Egykori baloldali miniszter Magyar Péter ügyvédje

Megszaporodtak a baloldal szereplői Varga judit volt férje körül.

További olvasott hírek
Orbán Viktor: Karácsony igazi bűne a rengeteg elszalasztott lehetőség

NOOL A fővárosi fideszesek kampányát segítette szombaton Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Róma készül a 2025-ös szentévre

NOOL Több mint harmincmillió látogató érkezésével számolnak Rómában a 2025-re meghirdetett jubileumi szentévben, ami jelentős infrastrukturális és biztonsági felkészülést igényel – közölte a római főpolgármester az eseménysorozat programjait főbb vonalakban ismertető hétfő esti sajtótájékoztatóján.

Autónak ütközött egy motor: mentőhelikopter is a helyszínre érkezett

BAMA Információink szerint baleset történt szombaton késő délután Magyaregregy és Komló zobákpusztai településrésze között, a 13-as kilométerszelvénynél. A baleset során személyautónak ütközött egy motorkerékpáros, amelynek következtében a motor az autó alá szorult. 

Orbán Viktor: Karácsony igazi bűne a rengeteg elszalasztott lehetőség

KEMMA A fővárosi fideszesek kampányát segítette szombaton Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Hat évig szenvedett pánikrohamoktól a 29 éves anya, mire kiderült a valódi ok

RIPOST Éveket élt le tévedésben a fiatal nő.

Kerámiáztak Bátorban

HEOL Egy üzletlánc támogatásának segítségével szervezett közösségi foglalkozásokat egy bátori egyesület.

Májusban három nagyszabású közösségi szórakoztató program lesz Zalaegerszegen

ZAOL Újjáéled a hajdan népszerű alsóerdei majális, megrendezik a harmadik pünkösdi és prószafesztivált és a vizslaparki gyermeknapot. Májusban három szórakoztató rendezvény kínál kikapcsolódást Zalaegerszegen, melyekről a Keresztury VMK munkatársai és partnerszervezetei gondoskodnak. A részletekről pénteken tartottak sajtótájékoztatót a városházán.

A digitális tudatosság kialakításáról

DUOL A biztonságos informatikai kultúra minél szélesebb körben történő fejlesztése, a gyermekek-és fiatalkorúak digitális tudatosságának kialakítása állt a középpontjában annak a prevenciós előadásnak, melyet a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság bűnmegelőzési előadója tartott április 22-én Dunaújvárosban, a Szent Pantaleimon Görögkatolikus Óvoda, Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola felső tagozatos tanulói számára. A 75 diák részvételével megtartott interaktív bűnmegelőzési tanórán szó esett az aktuális online bűncselekmények megelőzési lehetőségeiről, az iskolai zaklatás és a kortárs testi-, lelki bántalmazás kiváltó okairól és kezeléséről, valamint a drogok és egyéb tudatmódosító szerek hatásairól és következményeiről - írta közösségi oldalán a vármegyei rendőrkapitányság.

Karácsony csak ígérgetett, tétlenkedett, most nincs mivel kampányolnia

KEMMA Karácsony Gergely azért kampányol, hogy újabb öt évig lehessen főpolgármester, mint beismerte, a főnökei, Gyurcsányék támogatásával. Hamis ígéretek helyett most azzal próbál szavazatokat szerezni, hogy a többi jelölt kampányát kritizálja, ami nem csoda, mert 2019 óta nem tett szinte semmit – írja a Metropol.

„Meghan Markle nem fogja elhozni a gyerekeket az Egyesült Királyságba még Károly király könyörgése ellenére sem”

BORSONLINE Károly király meghívta magához a fia családját Amerikából.

Aláírásokat gyűjtött, a lakosokkal beszélgetett a szécsényi polgármesterjelölt

NOOL Múlt szombaton hivatalosan is elkezdődött a választási kampány.

Pokolból származó kecskeduda és rituális sárkányégetés

KEMMA Hosszú évek hagyománya Esztergomban a Szent György-napjához tartozó ünnepség.

