Cristiano Ronaldo nem viccel, ennyi gyereket szeretne!

Eddig nem tudtuk, hogy Cristiano Ronaldo hisz a számmisztikában. Úgy tűnik azonban, hogy a CR7 becenévre, helyesebben fogalmazva, márkanévre is hallgató futballistának nincs ellenére nagyobbik fia kívánsága, aki összesen hat testvért szeretne.

További olvasott hírek
Megkezdődik a melegedés: sok napsütésre van kilátás a hétvégén

KEMMA Mondjuk, milyen lesz az időjárás szombaton.

Suzy besokallt: „Nem könnyű évek óta ebben a mókuskerékben lenni”

BORSONLINE Karrierjével és magánéletével zsonglőrködik az énekesnő.

Mindent megmutat, átlátszó fehérneműben vonaglik a tetovált álomnő

RIPOST A melltartó és a bugyi tényleg csak dísz.

Szombaton már 20 fok köré melegszik a levegő

VEOL A nap első felében több, délután már kevesebb lesz a gomolyfelhő. Egyébként sok napsütésre van kilátás. Elszórtan zápor előfordulhat. 20 fok köré melegszik a levegő - írja országos előrejelzésében a Köpönyeg.

Kistraktorok érkeztek Sárvárra

SONLINE Megérkeztek Ságvárra a Magyar Falu Programban elnyert új kistraktorok – számolt be róla közösségi média oldalán Witzmann Mihály, a térség országgyűlési képviselője.

A nap első felében több, délután már kevesebb lesz a gomolyfelhő

ZAOL A köpönyeg.hu közlése szerint, a nap első felében több, délután már kevesebb lesz a gomolyfelhő. Egyébként sok napsütésre van kilátás. Elszórtan zápor előfordulhat. 20 fok köré melegszik a levegő.

„Nyerhetek én akármit, úgyis mindenki csak a melleimet nézi…”

NEMZETISPORT Anna Szemenovics még csak 37 esztendős, de már elmondhatja magáról, hogy komoly sikereket ért el profi sportolóként, énekesként, modellként és színészként is. Van valami, ami azonban mégsem hagyja nyugodni…

Titkos partin, 22 modellel ünnepeltek a Man. City játékosok – videó

NEMZETISPORT Mint arról beszámoltunk, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 22. fordulójának vasárnapi játéknapján a címvédő Manchester City 6–1-re kiütötte az Aston Villát. A képeket és egy videót is közlő The Sun angol bulvárlap beszámolója szerint a manchesteri játékosok alaposan megünnepelték a sikert – 22 modell társaságában…

Kép: megszületett Cristiano Ronaldo negyedik gyermeke

NEMZETISPORT Megszületett Cristiano Ronaldo negyedik gyermeke, Alana Martina. A hírről a Real Madrid sztárja hivatalos Instagram-oldalán számolt be.

Britney Spears azt hitte, megdöntötte Usain Bolt világrekordját

NEMZETISPORT Finoman szólva is furcsa Instagram-poszttal jelentkezett nemrég a közismert énekesnő, Britney Spears. Az amerikai sztár azt állította, hogy 5.97 másodperc alatt futott le 100 métert.

Az expornós üzent Kariusnak és beszólt Sergio Ramosnak – KÉP

NEMZETISPORT Mia Khalifa egykori felnőttfilmes ismét hallatott magáról: ezúttal a Liverpool kapusának, a kijevi Bajnokok Ligája-döntőben két kapitális hibát vétő Loris Kariusnak üzent az Instagramon. Az expornósnak emellett arra is maradt ideje, hogy odaszúrjon a győztes Real Madrid csapatkapitányának, Sergio Ramosnak…

Fotókon mutatjuk, mennyi szemetet gyűjtöttek a kaposvári Városligetben az MCC-sek

SONLINE Az MCC is csatlakozott a TeSzedd programhoz, a diákok a kaposvári Városligetben szedték a szemetet.

Felállították az együtt olvasás hazai rekordját

SONLINE Több mint 2500-an olvastak egyszerre április 23-án délután a könyv világnapja alkalmából a Libri üzleteiben – ezzel új magyarországi rekord született.