Hétköznap 9 és 11 óra között csak az idősek vásárolhatnak a boltokban (videó)

Orbán Viktor miniszterelnök a közösségi oldalán osztott meg egy videót a koronavírus-járvány elleni védekezés legújabb eljárásával kapcsolatban.

További olvasott hírek
Szalay-Bobrovniczky Kristóf: Ezért erősítjük a honvédséget

RIPOST Mert békét akarunk.

Idegenben kell újra bizonyítani

BAMA Kemény forduló következik a három NB III.-as baranyai labdarúgócsapat számára. Egyfelől a PTE-PEAC, a Mohácsi TE 1888 és a Szentlőrinc SE is idegenben szerepel majd vasárnap, másfelől nem nagyon fér bele a hiba a szereplésbe.

A NAV mobilappjában bárki ellenőrizheti adószámláját

KEMMA A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) mobilappjában, a NAV-Mobilban bárki egyszerűen ellenőrizheti adószámláját, hogy van-e tartozása, esetleg túlfizetése az adóhivatalnál - közölte a NAV az MTI-vel.

Sorsfordító döntésre kényszerül, válaszút előtt áll Marco Rossi sztárja

RIPOST A kérdés: szerződést hosszabbít vagy távozik Sallai Roland?

Ideiglenes forgalomkorlátozás lesz Orfűn

BAMA Kerékpárverseny miatt ideiglenes forgalomkorlátozás lesz 2024. április 28-án 9 és 13 óra között Orfűn.

4 csillagjegy, akikre április végén nagy harc vár! Érdemes készülniük

RIPOST Április utolsó napján erős, szenvedélyes energiák érkeznek.

Fontos felismeréseket és komoly fejtörést hoznak a csillagok: erre számíthatsz hétvégén a horoszkópod alapján

BORSONLINE Jó híreink vannak az asztrológia szerelmeseinek.

Epres túrógombóc egy kis csavarral - ha egyszer kipróbálod, többé nem készíted máshogy!

MINDMEGETTE A túrógombócnál csak egy finomabb dolog létezik: az epres túrógombóc! Ha pedig így készítitek, garantáltan ez lesz a család kedvence, valószínűleg többször is követelik majd, míg tart a szezon!

Hátulról csapódott az előtte haladóba - Egy ember meghalt az ausztriai balesetben - fotó

VAOL Ráfutásos baleset történt az A4-es osztrák autópályán Göttlesbrunn-Arbesthal közelében kedden este. A balesetben egy 41 éves férfi halt meg.

Menczer Tamás: Gyurcsány Ferenc hírt adott magáról

BORSONLINE A pofátlanság netovábbja.

Nem csak magyar állampolgárok szerepelhetnek az EP-listán

BAON Az Európai Parlament (EP) magyar tagjainak választásán a pártlistákon, arra más európai uniós tagállam állampolgárai is felvehetők, ha van magyarországi lakcímük – közölte az MTI.

Ez olvasható ki a szolnoki szennyvízmintákból – mutatjuk az eredményeket!

SZOLJON A 16. héten is vizsgálták a szennyvizet Szolnokon. Mutatjuk az eredményeket.

Állatorvosi ügyeletek április 27-én Tolnában

TEOL Április 26-án 14 órától 29-én 8 óráig.

(Másolat) Erre számíthatsz szombaton a nógrádi utakon

NOOL Óvatosan közlekedjetek az utakon!

Róma készül a 2025-ös szentévre

HEOL Több mint harmincmillió látogató érkezésével számolnak Rómában a 2025-re meghirdetett jubileumi szentévben, ami jelentős infrastrukturális és biztonsági felkészülést igényel – közölte a római főpolgármester az eseménysorozat programjait főbb vonalakban ismertető hétfő esti sajtótájékoztatóján.

Nem csak magyar állampolgárok szerepelhetnek az EP-listán

SZOLJON Az Európai Parlament (EP) magyar tagjainak választásán a pártlistákon, arra más európai uniós tagállam állampolgárai is felvehetők, ha van magyarországi lakcímük – közölte az MTI.