Róma készül a 2025-ös szentévre

TEOL Több mint harmincmillió látogató érkezésével számolnak Rómában a 2025-re meghirdetett jubileumi szentévben, ami jelentős infrastrukturális és biztonsági felkészülést igényel – közölte a római főpolgármester az eseménysorozat programjait főbb vonalakban ismertető hétfő esti sajtótájékoztatóján.

"Nem azért igazolták" – Kitálalt Szoboszlairól a magyar focista

RIPOST Két különböző liverpooli történet.

Róma készül a 2025-ös szentévre

BAON Több mint harmincmillió látogató érkezésével számolnak Rómában a 2025-re meghirdetett jubileumi szentévben, ami jelentős infrastrukturális és biztonsági felkészülést igényel – közölte a római főpolgármester az eseménysorozat programjait főbb vonalakban ismertető hétfő esti sajtótájékoztatóján.

Karácsony csak ígérgetett, tétlenkedett, most nincs mivel kampányolnia

NOOL Karácsony Gergely azért kampányol, hogy újabb öt évig lehessen főpolgármester, mint beismerte, a főnökei, Gyurcsányék támogatásával. Hamis ígéretek helyett most azzal próbál szavazatokat szerezni, hogy a többi jelölt kampányát kritizálja, ami nem csoda, mert 2019 óta nem tett szinte semmit – írja a Metropol.

Négy csillagjegy, akik nagyon hamar dühbe gurulnak

BORSONLINE Nem érdemes kihúzni náluk a gyufát!

(Másolat) Erre számíthatsz szombaton a nógrádi utakon

NOOL Óvatosan közlekedjetek az utakon!

Karácsony csak ígérgetett, tétlenkedett, most nincs mivel kampányolnia

BEOL Karácsony Gergely azért kampányol, hogy újabb öt évig lehessen főpolgármester, mint beismerte, a főnökei, Gyurcsányék támogatásával. Hamis ígéretek helyett most azzal próbál szavazatokat szerezni, hogy a többi jelölt kampányát kritizálja, ami nem csoda, mert 2019 óta nem tett szinte semmit – írja a Metropol.

Újabb két gyereket csapott meg az áram a vasútállomáson - küzdenek a kisfiúk életéért

BORSONLINE Rendkívüli hír érkezett.

Karácsony csak ígérgetett, tétlenkedett, most nincs mivel kampányolnia

SONLINE Karácsony Gergely azért kampányol, hogy újabb öt évig lehessen főpolgármester, mint beismerte, a főnökei, Gyurcsányék támogatásával. Hamis ígéretek helyett most azzal próbál szavazatokat szerezni, hogy a többi jelölt kampányát kritizálja, ami nem csoda, mert 2019 óta nem tett szinte semmit – írja a Metropol.

Délen változhat a legjobb három csapat sorrendje

KEMMA Izgalmas fordulót hozhat a hétvégi meccsdömping. A Megye III déli divíziójában a második hely sorsa is kritikus.

Róma készül a 2025-ös szentévre

HEOL Több mint harmincmillió látogató érkezésével számolnak Rómában a 2025-re meghirdetett jubileumi szentévben, ami jelentős infrastrukturális és biztonsági felkészülést igényel – közölte a római főpolgármester az eseménysorozat programjait főbb vonalakban ismertető hétfő esti sajtótájékoztatóján.

Szőnyi Afrika-vadásszal érkezett hazánkba a matuzsálemi kort megért afrikai bagoly

KEMMA A szőnyi születésű Nagy Endrének nemrégiben állítottak emléktáblát Komáromban. Kiderült az is, az Afrika-vadász Tanzániából egy különleges baglyot is hazahozott, aki 1988 óta él a Balatonedericsi Afrika Múzeum és Állatkertben, amelyet Nagy Endre alapított.

Már érik a magyar szamóca, jó termés várható az idén

TEOL A fűtött és fűtetlen fóliasátrakban már érik a magyar szamóca, május elején a szabadföldi ültetvényeken is megkezdődhet a szüret.

Erdogan bírálta az amerikai egyetemi tüntetőkkel történteket

RIPOST Szerinte ez így nem szólásszabadság.

Bruce Willis lányait elképesztően szexi fürdőruhában kapták lencsevégre - Fotó!

