Fórum Ajka turisztikai fejlesztéséről

Csingervölgy városrész és Ajka turisztikai fejlesztési elképzeléseiről tartott fórumot a város önkormányzata január 27-én a Városházán. A rendezvényen részt vett Navracsics Tibor kormánybiztos és a Pannon Egyetem szakemberei.

További olvasott hírek
Egy 39 éves nő megvert két kalauzt a vonaton, majd megharapott egy rendőrt

RIPOST Egy jegy nélkül utazó nőt akart leszállítani a kalauz.

Már alapozzák a Ligetsori buszmegállót

FEOL Novemberben súlyos baleset híre rázta meg a közvéleményt: egy buszmegállóban várakozó embert elsodort egy autós, majd a buszmegállóba, végül egy kerítésbe csapódott. Az emberi élet értéke, és az áldozat sérülése mellett eltörpülnek az anyagi károk, de tény: azóta buszmegálló nélkül maradt a Ligetsor ezen szakasza. De már nem sokáig!

P. Gábor egy hangfelvételen arról beszélt, hogyan intézett ingyenlakást a DK-s polgármesternek (videó)

FEOL A letartóztatott P. Gábor egy 2022-es hangfelvételen arról beszélt, hogyan intézett ingyenlakást Szaniszló Sándor XVIII. kerületi DK-s polgármesternek – adta hírül a Magyar Nemzet. Ha ilyesmi valóban megtörténhetett Kispesten, abban P. Gábornak fontos szerep juthatott, ugyanis ő vezette a kerületi Vagyongazdálkodási és Városüzemeltetési Irodát.

Nagy László: Ez csak a kezdet! Kovács Péter: Olimpiát nyerhetünk! (videó)

VAOL A magyar kézilabdázás két korábbi klasszisa több mint bizakodó a magyar csapat esélyeit illetően a párizsi játékokon.

Orbán Viktor: együtt erő vagyunk!

HEOL A miniszterelnök a közösségi oldalán osztott meg egy fényképet a Nemzeti Múzeumnál tartott megemlékezésről.

P. Gábor egy hangfelvételen arról beszélt, hogyan intézett ingyenlakást a DK-s polgármesternek (videó)

VEOL A letartóztatott P. Gábor egy 2022-es hangfelvételen arról beszélt, hogyan intézett ingyenlakást Szaniszló Sándor XVIII. kerületi DK-s polgármesternek – adta hírül a Magyar Nemzet. Ha ilyesmi valóban megtörténhetett Kispesten, abban P. Gábornak fontos szerep juthatott, ugyanis ő vezette a kerületi Vagyongazdálkodási és Városüzemeltetési Irodát.

Ruhaosztást tartanak Bátonyterenyén

NOOL Ruhaadományokkal is segítik a rászorulókat Bátonyterenyén. A Bátonyterenye Városi Egészségügyi, Szociális és Gyermekjóléti Központ ismét megtartja a már megszokott ruhaosztását, ezúttal március 21-én, csütörtökön – tájékoztatott közösségi oldalán az intézmény. A rászorulókat 9 és 13 óra között várják majd a nagybátonyi településrészen, a Rimay út 22. szám alatt.

"Így semmit nem nyerünk" - kiakadtak a szurkolók Szoboszlai edzőjére

RIPOST A drukkerek sejtik, miért esett ki a Liverpool.

Évértékelő az igazgatóságon, köszönet az állomány munkájáért

BAMA Évértékelő állománygyűlést tartott március 18-án a Baranya Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. A rendezvényen Dr. Góra Zoltán tűzoltó altábornagy, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatója is részt vett.

Gépjárműveket is vizsgáztatnak majd a hatvani középiskolában

HEOL Bővül a hatvani Damjanich János Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium (DISZI) kerekharaszti tanműhelye. A csaknem ötvenmillió forintos beruházás részeként kialakítanak egy gépjármű műszaki vizsgasort is.

