Egy darab törölköző a tuti módszer a hasi zsírpárnák ellen? Igen, létezik!

Egy japán orvos forradalmi fogyókúrás módszeréből akár napi öt perc elegendő ahhoz, hogy tartós fogyást eredményezzen! Dr. Fukutsudzi Tosiki „törölköződiétája” állítólag nem csak a hason felgyülemlett plusz kilóktól, hanem a hátfájástól is megszabadít. Szerinte ugyanis az elhízást a rossz testtartás okozza, melyet egy egyszerű gyakorlattal korrigálni lehet. Hanyatt fekvésben, derekunk alatt összetekert törölközővel, kezünket, lábunkat meghatározott pozícióban tartva napi két-három alkalommal eltöltünk 5 percet és már néhány alkalom után érezhetjük is a kívánt hatást.

További olvasott hírek
Rettenetes baleset, háromgyerekes apuka halt meg a felesége mellett

RIPOST Felesége mindent megtett, hogy megmentse párja életét.

Adománycsomaggal segíti a családokat az Egyszülős Központ

SZOLJON Az Egyszülős Központ áprilisban és májusban összesen 10 millió forint értékű tisztítószer-, tisztálkodószer- és élelmiszer-adománnyal támogat egyszülős családokat - közölte a szervezet pénteken az MTI-vel.

Meg kell-e mosni a lábunkat zuhanyzáskor? Itt a bőrgyógyász válasza

MINDMEGETTE Valljuk be, mindenkivel megesett már, hogy egy gyors zuhanyzás alkalmával csak a felsőtestét mosta át tusfürdővel. Vajon hibát követtünk el, amikor így spóroltunk időt? Végre kiderült!

Kétméternyi tömény dögösség: alaposan levetkőzött a brutál szexi kosárlabdázólány

VAOL Ki hinné, hogy az iskolában még csúfolták? Mára igazi bombázó lett Liz Cambage.

Megfagyott a vér a nagynéni ereiben: egy kísértet állt elé éjjel

RIPOST A síron túlról tért vissza a házba egy gyermek.

Alapjogokért Központ: létrejött a nemzeti erők nemzetközi összefogása

DUOL Minden eddiginél sikeresebb CPAC Hungaryt zárt az Alapjogokért Központ: a harmadik konzervatív dzsemborin létrejött a békepárti, antiglobalista erők koalíciója, így a választásoknak már erőit egyesítve veselkedik neki a nemzetközi jobboldal Európától Amerikáig - írta az Alapjogokért Központ az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében.

Riasztó felmérés a németországi muszlimokról

RIPOST A Németországban tanuló muszlim diákok többségének fontosabb a Korán, mint a német törvények.

Adománycsomaggal segíti a családokat az Egyszülős Központ

BAMA Az Egyszülős Központ áprilisban és májusban összesen 10 millió forint értékű tisztítószer-, tisztálkodószer- és élelmiszer-adománnyal támogat egyszülős családokat - közölte a szervezet pénteken az MTI-vel.

Lezárt medence

FEOL Vízilabda mérkőzés miatt nem használható a Csitáry G. Emil Uszoda 33 m-es medencéje április 27-én, szombaton 8.30-tól zárásig. A rendezvény ideje alatt úszáslehetőséget az uszoda 50 méteres sátras medencéjében biztosítanak.

A Dunaferr-iskola ipari gépészei mindent vittek

FEOL Megtartották a szakmunkás tanulók legnagyobb, legrangosabb országos megmérettetésének, a Szakma Kiváló Tanulója Verseny döntőjét. A területi előválogatókat követően a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum négy tagiskolájának (Dunaferr, Hild, Kereskedelmi és Rudas) húsz diákja jutott be a középdöntőbe, az országos válogatóba. Az elméleti feladatok után itt már a gyakorlati tudásukról adtak számot a fiatalok a zsűri előtt. A válogatókat követően alakult ki, hogy a különböző szakmákban kik jutottak döntőbe. – írja társoldalunk a duol.hu.

Aszfaltozás miatt zárva

ZAOL Amint arról a napokban beszámoltunk, Zalaegerszegen a Mérleg tér átépítésével kapcsolatos aszfaltozás miatt csütörtökön egy napra lezárták a Budai Nagy Antal utcai parkolót a forgalom elől. Pezzetta Umberto ezeket a munkálatokat örökítette meg felvételén. 

