Két személyautó ütközött össze az 52-es főúton, Kecskeméten

Az 52-es főúton történt a baleset. Az érintett szakaszon teljes útzár van.

További olvasott hírek
Karácsony csak ígérgetett, tétlenkedett, most nincs mivel kampányolnia

VEOL Karácsony Gergely azért kampányol, hogy újabb öt évig lehessen főpolgármester, mint beismerte, a főnökei, Gyurcsányék támogatásával. Hamis ígéretek helyett most azzal próbál szavazatokat szerezni, hogy a többi jelölt kampányát kritizálja, ami nem csoda, mert 2019 óta nem tett szinte semmit – írja a Metropol.

Nem csak magyar állampolgárok szerepelhetnek az EP-listán

VAOL Az Európai Parlament (EP) magyar tagjainak választásán a pártlistákon, arra más európai uniós tagállam állampolgárai is felvehetők, ha van magyarországi lakcímük – közölte az MTI.

Orbán Viktor: Karácsony igazi bűne a rengeteg elszalasztott lehetőség

BAON A fővárosi fideszesek kampányát segítette szombaton Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Karácsony csak ígérgetett, tétlenkedett, most nincs mivel kampányolnia

DUOL Karácsony Gergely azért kampányol, hogy újabb öt évig lehessen főpolgármester, mint beismerte, a főnökei, Gyurcsányék támogatásával. Hamis ígéretek helyett most azzal próbál szavazatokat szerezni, hogy a többi jelölt kampányát kritizálja, ami nem csoda, mert 2019 óta nem tett szinte semmit – írja a Metropol.

Anyák napi séta

ZAOL Zalaegerszegen a Deák térről szombaton 14.15-kor anyák napi séta indul a Tourinform Iroda és a Zalaegerszeg Turizmusáért Egyesület szervezésében. Az Anya csak egy van – édesanyák és híres gyermekeik Zalából című másfél órás programon neves, egerszegi kötődésű családok kevésbé ismert történeteinek nyomába erednek a résztvevők Tódor Tamás idegenvezetésével. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, ez a Tourinform Iroda elérhetőségein tehető meg.

Orbán Viktor: Karácsony igazi bűne a rengeteg elszalasztott lehetőség

BEOL A fővárosi fideszesek kampányát segítette szombaton Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Nem csak magyar állampolgárok szerepelhetnek az EP-listán

VEOL Az Európai Parlament (EP) magyar tagjainak választásán a pártlistákon, arra más európai uniós tagállam állampolgárai is felvehetők, ha van magyarországi lakcímük – közölte az MTI.

Karácsony csak ígérgetett, tétlenkedett, most nincs mivel kampányolnia

TEOL Karácsony Gergely azért kampányol, hogy újabb öt évig lehessen főpolgármester, mint beismerte, a főnökei, Gyurcsányék támogatásával. Hamis ígéretek helyett most azzal próbál szavazatokat szerezni, hogy a többi jelölt kampányát kritizálja, ami nem csoda, mert 2019 óta nem tett szinte semmit – írja a Metropol.

Fantasztikus gyógyereje van a pitypang virágának, mutatjuk, hogyan készítsd el

RIPOST Rengeteg bajra gyógyír ez a sárga virág.

Róma készül a 2025-ös szentévre

SZOLJON Több mint harmincmillió látogató érkezésével számolnak Rómában a 2025-re meghirdetett jubileumi szentévben, ami jelentős infrastrukturális és biztonsági felkészülést igényel – közölte a római főpolgármester az eseménysorozat programjait főbb vonalakban ismertető hétfő esti sajtótájékoztatóján.

Állatorvosi ügyeletek április 27-én Tolnában

TEOL Április 26-án 14 órától 29-én 8 óráig.

Sorsfordító döntésre kényszerül, válaszút előtt áll Marco Rossi sztárja

RIPOST A kérdés: szerződést hosszabbít vagy távozik Sallai Roland?