P. Gábor egy hangfelvételen arról beszélt, hogyan intézett ingyenlakást a DK-s polgármesternek (videó)

DUOL A letartóztatott P. Gábor egy 2022-es hangfelvételen arról beszélt, hogyan intézett ingyenlakást Szaniszló Sándor XVIII. kerületi DK-s polgármesternek – adta hírül a Magyar Nemzet. Ha ilyesmi valóban megtörténhetett Kispesten, abban P. Gábornak fontos szerep juthatott, ugyanis ő vezette a kerületi Vagyongazdálkodási és Városüzemeltetési Irodát.

Szánthó Miklós: Trump az egyetlen, aki békét teremthet (videó)

VAOL A tűzszünet és a béke nemcsak Magyarország vagy Európa, hanem az USA érdeke is – mondta az Alapjogokért Központ főigazgatója.

A parlament előtt a kriptoeszközök piacát szabályozó előterjesztés

VG A parlament ma dönt a kriptoeszközök piacát szabályozó előterjesztésről. A jogszabálytervezet elfogadása esetén a Magyarországon működő hagyományos pénzintézetek is kínálhatnak digitális eszközöket, így bitcoint is ügyfeleik számára.

Nagy László: Ez csak a kezdet! Kovács Péter: Olimpiát nyerhetünk! (videó)

VEOL A magyar kézilabdázás két korábbi klasszisa több mint bizakodó a magyar csapat esélyeit illetően a párizsi játékokon.

Orbán Viktor: együtt erő vagyunk!

VEOL A miniszterelnök a közösségi oldalán osztott meg egy fényképet a Nemzeti Múzeumnál tartott megemlékezésről.

Visszaállt a rend a megrongált játszótéren

FEOL Két hónappal ezelőtt történt az a szerencsétlen esemény Polgárdiban, amely felrázta a kisváros közösségét. A Munkácsy lakótelepen található játszóteret vandálok tették tönkre

Több tucat felújított FLIRT motorvonat áll újból szolgálatba a MÁV-nál

DUOL Korszerűsítették többek között az utastájékoztató rendszert, illetve laptopok, mobiltelefonok töltéséhez használható dugaszolóaljzatokat és USB-töltőket szereltek be az ülések mellé.

A Fejér vármegyei mozik keddi műsora

FEOL Székesfehérvár, Cinema City: A három testőr: Milady: 13.30, 18.10. A méhész: 20.20. A repülő osztály: 16.10, 19.15. Baghead – Holtakkal suttogó: 17.40, 20.30. Bajos csajok: 13.45. Bálnák: A bolgyó őrei: 13.00. Bob Marley: One love: 18.00. Demon Slayer – To the Hashira Training (Kimetsu no Yaiba): 14.45. Dűne – Második rész: 13.30, 15.40, 16.50, 17.50, 19.00, 20.15. Emma és a fekete jaguár: 15.30. Imádlak utálni: 15.50, 17.45, 20.00. Kacsalábon: 13.30. Képzeletbeli: 17.00, 19.45. Kutya és macska: 15.30. Madame Web: 13.00. Most vagy soha!: 13.15, 14.30, 16.00, 17.15, 18.45, 20.00. Semmelweis: 15.20. Wonka: 13.00.

Nagy László: Ez csak a kezdet! Kovács Péter: Olimpiát nyerhetünk! (videó)

NOOL A magyar kézilabdázás két korábbi klasszisa több mint bizakodó a magyar csapat esélyeit illetően a párizsi játékokon.

Országos elsőként, 40 éve lett városi televízió Fehérváron

FEOL Éppen negyven évvel ezelőtt, 1984. március 19-én kezdte meg működését az ország első vidéki stúdiójaként Székesfehérváron a Városi Televízió.

Nagy László: Ez csak a kezdet! Kovács Péter: Olimpiát nyerhetünk! (videó)

ZAOL A magyar kézilabdázás két korábbi klasszisa több mint bizakodó a magyar csapat esélyeit illetően a párizsi játékokon.

Francia filmek legjavát lehet látni az Urániában

HEOL Nyolc filmet vetítenek majd a moziban.

