Egyre több a túldiagnosztizálás a pajzsmirigyrák esetében

Több mint egymillió ember esetében felesleges lehetett a pajzsmirigyrák diagnózisa 2008 és 2012 között.

További olvasott hírek
Kilenc sportág képviselői használhatják a felújított szolnoki sportkomplexumot – videóval, galériával

SZOLJON Magyar válogatott ejtőernyősök érkezésével kezdődött a Véső úti sportközpont hivatalos átadása pénteken. „Célba ért” az előző évek fejlesztéssorozata, utolsó lépésként elkészült az atlétikai központ melletti cselgáncs- és birkózóterem.

V-Bike: öt új állomás, 70 darab új dokkoló

VEOL Épülnek Veszprémben a V-Bike új állomásai, lassan a város minden pontján elérhető lesz a népszerű közösségi lila bringa.

Újabb helyen lehet majd gyógyszert venni

RIPOST A beteg gyerekek juthatnak majd könnyebben gyógyszerhez.

Különleges városismereti séta Fehérváron

FEOL Ódon házak titkai címmel szervez különleges városismereti sétát a Tourinform Iroda április 27-én, szombaton 10.00 óra kezdettel. A programot Kulcsár Mariann vezeti, a részvételhez előzetes regisztrációt kérnek.

Vízhiány az Arany és a Rákóczi utcában

DUOL Kulcson az Arany János utcában megsérült a tűzcsap. Ennek következtében vízhiány lépett fel az utcában és a környező területeken, beleértve a Rákóczi utcát is. A Duna Regionális Vízművek Zrt. (DRV) azonnal intézkedett a probléma megoldása érdekében- kaptuk a tájékoztatást az önkormányzattól.

Csodálatos zenéjükkel kápráztatták el a zsűrit a karcagi vonós verseny résztvevői – galériával

SZOLJON A karcagi Erkel Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola szervezésében immáron negyedik alkalommal rendezték meg a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Vonós Versenyt pénteken.

Vörösmarty-nap Kápolnásnyéken

FEOL Történelmi Emlékhellyé avatják Vörösmarty emlékházát Kápolnásnyéken, amely mellett egy képzőművészeti galéria is nyílik. A Vörösmarty-napot a Hazafias nevelést érintő konferencia zárja.

Ez a világcég kuponozott először! Most az egyik kereskedelmi lánc itthon is nagy bejelentést tett

KEMMA A kedvezményre jogosító kuponokat minden vásárló örömmel fogadja. De vajon tudja-e, hogy mikor adták ki az első ilyen cetlit?

Új traffiboxot telepítenek a Balaton déli szakaszán

SONLINE Újabb traffibox telepítésére készülnek a Balaton partján. Utánajártunk a déli parton tervezett új eszközöknek: fókuszban Balatonlelle és Siófok.

Elfogytak a szavak: három nappal az eltűnése után holtan találták meg a 15 éves Jázmint

BORSONLINE Jázmint egy kocsifeljárón, arccal lefelé találták meg.

Az elejét és a végét rontották el, de azt nagyon!

ZAOL Lejátszotta újabb mérkőzését a rájátszásban a női kosárlabda Amatőr NB I.-ben a ZTE NKK csapata, amely kikapott az Ajka együttesétől. A visszavágót vasárnap 19 órától rendezik az Ostoros Károly-csarnokban.

Ennek is vége, 15 év után válik a magyar énekesnő

VEOL Marót Viki éppen azt a nagyon komoly és nehéz kérdést, a párkeresést dolgozta fel legújabb dalában, sajátos stílusban. Az énekesnő a Mokkában vendégeskedett, ahol többek között erről is mesélt.

Végeztek az aszfaltozással Cibakházán – további terveik is vannak az útszakasszal

SZOLJON Bár alig néhány hónapja tették le a Kispusztai út alapkövét Cibakházán, a kivitelező már az utolsó simításokat végzi. A tervezett előtt akár egy hónappal hamarabb is elkészülhetnek a szakasszal.

A gyerekeket ünneplik ezúttal Bólyban május utolsó vasárnapján

BAMA Gyereknapra hívja a családokat május utolsó vasárnapján a bólyi Erzsébet Vigadó - május 26-án egész délután játszóház, kézműves foglalkozás várja a gyerekeket, ezen kívül három vicces fotófal, amely mögé állva a szereplői lehetnek vidám, különleges élethelyzeteknek. A délután folyamán színpadi produkciókat is láthatnak a gyereknapra érkezők: fellép az Attitude Dance Egyesület, az Elité Mazsorett Csoport, ezen kívül Családi Ringató is része a programnak. 

