Egy ember meghalt, huszonhatan füstmérgezést szenvedtek, amikor kigyulladt egy idősek otthona Szabolcsban

Halált okozó tűzeset volt egy ökörítófülpösi szociális intézményben.

További olvasott hírek
Irány Adony, és egy hangulatos családi ház, csodás borospincével

FEOL A teljes körűen felújított ingatlanhoz egy nagyobb mellék- és több állattartásra alkalmas épület is tartozik, és egy hátsó, füvesített kert. Van napelem is, így az energiára nincs gond, a riasztó és a biztonsági kamera rendszer mellett pedig nyugodtan aludhat az új tulajdonos.

A Fejér vármegyei mozik vasárnapi műsora

FEOL Székesfehérvár, Cinema City: Abigail: 13.30, 15.45, 18.00, 20.15. Artúr, a király: 10.00. Az első ómen: 20.00. Belu – A legbátrabb bálna: 10.00, 14.00. Bogyó és Babóca 6. – Csengettyűk: 10.00. Bonus Trip: 15.15, 19.30. Challengers: 11.40, 14.20, 17.00, 19.40. Dűne – Második rész: 15.00. Emma és a fekete jaguár: 10.30. Godzilla x Kong: Az új birodalom: 13.00, 18.10. Imádlak utálni: 18.00. Ki hitte volna?: 17.30. Kung Fu Panda 4 (2D): 10.30, 12.30, 14.30, 16.30, 18.30. Kung Fu Panda 4 (3D): 11.00. Maga a pokol: 10.40, 13.00, 15.20, 17.40, 20.00. Most vagy soha!: 15.10. Polgárháború: 13.00, 17.45, 20.30. Semmelweis: 12.15. Spy x Family Code: White: 10.45, 13.00, 15.15, 17.30, 19.45. Szellemírtók – A borzongás birodalma: 10.10, 12.30, 14.50, 17.10, 19.30. Szunnyadó vérebek: 20.30. Thabo és a Szafari kaland: 12.00. Verseny a győzelemért: 11.15, 15.45, 20.15.

Óvodások, iskolások ünnepeltek Bátaszéken

TEOL „Vegyék fel egy hétköznapon a magyarországi német népviselet egy darabját, és tegyenek ünneppé egy átlagos pénteket!”

Így buzdították csapatukat a Falco-szurkolók a ZTE ellen - Nézegessen fotókat!

VAOL Ahogy arról beszámoltunk, az NB I.-es kosárlabda-bajnokság elődöntőjének első felvonásán a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely a szomszédvár ZTE gárdáját gázolta el – 38 pontot vert ellenfelére. 

Van rosszabb, mint a horror - történetek a halottasházból

VEOL Több idős nő is felébredt a tetszhalálból, borzalmas jelentek játszódtak le.

Antonio Giordano: Európának kevesebbet kell tennie, de azt jobban

NOOL Antonio Giordano, az Európai Reformisták és Konzervatívok (ECR) főtitkára, az Olasz Testvérek parlamenti képviselője a Magyar Nemzetnek adott interjút a CPAC Hungaryn, amelyben a jobboldali pártokra aggatott címkék lerombolásáról, az Izraelben szerzett tapasztalatokról és az uniós bürokrácia túltengéséről is beszélt.

Egy kaposvári pedagógusdinasztia életébe pillanthatunk bele

SONLINE A Csiky Gergely Színházban mutatták be Kerekes Judit Lottika sikeres száz esztendeje egy pedagógusdinasztiában című könyvét. A kötet 102 évet élt édesanyja története, amelyen keresztül megelevenedik a régi Kaposvár is.

Változó technikai háttér mellett őrzik, átörökítik a helyi hagyományokat (képgaléria)

VEOL Nem a Fekete István ismert regényében szereplő Tüskevárban, hanem Tüskeváron járunk, vármegyénk nyugati településén, a Somló lábánál. Rövid időre visszatekintünk a közeli és a távolabbi múltba, majd újra jelenbe helyezve a történetet, bemutatjuk egy máig a településen dolgozó fazekascsalád mindennapjait – az ő segítségükkel. A község régen ismert volt fazekasairól. Ma is az a Tóth családnak köszönhetően, akik foglalkoznak még a mesterséggel.

