzte a vendég Újpestet a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának szombat esti mérkőzésén.

Diósgyőri döntetlenjével a Kecskemét is biztos bennmaradó

SONLINE A Diósgyőr gól nélküli döntetlent játszott a vendég Kecskeméttel a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának szombati játéknapján.

A Hamász videófelvételt tett közzé a magyar-izraeli túszról

NOOL Az iszlamista Hamász terrorszervezet videófelvételt tett közzé szombaton két, október 7-én elhurcolt izraeli túszról, köztük a magyar-izraeli kettős állampolgárságú Omri Miranról.

Vereségsorozata után javított a Paks

VEOL A második helyért küzdő Paks 2-1-re legyőzte otthon a már biztosan búcsúzó Mezőkövesdet a labdarúgó OTP Bank Liga 30. első szombati mérkőzésén.

Melltartó nélkül állt a tükör elé Vajna Tímea

TEOL Az üzletasszony elképesztő szexin fotón mutatta meg magát.

Nyugati fegyverszállító vonatot lőttek az oroszok

RIPOST Rakétákkal és tüzérséggel.

Vereségsorozata után javított a Paks

ZAOL A második helyért küzdő Paks 2-1-re legyőzte otthon a már biztosan búcsúzó Mezőkövesdet a labdarúgó OTP Bank Liga 30. első szombati mérkőzésén.

Kelemen Hunor: az aradi Szabadság-szobor a magyarok szabadságát szimbolizálja

SONLINE Az aradi Szabadság-szobor a magyarok szabadságát szimbolizálja, és irányt mutat az erdélyi magyarságnak - hangsúlyozta a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) elnöke szombaton Aradon.

Diósgyőri döntetlenjével a Kecskemét is biztos bennmaradó

BAMA A Diósgyőr gól nélküli döntetlent játszott a vendég Kecskeméttel a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának szombati játéknapján.

A Kecskeméti LC a Harta vendéglátójaként megszerezte első idei győzelmét

BAON Bő másfél héttel a kupaösszecsapásuk után újra találkozott a KEcskeméti LC és a Harta a vármegyei első osztályú bajnokság 25. fordulójában. A kupameccs után a hartaiak örülhettek, a bajnokin viszont visszavágott Márton Pál csapata, és egyúttal megszerezte az első tavaszi győzelmét.

Vereségsorozata után javított a Paks

BEOL A második helyért küzdő Paks 2-1-re legyőzte otthon a már biztosan búcsúzó Mezőkövesdet a labdarúgó OTP Bank Liga 30. első szombati mérkőzésén.

Három napon át keresték: holtan került elő a 15 éves Jázmin

RIPOST A rendőrség nyomozást indított az eset kapcsán.

Törökországból indul világhódító útra a Renault Duster

AUTOMOTOR Bursában fogják gyártani a helyi és az exportpiacok számára a Renault Duster szabadidő-autót, ami csak pár részletben tér el a Dacia eredetitől.

A Hevesi LSC megszakította a Lőrinci VSC hosszú sorozatát

HEOL A 9. helyen álló hevesiek otthonában hat győztes meccs után kapituált a második helyen tanyázó Lőrinci VSC a Heves vármegyei I. osztály 21. fordulójának szombati esti mérkőzésén.

Kelemen Hunor: az aradi Szabadság-szobor a magyarok szabadságát szimbolizálja

KEMMA Az aradi Szabadság-szobor a magyarok szabadságát szimbolizálja, és irányt mutat az erdélyi magyarságnak - hangsúlyozta a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) elnöke szombaton Aradon.

Vereségsorozata után javított a Paks

DUOL A második helyért küzdő Paks 2-1-re legyőzte otthon a már biztosan búcsúzó Mezőkövesdet a labdarúgó OTP Bank Liga 30. első szombati mérkőzésén.

Nagyot hajrázott, de lecsúszott a pontról a Komló a PLER ellen

BAMA Nem alakult jól a Carbonex-Komló férfikézilabda-csapata számára az NB I. 23. fordulója. Az utolsó előtti helyezett PLER-Budapest az első játékrész hajrájában elkezdett felülkerekedni a hazaiakon, s néggyel is vezetett a szünet előtt.

Vége a jogi csatározásnak Britney Spears és az apja között

VG Az énekesnő és az édesapja végleg rendezik vitáikat, igaz, ennek feltételeit nem hozták nyilvánosságra.