Anyák napi szöszmötölő

KEMMA  

Ennek is vége, 15 év után válik a magyar énekesnő

KEMMA Marót Viki éppen azt a nagyon komoly és nehéz kérdést, a párkeresést dolgozta fel legújabb dalában, sajátos stílusban. Az énekesnő a Mokkában vendégeskedett, ahol többek között erről is mesélt.

Kimegyek én az ócskapiacra, ami nem is ócska

DUOL Piaci körképünk során eddig mindig kikerültük a dunaújvárosi zöldség- és gyümölcspiac egy nem is annyira kicsi szegletét.

Ismét alábecsülték az inflációt az elemzők: hogy lesz ebből kamatvágás az idén?

VG Négyhavi csúcsra emelkedett a Fed által kedvelt PCE inflációs mutató Amerikában.

"Háromszor sírtam" – Till Attila visszatért, lett egy új testvére

RIPOST Véget ért az Ázsia Expressz forgatása.

A Kék Tigriseknek az elejétől komolyan kell venniük a meccset

KEMMA Maximális koncentráció szükséges a tatabányai kézilabdázóktól. Az FTC döntetlenje után a Kék Tigrisek mindent meg fognak tenni a sikerért.

Gyermekkorban kell elkezdeni – együtt a balesetek megelőzéséért

VEOL Közös gyermekrajzpályázatot hirdet iskolásoknak a vasút és a rendőrség. A MÁV és az ORFK Országos Baleset-megelőzési Bizottsága pályázatának témája a biztonságos közlekedés, amit már gyermekkorban muszáj megismerni. A nevező iskolások tíz közlekedési helyzet közül választhatnak egyet, amelyet lerajzolnak.

Évfordulót ünnepelt a Denso

FEOL Tízéves évfordulót ünnepelt a Denso: 2013-ban indította el első duális osztályát, amely kezdeményezés mára újabb oktatási intézmények és diákok csatlakozásával egy sikeres vállalássá nőtte ki magát. Az ünnepségen emléklappal köszöntötték az oktatási intézmények képviselőit és a végzős diákokat.

A határon túlról is érkeznek Szolnokra, hogy összemérjék tudásukat

SZOLJON Több évtizedes hagyománnyal bír a pénteki tudományos szakmai konferencia, mely egy szintén régóta szervezett versenysorozat nyitó rendezvénye. A Kémia és Környezetvédelmi Tehetségsegítő Tanács és a Curie alapítvány a Debreceni Egyetem Szolnok Campusán fogadta a versenyzőket, látogatókat, valamint az előadókat.

Büszkén bújtak ismét népviseletbe a nagykarácsonyiak

DUOL A NaTE, vagyis a Nagykarácsony Testvértelepüléseiért Egyesület ismét megmutatta magát: megtáncoltatta a falu apraját - írja társoldalunk a feol.hu.

Ez a világcég kuponozott először! Most az egyik kereskedelmi lánc itthon is nagy bejelentést tett

BAON A kedvezményre jogosító kuponokat minden vásárló örömmel fogadja. De vajon tudja-e, hogy mikor adták ki az első ilyen cetlit?

Rengeteg hamis terméktől védte meg a magyar fogyasztókat a NAV

VG A NAV pénzügyőrei 2023-ban mintegy 700 vámellenőrzésben vizsgálták az áruk eredetét.

Ez a világcég kuponozott először! Most az egyik kereskedelmi lánc itthon is nagy bejelentést tett

HEOL A kedvezményre jogosító kuponokat minden vásárló örömmel fogadja. De vajon tudja-e, hogy mikor adták ki az első ilyen cetlit?

Erős legényeit hívja Porva májusfaállításra

VEOL A porvai önkormányzat szalonnasütéssel egybekötött májusfaállításra várja a helyi legényeket, fiúkat, férfiakat április 30-án, 17 órára a Fő, a Pápai és a Kőrishegy utca kereszteződéséhez.

Egészségügyi ügyeletek Fejérben

FEOL ORVOSI ÜGYELETDélután 16 és 22 óra között, hétvégén és ünnepnapokon reggel 8 és délután 14 óra között háziorvosi ügyelet áll rendelkezésre a vármegye hét pontján:

Nagy élmény volt a kis csapatnak a kirándulás

FEOL A Sárszentmiklósi Iskola 3. b osztályosai Budapesten kirándultak, a Parlamentbe is ellátogattak.