BORSONLINE A csajok képén még a legfiatalabb Willis lány is látható.

Orbán Viktor: Karácsony igazi bűne a rengeteg elszalasztott lehetőség

BAMA A fővárosi fideszesek kampányát segítette szombaton Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Szijjártó Péter: a szólás- és véleményszabadság hazája (videó)

NOOL A külgazdasági és külügyminiszter a CPAC Hungary-n elhangzott beszédéből osztott meg részlete a közösségi oldalán.

A jósgömbünk a dobogós csapatok győzelmeit mutatja

KEMMA Előzetesen nem várhatóak nagy meglepetések a megye kettő hétvégi fordulójában, de azért láttunk már karón varjút. Főleg az amatőr fociban.

Rémálom Pécsett: kigyulladt egy lakás

BORSONLINE Tűzoltók lepték el az utcát.

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: Ezért erősítjük a honvédséget

RIPOST Mert békét akarunk.

Orbán Viktor: Karácsony igazi bűne a rengeteg elszalasztott lehetőség

BAON A fővárosi fideszesek kampányát segítette szombaton Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Ezüstérmes lett a Szabó Bence, Furkó Kálmán könnyűsúlyú kettes

NOOL Ezüstérmet szerzett a Szabó Bence, Furkó Kálmán férfi kormányos nélküli kettes a szegedi evezős Európa-bajnokság szombati versenynapján.

Orbán Viktor: Karácsony igazi bűne a rengeteg elszalasztott lehetőség

HEOL A fővárosi fideszesek kampányát segítette szombaton Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Fábián Gergely: az élelmiszeripar jövője az innováció

VG Fábián Gergely a Juice Products Zrt. és a Tolnatej üzemeiben tett látogatást.

Orbán Viktor: Karácsony igazi bűne a rengeteg elszalasztott lehetőség

SONLINE A fővárosi fideszesek kampányát segítette szombaton Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Karácsony csak ígérgetett, tétlenkedett, most nincs mivel kampányolnia

TEOL Karácsony Gergely azért kampányol, hogy újabb öt évig lehessen főpolgármester, mint beismerte, a főnökei, Gyurcsányék támogatásával. Hamis ígéretek helyett most azzal próbál szavazatokat szerezni, hogy a többi jelölt kampányát kritizálja, ami nem csoda, mert 2019 óta nem tett szinte semmit – írja a Metropol.

Elek Ferenc elárulta, mi lenne a legfontosabb a jelenlegi háborús helyzetben (videó)

HEOL A Svenk legfrissebb adásában Elek Ferenc mesélt pályája meghatározó filmszerepeiről, kedvenc mozgóképes alkotásairól, illetve legutóbbi filmélményéről, ami különösen meghatotta a Katona József Színház oszlopos tagját. A színész elárult, hogy bár imádja a vígjátékokat, szeret nevettetni, és ezekkel a szerepekkel is ki van békülve, óriási lehetőség volt neki komolyabb szerepekben is megmutatnia magát. A Svenk legújabb adását ma (április 27.) 22.50-kor láthatják a Hír TV műsorán, az ismétlésre holnap reggel 07.30-kor kerül sor.

Idegenben kell újra bizonyítani

BAMA Kemény forduló következik a három NB III.-as baranyai labdarúgócsapat számára. Egyfelől a PTE-PEAC, a Mohácsi TE 1888 és a Szentlőrinc SE is idegenben szerepel majd vasárnap, másfelől nem nagyon fér bele a hiba a szereplésbe.

Ivartalanító műtéten esett át a Pécsi Állatkert két nagymacska hölgye

BAMA Hosszas mérlegelés után és szakemberekkel történt konzultációt követően úgy döntött a Pécsi Állatkert és Akvárium-Terrárium, hogy Sarat, a perzsa leopárdot és Nonit, az egyik nőstény oroszlánt ivartalanítják – számolt be közösségi oldalán elhatározásáról a Pécs Zoo.

