Harcoljon fűszerekkel a vírus ellen!

Számos olyan fűszer van, ami erősíti az immunrendszert vagy gátolja a vírusok szaporodását. Az enyhébb megfázásos, influenzás tünetekre, ha nincs magas láza, használja ki a fűszernövények gyógyhatású erejét! A fokhagyma, a kurkuma, a gyömbér, a fahéj, az édeskömény, a szerecsendió, a szegfűszeg, a bazsalikom, a zsálya, a rozmaring, a kakukkfű és az oregánó nagyon erős vírus- és baktériumgátlók a bennük lévő illóolajak és egyéb hatóanyagaik miatt. Teheti ételbe, és gyógyteát is készíthet belőlük. Mivel az illóolaj-tartalmuk gyorsan elillan, a főzés végén javasolt az ételhez adni. Kurkumatea: Forraljon fel 2 csésze vizet, adjon hozzá 1 teáskanál őrölt kurkumát, és 10 percig gyöngyözve főzze, majd szűrje le.

További olvasott hírek
Az egyiknek sikerült, a másiknak nem

FEOL Demeter Bence ott lesz az öttusázók budapesti világkupaversenyének szombati döntőjében, Tamás József viszont „ellőtte” magát.

1945-ben házasságot kötött párt keresnek Uszódon

BAON Bedi Gyula, Uszód polgármestere érdekes, egyben örömteli eseményre hívta fel a nagyobb nyilvánosság figyelmét a minap. A település vezetője arról ír a közösségi médiás bejegyzésében, hogy újabb „csoda” történt a faluban, egy 1945-ben házasságot kötött, tehát ma úgy közel 100 éves egykori menyasszonyról és vőlegényről szeretnének megtudni közelebbi információkat.

Több száz kilogramm kokaint találtak német üzleteknek kiszállított banános dobozokban

VG  Egyelőre nem világos, hogy mely országból származnak a megtalált csomagok.

Eddig négy polgármesterjelöltet vettek nyilvántartásba Salgótarjánban

NOOL Április 20-án, szombaton (hivatalosan is) megkezdődött az európai parlamenti, helyi önkormányzati és nemzetiségi önkormányzati választás kampányidőszaka. Szintén ettől a naptól lehet ajánlásokat gyűjteni az önkormányzati és a nemzetiségi önkormányzati választások vonatkozásában, illetve pártlistát ajánlani az európai parlamenti választásra. Salgótarjánban már több jelöltet is nyilvántartásba vettek, emellett egy kifogás ügyében is határozatot hoztak.

Azt hitte, csak csillog a kisfia szeme: megrázó diagnózist közöltek az orvosok

RIPOST Az édesanya fehér fényt vett észre a kisfia szemében, amikor a napon játszott.

A pápa is aggódik a mesterséges intelligencia miatt

VG A katolikus egyházfő részt vesz a G7-csúcson.

Riasztó felmérés a németországi muszlimokról

RIPOST A Németországban tanuló muszlim diákok többségének fontosabb a Korán, mint a német törvények.

Kigyulladt egy mozgássérültek közlekedését segítő jármű Zalaváron

ZAOL Egyik akkumulátorának zárlata miatt kigyulladt egy háromkerekű, mozgássérültek közlekedését segítő jármű Zalaváron, a Csillag utcában, pénteken 10 óra tájban. A zalakarosi hivatásos tűzoltók vízsugárral visszahűtötték a járművet, közölte a katasztrófavédelem.

Antony Blinken a kínai rockzenével is ismerkedett Pekingben

VG Ha már ott járt, vett egy Taylor Swift-albumot is.

Futsal: hatot rúgott Veszprémben a Haladás!

VAOL Az NB I.-es futsalbajnokság felsőházi rájátszásának 9., utolsó előtt fordulójában a Haladás VSE a Veszprém vendégeként aratott magabiztos, 6-1-es győzelmet.

A legtöbben elbuknak ezen a KRESZ-teszten: te tudod a jó választ?

RIPOST A közlekedési táblákat kellene helyesen eltalálni. Hiába a KRESZ része, sokan nincsenek tisztában vele, mi mit jelent.

