Ismét sztori lehet a Modernában – új termékeket dobhat piacra

A Moderna korábbi sztárterméke, a Covid-vakcina iránti kereslet a vártnál gyorsabban csökkent.

További olvasott hírek
A Bonyhád-Majos elvette a bajnokesélyes Szentlőrinc veretlenségét!

TEOL A félidei hátrányát ledolgozva a Bonyhád-Majos hazai pályán 2–1-re legyőzte a feljutásra hajtó Szentlőrinc csapatát az NB III-as focibajnokság 26. fordulójában.

Ezt a hat számot kellett eltalálni az 1,3 milliárdos nyereményért

HEOL Ezek a 17. játékhét nyerőszámai a hatoslottón.

Rettentő kínos: könyvtárban bukott le a pornós, még a rabosító fotója is forróra sikerült

BORSONLINE Ezzel nem számolt, amikor több követőre vágyott.

Visszatérés, fogyókúra és mentorkodás – ez történt a nógrádi celebekkel a héten

NOOL Összegyűjtöttük, mi minden történt a nógrádi celebekkel a héten.

A Ferencváros nyerte az MTK elleni örökrangadót

FEOL A már bajnok és kupadöntős Ferencváros 2-1-re győzött az MTK Budapest vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén.

A Lajosmizse három ponttal távozott Kalocsáról

BAON A 10. helyen álló Kalocsa a 7. Lajosmizsét fogadta a vármegyei első osztályú bajnokság 25. fordulójában. A mérkőzést a kétgólos első félidei előnyét a második játékrészben még eggyel megfejelve a Lajosmizse nyerte.

Fenntarthatóság az élelmiszer-ellátásban: itthon is terjed az új modell – olcsóbb birs, tokaji és méz a jutalom

VG Sokan szeretnék így kikerülni a nagy- és kiskereskedőket.

Távolodnak a dobogótól a ladányi labdarúgók

BEOL Távolodik a dobogós pozíciótól a Körösladány MSK NB III.-as csapata, amely a bajnokság vasárnapi 26. fordulójában Dabason végzett döntetlenre. Azzal, hogy a Vásárhely nyert Martfűn, immár 4 pontra nőtt a két gárda közötti különbség.

5 heves híresség, 5 poszt – Lassan búcsúznak celebjeink az áprilistól

HEOL Ezen a héten is sok minden történt Heves vármegyei hírességeivel. Volt, aki előadást tartott, míg más születésnapot ünnepelt. De nézzük is, kivel mi történt az elmúlt napokban.

A királyné életútját idézik fel Kengyelen

SZOLJON Jagelló Izabella lengyel származású magyar királyné életútját és családját mutatja be az a tárlat, ami a héten nyílt a kenygeli könyvtárban.

Kiderült, ki gyilkolt Szentesen

NOOL Csütörtök délután találtak holtan egy nőt Szentesen, a rendőrök sikeresen azonosították az elkövetőt. Elfogatóparancsot adtak ki ellene.

Orbán Viktor: felnyergeltünk! (videó)

BEOL A kampány első hete - írta közösségi oldalán a kormányfő.

A nagyi jelöltje: Horváth Nóra Erika tündérszép jól érezte magát a fotózáson

VAOL A következő tündérszépet nagymamája nevezte be a szépségversenyre. Horváth Nóra Erika eleinte vonakodott, de végül nem bánta meg.

Giorgia Meloni bejelentette, hogy pártja listavezetőjeként indul az EP-választásokon

VEOL Jobboldali kormánya megváltoztatta Olaszországot, és most az ország meg tudja változtatni Európát is - jelentette ki vasárnap Pescarában az olasz kormány vezetője, Giorgia Meloni, egyúttal bejelentette, hogy pártja listavezetője lesz a júniusi európai parlamenti választásokon.

Ezért tilthatják be Magyarországon a mérgező TikTok Lite-ot

RIPOST Történelmi tiltásra készül az EU a TikTok kapcsán.

Kiderült, ki gyilkolt Szentesen

DUOL Csütörtök délután találtak holtan egy nőt Szentesen, a rendőrök sikeresen azonosították az elkövetőt. Elfogatóparancsot adtak ki ellene.

