Gyanúsítottként hallgatták ki Iványi Gábort és Gurmai Zitát

Gyanúsítottként hallgatta ki az ügyészség Iványi Gábor lelkészt és Gurmai Zita szocialista országgyűlési képviselőt csütörtökön – tudatta Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) az MTI-vel közleményben csütörtökön.

További olvasott hírek
Orbán Viktor: Karácsony igazi bűne a rengeteg elszalasztott lehetőség

KEMMA A fővárosi fideszesek kampányát segítette szombaton Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Az unokatestvérem nem hívott meg az esküvőjére - bosszúból 700 ezer forintot számláztam ki neki

BORSONLINE A pofátlanság netovábbja, amit művelt.

Karácsony csak ígérgetett, tétlenkedett, most nincs mivel kampányolnia

VEOL Karácsony Gergely azért kampányol, hogy újabb öt évig lehessen főpolgármester, mint beismerte, a főnökei, Gyurcsányék támogatásával. Hamis ígéretek helyett most azzal próbál szavazatokat szerezni, hogy a többi jelölt kampányát kritizálja, ami nem csoda, mert 2019 óta nem tett szinte semmit – írja a Metropol.

Karácsony csak ígérgetett, tétlenkedett, most nincs mivel kampányolnia

ZAOL Karácsony Gergely azért kampányol, hogy újabb öt évig lehessen főpolgármester, mint beismerte, a főnökei, Gyurcsányék támogatásával. Hamis ígéretek helyett most azzal próbál szavazatokat szerezni, hogy a többi jelölt kampányát kritizálja, ami nem csoda, mert 2019 óta nem tett szinte semmit – írja a Metropol.

Zenetörténeti előadás Veszprémben

VEOL Az Eötvös Károly Megyei Könyvtár Kisfaludy Terme ad otthont május 3-án, pénteken este 6 órakor Lukács Elek, 100 (és fél) éves Psalmus Hungaricus című zenetörténeti előadásának.

Színház a sényei művelődési házban

ZAOL Sénye önkormányzata és az Amargant Színházi Műhely közös szervezésében újabb színházi előadás lesz április 27-én, szombaton 18 órakor a sényei művelődési házban. Az előadás keretében a Tűzcsiholók, pékek, robotok címmel Karel Capek novellái nyomán született szövegkönyv kel életre Ács Tamás, Ilyés Lénárd, Markos Szilvia játéka jóvoltából. A belépés ingyenes. 

Orbán Viktor: Karácsony igazi bűne a rengeteg elszalasztott lehetőség

HEOL A fővárosi fideszesek kampányát segítette szombaton Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Kétszázan törték a fejüket a Csabagyöngyében

BEOL Országos keresztrejtvényfejtő versenynek adott, ad otthont szombaton és vasárnap a Csabagyöngye Kulturális Központ. A Csabagyöngye Kupa keretében az egyéni megmérettetéseket szombaton rendezték, a csapatversenyeket pedig vasárnap szervezik.

Karácsony csak ígérgetett, tétlenkedett, most nincs mivel kampányolnia

SONLINE Karácsony Gergely azért kampányol, hogy újabb öt évig lehessen főpolgármester, mint beismerte, a főnökei, Gyurcsányék támogatásával. Hamis ígéretek helyett most azzal próbál szavazatokat szerezni, hogy a többi jelölt kampányát kritizálja, ami nem csoda, mert 2019 óta nem tett szinte semmit – írja a Metropol.

Veretlenül lett bajnok a Monok SE a somogyi kosárlabda-bajnokságban

SONLINE A Somogy Vármegyei Kosárlabda Bajnokság döntőjének végén az immár kétszeres bajnok Monok SE örülhetett szombaton a Városi Sportcsarnokban.

Művészeti oktatás magas színvonalon

VEOL A Szín-Vonal Alapfokú Művészeti Iskola évről évre bizonyítja a művészeti oktatás fontosságát, a gyerekek fejlődésére gyakorolt pozitív hatást, amelyek az alkotásokon keresztül nyilvánulnak meg a külső szemlélő számára.