Nagy az öröm, megérkezett Homokra a várva várt terápiás ló

SZOLJON Hosszú keresgélés után bukkantak rá egy ideálisnak tűnő terápiás lóra a révaysok. Ahogy korábban már beszámoltunk róla, a gyógypedagógiai célú lovagoltatás több mint két évtizeden át működött a homoki Révay György EGYMI-ben, tavaly nyáron viszont az állatuk elpusztult. Jótékonysági bálon gyűjtöttek, hogy újat tudjanak vásárolni.

Állatorvosi ügyeletek április 27-én Tolnában

TEOL Április 26-án 14 órától 29-én 8 óráig.

Orbán Viktor: Karácsony igazi bűne a rengeteg elszalasztott lehetőség

SZOLJON A fővárosi fideszesek kampányát segítette szombaton Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Epres túrógombóc egy kis csavarral - ha egyszer kipróbálod, többé nem készíted máshogy!

MINDMEGETTE A túrógombócnál csak egy finomabb dolog létezik: az epres túrógombóc! Ha pedig így készítitek, garantáltan ez lesz a család kedvence, valószínűleg többször is követelik majd, míg tart a szezon!

Fogászati ügyelet április 27-én, szombaton

TEOL Szekszárd, Harc, Sióagárd, Szálka és Őcsény településen lakóhellyel rendelkező betegek részére.

Róma készül a 2025-ös szentévre

BAMA Több mint harmincmillió látogató érkezésével számolnak Rómában a 2025-re meghirdetett jubileumi szentévben, ami jelentős infrastrukturális és biztonsági felkészülést igényel – közölte a római főpolgármester az eseménysorozat programjait főbb vonalakban ismertető hétfő esti sajtótájékoztatóján.

Róma készül a 2025-ös szentévre

SZOLJON Több mint harmincmillió látogató érkezésével számolnak Rómában a 2025-re meghirdetett jubileumi szentévben, ami jelentős infrastrukturális és biztonsági felkészülést igényel – közölte a római főpolgármester az eseménysorozat programjait főbb vonalakban ismertető hétfő esti sajtótájékoztatóján.

Róma készül a 2025-ös szentévre

ZAOL Több mint harmincmillió látogató érkezésével számolnak Rómában a 2025-re meghirdetett jubileumi szentévben, ami jelentős infrastrukturális és biztonsági felkészülést igényel – közölte a római főpolgármester az eseménysorozat programjait főbb vonalakban ismertető hétfő esti sajtótájékoztatóján.

Róma készül a 2025-ös szentévre

KEMMA Több mint harmincmillió látogató érkezésével számolnak Rómában a 2025-re meghirdetett jubileumi szentévben, ami jelentős infrastrukturális és biztonsági felkészülést igényel – közölte a római főpolgármester az eseménysorozat programjait főbb vonalakban ismertető hétfő esti sajtótájékoztatóján.

Művészeti oktatás magas színvonalon

VEOL A Szín-Vonal Alapfokú Művészeti Iskola évről évre bizonyítja a művészeti oktatás fontosságát, a gyerekek fejlődésére gyakorolt pozitív hatást, amelyek az alkotásokon keresztül nyilvánulnak meg a külső szemlélő számára.

Karácsony csak ígérgetett, tétlenkedett, most nincs mivel kampányolnia

SZOLJON Karácsony Gergely azért kampányol, hogy újabb öt évig lehessen főpolgármester, mint beismerte, a főnökei, Gyurcsányék támogatásával. Hamis ígéretek helyett most azzal próbál szavazatokat szerezni, hogy a többi jelölt kampányát kritizálja, ami nem csoda, mert 2019 óta nem tett szinte semmit – írja a Metropol.

Már lehet szavazni, milyen filmet vetítsenek a pásztói Varázsvölgyben

NOOL Mint arról korábban beszámoltunk, idén is lesz kertmozi a város szívében található Varázsvölgyben. Az ingyenesen látogatható filmvetítés évről évre egyre több embert vonz. Az idei első mozi időpontját is közzétette már a Varázsvölgy, amely június 21-én, pénteken lesz. Olyan filmeket kínálnak, amelyekkel ráhangolódhatnak a másnap tartandó Randevú a völgyben – Edizione Italiano elnevezésű rendezvényre. Az érdeklődők a Napsütötte Toszkána, valamint az Ízek, imák, szerelmek című filmek közül választhatják ki, hogy melyiket néznék meg szívesen.

