Itt az októberi telihold: Váratlan fordulatot hoz 3 csillagjegy számára

Ez a három csillagjegy komoly változáson megy keresztül a következő időszakban.

További olvasott hírek
Menczer Tamás: Ha nem csökkennek az üzemanyagok árai, a kormány megteszi a szükséges lépéseket – videó

BORSONLINE Fontos bejelentést tett Menczer Tamás.

Miniszteri elismerést kapott Gartner Walter, tiszteletbeli elnök

BAON Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter és Böröndi Gábor honvéd vezérkari főnök elismerésben részesítette Gartner Waltert a napokban a ballószögi Aranykor Idősek Otthonában.

Alapjogokért Központ: létrejött a nemzeti erők nemzetközi összefogása

KEMMA Minden eddiginél sikeresebb CPAC Hungaryt zárt az Alapjogokért Központ: a harmadik konzervatív dzsemborin létrejött a békepárti, antiglobalista erők koalíciója, így a választásoknak már erőit egyesítve veselkedik neki a nemzetközi jobboldal Európától Amerikáig - írta az Alapjogokért Központ az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében.

Aszfaltozás miatt zárva

ZAOL Amint arról a napokban beszámoltunk, Zalaegerszegen a Mérleg tér átépítésével kapcsolatos aszfaltozás miatt csütörtökön egy napra lezárták a Budai Nagy Antal utcai parkolót a forgalom elől. Pezzetta Umberto ezeket a munkálatokat örökítette meg felvételén. 

Adománycsomaggal segíti a családokat az Egyszülős Központ

BAMA Az Egyszülős Központ áprilisban és májusban összesen 10 millió forint értékű tisztítószer-, tisztálkodószer- és élelmiszer-adománnyal támogat egyszülős családokat - közölte a szervezet pénteken az MTI-vel.

Alapjogokért Központ: létrejött a nemzeti erők nemzetközi összefogása

VAOL Minden eddiginél sikeresebb CPAC Hungaryt zárt az Alapjogokért Központ: a harmadik konzervatív dzsemborin létrejött a békepárti, antiglobalista erők koalíciója, így a választásoknak már erőit egyesítve veselkedik neki a nemzetközi jobboldal Európától Amerikáig - írta az Alapjogokért Központ az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében.

Videó: Ismerjük meg Fejér településeit! – Mány

FEOL Közeledik a 2024-es helyhatósági választás, ami aktuálissá teszi, hogy miként vélekednek emberek a saját településükről, kicsit jobban megismerjük környezetünket. Ezért június 9-ig minden nap bemutatunk egy vármegyei települést. 1082-ből származik az első, „Man”-t említő oklevél, amelyben Szent László király a veszprémi püspökség alá rendelte a települést pusztáival – Szentjánossal és Örssel – együtt. Noha a terület jóval régebb óta lakott, fennállását innentől számítják. Idén tehát 940 éves a település.

Brutális karambol történt, megbénult a tömegközlekedés a fővárosban

BORSONLINE Óriási káosz alakult ki a fővárosban.

Fáklyás felvonulással köszöntek el a ballagók Gyöngyöstől + fotók, videó

HEOL A végzős középiskolások hagyományos sétát tesznek búcsúzóul a mátraalji város központjában. A fáklyás felvonulást zenés programok követték.

Már az első félidő dönthet a végeredményéről Gyöngyösön

SONLINE Az FTC-Green Collect elleni döntetlen után újabb komoly kihívás előtt a HSA NEKA, mely – a Telekom Veszprémmel párban – a legjobb formában lévő, utóbbi öt bajnokiját megnyerő, ötödik helyért küzdő HE-DO B. Braun Gyöngyös otthonában lép pályára szombaton, 18:00 órakor. Hazai pályán mindössze háromszor kaptak ki a hevesiek, óriási meglepetés lenne a balatoni pontszerzés.

Olvasónk szerint nem csoda a kosz a buszon

BAMA Felháborítónak tartom, hogy valaki úgy gondolja, a kutyája nyugodtan utazhat a busz ülésén, írta olavsónk

A nap legfontosabb hírei egy helyen – 2024. április 26.