Háromezer virágpalántát osztottak ki Békéscsabán

BEOL Kakasvirág, petúnia, vinka, mézvirág és büdöske – összességében mintegy háromezer egynyári virágpalánta lelt gazdára szombaton Békéscsabán, a városháza előtt az érdeklődők között. Az osztásban a hivatal szakemberei mellett szerepet vállaltak Szarvas Péter polgármester, valamint Paláncz György és Varga Tamás alpolgármesterek.

A NAV mobilappjában bárki ellenőrizheti adószámláját

SZOLJON A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) mobilappjában, a NAV-Mobilban bárki egyszerűen ellenőrizheti adószámláját, hogy van-e tartozása, esetleg túlfizetése az adóhivatalnál - közölte a NAV az MTI-vel.

Anyák napi séta

ZAOL Zalaegerszegen a Deák térről szombaton 14.15-kor anyák napi séta indul a Tourinform Iroda és a Zalaegerszeg Turizmusáért Egyesület szervezésében. Az Anya csak egy van – édesanyák és híres gyermekeik Zalából című másfél órás programon neves, egerszegi kötődésű családok kevésbé ismert történeteinek nyomába erednek a résztvevők Tódor Tamás idegenvezetésével. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, ez a Tourinform Iroda elérhetőségein tehető meg.

A NAV mobilappjában bárki ellenőrizheti adószámláját

SONLINE A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) mobilappjában, a NAV-Mobilban bárki egyszerűen ellenőrizheti adószámláját, hogy van-e tartozása, esetleg túlfizetése az adóhivatalnál - közölte a NAV az MTI-vel.

Nem csak magyar állampolgárok szerepelhetnek az EP-listán

NOOL Az Európai Parlament (EP) magyar tagjainak választásán a pártlistákon, arra más európai uniós tagállam állampolgárai is felvehetők, ha van magyarországi lakcímük – közölte az MTI.

A NAV mobilappjában bárki ellenőrizheti adószámláját

BEOL A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) mobilappjában, a NAV-Mobilban bárki egyszerűen ellenőrizheti adószámláját, hogy van-e tartozása, esetleg túlfizetése az adóhivatalnál - közölte a NAV az MTI-vel.

Nem csak magyar állampolgárok szerepelhetnek az EP-listán

HEOL Az Európai Parlament (EP) magyar tagjainak választásán a pártlistákon, arra más európai uniós tagállam állampolgárai is felvehetők, ha van magyarországi lakcímük – közölte az MTI.

Róma készül a 2025-ös szentévre

BEOL Több mint harmincmillió látogató érkezésével számolnak Rómában a 2025-re meghirdetett jubileumi szentévben, ami jelentős infrastrukturális és biztonsági felkészülést igényel – közölte a római főpolgármester az eseménysorozat programjait főbb vonalakban ismertető hétfő esti sajtótájékoztatóján.

Furcsán nyilatkozott a Gyurcsányékkal való együttműködésről Karácsony Gergely – videó

VG A főpolgármester szerint ő javasolta a DK-nak az előrehozott választások követelését, ám mindjárt helyesbített is.

Trump számára nincs rossz reklám

VG A volt republikánus elnök akkora médiafigyelemmel rendelkezik, mint talán soha egy elnökjelölt sem.

Digitális barázdák kerültek a somogyi szántókra

SONLINE A Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetségének (Magosz) Somogy vármegyei szervezete és a Gazdaasszonyok Somogy Vármegyei Gazdaköre látta vendégül a napokban Rádpusztán a Digitális Agrárakadémia Plusz fórumot.

Két gyermek és egy felnőtt sérült a Kövestető közelében történt balesetben

BAMA Információink szerint baleset történt történt szombat délelőtt Baranyában, Kövestető és Komló között. Olvasónk tájékoztatása szerint egyik sávon sem lehetett haladni az érintett útszakaszon, hatalmas sor alakult ki.

Eddig rosszul használtad az olajos flakon letépett kupakját – videó

BORSONLINE Innentől biztos használni fogod őket a konyhában.