Megszakadt a szülők szíve: a bölcsődében meghalt az 5 hónapos, angyalarcú kisfiuk

RIPOST Egy bölcsődei alkalmazott miatt kellett meghalnia a kisfiúnak.

Újra fel kell fedeznünk a természet kincseit

TEOL Klímaváltozás a generációk vállán, 15-től 75 éves korig címmel rendeztek konferenciát Szekszárdon.

Ennek is vége, 15 év után válik a magyar énekesnő

TEOL Marót Viki éppen azt a nagyon komoly és nehéz kérdést, a párkeresést dolgozta fel legújabb dalában, sajátos stílusban. Az énekesnő a Mokkában vendégeskedett, ahol többek között erről is mesélt.

Újabb mélyütés a Liverpoolnak, Szoboszlaiékat világsztár gúnyolta ki

BORSONLINE Csupa rossz hírt kaptak Liverpoolban csütörtök este

Ez a világcég kuponozott először! Most az egyik kereskedelmi lánc itthon is nagy bejelentést tett

DUOL A kedvezményre jogosító kuponokat minden vásárló örömmel fogadja. De vajon tudja-e, hogy mikor adták ki az első ilyen cetlit?

Rangadót vív a Déli csoport éllovasa, a Nádudvar

BAON A hétvégén 21. fordulót rendezik meg a vármegyei másodosztályú bajnokságban. Szombaton hat, vasárnap két mérkőzést vívnak meg a csapatok.

Jubileumi hétvégére készül az Adony Táncegyüttes

DUOL Fennállása ötvenedik évfordulóját ünnepli idén az Adony Táncegyüttes, melynek apropóján a város önkormányzata változatos programokkal várja az érdeklődőket április utolsó hétvégéjén - írja a feol.hu.

Elszívó berendezés gyulladt ki egy szombathelyi cég csarnokában

VAOL A szombathelyi hivatásos és a Vas vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat tűzoltóit riasztották a helyszínre.

Ez a világcég kuponozott először! Most az egyik kereskedelmi lánc itthon is nagy bejelentést tett

SZOLJON A kedvezményre jogosító kuponokat minden vásárló örömmel fogadja. De vajon tudja-e, hogy mikor adták ki az első ilyen cetlit?

Felavatták az új piacot és belvárost Móron

FEOL Három, párhuzamosan futó pályázatnak köszönhetően átalakult a belváros. Eltűnt, ami elavult, megmaradt ami régi, de értékes, és kialakult valami, ami eddig hiányzott, egy valódi, sokféle módon kihasználható közösségi tér, és mellette felépült az új városi piac. Az április 26-i avató egyszerre piacnap is volt Móron.

Megkezdődött a Komáromi Napok, átadták a városi elismeréseket +fotók

KEMMA A két Komárom ünnepe ezúttal is a közös testületi üléssel kezdődött meg április 26-án, melynek az észak-komáromi Tiszti Pavilon adott otthont.

Ma is a kosárlabda körül forog az élete a nagykanizsai Zsámár Krisztiánnak

ZAOL Folytatjuk a sportolók emlékeit felelevenítő népszerű sorozatunkat. Múlt héten Willmanné Kovács Edit a stafétát Zsámár Krisztián egykori kosárlabdázónak, edzőnek, a Bolyai-iskola testnevelőjének adta át, arra kérve, elevenítse fel a számára legemlékezetesebb nagykanizsai sportpillanatot.

Új logisztikai központ hozott technológiai innovációt Magyarországra

VG Magyarországon egyedülálló logisztikai komplexumot adott át az osztrák központú Gebrüder Weiss. A Dunaharasztiban található logisztikai központ a legmodernebb technológiákat tartalmazza.

Ízletes szürkemarhából készült ételeket kóstolhatnak az érdeklődők Baján

BAON A szürkemarháról szól minden a hétvégén Baján a Kenyeres Parkban, a Március 15-e sétányon.

Sérülteket mentettek, autókat vágtak szét a tűzoltók- az ország legjobbjait keresték a dunaföldvári versenyen

DUOL Csütörtök Dunaföldváron, a Bogos-Trans Kft. telephelyén megrendezett ünnepélyes eredményhirdetéssel zárult a IV. Országos Műszaki Mentőverseny. A kétnapos megmérettetésen húsz csapat százhúsz tűzoltója mérte össze tudását és erejét.