BEOL A péntek sem telt eseménytelenül Békésben; nézzük mi-mindenről írtunk 2024. április 26-án.

Alapjogokért Központ: létrejött a nemzeti erők nemzetközi összefogása

BAON Minden eddiginél sikeresebb CPAC Hungaryt zárt az Alapjogokért Központ: a harmadik konzervatív dzsemborin létrejött a békepárti, antiglobalista erők koalíciója, így a választásoknak már erőit egyesítve veselkedik neki a nemzetközi jobboldal Európától Amerikáig - írta az Alapjogokért Központ az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében.

Adománycsomaggal segíti a családokat az Egyszülős Központ

SZOLJON Az Egyszülős Központ áprilisban és májusban összesen 10 millió forint értékű tisztítószer-, tisztálkodószer- és élelmiszer-adománnyal támogat egyszülős családokat - közölte a szervezet pénteken az MTI-vel.

Több száz kilogramm kokaint találtak német üzleteknek kiszállított banános dobozokban

VG  Egyelőre nem világos, hogy mely országból származnak a megtalált csomagok.

Adománycsomaggal segíti a családokat az Egyszülős Központ

BAON Az Egyszülős Központ áprilisban és májusban összesen 10 millió forint értékű tisztítószer-, tisztálkodószer- és élelmiszer-adománnyal támogat egyszülős családokat - közölte a szervezet pénteken az MTI-vel.

Családi délutánt tartottak a kecskeméti Pálmácska Óvodában – galériával, videóval

BAON Vidám hangulat, zene és gyermekkacaj szűrődött ki pénteken délután a Kecskeméti Református Pálmácska Óvoda udvarából, ugyanis családi délutánt rendeztek az óvodásoknak és szüleiknek. A gyerekeknek mesés-bábozós műsorral is kedveskedtek a szervezők.

Sümegi György Tóth Menyhértről írt újabb könyvének bemutatóját tartották a miskei könyvtárban

BAON A Tóth Menyhért-emlékév újabb rendezvényén, a miskei könyvtárban Sümegi György művészettörténész tartott színes, érdekességekben bővelkedő előadást a község nagy alkotója, a posztumusz Kossuth-díjjal elismert Tóth Menyhért festőművész munkásságáról. Az esemény alkalom volt arra, hogy a szakember Tóth Menyhért Levelek, vallomások című, a mesterről írt második könyvét bemutassa.

Adománycsomaggal segíti a családokat az Egyszülős Központ

HEOL Az Egyszülős Központ áprilisban és májusban összesen 10 millió forint értékű tisztítószer-, tisztálkodószer- és élelmiszer-adománnyal támogat egyszülős családokat - közölte a szervezet pénteken az MTI-vel.

1945-ben házasságot kötött párt keresnek Uszódon

BAON Bedi Gyula, Uszód polgármestere érdekes, egyben örömteli eseményre hívta fel a nagyobb nyilvánosság figyelmét a minap. A település vezetője arról ír a közösségi médiás bejegyzésében, hogy újabb „csoda” történt a faluban, egy 1945-ben házasságot kötött, tehát ma úgy közel 100 éves egykori menyasszonyról és vőlegényről szeretnének megtudni közelebbi információkat.

A titokzatos Szabó Zoltánnak akar utalni pénzt a fél ország

VG Az ügybe, úgy tudjuk, a jegybankot is belekeverték.

Fejlesztések Harasztifaluban - 75 millió forintos beruházás valósult meg a vasi kistelepülésen - fotók

VAOL HARASZTIFALU A Magyar Falu Program keretében összességében valamivel több mint 75 millió forintos beruházás valósult meg a Vas vármegyei kistelepülésen.

Adománycsomaggal segíti a családokat az Egyszülős Központ

FEOL Az Egyszülős Központ áprilisban és májusban összesen 10 millió forint értékű tisztítószer-, tisztálkodószer- és élelmiszer-adománnyal támogat egyszülős családokat - közölte a szervezet pénteken az MTI-vel.