Makláron 45 perc alatt 17 gól született

HEOL Izsóf László vezetésével az első félidőben hengerelt a Maklár SE II. csapata a Heves vármegyei III. osztály 22. fordulójában, ahol azonban idő előtt ért véget a mátraballaiak fellépése.

Jelöltek a Herényi Virágúton

VAOL Lenkai Nóra, a Fidesz-KDNP szombathelyi polgármesterjelöltje is részt vett a jubileumi Herényi Virágút megnyitóján - az eseményen köszöntőt mondó dr. Hende Csaba, a térség országgyűlési képviselője, valamint két önkormányzati képviselőjelölt, Horváth Gábor és Németh Krisztián társaságában. A szervezők a hölgyeket virággal köszöntötték. 

Ez durva: hátborzongató jóslattal állt elő az élő Nostradamus

RIPOST A látnok szerint ezt nem kerülhetjük el.

Budafokon tovább süllyedt a balatoni hajó

SONLINE Nem sikerült, kikapott Budafokon a BFC Siófok, mely ezzel négy fordulóval a vége előtt hat pontra eltávolodott a bennmaradást jelentő tizennegyedik helytől. Kevés helyzetet tudtak kidolgozni a Dénesék, azokat is elrontották, a másik oldalon viszont volt egy remek formában lévő Oláh, aki az utolsó hét meccsén már a ötödik gólját szerezte.

Orbán Viktor: felnyergeltünk! (videó)

ZAOL A kampány első hete - írta közösségi oldalán a kormányfő.

Orbán Viktor: felnyergeltünk! (videó)

BAON A kampány első hete - írta közösségi oldalán a kormányfő.

Három motoros halt meg a hétvégén, egy negyedik életéért még küzdenek (videóval)

SZOLJON Fiatal emberek indultak útnak, de már sohasem érhetnek haza.

Olvasóink szavaztak: a PMFC az Év női sportcsapata

BAMA Megnyerte a PMFC NB II.-es női labdarúgócsapata a Dunántúli Napló és a Bama.hu szavazását, amely során a szurkolók 2023 legjobb női sportegyüttesére voksolhattak.

Kiderült, ki gyilkolt Szentesen

HEOL Csütörtök délután találtak holtan egy nőt Szentesen, a rendőrök sikeresen azonosították az elkövetőt. Elfogatóparancsot adtak ki ellene.

Bejelentették a kecskeméti színház új évadát – podcast

BAON A Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház évadbejelentőjéről készített összefoglalót a Rádió 1 Gong a Hír FM kecskeméti műsorában. Ebben mások mellett megszólal Cseke Péter igazgató, és Szente Vajk főrendező.

Giorgia Meloni bejelentette, hogy pártja listavezetőjeként indul az EP-választásokon

NOOL Jobboldali kormánya megváltoztatta Olaszországot, és most az ország meg tudja változtatni Európát is - jelentette ki vasárnap Pescarában az olasz kormány vezetője, Giorgia Meloni, egyúttal bejelentette, hogy pártja listavezetője lesz a júniusi európai parlamenti választásokon.

FC Hatvan: sárga lapból 10 akadt, gól csak egy, de nem hazai részről

HEOL Hiányzók sora miatt nehéz meccs várt a hatvaniakra az NB III. Északkeleti csoportjának 26. fordulójában, ahol a vendég karcagiak örülhettek győzelemnek.

Kitálal a Hazatalálsz producere: nőként néha nehéz volt a dolga!

BORSONLINE Nőként érvényesülni producerként is nehéz.

Lássuk is, ne csak nézzük a természet csodáit!

VEOL Különleges tárlat nyílt Varázslatos közelség címmel Simon Gyula tavaszi fényképeiből Berhidán, a Kossuth utcai művelődési házban. A természet ébredése, sokszínűsége mindenkit lenyűgöz, ám a fotókiállításon bemutatott, lencsevégre kapott pillanatok olyan perspektívát tárnak elénk, ahogyan szabad szemmel még nem volt alkalmunk megcsodálni a növény- és állatvilág szépségeit.

Orbán Viktor: felnyergeltünk! (videó)

SZOLJON A kampány első hete - írta közösségi oldalán a kormányfő.