Karácsony csak ígérgetett, tétlenkedett, most nincs mivel kampányolnia

VAOL Karácsony Gergely azért kampányol, hogy újabb öt évig lehessen főpolgármester, mint beismerte, a főnökei, Gyurcsányék támogatásával. Hamis ígéretek helyett most azzal próbál szavazatokat szerezni, hogy a többi jelölt kampányát kritizálja, ami nem csoda, mert 2019 óta nem tett szinte semmit – írja a Metropol.

Karácsony csak ígérgetett, tétlenkedett, most nincs mivel kampányolnia

BAMA Karácsony Gergely azért kampányol, hogy újabb öt évig lehessen főpolgármester, mint beismerte, a főnökei, Gyurcsányék támogatásával. Hamis ígéretek helyett most azzal próbál szavazatokat szerezni, hogy a többi jelölt kampányát kritizálja, ami nem csoda, mert 2019 óta nem tett szinte semmit – írja a Metropol.

Babits-kutató, egykori pedagógus emléke előtt tisztelegtek a gimnazisták

KEMMA A lassan évtizedes hagyománynak megfelelően a Dorogi Zsigmondy Vilmos Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Gimnázium tanulói idén is felkeresték az esztergomi Babits-villát, ahol koszorút helyeztek el az intézmény egykori tanára és Babits-kutató, dr. Bodri Ferenc emlékkövénél.

Négy csillagjegy, akik nagyon hamar dühbe gurulnak

BORSONLINE Nem érdemes kihúzni náluk a gyufát!

Aláírásokat gyűjtött, a lakosokkal beszélgetett a szécsényi polgármesterjelölt

NOOL Múlt szombaton hivatalosan is elkezdődött a választási kampány.

Karácsony csak ígérgetett, tétlenkedett, most nincs mivel kampányolnia

NOOL Karácsony Gergely azért kampányol, hogy újabb öt évig lehessen főpolgármester, mint beismerte, a főnökei, Gyurcsányék támogatásával. Hamis ígéretek helyett most azzal próbál szavazatokat szerezni, hogy a többi jelölt kampányát kritizálja, ami nem csoda, mert 2019 óta nem tett szinte semmit – írja a Metropol.

Szőnyi Afrika-vadásszal érkezett hazánkba a matuzsálemi kort megért afrikai bagoly

KEMMA A szőnyi születésű Nagy Endrének nemrégiben állítottak emléktáblát Komáromban. Kiderült az is, az Afrika-vadász Tanzániából egy különleges baglyot is hazahozott, aki 1988 óta él a Balatonedericsi Afrika Múzeum és Állatkertben, amelyet Nagy Endre alapított.

Májusban három nagyszabású közösségi szórakoztató program lesz Zalaegerszegen

ZAOL Újjáéled a hajdan népszerű alsóerdei majális, megrendezik a harmadik pünkösdi és prószafesztivált és a vizslaparki gyermeknapot. Májusban három szórakoztató rendezvény kínál kikapcsolódást Zalaegerszegen, melyekről a Keresztury VMK munkatársai és partnerszervezetei gondoskodnak. A részletekről pénteken tartottak sajtótájékoztatót a városházán.

A szülést megkönnyítő technikákkal ismerkedhettek a kecskeméti kismamák

BAON Idén számos újdonsággal készült a Kecskeméti Egészségfejlesztési Iroda csapata, így többek között a kismamák, leendő anyukák és apukák is megtalálhatták a számukra érdekes és értékes foglalkozást.

"Nem azért igazolták" – Kitálalt Szoboszlairól a magyar focista

RIPOST Két különböző liverpooli történet.

Bruce Willis lányait elképesztően szexi fürdőruhában kapták lencsevégre - Fotó!

BORSONLINE A csajok képén még a legfiatalabb Willis lány is látható.

Magyar Pétert egyre több szál köti össze a baloldallal

NOOL A Mandiner arról ír, hogy jobbikos múltú háttéremberek segítik Magyar Pétert a szervezésben. Erre vall, hogy az Iránytű Intézet szerdán megjelent kutatását már múlt csütörtökön ismertette Magyar, tehát a baloldal kutatóitól idő előtt eljutottak hozzá az adatok.