Kétméternyi tömény dögösség: alaposan levetkőzött a brutál szexi kosárlabdázólány

FEOL Ki hinné, hogy az iskolában még csúfolták? Mára igazi bombázó lett Liz Cambage.

„Sosem volt allergiás" – éjjel rohant a mentő a magyar tinilányért, rejtélyes tüneteket okozott az eper

BORSONLINE A lány édesanyja számolt be a történtekről.

Anyák napi dekoráció érkezett a turisztikai főpályaudvarra - videóval

BEOL Különleges Anyák napi installációt készítettek a Békés vármegyei „Óriástakarós” csoport és Jaminai Horgolda tagjai a Békéscsabai Turisztikai Főpályaudvarra. A különleges, a kisvonatot és az első szerelvényt díszítő dekoráció 335 horgolt virágból és 97 méter azt összekötő horgolt ágból áll. A péntektől látható Anyák napi attrakción tizenöten dolgoztak több héten át.

Joe Biden kész vitázni Donald Trumppal

VG Ez a legegyértelműbb utalás, hogy lesz elnökjelölti vita.

Kétméternyi tömény dögösség: alaposan levetkőzött a brutál szexi kosárlabdázólány

VAOL Ki hinné, hogy az iskolában még csúfolták? Mára igazi bombázó lett Liz Cambage.

A mesterséges intelligencia megjósolta: ekkor fog kihalni az emberiség

RIPOST A számítógép szimulálta a lehetséges vészhelyzeteket.

Kézben a papíralapú tervezetek

DUOL 2024. március 18-áig kérhették az szja-bevallási tervezetük postázását azok, akiknek nincsen KAÜ-azonosítójuk (ügyfélkapu, elektronikus személyi igazolvány, telefonos azonosítás, arcképes azonosítás). A telefonos, az SMS-es, a webűrlapos, a postai és a személyes igényléssel idén mintegy 124 ezren éltek. A tervezeteket a NAV folyamatosan postázza az igénylőknek a nyilvántartásában szereplő címükre. Azok is számíthatnak levélre, akiknek a tervezete a munkáltatók, kifizetők hiányos vagy téves adatszolgáltatása miatt felülvizsgálandó vagy befizetendő, visszaigényelhető adót tartalmaz.

Futárcéges módszerrel verték át a futárcég dunaújvárosi alkalmazottját is

DUOL Rendkívül sok az olyan csalások száma, amellyel úgy szerzik meg a csalók a banki adatokat, hogy azt az áldozat gyanútlanul saját maga adja meg nekik.

Az egészség témakörében alkottak a gyerekek

FEOL Színpompás gyerekrajzokból nyílt kiállítás április 24-én, szerdán délután a rácalmási sportcsarnokban, olvashatjuk a kisváros közösségi oldalán, ahol megosztották az érdeklődőkkel azt is, hogy: 

Hosszú évek után leköszön a tamási művelődési ház vezetője

TEOL Czink Judit hosszú évek óta sikeresen töltötte be az intézmény vezetői posztját.

Alapjogokért Központ: létrejött a nemzeti erők nemzetközi összefogása

KEMMA Minden eddiginél sikeresebb CPAC Hungaryt zárt az Alapjogokért Központ: a harmadik konzervatív dzsemborin létrejött a békepárti, antiglobalista erők koalíciója, így a választásoknak már erőit egyesítve veselkedik neki a nemzetközi jobboldal Európától Amerikáig - írta az Alapjogokért Központ az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében.

Elkezdődött Tapolca tavaszi ünnepe

VEOL Koncertekkel, előadásokkal, gyermekprogramokkal, kiállítókkal nyílt meg a Tapolca Tavasz fesztivál pénteken a Malom-tó partján.

Alapjogokért Központ: létrejött a nemzeti erők nemzetközi összefogása

SZOLJON Minden eddiginél sikeresebb CPAC Hungaryt zárt az Alapjogokért Központ: a harmadik konzervatív dzsemborin létrejött a békepárti, antiglobalista erők koalíciója, így a választásoknak már erőit egyesítve veselkedik neki a nemzetközi jobboldal Európától Amerikáig - írta az Alapjogokért Központ az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében.