Felavatták a felújított iskolaépületet Jászszentlászlón – galériával, videóval

BAON Az alapításának másfél évszázados évfordulóját ünneplő Jászszentlászlón, szombaton felavatták az alsó tagozatosoknak helyet adó, négy tantermes, felújított iskolaépületet. Az ünnepi programok a falualapítókról való megemlékezéssel folytatódtak és a község történetéről összeállított kiállítás is megnyílt a közösségi házban.

Egy lépéssel közelebb a gázai tűzszünethez

VG A Hamász hajlik az izraeli javaslat megfontolására.

Bronzérmes lett a jászkunsági csapat a műszaki mentőversenyen – galériával

SZOLJON Százhúsz tűzoltó, a területi versenyek legjobb csapatai mérték össze tudásukat a kétnapos országos megmérettetésen a héten.

Nosztalgiával emlékeznek olvasóink a régi szép időkre

BAON Egy újabb különleges összeállítást készítettünk olvasóink által beküldött, régi, családi, kedves fotókból.

Kiütéses Cunder-fiaskó

FEOL Az NB II-es férfi kézilabda-bajnokság Észak-Nyugat csoportjának felsőházi rájátszásának 5. fordulójában a fehérvári kézisek nagyarányú vereséget szenvedtek vasárnap.

Újabb kivégzés a megye egyben, klasszikus mesternégyes is született

KEMMA A hétvége legnagyobb nyertese a pályára sem lépő Nyergesújfalu lett, miután nagy riválisuk, a Tata vereséget szenvedett a Koppánymonostor otthonában.

Klippremier, éremeső és az újrahasznosítás magasfoka - ilyen volt celebjeink hete a neten

KEMMA A hét utolsó napján ezúttal is körbenéztünk, miről posztoltak a Komárom-Esztergom vármegyei celebek az elmúlt napokban, mit mutattak meg az életükből a közösségi oldalakon. Íme!

Szorobánversenyen csillogtatták meg tehetségüket a dorogházai diákok

NOOL A közelmúltban szervezték meg a területi szorobánversenyt a dorogházai Móra Ferenc Általános Iskolában – erről az intézmény közösségi oldalán számoltak be. Mint írták, közel 40 diák bizonyította rátermettségét a megmérettetésen.

Tallós Rita: Harcos ember vagyok!

RIPOST Tallós Rita tudja, milyen az igazi férfi

A Ferencváros nyerte az MTK elleni örökrangadót

DUOL A már bajnok és kupadöntős Ferencváros 2-1-re győzött az MTK Budapest vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén.

Tovább dübörög a komáromi úthenger

KEMMA A Dorogi FC hiába vezetett a szünetben, kikapott a Kelen SC otthonában. Közben a Komárom továbbra is megállíthatatlan az NBIII-ban, újabb skalpot gyűjtöttek be.

Farkas Ágó: Egészségünk érdekében is érdemes már fiatalon rendszeresen sportolni

BAON A testmozgás nemcsak esztétikai okból, hanem egészségügyi szempontból is nagyon fontos minden ember számára. Sajnos ma már egyre több fiatal küzd olyan betegséggel, mely sportolással és egészséges táplálkozással visszafordítható, gyógyítható lenne. Egy szép női test ráadásul rendszeres sport nélkül elképzelhetetlen – mondja Farkas Ágó, kecskeméti fitneszedző, életmód-tanácsadó.

Dulai Rudolf két góljával győzte le a Kiskőröst az SC Hírös-Épet

BAON A huszonnégy kör után a 9. helyen álló Kiskőrösi LC a 14. SC HÍrös-Épet fogadta a vármegyei első osztályú bajnokság 25. fordulójában. A mérkőzés végeredménye már az első félidő végére kialakult, a hazai Dulai Máté két góljára csak egy vendég válasz érkezett, Maczelka révén, így a Kiskőrös otthon tartotta mind a három pontot.

Patkány harapott meg egy kisbabát Ócsán, bokorban találták meg az eltűnt kisfiút, durva együttállásra figyelmeztet a főboszorkány

BORSONLINE Ezek voltak a hét legolvasottabb cikkei.

"Meg fogok halni!" – kislányuk buliján késelte meg feleségét a magyar sofőr

BORSONLINE Magát akarta büntetni, de a feleségét késelte meg.

Giorgia Meloni bejelentette, hogy pártja listavezetőjeként indul az EP-választásokon

VAOL Jobboldali kormánya megváltoztatta Olaszországot, és most az ország meg tudja változtatni Európát is - jelentette ki vasárnap Pescarában az olasz kormány vezetője, Giorgia Meloni, egyúttal bejelentette, hogy pártja listavezetője lesz a júniusi európai parlamenti választásokon.