Szinte minden, amit a munkahelyi asztrológiáról tudni érdemes - Vendégünk Balogh Ildikó önismereti asztrológus

VAOL Immár második alkalommal volt a vaol.hu Podcast-műsorának vendége Balogh Ildikó önismereti asztrológus, akivel ezúttal a munkahelyi asztrológiáról beszélgettünk közel 30 percen át. Már csak azért is érdemes meghallgatni a diskurzust, mivel napjaink egyharmadát a munkahelyünkön töltjük, így cseppet sem mindegy, hogy ott miként érezzük magunkat. A beszélgetés végén pedig egy kicsit belekóstoltunk a természetgyógyászatba, amivel majd a következő alkalommal foglalkozunk részletesebben is Balogh Ildikóval.

Harminc év alattiak, figyelem!

VEOL Az Ifjúsági Garancia Plusz program három pillérre – bértámogatás, lakhatási és utazási hozzájárulás – épül. Célja a harminc év alatti fiatalok foglalkoztatásának elősegítése, piacképes tudásuk megszerzésének támogatása, hogy hozzájáruljanak a munkaerőigény kielégítéséhez.

Nagyon drága lesz az idei nyaralás a népszerű tengerparti városokban

TEOL A Spanyolországba, Görögországba vagy Portugáliába irányuló szervezett nyaralások idén nyáron mintegy 20-30 százalékkal drágábbak, mint 2019-ben, és a korábban meglehetősen olcsónak számító nyaralási célpontok, például Törökország, Tunézia vagy Egyiptom árai is jelentősen emelkedtek. Ezekbe az országokba akár 35 százalékkal is több pénzért utazhatnak a nyaralók, mint a koronavírus-járvány előtt - derül ki a Holidaycheck utazási portál elemzéséből.

Reagált a posta a kamucsomag-ügyre: ha nem rendelt semmit, ne fizesse ki!

BAON A vállalat a közleményében kiemelte, hogy nem webáruházként, hanem kézbesítési szolgáltatóként működnek.

Orbán Viktor fővárosi fejlesztésekről tárgyalt

TEOL Budapesten több helyszínen tájékozódott és tárgyalt Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke a főváros helyzetéről, problémáiról, fejlesztésekről – olvasható Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetőjének az MTI-hez eljuttatott hétvégi kampányösszefoglalójában.

Kocsis Máté: ismét külföldi befolyásszerzési kísérlet zajlik

VEOL A külföldi finanszírozók most is háborúpárti baloldali kormányt akarnak Magyarországon – hangsúlyozta a Fidesz országgyűlési frakcióvezetője a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.

Kocsis Máté: ismét külföldi befolyásszerzési kísérlet zajlik

FEOL A külföldi finanszírozók most is háborúpárti baloldali kormányt akarnak Magyarországon – hangsúlyozta a Fidesz országgyűlési frakcióvezetője a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.

Varga Dorina: Tenni a faluért és a közös értékekért

FEOL A faluért való tenni akarás révén jött létre a Mezőszilasi Hagyományőrző és Faluvédő Egyesület, melynek elnöke Varga Dorina polgármester-jelöltként szeretné még magasabb szinten képviselni szeretett közösségét. Mint fogalmazott, „számomra a falunk jelenti az életem kezdetét, jelenét és végét.”

Kaposvári siker a szegedi tűzoltósport versenyen

SONLINE Hétvégén rendezték meg Szegeden a Magyar Tűzoltósport Egyesület szervezésben a kaposvári csapat számára szezonnyitó első tűzoltósport versenyt. A KÖTÉL Speciális Mentőszolgálat Egyesületét öt versenyző képviselte, és az alábbi eredményeket érték el:

Reagált a posta a kamucsomag-ügyre: ha nem rendelt semmit, ne fizesse ki!

SZOLJON A vállalat a közleményében kiemelte, hogy nem webáruházként, hanem kézbesítési szolgáltatóként működnek.

Tíz településről jelentkeztek a diákok a bonyhádi versenyekre

TEOL Megszülettek az idei tanév levelező versenyeinek eredményei a bonyhádi Solymár Imre Városi Könyvtárban.

Reagált a posta a kamucsomag-ügyre: ha nem rendelt semmit, ne fizesse ki!

VEOL A vállalat a közleményében kiemelte, hogy nem webáruházként, hanem kézbesítési szolgáltatóként működnek.

Reagált a posta a kamucsomag-ügyre: ha nem rendelt semmit, ne fizesse ki!