"Sokszor elurakodott a káosz" - A Zsákbamacska új évadáról vallott Marics Peti

BORSONLINE Az énekes egy számára teljesen ismeretlen terepen kellett bizonyítania.

Már az első félidő dönthet a végeredményéről Gyöngyösön

SONLINE Az FTC-Green Collect elleni döntetlen után újabb komoly kihívás előtt a HSA NEKA, mely – a Telekom Veszprémmel párban – a legjobb formában lévő, utóbbi öt bajnokiját megnyerő, ötödik helyért küzdő HE-DO B. Braun Gyöngyös otthonában lép pályára szombaton, 18:00 órakor. Hazai pályán mindössze háromszor kaptak ki a hevesiek, óriási meglepetés lenne a balatoni pontszerzés.

Megint új autóban látták a TV2 kőgazdag sztárját

RIPOST Kiderült, olyan autót vezet a fiatal, ami sokak álma.

Azt tervezték, hogy Ajka környéki üzletek kifosztásából fognak megélni

VEOL Az Ajkai Járási Ügyészség indítványára letartóztatta a bíróság azt a Győr-Moson-Sopron vármegyei nőt és két férfit, akik a megalapozott gyanú szerint 2024 áprilisában ajkai áruházakat szemeltek ki maguknak, hogy az onnan eltulajdonított árucikkek értékesítéséből éljenek.

Biztos feljutó az SZKKA, ha nyer hétvégén

VAOL A női NB I/B.-s kézilabda-bajnokság 26. fordulójában szombaton 18 órától a Hajdúnánást fogadja az SZKKA, és ha nyer, biztosan feljut az NB I.-be.

Ismerjük meg Fejér településeit! – Mány

FEOL Közeledik a 2024-es helyhatósági választás, ami aktuálissá teszi, hogy miként vélekednek emberek a saját településükről, kicsit jobban megismerjük környezetünket. Ezért június 9-ig minden nap bemutatunk egy vármegyei települést. 1082-ből származik az első, „Man”-t említő oklevél, amelyben Szent László király a veszprémi püspökség alá rendelte a települést pusztáival – Szentjánossal és Örssel – együtt. Noha a terület jóval régebb óta lakott, fennállását innentől számítják. Idén tehát 940 éves a település.

Sümegi György Tóth Menyhértről írt újabb könyvének bemutatóját tartották a miskei könyvtárban

BAON A Tóth Menyhért-emlékév újabb rendezvényén, a miskei könyvtárban Sümegi György művészettörténész tartott színes, érdekességekben bővelkedő előadást a község nagy alkotója, a posztumusz Kossuth-díjjal elismert Tóth Menyhért festőművész munkásságáról. Az esemény alkalom volt arra, hogy a szakember Tóth Menyhért Levelek, vallomások című, a mesterről írt második könyvét bemutassa.

Szakmailag kiemelkedő munkatársait díjazta a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság

BAON Ünnepi állománygyűlést és nyílt napot tartott Szent György – a rendőrség védőszentje – napja alkalmából a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság. Az állománygyűlésen a főkapitányság kiemelkedő munkát végző dolgozói elismerésben részesültek.

Miniszteri elismerést kapott Gartner Walter, tiszteletbeli elnök

BAON Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter és Böröndi Gábor honvéd vezérkari főnök elismerésben részesítette Gartner Waltert a napokban a ballószögi Aranykor Idősek Otthonában.

Digitális tudásukról adtak számot az országos versenyen

BEOL Az orosházi táncsicsos diákok résztvevői voltak a Nemes Tihamér Országos Alkalmazói Tanulmányi Versenynek. E megmérettetés célja, hogy az általános és a középiskolák tanulóinak lehetőséget adjon alkalmazási ismereteik és képességeik összehasonlítására.

Menczer Tamás: Ha nem csökkennek az üzemanyagok árai, a kormány megteszi a szükséges lépéseket – videó

BORSONLINE Fontos bejelentést tett Menczer Tamás.