Óriási botrány az NB I-ben, fotó csak erős idegzetűknek

BORSONLINE Több kérdés a Debrecen-Újpest meccs után. Egy biztos: az egyik piros lap, a másik nem.

Három motoros halt meg a hétvégén, egy negyedik életéért még küzdenek (videóval)

TEOL Fiatal emberek indultak útnak, de már sohasem érhetnek haza.

Orbán Viktor: felnyergeltünk! (videó)

SONLINE A kampány első hete - írta közösségi oldalán a kormányfő.

Giorgia Meloni bejelentette, hogy pártja listavezetőjeként indul az EP-választásokon

SONLINE Jobboldali kormánya megváltoztatta Olaszországot, és most az ország meg tudja változtatni Európát is - jelentette ki vasárnap Pescarában az olasz kormány vezetője, Giorgia Meloni, egyúttal bejelentette, hogy pártja listavezetője lesz a júniusi európai parlamenti választásokon.

GYAK: nem távoztak üres kézzel Salgótarjánból

HEOL Az NB III. Északkeleti csoportjának 26. fordulójában döntetlent játszott a Salgótarjáni BTC vendégeként a sereghajtó Gyöngyösi AK együttese.

Ezt ne hagyd ki: tíz éves a Pixelplants zenekar

BAMA Pécsen szerencsére sok egyéni hangú együttes működik, a Pixelplants azonban minden bizonnyal még ezek között is különlegesnek számít. Így kezdődött az egyik első újságcikk, ami a dark popot játszó pécsi zenekarról megjelent. Az alakulás óta eltelt tíz év, s a kerek évfordulót a csapat egy nagy koncerttel ünnepli meg a pécsi Traffikban. Az alapító tagokkal, Dézsi Sadával és Dézsi-Kocsis Viktóriával a május negyedikei fellépés előtt beszélgettünk.

Giorgia Meloni bejelentette, hogy pártja listavezetőjeként indul az EP-választásokon

BEOL Jobboldali kormánya megváltoztatta Olaszországot, és most az ország meg tudja változtatni Európát is - jelentette ki vasárnap Pescarában az olasz kormány vezetője, Giorgia Meloni, egyúttal bejelentette, hogy pártja listavezetője lesz a júniusi európai parlamenti választásokon.

Orbán Viktor: felnyergeltünk! (videó)

NOOL A kampány első hete - írta közösségi oldalán a kormányfő.

Vereség a rangadón, de még mindig a Bányásznál az előny

KEMMA Nem tudta megőrizni hat pontos előnyét az Opus Tigáz Tatabánya a forduló rangadóján. A Veszprém ellen elszenvedett vereség ellenére azonban még mindig saját kezében van a Bányász sorsa.

A Ferencváros nyerte az MTK elleni örökrangadót

HEOL A már bajnok és kupadöntős Ferencváros 2-1-re győzött az MTK Budapest vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén.

Májusfa állításával és nyársalással köszöntik az új hónapot Karancskesziben

NOOL A Karancskeszi Művelődési Ház a közösségi oldalán tette közzé a közelmúltban, hogy április 30-án, kedden, 17 órakor májusfa felállítást és nyársalást szerveznek a településen, amelyre minden érdeklődőt és a településen élő lakost szeretettel várnak. A gyülekezés 16.30 órakor a központi buszmegálló melletti piactéren lesz. A májusfa feldíszítését követően közös nyársalást tartanak majd a kulturális intézmény udvarán. 

Giorgia Meloni bejelentette, hogy pártja listavezetőjeként indul az EP-választásokon

KEMMA Jobboldali kormánya megváltoztatta Olaszországot, és most az ország meg tudja változtatni Európát is - jelentette ki vasárnap Pescarában az olasz kormány vezetője, Giorgia Meloni, egyúttal bejelentette, hogy pártja listavezetője lesz a júniusi európai parlamenti választásokon.

Epres-csokis muffin: a tökéletes párosítás

MINDMEGETTE Az eper és az étcsokoládé tökéletesen kiegészítik egymást, éppen ezért olyan remek párosítás. És, ha egy igazán finom, mégis egyszerűen összeállítható desszertre vágysz, akkor készíts epres-csokis muffint, vaníliás krémsajttal. Ugye milyen jól hangzik?