Ez a világcég kuponozott először! Most az egyik kereskedelmi lánc itthon is nagy bejelentést tett

VAOL A kedvezményre jogosító kuponokat minden vásárló örömmel fogadja. De vajon tudja-e, hogy mikor adták ki az első ilyen cetlit?

Majálissal kötik egybe a helvéciai futást

BAON Szombaton rendezik meg a IV. Helvécia Futást és a majálist a művelődési háznál. A futást a reggeli órákban tartják meg, majd 10 órától kezdődnek a színpadi programok.

Pannon Tükör

ZAOL Zalaegerszegen április 26-án 17 órakor mutatja be Bubits Tünde főszerkesztő és Nagygéci Kovács József online főszerkesztő a Deák Ferenc Megyei és Városi Könyvtárban a Pannon Tükör művészeti és kulturális folyóirat idei második lapszámát. 

Régi-új igazgató a kalocsai Szociális Központ élén

BAON A városi önkormányzat csütörtökön megtartott ülésén a Kalocsa Város Önkormányzat Szociális Központ intézményvezetői álláshelyére kiírt pályázatot bírálták el.

Elhunyt András Ferenc filmrendező

VEOL Elhunyt András Ferenc Kossuth-díjas, Balázs Béla-díjas filmrendező, a nemzet művésze – adta hírül a Magyar Filmakadémia.

Ennek is vége, 15 év után válik a magyar énekesnő

BAMA Marót Viki éppen azt a nagyon komoly és nehéz kérdést, a párkeresést dolgozta fel legújabb dalában, sajátos stílusban. Az énekesnő a Mokkában vendégeskedett, ahol többek között erről is mesélt.

Meglopták Oszvald Marikát, szörnyű veszteség érte

RIPOST Még jó, hogy szerencsés véget ért a dolog.

Küszöbön áll a kínai-magyar atomipari együttműködés

VG Szijjártó Péter egy kínai atomóriás vezetőivel tárgyalt.

Young G Béci új eszközt vetett be családja védelmére

RIPOST Béci nem bízza a véletlenre a biztonságot.

A szíve félig Kubában maradt

VEOL Ivo Diaz neve, Carlos Perezéhez hasonlóan, összefonódott a kézilabda egyetemes történetének egyik legkülönlegesebb átigazolási sztorijával. Ki ne tudná, a 90-es évek második felében a kubai válogatott egy jelentős része Magyarországon folytatta pályafutását. A közép-amerikaiak 1997-ben egy hideg novemberi napon érkeztek hazánkba, a többi pedig már történelem, jelentős részt veszprémi kézilabda történelem.

Pál György: Mirkóczki Ádám mondjon le!

HEOL Az ellenzéki polgármester-jelölt szerint az egri polgármester miatt mélypontján van az egri közélet, ezért felszólította, lépjen vissza a jelöltségtől és a nyugalom érdekében oszlassa föl magát az egri közgyűlés.

Ennek is vége, 15 év után válik a magyar énekesnő

SONLINE Marót Viki éppen azt a nagyon komoly és nehéz kérdést, a párkeresést dolgozta fel legújabb dalában, sajátos stílusban. Az énekesnő a Mokkában vendégeskedett, ahol többek között erről is mesélt.

Átformálja identitásunkat, hagyományfogalmunkat a glokalitás

TEOL Kétnapos konferenciát szervezett Szekszárdon az Alkalmazott Filozófiai Társaság és a PTE Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Kara.

Szombathelyen járt a magyar válogatott csupaszív védője, Fiola Attila - fotók

VAOL A Király Sportegyesület közösségi oldalán arról számoltak be, hogy korábbi válogatott játékostársa látogatta meg Király Gábort az újperinti sportlétesítményben. Fiola Attila 2014-ben debütált a nemzeti csapatban, a 2016-os Eb-n Király Gábor csapattársa volt. A 2021-ben rendezett Európa-bajnokságon pedig emlékezetes gól lőtt a francia válogatott ellen. 