Tojáskeresés, locsolás és egy tál jó roma étel

DUOL A Nagyvenyimi Roma Nemzetiségi Önkormányzat hív és vár minden roma és nem roma érdeklődőt a 2024. március 31-én vasárnap 16-18 óra között megrendezésre kerülő játékos tojáskereséssel egybekötött roma locsolónapi rendezvényére. A rendezvény helyszíne: Nagyvenyim, Holló u. 7.

P. Gábor egy hangfelvételen arról beszélt, hogyan intézett ingyenlakást a DK-s polgármesternek (videó)

ZAOL A letartóztatott P. Gábor egy 2022-es hangfelvételen arról beszélt, hogyan intézett ingyenlakást Szaniszló Sándor XVIII. kerületi DK-s polgármesternek – adta hírül a Magyar Nemzet. Ha ilyesmi valóban megtörténhetett Kispesten, abban P. Gábornak fontos szerep juthatott, ugyanis ő vezette a kerületi Vagyongazdálkodási és Városüzemeltetési Irodát.

Egy jó fizikai munkás tud annyit keresni Magyarországon, mint egy diplomás - VG Podcast

VG Az a megrendelő, aki minőséget kap, hajlandó kifizetni akár a magasabb árakat is, ha tudja, hogy időtálló munkát kap cserébe, erről beszélt a Bruttó legújabb adásában Németh László, az IPOSZ elnöke.

TikTokon hódítják meg a szavazókat az európai radikálisok

VG A közösségi médiában dőlhet el az EP-választás eredménye.

Vitézy Dávid bejelentette: elindul a főpolgármesteri székért – videó

VG „Döntöttem: indulok főpolgármester-választáson” – közölte Vitézy Dávid a Facebook-oldalán.

Elszabadult a pokol a német iskolákban

VG Egyre több fegyver, egyre több erőszak az iskolákban Németországban.

P. Gábor egy hangfelvételen arról beszélt, hogyan intézett ingyenlakást a DK-s polgármesternek (videó)

BAMA A letartóztatott P. Gábor egy 2022-es hangfelvételen arról beszélt, hogyan intézett ingyenlakást Szaniszló Sándor XVIII. kerületi DK-s polgármesternek – adta hírül a Magyar Nemzet. Ha ilyesmi valóban megtörténhetett Kispesten, abban P. Gábornak fontos szerep juthatott, ugyanis ő vezette a kerületi Vagyongazdálkodási és Városüzemeltetési Irodát.

Jó hír a nyugdíjasoknak: újabb kedvezmény érkezik

RIPOST Kik kapnak pontosan ilyet és mire lesznek jogosultak ezzel?

Roadpol-akció: több mint tízezer autóvezető nem kapcsolta be a biztonsági övet

BAON Még mindig nagyon sok a felelőtlen gépjárművezető – közölte a police.hu oldalon az Országos Rendőr-főkapitányság.

Digitális forradalom indul az elektromos hálózatban a napelemek, hőszivattyúk és e-töltők miatt

VG A gazdasági versenyképesség szempontjából kulcsfontosságúvá válik, hogy a villamosenergia-rendszer képes legyen megfelelni az alapvetően módosuló és növekvő igényeknek. A termelői, fogyasztói és – néhány éve még lényegében ismeretlen fogalomnak számító – termelő-fogyasztói oldalon megfigyelhető rohamos változások elkerülhetetlenné teszik az elektromos hálózat kapacitásának gyors növelését, ami a hálózat digitalizációja nélkül nem lehetséges.

Orbán Viktor: együtt erő vagyunk!

FEOL A miniszterelnök a közösségi oldalán osztott meg egy fényképet a Nemzeti Múzeumnál tartott megemlékezésről.

Szánthó Miklós: Trump az egyetlen, aki békét teremthet (videó)

BAMA A tűzszünet és a béke nemcsak Magyarország vagy Európa, hanem az USA érdeke is – mondta az Alapjogokért Központ főigazgatója.