Egyre távolabb a dobogós álmok

FEOL Harmadik alkalommal se tudta megverni a Zalaegerszegi TE-t a Puskás Akadémia, miután 1-0-ra kikapott a labdarúgó NB I 30. fordulójának péntek esti nyitómérkőzésén.

Hosszú évek után leköszön a tamási művelődési ház vezetője

TEOL Czink Judit hosszú évek óta sikeresen töltötte be az intézmény vezetői posztját.

Az inka múmiáktól a periklészi Athénba vezetett az útja az EKKE ókortörténészének

HEOL Dr. Bajnok Dániel volt a Heol podcast vendége. Az ókortörténész latinul és ógörögül kutat.

Adománycsomaggal segíti a családokat az Egyszülős Központ

VAOL Az Egyszülős Központ áprilisban és májusban összesen 10 millió forint értékű tisztítószer-, tisztálkodószer- és élelmiszer-adománnyal támogat egyszülős családokat - közölte a szervezet pénteken az MTI-vel.

Az egyetemfoglalás átterjedt Párizsra is

VG A tiltakozások miatt online oktatásra állt át Emmanual Macron alma matere.

Véget ér egy korszak, búcsúzik a Bátaszék SE

TEOL Rangadóval búcsúzik az őcsényi sportteleptől a Bátaszék SE, amely szombaton a Bölcskei SE-t fogadja ideiglenes otthonában.

Adománycsomaggal segíti a családokat az Egyszülős Központ

ZAOL Az Egyszülős Központ áprilisban és májusban összesen 10 millió forint értékű tisztítószer-, tisztálkodószer- és élelmiszer-adománnyal támogat egyszülős családokat - közölte a szervezet pénteken az MTI-vel.

Virágcsokorral köszöntötték a 95 éves Ilonka nénit

SONLINE Mészáros Miklós, Balatonboglár polgármestere 95. születésnapja alkalmából köszöntötte a város egyik legidősebb lakóját, Bárány Józsefnét.

Alapjogokért Központ: létrejött a nemzeti erők nemzetközi összefogása

SZOLJON Minden eddiginél sikeresebb CPAC Hungaryt zárt az Alapjogokért Központ: a harmadik konzervatív dzsemborin létrejött a békepárti, antiglobalista erők koalíciója, így a választásoknak már erőit egyesítve veselkedik neki a nemzetközi jobboldal Európától Amerikáig - írta az Alapjogokért Központ az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében.

A Gyurcsány-Bajnai-korszakért rajong Magyar Péter tanácsadója

RIPOST Szerinte ekkor volt utoljára demokrácia Magyarországon.

Magyarország újra Európa egyik leggyorsabban fejlődő gazdasága lesz - értékelte az S&P lépését az NGM

VG Töretlen a bizalom Magyarországgal szemben: a Standard and Poor’s ismét megerősítette Magyarország adósság-besorolását és továbbra is befektetésre ajánlott kategóriába sorolja hazánkat.

Illegális szemétszedő akciót indított a vármegyei polgárőrség +fotók

KEMMA Vármegyében is elindult a polgárőrség szemétszedő akciója. A megnyitót Tárkányba tartották, majd együtt indultak az illegális szemét nyomába.

Adománycsomaggal segíti a családokat az Egyszülős Központ

DUOL Az Egyszülős Központ áprilisban és májusban összesen 10 millió forint értékű tisztítószer-, tisztálkodószer- és élelmiszer-adománnyal támogat egyszülős családokat - közölte a szervezet pénteken az MTI-vel.

Alapjogokért Központ: létrejött a nemzeti erők nemzetközi összefogása

VEOL Minden eddiginél sikeresebb CPAC Hungaryt zárt az Alapjogokért Központ: a harmadik konzervatív dzsemborin létrejött a békepárti, antiglobalista erők koalíciója, így a választásoknak már erőit egyesítve veselkedik neki a nemzetközi jobboldal Európától Amerikáig - írta az Alapjogokért Központ az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében.

Nyögés hallatszott a Lidl előtti bokorból, ott élvezett a párocska

RIPOST A rendőrség is értesült a légyottról.