Törőcsik Mari felrobbantotta a színpadot, a vásznat és a nézőteret egyaránt (videó)

NOOL Kevés emblematikusabb magyar filmalkotás készült, mint a Rákosi-korszak árnyékában fogant Körhinta. Fábri Péter paraszti Rómeó és Júlia történetében mutatkozott be a magyar filmtörténelem nagyasszonya, Törőcsik Mari, a filmet pedig Cannes-ban Arany Pálmára jelölték. A Szélesvásznú történelem legújabb adásában a film táncjáték adaptációjának alkotói, Zs. Vincze Zsuzsa és Zsuráfszky Zoltán koreográfusok, illetve Szűcs Nelli színésznő meséltek a filmhez fűződő viszonyukról, annak univerzális értékeiről, és a paraszti kultúra jelentőségéről. A Szélesvásznú történelem aktuális epizódja 17.30-tól látható, a Szerelmes biciklisták című film pedig 19.10-től a Hír TV műsorán. Az ismétlésekre másnap vasárnap 11.00-kor, illetve 13.00-kor kerül majd sor.

Házhoz megy a Zenede - interaktív könnyűzenei ismeretterjesztő koncert és hangszersimogató

SONLINE A Házhoz megy a Zenede könnyűzenei előadássorozat és zenei misszió 2012-ben azzal a céllal jött létre, hogy a 20. század könnyűzenéjének fejlődését mutassa be a blues, swing, beat, soul, rock, pop zenei stílusok érintésével.

A brazil jiu-jitsu-a világ leghatékonyabb földharca: Kiss Károly a vendégünk

BEOL Két békéscsabai sportoló, Kiss Károly és Hocz Csaba is fekete övet vehetett át a közelmúltban brazil jiu-jitsuból Sztraka Mihály edzőtől a budapesti Carlson Gracie Team Hungary termében. Ezt a harcművészeti irányzatot Kiss Károly, a békéscsabai Carlson Gracie EW vezetője hozta el Békésbe.

Orbán Viktor: Karácsony igazi bűne a rengeteg elszalasztott lehetőség

TEOL A fővárosi fideszesek kampányát segítette szombaton Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Trump számára nincs rossz reklám

VG A volt republikánus elnök akkora médiafigyelemmel rendelkezik, mint talán soha egy elnökjelölt sem.

Karácsony csak ígérgetett, tétlenkedett, most nincs mivel kampányolnia

DUOL Karácsony Gergely azért kampányol, hogy újabb öt évig lehessen főpolgármester, mint beismerte, a főnökei, Gyurcsányék támogatásával. Hamis ígéretek helyett most azzal próbál szavazatokat szerezni, hogy a többi jelölt kampányát kritizálja, ami nem csoda, mert 2019 óta nem tett szinte semmit – írja a Metropol.

Orbán Viktor: Karácsony igazi bűne a rengeteg elszalasztott lehetőség

DUOL A fővárosi fideszesek kampányát segítette szombaton Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Kiterjedt kamillamezők díszítik a Kardoskúti-pusztát

BEOL Idén az átlagosnál korábban kezdtek virágozni a kamillák a Körös-Maros Nemzeti Parkhoz tartozó kardoskúti pusztán. Látványos, ahogyan a sárgásfehér virágmezők követik a mikrodomborzat változásait.

Edzés az Árpád utcában – a sárbogárdiak nem viccelnek!

FEOL Egyre kedveltebb mozgásforma a gymstick edzés. Tóth Szilvia és csapata pedig tesz róla, hogy szinte bárki belekóstolhasson ebbe a különleges mozgásvilágba. Mint megtudtuk, a jó idő beköszöntével a térköves udvarára hívja tanítványait és nyomják kifulladásig.

Róma készül a 2025-ös szentévre

SONLINE Több mint harmincmillió látogató érkezésével számolnak Rómában a 2025-re meghirdetett jubileumi szentévben, ami jelentős infrastrukturális és biztonsági felkészülést igényel – közölte a római főpolgármester az eseménysorozat programjait főbb vonalakban ismertető hétfő esti sajtótájékoztatóján.