A kormány nem kockázatként, hanem lehetőségként tekint a kelet-nyugati együttműködésre (videó)

HEOL Magyarország nem fenyegetésként, nem kockázatként, hanem hatalmas lehetőségként tekint a kelet-nyugati együttműködésre, amelyből minden fél sokat profitálhat - közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden Bangkokban.

Egy hét alatt több mint félezren mulasztották el a biztonsági öv használatát

FEOL A ROADPOL éves ellenőrzési terve alapján a rendőrség március 11. és 17. között tartott ellenőrzést az ország egész területén, mely során a passzív biztonsági eszközök használatát vizsgálták.

Várják a javaslatokat Berhidán

VEOL A berhidai képviselő-testület legutóbbi ülésén megalkotta rendeletét az önkormányzat által alapított kitüntető címekről, díjakról. A rendelet hatályba lépett, az alapított címekre és kitüntetésekre március 31-ig lehet javaslatot benyújtani a polgármesternek címezve. A javaslatokat az áprilisi ülésen terjeszti a polgármester a testület elé, a kitüntetéseket a szeptemberben rendezendő Berhidai Napokon adják át.  

Közvetlen légijárat indul Bangkok és Budapest között – videó

VG Tavaly több mint tízezer thai turista érkezett Magyarországra, és több mint harmincezer magyar látogatott Thaiföldre.

Több tucat felújított FLIRT motorvonat áll újból szolgálatba a MÁV-nál

ZAOL Korszerűsítették többek között az utastájékoztató rendszert, illetve laptopok, mobiltelefonok töltéséhez használható dugaszolóaljzatokat és USB-töltőket szereltek be az ülések mellé.

A Fejér vármegyei tévék, rádiók keddi műsora

FEOL A műsorváltoztatás jogát a tévétársaságok és a rádióadók fenntartják!

Orbán Viktor: együtt erő vagyunk!

VAOL A miniszterelnök a közösségi oldalán osztott meg egy fényképet a Nemzeti Múzeumnál tartott megemlékezésről.

Tisztulj, Pét!

VEOL Tordai Levente szervezésében szemétszedési akcióra várnak mindenkit a Wimmer-kanyarhoz március 23-án, szombaton 9 órára. A takarítási helyszín a Pétről kivezető út és a cseri erdő széle lesz. Kérik, akinek van odahaza kesztyűje, hozza magával, akinek nincs, azoknak tudnak biztosítani.  

Gyászol a TV2

FEOL Szabó Renátát a magyar sztárok közül sokan gyászolják.

P. Gábor egy hangfelvételen arról beszélt, hogyan intézett ingyenlakást a DK-s polgármesternek (videó)

NOOL A letartóztatott P. Gábor egy 2022-es hangfelvételen arról beszélt, hogyan intézett ingyenlakást Szaniszló Sándor XVIII. kerületi DK-s polgármesternek – adta hírül a Magyar Nemzet. Ha ilyesmi valóban megtörténhetett Kispesten, abban P. Gábornak fontos szerep juthatott, ugyanis ő vezette a kerületi Vagyongazdálkodási és Városüzemeltetési Irodát.

Csellómánia hegedűvel fűszerezve

DUOL csellók hegedűvel

Gyászol a TV2

DUOL Szabó Renátát a magyar sztárok közül sokan gyászolják.

Gyászol a TV2

ZAOL Szabó Renátát a magyar sztárok közül sokan gyászolják.

Őrizetbe vettek egy ukrán kémet Franciaországban

RIPOST Kijev a legszorosabb szövetségeseiben sem bízik.

Plagizálhatott a komlói Gyurcsány-jelölt az ünnepi beszédében

BAMA Plagizálhatott, vagy feladatot végezhetett el a komlói baloldali polgármesterjelölt, Barbarics Ildikó március 15-i ünnepi beszédében, amit közzétett a közösségi oldalán is. A Gyurcsány Ferenc támogatottjainak listáján szereplő Barbarics hosszú bekezdéseket szó szerint vett át a Soros György által pénzelt szervezettől, amivel plagizálhatott.

