Elektromos lakóautó a Dethleffstől

Iveco alvázon valósították meg az e.home nevű mobil otthont, amelynek az elektromos hálózata is figyelmet érdemel.

További olvasott hírek
Visszatér a ragyogó napsütés és a nyárias idő Zala vármegyébe

ZAOL A koponyeg.hu információi szerint, ragyogó napsütés mellett csak fátyolfelhők lesznek az égen, nem várható csapadék. 21 és 27 fok közé erősödik a nappali felmelegedés. A délkeleti szél megerősödhet.

Törökországból indul világhódító útra a Renault Duster

AUTOMOTOR Bursában fogják gyártani a helyi és az exportpiacok számára a Renault Duster szabadidő-autót, ami csak pár részletben tér el a Dacia eredetitől.

Analóg elektromos motorkerékpárt ígér a Real Motors

AUTOMOTOR A Real Motors startup szerint az emberek jelentős része nem szorul rá a kütyük segítségére, ezért minimalista az Ares nevű villanymotorkerékpár kialakítása.

A Tata marad a békésiek mumusa

BEOL Az őszi váratlan hazai fiaskó után vendégként sem termett babér a békési kézilabdázóknak a kiesés elkerüléséért küzdő Tata ellen. Az NB I B-s férfi bajnokság 27. játéknapja keretében lejátszott szombati mérkőzésen szinte végig a harcosabb házigazdák akarata érvényesült, akik végül hat góllal múlták felül a látogatókat.

Jobbkormányos kilátások: Békésben sem ördöngösség

AUTOMOTOR Az újkígyósi kötődésű Varga Gábor csaknem egy évet élt Angliában, majd amikor hazaköltözött, magával hozta jól bevált autóját. Itthon is ezt a jobbkormányos autót használja 2010 óta.

F1: Pihenés után munka

AUTOMOTOR Majd egy hónap kihagyás után eljött az ideje, hogy ismét munkába álljanak a kipihent pilóták és Forma-1-es „munkások”. A versenyszezon második felét a Forma-1-es csapatok az egyik legrégebbi pályán, Spa-Francorchamps-ban nyitják meg.

Itt a fiataloknak szánt Qoros

AUTOMOTOR Young, azaz fiatal a típusneve a kínai Chery legújabb szabadidő-autójának.

Álca nélkül: Ford Ecosport ST Line

AUTOMOTOR Először fényképezték le álca nélkül a Ford szabadidő-autójának csúcsváltozatát.

Több mint testőr – Volvo XC60 menetpróba

AUTOMOTOR Kínai tulajdonosa csodát tett a Volvóval, az XC60-as szebb, biztonságosabb és vonzóbb, mint valaha.

90 évvel ezelőtt mutatták be a Citroën Traction Avantot

AUTOMOTOR A 100 szabadalmas autónak is nevezett Traction Avant a kor legmodernebb megoldásait ötvözte: elsőkerék-meghajtás, „monocoque” szerkezet, hidraulikus fékek és független kerékfelfüggesztések.

Házasság első látásra Petra: “Mentálisan megviselt az egész, gyomorideggel mentem a válásra”

BORSONLINE A Házasság első látásra sztárja meglepő részleteket árult el arról, hogyan élte meg az adásokat. Dávid Petra számára egyáltalán nem volt stresszmentes a sorozat visszhangja.