Orbán Viktor: Karácsony igazi bűne a rengeteg elszalasztott lehetőség

ZAOL A fővárosi fideszesek kampányát segítette szombaton Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Karácsony csak ígérgetett, tétlenkedett, most nincs mivel kampányolnia

VAOL Karácsony Gergely azért kampányol, hogy újabb öt évig lehessen főpolgármester, mint beismerte, a főnökei, Gyurcsányék támogatásával. Hamis ígéretek helyett most azzal próbál szavazatokat szerezni, hogy a többi jelölt kampányát kritizálja, ami nem csoda, mert 2019 óta nem tett szinte semmit – írja a Metropol.

Eldördült a rajtpisztoly a szolnoki Tiszaligetben – galériával

SZOLJON Már harmadik alkalommal csatlakozott a Futókörök napjához a vármegyeszékhely, a kilométereket a Tiszaligetben lehet gyűjteni.

Egyéni csúcs után, újabb sikerek előtt?

VEOL A 20 éves veszprémi gerelyhajító, Kövér Fanni számtalan országos és nemzetközi megmérettetésen bizonyította már rátermettségét, tehetségét. A VEDAC atlétája szinte játszi könnyedséggel halmozta a rekordokat az elmúlt években a korosztályában, most pedig már szemezhet a felnőtt világversenyekkel is. A magyar atlétika egyik nagy reménységével, Kövér Fannival beszélgettünk.

Sok évig nem is sejtették, min járnak nap mint nap

SONLINE Csupán a garázsukat szerették volna lealapozni, ám közben kincsre bukkant a jutai házaspár

Lovas, muzsikás temetés járt a vajdának

SONLINE Lovas temetésen vettek végső búcsút a cigányvajdának tartott férfitől Kaposváron.

Közölte a BMW-s, hogy nincsenek papírjai, majd nyélgázon távozott

SONLINE Ilyen az, ha a nagy arc és a szabálykövetés nincsenek köszönő viszonyban...

Többen megsérültek a siófoki balesetben

SONLINE Két autó balesete miatt teljesen lezárták a 7-es főutat Siófok-Sóstónál szombat délután.

Kenőcséről ismerik a patikust

SONLINE Sokan csodaszernek tartják azt a kék kenőcsöt, amelyet Lukács Károly fejlesztett ki iharosberényi gyógyszertárában.

A főpolgármester csak ígérgetett, tétlenkedett, most nincs mivel kampányolnia

HEOL Karácsony Gergely azért kampányol, hogy újabb öt évig lehessen főpolgármester, mint beismerte, a főnökei, Gyurcsányék támogatásával. Hamis ígéretek helyett most azzal próbál szavazatokat szerezni, hogy a többi jelölt kampányát kritizálja, ami nem csoda, mert 2019 óta nem tett szinte semmit – írja a Metropol.

Magyar Pétert egyre több szál köti össze a baloldallal

NOOL A Mandiner arról ír, hogy jobbikos múltú háttéremberek segítik Magyar Pétert a szervezésben. Erre vall, hogy az Iránytű Intézet szerdán megjelent kutatását már múlt csütörtökön ismertette Magyar, tehát a baloldal kutatóitól idő előtt eljutottak hozzá az adatok.

A szülést megkönnyítő technikákkal ismerkedhettek a kecskeméti kismamák

BAON Idén számos újdonsággal készült a Kecskeméti Egészségfejlesztési Iroda csapata, így többek között a kismamák, leendő anyukák és apukák is megtalálhatták a számukra érdekes és értékes foglalkozást.

Karácsony csak ígérgetett, tétlenkedett, most nincs mivel kampányolnia

BAMA Karácsony Gergely azért kampányol, hogy újabb öt évig lehessen főpolgármester, mint beismerte, a főnökei, Gyurcsányék támogatásával. Hamis ígéretek helyett most azzal próbál szavazatokat szerezni, hogy a többi jelölt kampányát kritizálja, ami nem csoda, mert 2019 óta nem tett szinte semmit – írja a Metropol.