Összesen 116 tételt kóstolt a szakmai zsűri Zalakaroson

ZAOL Hosszú évek után ismét megtartották Zala borversenyét, amelyen a 116 benevezett tételből 26 érdemelt aranyérmet.

A digitális tudatosság kialakításáról

DUOL A biztonságos informatikai kultúra minél szélesebb körben történő fejlesztése, a gyermekek-és fiatalkorúak digitális tudatosságának kialakítása állt a középpontjában annak a prevenciós előadásnak, melyet a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság bűnmegelőzési előadója tartott április 22-én Dunaújvárosban, a Szent Pantaleimon Görögkatolikus Óvoda, Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola felső tagozatos tanulói számára. A 75 diák részvételével megtartott interaktív bűnmegelőzési tanórán szó esett az aktuális online bűncselekmények megelőzési lehetőségeiről, az iskolai zaklatás és a kortárs testi-, lelki bántalmazás kiváltó okairól és kezeléséről, valamint a drogok és egyéb tudatmódosító szerek hatásairól és következményeiről - írta közösségi oldalán a vármegyei rendőrkapitányság.

Hiába könyörög Károly király, Meghan Markle nem viszi a gyermekeit az Egyesült Királyságba

VG A brit uralkodó nagyon szeretné látni az unokáit, de erre valószínűleg nem lesz a közeljövőben lehetősége.

Régi tablóképeket keres a somoskőújfalui általános iskola

NOOL Idén ünnepli fennállásának 150. évfordulóját a dr. Krepuska Géza Általános Iskola.

Kirándulással és kiállítással indult a táncos jubileum

DUOL Szőlőhegyi pince mustrával és kiállítás megnyitóval kezdődött az Adony Táncegyüttes 50 éves jubileumi rendezvénysorozata. 

Oszlopnak ütközött egy autó Csécsén

NOOL Oszlopnak hajtott egy autó a településen, a Rákóczi úton - közölte Kapás Márton, a Nógrád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

A jósgömbünk a dobogós csapatok győzelmeit mutatja

KEMMA Előzetesen nem várhatóak nagy meglepetések a megye kettő hétvégi fordulójában, de azért láttunk már karón varjút. Főleg az amatőr fociban.

Karácsony csak ígérgetett, tétlenkedett, most nincs mivel kampányolnia

BEOL Karácsony Gergely azért kampányol, hogy újabb öt évig lehessen főpolgármester, mint beismerte, a főnökei, Gyurcsányék támogatásával. Hamis ígéretek helyett most azzal próbál szavazatokat szerezni, hogy a többi jelölt kampányát kritizálja, ami nem csoda, mert 2019 óta nem tett szinte semmit – írja a Metropol.

Két személyautó ütközött

VAOL A katasztrofavedelem.hu tájékoztatása szerint pénteken a kora délutáni órákban ös - szeütközött két személyautó Celldömölkön, a Kolozsvár utcában, az Arany János utcánál. Az egyik jármű az ütközés következtében az árokba sodródott. Műszaki mentés céljából a város önkormányzati tűzoltói vonultak ki a balesethez. Az elsődleges információk alapján szerencsére személyi sérülés nem történt.

Karácsony csak ígérgetett, tétlenkedett, most nincs mivel kampányolnia

FEOL Karácsony Gergely azért kampányol, hogy újabb öt évig lehessen főpolgármester, mint beismerte, a főnökei, Gyurcsányék támogatásával. Hamis ígéretek helyett most azzal próbál szavazatokat szerezni, hogy a többi jelölt kampányát kritizálja, ami nem csoda, mert 2019 óta nem tett szinte semmit – írja a Metropol.

Noszvaj volt a középpontban az országos Tájházak és Szabadtéri Múzeumok Napján + fotók

HEOL Országszerte és a határon túli helyszíneken megidézik a múltat, bemutatják a vidéki életmód szépségeit, a régi idők mindennapjait, valamint a hagyományos gazdálkodás és lakóházak világát. Az idei Tájházak és Szabadtéri Múzeumok Napja központi helyszíne a Noszvaji Gazdaház és a szomszédos présház, ahol különleges programokkal várták a látogatókat.