Kamerákra gyűjtöttek a söjtöri polgárőrök

ZAOL A Söjtöri Polgárőr Egyesület és az önkormányzat térfigyelő kamerákat szeretne telepíteni a falu mindkét temetőjébe. Az idén ezt a célt szolgálta a civil szervezet kétévente hagyományos vasgyűjtése is, melynek keretében kisteherautókkal szedték össze a hulladék fémet a portákról a Deák Ferenc Mezőgazdasági Zrt. által rendelkezésre bocsátott pótkocsira. Török Iván polgárőr elnök elmondta: a 400 ezer forintos bevételt átadták az önkormányzatnak.

Bővítették a zalaegerszegi szenterzsébethegyi közösségi teret

ZAOL Szenterzsébethegy városrészében új közösségi tér készült az elmúlt időszakban, amely a korábbi iskolaépület kiváltását szolgálja. A közel 2000 környékbeli lakos közösségi programjainak helyet adó rendezvényhelyszínt pénteken mutatták be a sajtónak a városi és a településrészi önkormányzat tagjai.

Elismeréseket adtak át a devecseri ünnepen

VEOL A Devecseri Értékek Ünnepén a művelődési házban elismeréseket és nívódíjakat adtak át.

Ennek is vége, 15 év után válik a magyar énekesnő

BAON Marót Viki éppen azt a nagyon komoly és nehéz kérdést, a párkeresést dolgozta fel legújabb dalában, sajátos stílusban. Az énekesnő a Mokkában vendégeskedett, ahol többek között erről is mesélt.

Ennek is vége, 15 év után válik a magyar énekesnő

BEOL Marót Viki éppen azt a nagyon komoly és nehéz kérdést, a párkeresést dolgozta fel legújabb dalában, sajátos stílusban. Az énekesnő a Mokkában vendégeskedett, ahol többek között erről is mesélt.

Minden ötödik bevizsgált tejben kimutatták a madárinfluenza vírus jelenlétét

VG A hatóságok szerint azonban az embereknek nem kell félniük.

Európa egyik legjobban védett embere: Orbán Viktor nagyon bátor vezető

VG Wilders, a holland Szabadságpárt elnöke beszédet mondott a kétnapos CPAC Hungaryn.

Gyengélkedik a német acélipar, de megmentheti a cseh Kretinsky, a régiónk egyik leggazgadabb embere

VG Daniel Kretinsky a régió egyik leggazgadabb embere, vagyona meghaladja a kilencmilliárd dollárt. Az üzletember most részesedést szerzett Európa legnagyobb acélgyárában.

Kálmán Olga jelölése: ezt most elcseszte, Gyurcsány elvtárs/úr!

MAGYARNEMZET A magyar választók döntő többsége nem szeret komoly pozíciók esetében kísérletezni: a szakértelmet és a tapasztalatot várja el a miniszterektől, a képviselőktől, a polgármesterektől és a főpolgármestertől.

Jelentősen bővült a napi fogyasztási cikkek forgalma

MAGYARNEMZET A 21 fejlett európai országot vizsgáló elemzés szerint Magyarországon nőtt a leggyorsabban az élelmiszerek, háztartási vegyi áruk és kozmetikumok forgalma.

Heves orosz rakétatámadás érte Kijevet

MAGYARNEMZET Erről Vitalij Klicsko kijevi polgármester számolt be Telegram-csatornáján.

Ünnepel a győztes és a vesztes is

MAGYARIDOK Horvátországban nem az elveszített aranyat siratják, hanem a bravúros ezüstnek örülnek. Zágrábban 35 ezren nézték a meccset a Jellasics főtéren.

Fordítva a lovon

MAGYARIDOK Összezárt a hazai autósvilág. A céljuk sem titok: kicsinálni a rendőröket, az összeset, akik a biztonságunk szolgálatára esküdtek fel.

Így nézett ki a szekszárdi Prosectura frontembere fiatalon

TEOL Egy régi fekete-fehér fotóval örvendeztette meg rajongóit a Szekszárdról indult Prosectura punkzenekar.

Szövetség Békéscsabáért: koncepció mentén lehet várost fejleszteni

BEOL A Szövetség Békéscsabáért-frakció (Miklós Attila és Fülöp Csaba) pénteken sajtótájékoztatón értékelte a csütörtöki városi közgyűlést.

Ez a világcég kuponozott először! Most az egyik kereskedelmi lánc itthon is nagy bejelentést tett

TEOL A kedvezményre jogosító kuponokat minden vásárló örömmel fogadja. De vajon tudja-e, hogy mikor adták ki az első ilyen cetlit?