Orbán Viktor: Karácsony igazi bűne a rengeteg elszalasztott lehetőség

VAOL A fővárosi fideszesek kampányát segítette szombaton Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Karácsony csak ígérgetett, tétlenkedett, most nincs mivel kampányolnia

BAON Karácsony Gergely azért kampányol, hogy újabb öt évig lehessen főpolgármester, mint beismerte, a főnökei, Gyurcsányék támogatásával. Hamis ígéretek helyett most azzal próbál szavazatokat szerezni, hogy a többi jelölt kampányát kritizálja, ami nem csoda, mert 2019 óta nem tett szinte semmit – írja a Metropol.

Hat tévhit és a tények a védőoltásokkal kapcsolatban

RIPOST Íme néhány oltással kapcsolatos tévhit cáfolata!

Régi tablóképeket keres a somoskőújfalui általános iskola

NOOL Idén ünnepli fennállásának 150. évfordulóját a dr. Krepuska Géza Általános Iskola.

A szupergazdagok célkeresztjébe került a párizsi olimpia

VG Már kaphatók luxuscsomagok, amelyek exkluzív hozzáférést biztosítanak az ötkarikás játékok sporteseményeihez.

Szétfeszítette aprócska felsőjét Sáfrány Emese hatalmas melle - Fotó

RIPOST Tüzes fotóval jelentkezett be Sáfrány Emese.

Boldog névnapot a Zitáknak!

TEOL Boldog névnapot mindenkinek, aki ma ünnepel!

Elek Ferenc elárulta, mi lenne a legfontosabb a jelenlegi háborús helyzetben (videó)

ZAOL A Svenk legfrissebb adásában Elek Ferenc mesélt pályája meghatározó filmszerepeiről, kedvenc mozgóképes alkotásairól, illetve legutóbbi filmélményéről, ami különösen meghatotta a Katona József Színház oszlopos tagját. A színész elárult, hogy bár imádja a vígjátékokat, szeret nevettetni, és ezekkel a szerepekkel is ki van békülve, óriási lehetőség volt neki komolyabb szerepekben is megmutatnia magát. A Svenk legújabb adását ma (április 27.) 22.50-kor láthatják a Hír TV műsorán, az ismétlésre holnap reggel 07.30-kor kerül sor.

Babits-kutató, egykori pedagógus emléke előtt tisztelegtek a gimnazisták

KEMMA A lassan évtizedes hagyománynak megfelelően a Dorogi Zsigmondy Vilmos Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Gimnázium tanulói idén is felkeresték az esztergomi Babits-villát, ahol koszorút helyeztek el az intézmény egykori tanára és Babits-kutató, dr. Bodri Ferenc emlékkövénél.

Megtörte a csendet Király Viktor a válságba jutott házasságáról - Videó

RIPOST Az énekes elárulta mi segített abban, hogy ne váljanak el.

Vitályos Eszter: sorsdöntő választás lesz június 9-én Magyarországon

HEOL Június 9-én sorsdöntő választás lesz Magyarországon, nemcsak helyi polgármestereket és képviselőket, hanem az Európai Parlament tagjait is meg fogjuk választani – mondta a kormányszóvivő szombaton a Fidesz közösségi oldalára feltöltött videójában.

Oszlopnak ütközött egy autó Csécsén

NOOL Oszlopnak hajtott egy autó a településen, a Rákóczi úton - közölte Kapás Márton, a Nógrád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Bejött a trükk: 10 éves kislány menekült meg egy aligátor halálos szorításából

NOOL A 10 éves kislányt a lábánál fogva ragadta meg az aligátor.

Húsz és tizenöt év fegyház emberkereskedelem miatt

TEOL Húsz, illetve tizenöt év fegyház büntetésre ítélte a Szekszárdi Törvényszék apát és fiát.

Színház a sényei művelődési házban

ZAOL Sénye önkormányzata és az Amargant Színházi Műhely közös szervezésében újabb színházi előadás lesz április 27-én, szombaton 18 órakor a sényei művelődési házban. Az előadás keretében a Tűzcsiholók, pékek, robotok címmel Karel Capek novellái nyomán született szövegkönyv kel életre Ács Tamás, Ilyés Lénárd, Markos Szilvia játéka jóvoltából. A belépés ingyenes. 