Kétméternyi tömény dögösség: alaposan levetkőzött a brutál szexi kosárlabdázólány

VEOL Ki hinné, hogy az iskolában még csúfolták? Mára igazi bombázó lett Liz Cambage.

Adománycsomaggal segíti a családokat az Egyszülős Központ

TEOL Az Egyszülős Központ áprilisban és májusban összesen 10 millió forint értékű tisztítószer-, tisztálkodószer- és élelmiszer-adománnyal támogat egyszülős családokat - közölte a szervezet pénteken az MTI-vel.

A Puskás Akadémia legyőzésével a ZTE is biztos bennmaradó

HEOL A Zalaegerszeg hazai pályán egygólos győzelmet aratott a dobogós helyekért küzdő Puskás Akadémia felett a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának pénteki nyitómérkőzésén.

Mosoni pofon a Dunaújvárosnak

FEOL Most sem úszták meg negyven kapott gól alatt a Mosonmagyaróvár ellen.

A nap legfontosabb hírei egy helyen – 2024. április 26.

BAON Cikkünkben összegyűjtöttük a nap legfontosabb híreit.

Az S&P nem változtatott Magyarország adósbesorolásán

VG Maradt a BBB mínusz.

Biden az afroamerikai szavazók miatt nem tiltja be a mentolos cigarettát

VG Választási évben nem érdemes hergelni az embereket.

Márki-Zay Péter Egerben járt

HEOL Fórumot tartott Egerben a Mindenki Magyarországa Néppárt. Márki-Zay Gyurcsányról és Magyar Péterről is beszélt.

"Sokszor elurakodott a káosz" - A Zsákbamacska új évadáról vallott Marics Peti

BORSONLINE Az énekes egy számára teljesen ismeretlen terepen kellett bizonyítania.

A Puskás Akadémia legyőzésével a ZTE is biztos bennmaradó

DUOL A Zalaegerszeg hazai pályán egygólos győzelmet aratott a dobogós helyekért küzdő Puskás Akadémia felett a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának pénteki nyitómérkőzésén.

Kétméternyi tömény dögösség: alaposan levetkőzött a brutál szexi kosárlabdázólány

FEOL Ki hinné, hogy az iskolában még csúfolták? Mára igazi bombázó lett Liz Cambage.

A Puskás Akadémia legyőzésével a ZTE is biztos bennmaradó

TEOL A Zalaegerszeg hazai pályán egygólos győzelmet aratott a dobogós helyekért küzdő Puskás Akadémia felett a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának pénteki nyitómérkőzésén.

Kétméternyi tömény dögösség: alaposan levetkőzött a brutál szexi kosárlabdázólány

SONLINE Ki hinné, hogy az iskolában még csúfolták? Mára igazi bombázó lett Liz Cambage.

Egyre távolabb a dobogós álmok

FEOL Harmadik alkalommal se tudta megverni a Zalaegerszegi TE-t a Puskás Akadémia, miután 1-0-ra kikapott a labdarúgó NB I 30. fordulójának péntek esti nyitómérkőzésén.

A Puskás Akadémia legyőzésével a ZTE is biztos bennmaradó

KEMMA A Zalaegerszeg hazai pályán egygólos győzelmet aratott a dobogós helyekért küzdő Puskás Akadémia felett a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának pénteki nyitómérkőzésén.

Elhagyom a terhes feleségemet: nem bírom elviselni, hogy nem takarít

BORSONLINE Csak úgy szórja a pénzt és nem is takarít eleget.

Adománycsomaggal segíti a családokat az Egyszülős Központ

FEOL Az Egyszülős Központ áprilisban és májusban összesen 10 millió forint értékű tisztítószer-, tisztálkodószer- és élelmiszer-adománnyal támogat egyszülős családokat - közölte a szervezet pénteken az MTI-vel.

Átadták a Véső úti sportkomplexumot Szolnokon – a nap legfontosabb hírei egy helyen

SZOLJON Összeszedtük a nap legfontosabb híreit.

Adománycsomaggal segíti a családokat az Egyszülős Központ

VEOL Az Egyszülős Központ áprilisban és májusban összesen 10 millió forint értékű tisztítószer-, tisztálkodószer- és élelmiszer-adománnyal támogat egyszülős családokat - közölte a szervezet pénteken az MTI-vel.

Mentőautó karambolozott Budapesten, többen megsérültek, köztük egy gyermek

BORSONLINE Egy embert súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba.