Ez a világcég kuponozott először! Most az egyik kereskedelmi lánc itthon is nagy bejelentést tett

VEOL A kedvezményre jogosító kuponokat minden vásárló örömmel fogadja. De vajon tudja-e, hogy mikor adták ki az első ilyen cetlit?

Ez a világcég kuponozott először! Most az egyik kereskedelmi lánc itthon is nagy bejelentést tett

FEOL A kedvezményre jogosító kuponokat minden vásárló örömmel fogadja. De vajon tudja-e, hogy mikor adták ki az első ilyen cetlit?

Rangos díjat zsebelt be a szekszárdi vállalat

TEOL A szekszárdi Tarr Kft. a Kiváló Kiszolgálás Program három kategóriájában is első helyezést ért el.

Ez a világcég kuponozott először! Most az egyik kereskedelmi lánc itthon is nagy bejelentést tett

NOOL A kedvezményre jogosító kuponokat minden vásárló örömmel fogadja. De vajon tudja-e, hogy mikor adták ki az első ilyen cetlit?

Bódi Csabi besokallt a rosszindulatú kommentelőktől: „Belefáradtam, elfáradtam”

RIPOST Bódi Csabi nem akar többé megfelelni senkinek, ezért komoly döntést hozott.

Erdei Zsolt fia rappelni kezdett – így beszél róla édesapja

BORSONLINE Fia bejelentette: rapper szeretne lenni.

Súlyos figyelmeztetés érkezett: összeomolhat az elektromos autók ellátási lánca

VG Kína rendelkezik a legtöbb grafittal, egyben uralja az anyag globális ellátási láncát: a kínai cégek a termelés több mint 90 százalékát dolgozzák fel.

Ez a világcég kuponozott először! Most az egyik kereskedelmi lánc itthon is nagy bejelentést tett

SONLINE A kedvezményre jogosító kuponokat minden vásárló örömmel fogadja. De vajon tudja-e, hogy mikor adták ki az első ilyen cetlit?

Íme, ők az Országos Elsősegélynyújtó Verseny továbbjutói

FEOL Mint azt e hét csütörtökén megírtuk a Magyar Vöröskereszt Országos Elsősegélynyújtó Versenyének vármegyei fordulóján mérhették össze tudásukat a tanulók két kategóriában: általános iskolai és középiskolai.

Szombat délutáni összecsapás: Haladás Viktória-Szekszárd

VAOL A női labdarúgó NB I. 20. fordulójában szombaton 16 órakor a Haladás Sportkomplexumban a Haladás Viktória a Szekszárdi WFC-t fogadja.

Ez a világcég kuponozott először! Most az egyik kereskedelmi lánc itthon is nagy bejelentést tett

BAMA A kedvezményre jogosító kuponokat minden vásárló örömmel fogadja. De vajon tudja-e, hogy mikor adták ki az első ilyen cetlit?

A zöldebb utat választották Kétegyházán a gyerekek

BEOL Válaszd a zöldebb utat! címmel fenntarthatósági vetélkedőt szervezett a Kétegyházi Márki Sándor Általános Iskola. A versenyre a Gyulai Tankerületi Központ összes általános iskoláját meghívták, csaknem húsz tanintézmény négyfős csapata sereglett egybe a Táncsics Mihály Művelődési Házban.

Fura háztartási praktikák, amik igenis működnek! Te ismerted ezeket?

MINDMEGETTE A szokásos szódabikarbónás és ecetes trükkök helyett ezúttal két kevésbé szokványos ötletet mutatunk.

Digi-Eger: szombaton délben érkezik az UVSE

HEOL A Bárány-uszodában egyenlítheti ki az elődöntős párharcot a Digi-Eger női csapata.

Lelökheti a szakadék széléről riválisát a PVSK-Füszért

BAMA Szombaton 19 órakor csobban újra, s ha a szurkolók kívánsága teljesül, utoljára medencébe ebben az idényben a PVSK-Mecsek Füszért férfivízilabda-csapata. A Vasút 2–0-ra vezet a KSI ellen az Ob I. play-outjában, s ha ezen a találkozón nyer, akkor máris biztossá válik a bennmaradása.

Ennek is vége, 15 év után válik a magyar énekesnő

HEOL Marót Viki éppen azt a nagyon komoly és nehéz kérdést, a párkeresést dolgozta fel legújabb dalában, sajátos stílusban. Az énekesnő a Mokkában vendégeskedett, ahol többek között erről is mesélt.