Nógrádi orvosi és gyógyszertári ügyelet

NOOL Orvosi ügyelet

A zalai mozik keddi műsora

ZAOL ZalaegerszegArt Mozi: 16.15 A repülő osztály (német családi vígjáték); 18.00 Most vagy soha (magyar történelmi kalandfilm); 20.30 Bernadette – A főnökasszony (francia életrajzi dráma)

P. Gábor egy hangfelvételen arról beszélt, hogyan intézett ingyenlakást a DK-s polgármesternek (videó)

VAOL A letartóztatott P. Gábor egy 2022-es hangfelvételen arról beszélt, hogyan intézett ingyenlakást Szaniszló Sándor XVIII. kerületi DK-s polgármesternek – adta hírül a Magyar Nemzet. Ha ilyesmi valóban megtörténhetett Kispesten, abban P. Gábornak fontos szerep juthatott, ugyanis ő vezette a kerületi Vagyongazdálkodási és Városüzemeltetési Irodát.

Nem állt meg az elsőbbségadás táblánál a nagykanizsai sofőr, 2 hónapra elvették a jogsiját

ZAOL Egy 51 éves nagyrécsei férfi közlekedett személyautóval Nagykanizsán, a Petőfi Sándor utcában. A Balatoni utca kereszteződésénél figyelmen kívül hagyta az „Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtáblát. A rendőrök azonnal megállították és ellenőrizték a szemük láttára szabálysértést elkövető sofőrt és előállították a kapitányságra gyorsított szabálysértési eljárás lefolytatása céljából. A gépkocsivezető elismerte a szabálysértés, tettéért 39 ezer forint pénzbírságot kapott és a járművezetéstől is eltiltották két hónapra, írja a police.hu.

Szánthó Miklós: Trump az egyetlen, aki békét teremthet (videó)

VEOL A tűzszünet és a béke nemcsak Magyarország vagy Európa, hanem az USA érdeke is – mondta az Alapjogokért Központ főigazgatója.

Bárányok lepik el szombaton a gyermekkönyvtárat

BAMA Húsvétváró családi nappal készül a Csorba Győző Könyvtár Körbirodalom Gyermekkönyvtára március 23-án délelőtt 11 órai kezdettel.

Orbán Viktor: együtt erő vagyunk!

DUOL A miniszterelnök a közösségi oldalán osztott meg egy fényképet a Nemzeti Múzeumnál tartott megemlékezésről.

Falusi Mariann is koncertezett – nagy siker Berhidán (képgaléria)

VEOL Aláírásgyűjtéssel egybekötött, zenés délutánt szervezett a város közparkjában a hétvégén a kis templom megmentéséért a helyi Status Quo Csoport. A Falusi Mariann fellépésével színesített rendezvény célja a szórakoztatáson túl a műemlékvédelmet élvező, egyedi értéket képviselő középkori Szent Kereszt-templom megmentésére, állagának megóvására, illetve felújítására indított petíció támogatóinak toborzása is volt, ami sikerrel járt.

Nagy László: Ez csak a kezdet! Kovács Péter: Olimpiát nyerhetünk! (videó)

FEOL A magyar kézilabdázás két korábbi klasszisa több mint bizakodó a magyar csapat esélyeit illetően a párizsi játékokon.

Szánthó Miklós: Trump az egyetlen, aki békét teremthet (videó)

DUOL A tűzszünet és a béke nemcsak Magyarország vagy Európa, hanem az USA érdeke is – mondta az Alapjogokért Központ főigazgatója.

Orbán Viktor: együtt erő vagyunk!

ZAOL A miniszterelnök a közösségi oldalán osztott meg egy fényképet a Nemzeti Múzeumnál tartott megemlékezésről.

„Nem csak a rászorulóknak szól, hanem mindenkinek!"

FEOL Ismét jól sikerült ruhabörzén vannak túl Előszálláson – jegyezte meg a FEOL-nak Varga-Gyenge Ibolya és Lajkó Ernesztina családsegítők.