VAOL A vállalat a közleményében kiemelte, hogy nem webáruházként, hanem kézbesítési szolgáltatóként működnek.

A kistérség tehetségei gáláztak

BEOL A XII. Százszorszép gálával, 34 fellépővel Medgyesegyházán végéhez érkezett a XII. Mutasd Magad Dél-Békés tehetségkutató rendezvénysorozata szombaton.

Van rosszabb, mint a horror - történetek a halottasházból

TEOL Több idős nő is felébredt a tetszhalálból, borzalmas jelentek játszódtak le.

Reagált a posta a kamucsomag-ügyre: ha nem rendelt semmit, ne fizesse ki!

ZAOL A vállalat a közleményében kiemelte, hogy nem webáruházként, hanem kézbesítési szolgáltatóként működnek.

Nagyon drága lesz az idei nyaralás a népszerű tengerparti városokban

BEOL A Spanyolországba, Görögországba vagy Portugáliába irányuló szervezett nyaralások idén nyáron mintegy 20-30 százalékkal drágábbak, mint 2019-ben, és a korábban meglehetősen olcsónak számító nyaralási célpontok, például Törökország, Tunézia vagy Egyiptom árai is jelentősen emelkedtek. Ezekbe az országokba akár 35 százalékkal is több pénzért utazhatnak a nyaralók, mint a koronavírus-járvány előtt - derül ki a Holidaycheck utazási portál elemzéséből.

Van rosszabb, mint a horror - történetek a halottasházból

BAON Több idős nő is felébredt a tetszhalálból, borzalmas jelentek játszódtak le.

Természetfotós lesz a vendég Balatonfüreden

VEOL Kércz Tibor természetfotós vetített képes előadását tekinthetik meg az érdeklődők, akinek a Magyar Fotóművészeti Alkotócsoportok Országos Szövetsége Az Év Fotográfusa címet adományozta 2017-ben.

Nagyon drága lesz az idei nyaralás a népszerű tengerparti városokban

FEOL A Spanyolországba, Görögországba vagy Portugáliába irányuló szervezett nyaralások idén nyáron mintegy 20-30 százalékkal drágábbak, mint 2019-ben, és a korábban meglehetősen olcsónak számító nyaralási célpontok, például Törökország, Tunézia vagy Egyiptom árai is jelentősen emelkedtek. Ezekbe az országokba akár 35 százalékkal is több pénzért utazhatnak a nyaralók, mint a koronavírus-járvány előtt - derül ki a Holidaycheck utazási portál elemzéséből.

Eszterházy SC: nem okozott gondot a Szigetszentmiklós

HEOL Az egri egyetemisták végig vezetve magabiztos győzelmet arattak Szigetszentmiklósón, amivel megerősítették pozíciójukat a bajnokság középmezőnyében.

A győzelem ellenére sem volt elégedett Bognár György a Paks játékával (videóval)

TEOL Hiába nyert öt vereség után a Paksi FC, Bognár György vezetőedző nem volt elégedett csapata teljesítményével.

Moziműsor április 28-án, vasárnap Tolnában

TEOL Szekszárd

Megrongálták Ferenczy Balázs plakátját - fotók

VAOL Ismeretlenek rongálták meg, festették össze Ferenczy Balázs, a Fidesz-KDNP szombathelyi képviselőjelöltjének kihelyezett plakátját a városban. 

Megnyerte a bajnokságot a HÉP-KRC Röpke

BAON A zárófordulót rendezték a hétvégén a női röplabda NB II. felsőházi rájátszásában, a HÉP-Kecskeméti RC Röpke abban a tudatban lépett pályára Jászberényben, hogy amennyiben sikerül megnyernie a mérkőzést, akkor bajnoki címet ünnepelhet. Szoros meccset vívott Erki Milán csapata, de megnyerte a találkozót, és ezzel a másodosztályú bajnokságot.

Van rosszabb, mint a horror - történetek a halottasházból

NOOL Több idős nő is felébredt a tetszhalálból, borzalmas jelentek játszódtak le.

Vasi éremeső a veterán atlétikai OB-n

VAOL A Magyar Nemzetközi Veterán terembajnokságon jól szerepeltek a Vas vármegyei atléták, négy bajnoki címet és jó helyezéseket értek el.

Nyitrai Zsolt: A nyugdíjasok továbbra is számíthatnak Magyarország kormányára!