Földes Eszter veszélyes mutatványokat művel a színpadon

TEOL Eszteréket a Cirque du Soleil artistaművésze, Frányó Viktor készíti fel az előadásokra.

Botrány lett a tatai truck show-ból, szerződést bontottak terület bérlőjével

KEMMA Hatalmas autószörnyek tartottak látványos és hangos bemutatót a tatai Fényes Fürdő melletti területen. Michl József polgármester kezdeményezésére vizsgálatot indítottak a Monster Truck Show miatt, és komoly döntést is hoztak.

Autónak ütközött egy motor: mentőhelikopter is a helyszínre érkezett

BAMA Információink szerint baleset történt szombaton késő délután Magyaregregy és Komló zobákpusztai településrésze között, a 13-as kilométerszelvénynél. A baleset során személyautónak ütközött egy motorkerékpáros, amelynek következtében a motor az autó alá szorult. 

Megtörte a csendet Király Viktor a válságba jutott házasságáról - Videó

RIPOST Az énekes elárulta mi segített abban, hogy ne váljanak el.

Fogászati ügyelet április 27-én, szombaton

TEOL Szekszárd, Harc, Sióagárd, Szálka és Őcsény településen lakóhellyel rendelkező betegek részére.

Nem csak magyar állampolgárok szerepelhetnek az EP-listán

VEOL Az Európai Parlament (EP) magyar tagjainak választásán a pártlistákon, arra más európai uniós tagállam állampolgárai is felvehetők, ha van magyarországi lakcímük – közölte az MTI.

Róma készül a 2025-ös szentévre

SONLINE Több mint harmincmillió látogató érkezésével számolnak Rómában a 2025-re meghirdetett jubileumi szentévben, ami jelentős infrastrukturális és biztonsági felkészülést igényel – közölte a római főpolgármester az eseménysorozat programjait főbb vonalakban ismertető hétfő esti sajtótájékoztatóján.

Róma készül a 2025-ös szentévre

KEMMA Több mint harmincmillió látogató érkezésével számolnak Rómában a 2025-re meghirdetett jubileumi szentévben, ami jelentős infrastrukturális és biztonsági felkészülést igényel – közölte a római főpolgármester az eseménysorozat programjait főbb vonalakban ismertető hétfő esti sajtótájékoztatóján.

Karácsony csak ígérgetett, tétlenkedett, most nincs mivel kampányolnia

DUOL Karácsony Gergely azért kampányol, hogy újabb öt évig lehessen főpolgármester, mint beismerte, a főnökei, Gyurcsányék támogatásával. Hamis ígéretek helyett most azzal próbál szavazatokat szerezni, hogy a többi jelölt kampányát kritizálja, ami nem csoda, mert 2019 óta nem tett szinte semmit – írja a Metropol.

Fontos információkat osztunk meg a Tündérszépek versenyről

SZOLJON Ez a hét sem telhetett el Tündérszépek-fotózás nélkül. A minap Kása Mercédesz vetette bele magát a pózolásba Kummer-Gál Kata szolnoki fotóstúdiójában.

Oroszország négy ukrán hőerőművet is támadott hajnalban

VG A támadásokban legalább egy ember megsérült.

Karácsony csak ígérgetett, tétlenkedett, most nincs mivel kampányolnia

NOOL Karácsony Gergely azért kampányol, hogy újabb öt évig lehessen főpolgármester, mint beismerte, a főnökei, Gyurcsányék támogatásával. Hamis ígéretek helyett most azzal próbál szavazatokat szerezni, hogy a többi jelölt kampányát kritizálja, ami nem csoda, mert 2019 óta nem tett szinte semmit – írja a Metropol.

Májusban három nagyszabású közösségi szórakoztató program lesz Zalaegerszegen

ZAOL Újjáéled a hajdan népszerű alsóerdei majális, megrendezik a harmadik pünkösdi és prószafesztivált és a vizslaparki gyermeknapot. Májusban három szórakoztató rendezvény kínál kikapcsolódást Zalaegerszegen, melyekről a Keresztury VMK munkatársai és partnerszervezetei gondoskodnak. A részletekről pénteken tartottak sajtótájékoztatót a városházán.