Kézben a papíralapú tervezetek

DUOL 2024. március 18-áig kérhették az szja-bevallási tervezetük postázását azok, akiknek nincsen KAÜ-azonosítójuk (ügyfélkapu, elektronikus személyi igazolvány, telefonos azonosítás, arcképes azonosítás). A telefonos, az SMS-es, a webűrlapos, a postai és a személyes igényléssel idén mintegy 124 ezren éltek. A tervezeteket a NAV folyamatosan postázza az igénylőknek a nyilvántartásában szereplő címükre. Azok is számíthatnak levélre, akiknek a tervezete a munkáltatók, kifizetők hiányos vagy téves adatszolgáltatása miatt felülvizsgálandó vagy befizetendő, visszaigényelhető adót tartalmaz.

Több száz kilogramm kokaint találtak német üzleteknek kiszállított banános dobozokban

VG  Egyelőre nem világos, hogy mely országból származnak a megtalált csomagok.

Alapjogokért Központ: létrejött a nemzeti erők nemzetközi összefogása

SZOLJON Minden eddiginél sikeresebb CPAC Hungaryt zárt az Alapjogokért Központ: a harmadik konzervatív dzsemborin létrejött a békepárti, antiglobalista erők koalíciója, így a választásoknak már erőit egyesítve veselkedik neki a nemzetközi jobboldal Európától Amerikáig - írta az Alapjogokért Központ az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében.

Adománycsomaggal segíti a családokat az Egyszülős Központ

DUOL Az Egyszülős Központ áprilisban és májusban összesen 10 millió forint értékű tisztítószer-, tisztálkodószer- és élelmiszer-adománnyal támogat egyszülős családokat - közölte a szervezet pénteken az MTI-vel.

Azt hitte, csak csillog a kisfia szeme: megrázó diagnózist közöltek az orvosok

RIPOST Az édesanya fehér fényt vett észre a kisfia szemében, amikor a napon játszott.

A Puskás Akadémia legyőzésével a ZTE is biztos bennmaradó

BAON A Zalaegerszeg hazai pályán egygólos győzelmet aratott a dobogós helyekért küzdő Puskás Akadémia felett a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának pénteki nyitómérkőzésén.

Sajbán gólja döntött, a ZTE itthon tartotta a pontokat

ZAOL Zalaegerszegen kezdődött meg a labdarúgó NB I. 30. fordulója, hiszen pénteken este a ZTE FC a Puskás FC-t fogadta. A találkozón egy gól döntött, amit a ZTE FC szerzett, így itthon tartotta a három pontot.

Adománycsomaggal segíti a családokat az Egyszülős Központ

BEOL Az Egyszülős Központ áprilisban és májusban összesen 10 millió forint értékű tisztítószer-, tisztálkodószer- és élelmiszer-adománnyal támogat egyszülős családokat - közölte a szervezet pénteken az MTI-vel.

Az egészség témakörében alkottak a gyerekek

FEOL Színpompás gyerekrajzokból nyílt kiállítás április 24-én, szerdán délután a rácalmási sportcsarnokban, olvashatjuk a kisváros közösségi oldalán, ahol megosztották az érdeklődőkkel azt is, hogy: 

Adománycsomaggal segíti a családokat az Egyszülős Központ

BAON Az Egyszülős Központ áprilisban és májusban összesen 10 millió forint értékű tisztítószer-, tisztálkodószer- és élelmiszer-adománnyal támogat egyszülős családokat - közölte a szervezet pénteken az MTI-vel.

Összetört a szíve: holtan találta maga mellett a lelki társát egy fiatal nő

RIPOST A nőt összetörte a veszteség.

Alapjogokért Központ: létrejött a nemzeti erők nemzetközi összefogása

ZAOL Minden eddiginél sikeresebb CPAC Hungaryt zárt az Alapjogokért Központ: a harmadik konzervatív dzsemborin létrejött a békepárti, antiglobalista erők koalíciója, így a választásoknak már erőit egyesítve veselkedik neki a nemzetközi jobboldal Európától Amerikáig - írta az Alapjogokért Központ az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében.

Kétméternyi tömény dögösség: alaposan levetkőzött a brutál szexi kosárlabdázólány

HEOL Ki hinné, hogy az iskolában még csúfolták? Mára igazi bombázó lett Liz Cambage.