Negyven éve vált várossá Szeghalom - galériával

BEOL Negyven éve nyilvánították várossá Szeghalmot, ennek apropóján szervezett az önkormányzat pénteken ünnepséget a művelődési központban. Macsári József, Szeghalom polgármestere beszélt a múlt mellett a jelenről és a jövőbeli feladatokról, köztük a rövidesen kezdődő beruházásokról is, valamint a szülőföld jelentőségéről.

Kétméternyi tömény dögösség: alaposan levetkőzött a brutál szexi kosárlabdázólány

DUOL Ki hinné, hogy az iskolában még csúfolták? Mára igazi bombázó lett Liz Cambage.

A pikáns párharc

FEOL Az elmúlt évtizedek egyik legendás rivalizálása folytatódik a férfi kosárlabda NB I. A rájátszásának elődöntőjében, ahol szombaton 18 órakor az Arconic-Alba Fehérvár és az NHSZ Szolnoki Olajbányász feszül egymásnak.

Videó: Ismerjük meg Fejér településeit! – Mány

FEOL Közeledik a 2024-es helyhatósági választás, ami aktuálissá teszi, hogy miként vélekednek emberek a saját településükről, kicsit jobban megismerjük környezetünket. Ezért június 9-ig minden nap bemutatunk egy vármegyei települést. 1082-ből származik az első, „Man”-t említő oklevél, amelyben Szent László király a veszprémi püspökség alá rendelte a települést pusztáival – Szentjánossal és Örssel – együtt. Noha a terület jóval régebb óta lakott, fennállását innentől számítják. Idén tehát 940 éves a település.

Húszi lázadók által indított rakétát lőtt le az Ádeni-öbölben egy brit hadihajó

VG A rakétával a jemeni húszik egy kereskedelmi hajót vettek célba.

Családi délutánt tartottak a kecskeméti Pálmácska Óvodában – galériával, videóval

BAON Vidám hangulat, zene és gyermekkacaj szűrődött ki pénteken délután a Kecskeméti Református Pálmácska Óvoda udvarából, ugyanis családi délutánt rendeztek az óvodásoknak és szüleiknek. A gyerekeknek mesés-bábozós műsorral is kedveskedtek a szervezők.

Összetört a szíve: holtan találta maga mellett a lelki társát egy fiatal nő

RIPOST A nőt összetörte a veszteség.

Jól halad a halimbai iskola felújítása

VEOL Az általános iskola felújítását nézte meg Navracsics Tibor közigazgatási és területfejlesztési miniszter, akit Nagy Noémi igazgató és Kovácsné Véber Eszter polgármester vezetett körbe az épületben.

Alapjogokért Központ: létrejött a nemzeti erők nemzetközi összefogása

TEOL Minden eddiginél sikeresebb CPAC Hungaryt zárt az Alapjogokért Központ: a harmadik konzervatív dzsemborin létrejött a békepárti, antiglobalista erők koalíciója, így a választásoknak már erőit egyesítve veselkedik neki a nemzetközi jobboldal Európától Amerikáig - írta az Alapjogokért Központ az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében.

Előrelépés a külvárosban talált, feldarabolt holttest ügyében: nagyot lendült az ügy

BORSONLINE Az esettel kapcsolatban megtörtént a feltételezett gyilkosok letartóztatása.

Több ezer embert várnak Tatára a júliusi világverseny miatt a nap legfontosabb híreiben

KEMMA Ma is összefoglaltuk nektek a nap legfontosabb, legérdekesebb híreit. Ha feliratkozol hírlevelünkre, egyikről sem fogsz lemaradni!

Egészségügy: előbb át kell alakítani a rendszert, utána érdemes pénzt önteni bele – interjú a szakállamtitkárral

VG Még csak az átalakítás felénél jár a magyar egészségügy, addig viszont nem is érdemes bele sokkal több pénzt tenni: interjú pénzekről, egy váratlan EU-s szövetségesről és fehér köpenyes istenekről.