A Betegszamár Galériában sétálni is lehet a vonalakon

KEMMA Séta a vonalakon címmel nyílt meg Görözdi Lilla képzőművész kiállítása a Bánhidai Alkotóházban. Kakuk Tamás, a Tatabánya Alkotó Művészeiért Alapítvány kuratóriumának elnöke üdvözölte az érdeklődőket, majd Kövesdi Mónika művészettörténész ajánlotta a látogatók figyelmébe a fiatal alkotó különleges képeit.

Karácsony csak ígérgetett, tétlenkedett, most nincs mivel kampányolnia

VAOL Karácsony Gergely azért kampányol, hogy újabb öt évig lehessen főpolgármester, mint beismerte, a főnökei, Gyurcsányék támogatásával. Hamis ígéretek helyett most azzal próbál szavazatokat szerezni, hogy a többi jelölt kampányát kritizálja, ami nem csoda, mert 2019 óta nem tett szinte semmit – írja a Metropol.

Egyben vannak, jó előjelekkel utaznak Szombathelyre a szekszárdiak

TEOL Nyugodtan mehet rá a bajnoki hajrára a Szekszárdi WFC – mondta a klub közösségi oldalának Kovács Zsófia.

Erdogan bírálta az amerikai egyetemi tüntetőkkel történteket

RIPOST Szerinte ez így nem szólásszabadság.

Ez már csak az örömjáték lehet

FEOL A Soroksár otthonába látogat a Fehérvár FC női futballcsapata a Simple Női Liga NB I 20. fordulójában.

Nem csak magyar állampolgárok szerepelhetnek az EP-listán

TEOL Az Európai Parlament (EP) magyar tagjainak választásán a pártlistákon, arra más európai uniós tagállam állampolgárai is felvehetők, ha van magyarországi lakcímük – közölte az MTI.

Boldog névnapot a Zitáknak!

TEOL Boldog névnapot mindenkinek, aki ma ünnepel!

A brazil jiu-jitsu-a világ leghatékonyabb földharca: Kiss Károly a vendégünk

BEOL Két békéscsabai sportoló, Kiss Károly és Hocz Csaba is fekete övet vehetett át a közelmúltban brazil jiu-jitsuból Sztraka Mihály edzőtől a budapesti Carlson Gracie Team Hungary termében. Ezt a harcművészeti irányzatot Kiss Károly, a békéscsabai Carlson Gracie EW vezetője hozta el Békésbe.

Nem csak magyar állampolgárok szerepelhetnek az EP-listán

VAOL Az Európai Parlament (EP) magyar tagjainak választásán a pártlistákon, arra más európai uniós tagállam állampolgárai is felvehetők, ha van magyarországi lakcímük – közölte az MTI.

Nem csak magyar állampolgárok szerepelhetnek az EP-listán

KEMMA Az Európai Parlament (EP) magyar tagjainak választásán a pártlistákon, arra más európai uniós tagállam állampolgárai is felvehetők, ha van magyarországi lakcímük – közölte az MTI.

Szétfeszítette aprócska felsőjét Sáfrány Emese hatalmas melle - Fotó

RIPOST Tüzes fotóval jelentkezett be Sáfrány Emese.

Közel négyszázmillió forintnyi támogatást költhettek Mezőtárkány útjainak felújítására

HEOL A Mezőtárkányban felújított utakat és járdákat adták át ünnepség keretében pénteken délelőtt. Az átadáson részt vett és ünnepi köszöntőt mondott a térség országgyűlési képviselője, dr. Pajtók Gábor. A számos út és járda megújulását hivatalosan is avató eseményt Szőke Olivér, az Egri Gárdonyi Géza Színház művészének zenés előadása tette még ünnepélyesebbé.

Búzaszentelő misét tartanak a mayossaszállási emlékhelyen

BAON Vasárnap búzaszentelő szabadtéri misért tartanak Kiskunmajsán.