Programözön az ELTE SEK-en

VAOL Tavaszi Egyetemi Napokat tartanak a SEK-en április 8–10. között.

Több tucat felújított FLIRT motorvonat áll újból szolgálatba a MÁV-nál

VEOL Korszerűsítették többek között az utastájékoztató rendszert, illetve laptopok, mobiltelefonok töltéséhez használható dugaszolóaljzatokat és USB-töltőket szereltek be az ülések mellé.

Szánthó Miklós: Trump az egyetlen, aki békét teremthet (videó)

ZAOL A tűzszünet és a béke nemcsak Magyarország vagy Európa, hanem az USA érdeke is – mondta az Alapjogokért Központ főigazgatója.

Szánthó Miklós: Trump az egyetlen, aki békét teremthet (videó)

FEOL A tűzszünet és a béke nemcsak Magyarország vagy Európa, hanem az USA érdeke is – mondta az Alapjogokért Központ főigazgatója.

Eldőlt: Vitézy Dávid elindul a főpolgármester-választáson (videó)

HEOL A BKK egykori vezérigazgatója szerint a fővárosban jelenleg mindent átsző a két politikai oldal háborúja.

Hatalmasat javult a német gazdasági hangulatindex

VG A vártnál jobb eredményeket közölt a ZEW.

Vannak még csodák: a fél országot ellátja védőmaszkkal a herendi varrónő

VEOL Országos összefogás lett Orbán Katalin ötletéből, aki két nap alatt csodát tett.

Négy szám után leállították Bérczesi Robi badacsonytomaji koncertjét

VEOL Minden adott volt egy kellemes és tartalmas estéhez a badacsonytomaji frissTeraszon: telt ház, balatoni panoráma, kiváló borok és a magyar könnyűzene egyik legizgalmasabb dalszövegírója. Mégsem sikerült túlságosan jól az esemény.

Programok, rendezvények Veszprém megyében

VEOL Tudja meg, mi történik Veszprém megyében – programok, rendezvények, bulik, koncertek, sportesemények. Böngésszen és válogasson!

Programok, rendezvények Veszprém megyében

VEOL Tudja meg, mi történik Veszprém megyében – programok, rendezvények, bulik, koncertek, sportesemények. Böngésszen és válogasson!

Megyénkben is megkezdődött a szavazás

VEOL Veszprém megye 217 településének 434 szavazókörében vasárnap reggel hat órakor megkezdődött a szavazás.

Másfél milliárd forintnyi adót csalt el egy szójával üzletelő banda, Sárvárra vezettek a szálak - videó

VAOL Öt embert hallgattak ki gyanúsítottként a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) dél-alföldi nyomozói, miután a szójadarával üzletelő banda 1,5 milliárdos vagyoni hátrányt okozott a költségvetésnek az áfa eltüntetésével.

Több tucat felújított FLIRT motorvonat áll újból szolgálatba a MÁV-nál

VAOL Korszerűsítették többek között az utastájékoztató rendszert, illetve laptopok, mobiltelefonok töltéséhez használható dugaszolóaljzatokat és USB-töltőket szereltek be az ülések mellé.

Vármegye III.: megint előzés volt az élen a keleti csoportban

VEOL Visszavette a vezetést a labdarúgó vármegye III. keleti csoportjának tabelláján a Tótvázsony. A nagy rivális Bakonynána is nyerni tudott, de a tótvázsonyiak tíz találatig jutottak és jobb gólarányuknak köszönhetően előztek.

Zirc 40 – 10+1 érdekesség a kisváros születésnapjairól (archív képgaléria, videó)

VEOL Már 40 éve város a Bakony fővárosa. A kerek születésnap apropóján összegyűjtöttünk tíz érdekességet a Napló korábbi számaiból, a várossá váláshoz kapcsolódó tudósításokból. Zirc címeréről, gyáráról, lufiba rejtett üzeneteiről is.