Orbán Viktor Szentkirályi Alexandra oldalán tett kampánykörutat Budapesten

BORSONLINE Karácsony Gergelynek esélye sincs.

Karácsony csak ígérgetett, tétlenkedett, most nincs mivel kampányolnia

TEOL Karácsony Gergely azért kampányol, hogy újabb öt évig lehessen főpolgármester, mint beismerte, a főnökei, Gyurcsányék támogatásával. Hamis ígéretek helyett most azzal próbál szavazatokat szerezni, hogy a többi jelölt kampányát kritizálja, ami nem csoda, mert 2019 óta nem tett szinte semmit – írja a Metropol.

Egyéni csúcs után, újabb sikerek előtt?

VEOL A 20 éves veszprémi gerelyhajító, Kövér Fanni számtalan országos és nemzetközi megmérettetésen bizonyította már rátermettségét, tehetségét. A VEDAC atlétája szinte játszi könnyedséggel halmozta a rekordokat az elmúlt években a korosztályában, most pedig már szemezhet a felnőtt világversenyekkel is. A magyar atlétika egyik nagy reménységével, Kövér Fannival beszélgettünk.

Kisbabát hagytak a hatvani inkubátorban

HEOL Egy kisfiút találták a Hatvani Albert Schweitzer Kórház-Rendelőintézet előtt. Ő a hetedik csecsemő, akit a hatvani babamentő inkubátorba helyeztek.

Már lehet szavazni, milyen filmet vetítsenek a pásztói Varázsvölgyben

NOOL Mint arról korábban beszámoltunk, idén is lesz kertmozi a város szívében található Varázsvölgyben. Az ingyenesen látogatható filmvetítés évről évre egyre több embert vonz. Az idei első mozi időpontját is közzétette már a Varázsvölgy, amely június 21-én, pénteken lesz. Olyan filmeket kínálnak, amelyekkel ráhangolódhatnak a másnap tartandó Randevú a völgyben – Edizione Italiano elnevezésű rendezvényre. Az érdeklődők a Napsütötte Toszkána, valamint az Ízek, imák, szerelmek című filmek közül választhatják ki, hogy melyiket néznék meg szívesen.

Mesébe szőtt hangszereken játszik Fejér Simon Pál

ZAOL Ingyenes interaktív zenei előadásra és hangszerbemutatóra várják az érdeklődőket április 30-án, kedden 10 órakor Csonkahegyháton a faluházba. Fejér Simon Pál zenész és dalszerző, a nagysikerű Lengemesék című animációs film zeneszerzője kalauzolja el a nézőt a világ négy égtájára. A Petőfi Kulturális Program rendezvényén betekintést nyerhetünk a különböző népek hangszeres világába.

Karácsony csak ígérgetett, tétlenkedett, most nincs mivel kampányolnia

BAON Karácsony Gergely azért kampányol, hogy újabb öt évig lehessen főpolgármester, mint beismerte, a főnökei, Gyurcsányék támogatásával. Hamis ígéretek helyett most azzal próbál szavazatokat szerezni, hogy a többi jelölt kampányát kritizálja, ami nem csoda, mert 2019 óta nem tett szinte semmit – írja a Metropol.

Karácsony csak ígérgetett, tétlenkedett, most nincs mivel kampányolnia

KEMMA Karácsony Gergely azért kampányol, hogy újabb öt évig lehessen főpolgármester, mint beismerte, a főnökei, Gyurcsányék támogatásával. Hamis ígéretek helyett most azzal próbál szavazatokat szerezni, hogy a többi jelölt kampányát kritizálja, ami nem csoda, mert 2019 óta nem tett szinte semmit – írja a Metropol.

A település apró, ám a fejlesztések nagyok

HEOL Megannyi fejlesztést tudhat maga mögött Kisfüzes.

Fábián Gergely: az élelmiszeripar jövője az innováció

VG Fábián Gergely a Juice Products Zrt. és a Tolnatej üzemeiben tett látogatást.