RIPOST Nyitrai Zsolt Facebook-oldalán videót posztolt.

Májusban ismét szülésre felkészítő tanfolyam

DUOL Májusban újrakezdődik a szülésre felkészítő tanfolyam.

Családi sportpiknik az Öreghegy lábánál

FEOL A Túrózsáki úti szabadidőparkba invitálta a mozgás szerelmeseit április utolsó szombatján az Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ: aerobik edzés, anya-lánya jóga, „kihelyezett konditerem”, személyi edzés és tanácsadás, néptáncbemutató és táncház, mesejáték, akadálypálya, babajátszó, légvár szerepelt a programban – sportos és egészséges elfoglaltságot kínált az Aszalvölgyi piknik az Öreghegy lábánál.

Ismét megszervezi a nagy sikerű kupát: ebben a szezonban sem unatkozik a szolnoki erőnléti edző

SZOLJON Eseménydúsan telnek a hetek és hónapok Borbíró Zoltán számára. A Fitter & Stronger kupa főszervezője – aki nem mellesleg junior abszolút világbajnoki címmel is rendelkezik felhúzásból – dolgos időszakot tudhat a háta mögött, de a közeljövőben sem fog unatkozni.

Hajléktalanokat képeztek ki bérgyilkosoknak Magyarországon

BAMA Egy magyar akcióvígjátékot vetít a pécsi Cinema City április 28-án, amely a Bonus Trip címet viseli. Az alkotást két alkalommal – 15:15; 19:30 – tűzik műsorra a filmszínházban.

Reagált a posta a kamucsomag-ügyre: ha nem rendelt semmit, ne fizesse ki!

KEMMA A vállalat a közleményében kiemelte, hogy nem webáruházként, hanem kézbesítési szolgáltatóként működnek.

Reagált a posta a kamucsomag-ügyre: ha nem rendelt semmit, ne fizesse ki!

TEOL A vállalat a közleményében kiemelte, hogy nem webáruházként, hanem kézbesítési szolgáltatóként működnek.

Nagyon drága lesz az idei nyaralás a népszerű tengerparti városokban

SONLINE A Spanyolországba, Görögországba vagy Portugáliába irányuló szervezett nyaralások idén nyáron mintegy 20-30 százalékkal drágábbak, mint 2019-ben, és a korábban meglehetősen olcsónak számító nyaralási célpontok, például Törökország, Tunézia vagy Egyiptom árai is jelentősen emelkedtek. Ezekbe az országokba akár 35 százalékkal is több pénzért utazhatnak a nyaralók, mint a koronavírus-járvány előtt - derül ki a Holidaycheck utazási portál elemzéséből.

Reagált a posta a kamucsomag-ügyre: ha nem rendelt semmit, ne fizesse ki!

SONLINE A vállalat a közleményében kiemelte, hogy nem webáruházként, hanem kézbesítési szolgáltatóként működnek.

Reagált a posta a kamucsomag-ügyre: ha nem rendelt semmit, ne fizesse ki!

BEOL A vállalat a közleményében kiemelte, hogy nem webáruházként, hanem kézbesítési szolgáltatóként működnek.

Kerületi cserkésznapot tartottak Lentiben

ZAOL A hétvégén rendezték meg Lentiben a Kerületi Cserkésznapot. A kétnapos programba a Magyar Cserkészszövetség 3. kerületéből érkezett csapatok tagjai mellett a település lakóit is bevonták a szervezők. Közel 150-en kapcsolódtak be a rendezvénybe.

Jubileumi vízitúrát indít a csabai Százlábú Egyesület

BEOL A Százlábú Egyesület immár 10. alkalommal szervezi meg évadnyitó vízitúráját május 1-jén, Gyula és Békéscsaba közötti 20 kilométeres vadregényes Élővíz-csatorna szakaszán.

Reagált a posta a kamucsomag-ügyre: ha nem rendelt semmit, ne fizesse ki!

NOOL A vállalat a közleményében kiemelte, hogy nem webáruházként, hanem kézbesítési szolgáltatóként működnek.

Hetvenéves az ajkai könyvtár

VEOL Az ajkai könyvtár ünnepel ebben az évben.

Van rosszabb, mint a horror - történetek a halottasházból

KEMMA Több idős nő is felébredt a tetszhalálból, borzalmas jelentek játszódtak le.