Nem csak magyar állampolgárok szerepelhetnek az EP-listán

SONLINE Az Európai Parlament (EP) magyar tagjainak választásán a pártlistákon, arra más európai uniós tagállam állampolgárai is felvehetők, ha van magyarországi lakcímük – közölte az MTI.

Boldog névnapot a Zitáknak!

TEOL Boldog névnapot mindenkinek, aki ma ünnepel!

Orbán Viktor: Karácsony igazi bűne a rengeteg elszalasztott lehetőség

BAMA A fővárosi fideszesek kampányát segítette szombaton Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Erdogan bírálta az amerikai egyetemi tüntetőkkel történteket

RIPOST Szerinte ez így nem szólásszabadság.

A szupergazdagok célkeresztjébe került a párizsi olimpia

VG Már kaphatók luxuscsomagok, amelyek exkluzív hozzáférést biztosítanak az ötkarikás játékok sporteseményeihez.

Orbán Viktor: Karácsony igazi bűne a rengeteg elszalasztott lehetőség

KEMMA A fővárosi fideszesek kampányát segítette szombaton Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Karácsony csak ígérgetett, tétlenkedett, most nincs mivel kampányolnia

SONLINE Karácsony Gergely azért kampányol, hogy újabb öt évig lehessen főpolgármester, mint beismerte, a főnökei, Gyurcsányék támogatásával. Hamis ígéretek helyett most azzal próbál szavazatokat szerezni, hogy a többi jelölt kampányát kritizálja, ami nem csoda, mert 2019 óta nem tett szinte semmit – írja a Metropol.

Nem csak magyar állampolgárok szerepelhetnek az EP-listán

KEMMA Az Európai Parlament (EP) magyar tagjainak választásán a pártlistákon, arra más európai uniós tagállam állampolgárai is felvehetők, ha van magyarországi lakcímük – közölte az MTI.

Alighogy elutazott Kínából az amerikai külügyminiszter, újra vadászgépek jelentek meg Tajvan körül

VG Tizenkét kínai repülőgép kelt át a Tajvani-szoros középvonalán.

Kötelező házi feladat

FEOL A sereghajtó ellen lépnek pályára az Alba Fehérvár KC kézilabdás lányai.

Szőnyi Afrika-vadásszal érkezett hazánkba a matuzsálemi kort megért afrikai bagoly

KEMMA A szőnyi születésű Nagy Endrének nemrégiben állítottak emléktáblát Komáromban. Kiderült az is, az Afrika-vadász Tanzániából egy különleges baglyot is hazahozott, aki 1988 óta él a Balatonedericsi Afrika Múzeum és Állatkertben, amelyet Nagy Endre alapított.

Két gyermek és egy felnőtt sérült a Kövestető közelében történt balesetben

BAMA Információink szerint baleset történt történt szombat délelőtt Baranyában, Kövestető és Komló között. Olvasónk tájékoztatása szerint egyik sávon sem lehetett haladni az érintett útszakaszon, hatalmas sor alakult ki.

Orbán Viktor: Karácsony igazi bűne a rengeteg elszalasztott lehetőség

SZOLJON A fővárosi fideszesek kampányát segítette szombaton Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Délen változhat a legjobb három csapat sorrendje

KEMMA Izgalmas fordulót hozhat a hétvégi meccsdömping. A Megye III déli divíziójában a második hely sorsa is kritikus.

Trump számára nincs rossz reklám

VG A volt republikánus elnök akkora médiafigyelemmel rendelkezik, mint talán soha egy elnökjelölt sem.

Karácsony csak ígérgetett, tétlenkedett, most nincs mivel kampányolnia

ZAOL Karácsony Gergely azért kampányol, hogy újabb öt évig lehessen főpolgármester, mint beismerte, a főnökei, Gyurcsányék támogatásával. Hamis ígéretek helyett most azzal próbál szavazatokat szerezni, hogy a többi jelölt kampányát kritizálja, ami nem csoda, mert 2019 óta nem tett szinte semmit – írja a Metropol.