Fesztivált tartottak a népviselet napja alkalmából Zalaváron - fotógaléria

ZAOL Vasárnap délután sokan gyülekeztek népviseletbe öltözve a falu templománál, s a hideg szél elől gyorsan be is mentek a százéves Rózsafűzér Királynéja-templomba. Legszebb népviseletükben érkeztek a vendégek a népviselet napjára Balatonmagyaródról, Bókaházáról, Nagykanizsáról, Nagyradáról, Sármellékről, Türjéről, Zalakomárból, Zalamerenyéről, Zalaszabarból és nem utolsó sorban Zalavárról, úgy százhúszan.

Támadnak a nyaralós csalók: észre sem veszed és eltűnik a pénz a számládról!

KEMMA Új módszerrel próbálkoznak az internetes bűnözők. Nyaralós csalók próbálják leszedni a gyanútlan szállásfoglalók számlájáról a pénzt.

Szétfeszítette aprócska felsőjét Sáfrány Emese hatalmas melle - Fotó

RIPOST Tüzes fotóval jelentkezett be Sáfrány Emese.

40 éve mutatták be a Rendőrakadémiát. Így néznek ki ma a legendás filmsorozat szereplői - Galéria

RIPOST Vajon mi történt a sztárokkal, miután „befejezték az akadémiát”?

Az égiek is kedveztek a táci tavaszköszöntésnek (galéria, videó)

FEOL Szikrázó napsütésben kezdődött az ez évi Floralia – Tavaszköszöntő ünnep a Táchoz tartozó Gorsium Régészeti Parkban április 27-én, szombaton.

Délen változhat a legjobb három csapat sorrendje

KEMMA Izgalmas fordulót hozhat a hétvégi meccsdömping. A Megye III déli divíziójában a második hely sorsa is kritikus.

Bejött a trükk: 10 éves kislány menekült meg egy aligátor halálos szorításából

NOOL A 10 éves kislányt a lábánál fogva ragadta meg az aligátor.

Vitályos Eszter: sorsdöntő választás lesz június 9-én Magyarországon

HEOL Június 9-én sorsdöntő választás lesz Magyarországon, nemcsak helyi polgármestereket és képviselőket, hanem az Európai Parlament tagjait is meg fogjuk választani – mondta a kormányszóvivő szombaton a Fidesz közösségi oldalára feltöltött videójában.

Az evangélikusok a zöld környezet gondozását gépesítették

BEOL Kardoskúton és Szentetornyán is az evangélikus gyülekezet templomához és gyülekezeti házához nagy, gondozást igénylő terület tartozik. Példás összefogás eredményeként beszereztek egy fűnyíró traktort.

Hogyan születik a jó vakvezető kutya?

FEOL Április 27-e a vakvezető kutyák világnapja. Magyarországon 1979 óta képeznek ki kutyákat vakvezetésre, és mára sok ezer négylábú segítőtárs teszi könnyebbé gazdái mindennapjait. Az országban két nagyobb vakvezetőkutya-kiképző központ van, valamint további 17 olyan szervezet, ahol dolgozik olyan személy, akinek van szakképesítése ilyen kutyák kiképzésére. Az azonban, hogy pontosan mit is kell tudni ezekről a kutyákról, nemcsak azok számára lehet érdekes, akik velük együtt élnek, hanem a társadalom egészének, hiszen ezekre az ebekre mégis másként kell tekintenünk, mint a hobbiból tartott társaikra.

Edzés az Árpád utcában – a sárbogárdiak nem viccelnek!

FEOL Egyre kedveltebb mozgásforma a gymstick edzés. Tóth Szilvia és csapata pedig tesz róla, hogy szinte bárki belekóstolhasson ebbe a különleges mozgásvilágba. Mint megtudtuk, a jó idő beköszöntével a térköves udvarára hívja tanítványait és nyomják kifulladásig.

Kiterjedt kamillamezők díszítik a Kardoskúti-pusztát

BEOL Idén az átlagosnál korábban kezdtek virágozni a kamillák a Körös-Maros Nemzeti Parkhoz tartozó kardoskúti pusztán. Látványos, ahogyan a sárgásfehér virágmezők követik a mikrodomborzat változásait.

