Madárinfluenza: feloldották az összes korlátozást

Miután több mint egy hónapja nem mutatták ki a vizsgálatok a madárinfluenza vírusát a hazai baromfiállományban, a Nébih elrendelte a még fennálló megfigyelési körzet feloldását Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében.

További olvasott hírek
Meghalt András Ferenc filmrendező

KEMMA Nyolcvanegy éves korában elhunyt András Ferenc Kossuth- és Balázs Béla-díjas filmrendező, forgatókönyvíró, producer, érdemes művész, a nemzet művésze - jelentette be csütörtökön Szombathelyen Kollarik Tamás, a Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság elnöki főtanácsadója és Lovass Tibor, a Savaria Filmakadémia elnöke a 11. Savaria Filmszemle keretében rendezett médiakonferencián.

Meghalt András Ferenc filmrendező

HEOL Nyolcvanegy éves korában elhunyt András Ferenc Kossuth- és Balázs Béla-díjas filmrendező, forgatókönyvíró, producer, érdemes művész, a nemzet művésze - jelentette be csütörtökön Szombathelyen Kollarik Tamás, a Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság elnöki főtanácsadója és Lovass Tibor, a Savaria Filmakadémia elnöke a 11. Savaria Filmszemle keretében rendezett médiakonferencián.

Meghalt András Ferenc filmrendező

BAON Nyolcvanegy éves korában elhunyt András Ferenc Kossuth- és Balázs Béla-díjas filmrendező, forgatókönyvíró, producer, érdemes művész, a nemzet művésze - jelentette be csütörtökön Szombathelyen Kollarik Tamás, a Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság elnöki főtanácsadója és Lovass Tibor, a Savaria Filmakadémia elnöke a 11. Savaria Filmszemle keretében rendezett médiakonferencián.

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: Szükség van Közép-Európa hangjára

TEOL Napjainkban, amikor a világ számos országa háborús lázban ég, Magyarország számára a legfontosabb a béke - mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter csütörtökön Budapesten, miután megbeszélést folyatott a CEDC (Közép-európai Védelmi Együttműködés) védelmi minisztereivel.

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: Szükség van Közép-Európa hangjára

KEMMA Napjainkban, amikor a világ számos országa háborús lázban ég, Magyarország számára a legfontosabb a béke - mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter csütörtökön Budapesten, miután megbeszélést folyatott a CEDC (Közép-európai Védelmi Együttműködés) védelmi minisztereivel.

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: Szükség van Közép-Európa hangjára

BEOL Napjainkban, amikor a világ számos országa háborús lázban ég, Magyarország számára a legfontosabb a béke - mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter csütörtökön Budapesten, miután megbeszélést folyatott a CEDC (Közép-európai Védelmi Együttműködés) védelmi minisztereivel.

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: Szükség van Közép-Európa hangjára

DUOL Napjainkban, amikor a világ számos országa háborús lázban ég, Magyarország számára a legfontosabb a béke - mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter csütörtökön Budapesten, miután megbeszélést folyatott a CEDC (Közép-európai Védelmi Együttműködés) védelmi minisztereivel.

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: Szükség van Közép-Európa hangjára

ZAOL Napjainkban, amikor a világ számos országa háborús lázban ég, Magyarország számára a legfontosabb a béke - mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter csütörtökön Budapesten, miután megbeszélést folyatott a CEDC (Közép-európai Védelmi Együttműködés) védelmi minisztereivel.

Meghalt András Ferenc filmrendező

NOOL Nyolcvanegy éves korában elhunyt András Ferenc Kossuth- és Balázs Béla-díjas filmrendező, forgatókönyvíró, producer, érdemes művész, a nemzet művésze - jelentette be csütörtökön Szombathelyen Kollarik Tamás, a Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság elnöki főtanácsadója és Lovass Tibor, a Savaria Filmakadémia elnöke a 11. Savaria Filmszemle keretében rendezett médiakonferencián.

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: Szükség van Közép-Európa hangjára

FEOL Napjainkban, amikor a világ számos országa háborús lázban ég, Magyarország számára a legfontosabb a béke - mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter csütörtökön Budapesten, miután megbeszélést folyatott a CEDC (Közép-európai Védelmi Együttműködés) védelmi minisztereivel.

Meghalt András Ferenc filmrendező

SONLINE Nyolcvanegy éves korában elhunyt András Ferenc Kossuth- és Balázs Béla-díjas filmrendező, forgatókönyvíró, producer, érdemes művész, a nemzet művésze - jelentette be csütörtökön Szombathelyen Kollarik Tamás, a Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság elnöki főtanácsadója és Lovass Tibor, a Savaria Filmakadémia elnöke a 11. Savaria Filmszemle keretében rendezett médiakonferencián.