Új értékek tiszta tekintettel, fiatal alkotók kiállítása jön

BAMA A Civil Közösségek Háza Gebauer Galériájában különleges tárlat lesz látható a jövő hét végétől.

Az egyiknek sikerült, a másiknak nem

FEOL Demeter Bence ott lesz az öttusázók budapesti világkupaversenyének szombati döntőjében, Tamás József viszont „ellőtte” magát.

Alapjogokért Központ: létrejött a nemzeti erők nemzetközi összefogása

BAON Minden eddiginél sikeresebb CPAC Hungaryt zárt az Alapjogokért Központ: a harmadik konzervatív dzsemborin létrejött a békepárti, antiglobalista erők koalíciója, így a választásoknak már erőit egyesítve veselkedik neki a nemzetközi jobboldal Európától Amerikáig - írta az Alapjogokért Központ az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében.

Alapjogokért Központ: létrejött a nemzeti erők nemzetközi összefogása

VEOL Minden eddiginél sikeresebb CPAC Hungaryt zárt az Alapjogokért Központ: a harmadik konzervatív dzsemborin létrejött a békepárti, antiglobalista erők koalíciója, így a választásoknak már erőit egyesítve veselkedik neki a nemzetközi jobboldal Európától Amerikáig - írta az Alapjogokért Központ az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében.

Óriási fordulat: mégis együtt folytatja a Házasság első látásra párja

BORSONLINE Enikő már kimondta...

Alapjogokért Központ: létrejött a nemzeti erők nemzetközi összefogása

KEMMA Minden eddiginél sikeresebb CPAC Hungaryt zárt az Alapjogokért Központ: a harmadik konzervatív dzsemborin létrejött a békepárti, antiglobalista erők koalíciója, így a választásoknak már erőit egyesítve veselkedik neki a nemzetközi jobboldal Európától Amerikáig - írta az Alapjogokért Központ az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében.

Bondár Anna párosban is búcsúzott

BEOL Bondár Anna és Tereza Mihaliková párosa az első fordulóban búcsúzott a madridi salakpályás tenisztorna női versenyében.

Kigyulladt egy mozgássérültek közlekedését segítő jármű Zalaváron

ZAOL Egyik akkumulátorának zárlata miatt kigyulladt egy háromkerekű, mozgássérültek közlekedését segítő jármű Zalaváron, a Csillag utcában, pénteken 10 óra tájban. A zalakarosi hivatásos tűzoltók vízsugárral visszahűtötték a járművet, közölte a katasztrófavédelem.

Szabó Franciska összekeverhette az Only Fanset az instával?

BAMA Hihetetlen micsoda videót tett közzé Szabó Franciska!

Már az első félidő dönthet a végeredményéről Gyöngyösön

SONLINE Az FTC-Green Collect elleni döntetlen után újabb komoly kihívás előtt a HSA NEKA, mely – a Telekom Veszprémmel párban – a legjobb formában lévő, utóbbi öt bajnokiját megnyerő, ötödik helyért küzdő HE-DO B. Braun Gyöngyös otthonában lép pályára szombaton, 18:00 órakor. Hazai pályán mindössze háromszor kaptak ki a hevesiek, óriási meglepetés lenne a balatoni pontszerzés.

Brutális karambol történt, megbénult a tömegközlekedés a fővárosban

BORSONLINE Óriási káosz alakult ki a fővárosban.

Adománycsomaggal segíti a családokat az Egyszülős Központ

HEOL Az Egyszülős Központ áprilisban és májusban összesen 10 millió forint értékű tisztítószer-, tisztálkodószer- és élelmiszer-adománnyal támogat egyszülős családokat - közölte a szervezet pénteken az MTI-vel.

Alapjogokért Központ: létrejött a nemzeti erők nemzetközi összefogása

VAOL Minden eddiginél sikeresebb CPAC Hungaryt zárt az Alapjogokért Központ: a harmadik konzervatív dzsemborin létrejött a békepárti, antiglobalista erők koalíciója, így a választásoknak már erőit egyesítve veselkedik neki a nemzetközi jobboldal Európától Amerikáig - írta az Alapjogokért Központ az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében.

Adománycsomaggal segíti a családokat az Egyszülős Központ

SONLINE Az Egyszülős Központ áprilisban és májusban összesen 10 millió forint értékű tisztítószer-, tisztálkodószer- és élelmiszer-adománnyal támogat egyszülős családokat - közölte a szervezet pénteken az MTI-vel.