Karácsony csak ígérgetett, tétlenkedett, most nincs mivel kampányolnia

ZAOL Karácsony Gergely azért kampányol, hogy újabb öt évig lehessen főpolgármester, mint beismerte, a főnökei, Gyurcsányék támogatásával. Hamis ígéretek helyett most azzal próbál szavazatokat szerezni, hogy a többi jelölt kampányát kritizálja, ami nem csoda, mert 2019 óta nem tett szinte semmit – írja a Metropol.

Karácsony csak ígérgetett, tétlenkedett, most nincs mivel kampányolnia

FEOL Karácsony Gergely azért kampányol, hogy újabb öt évig lehessen főpolgármester, mint beismerte, a főnökei, Gyurcsányék támogatásával. Hamis ígéretek helyett most azzal próbál szavazatokat szerezni, hogy a többi jelölt kampányát kritizálja, ami nem csoda, mert 2019 óta nem tett szinte semmit – írja a Metropol.

Nem csak magyar állampolgárok szerepelhetnek az EP-listán

ZAOL Az Európai Parlament (EP) magyar tagjainak választásán a pártlistákon, arra más európai uniós tagállam állampolgárai is felvehetők, ha van magyarországi lakcímük – közölte az MTI.

Róma készül a 2025-ös szentévre

BAMA Több mint harmincmillió látogató érkezésével számolnak Rómában a 2025-re meghirdetett jubileumi szentévben, ami jelentős infrastrukturális és biztonsági felkészülést igényel – közölte a római főpolgármester az eseménysorozat programjait főbb vonalakban ismertető hétfő esti sajtótájékoztatóján.

GPS antennákat loptak a traktorokról

BEOL Leszedték a traktorokról a GPS antennákat, ezért lopás miatt emelt vádat a Szeghalmi Járási Ügyészség három – jelenleg letartóztatásban lévő – román férfi ellen. A vádhatóság indítványa szerint végrehajtandó börtönbüntetésre ítélhetik őket.

Pokolból származó kecskeduda és rituális sárkányégetés

KEMMA Hosszú évek hagyománya Esztergomban a Szent György-napjához tartozó ünnepség.

Alighogy elutazott Kínából az amerikai külügyminiszter, újra vadászgépek jelentek meg Tajvan körül

VG Tizenkét kínai repülőgép kelt át a Tajvani-szoros középvonalán.

Nem csak magyar állampolgárok szerepelhetnek az EP-listán

BAMA Az Európai Parlament (EP) magyar tagjainak választásán a pártlistákon, arra más európai uniós tagállam állampolgárai is felvehetők, ha van magyarországi lakcímük – közölte az MTI.

Elek Ferenc elárulta, mi lenne a legfontosabb a jelenlegi háborús helyzetben (videó)

ZAOL A Svenk legfrissebb adásában Elek Ferenc mesélt pályája meghatározó filmszerepeiről, kedvenc mozgóképes alkotásairól, illetve legutóbbi filmélményéről, ami különösen meghatotta a Katona József Színház oszlopos tagját. A színész elárult, hogy bár imádja a vígjátékokat, szeret nevettetni, és ezekkel a szerepekkel is ki van békülve, óriási lehetőség volt neki komolyabb szerepekben is megmutatnia magát. A Svenk legújabb adását ma (április 27.) 22.50-kor láthatják a Hír TV műsorán, az ismétlésre holnap reggel 07.30-kor kerül sor.

Elek Ferenc elárulta, mi lenne a legfontosabb a jelenlegi háborús helyzetben (videó)

HEOL A Svenk legfrissebb adásában Elek Ferenc mesélt pályája meghatározó filmszerepeiről, kedvenc mozgóképes alkotásairól, illetve legutóbbi filmélményéről, ami különösen meghatotta a Katona József Színház oszlopos tagját. A színész elárult, hogy bár imádja a vígjátékokat, szeret nevettetni, és ezekkel a szerepekkel is ki van békülve, óriási lehetőség volt neki komolyabb szerepekben is megmutatnia magát. A Svenk legújabb adását ma (április 27.) 22.50-kor láthatják a Hír TV műsorán, az ismétlésre holnap reggel 07.30-kor kerül sor.