Nyomozások árnyékolják Péterffy tisztességét

BAMA Nyomasztó mennyiségben árasztotta el a várost Péterffy Attila jelenlegi polgármester saját arcképével, ráadásul új szlogenekre is szert tett. Péterffy az önkormányzat körüli nyomozások ellenére tisztességről beszél.

Giorgia Meloni bejelentette, hogy pártja listavezetőjeként indul az EP-választásokon

FEOL Jobboldali kormánya megváltoztatta Olaszországot, és most az ország meg tudja változtatni Európát is - jelentette ki vasárnap Pescarában az olasz kormány vezetője, Giorgia Meloni, egyúttal bejelentette, hogy pártja listavezetője lesz a júniusi európai parlamenti választásokon.

Ez a férfi gyilkolhatott Szentesen, elfogatóparancsot adtak ki

RIPOST Azonosították a szentesi ügy elkövetésével gyanúsítható személyt.

"Még egyedül lakom" - Bíró Ada elárulta, mit csinál, amikor épp nem a Deltát vezeti

TEOL A mesterséges intelligenciával létrehozott csinos műsorvezető interjút adott.

Orbán Viktor: felnyergeltünk! (videó)

HEOL A kampány első hete - írta közösségi oldalán a kormányfő.

"Még egyedül lakom" - Bíró Ada elárulta, mit csinál, amikor épp nem a Deltát vezeti

NOOL A mesterséges intelligenciával létrehozott csinos műsorvezető interjút adott.

Hányadik pecsét? - Molnaszecsőd első pecséttel hitelesített iratát 1784-ből ismerjük

VAOL Bár napjainkban az írástudás általános, mindenki tudja, hogy az állampolgárok által használt iratok csak akkor érvényesek, ha azokat a rájuk nyomott pecsét hitelesíti.

Mire elég az átlagos havi 135 ezer forintos nyugdíj?

VG Átlagosan ennyi pénzből kell, hogy megéljen egy magyar nyugdíjas.

Mire elég az átlagos havi 135 ezer forinto nyugdíj?

VG Átlagosan ennyi pénzből kell, hogy megéljen egy magyar nyugdíjas.

Kiborultak a Vodafone ügyfelei a szolgáltatás minősége miatt

VG Mióta összeolvadt a Vodafone és a UPC, több órás szolgáltatáskiesések vannak. A helyzet nem javul, hiába ígéri a Vodafone, hogy mindent megtesz.

Ausztria is Olaszország sorsára jutott, kijárási korlátozást vezetnek be

VG Ausztria egész területére kijárási korlátozásokat jelentett be vasárnap Sebastian Kurz osztrák kancellár.

Húszmillió darab koronavírus elleni gyógyszert készíthetnek Magyarországon

VG Akár 2,2 millió koronavírusos beteg kezeléséhez szükséges gyógyszert tudnak előállítani az Alkaloida Zrt. birtokában lévő alapanyagból – értesült a Világgazdaság.

Giorgia Meloni bejelentette, hogy pártja listavezetőjeként indul az EP-választásokon

ZAOL Jobboldali kormánya megváltoztatta Olaszországot, és most az ország meg tudja változtatni Európát is - jelentette ki vasárnap Pescarában az olasz kormány vezetője, Giorgia Meloni, egyúttal bejelentette, hogy pártja listavezetője lesz a júniusi európai parlamenti választásokon.

A LEGO kiállításon a Neuschwanstein kastély élethű másolatát is látni lehetett + fotók, videó

HEOL Több mint 100 ezer LEGO kockát láthattak a hétvégén az érdeklődők a Forrásban. A LEGO kiállításon, az interaktív alkotások mellett játszósarok várta a gyermekeket, de a Neuschwanstein kastély és a szilvásváradi kisvasút is átható volt, természetesen LEGO-ból.

Játékosan tanultak a gyerekek a felelős állattartásról a salgótarjáni könyvtárban

NOOL Fontos témában gyarapíthatták ismereteiket a napokban a gyerekek a Balassi Bálint Könyvtárban.

Orbán Viktor: felnyergeltünk! (videó)

VAOL A kampány első hete - írta közösségi oldalán a kormányfő.