Az evangélikusok a zöld környezet gondozását gépesítették

BEOL Kardoskúton és Szentetornyán is az evangélikus gyülekezet templomához és gyülekezeti házához nagy, gondozást igénylő terület tartozik. Példás összefogás eredményeként beszereztek egy fűnyíró traktort.

Hiába könyörög Károly király, Meghan Markle nem viszi a gyermekeit az Egyesült Királyságba

VG A brit uralkodó nagyon szeretné látni az unokáit, de erre valószínűleg nem lesz a közeljövőben lehetősége.

Orbán Viktor: Karácsony igazi bűne a rengeteg elszalasztott lehetőség

BEOL A fővárosi fideszesek kampányát segítette szombaton Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Összesen 116 tételt kóstolt a szakmai zsűri Zalakaroson

ZAOL Hosszú évek után ismét megtartották Zala borversenyét, amelyen a 116 benevezett tételből 26 érdemelt aranyérmet.

Világszínvonalú eszközökkel bővül a Szent Lázár kórház műszerparkja, 280 milliós a beruházás

NOOL A Modern Városok Programban megvalósított komplex kórházi fejlesztés részeként március végén új orvosi eszközök megvételére közbeszerzési eljárást írt ki a Nógrád Vármegyei Szent Lázár Kórház. Az ajánlatok április 23-ai határidővel érkeztek.

Orbán Viktor: Karácsony igazi bűne a rengeteg elszalasztott lehetőség

VEOL A fővárosi fideszesek kampányát segítette szombaton Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Orbán Viktor: Karácsony igazi bűne a rengeteg elszalasztott lehetőség

FEOL A fővárosi fideszesek kampányát segítette szombaton Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Róma készül a 2025-ös szentévre

BEOL Több mint harmincmillió látogató érkezésével számolnak Rómában a 2025-re meghirdetett jubileumi szentévben, ami jelentős infrastrukturális és biztonsági felkészülést igényel – közölte a római főpolgármester az eseménysorozat programjait főbb vonalakban ismertető hétfő esti sajtótájékoztatóján.

Fantasztikus gyógyereje van a pitypang virágának, mutatjuk, hogyan készítsd el

RIPOST Rengeteg bajra gyógyír ez a sárga virág.

Karácsony csak ígérgetett, tétlenkedett, most nincs mivel kampányolnia

VEOL Karácsony Gergely azért kampányol, hogy újabb öt évig lehessen főpolgármester, mint beismerte, a főnökei, Gyurcsányék támogatásával. Hamis ígéretek helyett most azzal próbál szavazatokat szerezni, hogy a többi jelölt kampányát kritizálja, ami nem csoda, mert 2019 óta nem tett szinte semmit – írja a Metropol.

Karácsony csak ígérgetett, tétlenkedett, most nincs mivel kampányolnia

ZAOL Karácsony Gergely azért kampányol, hogy újabb öt évig lehessen főpolgármester, mint beismerte, a főnökei, Gyurcsányék támogatásával. Hamis ígéretek helyett most azzal próbál szavazatokat szerezni, hogy a többi jelölt kampányát kritizálja, ami nem csoda, mert 2019 óta nem tett szinte semmit – írja a Metropol.

Karácsony csak ígérgetett, tétlenkedett, most nincs mivel kampányolnia

FEOL Karácsony Gergely azért kampányol, hogy újabb öt évig lehessen főpolgármester, mint beismerte, a főnökei, Gyurcsányék támogatásával. Hamis ígéretek helyett most azzal próbál szavazatokat szerezni, hogy a többi jelölt kampányát kritizálja, ami nem csoda, mert 2019 óta nem tett szinte semmit – írja a Metropol.

A település apró, ám a fejlesztések nagyok

HEOL Megannyi fejlesztést tudhat maga mögött Kisfüzes.

Rémisztő, mit talált egy édesanya kisfia uzsonnájában

NOOL Az édesanya szerint nem sokon múlt a tragédia.