Orbán Viktor: Karácsony igazi bűne a rengeteg elszalasztott lehetőség

TEOL A fővárosi fideszesek kampányát segítette szombaton Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Karácsony csak ígérgetett, tétlenkedett, most nincs mivel kampányolnia

BAMA Karácsony Gergely azért kampányol, hogy újabb öt évig lehessen főpolgármester, mint beismerte, a főnökei, Gyurcsányék támogatásával. Hamis ígéretek helyett most azzal próbál szavazatokat szerezni, hogy a többi jelölt kampányát kritizálja, ami nem csoda, mert 2019 óta nem tett szinte semmit – írja a Metropol.

Nem csak magyar állampolgárok szerepelhetnek az EP-listán

SZOLJON Az Európai Parlament (EP) magyar tagjainak választásán a pártlistákon, arra más európai uniós tagállam állampolgárai is felvehetők, ha van magyarországi lakcímük – közölte az MTI.

Furcsán nyilatkozott a Gyurcsányékkal való együttműködésről Karácsony Gergely – videó

VG A főpolgármester szerint ő javasolta a DK-nak az előrehozott választások követelését, ám mindjárt helyesbített is.

Elek Ferenc elárulta, mi lenne a legfontosabb a jelenlegi háborús helyzetben (videó)

HEOL A Svenk legfrissebb adásában Elek Ferenc mesélt pályája meghatározó filmszerepeiről, kedvenc mozgóképes alkotásairól, illetve legutóbbi filmélményéről, ami különösen meghatotta a Katona József Színház oszlopos tagját. A színész elárult, hogy bár imádja a vígjátékokat, szeret nevettetni, és ezekkel a szerepekkel is ki van békülve, óriási lehetőség volt neki komolyabb szerepekben is megmutatnia magát. A Svenk legújabb adását ma (április 27.) 22.50-kor láthatják a Hír TV műsorán, az ismétlésre holnap reggel 07.30-kor kerül sor.

Fogászati ügyelet április 27-én, szombaton

TEOL Szekszárd, Harc, Sióagárd, Szálka és Őcsény településen lakóhellyel rendelkező betegek részére.

Már érik a magyar szamóca, jó termés várható az idén

TEOL A fűtött és fűtetlen fóliasátrakban már érik a magyar szamóca, május elején a szabadföldi ültetvényeken is megkezdődhet a szüret.

Menczer Tamás: Csak a béke, csak a Fidesz - Videó

RIPOST Gyurcsány Ferenc hírt adott magáról, háborúba sodorná Magyarországot.

Ivartalanító műtéten esett át a Pécsi Állatkert két nagymacska hölgye

BAMA Hosszas mérlegelés után és szakemberekkel történt konzultációt követően úgy döntött a Pécsi Állatkert és Akvárium-Terrárium, hogy Sarat, a perzsa leopárdot és Nonit, az egyik nőstény oroszlánt ivartalanítják – számolt be közösségi oldalán elhatározásáról a Pécs Zoo.

A jósgömbünk a dobogós csapatok győzelmeit mutatja

KEMMA Előzetesen nem várhatóak nagy meglepetések a megye kettő hétvégi fordulójában, de azért láttunk már karón varjút. Főleg az amatőr fociban.

Autónak ütközött egy motor: mentőhelikopter is a helyszínre érkezett

BAMA Információink szerint baleset történt szombaton késő délután Magyaregregy és Komló zobákpusztai településrésze között, a 13-as kilométerszelvénynél. A baleset során személyautónak ütközött egy motorkerékpáros, amelynek következtében a motor az autó alá szorult. 

Róma készül a 2025-ös szentévre

BAMA Több mint harmincmillió látogató érkezésével számolnak Rómában a 2025-re meghirdetett jubileumi szentévben, ami jelentős infrastrukturális és biztonsági felkészülést igényel – közölte a római főpolgármester az eseménysorozat programjait főbb vonalakban ismertető hétfő esti sajtótájékoztatóján.