Adománycsomaggal segíti a családokat az Egyszülős Központ

TEOL Az Egyszülős Központ áprilisban és májusban összesen 10 millió forint értékű tisztítószer-, tisztálkodószer- és élelmiszer-adománnyal támogat egyszülős családokat - közölte a szervezet pénteken az MTI-vel.

Elemző: Ukrajna harcolni tud, győzni nem

VG Moszkva jobban tudott alkalmazkodni a háborúhoz, mint Kijev.

Több fontos döntés is született a fehérvári közgyűlésen: nem lesz teraszdíj!

FEOL Elismeréseket adtak át, de fontos intézményfejlesztésekről és a teraszdíj elengedéséről is döntött a fehérvári közgyűlés pénteken, a városházán. Elhangzott az is, hogy ismét pályázhatnak a belvárosi épületek a külső felújítás támogatására.

Megfagyott a vér a nagynéni ereiben: egy kísértet állt elé éjjel

RIPOST A síron túlról tért vissza a házba egy gyermek.

Több ezer embert várnak Tatára a júliusi világverseny miatt a nap legfontosabb híreiben

KEMMA Ma is összefoglaltuk nektek a nap legfontosabb, legérdekesebb híreit. Ha feliratkozol hírlevelünkre, egyikről sem fogsz lemaradni!

Cziffra Fesztivál Zalaegerszegen

ZAOL Pély Barna és Bakó István koncertjével kezdődött csütörtökön Zalaegerszegen, a Korona Szalonban a háromnapos Cziffra Fesztivál. Pénteken a Városi Hangverseny- és Kiállítóteremben Balázs János Kossuth- és Liszt-díjas zongoraművész tartott mesterkurzust a megye zeneiskolásainak.

Átadták a Véső úti sportkomplexumot Szolnokon – a nap legfontosabb hírei egy helyen

SZOLJON Összeszedtük a nap legfontosabb híreit.

Futárcéges módszerrel verték át a futárcég dunaújvárosi alkalmazottját is

DUOL Rendkívül sok az olyan csalások száma, amellyel úgy szerzik meg a csalók a banki adatokat, hogy azt az áldozat gyanútlanul saját maga adja meg nekik.

Unalomba fullad az NB I? Itt vannak a legfontosabb kérdések a bajnokságban

RIPOST A bajnoki cím már eldőlt, a kiesés is borítékolható az NB I-ben.

Digi-Eger: a kilencedik helyért mérkőzhetnek

HEOL A kilencedik helyért játszhat a folytatásban a Digi-Eger férfi csapata, miután a rájátszásban aratott két győzelemmel megnyerte a Szentes elleni párharcot.

Elkezdődött Tapolca tavaszi ünnepe

VEOL Koncertekkel, előadásokkal, gyermekprogramokkal, kiállítókkal nyílt meg a Tapolca Tavasz fesztivál pénteken a Malom-tó partján.

Mosoni pofon a Dunaújvárosnak

FEOL Most sem úszták meg negyven kapott gól alatt a Mosonmagyaróvár ellen.

Márki-Zay Péter Egerben járt

HEOL Fórumot tartott Egerben a Mindenki Magyarországa Néppárt. Márki-Zay Gyurcsányról és Magyar Péterről is beszélt.

Adománycsomaggal segíti a családokat az Egyszülős Központ

VEOL Az Egyszülős Központ áprilisban és májusban összesen 10 millió forint értékű tisztítószer-, tisztálkodószer- és élelmiszer-adománnyal támogat egyszülős családokat - közölte a szervezet pénteken az MTI-vel.

Dua Lipa nem vett fel melltartót, megőrülnek szexi képeiért a férfiak

RIPOST Dua Lipa áttetsző ruhában pózolt.

Adománycsomaggal segíti a családokat az Egyszülős Központ

BEOL Az Egyszülős Központ áprilisban és májusban összesen 10 millió forint értékű tisztítószer-, tisztálkodószer- és élelmiszer-adománnyal támogat egyszülős családokat - közölte a szervezet pénteken az MTI-vel.