A báli bevételből ágyakat vásároltak az siroki oviba

HEOL Új ágyakat vásároltak a siroki ovisoknak a báli bevételből. Hatvan ágy érkezett.

Méltóképpen tisztelegtek Tóth Norbert emléke előtt

SONLINE A Somogy vármegyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság vasárnapi két rangadóján a házigazdák örülhettek. A Somogysárd (10 emberrel) a Balatonlellét, a Juta pedig a Toponárt gyűrte le egyaránt 2–1 arányban.

Ezt a hat számot kellett eltalálni az 1,3 milliárdos nyereményért

DUOL Ezek a 17. játékhét nyerőszámai a hatoslottón.

Orbán Viktor: felnyergeltünk! (videó)

TEOL A kampány első hete - írta közösségi oldalán a kormányfő.

A nap legfontosabb hírei egy helyen – 2024. április 28.

BEOL A vasárnap sem telt eseménytelenül Békésben; nézzük mi-mindenről írtunk 2024. április 28-én.

Három motoros halt meg a hétvégén, egy negyedik életéért még küzdenek (videóval)

NOOL Fiatal emberek indultak útnak, de már sohasem érhetnek haza.

A nyugdíjasok megünnepelték fél évszázadukat – galériával

BEOL Pusztaföldváron a Darvas József Nyugdíjas Egyesület idén ünnepli fennállásának az 50 éves évfordulóját. A nyugdíjasok emlékezetessé tették ezt vasárnap a helyi művelődési házban szép szavakkal, akusztikus párbajjal, finom falatokkal, 100 szeletes óriás tortával.

Orbán Viktor: felnyergeltünk! (videó)

VEOL A kampány első hete - írta közösségi oldalán a kormányfő.

Orbán Viktor: felnyergeltünk! (videó)

BAMA A kampány első hete - írta közösségi oldalán a kormányfő.

Giorgia Meloni bejelentette, hogy pártja listavezetőjeként indul az EP-választásokon

SZOLJON Jobboldali kormánya megváltoztatta Olaszországot, és most az ország meg tudja változtatni Európát is - jelentette ki vasárnap Pescarában az olasz kormány vezetője, Giorgia Meloni, egyúttal bejelentette, hogy pártja listavezetője lesz a júniusi európai parlamenti választásokon.

Giorgia Meloni bejelentette, hogy pártja listavezetőjeként indul az EP-választásokon

HEOL Jobboldali kormánya megváltoztatta Olaszországot, és most az ország meg tudja változtatni Európát is - jelentette ki vasárnap Pescarában az olasz kormány vezetője, Giorgia Meloni, egyúttal bejelentette, hogy pártja listavezetője lesz a júniusi európai parlamenti választásokon.

Giorgia Meloni bejelentette, hogy pártja listavezetőjeként indul az EP-választásokon

BAMA Jobboldali kormánya megváltoztatta Olaszországot, és most az ország meg tudja változtatni Európát is - jelentette ki vasárnap Pescarában az olasz kormány vezetője, Giorgia Meloni, egyúttal bejelentette, hogy pártja listavezetője lesz a júniusi európai parlamenti választásokon.

Nagyot hibáztak az ukrán védők, gyorsan vonulnak előre front északi részén az oroszok

VG Erőteljesen romlik az ukránok helyzete fronton, egyes hirek szerint egy elhibázott csapatfrissítés okozta vesztüket a Avgyijivka közelében.

Hatgólos meccsel köszönt el Őcsénytől a hazatérő Bátaszék (képgalériával)

TEOL A Mórágyi SE alaposan ráijesztett a Bonyhád VLC-re a vármegyei I. osztály hétvégi fordulójában, hiszen negyvenöt perc után még vezetett. A hétvége rangadóján a Bátaszék SE és a Bölcskei SE nagyszerű meccsen osztozott meg a pontokon – a bátaszékieknek ez volt az utolsó meccsük az őcsényi sporttelepen.

Hiába vezetett félidőben, mégis kikapott a Martfűi LSE

SZOLJON Nem sikerült azonban a bravúr, második félidei teljesítményének köszönhetően elvitte a pontokat az esélyesebb gárda a Martfű otthonából.

Orbán Viktor: felnyergeltünk! (videó)

KEMMA A kampány első hete - írta közösségi oldalán a kormányfő.