Nagyon drága lesz az idei nyaralás a népszerű tengerparti városokban

VEOL A Spanyolországba, Görögországba vagy Portugáliába irányuló szervezett nyaralások idén nyáron mintegy 20-30 százalékkal drágábbak, mint 2019-ben, és a korábban meglehetősen olcsónak számító nyaralási célpontok, például Törökország, Tunézia vagy Egyiptom árai is jelentősen emelkedtek. Ezekbe az országokba akár 35 százalékkal is több pénzért utazhatnak a nyaralók, mint a koronavírus-járvány előtt - derül ki a Holidaycheck utazási portál elemzéséből.

Tovább folynak a harcok a Gázai övezetben és Izrael északi határánál – frissül

VAOL Tovább folynak a harcok a Gázai övezet középső részén és Izrael északi, Libanonnal szomszédos vidékén - jelentette az izraeli hadsereg (IDF) szóvivője vasárnap.

Van rosszabb, mint a horror - történetek a halottasházból

SONLINE Több idős nő is felébredt a tetszhalálból, borzalmas jelentek játszódtak le.

A PMFC-nek lépnie kell

BAMA Egyre élesedik a csata a labdarúgó NB II. tabellájának alsó régiójában. A PMFC-nek vasárnap 17 órától a Szombathely ellen kellene éltető pontokat gyűjtenie, míg a HR-Rent Kozármisleny a középmezőny csúcsán játszik rangadót.

TeSzedd! – Jókora szeméthegy jött össze Kondoroson

BEOL Az Önkéntesen a tiszta Magyarországért akció keretében pár óra alatt rengeteg illegálisan lerakott vagy autóból kidobott szemetet gyűjtöttek össze Kondoroson, háztartási gépek is akadtak köztük. A TeSzedd! akcióban a hulladékkal megtöltött zsákokból jókora szeméthegy jött össze, amit már természetesen legálisan helyeztek el.

Kettős ünnepet tartottak Daruszentmiklóson az óvodában

DUOL Hogy milyenek az ottani óvodások? Szinte megállíthatatlanok! Pedig nem is rosszak. Nekik nem számított, hogy februárira váltott az időjárás. Ki lehet menni az udvarra? Hurrá! Játszani is lehet? Pláne! A Daruszentmiklósi Szederinda Óvoda és Mini Bölcsőde valamennyi aznap ott tartózkodó növendéke bemutatta az önkéntes munkára érkezett szülőknek, hogy ők milyen ügyes és tűzrőlpattant gyermekek.

A Fejér vármegyei tévék, rádiók vasárnapi műsora

FEOL A műsorváltoztatás jogát a tévétársaságok és a rádióadók fenntartják!

Kocsis Máté: ismét külföldi befolyásszerzési kísérlet zajlik

ZAOL A külföldi finanszírozók most is háborúpárti baloldali kormányt akarnak Magyarországon – hangsúlyozta a Fidesz országgyűlési frakcióvezetője a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.

Tovább folynak a harcok a Gázai övezetben és Izrael északi határánál – frissül

VEOL Tovább folynak a harcok a Gázai övezet középső részén és Izrael északi, Libanonnal szomszédos vidékén - jelentette az izraeli hadsereg (IDF) szóvivője vasárnap.

Kocsis Máté: ismét külföldi befolyásszerzési kísérlet zajlik

VAOL A külföldi finanszírozók most is háborúpárti baloldali kormányt akarnak Magyarországon – hangsúlyozta a Fidesz országgyűlési frakcióvezetője a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.

Van rosszabb, mint a horror - történetek a halottasházból

BAMA Több idős nő is felébredt a tetszhalálból, borzalmas jelentek játszódtak le.

Hal- és borünnep a Balatonnál

VEOL Május17–20. között rendezik meg a Balatoni Hal- és Borünnepet, amely Balatonfüred szezonnyitó gasztronómiai fesztiválja koncertekkel, borbemutatókkal A Tagore sétány nagyszínpadán minden este zene fogadja az érdeklődőket, derült ki a város honlapjáról.

Bravúros pontszerzés Gyöngyösön tucatnyi Krakovszki, Dely góllal

SONLINE Az FTC-Green Collect elleni hazai iksz után a HE-DO B.Braun Gyöngyös otthonából is elhozott egy pontot a HSA NEKA. A dabasi vereség után mintha kicserélték volna a bogláriakat, akik ezen a két találkozón szerzett egy-egy ponttal vélhetően megőrizték első osztályú tagságukat.