"Sokszor elurakodott a káosz" - A Zsákbamacska új évadáról vallott Marics Peti

BORSONLINE Az énekes egy számára teljesen ismeretlen terepen kellett bizonyítania.

Salma Hayek mellvillantós fotója láttán rájössz, hogy a színésznő nem öregedett 15 éve - Szexi fotó!

BORSONLINE A színésznő egy 15 éves fotóját mutatta meg a nagyvilágnak.

„Sosem volt allergiás" – éjjel rohant a mentő a magyar tinilányért, rejtélyes tüneteket okozott az eper

BORSONLINE A lány édesanyja számolt be a történtekről.

Mentőautó karambolozott Budapesten, többen megsérültek, köztük egy gyermek

BORSONLINE Egy embert súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba.

Alapjogokért Központ: létrejött a nemzeti erők nemzetközi összefogása

BEOL Minden eddiginél sikeresebb CPAC Hungaryt zárt az Alapjogokért Központ: a harmadik konzervatív dzsemborin létrejött a békepárti, antiglobalista erők koalíciója, így a választásoknak már erőit egyesítve veselkedik neki a nemzetközi jobboldal Európától Amerikáig - írta az Alapjogokért Központ az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében.

A Dunaferr-iskola ipari gépészei mindent vittek

FEOL Megtartották a szakmunkás tanulók legnagyobb, legrangosabb országos megmérettetésének, a Szakma Kiváló Tanulója Verseny döntőjét. A területi előválogatókat követően a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum négy tagiskolájának (Dunaferr, Hild, Kereskedelmi és Rudas) húsz diákja jutott be a középdöntőbe, az országos válogatóba. Az elméleti feladatok után itt már a gyakorlati tudásukról adtak számot a fiatalok a zsűri előtt. A válogatókat követően alakult ki, hogy a különböző szakmákban kik jutottak döntőbe. – írja társoldalunk a duol.hu.

Adománycsomaggal segíti a családokat az Egyszülős Központ

SONLINE Az Egyszülős Központ áprilisban és májusban összesen 10 millió forint értékű tisztítószer-, tisztálkodószer- és élelmiszer-adománnyal támogat egyszülős családokat - közölte a szervezet pénteken az MTI-vel.

Az S&P nem változtatott Magyarország adósbesorolásán

VG Maradt a BBB mínusz.

Előrelépés a külvárosban talált, feldarabolt holttest ügyében: nagyot lendült az ügy

BORSONLINE Az esettel kapcsolatban megtörtént a feltételezett gyilkosok letartóztatása.

„Mintha egy alak lett volna a sarokban” - elhagyatott szellemkastélyban jártak a magyar felfedezők

BORSONLINE Hátborzongató dolgokat tapasztaltak.

Ezt a 12 új előadást mutatja be a Pécsi Nemzeti Színház 2024/2025-ös évadában - galéria

BAMA Az új évad előadásainak kihirdetésére a szokásosnál korábban került sor. A Pécsi Nemzeti Színház 2024/2025-ös premierjeit ezúttal is erkélykoncert keretén belül ismertette a publikummal Lipics Zsolt igazgató. A felhozatal idén is sokrétűnek ígérkezik: egy régi sikerdarab folytatása érkezik, lesz tánc, zene és vígjáték, de a friss Kossuth-díjas Visky András drámáját is műsorra tűzik.

Szombaton a helyiek tehetik tisztábbá Lajoskomárom utcáit!

FEOL Ebben az évben is bekapcsolódott az országosan meghirdetett Teszedd programhoz Lajoskomárom. Aki szeretne csatlakozni, az megteheti!

Elrajtolt a Komáromi Napok, repültek a lufik, játszottak a fúvósok +fotók, videó

KEMMA Ismét elrajtolt a Komáromi Napok programsorozat. Jövő szerdáig színes programokkal várják az érdeklődőket a Duna mindkét oldalán.

Igencsak megasszonyosodott Debreczeni Zita – fotó

BORSONLINE A negyvenéves családanyát egyáltalán nem zavarja, hogy a szülés óta teljesen átalakult a teste.