Ez a világcég kuponozott először! Most az egyik kereskedelmi lánc itthon is nagy bejelentést tett

BEOL A kedvezményre jogosító kuponokat minden vásárló örömmel fogadja. De vajon tudja-e, hogy mikor adták ki az első ilyen cetlit?

Százhúsz felett jár már a mesehallgatások száma Bogádon

BAMA Az ötletgazda Diósdiak Diósdért Egyesület (Dió Döme) és a bogádi önkormányzat képviselőinek jelenlétében a bogádi általános iskola melletti téren avatták a közelmúltban a kedves sünfigura, BogáDonát sétálóját. Az ország eddigi tizennégy sétálójából a bogádi az egyetlen, amelyen virágtartókra illesztették a QR-kódot is tartalmazó információs táblákat. A meséket elsősorban helyiek hangján rögzítették, a történeteket a község nyolc pontján kialakított úgynevezett szusszanóknál időnként majd cserélik. Pfeffer József polgármester elmondta, hogy a helyszínen végzett meseletöltések számlálója szűk egy hónap alatt százhúsz felett jár. Pécs közelében Pogányban, Vokányban és Zengővárkonyban is található mesesétáló.

Ma kerékpárral, holnap autóval - így közlekednek a vasi általános iskolások - fotók

VAOL A Reményik iskola szombathelyi tagintézményének csapata nyerte a Ma kerékpárral, holnap autóval elnevezésű játékos vetélkedőt. A versenyzők összesen hét pályán bizonyíthatták ügyességüket.

Ennek is vége, 15 év után válik a magyar énekesnő

NOOL Marót Viki éppen azt a nagyon komoly és nehéz kérdést, a párkeresést dolgozta fel legújabb dalában, sajátos stílusban. Az énekesnő a Mokkában vendégeskedett, ahol többek között erről is mesélt.

Rétvári Bence: A gyermek sérthetetlen, a pedofiloknak nincs kegyelem!

BORSONLINE Tovább szigorodnak a pedofilokra vonatkozó szabályok.

Erre vártunk: kiderült, hogy van most valójában Katalin hercegné

RIPOST Hamarosan visszatérhet kötelezettségeihez?

Simán letette a több száz millió forintnyi óvadékot a korrupcióval vádolt ukrán miniszter

VG Mikola Szolszkij így szabdlábon védekezhet a vádakkal szemben.

Fennállásának 75. évfordulóját ünnepli a Olcsai-Kiss Zoltán Általános iskola - fotók

VAOL Fennállásának 75. évfordulóját ünnepli idén az Olcsai-Kiss Zoltán Általános iskola. A jeles jubileumra téma-, és sportnappal emlékeztek a Rába-parti város oktatási intézményében.

Itt vannak az otthonfelújítási program részletei

VG A vissza nem térítendő támogatás összege 2,5 millió és 3,5 millió forint között mozoghat.

Ennek is vége, 15 év után válik a magyar énekesnő

SZOLJON Marót Viki éppen azt a nagyon komoly és nehéz kérdést, a párkeresést dolgozta fel legújabb dalában, sajátos stílusban. Az énekesnő a Mokkában vendégeskedett, ahol többek között erről is mesélt.

A bölcsődék dolgozóit ünnepelték

KEMMA A bölcsődék dolgozóit köszöntötte a tatai önkormányzat csütörtök délután a Piarista Rendházban. A Bölcsődék Napja alkalmából szervezett ünnepségen elismeréseket is átadtak.

Özbas Szofi és Szegedi Dániel is korán búcsúzott az Európa-bajnokságtól

SZOLJON A hétvégén Zágrábban rendezik az Európa-bajnokságot, melyen több szolnoki dzsúdós is tatamira lép. Pénteken a Szolnoki Sportcentrum-Sportiskola cselgáncsozója, Szegedi Dániel, és a szolnoki származású Özbas Szofi is idejekorán kiesett a versenyen.

Közös rendezvényen mutatkoztak be a nógrádi rendőrök és tűzoltók (videó)

NOOL Nógrád vármegyei Rendőr- és Tűzoltónapot tartottak Salgótarjánban péntek délelőtt, amely során az érdeklődők közelebbről is megismerkedhettek mindennapos feladataikkal.

Hétvégén rendezik a Nógrád Nagydíjat

NOOL Három nemzet félezer sportoló vesz részt a megmérettetésen.