Így alakult a Duna és a Tisza vízszintje Bács-Kiskunnál

BAON Cikkünkből megtudhatja, hogyan alakult folyóink vízállása szombatra.

Menczer Tamás: Csak a béke, csak a Fidesz - Videó

RIPOST Gyurcsány Ferenc hírt adott magáról, háborúba sodorná Magyarországot.

Megnyúzták, majd megsütötték maguknak a kutyákat a migránsok

DELMAGYAR Kétségbeesetten számolt be arról egy lampedusai nő, hogy mit művelnek a migránsok a birtokán. Az illegális bevándorlók amellett, hogy ott isznak és drogoznak, megették a nőnek az állatait is – a bárányok és a csirkék mellett nem kímélték a kutyákat sem, azokat is megsütötték maguknak.

Felborult egy busz, legalább 17 ember meghalt

DELMAGYAR A jármű egy hídon borult fel.

A legfrissebb bejelentések – kövesse velünk élőben a kormányinfót!

DELMAGYAR Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő számolnak be a kormány legújabb döntéseiről.

Hiába kiáltott segítségért: öt kutya marta halálra a 19 éves lányt

DELMAGYAR Az egyik kutyatulajdonos szerint az állatok csak tették a dolgukat.

Újabb két gyereket csapott meg az áram a vasútállomáson - küzdenek a kisfiúk életéért

BORSONLINE Rendkívüli hír érkezett.

A Dózsa a Kaposvárral kezd a helyosztón

SZOLJON A Szolnoki Dózsa a hatodik helyen zárta az OB I. középszakaszát, így az 5.-8. hely valamelyikét szerezheti meg az idei bajnokságban. Hangay Zoltán csapata a Kaposvár elleni párharccal kezdi a playoffot, amely hivatalosan az egyik fél hetedik megszerzett pontjáig tart.

A NAV mobilappjában bárki ellenőrizheti adószámláját

BAMA A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) mobilappjában, a NAV-Mobilban bárki egyszerűen ellenőrizheti adószámláját, hogy van-e tartozása, esetleg túlfizetése az adóhivatalnál - közölte a NAV az MTI-vel.

Róma készül a 2025-ös szentévre

ZAOL Több mint harmincmillió látogató érkezésével számolnak Rómában a 2025-re meghirdetett jubileumi szentévben, ami jelentős infrastrukturális és biztonsági felkészülést igényel – közölte a római főpolgármester az eseménysorozat programjait főbb vonalakban ismertető hétfő esti sajtótájékoztatóján.

Nem csak magyar állampolgárok szerepelhetnek az EP-listán

DUOL Az Európai Parlament (EP) magyar tagjainak választásán a pártlistákon, arra más európai uniós tagállam állampolgárai is felvehetők, ha van magyarországi lakcímük – közölte az MTI.

Karácsony csak ígérgetett, tétlenkedett, most nincs mivel kampányolnia

VEOL Karácsony Gergely azért kampányol, hogy újabb öt évig lehessen főpolgármester, mint beismerte, a főnökei, Gyurcsányék támogatásával. Hamis ígéretek helyett most azzal próbál szavazatokat szerezni, hogy a többi jelölt kampányát kritizálja, ami nem csoda, mert 2019 óta nem tett szinte semmit – írja a Metropol.

Megdöbbentő: beszakadt az út egy busz alatt Budapesten - Fotók

RIPOST Szerencsére senki sem sérült meg.

Szembenéznek a vízeséssel és hegyoldalban másznak vissza a túrázók

BAMA Most, hogy újra beköszönt a jó idő, bátran indulhatunk kirándulni. Szerencsére a térségben rengeteg lehetőség adott ilyen téren, és még szervezett kiránduláshoz is csatlakozhatnak az érdeklődők. Az egyik ilyet a Pécsbányai Közösségi Ház szervezi, akik április 28-án délelőtt negyed 10-kor vágnak neki az útnak.