Elmeállapota miatt felmentették azt a férfit, aki megölte a szüleit Sopronban

BORSONLINE Kóros elmeállapota miatt felmentette az emberölés vádja alól az első fokon eljáró Győri Törvényszék azt a férfit, aki tavaly novemberben megölte a szüleit Sopronban, s elrendelte a vádlott határozatlan idejű kényszergyógykezelését - tájékoztatta a törvényszék szóvivője csütörtökön az MTI-t.

Fantasztikus áttörés: egy új gyógyszer semlegesítette a koronavírus összes variánsát

BORSONLINE A szer laboratóriumi körülmények között kiválóan teljesített.

Idén egészen máshogy alakul Kis Grófo húsvétja, megszólalt a Bulibáró

BORSONLINE Az énekes megfogadta: biztos nem eszi degeszre magát az ünnep alatt.

Kiderült, mikor helyezik örök nyugalomra Szvoboda Bencét

BORSONLINE A nyilvános temetésen mindenkit szívesen vár a család.

Sajbán gólja döntött, a ZTE itthon tartotta a pontokat

ZAOL Zalaegerszegen kezdődött meg a labdarúgó NB I. 30. fordulója, hiszen pénteken este a ZTE FC a Puskás FC-t fogadta. A találkozón egy gól döntött, amit a ZTE FC szerzett, így itthon tartotta a három pontot.

Fényes repülő tárgy jelent meg a pár autója felett, azóta rémálmok gyötrik őket

RIPOST A legrémisztőbb földönkívüli találkozásban volt részük.

Alapjogokért Központ: létrejött a nemzeti erők nemzetközi összefogása

DUOL Minden eddiginél sikeresebb CPAC Hungaryt zárt az Alapjogokért Központ: a harmadik konzervatív dzsemborin létrejött a békepárti, antiglobalista erők koalíciója, így a választásoknak már erőit egyesítve veselkedik neki a nemzetközi jobboldal Európától Amerikáig - írta az Alapjogokért Központ az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében.

Az egyiknek sikerült, a másiknak nem

FEOL Demeter Bence ott lesz az öttusázók budapesti világkupaversenyének szombati döntőjében, Tamás József viszont „ellőtte” magát.

Alapjogokért Központ: létrejött a nemzeti erők nemzetközi összefogása

HEOL Minden eddiginél sikeresebb CPAC Hungaryt zárt az Alapjogokért Központ: a harmadik konzervatív dzsemborin létrejött a békepárti, antiglobalista erők koalíciója, így a választásoknak már erőit egyesítve veselkedik neki a nemzetközi jobboldal Európától Amerikáig - írta az Alapjogokért Központ az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében.

A kecskeméti Termostar a hosszú távú megoldásokban hisz – galériával

BAON Pénteken rendezték meg Kecskeméten, a Hírös Agórában a távhőszolgáltatás napját a Kecskeméti Termostar Hőszolgáltató Kft. szervezésében.

Antony Blinken a kínai rockzenével is ismerkedett Pekingben

VG Ha már ott járt, vett egy Taylor Swift-albumot is.

Dalolnak, táncolnak, és még verset is mondanak

BAMA Idén is megrendezi a pécsi Nyugdíjasok Egyesülete a Szépkorúak Regionális Tavaszi Kulturális Találkozóját, mely május 9-én 13-17 óra között a PKK Apáczai Művelődési Házban (Pécs, Apáczai Csere János körtér 1.) lesz.

Menczer Tamás: Minden erőnkkel és eszközünkkel védjük a magyar családokat

RIPOST Menczer Tamás felszólította az üzemanyag kereskedőket.

Alapjogokért Központ: létrejött a nemzeti erők nemzetközi összefogása

SONLINE Minden eddiginél sikeresebb CPAC Hungaryt zárt az Alapjogokért Központ: a harmadik konzervatív dzsemborin létrejött a békepárti, antiglobalista erők koalíciója, így a választásoknak már erőit egyesítve veselkedik neki a nemzetközi jobboldal Európától Amerikáig - írta az Alapjogokért Központ az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében.