Koncertek, zenés partik

ZAOL Zalaegerszegen, a Mama Africában szombaton Miller lesz a hangulatfelelős. Nagykanizsán, a Kanizsa Clubban szombaton Krasznai keveri a zenét. Keszthelyen, a No.1 Szalonban szombaton Dorian szórakoztatja a közönséget. Az Ánizs Caféban szombaton Ati lesz a lemezlovas. Zalakaroson, a MenDan Hotelben mulatós hétvégét tartanak, amelynek házigazdája Suzy, zenekara pedig a Giovi Family lesz. Pénteken Csepregi Éva, szombaton Peter Sramek csatlakozik még a fellépőkhöz. Zalacsányban, a rendezvénypajtában szombaton 19 órától a Delta bulizenekar játszik. 

A Gárdonyi Géza Művelődési Házban is letölthető az Iskolai Közösségi Szolgálat

FEOL 8. Maroshegyi Családi mesenapot és városrészi pikniket tartanak május 18-án a Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtárban, ahova a látogatókon túl azokat a diákokat is várják, akik még nem teljesítették a kötelező Iskolai Közösségi Szolgálatot.

Orbán Viktor: Karácsony igazi bűne a rengeteg elszalasztott lehetőség

TEOL A fővárosi fideszesek kampányát segítette szombaton Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Több száz zsák szemetet gyűjtöttek Lajosmizsén

BAON Az idei évben is csatlakozott a lajosmizsei önkormányzat a TeSzedd országos szemétgyűjtő akcióhoz. 12 éve már, hogy elindult az országos kezdeményezés, amihez minden évben társul a városvezetés és az önkéntesek csapata, és így volt ez idén is: kedden és pénteken is Lajosmizse és környéke szemétmentesítésén dolgoztak – tájékoztatott Horváth Sándor, aki helyi koordinátorként irányítja a települési akciókat.

Orbán Viktor: Karácsony igazi bűne a rengeteg elszalasztott lehetőség

SONLINE A fővárosi fideszesek kampányát segítette szombaton Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Orbán Viktor: Karácsony igazi bűne a rengeteg elszalasztott lehetőség

NOOL A fővárosi fideszesek kampányát segítette szombaton Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Orbán Viktor: Karácsony igazi bűne a rengeteg elszalasztott lehetőség

BAON A fővárosi fideszesek kampányát segítette szombaton Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Orbán Viktor: Karácsony igazi bűne a rengeteg elszalasztott lehetőség

BEOL A fővárosi fideszesek kampányát segítette szombaton Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Ritkaságokkal is vár a hétvégén az esztergomi Akkor és Most Jármű Expo

KEMMA Már az első órákban több százan megtekintették a járgányokat, a sportautók és oldtimer csodák között nagy népszerűségnek örvend a régi tűzpiros busz is. A hétvégén megtekinthető Akkor és Most Jármű Expo ezúttal is felejthetetlen élményekkel szolgál a család minden tagjának.

Karácsony csak ígérgetett, tétlenkedett, most nincs mivel kampányolnia

DUOL Karácsony Gergely azért kampányol, hogy újabb öt évig lehessen főpolgármester, mint beismerte, a főnökei, Gyurcsányék támogatásával. Hamis ígéretek helyett most azzal próbál szavazatokat szerezni, hogy a többi jelölt kampányát kritizálja, ami nem csoda, mert 2019 óta nem tett szinte semmit – írja a Metropol.

Tornádók tombolnak több amerikai államban is

VG A forgószelekről elképesztő felvételek készültek.

Véget ért a hősies küzdelem, elhunyt Sajben Solt Bendegúz

VAOL Sajben Solt Bendegúz betegségével folytatott küzdelméről tavaly márciusban portálunk is beszámolt.

Vérszerű anyag folyik egy kamionból és büdös szag terjeng Kőszegnél

VAOL Kíváncsiak voltunk arra is, hogy nem merült-e fel bűncselekmény gyanúja illetve fertőzésveszély nem áll-e fent.

Egy fiatal meghalt, egy súlyosan sérült a gyöngyösfalui kalandparkban

VAOL

Villogott fékezés helyett, amikor már késő volt, a biztos halálba rántotta a kormányt

VAOL Halálos balesetet rögzített egy közútfigyelő kamera Ukrajnában.

Megtalálták a pénteken eltűnt kőszegi lányt

VAOL A hatóság embereivel Győrváron találták meg.