Berki Mazsi megint elképesztő luxusban nyaralgat

DUOL Már kevesebbet van itthon, mint külföldön. Megint gyönyörű helyre utazott.

Hazatértek az Ázsia Expressz szereplői

BAMA Nem lesz könnyű visszaszokni az Ázsiát megjárt párosainak a hétköznapi életbe a forgatása után. Az Ázsia Expressz sztárjai kemény heteken vannak túl, de kivétel nélkül olyan élményben volt részük, amit soha nem felednek. Az ázsiai földrészre visszatérve hamarosan elindul az Ázsia Expressz új évadának forgatása. Ezúttal is nyolc kalandvágyó pár próbál szerencsét a Fülöp-szigetek és Tajvan mesés vidékén, hogy a megszokott, kényelmes életüket hátrahagyva megküzdjenek a tízmillió forintos fődíjért.

A Hamász videófelvételt tett közzé a magyar-izraeli túszról

TEOL Az iszlamista Hamász terrorszervezet videófelvételt tett közzé szombaton két, október 7-én elhurcolt izraeli túszról, köztük a magyar-izraeli kettős állampolgárságú Omri Miranról.

Tragikus balesetben, 21 évesen hunyt el egy magyar rendőr, parkot neveztek el róla

NOOL Mátyás Balázs Tamás posztumusz törzsőrmester szolgálatteljesítés közben, közúti közlekedési baleset következtében halt meg.

Megtörtént a csere, különleges podcast adásunk folytatódik

BAMA A mostani filmes podcastünk minden szempontból különleges: ezúttal ugyanis nem egy rendező, egy színész, egy filmsorozat, vagy egy műfaj kerül a középpontba, hanem a Dunántúli Napló filmes újságírói. 

Kiderült, ki nyűgözte le a Magyarország étele 2024 verseny zsűrijét Szolnokon – galériával

SZOLJON A Magyar Gasztronómia Napja rendezvény évről évre bővül. A tehetséges versenyzők nemcsak értékes nyereményeket, hanem hasznos tanácsokkal is gazdagabbak lettek a Tiszaligetben. A Debreceni Egyetem Szolnok Campusának aulájában tartották a megméretések eredményhirdetését szombat kora este.

Kelemen Hunor: az aradi Szabadság-szobor a magyarok szabadságát szimbolizálja

BAMA Az aradi Szabadság-szobor a magyarok szabadságát szimbolizálja, és irányt mutat az erdélyi magyarságnak - hangsúlyozta a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) elnöke szombaton Aradon.

Diósgyőri döntetlenjével a Kecskemét is biztos bennmaradó

BEOL A Diósgyőr gól nélküli döntetlent játszott a vendég Kecskeméttel a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának szombati játéknapján.

Tragikus balesetben, 21 évesen hunyt el egy magyar rendőr, parkot neveztek el róla

ZAOL Mátyás Balázs Tamás posztumusz törzsőrmester szolgálatteljesítés közben, közúti közlekedési baleset következtében halt meg.

Nyert a Kaposvári KK

SONLINE Szombaton játszott mérkőzést a Kaposvári KK az SZTE Szedeák csapatával. A meccset a kaposvári csapat nyerte 94-89-re.

QHB-Eger: negyven percig szorongatták a Szegedet

HEOL Az NB I.-es tagság meghosszabbításáért küzdő egriek mindent kiadtak magukból a világsztárokat felsorakoztató OTP Bank-Pick Szeged ellen, ami arra volt elég, hogy 40 percig nyílt mérkőzést játszottak a neves ellenféllel szemben. 

Íme, itt vannak az ötöslottó nyerőszámai

RIPOST Óriási volt a tét.

Vereségsorozata után javított a Paks

SONLINE A második helyért küzdő Paks 2-1-re legyőzte otthon a már biztosan búcsúzó Mezőkövesdet a labdarúgó OTP Bank Liga 30. első szombati mérkőzésén.

Tragikus balesetben, 21 évesen hunyt el egy magyar rendőr, parkot neveztek el róla

HEOL Mátyás Balázs Tamás posztumusz törzsőrmester szolgálatteljesítés közben, közúti közlekedési baleset következtében halt meg.