Balatonfüredre utazik a Csurgói KK

SONLINE A K&H férfi kézilabda NB I. 23. fordulójában, szombaton 18.00 órakor a Balatonfüred otthonában szólítják pályára a Csurgói KK gárdáját.

A mesterséges intelligencia megjósolta: ekkor fog kihalni az emberiség

RIPOST A számítógép szimulálta a lehetséges vészhelyzeteket.

Joe Biden kész vitázni Donald Trumppal

VG Ez a legegyértelműbb utalás, hogy lesz elnökjelölti vita.

Mentőautó karambolozott Budapesten, egy gyermek is a sérültek közt van

RIPOST A Király utcánál történt a baleset.

Szabó Franciska összekeverhette az Only Fanset az instával?

BAMA Hihetetlen micsoda videót tett közzé Szabó Franciska!

Itt volt otthon, és legjobban Kőszegen szeretett itthon lenni – Emlékszoba viseli Kristóf Ágota nevét az Írottkő Hotelben - fotók

VAOL Emlékszobát kapott az Írottkő Hotelben Kristóf Ágota francia-magyar író, költő, műfordító. A péntek délutáni avatót a Felsőbbfokú Tanulmányok Intézete (iASK) szervezte, ahol Kristóf Ágota Kutatócsoport működik – műveit kutatják, kulturális jelentőségét és örökségét mutatják be az utókornak.

A 90 éves Föcsök Jánosnét köszöntötték a városházán

FEOL Különleges esemény helyszíne volt a Városháza pénteken délután, itt köszöntötték ugyanis 90. születésnapja alkalmából a maroshegyi Föcsök Jánosnét. Erzsi néni két lányával érkezett a meglepetés találkozóra, melyen Cser-Palkovics András polgármester és Brájer Éva, Maroshegy önkormányzati képviselője köszöntötte őt a hagyományos miniszterelnöki gratuláló emléklappal és a város ajándékaival.

Adománycsomaggal segíti a családokat az Egyszülős Központ

KEMMA Az Egyszülős Központ áprilisban és májusban összesen 10 millió forint értékű tisztítószer-, tisztálkodószer- és élelmiszer-adománnyal támogat egyszülős családokat - közölte a szervezet pénteken az MTI-vel.

Egészségügy: előbb át kell alakítani a rendszert, utána érdemes pénzt önteni bele – interjú a szakállamtitkárral

VG Még csak az átalakítás felénél jár a magyar egészségügy, addig viszont nem is érdemes bele sokkal több pénzt tenni: interjú pénzekről, egy váratlan EU-s szövetségesről és fehér köpenyes istenekről.

Futsal: hatot rúgott Veszprémben a Haladás!

VAOL Az NB I.-es futsalbajnokság felsőházi rájátszásának 9., utolsó előtt fordulójában a Haladás VSE a Veszprém vendégeként aratott magabiztos, 6-1-es győzelmet.

Ismerjük meg Fejér településeit! – Mány

FEOL Közeledik a 2024-es helyhatósági választás, ami aktuálissá teszi, hogy miként vélekednek emberek a saját településükről, kicsit jobban megismerjük környezetünket. Ezért június 9-ig minden nap bemutatunk egy vármegyei települést. 1082-ből származik az első, „Man”-t említő oklevél, amelyben Szent László király a veszprémi püspökség alá rendelte a települést pusztáival – Szentjánossal és Örssel – együtt. Noha a terület jóval régebb óta lakott, fennállását innentől számítják. Idén tehát 940 éves a település.

Eddig négy polgármesterjelöltet vettek nyilvántartásba Salgótarjánban

NOOL Április 20-án, szombaton (hivatalosan is) megkezdődött az európai parlamenti, helyi önkormányzati és nemzetiségi önkormányzati választás kampányidőszaka. Szintén ettől a naptól lehet ajánlásokat gyűjteni az önkormányzati és a nemzetiségi önkormányzati választások vonatkozásában, illetve pártlistát ajánlani az európai parlamenti választásra. Salgótarjánban már több jelöltet is nyilvántartásba vettek, emellett egy kifogás ügyében is határozatot hoztak.