Átadták a 11. Savaria Filmszemle díjait: Molnár Piroska és Koltay Gábor életműdíjas

VAOL Harmincnyolc díj talált gazdára a tizenegyedik Savaria Filmszemle díjátadóján, amelyet pénteken délután rendeztek a szombathelyi AGORA-Savaria Filmszínház nagytermében.

A Puskás Akadémia legyőzésével a ZTE is biztos bennmaradó

VEOL A Zalaegerszeg hazai pályán egygólos győzelmet aratott a dobogós helyekért küzdő Puskás Akadémia felett a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának pénteki nyitómérkőzésén.

A Puskás Akadémia legyőzésével a ZTE is biztos bennmaradó

SONLINE A Zalaegerszeg hazai pályán egygólos győzelmet aratott a dobogós helyekért küzdő Puskás Akadémia felett a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának pénteki nyitómérkőzésén.

Alapjogokért Központ: létrejött a nemzeti erők nemzetközi összefogása

HEOL Minden eddiginél sikeresebb CPAC Hungaryt zárt az Alapjogokért Központ: a harmadik konzervatív dzsemborin létrejött a békepárti, antiglobalista erők koalíciója, így a választásoknak már erőit egyesítve veselkedik neki a nemzetközi jobboldal Európától Amerikáig - írta az Alapjogokért Központ az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében.

A Puskás Akadémia legyőzésével a ZTE is biztos bennmaradó

NOOL A Zalaegerszeg hazai pályán egygólos győzelmet aratott a dobogós helyekért küzdő Puskás Akadémia felett a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának pénteki nyitómérkőzésén.

Alapjogokért Központ: létrejött a nemzeti erők nemzetközi összefogása

BEOL Minden eddiginél sikeresebb CPAC Hungaryt zárt az Alapjogokért Központ: a harmadik konzervatív dzsemborin létrejött a békepárti, antiglobalista erők koalíciója, így a választásoknak már erőit egyesítve veselkedik neki a nemzetközi jobboldal Európától Amerikáig - írta az Alapjogokért Központ az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében.

Kétméternyi tömény dögösség: alaposan levetkőzött a brutál szexi kosárlabdázólány

SZOLJON Ki hinné, hogy az iskolában még csúfolták? Mára igazi bombázó lett Liz Cambage.

Nyögés hallatszott a Lidl előtti bokorból, ott élvezett a párocska

RIPOST A rendőrség is értesült a légyottról.

Fáklyás felvonulással köszöntek el a ballagók Gyöngyöstől + fotók, videó

HEOL A végzős középiskolások hagyományos sétát tesznek búcsúzóul a mátraalji város központjában. A fáklyás felvonulást zenés programok követték.

Igencsak megasszonyosodott Debreczeni Zita – fotó

BORSONLINE A negyvenéves családanyát egyáltalán nem zavarja, hogy a szülés óta teljesen átalakult a teste.

Elmeállapota miatt felmentették azt a férfit, aki megölte a szüleit Sopronban

BORSONLINE Kóros elmeállapota miatt felmentette az emberölés vádja alól az első fokon eljáró Győri Törvényszék azt a férfit, aki tavaly novemberben megölte a szüleit Sopronban, s elrendelte a vádlott határozatlan idejű kényszergyógykezelését - tájékoztatta a törvényszék szóvivője csütörtökön az MTI-t.

Fantasztikus áttörés: egy új gyógyszer semlegesítette a koronavírus összes variánsát

BORSONLINE A szer laboratóriumi körülmények között kiválóan teljesített.

Idén egészen máshogy alakul Kis Grófo húsvétja, megszólalt a Bulibáró

BORSONLINE Az énekes megfogadta: biztos nem eszi degeszre magát az ünnep alatt.

Kiderült, mikor helyezik örök nyugalomra Szvoboda Bencét

BORSONLINE A nyilvános temetésen mindenkit szívesen vár a család.

Sümegi György Tóth Menyhértről írt újabb könyvének bemutatóját tartották a miskei könyvtárban

BAON A Tóth Menyhért-emlékév újabb rendezvényén, a miskei könyvtárban Sümegi György művészettörténész tartott színes, érdekességekben bővelkedő előadást a község nagy alkotója, a posztumusz Kossuth-díjjal elismert Tóth Menyhért festőművész munkásságáról. Az esemény alkalom volt arra, hogy a szakember Tóth Menyhért Levelek, vallomások című, a mesterről írt második könyvét bemutassa.