Róma készül a 2025-ös szentévre

BAON Több mint harmincmillió látogató érkezésével számolnak Rómában a 2025-re meghirdetett jubileumi szentévben, ami jelentős infrastrukturális és biztonsági felkészülést igényel – közölte a római főpolgármester az eseménysorozat programjait főbb vonalakban ismertető hétfő esti sajtótájékoztatóján.

A szülést megkönnyítő technikákkal ismerkedhettek a kecskeméti kismamák

BAON Idén számos újdonsággal készült a Kecskeméti Egészségfejlesztési Iroda csapata, így többek között a kismamák, leendő anyukák és apukák is megtalálhatták a számukra érdekes és értékes foglalkozást.

Róma készül a 2025-ös szentévre

ZAOL Több mint harmincmillió látogató érkezésével számolnak Rómában a 2025-re meghirdetett jubileumi szentévben, ami jelentős infrastrukturális és biztonsági felkészülést igényel – közölte a római főpolgármester az eseménysorozat programjait főbb vonalakban ismertető hétfő esti sajtótájékoztatóján.

Karácsony csak ígérgetett, tétlenkedett, most nincs mivel kampányolnia

FEOL Karácsony Gergely azért kampányol, hogy újabb öt évig lehessen főpolgármester, mint beismerte, a főnökei, Gyurcsányék támogatásával. Hamis ígéretek helyett most azzal próbál szavazatokat szerezni, hogy a többi jelölt kampányát kritizálja, ami nem csoda, mert 2019 óta nem tett szinte semmit – írja a Metropol.

Nem csak magyar állampolgárok szerepelhetnek az EP-listán

BAMA Az Európai Parlament (EP) magyar tagjainak választásán a pártlistákon, arra más európai uniós tagállam állampolgárai is felvehetők, ha van magyarországi lakcímük – közölte az MTI.

Házhoz megy a Zenede - interaktív könnyűzenei ismeretterjesztő koncert és hangszersimogató

SONLINE A Házhoz megy a Zenede könnyűzenei előadássorozat és zenei misszió 2012-ben azzal a céllal jött létre, hogy a 20. század könnyűzenéjének fejlődését mutassa be a blues, swing, beat, soul, rock, pop zenei stílusok érintésével.

Hátulról csapódott az előtte haladóba - Egy ember meghalt az ausztriai balesetben - fotó

VAOL Ráfutásos baleset történt az A4-es osztrák autópályán Göttlesbrunn-Arbesthal közelében kedden este. A balesetben egy 41 éves férfi halt meg.

Karácsony csak ígérgetett, tétlenkedett, most nincs mivel kampányolnia

VAOL Karácsony Gergely azért kampányol, hogy újabb öt évig lehessen főpolgármester, mint beismerte, a főnökei, Gyurcsányék támogatásával. Hamis ígéretek helyett most azzal próbál szavazatokat szerezni, hogy a többi jelölt kampányát kritizálja, ami nem csoda, mert 2019 óta nem tett szinte semmit – írja a Metropol.

Eldördült a rajtpisztoly a szolnoki Tiszaligetben – galériával

SZOLJON Már harmadik alkalommal csatlakozott a Futókörök napjához a vármegyeszékhely, a kilométereket a Tiszaligetben lehet gyűjteni.

Nem csak magyar állampolgárok szerepelhetnek az EP-listán

NOOL Az Európai Parlament (EP) magyar tagjainak választásán a pártlistákon, arra más európai uniós tagállam állampolgárai is felvehetők, ha van magyarországi lakcímük – közölte az MTI.

Karácsony csak ígérgetett, tétlenkedett, most nincs mivel kampányolnia

BAON Karácsony Gergely azért kampányol, hogy újabb öt évig lehessen főpolgármester, mint beismerte, a főnökei, Gyurcsányék támogatásával. Hamis ígéretek helyett most azzal próbál szavazatokat szerezni, hogy a többi jelölt kampányát kritizálja, ami nem csoda, mert 2019 óta nem tett szinte semmit – írja a Metropol.