Kelemen Hunor: az aradi Szabadság-szobor a magyarok szabadságát szimbolizálja

DUOL Az aradi Szabadság-szobor a magyarok szabadságát szimbolizálja, és irányt mutat az erdélyi magyarságnak - hangsúlyozta a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) elnöke szombaton Aradon.

Te szedd! – Hogyan kell tiszta környezetet teremteni a mindennapokban

FEOL Csaknem százan vettek részt szombat délelőtt a Te szedd! országos szemétszedési akció Polgárdiban szervezett önkéntes hulladékgyűjtési közösségi eseményében.

Orosz szóvivő: Nincs meg a feltétele az béketárgyalásoknak

RIPOST " Ukrajna mindent elutasít"?

A bronzéremért csatázhat a Cegléd

SZOLJON A ceglédi csapat tizenhárom ponttal kikapott a MAFC-tól a kosárlabda NB I/B elődöntőjének harmadik összecsapásán. Mindez azt jelenti, hogy a kék-sárgák majd a harmadik helyért fognak játszani a Phoenix-MT Fót együttesével.

Nem hisznek a szemüknek a magyarok: már megint elhagyta az országot Berki Mazsi

BORSONLINE Merki Mazsi nem sokat tétlenkedik.

Kelemen Hunor: az aradi Szabadság-szobor a magyarok szabadságát szimbolizálja

VEOL Az aradi Szabadság-szobor a magyarok szabadságát szimbolizálja, és irányt mutat az erdélyi magyarságnak - hangsúlyozta a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) elnöke szombaton Aradon.

Feljutottak! – Matematikailag is bebiztosította jövő évi NB I.-es tagságát az SZKKA

VAOL A női NB I/B.-s kézilabda-bajnokság 26. fordulójában esélyt sem hagyott a Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia a Hajdúnánásnak, a vasiak 13 góllal nyertek és ezzel az újabb 2 ponttal biztosan feljutottak már az élvonalba.

Kormányablakbusz érkezik Úrhidára

FEOL Április 29-én, hétfőn 10 és 14 óra között kormányablakbusz érkezik Úrhidára, a polgármesteri hivatal épületéhez (Kossuth u. 66.). A Mobilizált Kormányablak Ügyfélszolgálatokon az ügyfelek elintézhetik a kormányablakokban elérhető ügyköröket, benyújthatják kérelmeiket hatósági ügyekben, illetve tájékoztatást kaphatnak az eljárás menetéről. Többek között a lejárt okmányok cseréjére, például személyi igazolvány, útlevél, jogosítvány, lakcím kártya, diákigazolvány, parkolási igazolvány, még ügyfélkapu regisztrációra is lehetőségük van. Illetékfizetésre csak bankkártyával van lehetőség.

Tragikus balesetben, 21 évesen hunyt el egy magyar rendőr, parkot neveztek el róla

FEOL Mátyás Balázs Tamás posztumusz törzsőrmester szolgálatteljesítés közben, közúti közlekedési baleset következtében halt meg.

Barátság és küzdelem, megpróbáltatások az afrikai sivatagban

BAMA Április 11-én hallgathatta meg a közönség a Budapest-Bamako-ralin résztvevő pécsi csapat, a Dr. GOBASZ Team élménybeszámolóját a Pepita Balokány-Pepita Közösségi Térben.

Analóg elektromos motorkerékpárt ígér a Real Motors

AUTOMOTOR A Real Motors startup szerint az emberek jelentős része nem szorul rá a kütyük segítségére, ezért minimalista az Ares nevű villanymotorkerékpár kialakítása.

Kerékpárost gázoltak Pécsen: kórházba szállították a biciklist

BAMA Olvasónk jelezte hírportálunknak, hogy baleset történt szombat délután Pécsen, a Nagy Imre úton kerékpáros gázolás történt. A helyszínre mentő is kiérkezett.

Egyre közelebb a célhoz a listavezető Kondoros

BEOL A Vármegyei II./A osztályú labdarúgó-bajnokságban teljes játéknapot rendeztek szombaton A 21. fordulóban a Doboznak kis híján sikerült meglepnie az élen álló Kondorost, ám az utolsó pillanatokban kihagyott ziccer megpecsételte a sorsát. A második helyen álló Mezőmegyernek egy alaposan megerősített orosházi alakulat került az útjába, végül döntetlenre zárt vele, ezzel ismét 10 pont választja el a listavezetőtől.