Nagy az öröm, megérkezett Homokra a várva várt terápiás ló

SZOLJON Hosszú keresgélés után bukkantak rá egy ideálisnak tűnő terápiás lóra a révaysok. Ahogy korábban már beszámoltunk róla, a gyógypedagógiai célú lovagoltatás több mint két évtizeden át működött a homoki Révay György EGYMI-ben, tavaly nyáron viszont az állatuk elpusztult. Jótékonysági bálon gyűjtöttek, hogy újat tudjanak vásárolni.

Mutatjuk folyóink szombati vízszintjét

SZOLJON Így alakult a Tisza és a Zagyva vízállása szombatra.

Nem csak magyar állampolgárok szerepelhetnek az EP-listán

FEOL Az Európai Parlament (EP) magyar tagjainak választásán a pártlistákon, arra más európai uniós tagállam állampolgárai is felvehetők, ha van magyarországi lakcímük – közölte az MTI.

Vitályos Eszter: sorsdöntő választás lesz június 9-én Magyarországon

HEOL Június 9-én sorsdöntő választás lesz Magyarországon, nemcsak helyi polgármestereket és képviselőket, hanem az Európai Parlament tagjait is meg fogjuk választani – mondta a kormányszóvivő szombaton a Fidesz közösségi oldalára feltöltött videójában.

Fantasztikus gyógyereje van a pitypang virágának, mutatjuk, hogyan készítsd el

RIPOST Rengeteg bajra gyógyír ez a sárga virág.

A NAV mobilappjában bárki ellenőrizheti adószámláját

TEOL A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) mobilappjában, a NAV-Mobilban bárki egyszerűen ellenőrizheti adószámláját, hogy van-e tartozása, esetleg túlfizetése az adóhivatalnál - közölte a NAV az MTI-vel.

Ivartalanító műtéten esett át a Pécsi Állatkert két nagymacska hölgye

BAMA Hosszas mérlegelés után és szakemberekkel történt konzultációt követően úgy döntött a Pécsi Állatkert és Akvárium-Terrárium, hogy Sarat, a perzsa leopárdot és Nonit, az egyik nőstény oroszlánt ivartalanítják – számolt be közösségi oldalán elhatározásáról a Pécs Zoo.

Már érik a magyar szamóca, jó termés várható az idén

TEOL A fűtött és fűtetlen fóliasátrakban már érik a magyar szamóca, május elején a szabadföldi ültetvényeken is megkezdődhet a szüret.

A szupergazdagok célkeresztjébe került a párizsi olimpia

VG Már kaphatók luxuscsomagok, amelyek exkluzív hozzáférést biztosítanak az ötkarikás játékok sporteseményeihez.

Bruce Willis lányait elképesztően szexi fürdőruhában kapták lencsevégre - Fotó!

BORSONLINE A csajok képén még a legfiatalabb Willis lány is látható.

Látványos vadászati kiállítás nyílt Karcagon, jubileumát ünnepli a helyi társaság – galériával

SZOLJON Másfél évszázada alapították a Karcagi Nagykun Vadásztársaság elődjét, látványos vadászati kiállítással ünnepelnek.

Nem csak magyar állampolgárok szerepelhetnek az EP-listán

SONLINE Az Európai Parlament (EP) magyar tagjainak választásán a pártlistákon, arra más európai uniós tagállam állampolgárai is felvehetők, ha van magyarországi lakcímük – közölte az MTI.

Róma készül a 2025-ös szentévre

BAON Több mint harmincmillió látogató érkezésével számolnak Rómában a 2025-re meghirdetett jubileumi szentévben, ami jelentős infrastrukturális és biztonsági felkészülést igényel – közölte a római főpolgármester az eseménysorozat programjait főbb vonalakban ismertető hétfő esti sajtótájékoztatóján.

Róma készül a 2025-ös szentévre

TEOL Több mint harmincmillió látogató érkezésével számolnak Rómában a 2025-re meghirdetett jubileumi szentévben, ami jelentős infrastrukturális és biztonsági felkészülést igényel – közölte a római főpolgármester az eseménysorozat programjait főbb vonalakban ismertető hétfő esti sajtótájékoztatóján.