Nyolcadik alkalommal futottak Zalaegerszegről Keszthelyre

ZAOL Nyolcadik alkalommal rajtolt el április 28-án, vasárnap reggel kilenc órakor az a jótékony célú futás, amelyet a Koraszülöttmentő és Gyermekintenzív Alapítvány szervez, felhívva a figyelmet a túl korán érkező babákat gyógyítók munkájára.

Giorgia Meloni bejelentette, hogy pártja listavezetőjeként indul az EP-választásokon

TEOL Jobboldali kormánya megváltoztatta Olaszországot, és most az ország meg tudja változtatni Európát is - jelentette ki vasárnap Pescarában az olasz kormány vezetője, Giorgia Meloni, egyúttal bejelentette, hogy pártja listavezetője lesz a júniusi európai parlamenti választásokon.

Újragondolt népviseletek varázsoltak a szántódpusztai majorság kifutóján

SONLINE A népi kultúra és a népviselet volt a főszerepben a hétvégén a szántódpusztai majorságban. Divatbemutatók, táncház és tárlatvezetések várták az érdeklődőket.

Az oroszok torkának estek az ukrán nagypapákból álló Sztyeppei Farkasok

VG A kényszer nem szül valódi harcosokat, de aki akar, 100 évig is helytáll.

Minden, amit a budapesti Primarkról tudni kell

KEMMA Májustól már nem kell Bécsig utazni, ha divatos ruhákat szeretnénk vásárolni. A budapesti Primark üzlet megnyitásával 180 munkahelyet is teremt az üzletlánc – írja a Világgazdaság.

"Ez tartotta bennem a lelket" – megjárta a poklot a magyar olimpikon

BORSONLINE Hosszú volt az út a párizsi szereplésig.

A művészetekben is jelesek a tudományokban tehetséges ifjak

TEOL A hét végén megtartották a Mathias Corvinus Collegium első, az MCC ARS I. Középiskolás Tehetségszüretnek elnevezett programját az MCC Szekszárdi Képzési Központjában.

Giorgia Meloni bejelentette, hogy pártja listavezetőjeként indul az EP-választásokon

BAON Jobboldali kormánya megváltoztatta Olaszországot, és most az ország meg tudja változtatni Európát is - jelentette ki vasárnap Pescarában az olasz kormány vezetője, Giorgia Meloni, egyúttal bejelentette, hogy pártja listavezetője lesz a júniusi európai parlamenti választásokon.

Helikoptert is bevetettek az életmentés során a jászberényi mentőkutyások – videóval, galériával

SZOLJON Mentőegységek dolgoztak egy szimulált katasztrófa helyszínén a Kutyákkal az Életért Alapítvány jászberényi kiképzőbázisán, ahol a mentőkutyák világnapja alkalmából nyílt napot tartottak vasárnap. Az önkéntesek embert és kutyát próbáló helyzeteket imitálva mutatták be, hogyan készítik fel a négylábú segítőket az éles bevetésekre.

Ezt a hat számot kellett eltalálni az 1,3 milliárdos nyereményért

FEOL Ezek a 17. játékhét nyerőszámai a hatoslottón.

Tündérszépek: vágj bele és jelentkezz szépségversenyünkre – videóval

BEOL Bár a lányokat már nap mint nap bemutatjuk a Beol.hu hírportálon, még nem késő: Te is jelentkezhetsz a Tündérszépek szépségversenyre! Cikkünkben ahhoz adunk tippet, nem csak a Tündérszépeknek, miképpen tudják a hölgyek jó formába hozni magukat.

Szandival bulizhatnak a terpesiek fesztiválján

HEOL Terpesen harmadik alkalommal rendezik meg a Falusi Fesztiváltt május 4-én. Remek programokkal, buli hangulattal várnak mindenkit A sztár fellépő Szandi lesz.

Giorgia Meloni bejelentette, hogy pártja listavezetőjeként indul az EP-választásokon

DUOL Jobboldali kormánya megváltoztatta Olaszországot, és most az ország meg tudja változtatni Európát is - jelentette ki vasárnap Pescarában az olasz kormány vezetője, Giorgia Meloni, egyúttal bejelentette, hogy pártja listavezetője lesz a júniusi európai parlamenti választásokon.