Vereségsorozata után javított a Paks

BAMA A második helyért küzdő Paks 2-1-re legyőzte otthon a már biztosan búcsúzó Mezőkövesdet a labdarúgó OTP Bank Liga 30. első szombati mérkőzésén.

Kelemen Hunor: az aradi Szabadság-szobor a magyarok szabadságát szimbolizálja

BAON Az aradi Szabadság-szobor a magyarok szabadságát szimbolizálja, és irányt mutat az erdélyi magyarságnak - hangsúlyozta a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) elnöke szombaton Aradon.

90 évvel ezelőtt mutatták be a Citroën Traction Avantot

AUTOMOTOR A 100 szabadalmas autónak is nevezett Traction Avant a kor legmodernebb megoldásait ötvözte: elsőkerék-meghajtás, „monocoque” szerkezet, hidraulikus fékek és független kerékfelfüggesztések.

Kelemen Hunor: az aradi Szabadság-szobor a magyarok szabadságát szimbolizálja

SZOLJON Az aradi Szabadság-szobor a magyarok szabadságát szimbolizálja, és irányt mutat az erdélyi magyarságnak - hangsúlyozta a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) elnöke szombaton Aradon.

Kelemen Hunor: az aradi Szabadság-szobor a magyarok szabadságát szimbolizálja

ZAOL Az aradi Szabadság-szobor a magyarok szabadságát szimbolizálja, és irányt mutat az erdélyi magyarságnak - hangsúlyozta a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) elnöke szombaton Aradon.

Vereségsorozata után javított a Paks

KEMMA A második helyért küzdő Paks 2-1-re legyőzte otthon a már biztosan búcsúzó Mezőkövesdet a labdarúgó OTP Bank Liga 30. első szombati mérkőzésén.

Sulyok Tamás: kiváló borászok nélkül nem születnének minőségi borok

DUOL Kiváló borászok nélkül a legősibb szőlőfajtákból és a legkedvezőbb évjáratok terméséből sem születnének minőségi borok - hangsúlyozta Sulyok Tamás köztársasági elnök a Borászok Borásza díj átadóján szombaton Budapesten.

Kemény csatában verte az Alba a riválist (galéria)

FEOL A férfi kosárlabda NB I/A rájátszás elődöntőjében az Alba került előnybe a Szolnok ellen.

Diósgyőri döntetlenjével a Kecskemét is biztos bennmaradó

SZOLJON A Diósgyőr gól nélküli döntetlent játszott a vendég Kecskeméttel a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának szombati játéknapján.

Kelemen Hunor: az aradi Szabadság-szobor a magyarok szabadságát szimbolizálja

BEOL Az aradi Szabadság-szobor a magyarok szabadságát szimbolizálja, és irányt mutat az erdélyi magyarságnak - hangsúlyozta a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) elnöke szombaton Aradon.

Halálos baleset történt a 306-os számú úton

POLICE Halálos baleset történt a 306-os számú úton Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság 2017. 10. 31., k - 18:13 A Miskolcot elkerülő úton egy személygépjármű ütközött egy tehergépjármű pótkocsijával, amelynek során a személygépkocsiban hárman elhunytak. Teljes útlezárás mellett tart a helyszínelés.

Őrizetben a tolvajból lett rabló

POLICE Őrizetben a tolvajból lett rabló Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság 2017. 11. 03., p - 08:15 A Felsőzsolcai Rendőrőrs járőrei fél órán belül azonosították és elfogták azt a férfit, aki az egyik élelmiszerüzletből akart lopni, ám az eltulajdonított dolgok megtartása érdekében erőszakot alkalmazott.  

Versenyeztek a bűnügyi technikusok

POLICE Versenyeztek a bűnügyi technikusok Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság 2017. 10. 20., p - 11:14 A Miskolci Rendészeti Szakgimnázium adott otthont a megmérettetésnek.

Az elmúlt 24 órában történt

POLICE Az elmúlt 24 órában történt Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság 2017. 11. 03., p - 08:08 Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.

Huszonhárom közmunkás dolgozik Biharugrán

BEOL Huszonhárom helybelinek ad munkát a startmunka mintaprogram keretében az önkormányzat Biharugrán egy éven keresztül, március elejétől jövő év február végéig – ismertette Makra Tibor polgármester, hozzátéve, hogy a közfoglalkoztatottak értéket teremtenek.