Eldördült a rajtpisztoly a szolnoki Tiszaligetben – galériával

SZOLJON Már harmadik alkalommal csatlakozott a Futókörök napjához a vármegyeszékhely, a kilométereket a Tiszaligetben lehet gyűjteni.

Világszínvonalú eszközökkel bővül a Szent Lázár kórház műszerparkja, 280 milliós a beruházás

NOOL A Modern Városok Programban megvalósított komplex kórházi fejlesztés részeként március végén új orvosi eszközök megvételére közbeszerzési eljárást írt ki a Nógrád Vármegyei Szent Lázár Kórház. Az ajánlatok április 23-ai határidővel érkeztek.

Ezüstérmes lett a Szabó Bence, Furkó Kálmán könnyűsúlyú kettes

NOOL Ezüstérmet szerzett a Szabó Bence, Furkó Kálmán férfi kormányos nélküli kettes a szegedi evezős Európa-bajnokság szombati versenynapján.

Szárnyaló utánpótlás - Fényes SZKKA-sikerek a Danube Handball Cup-on

VAOL Az SZKKA utánpótlás csapatai közül az U15-ös, U13-as és U12-es együttese aranyérmet, az U10-es lányok pedig ezüstérmet szereztek a Pozsonyban záruló első Danube Handball Cup-on.

Orbán Viktor: Karácsony igazi bűne a rengeteg elszalasztott lehetőség

ZAOL A fővárosi fideszesek kampányát segítette szombaton Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Hat tévhit és a tények a védőoltásokkal kapcsolatban

RIPOST Íme néhány oltással kapcsolatos tévhit cáfolata!

Orbán Viktor: Karácsony igazi bűne a rengeteg elszalasztott lehetőség

BAMA A fővárosi fideszesek kampányát segítette szombaton Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

„Hitt benne, ha visszaköltözik, meg fog gyógyulni„ – így élte meg Király Viktor, hogy édesanyja rákos

BORSONLINE Nemhogy egy gyermeknek, egy felnőtt embernek is nagyon kemény szembesülni azzal, hogy az édesanyja meghalhat. Király Viktor megrázó őszinteséggel beszélt arról az időszakról, amikor imádott anyukájáról kiderült: rákos.

A főpolgármester csak ígérgetett, tétlenkedett, most nincs mivel kampányolnia

HEOL Karácsony Gergely azért kampányol, hogy újabb öt évig lehessen főpolgármester, mint beismerte, a főnökei, Gyurcsányék támogatásával. Hamis ígéretek helyett most azzal próbál szavazatokat szerezni, hogy a többi jelölt kampányát kritizálja, ami nem csoda, mert 2019 óta nem tett szinte semmit – írja a Metropol.

A tavaszt köszöntik Kerecsenden, a tájház kemencéjében foszlós kalács is sült

HEOL Kerecsenden a napokban és a jövő héten is számos tavaszköszöntő programot szerveznek. Szombaton a tájházban a kemencét is befűtötték. Foszlós kaláccsal várták a vendégeket.

Ölelj meg egy fát! - hidd el, jó érzés

DUOL Akinek van kedve részt venni egy vidám mókázásban, amelynek középpontjában a természet védelme áll, csatlakozzon az Előszállási Kossuth Lajos Művelődési Ház és Könyvtár felhívásához, amelyben arra buzdít, hogy: "Ölelj meg egy fát!"

Vitályos Eszter: sorsdöntő választás lesz június 9-én Magyarországon

RIPOST Nagyon fontos videóval jelentkezett be Vitályos Eszter.

Orbán Viktor: Karácsony igazi bűne a rengeteg elszalasztott lehetőség

DUOL A fővárosi fideszesek kampányát segítette szombaton Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Orbán Viktor: Karácsony igazi bűne a rengeteg elszalasztott lehetőség

SZOLJON A fővárosi fideszesek kampányát segítette szombaton Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Karácsony csak ígérgetett, tétlenkedett, most nincs mivel kampányolnia

SZOLJON Karácsony Gergely azért kampányol, hogy újabb öt évig lehessen főpolgármester, mint beismerte, a főnökei, Gyurcsányék támogatásával. Hamis ígéretek helyett most azzal próbál szavazatokat szerezni, hogy a többi jelölt kampányát kritizálja, ami nem csoda, mert 2019 óta nem tett szinte semmit – írja a Metropol.