Dua Lipa nem vett fel melltartót, megőrülnek szexi képeiért a férfiak

RIPOST Dua Lipa áttetsző ruhában pózolt.

A Dunaferr-iskola ipari gépészei mindent vittek

FEOL Megtartották a szakmunkás tanulók legnagyobb, legrangosabb országos megmérettetésének, a Szakma Kiváló Tanulója Verseny döntőjét. A területi előválogatókat követően a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum négy tagiskolájának (Dunaferr, Hild, Kereskedelmi és Rudas) húsz diákja jutott be a középdöntőbe, az országos válogatóba. Az elméleti feladatok után itt már a gyakorlati tudásukról adtak számot a fiatalok a zsűri előtt. A válogatókat követően alakult ki, hogy a különböző szakmákban kik jutottak döntőbe. – írja társoldalunk a duol.hu.

Alapjogokért Központ: létrejött a nemzeti erők nemzetközi összefogása

SONLINE Minden eddiginél sikeresebb CPAC Hungaryt zárt az Alapjogokért Központ: a harmadik konzervatív dzsemborin létrejött a békepárti, antiglobalista erők koalíciója, így a választásoknak már erőit egyesítve veselkedik neki a nemzetközi jobboldal Európától Amerikáig - írta az Alapjogokért Központ az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében.

A titokzatos Szabó Zoltánnak akar utalni pénzt a fél ország

VG Az ügybe, úgy tudjuk, a jegybankot is belekeverték.

Menczer Tamás: Minden erőnkkel és eszközünkkel védjük a magyar családokat

RIPOST Menczer Tamás felszólította az üzemanyag kereskedőket.

A kecskeméti Termostar a hosszú távú megoldásokban hisz – galériával

BAON Pénteken rendezték meg Kecskeméten, a Hírös Agórában a távhőszolgáltatás napját a Kecskeméti Termostar Hőszolgáltató Kft. szervezésében.

Véget ér egy korszak, búcsúzik a Bátaszék SE

TEOL Rangadóval búcsúzik az őcsényi sportteleptől a Bátaszék SE, amely szombaton a Bölcskei SE-t fogadja ideiglenes otthonában.

Kétméternyi tömény dögösség: alaposan levetkőzött a brutál szexi kosárlabdázólány

ZAOL Ki hinné, hogy az iskolában még csúfolták? Mára igazi bombázó lett Liz Cambage.

Elhagyom a terhes feleségemet: nem bírom elviselni, hogy nem takarít

BORSONLINE Csak úgy szórja a pénzt és nem is takarít eleget.

Több fontos döntés is született a fehérvári közgyűlésen: nem lesz teraszdíj!

FEOL Elismeréseket adtak át, de fontos intézményfejlesztésekről és a teraszdíj elengedéséről is döntött a fehérvári közgyűlés pénteken, a városházán. Elhangzott az is, hogy ismét pályázhatnak a belvárosi épületek a külső felújítás támogatására.

Brutális karambol történt, megbénult a tömegközlekedés a fővárosban

BORSONLINE Óriási káosz alakult ki a fővárosban.

Károly király jövő héten munkába áll

VG Az uralkodó ismét eleget tesz nyilvános kötelezettségeinek.

Itt volt otthon, és legjobban Kőszegen szeretett itthon lenni – Emlékszoba viseli Kristóf Ágota nevét az Írottkő Hotelben - fotók

VAOL Emlékszobát kapott az Írottkő Hotelben Kristóf Ágota francia-magyar író, költő, műfordító. A péntek délutáni avatót a Felsőbbfokú Tanulmányok Intézete (iASK) szervezte, ahol Kristóf Ágota Kutatócsoport működik – műveit kutatják, kulturális jelentőségét és örökségét mutatják be az utókornak.

Salma Hayek mellvillantós fotója láttán rájössz, hogy a színésznő nem öregedett 15 éve - Szexi fotó!

BORSONLINE A színésznő egy 15 éves fotóját mutatta meg a nagyvilágnak.

Zsebibabával, a megkínzott kutyussal is találkozhatnak az állatbarátok Szolnokon

SZOLJON A vármegyeszékhelyen folytatódik Wegera György állatvédő-állatmentő országjáró körútja.