Ördög Nóra érzelmes vallomása: ilyen volt megélni a búcsú pillanatait

BORSONLINE Összeszorul a szívünk.

Legyőzte az Akasztót a Tiszakécskei LC II.

BAON A parádés tavaszt produkáló Tiszakécskei LC II. a huszonkét kör után a 8. Akasztót fogadta a vármegyei első osztályú bajnokság 25. fordulójában. A végig küzdelmes mérkőzést a hazaiak nyerték.

Megcsinálta a PVSK-Füszért! Bennamaradt az Ob I.-ben

BAMA A legrövidebb úton lezárta a KSI elleni play-outot a PVSK-Mecsek Füszért férfivízilabda-csapata. Rakonjac Zlatko együttese sorozatban negyedszerre is megverte riválisát, a kiesés elleni párharcban háromszor, s így kiharcolta helyét a következő évi Ob I.-ben is.

Szőlőre váltottak lopásban a gumis romák

HEOL Nem voltak elég körültekintőek. Amikor ugyanis elmentek, ottfelejtették a ruháikat a szőlőben.

Lottósorsolás: többen is milliomosok lettek ma este

NOOL Kihúzták az ötös lottó nyerőszámait: 1,7 milliárd forint volt a tét.

Kelemen Hunor: az aradi Szabadság-szobor a magyarok szabadságát szimbolizálja

NOOL Az aradi Szabadság-szobor a magyarok szabadságát szimbolizálja, és irányt mutat az erdélyi magyarságnak - hangsúlyozta a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) elnöke szombaton Aradon.

Ettől mindenki beindul: elfelejtett melltartót venni a szőkeség

RIPOST A csinos modell ismét nem bízott semmit a képzeletre.

A Hamász videófelvételt tett közzé a magyar-izraeli túszról

SZOLJON Az iszlamista Hamász terrorszervezet videófelvételt tett közzé szombaton két, október 7-én elhurcolt izraeli túszról, köztük a magyar-izraeli kettős állampolgárságú Omri Miranról.

Gyöngyösről pontot vitt a NEKA

HEOL Sorozatban hatodik bajnoki mérkőzésén is megőrizte veretlenségét a HE-DO B. Braun Gyöngyös, ám a HSA NEKA ellen be kellett érniük az egy ponttal.

Gyulán bajnoki címet ünnepelt a Termál FC

BEOL A Vármegyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 23. fordulójában elérte célját a Gyulai Termál FC csapata, amely a Gyomaendrőd fölényes legyőzésével bebiztosította bajnoki címét. Szintén nagyarányú hazai siker született a szarvasi szomszédvári derbin, ahol a Nagyszénás volt a látogató, míg Szeghalmon észak és dél küzdelme szorosabb keretek között dőlt el a házigazdák javára.

150 éves festmény a bizonyíték az időutazásra - Fotó

RIPOST Megszólalt a szakértő a festmény körül keringő teóriáról.

Illegális hulladéklerakót számoltak fel a vasi polgárőrök Halogyon - fotók

VAOL Elindult az Országos Polgárőr Szövetség és a kormány idei legnagyobb közös programja, melynek célja az illegális hulladék-lerakóhelyek felszámolása. Vármegyénkben a kezdeményezés első állomása Halogyon volt.

Iszonyat a munkahelyen, egy pillanat alatt szakadt be Adrián nyálkahártyája

BORSONLINE Adrián élete végéig viseli a történtek következményeit.

Kelemen Hunor: az aradi Szabadság-szobor a magyarok szabadságát szimbolizálja

TEOL Az aradi Szabadság-szobor a magyarok szabadságát szimbolizálja, és irányt mutat az erdélyi magyarságnak - hangsúlyozta a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) elnöke szombaton Aradon.

Berki Mazsi megint elképesztő luxusban nyaralgat

NOOL Már kevesebbet van itthon, mint külföldön. Megint gyönyörű helyre utazott.

Sulyok Tamás: kiváló borászok nélkül nem születnének minőségi borok

NOOL Kiváló borászok nélkül a legősibb szőlőfajtákból és a legkedvezőbb évjáratok terméséből sem születnének minőségi borok - hangsúlyozta Sulyok Tamás köztársasági elnök a Borászok Borásza díj átadóján szombaton Budapesten.