Kötelező házi feladat

FEOL A sereghajtó ellen lépnek pályára az Alba Fehérvár KC kézilabdás lányai.

A NAV mobilappjában bárki ellenőrizheti adószámláját

BAON A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) mobilappjában, a NAV-Mobilban bárki egyszerűen ellenőrizheti adószámláját, hogy van-e tartozása, esetleg túlfizetése az adóhivatalnál - közölte a NAV az MTI-vel.

Törőcsik Mari felrobbantotta a színpadot, a vásznat és a nézőteret egyaránt (videó)

NOOL Kevés emblematikusabb magyar filmalkotás készült, mint a Rákosi-korszak árnyékában fogant Körhinta. Fábri Péter paraszti Rómeó és Júlia történetében mutatkozott be a magyar filmtörténelem nagyasszonya, Törőcsik Mari, a filmet pedig Cannes-ban Arany Pálmára jelölték. A Szélesvásznú történelem legújabb adásában a film táncjáték adaptációjának alkotói, Zs. Vincze Zsuzsa és Zsuráfszky Zoltán koreográfusok, illetve Szűcs Nelli színésznő meséltek a filmhez fűződő viszonyukról, annak univerzális értékeiről, és a paraszti kultúra jelentőségéről. A Szélesvásznú történelem aktuális epizódja 17.30-tól látható, a Szerelmes biciklisták című film pedig 19.10-től a Hír TV műsorán. Az ismétlésekre másnap vasárnap 11.00-kor, illetve 13.00-kor kerül majd sor.

Házhoz megy a Zenede - interaktív könnyűzenei ismeretterjesztő koncert és hangszersimogató

SONLINE A Házhoz megy a Zenede könnyűzenei előadássorozat és zenei misszió 2012-ben azzal a céllal jött létre, hogy a 20. század könnyűzenéjének fejlődését mutassa be a blues, swing, beat, soul, rock, pop zenei stílusok érintésével.

Nem csak magyar állampolgárok szerepelhetnek az EP-listán

BEOL Az Európai Parlament (EP) magyar tagjainak választásán a pártlistákon, arra más európai uniós tagállam állampolgárai is felvehetők, ha van magyarországi lakcímük – közölte az MTI.

Nyílt napot rendeznek ma a veszprémi Pumi állatmenhelyen

VEOL Mozgalmas és nagyszabású nyílt napon, sok izgalmas programmal és meglepetéssel várják az állatbarát kicsiket és nagyokat Veszprémben ma, a Czink Vivien vezette Állatvédelmi Kompetencia Központban.

Újabb részletek derültek ki a rákbeteg III. Károly király állapotáról

RIPOST Közleményt adott ki a Buckingham-palota.

Kerámiáztak Bátorban

HEOL Egy üzletlánc támogatásának segítségével szervezett közösségi foglalkozásokat egy bátori egyesület.

Hegyen-völgyön: Karancs-medvesi teljesítménytúrán járnak a vállalkozó szelleműek

NOOL A Zöld Út Természetjárók Egyesülete (ZÚTE) szombaton rendezi meg a Karancs-Medves teljesítménytúrát a Karancs-Medves vidékén.

Veszélyes kalandokba keveredik útja során a kis bálna

BAMA Hogyha mozis kikapcsolódásra mennénk a gyerekekkel hétvégén, akkor érdemes elgondolkodni a Belu – A legbátrabb bálna című animációsfilmen, amelyet a pécsi Cinema City két alkalommal – 10:00; 14:00 – is vetít április 27-én.

Róma készül a 2025-ös szentévre

SZOLJON Több mint harmincmillió látogató érkezésével számolnak Rómában a 2025-re meghirdetett jubileumi szentévben, ami jelentős infrastrukturális és biztonsági felkészülést igényel – közölte a római főpolgármester az eseménysorozat programjait főbb vonalakban ismertető hétfő esti sajtótájékoztatóján.