Alapjogokért Központ: létrejött a nemzeti erők nemzetközi összefogása

FEOL Minden eddiginél sikeresebb CPAC Hungaryt zárt az Alapjogokért Központ: a harmadik konzervatív dzsemborin létrejött a békepárti, antiglobalista erők koalíciója, így a választásoknak már erőit egyesítve veselkedik neki a nemzetközi jobboldal Európától Amerikáig - írta az Alapjogokért Központ az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében.

Kétméternyi tömény dögösség: alaposan levetkőzött a brutál szexi kosárlabdázólány

BAMA Ki hinné, hogy az iskolában még csúfolták? Mára igazi bombázó lett Liz Cambage.

Kétméternyi tömény dögösség: alaposan levetkőzött a brutál szexi kosárlabdázólány

NOOL Ki hinné, hogy az iskolában még csúfolták? Mára igazi bombázó lett Liz Cambage.

Balatonfüredre utazik a Csurgói KK

SONLINE A K&H férfi kézilabda NB I. 23. fordulójában, szombaton 18.00 órakor a Balatonfüred otthonában szólítják pályára a Csurgói KK gárdáját.

Károly király jövő héten munkába áll

VG Az uralkodó ismét eleget tesz nyilvános kötelezettségeinek.

Pikáns fotók: gyakorlatilag pucéran jelent meg a premieren A majmok bolygója sztárja

BORSONLINE A brit színésznő láthatóan nem szemérmes típus.

A Puskás Akadémia legyőzésével a ZTE is biztos bennmaradó

BAMA A Zalaegerszeg hazai pályán egygólos győzelmet aratott a dobogós helyekért küzdő Puskás Akadémia felett a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának pénteki nyitómérkőzésén.

Adománycsomaggal segíti a családokat az Egyszülős Központ

KEMMA Az Egyszülős Központ áprilisban és májusban összesen 10 millió forint értékű tisztítószer-, tisztálkodószer- és élelmiszer-adománnyal támogat egyszülős családokat - közölte a szervezet pénteken az MTI-vel.

A Puskás Akadémia legyőzésével a ZTE is biztos bennmaradó

BEOL A Zalaegerszeg hazai pályán egygólos győzelmet aratott a dobogós helyekért küzdő Puskás Akadémia felett a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának pénteki nyitómérkőzésén.

Adománycsomaggal segíti a családokat az Egyszülős Központ

VAOL Az Egyszülős Központ áprilisban és májusban összesen 10 millió forint értékű tisztítószer-, tisztálkodószer- és élelmiszer-adománnyal támogat egyszülős családokat - közölte a szervezet pénteken az MTI-vel.

Alapjogokért Központ: létrejött a nemzeti erők nemzetközi összefogása

TEOL Minden eddiginél sikeresebb CPAC Hungaryt zárt az Alapjogokért Központ: a harmadik konzervatív dzsemborin létrejött a békepárti, antiglobalista erők koalíciója, így a választásoknak már erőit egyesítve veselkedik neki a nemzetközi jobboldal Európától Amerikáig - írta az Alapjogokért Központ az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében.

A volános Demeter Bence döntős a budapesti világkupán

FEOL A két fehérvári induló, Demeter Bence és Tamás József a szerdai selejtezőt gond nélkül abszolválta, különösebb megerőltetés nélkül jutottak a pénteki elődöntőbe. Tamás az utolsó lövészetig továbbjutó helyen állt, végül nem sikerült kvalifikálnia magát a szombat délutáni, 18-as fináléba. Demeter ott lesz a döntőben.

Előrelépés a külvárosban talált, feldarabolt holttest ügyében: nagyot lendült az ügy

BORSONLINE Az esettel kapcsolatban megtörtént a feltételezett gyilkosok letartóztatása.

A Puskás Akadémia legyőzésével a ZTE is biztos bennmaradó

VAOL A Zalaegerszeg hazai pályán egygólos győzelmet aratott a dobogós helyekért küzdő Puskás Akadémia felett a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának pénteki nyitómérkőzésén.

Megszületett az ítélet a pécsi Fekete Angyal ügyében

RIPOST Kedvezménnyel sem szabadulhat.

Kétméternyi tömény dögösség: alaposan levetkőzött a brutál szexi kosárlabdázólány

DUOL Ki hinné, hogy az iskolában még csúfolták? Mára igazi bombázó lett Liz Cambage.