Ezreket spórolhatsz az egynapos sztrádamatricával. Mutatjuk, hogyan csináld!

RIPOST Kiderült, kinek éri meg a napi autópálya-matrica.

Itt vannak a vasárnapi ügyeletes gyógyszertárak listája

BAON Ezekben a patikákban tudjuk kiváltani a gyógyszereinket nyitvatartási időn túl.

Az eperfagyi végnapjai?

VEOL A globális felmelegedés miatt több gyümölcsnek annyira felmehet majd az ára, hogy a cukrászoknak nem éri majd meg ezekből fagylaltot készíteni. Ezek helyett jöhetnek majd a rovarokból és algákból készült „ínyencségek" – vázolta a rémes jövőt  Éskovács Péter, a Balaton Fagyija 2024 választás tanácsadója.

Tovább folynak a harcok a Gázai övezetben és Izrael északi határánál – frissül

FEOL Tovább folynak a harcok a Gázai övezet középső részén és Izrael északi, Libanonnal szomszédos vidékén - jelentette az izraeli hadsereg (IDF) szóvivője vasárnap.

Különleges esküvőt tartottak Őcsényben

TEOL Rendhagyó esküvői szertartásnak adott otthont az őcsényi polgármesteri hivatal. A lányuk a párjának, a szülők pedig egymásnak mondták ki egyszerre az igent pénteken délelőtt.

Elhunyt Vas Krisztián, az MMA Maori Team alapítója

TEOL Döbbenetes hír sokkolja a szekszárdi és Tolna megyei sportéletet, életének 38. évében elhunyt Vas Krisztián, az egykori profi ökölvívó és MMA-harcos.

Kisteherautónyi adományt kapott a gyászoló család

TEOL Összefogtak Bonyhádon az értényi család háztűz gyászolóinak, károsultjainak megsegítésére. A héten egy kisteherautónyi adományt juttattak el a Vörös-Kondor család tagjainak.

Az egész falut megrázta a tragédia

TEOL Egy 59 éves férfit ütött el a teherautó Pörbölyön, egyelőre nem tudni, hogyan is történt pontosan.

Gázrobbanás történt Szekszárdon

TEOL Hatalmas, robbanásszerű hang rázta meg ma délelőtt Szekszárdot, majd nem sokkal később szirénák hangjáról volt hangos a város.

Nagyon drága lesz az idei nyaralás a népszerű tengerparti városokban

SZOLJON A Spanyolországba, Görögországba vagy Portugáliába irányuló szervezett nyaralások idén nyáron mintegy 20-30 százalékkal drágábbak, mint 2019-ben, és a korábban meglehetősen olcsónak számító nyaralási célpontok, például Törökország, Tunézia vagy Egyiptom árai is jelentősen emelkedtek. Ezekbe az országokba akár 35 százalékkal is több pénzért utazhatnak a nyaralók, mint a koronavírus-járvány előtt - derül ki a Holidaycheck utazási portál elemzéséből.

Van rosszabb, mint a horror - történetek a halottasházból

VAOL Több idős nő is felébredt a tetszhalálból, borzalmas jelentek játszódtak le.

Ilyen finomfőzeléket még nem ettél: itt a tavaszi verzió, ami valóban finom!

MINDMEGETTE Sokan nem szeretik a finomfőzeléket, pedig ha jól van elkészítve, akkor zseniális fogás akár magában is, köret nélkül. Mi most egy olyan verziót készítettünk, ami még csak nem is vádolható azzal, hogy menzás lenne, az íze pedig egyenesen mennyei.

Jobb még most felkészülni: pár nap, és szinte minden bolt bezár

BORSONLINE Mutatjuk, mi lesz nyitva május elsején!

Oliver Vidin: Mi ennél tudunk jobban is játszani

SZOLJON Vereséggel kezdte az elődöntőt az NHSZ-Szolnoki Olajbányász. Oliver Vidin együttese kilenc ponttal maradt alul az Alba Fehérvár ellen, így a Tisza-partiaknak kedden javítaniuk kell hazai pályán.

Már negyvenöt éves a szegedi troli

VG Nosztalgiajáratokkal, emlékjeggyel és virtuális kiállítással köszöntik az évfordulót.