Nagy az öröm, megérkezett Homokra a várva várt terápiás ló

SZOLJON Hosszú keresgélés után bukkantak rá egy ideálisnak tűnő terápiás lóra a révaysok. Ahogy korábban már beszámoltunk róla, a gyógypedagógiai célú lovagoltatás több mint két évtizeden át működött a homoki Révay György EGYMI-ben, tavaly nyáron viszont az állatuk elpusztult. Jótékonysági bálon gyűjtöttek, hogy újat tudjanak vásárolni.

Hiába könyörög Károly király, Meghan Markle nem viszi a gyermekeit az Egyesült Királyságba

VG A brit uralkodó nagyon szeretné látni az unokáit, de erre valószínűleg nem lesz a közeljövőben lehetősége.

Nem csak magyar állampolgárok szerepelhetnek az EP-listán

ZAOL Az Európai Parlament (EP) magyar tagjainak választásán a pártlistákon, arra más európai uniós tagállam állampolgárai is felvehetők, ha van magyarországi lakcímük – közölte az MTI.

Karácsony csak ígérgetett, tétlenkedett, most nincs mivel kampányolnia

KEMMA Karácsony Gergely azért kampányol, hogy újabb öt évig lehessen főpolgármester, mint beismerte, a főnökei, Gyurcsányék támogatásával. Hamis ígéretek helyett most azzal próbál szavazatokat szerezni, hogy a többi jelölt kampányát kritizálja, ami nem csoda, mert 2019 óta nem tett szinte semmit – írja a Metropol.

Róma készül a 2025-ös szentévre

KEMMA Több mint harmincmillió látogató érkezésével számolnak Rómában a 2025-re meghirdetett jubileumi szentévben, ami jelentős infrastrukturális és biztonsági felkészülést igényel – közölte a római főpolgármester az eseménysorozat programjait főbb vonalakban ismertető hétfő esti sajtótájékoztatóján.

Bruce Willis lányait elképesztően szexi fürdőruhában kapták lencsevégre - Fotó!

BORSONLINE A csajok képén még a legfiatalabb Willis lány is látható.

Nem csak magyar állampolgárok szerepelhetnek az EP-listán

BAON Az Európai Parlament (EP) magyar tagjainak választásán a pártlistákon, arra más európai uniós tagállam állampolgárai is felvehetők, ha van magyarországi lakcímük – közölte az MTI.

Nem csak magyar állampolgárok szerepelhetnek az EP-listán

TEOL Az Európai Parlament (EP) magyar tagjainak választásán a pártlistákon, arra más európai uniós tagállam állampolgárai is felvehetők, ha van magyarországi lakcímük – közölte az MTI.

Karácsony csak ígérgetett, tétlenkedett, most nincs mivel kampányolnia

SZOLJON Karácsony Gergely azért kampányol, hogy újabb öt évig lehessen főpolgármester, mint beismerte, a főnökei, Gyurcsányék támogatásával. Hamis ígéretek helyett most azzal próbál szavazatokat szerezni, hogy a többi jelölt kampányát kritizálja, ami nem csoda, mert 2019 óta nem tett szinte semmit – írja a Metropol.

Róma készül a 2025-ös szentévre

SONLINE Több mint harmincmillió látogató érkezésével számolnak Rómában a 2025-re meghirdetett jubileumi szentévben, ami jelentős infrastrukturális és biztonsági felkészülést igényel – közölte a római főpolgármester az eseménysorozat programjait főbb vonalakban ismertető hétfő esti sajtótájékoztatóján.

Húsz és tizenöt év fegyház emberkereskedelem miatt

TEOL Húsz, illetve tizenöt év fegyház büntetésre ítélte a Szekszárdi Törvényszék apát és fiát.

Az evangélikusok a zöld környezet gondozását gépesítették

BEOL Kardoskúton és Szentetornyán is az evangélikus gyülekezet templomához és gyülekezeti házához nagy, gondozást igénylő terület tartozik. Példás összefogás eredményeként beszereztek egy fűnyíró traktort.

Nem csak magyar állampolgárok szerepelhetnek az EP-listán

FEOL Az Európai Parlament (EP) magyar tagjainak választásán a pártlistákon, arra más európai uniós tagállam állampolgárai is felvehetők, ha van magyarországi lakcímük – közölte az MTI.

Kiterjedt kamillamezők díszítik a Kardoskúti-pusztát

BEOL Idén az átlagosnál korábban kezdtek virágozni a kamillák a Körös-Maros Nemzeti Parkhoz tartozó kardoskúti pusztán. Látványos, ahogyan a sárgásfehér virágmezők követik a mikrodomborzat változásait.

Idegenben kell újra bizonyítani

BAMA Kemény forduló következik a három NB III.-as baranyai labdarúgócsapat számára. Egyfelől a PTE-PEAC, a Mohácsi TE 1888 és a Szentlőrinc SE is idegenben szerepel majd vasárnap, másfelől nem nagyon fér bele a hiba a szereplésbe.

Vitályos Eszter: sorsdöntő választás lesz június 9-én Magyarországon

HEOL Június 9-én sorsdöntő választás lesz Magyarországon, nemcsak helyi polgármestereket és képviselőket, hanem az Európai Parlament tagjait is meg fogjuk választani – mondta a kormányszóvivő szombaton a Fidesz közösségi oldalára feltöltött videójában.

Két és fél hétig feküdt az intenzív osztályon az izsáki édesanya

BAON Marianna, az izsáki édesanya bejárta azt az utat, ahonnan 28 ezer embernek nem sikerült visszatérnie az elmúlt hónapokban. Mariannával izsáki lakásukban beszélgettünk.

Négy ember halt meg az 51-esen történt balesetben

BAON Négy ember életét vesztette abban a balesetben, amely az 51-es főúton történt Apostag közelében vasárnap délután.

Halálra gázolt a vonat egy fiatal lányt Kecskemétnél

BAON Halálra gázolt egy embert a vonat Kecskeméten péntek délelőtt. Nagykőrös és Kecskemét között pótlóbuszok járnak, az autósok pedig forgalomkorlátozásra számíthatnak.

Öt négyzetméteren múlott az orgoványi család boldogsága

BAON A négygyerekes orgoványi Sinkó Tünde azt remélte, hogy végre megvehetik álmaik otthonát, de nem várt nehézségek gördültek a beteljesülés útjába.

Megtalálták a kecskeméti játszótérről eltűnt kislányt

BAON Kecskemét összes járőre kereste az eltűnt gyereket.

Májusban három nagyszabású közösségi szórakoztató program lesz Zalaegerszegen

ZAOL Újjáéled a hajdan népszerű alsóerdei majális, megrendezik a harmadik pünkösdi és prószafesztivált és a vizslaparki gyermeknapot. Májusban három szórakoztató rendezvény kínál kikapcsolódást Zalaegerszegen, melyekről a Keresztury VMK munkatársai és partnerszervezetei gondoskodnak. A részletekről pénteken tartottak sajtótájékoztatót a városházán.

Nem csak magyar állampolgárok szerepelhetnek az EP-listán

HEOL Az Európai Parlament (EP) magyar tagjainak választásán a pártlistákon, arra más európai uniós tagállam állampolgárai is felvehetők, ha van magyarországi lakcímük – közölte az MTI.

Megtörte a csendet Király Viktor a válságba jutott házasságáról - Videó

RIPOST Az énekes elárulta mi segített abban, hogy ne váljanak el.

Egyben vannak, jó előjelekkel utaznak Szombathelyre a szekszárdiak

TEOL Nyugodtan mehet rá a bajnoki hajrára a Szekszárdi WFC – mondta a klub közösségi oldalának Kovács Zsófia.

Oroszország négy ukrán hőerőművet is támadott hajnalban

VG A támadásokban legalább egy ember megsérült.

Nem csak magyar állampolgárok szerepelhetnek az EP-listán

DUOL Az Európai Parlament (EP) magyar tagjainak választásán a pártlistákon, arra más európai uniós tagállam állampolgárai is felvehetők, ha van magyarországi lakcímük – közölte az MTI.

Róma készül a 2025-ös szentévre

BEOL Több mint harmincmillió látogató érkezésével számolnak Rómában a 2025-re meghirdetett jubileumi szentévben, ami jelentős infrastrukturális és biztonsági felkészülést igényel – közölte a római főpolgármester az eseménysorozat programjait főbb vonalakban ismertető hétfő esti sajtótájékoztatóján.

Ez már csak az örömjáték lehet

FEOL A Soroksár otthonába látogat a Fehérvár FC női futballcsapata a Simple Női Liga NB I 20. fordulójában.

Orbán Viktor: Karácsony igazi bűne a rengeteg elszalasztott lehetőség

SONLINE A fővárosi fideszesek kampányát segítette szombaton Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Fontos felismeréseket és komoly fejtörést hoznak a csillagok: erre számíthatsz hétvégén a horoszkópod alapján

BORSONLINE Jó híreink vannak az asztrológia szerelmeseinek.

A brazil jiu-jitsu-a világ leghatékonyabb földharca: Kiss Károly a vendégünk

BEOL Két békéscsabai sportoló, Kiss Károly és Hocz Csaba is fekete övet vehetett át a közelmúltban brazil jiu-jitsuból Sztraka Mihály edzőtől a budapesti Carlson Gracie Team Hungary termében. Ezt a harcművészeti irányzatot Kiss Károly, a békéscsabai Carlson Gracie EW vezetője hozta el Békésbe.

Újabb két gyereket csapott meg az áram a vasútállomáson - küzdenek a kisfiúk életéért

BORSONLINE Rendkívüli hír érkezett.

Négy csillagjegy, akik nagyon hamar dühbe gurulnak

BORSONLINE Nem érdemes kihúzni náluk a gyufát!

Kerámiáztak Bátorban

HEOL Egy üzletlánc támogatásának segítségével szervezett közösségi foglalkozásokat egy bátori egyesület.

Elek Ferenc elárulta, mi lenne a legfontosabb a jelenlegi háborús helyzetben (videó)

ZAOL A Svenk legfrissebb adásában Elek Ferenc mesélt pályája meghatározó filmszerepeiről, kedvenc mozgóképes alkotásairól, illetve legutóbbi filmélményéről, ami különösen meghatotta a Katona József Színház oszlopos tagját. A színész elárult, hogy bár imádja a vígjátékokat, szeret nevettetni, és ezekkel a szerepekkel is ki van békülve, óriási lehetőség volt neki komolyabb szerepekben is megmutatnia magát. A Svenk legújabb adását ma (április 27.) 22.50-kor láthatják a Hír TV műsorán, az ismétlésre holnap reggel 07.30-kor kerül sor.

Babits-kutató, egykori pedagógus emléke előtt tisztelegtek a gimnazisták

KEMMA A lassan évtizedes hagyománynak megfelelően a Dorogi Zsigmondy Vilmos Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Gimnázium tanulói idén is felkeresték az esztergomi Babits-villát, ahol koszorút helyeztek el az intézmény egykori tanára és Babits-kutató, dr. Bodri Ferenc emlékkövénél.

Karácsony csak ígérgetett, tétlenkedett, most nincs mivel kampányolnia

BEOL Karácsony Gergely azért kampányol, hogy újabb öt évig lehessen főpolgármester, mint beismerte, a főnökei, Gyurcsányék támogatásával. Hamis ígéretek helyett most azzal próbál szavazatokat szerezni, hogy a többi jelölt kampányát kritizálja, ami nem csoda, mert 2019 óta nem tett szinte semmit – írja a Metropol.