Anyák napi dekoráció érkezett a turisztikai főpályaudvarra - videóval

BEOL Különleges Anyák napi installációt készítettek a Békés vármegyei „Óriástakarós” csoport és Jaminai Horgolda tagjai a Békéscsabai Turisztikai Főpályaudvarra. A különleges, a kisvonatot és az első szerelvényt díszítő dekoráció 335 horgolt virágból és 97 méter azt összekötő horgolt ágból áll. A péntektől látható Anyák napi attrakción tizenöten dolgoztak több héten át.

Megint új autóban látták a TV2 kőgazdag sztárját

RIPOST Kiderült, olyan autót vezet a fiatal, ami sokak álma.

Azt tervezték, hogy Ajka környéki üzletek kifosztásából fognak megélni

VEOL Az Ajkai Járási Ügyészség indítványára letartóztatta a bíróság azt a Győr-Moson-Sopron vármegyei nőt és két férfit, akik a megalapozott gyanú szerint 2024 áprilisában ajkai áruházakat szemeltek ki maguknak, hogy az onnan eltulajdonított árucikkek értékesítéséből éljenek.

Összetört a szíve: holtan találta maga mellett a lelki társát egy fiatal nő

RIPOST A nőt összetörte a veszteség.

Alapjogokért Központ: létrejött a nemzeti erők nemzetközi összefogása

ZAOL Minden eddiginél sikeresebb CPAC Hungaryt zárt az Alapjogokért Központ: a harmadik konzervatív dzsemborin létrejött a békepárti, antiglobalista erők koalíciója, így a választásoknak már erőit egyesítve veselkedik neki a nemzetközi jobboldal Európától Amerikáig - írta az Alapjogokért Központ az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében.

Alapjogokért Központ: létrejött a nemzeti erők nemzetközi összefogása

FEOL Minden eddiginél sikeresebb CPAC Hungaryt zárt az Alapjogokért Központ: a harmadik konzervatív dzsemborin létrejött a békepárti, antiglobalista erők koalíciója, így a választásoknak már erőit egyesítve veselkedik neki a nemzetközi jobboldal Európától Amerikáig - írta az Alapjogokért Központ az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében.

Negyven éve vált várossá Szeghalom - galériával

BEOL Negyven éve nyilvánították várossá Szeghalmot, ennek apropóján szervezett az önkormányzat pénteken ünnepséget a művelődési központban. Macsári József, Szeghalom polgármestere beszélt a múlt mellett a jelenről és a jövőbeli feladatokról, köztük a rövidesen kezdődő beruházásokról is, valamint a szülőföld jelentőségéről.

Küzdenek a vagon tetején áramütést szenvedett egri gimnazista életéért

HEOL A baleset üzemi területen történt, ahova civileknek szigorúan tilos a belépés. A vasúti felsővezetéknek már a megközelítése is életveszélyes.A balesetet szenvedett fiatal fiú életéért küzdenek az orvosok.

Rekordbajnok a Fino Kaposvár!

SONLINE Megvédte címét, s immáron huszadik alkalommal lett magyar bajnok a Fino Kaposvár férfi röplabdacsapata, miután az Extraliga döntőjének negyedik, pénteki mérkőzésén harmadszor is legyőzte a MÁV Előre Foxconn gárdáját.

Adománycsomaggal segíti a családokat az Egyszülős Központ

NOOL Az Egyszülős Központ áprilisban és májusban összesen 10 millió forint értékű tisztítószer-, tisztálkodószer- és élelmiszer-adománnyal támogat egyszülős családokat - közölte a szervezet pénteken az MTI-vel.

Alapjogokért Központ: létrejött a nemzeti erők nemzetközi összefogása

TEOL Minden eddiginél sikeresebb CPAC Hungaryt zárt az Alapjogokért Központ: a harmadik konzervatív dzsemborin létrejött a békepárti, antiglobalista erők koalíciója, így a választásoknak már erőit egyesítve veselkedik neki a nemzetközi jobboldal Európától Amerikáig - írta az Alapjogokért Központ az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében.