Kerékpáros emléktúra Pápán

Kerékpáros emléktúra Pápán Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság 2017. 11. 21., k - 12:53 A Pápai Rendőrkapitányság városi kerékpártúrával emlékezett meg a közlekedési balesetek áldozatairól Pápán.

További olvasott hírek
Alul semmi, bugyi nélkül villant terpeszben a szexi playmate

RIPOST Csak a kalap és egy szűk felső maradt Irynán.

Tokió 2020: az olimpiai faluban is tudják majd kezelni a koronavírusosokat

RIPOST Speciális orvosi központot alakítanak ki a faluban.

23 éve nem tett ilyet a feleségével Tilla

RIPOST A műsorvezető soha nem töltötte még külön ezt a napot a feleségétől. Most ezzel a képpel üzent haza...

Elérzékenyült a próbán Curtis, ma neki énekel a Sztárban Sztár színpadán - Videó

RIPOST Curtis elhunyt édesapjára fog emlékezni a színpadon, így biztos, hogy szem nem marad szárazon.

Új rendőrautó Tapolcán

POLICE Új rendőrautó Tapolcán Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság 2017. 10. 19., cs - 18:02 Az új szolgálati gépjárművel a nehezen megközelíthető szőlővidékes, dombos területeket könnyebben ellenőrzik a körzeti megbízottak.

Holtan találtak egy fogvatartottat

POLICE Holtan találtak egy fogvatartottat Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság 2017. 10. 19., cs - 15:40 A 47 éves férfi természetes halállal hunyt el a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájában. 

Gyalogtúra az együttműködés jegyében

POLICE Gyalogtúra az együttműködés jegyében Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság 2017. 11. 03., p - 12:07 Roma származású diákokat vittek kirándulni a veszprémi rendőrök.

Közlekedési akció Várpalotán

POLICE Közlekedési akció Várpalotán Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság 2017. 10. 19., cs - 13:30 A helyi rendőrkapitányság illetékességi területén és a 8-as számú főúton közlekedőket igazoltatták és ellenőrizték a rendőrök.

Újra felbukkant több helyen is az álmentő

RIPOST A sok szabálytalanságot elkövető, Szent Borbála néven ismert álmentő továbbra is dolgozik, tudta meg a Ripost. A feliratokat leszedte ugyan a VW Crafter típusú autóról, de továbbra sem felel meg a betegszállítás minden feltételének, így változatlanul emberéletekkel játszik.