Alapjogokért Központ: létrejött a nemzeti erők nemzetközi összefogása

BEOL Minden eddiginél sikeresebb CPAC Hungaryt zárt az Alapjogokért Központ: a harmadik konzervatív dzsemborin létrejött a békepárti, antiglobalista erők koalíciója, így a választásoknak már erőit egyesítve veselkedik neki a nemzetközi jobboldal Európától Amerikáig - írta az Alapjogokért Központ az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében.

Ezt a 12 új előadást mutatja be a Pécsi Nemzeti Színház 2024/2025-ös évadában - galéria

BAMA Az új évad előadásainak kihirdetésére a szokásosnál korábban került sor. A Pécsi Nemzeti Színház 2024/2025-ös premierjeit ezúttal is erkélykoncert keretén belül ismertette a publikummal Lipics Zsolt igazgató. A felhozatal idén is sokrétűnek ígérkezik: egy régi sikerdarab folytatása érkezik, lesz tánc, zene és vígjáték, de a friss Kossuth-díjas Visky András drámáját is műsorra tűzik.

Átadták a Véső úti sportkomplexumot Szolnokon – a nap legfontosabb hírei egy helyen

SZOLJON Összeszedtük a nap legfontosabb híreit.

„Mintha egy alak lett volna a sarokban” - elhagyatott szellemkastélyban jártak a magyar felfedezők

BORSONLINE Hátborzongató dolgokat tapasztaltak.

Unalomba fullad az NB I? Itt vannak a legfontosabb kérdések a bajnokságban

RIPOST A bajnoki cím már eldőlt, a kiesés is borítékolható az NB I-ben.

Igencsak megasszonyosodott Debreczeni Zita – fotó

BORSONLINE A negyvenéves családanyát egyáltalán nem zavarja, hogy a szülés óta teljesen átalakult a teste.

Elmeállapota miatt felmentették azt a férfit, aki megölte a szüleit Sopronban

BORSONLINE Kóros elmeállapota miatt felmentette az emberölés vádja alól az első fokon eljáró Győri Törvényszék azt a férfit, aki tavaly novemberben megölte a szüleit Sopronban, s elrendelte a vádlott határozatlan idejű kényszergyógykezelését - tájékoztatta a törvényszék szóvivője csütörtökön az MTI-t.

Fantasztikus áttörés: egy új gyógyszer semlegesítette a koronavírus összes variánsát

BORSONLINE A szer laboratóriumi körülmények között kiválóan teljesített.

Idén egészen máshogy alakul Kis Grófo húsvétja, megszólalt a Bulibáró

BORSONLINE Az énekes megfogadta: biztos nem eszi degeszre magát az ünnep alatt.

Kiderült, mikor helyezik örök nyugalomra Szvoboda Bencét

BORSONLINE A nyilvános temetésen mindenkit szívesen vár a család.

Rekordbajnok a Fino Kaposvár!

SONLINE Megvédte címét, s immáron huszadik alkalommal lett magyar bajnok a Fino Kaposvár férfi röplabdacsapata, miután az Extraliga döntőjének negyedik, pénteki mérkőzésén harmadszor is legyőzte a MÁV Előre Foxconn gárdáját.

Mosoni pofon a Dunaújvárosnak

FEOL Most sem úszták meg negyven kapott gól alatt a Mosonmagyaróvár ellen.

Fizetésemelést kaptak a vezetők, ingatlaneladásokról is döntött a tarjáni közgyűlés

NOOL Mintegy harminc téma, kérdés és döntés került a salgótarjáni közgyűlés elé a legutóbbi ülésen. A testület tagjai beszámolót hallgattak meg a salgótarjáni közbiztonsági helyzetről, valamint döntöttek arról, hogy mintegy 800 millió forint bevételt remélve hirdet meg eladásra városi tulajdonú ingatlanokat az önkormányzat vagyonkezelő cége. Megemelték az önkormányzati cégek és intézmények vezetőinek fizetését és pályázatok benyújtását is jóváhagyták a képviselők.

Összegyűltek Balassa Péter ajánlóívei is

VAOL Ahogy arról korábban beszámoltunk, Szombathelyen (is) gőzerővel gyűjtik a pártok és más, politikai tevékenységet folytató szervezetek polgármester- és képviselőjelöltjei az ajánló aláírásokat az önkormányzati választásra. Lenkai Nórának, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltjének már a múlt hétvégén összegyűltek az ajánlások.

Több méter magas földönkívülivel nézett farkasszemet egy tinédzser, a mai napig a hatása alatt áll

RIPOST A hátsó kertjükben került sor a találkozásra.

Több jármű karambolozott az M1-esen

KEMMA Torlódik a forgalom az érintett szakaszon.

Meg kell-e mosni a lábunkat zuhanyzáskor? Itt a bőrgyógyász válasza

MINDMEGETTE Valljuk be, mindenkivel megesett már, hogy egy gyors zuhanyzás alkalmával csak a felsőtestét mosta át tusfürdővel. Vajon hibát követtünk el, amikor így spóroltunk időt? Végre kiderült!

Virágcsokorral köszöntötték a 95 éves Ilonka nénit

SONLINE Mészáros Miklós, Balatonboglár polgármestere 95. születésnapja alkalmából köszöntötte a város egyik legidősebb lakóját, Bárány Józsefnét.

Beindult a Két Testvér Pizzéria, tízig meg sem állt a SZLAMB - eredmények, tabella

SONLINE A Focivilág Kupa 18. fordulójában hosszú idő után aratott többgólos győzelmet a Két Testvér Pizzéria. Nagyarányú győzelmével továbbra is tapad az első két helyezettre a SZLAMB, amely ezúttal a Gépész Kadétoknak rúgott 10 gólt.

Elemző: Ukrajna harcolni tud, győzni nem

VG Moszkva jobban tudott alkalmazkodni a háborúhoz, mint Kijev.

Szombaton a helyiek tehetik tisztábbá Lajoskomárom utcáit!

FEOL Ebben az évben is bekapcsolódott az országosan meghirdetett Teszedd programhoz Lajoskomárom. Aki szeretne csatlakozni, az megteheti!

Az inka múmiáktól a periklészi Athénba vezetett az útja az EKKE ókortörténészének

HEOL Dr. Bajnok Dániel volt a Heol podcast vendége. Az ókortörténész latinul és ógörögül kutat.

Illegális szemétszedő akciót indított a vármegyei polgárőrség +fotók

KEMMA Vármegyében is elindult a polgárőrség szemétszedő akciója. A megnyitót Tárkányba tartották, majd együtt indultak az illegális szemét nyomába.

Fényes repülő tárgy jelent meg a pár autója felett, azóta rémálmok gyötrik őket

RIPOST A legrémisztőbb földönkívüli találkozásban volt részük.

Olvasónk szerint nem csoda a kosz a buszon

BAMA Felháborítónak tartom, hogy valaki úgy gondolja, a kutyája nyugodtan utazhat a busz ülésén, írta olavsónk

Lezárt medence

FEOL Vízilabda mérkőzés miatt nem használható a Csitáry G. Emil Uszoda 33 m-es medencéje április 27-én, szombaton 8.30-tól zárásig. A rendezvény ideje alatt úszáslehetőséget az uszoda 50 méteres sátras medencéjében biztosítanak.

Tolvai Reni őszinte vallomást tett: Vajon újra megtenné?

RIPOST Így vélekedik manapság az énekesnő.

A Gyurcsány-Bajnai-korszakért rajong Magyar Péter tanácsadója

RIPOST Szerinte ekkor volt utoljára demokrácia Magyarországon.

Az egyetemfoglalás átterjedt Párizsra is

VG A tiltakozások miatt online oktatásra állt át Emmanual Macron alma matere.

Cziffra Fesztivál Zalaegerszegen

ZAOL Pély Barna és Bakó István koncertjével kezdődött csütörtökön Zalaegerszegen, a Korona Szalonban a háromnapos Cziffra Fesztivál. Pénteken a Városi Hangverseny- és Kiállítóteremben Balázs János Kossuth- és Liszt-díjas zongoraművész tartott mesterkurzust a megye zeneiskolásainak.