Kétméternyi tömény dögösség: alaposan levetkőzött a brutál szexi kosárlabdázólány

BEOL Ki hinné, hogy az iskolában még csúfolták? Mára igazi bombázó lett Liz Cambage.

Adománycsomaggal segíti a családokat az Egyszülős Központ

NOOL Az Egyszülős Központ áprilisban és májusban összesen 10 millió forint értékű tisztítószer-, tisztálkodószer- és élelmiszer-adománnyal támogat egyszülős családokat - közölte a szervezet pénteken az MTI-vel.

Kétméternyi tömény dögösség: alaposan levetkőzött a brutál szexi kosárlabdázólány

BAON Ki hinné, hogy az iskolában még csúfolták? Mára igazi bombázó lett Liz Cambage.

Kétméternyi tömény dögösség: alaposan levetkőzött a brutál szexi kosárlabdázólány

TEOL Ki hinné, hogy az iskolában még csúfolták? Mára igazi bombázó lett Liz Cambage.

Túrázás a Magas-Bakonyban, anyák napi kirándulás a Csengő-hegyi kilátóhoz

VEOL A Szelfi Off Túrák csoport május 4-én, 16 órától anyák napja alkalmából a Csengő-hegyi kilátóhoz szervez túrát.

Digi-Eger: a kilencedik helyért mérkőzhetnek

HEOL A kilencedik helyért játszhat a folytatásban a Digi-Eger férfi csapata, miután a rájátszásban aratott két győzelemmel megnyerte a Szentes elleni párharcot.

Salma Hayek mellvillantós fotója láttán rájössz, hogy a színésznő nem öregedett 15 éve - Szexi fotó!

BORSONLINE A színésznő egy 15 éves fotóját mutatta meg a nagyvilágnak.

Alapjogokért Központ: létrejött a nemzeti erők nemzetközi összefogása

SONLINE Minden eddiginél sikeresebb CPAC Hungaryt zárt az Alapjogokért Központ: a harmadik konzervatív dzsemborin létrejött a békepárti, antiglobalista erők koalíciója, így a választásoknak már erőit egyesítve veselkedik neki a nemzetközi jobboldal Európától Amerikáig - írta az Alapjogokért Központ az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében.

Magyarország újra Európa egyik leggyorsabban fejlődő gazdasága lesz - értékelte az S&P lépését az NGM

VG Töretlen a bizalom Magyarországgal szemben: a Standard and Poor’s ismét megerősítette Magyarország adósság-besorolását és továbbra is befektetésre ajánlott kategóriába sorolja hazánkat.

Kétméternyi tömény dögösség: alaposan levetkőzött a brutál szexi kosárlabdázólány

ZAOL Ki hinné, hogy az iskolában még csúfolták? Mára igazi bombázó lett Liz Cambage.

A Puskás Akadémia legyőzésével a ZTE is biztos bennmaradó

SZOLJON A Zalaegerszeg hazai pályán egygólos győzelmet aratott a dobogós helyekért küzdő Puskás Akadémia felett a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának pénteki nyitómérkőzésén.

Idén nem játszhat éremért az 1. FC Veszprém (képgaléria)

VEOL Már az első percben hátrányba került, nem volt esélye a Veszprémnek a címvédő Haladás ellen pénteken hazai pályán a futsal NB I felsőházi rájátszásában.

Kétméternyi tömény dögösség: alaposan levetkőzött a brutál szexi kosárlabdázólány

KEMMA Ki hinné, hogy az iskolában még csúfolták? Mára igazi bombázó lett Liz Cambage.

Mentőautó karambolozott Budapesten, egy gyermek is a sérültek közt van

RIPOST A Király utcánál történt a baleset.

Adománycsomaggal segíti a családokat az Egyszülős Központ

ZAOL Az Egyszülős Központ áprilisban és májusban összesen 10 millió forint értékű tisztítószer-, tisztálkodószer- és élelmiszer-adománnyal támogat egyszülős családokat - közölte a szervezet pénteken az MTI-vel.

Jól halad a halimbai iskola felújítása

VEOL Az általános iskola felújítását nézte meg Navracsics Tibor közigazgatási és területfejlesztési miniszter, akit Nagy Noémi igazgató és Kovácsné Véber Eszter polgármester vezetett körbe az épületben.