Ingyenes szív és érrendszeri szűrés Dunaújvárosban

DUOL A SzívSN Országos Betegegyesületének helyi koordinátora Gáspár Szilvia, és a Szent Pantaleon Kórház Egészségfejlesztési Irodája, meghívja Dunaújváros és környéke 18 év feletti lakosságát térítésmentes szív és érrendszeri szűrővizsgálatokra - olvasható a kórház honlapján.

Aki szabni-varrni vagy famunkát szeretne, jelentkezzen!

DUOL Nyitott műhely a Digitális Közösségi Alkotóműhelyben

Gyászol a TV2

VEOL Szabó Renátát a magyar sztárok közül sokan gyászolják.

Orbán Viktor: együtt erő vagyunk!

NOOL A miniszterelnök a közösségi oldalán osztott meg egy fényképet a Nemzeti Múzeumnál tartott megemlékezésről.

Gyászol a TV2

VAOL Szabó Renátát a magyar sztárok közül sokan gyászolják.

P. Gábor egy hangfelvételen arról beszélt, hogyan intézett ingyenlakást a DK-s polgármesternek (videó)

HEOL A letartóztatott P. Gábor egy 2022-es hangfelvételen arról beszélt, hogyan intézett ingyenlakást Szaniszló Sándor XVIII. kerületi DK-s polgármesternek – adta hírül a Magyar Nemzet. Ha ilyesmi valóban megtörténhetett Kispesten, abban P. Gábornak fontos szerep juthatott, ugyanis ő vezette a kerületi Vagyongazdálkodási és Városüzemeltetési Irodát.

Botrány Gábor Zsazsa szobra körül: Megtörte a csendet a Magyar Hollywood Tanács elnöke

BORSONLINE Frédéric von Anhalt herceg februári őrjöngése óta semmit sem lehet tudni az alkotás sorsáról.

Nagy László: Ez csak a kezdet! Kovács Péter: Olimpiát nyerhetünk! (videó)

DUOL A magyar kézilabdázás két korábbi klasszisa több mint bizakodó a magyar csapat esélyeit illetően a párizsi játékokon.

A hősökre emlékeztek Nemesvámoson is

VEOL Az 1848-49-es forradalom és szabadságharc emlékére rendezett nemesvámosi ünnepségen Ovádi Péter országgyűlési képviselő köszöntötte az ünneplő közönséget.

„Nem vonzódom a feleségemhez a műtétje óta: azt hitte, megcsalom, de az igazság még jobban letaglózta!”

BORSONLINE Nem tudja megszokni a változást egy férj.

"Hiába próbálkozom" - nagy bejelentést tett G.w.M

BORSONLINE Nem hiszünk a szemünknek.

Hogyan készül a rügyelixír?

VAOL Rügyelixírekkel az egészséges életért címmel tartanak műhelymunkával összekötött előadást az oszkói szőlőhegyen szombaton délután. A kurzust Demeter Judit egészségfejlesztőmentálhigiénikus vezeti majd. A növények rügyei értékes kiegészítőivé válhatnak a táplálkozásunknak. A növényi rügyekből hosszú évszázadok óta készítenek kivonatokat, amelyek megújító és jótékony hatást gyakorolnak az emberi szervezetre. A műhelymunkán a résztvevők megismerhetik majd az egyes növényi rügyek jótékony hatásait és megtanulhatják a rügyelixírek elkészítésének folyamatát is. A program előzetes regisztrációval látogatható.

Eltűnt egy 17 éves lány Dunaújvárosból

DUOL A dunaújvárosi rendőrök a lakosság segítségét kérik.

Pillangókéssel dobálta meg barátnőjét a bánki üdülőtelepen

NOOL A Balassagyarmati Járási Ügyészség vádat emelt egy 23 éves férfi ellen, aki pillangókéssel fenyegette meg az őt elhagyni szándékozó barátnőjét.

Eldőlt: Vitézy Dávid elindul a főpolgármester-választáson (videó)

NOOL A BKK egykori vezérigazgatója szerint a fővárosban jelenleg mindent átsző a két politikai oldal háborúja.