Frissítő citromos tészta, a kora nyári napok tökéletes vacsorája

MINDMEGETTE Újra itt a jó idő, jöhetnek a könnyű, finom tésztaételek! Ha szereted a gyorsan elkészíthető, húsmentes finomságokat, és a citrusok ízét, próbáld ki a citromos tésztát – garantált a siker!

Dalolnak, táncolnak, és még verset is mondanak

BAMA Idén is megrendezi a pécsi Nyugdíjasok Egyesülete a Szépkorúak Regionális Tavaszi Kulturális Találkozóját, mely május 9-én 13-17 óra között a PKK Apáczai Művelődési Házban (Pécs, Apáczai Csere János körtér 1.) lesz.

Küzdenek a vagon tetején áramütést szenvedett egri gimnazista életéért

HEOL A baleset üzemi területen történt, ahova civileknek szigorúan tilos a belépés. A vasúti felsővezetéknek már a megközelítése is életveszélyes.A balesetet szenvedett fiatal fiú életéért küzdenek az orvosok.

Fejlesztések Harasztifaluban - 75 millió forintos beruházás valósult meg a vasi kistelepülésen - fotók

VAOL HARASZTIFALU A Magyar Falu Program keretében összességében valamivel több mint 75 millió forintos beruházás valósult meg a Vas vármegyei kistelepülésen.

Elrajtolt a Komáromi Napok, repültek a lufik, játszottak a fúvósok +fotók, videó

KEMMA Ismét elrajtolt a Komáromi Napok programsorozat. Jövő szerdáig színes programokkal várják az érdeklődőket a Duna mindkét oldalán.

Mentőautó karambolozott Budapesten, egy gyermek is a sérültek közt van

RIPOST A Király utcánál történt a baleset.

Együtt gondolkodni az új Szombathelyről - Közös lakossági fórumot tartott Lenkai Nóra és Németh Krisztián

VAOL Közös lakossági fórumot tartott Lenkai Nóra a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje és Németh Krisztián, a Keleti Városrészért Egyesület elnöke, a pártszövetség képviselő-jelöltje.

Alapjogokért Központ: létrejött a nemzeti erők nemzetközi összefogása

BAON Minden eddiginél sikeresebb CPAC Hungaryt zárt az Alapjogokért Központ: a harmadik konzervatív dzsemborin létrejött a békepárti, antiglobalista erők koalíciója, így a választásoknak már erőit egyesítve veselkedik neki a nemzetközi jobboldal Európától Amerikáig - írta az Alapjogokért Központ az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében.

A nap legfontosabb hírei egy helyen – 2024. április 26.

BEOL A péntek sem telt eseménytelenül Békésben; nézzük mi-mindenről írtunk 2024. április 26-án.

Megfagyott a vér a nagynéni ereiben: egy kísértet állt elé éjjel

RIPOST A síron túlról tért vissza a házba egy gyermek.

A 90 éves Föcsök Jánosnét köszöntötték a városházán

FEOL Különleges esemény helyszíne volt a Városháza pénteken délután, itt köszöntötték ugyanis 90. születésnapja alkalmából a maroshegyi Föcsök Jánosnét. Erzsi néni két lányával érkezett a meglepetés találkozóra, melyen Cser-Palkovics András polgármester és Brájer Éva, Maroshegy önkormányzati képviselője köszöntötte őt a hagyományos miniszterelnöki gratuláló emléklappal és a város ajándékaival.

Aszfaltozás miatt zárva

ZAOL Amint arról a napokban beszámoltunk, Zalaegerszegen a Mérleg tér átépítésével kapcsolatos aszfaltozás miatt csütörtökön egy napra lezárták a Budai Nagy Antal utcai parkolót a forgalom elől. Pezzetta Umberto ezeket a munkálatokat örökítette meg felvételén. 

Veszélyben vannak az atomerőművek

VG Szakértők szerint a nukleáris ipar alábecsüli a háborúk hatásait.