Az izraeli háború 205. napja – Folytatódnak a harcok Gázában és Izrael északi határánál

VG Az izraeli légierő a Hezbollah dél-libanoni állásait is támadta.

Programkavalkáddal készül a Nagykozárért Alapítvány május elsejére

BAMA Igazán népszerűek a Nagykozárért Alapítvány programjai. Csak az elmúlt néhány hónapban farsangi mulatozást tartottak jótékonysági tombolával és sütivásárral, a húsvéti felvonulás és tojásfa-állítás is sokakat érdekelt, az általuk szervezett borkóstolók telt házzal zajlanak. A következő rendezvényük a majális, gyerek- és tűzoltónap lesz május 1-én. 

Íme a Rácalmási Majális programja!

FEOL A Rácalmás Majális 2024. május 1-jén várja az érdeklődőket a rácalmási focipályán futóversennyel, focibajnoksággal és gyerekprogramokkal. A rendezvényt koncertek, légvár, big sakk varázsolja sokszínűvé.

Finn-magyar majálist rendeznek idén Geresdlakon

BAMA Nem akármilyen programmal készülnek Geresdlakon.

Mutatjuk folyóink vasárnapi vízszintjét

SZOLJON Így alakult a Tisza és a Zagyva vízállása vasárnapra.

Húsz csapat százhúsz tűzoltója mérte össze tudását

TEOL Ünnepélyes eredményhirdetéssel zárult a IV. Országos Műszaki Mentőverseny.

Van rosszabb, mint a horror - történetek a halottasházból

BEOL Több idős nő is felébredt a tetszhalálból, borzalmas jelentek játszódtak le.

Kocsis Máté: ismét külföldi befolyásszerzési kísérlet zajlik

NOOL A külföldi finanszírozók most is háborúpárti baloldali kormányt akarnak Magyarországon – hangsúlyozta a Fidesz országgyűlési frakcióvezetője a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.

Nagyon drága lesz az idei nyaralás a népszerű tengerparti városokban

HEOL A Spanyolországba, Görögországba vagy Portugáliába irányuló szervezett nyaralások idén nyáron mintegy 20-30 százalékkal drágábbak, mint 2019-ben, és a korábban meglehetősen olcsónak számító nyaralási célpontok, például Törökország, Tunézia vagy Egyiptom árai is jelentősen emelkedtek. Ezekbe az országokba akár 35 százalékkal is több pénzért utazhatnak a nyaralók, mint a koronavírus-járvány előtt - derül ki a Holidaycheck utazási portál elemzéséből.

A Te Szedd! akcióval az Eger-patakot is megtisztították + fotók

HEOL Közel harminc önkéntes szedett szemetet Egerben a patakparton, szombaton délelőtt. A városgondozás a Te Szedd! akciót egybekötötte a patak partjainak fűnyírásával, hiszen idén korábban indult növekedésnek a fű, mint az előző években.

Van rosszabb, mint a horror - történetek a halottasházból

FEOL Több idős nő is felébredt a tetszhalálból, borzalmas jelentek játszódtak le.

Sztarenki Dóra videóval jelentette be: babát vár

BORSONLINE Anyai örömök elé néz a színésznő.

Kell félnünk a mesterséges intelligenciától? (podcast)

VEOL A mai beszélgetés felvezetését maga a mesterséges intelligencia írta, amit változtatás nélkül közlünk:

Nagyon drága lesz az idei nyaralás a népszerű tengerparti városokban

DUOL A Spanyolországba, Görögországba vagy Portugáliába irányuló szervezett nyaralások idén nyáron mintegy 20-30 százalékkal drágábbak, mint 2019-ben, és a korábban meglehetősen olcsónak számító nyaralási célpontok, például Törökország, Tunézia vagy Egyiptom árai is jelentősen emelkedtek. Ezekbe az országokba akár 35 százalékkal is több pénzért utazhatnak a nyaralók, mint a koronavírus-járvány előtt - derül ki a Holidaycheck utazási portál elemzéséből.

A zalai mozik vasárnapi műsora

ZAOL ZalaegerszegArt Mozi: 14.00 Érdekvédelmi terület (amerikai-angol-lengyel történelmi dráma); 6.00 Barbie (angol-amerikai vígjáték); 18.00 Szegény párák (amerikai-ír-angol filmdráma); 20.30 Egy zuhanás anatómiája (francia krimi)

Reagált a posta a kamucsomag-ügyre: ha nem rendelt semmit, ne fizesse ki!