Több mint nyolcvanan vettek részt a gyenesdiási lelki programon

ZAOL Idén is megrendezték az Újszövetség maratont Gyenesdiáson. Ezúttal több mint nyolcvanan olvasták a Szentírás második részét, majdnem 24 órán át.

Orbán Viktor: együtt erő vagyunk!

BAMA A miniszterelnök a közösségi oldalán osztott meg egy fényképet a Nemzeti Múzeumnál tartott megemlékezésről.

Tragédia Kerekegyházán: nem lehetett megmenteni a melléképületnek hajtó autós életét

BAON A hétfő esti balesetben egy ember elhunyt.

Különleges túrákat, barlangi relaxációt szervez a nemzeti park

HEOL Két szakvezetést is szervez az Erdők Nemzetközi Napja alkalmából a BNPI. Rekreációs, relaxációs programot indítanak a Szent István-barlang Fekete-termében.

Emlékszel még az énekes tehetségkutató sztárjára? 12 évvel a verseny után fel se lehet ismerni

BORSONLINE Még jószerével gyerek volt, amikor feltűnt a tévében.

Április közepéig lehet égetni Zalaegerszegen, itt találja a szabályokat

ZAOL Április 15-ig szabad csak elégetni a kerti hulladékot Zalaegerszegen, szerdánként és szombatonként, bizonyos feltételekkel, amelyeket az önkormányzat környezetvédelemről szóló rendelete sorol fel.

Elesett az M5-ös Budapest felé, forgalomkorlátozás van érvényben

BORSONLINE Egy autós szalagkorlátnak csapódott, majd a sztára túloldalára borult.

Utasokkal teli busznak csapódott egy sofőr a 18. kerületben: többen megsérültek

RIPOST A balesetben összesen nyolcan sérültek meg.

Nőnapi kerekasztal-beszélgetést tartottak Zalaszentgróton

ZAOL A Magyar Asszonyok Érdekszövetsége és a Polgárok a Polgárokért Egyesület közös nőnapi kerekasztal-beszélgetést tartott a közelmúltban, amely immár az ötödik polgári estként számított figyelemre Zalaszentgróton.

Víz világnapi Balcsi-partit rendeznek

ZAOL A víz világnapja alkalmából Balcsi-partit rendez Keszthelyen a Nők a Balatonért Egyesület. Március 24-én, vasárnap 15 órakor a Balaton-parti Zenepavilonnál várják az érdeklődőket kincskereséssel, Balaton-koszorúzással, vízkóstolással, társasjátékkal, Tücsi bohóccal és ajándékozással. A kincskereső játékot családoknak, baráti társaságoknak hirdették meg.

Több versenyen is bizonyítottak a Móricz iskola diákjai

DUOL A dunaújvárosi Móricz Zsigmond Általános Iskola diákjai kiemelkedő eredményeket értek el több rangos versenyen is. 

Több tucat felújított FLIRT motorvonat áll újból szolgálatba a MÁV-nál

FEOL Korszerűsítették többek között az utastájékoztató rendszert, illetve laptopok, mobiltelefonok töltéséhez használható dugaszolóaljzatokat és USB-töltőket szereltek be az ülések mellé.

Jön a IX. Fehérvári Halünnep - íme a részletek

FEOL A tavalyi évben az akkor rendelkezésre álló forrásokra és az elszabadult alapanyagárakra hivatkozva a Fehérvári Halünnep a közösségi oldalán jelentette be, hogy nem rendezik meg népszerű rendezvényüket. Idén azonban úgy tűnik, hogy a Halünnep újult erővel, kilencedik alkalommal tér vissza, hogy gasztronómiai kínálatával elkápráztassa a résztvevőket.

A híres, különleges vásári sült kolbász

DUOL Éppen eleget hallottam és olvastam róla ahhoz, hogy a bemutatón, és a zsűri (a fogyasztók) kritikájának napján, a Dunaföldvári Vásár szezonnyitó eseményén, az elmúlt vasárnap délelőtt én is megjelenjek.