Melltartó nélkül állt a tükör elé Vajna Tímea

NOOL Az üzletasszony elképesztő szexin fotón mutatta meg magát.

Kelemen Hunor: az aradi Szabadság-szobor a magyarok szabadságát szimbolizálja

HEOL Az aradi Szabadság-szobor a magyarok szabadságát szimbolizálja, és irányt mutat az erdélyi magyarságnak - hangsúlyozta a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) elnöke szombaton Aradon.

Diósgyőri döntetlenjével a Kecskemét is biztos bennmaradó

KEMMA A Diósgyőr gól nélküli döntetlent játszott a vendég Kecskeméttel a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának szombati játéknapján.

Tragikus balesetben, 21 évesen hunyt el egy magyar rendőr, parkot neveztek el róla

VEOL Mátyás Balázs Tamás posztumusz törzsőrmester szolgálatteljesítés közben, közúti közlekedési baleset következtében halt meg.

Tragikus balesetben, 21 évesen hunyt el egy magyar rendőr, parkot neveztek el róla

VAOL Mátyás Balázs Tamás posztumusz törzsőrmester szolgálatteljesítés közben, közúti közlekedési baleset következtében halt meg.

Bérgyilkost akart fogadni egy budapesti ápolónő: gyermekei apját készült megöletni

BORSONLINE A nőt és bűntársait is elítélték.

Lottósorsolás: többen is milliomosok lettek ma este ezekkel a nyerőszámokkal

DUOL Kihúzták az ötös lottó nyerőszámait: 1,7 milliárd forint volt a tét.

Vereségsorozata után javított a Paks

HEOL A második helyért küzdő Paks 2-1-re legyőzte otthon a már biztosan búcsúzó Mezőkövesdet a labdarúgó OTP Bank Liga 30. első szombati mérkőzésén.

Hajrágóllal gyűrte le az emberhátrányban játszó Újpestet a Debrecen

DUOL A Debrecen a második félidőben emberelőnyben játszva a hajrában szerzett góllal 1-0-ra legyőzte a vendég Újpestet a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának szombat esti mérkőzésén.

Magabiztosan nyert a Dózsa a Kaposvár ellen

SZOLJON Az élvonalbeli vízilabda-bajnokság 5–8. helyért folyó küzdelem első meccsén a Szolnoki Dózsa Praktiker nyolc góllal legyőzte a Kaposvár együttesét.

Körömrágós végjátékban megszerezte második sikerét a Misleny

BAMA Szépen akar búcsúzni az idény végén az élvonaltól a Kozármisleny KA női kézilabda-csapata, s ezért mindent elkövet. Az első perctől keményen űzte az NB I. 20. fordulójában is vendégét, az Alba Fehérvárt, s ugyan volt, hogy néggyel is meg tudott lógni, a végjáték körömrágósra sikeredett. Az 59. perc elején még egálban voltak az együttesek, de Szatmári gólja, majd Pusztai védése megalapozta a sikert, Scheffer találata pedig lezárta a talákozót.

Erőteljes fegyverkezésbe kezdtek a skandináv országok

VG A skandinávok közül a NATO-alapítótag norvégok járnak elöl, az elkövetkező években minden szomszédjuknál lényegesen nagyobb összeget fognak hadi célokra fordítani.

Vereségsorozata után javított a Paks

BAON A második helyért küzdő Paks 2-1-re legyőzte otthon a már biztosan búcsúzó Mezőkövesdet a labdarúgó OTP Bank Liga 30. első szombati mérkőzésén.

Harmadik alkalommal csatlakozott a Futókörök napjához Szolnok – a nap legfontosabb hírei egy helyen

SZOLJON Összeszedtük a nap legfontosabb híreit.

Tragikus balesetben, 21 évesen hunyt el egy magyar rendőr, parkot neveztek el róla

TEOL Mátyás Balázs Tamás posztumusz törzsőrmester szolgálatteljesítés közben, közúti közlekedési baleset következtében halt meg.

Kelemen Hunor: az aradi Szabadság-szobor a magyarok szabadságát szimbolizálja

FEOL Az aradi Szabadság-szobor a magyarok szabadságát szimbolizálja, és irányt mutat az erdélyi magyarságnak - hangsúlyozta a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) elnöke szombaton Aradon.