FEOL A vállalat a közleményében kiemelte, hogy nem webáruházként, hanem kézbesítési szolgáltatóként működnek.

Van rosszabb, mint a horror - történetek a halottasházból

ZAOL Több idős nő is felébredt a tetszhalálból, borzalmas jelentek játszódtak le.

Lépett egy nagyot a másodosztály felé viharsarki vereségével a NEKA

SONLINE Kiesési rangadót bukott a NEKA, melynek esélye sem volt a hatodik pertől végig vezető TAPPE-Békéscsabai ENKSE otthonában, ahol harminckét perc után már kilencgólos hátrányban volt! Ezzel a vereséggel nagyon nehéz helyzetbe hozták magukat a bogláriak, a sorsuk már nem a saját kezükben van!

Harmincöt kilósnál is nagyobb pontyot fogtak

TEOL A múlt hét végén vette kezdetét a világ legnagyobb pontyfogó versenye.

A Gyöngyöst látja vendégül ma délután a Stécé

NOOL Újabb mérkőzéssel folytatódik a szezon a Salgótarjáni BTC számára, amely alkalmával a bajnokság sereghajtója lesz a Stécé vendége, a ma 17 órakor kezdődő összecsapáson a salgótarjáni Szojka Ferenc Stadionban.

Nagyon drága lesz az idei nyaralás a népszerű tengerparti városokban

BAON A Spanyolországba, Görögországba vagy Portugáliába irányuló szervezett nyaralások idén nyáron mintegy 20-30 százalékkal drágábbak, mint 2019-ben, és a korábban meglehetősen olcsónak számító nyaralási célpontok, például Törökország, Tunézia vagy Egyiptom árai is jelentősen emelkedtek. Ezekbe az országokba akár 35 százalékkal is több pénzért utazhatnak a nyaralók, mint a koronavírus-járvány előtt - derül ki a Holidaycheck utazási portál elemzéséből.

Nagyon drága lesz az idei nyaralás a népszerű tengerparti városokban

BAMA A Spanyolországba, Görögországba vagy Portugáliába irányuló szervezett nyaralások idén nyáron mintegy 20-30 százalékkal drágábbak, mint 2019-ben, és a korábban meglehetősen olcsónak számító nyaralási célpontok, például Törökország, Tunézia vagy Egyiptom árai is jelentősen emelkedtek. Ezekbe az országokba akár 35 százalékkal is több pénzért utazhatnak a nyaralók, mint a koronavírus-járvány előtt - derül ki a Holidaycheck utazási portál elemzéséből.

Több ezren tomboltak Nagykőrösön az Edda koncerten – galériával, videóval

BAON A hétvégén rendezték meg a Szent György Napi Forgatagot és Virágvásárt Nagykőrösön, a Deák téren és a Szabadság téren. A szombati napon több ezer ember látogatott el a helyszínre, köztük nagyon sok kisgyermekes család is szívesen vett rész a több száz programon.

Nagyon drága lesz az idei nyaralás a népszerű tengerparti városokban

KEMMA A Spanyolországba, Görögországba vagy Portugáliába irányuló szervezett nyaralások idén nyáron mintegy 20-30 százalékkal drágábbak, mint 2019-ben, és a korábban meglehetősen olcsónak számító nyaralási célpontok, például Törökország, Tunézia vagy Egyiptom árai is jelentősen emelkedtek. Ezekbe az országokba akár 35 százalékkal is több pénzért utazhatnak a nyaralók, mint a koronavírus-járvány előtt - derül ki a Holidaycheck utazási portál elemzéséből.

Tovább folynak a harcok a Gázai övezetben és Izrael északi határánál – frissül

DUOL Tovább folynak a harcok a Gázai övezet középső részén és Izrael északi, Libanonnal szomszédos vidékén - jelentette az izraeli hadsereg (IDF) szóvivője vasárnap.

Van rosszabb, mint a horror - történetek a halottasházból

SZOLJON Több idős nő is felébredt a tetszhalálból, borzalmas jelentek játszódtak le.

Reagált a posta a kamucsomag-ügyre: ha nem rendelt semmit, ne fizesse ki!

BAMA A vállalat a közleményében kiemelte, hogy nem webáruházként, hanem kézbesítési szolgáltatóként működnek.