Hegyen-völgyön: Karancs-medvesi teljesítménytúrán járnak a vállalkozó szelleműek

NOOL A Zöld Út Természetjárók Egyesülete (ZÚTE) szombaton rendezi meg a Karancs-Medves teljesítménytúrát a Karancs-Medves vidékén.

Szétfeszítette aprócska felsőjét Sáfrány Emese hatalmas melle - Fotó

RIPOST Tüzes fotóval jelentkezett be Sáfrány Emese.

Így alakult a Duna és a Tisza vízszintje Bács-Kiskunnál

BAON Cikkünkből megtudhatja, hogyan alakult folyóink vízállása szombatra.

Menczer Tamás: Gyurcsány Ferenc hírt adott magáról

BORSONLINE A pofátlanság netovábbja.

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: Ezért erősítjük a honvédséget

RIPOST Mert békét akarunk.

Megdöbbentő: beszakadt az út egy busz alatt Budapesten - Fotók

RIPOST Szerencsére senki sem sérült meg.

Nyílt napot rendeznek ma a veszprémi Pumi állatmenhelyen

VEOL Mozgalmas és nagyszabású nyílt napon, sok izgalmas programmal és meglepetéssel várják az állatbarát kicsiket és nagyokat Veszprémben ma, a Czink Vivien vezette Állatvédelmi Kompetencia Központban.

Róma készül a 2025-ös szentévre

TEOL Több mint harmincmillió látogató érkezésével számolnak Rómában a 2025-re meghirdetett jubileumi szentévben, ami jelentős infrastrukturális és biztonsági felkészülést igényel – közölte a római főpolgármester az eseménysorozat programjait főbb vonalakban ismertető hétfő esti sajtótájékoztatóján.

Nem csak magyar állampolgárok szerepelhetnek az EP-listán

BEOL Az Európai Parlament (EP) magyar tagjainak választásán a pártlistákon, arra más európai uniós tagállam állampolgárai is felvehetők, ha van magyarországi lakcímük – közölte az MTI.

Újabb részletek derültek ki a rákbeteg III. Károly király állapotáról

RIPOST Közleményt adott ki a Buckingham-palota.

Közel négyszázmillió forintnyi támogatást költhettek Mezőtárkány útjainak felújítására

HEOL A Mezőtárkányban felújított utakat és járdákat adták át ünnepség keretében pénteken délelőtt. Az átadáson részt vett és ünnepi köszöntőt mondott a térség országgyűlési képviselője, dr. Pajtók Gábor. A számos út és járda megújulását hivatalosan is avató eseményt Szőke Olivér, az Egri Gárdonyi Géza Színház művészének zenés előadása tette még ünnepélyesebbé.

Pokolból származó kecskeduda és rituális sárkányégetés

KEMMA Hosszú évek hagyománya Esztergomban a Szent György-napjához tartozó ünnepség.

Karácsony csak ígérgetett, tétlenkedett, most nincs mivel kampányolnia

NOOL Karácsony Gergely azért kampányol, hogy újabb öt évig lehessen főpolgármester, mint beismerte, a főnökei, Gyurcsányék támogatásával. Hamis ígéretek helyett most azzal próbál szavazatokat szerezni, hogy a többi jelölt kampányát kritizálja, ami nem csoda, mert 2019 óta nem tett szinte semmit – írja a Metropol.

Ideiglenes forgalomkorlátozás lesz Orfűn

BAMA Kerékpárverseny miatt ideiglenes forgalomkorlátozás lesz 2024. április 28-án 9 és 13 óra között Orfűn.

Róma készül a 2025-ös szentévre

HEOL Több mint harmincmillió látogató érkezésével számolnak Rómában a 2025-re meghirdetett jubileumi szentévben, ami jelentős infrastrukturális és biztonsági felkészülést igényel – közölte a római főpolgármester az eseménysorozat programjait főbb vonalakban ismertető hétfő esti sajtótájékoztatóján.

Eddig rosszul használtad az olajos flakon letépett kupakját – videó

BORSONLINE Innentől biztos használni fogod őket a konyhában.