Az év fagylaltja 2024: külön kategóriát kapott a sárgabarack, szabad az út a barackpálinka előtt

MINDMEGETTE A Magyar Cukrász Ipartestület ebben az évben is megrendezi az év fagylaltja versenyt, és a vendéglátó város, Kecskemét tiszteletére új kategóriát hirdettek sárgabarack fagylaltra.

Ötvenéves a Kórház SE

VEOL Fennállása 50. évfordulóját ünnepli az idén az Ajkai Kórház Sportegyesület.

Orbán Viktor: Karácsony igazi bűne a rengeteg elszalasztott lehetőség

FEOL A fővárosi fideszesek kampányát segítette szombaton Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Erdogan bírálta az amerikai egyetemi tüntetőkkel történteket

RIPOST Szerinte ez így nem szólásszabadság.

Orbán Viktor: Karácsony igazi bűne a rengeteg elszalasztott lehetőség

VAOL A fővárosi fideszesek kampányát segítette szombaton Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Tetten ért éghajlatváltozás

VEOL Tetten ért éghajlatváltozás III. - Áradások, viharok, aszályos évek Veszprémben címmel tart április 30-án kedden 17 órától az Agóra kamaratermében előadást Kovács Győző repülés-meteorológus, helytörténeti kutató.

Húsz és tizenöt év fegyház emberkereskedelem miatt

TEOL Húsz, illetve tizenöt év fegyház büntetésre ítélte a Szekszárdi Törvényszék apát és fiát.

Rémálom Pécsett: kigyulladt egy lakás

BORSONLINE Tűzoltók lepték el az utcát.

Újabb két gyereket csapott meg az áram a vasútállomáson - küzdenek a kisfiúk életéért

BORSONLINE Rendkívüli hír érkezett.

Ma lenne 83 éves Dobos Attila

BORSONLINE A legendás zeneszerzőnek mind a mai napig hatalmas rajongótábora van. Dobos Attila szerelme, Erzsó a mai napig nem tudta elengedi szerelmét.

Németországnak gazdasági fordulatra van szüksége a pénzügyminiszter szerint

VG Az idei év is kihívásokat tartogat Európa legnagyobb gazdaságának.

15 tuti tipp: Így lesz gyönyörű virágáradat a kertedben az egynyáriaktól

RIPOST A szakértő elárulta, mit kell tennünk a tökéletes eredményért.

Orbán Viktor: Karácsony igazi bűne a rengeteg elszalasztott lehetőség

VEOL A fővárosi fideszesek kampányát segítette szombaton Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Kész átverés: a nógrádi zsaruk mindent bevetnek a csalók ellen (podcast)

NOOL Célkeresztben vannak a különféle csalások elkövetői nem csupán Nógrádban, de természetesen az egész országban. A bűnözők folyamatosan aktívak és a legkülönfélébb módjait keresik annak, hogy áldozatokat gyűjtsenek.

Európa-napot tartottak, az unió zászlajának színeit öltötte magára a salgótarjáni Bolyai gimnázium

NOOL A Salgótarjáni Bolyai János Gimnázium az Európa-nap alkalmából egy tematikus, egész napos rendezvényt szervezett a diákok számára. Az esemény legfőbb célja az volt, a diákok jobban megismerkedjenek az Európai Unió működésével.

A szülők és a nebulók együtt muzsikáltak - képgalériával

DUOL A héten névadója előtt tiszteleg változatos zenei programokkal a Sándor Frigyes Művészeti Iskola. A héten minden napnak tematikája van, a szerda a családoké, ugyanis együtt vetélkedtek, együtt zenéltek a testvérek, a szülők a gyerekekkel.

Trump számára nincs rossz reklám

VG A volt republikánus elnök akkora médiafigyelemmel rendelkezik, mint talán soha egy elnökjelölt sem.

Orbán Viktor üzent: „Budapesten változás kell!”

RIPOST A miniszterelnök elárulta, mi Karácsony Gergely igazi bűne.