Meghalt András Ferenc filmrendező

ZAOL Nyolcvanegy éves korában elhunyt András Ferenc Kossuth- és Balázs Béla-díjas filmrendező, forgatókönyvíró, producer, érdemes művész, a nemzet művésze - jelentette be csütörtökön Szombathelyen Kollarik Tamás, a Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság elnöki főtanácsadója és Lovass Tibor, a Savaria Filmakadémia elnöke a 11. Savaria Filmszemle keretében rendezett médiakonferencián.

Idén is lesz majális a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban

BAON A kecskeméti majális generációk óta egyet jelent a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban megrendezett május 1-i családi programkavalkáddal. Nem lesz másképp idén sem: május 1-én már délelőttől szeretettel várja a szervező Hírös Sport Nonprofit Kft. a vendégeket Kecskemét kedvenc szabadtéri területén, ahol minden korosztály számára színes programokkal készülnek.

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: Szükség van Közép-Európa hangjára

SONLINE Napjainkban, amikor a világ számos országa háborús lázban ég, Magyarország számára a legfontosabb a béke - mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter csütörtökön Budapesten, miután megbeszélést folyatott a CEDC (Közép-európai Védelmi Együttműködés) védelmi minisztereivel.

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: Szükség van Közép-Európa hangjára

BAMA Napjainkban, amikor a világ számos országa háborús lázban ég, Magyarország számára a legfontosabb a béke - mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter csütörtökön Budapesten, miután megbeszélést folyatott a CEDC (Közép-európai Védelmi Együttműködés) védelmi minisztereivel.

Meghalt András Ferenc filmrendező

DUOL Nyolcvanegy éves korában elhunyt András Ferenc Kossuth- és Balázs Béla-díjas filmrendező, forgatókönyvíró, producer, érdemes művész, a nemzet művésze - jelentette be csütörtökön Szombathelyen Kollarik Tamás, a Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság elnöki főtanácsadója és Lovass Tibor, a Savaria Filmakadémia elnöke a 11. Savaria Filmszemle keretében rendezett médiakonferencián.

Meghalt András Ferenc filmrendező

TEOL Nyolcvanegy éves korában elhunyt András Ferenc Kossuth- és Balázs Béla-díjas filmrendező, forgatókönyvíró, producer, érdemes művész, a nemzet művésze - jelentette be csütörtökön Szombathelyen Kollarik Tamás, a Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság elnöki főtanácsadója és Lovass Tibor, a Savaria Filmakadémia elnöke a 11. Savaria Filmszemle keretében rendezett médiakonferencián.

Meghalt András Ferenc filmrendező

VEOL Nyolcvanegy éves korában elhunyt András Ferenc Kossuth- és Balázs Béla-díjas filmrendező, forgatókönyvíró, producer, érdemes művész, a nemzet művésze - jelentette be csütörtökön Szombathelyen Kollarik Tamás, a Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság elnöki főtanácsadója és Lovass Tibor, a Savaria Filmakadémia elnöke a 11. Savaria Filmszemle keretében rendezett médiakonferencián.

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: Szükség van Közép-Európa hangjára

BAON Napjainkban, amikor a világ számos országa háborús lázban ég, Magyarország számára a legfontosabb a béke - mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter csütörtökön Budapesten, miután megbeszélést folyatott a CEDC (Közép-európai Védelmi Együttműködés) védelmi minisztereivel.

Meghalt András Ferenc filmrendező

VAOL Nyolcvanegy éves korában elhunyt András Ferenc Kossuth- és Balázs Béla-díjas filmrendező, forgatókönyvíró, producer, érdemes művész, a nemzet művésze - jelentette be csütörtökön Szombathelyen Kollarik Tamás, a Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság elnöki főtanácsadója és Lovass Tibor, a Savaria Filmakadémia elnöke a 11. Savaria Filmszemle keretében rendezett médiakonferencián.

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: Szükség van Közép-Európa hangjára

HEOL Napjainkban, amikor a világ számos országa háborús lázban ég, Magyarország számára a legfontosabb a béke - mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter csütörtökön Budapesten, miután megbeszélést folyatott a CEDC (Közép-európai Védelmi Együttműködés) védelmi minisztereivel.

Nébih-tippek az élelmiszerpazarlás ellen

AGROKEP.VG A magyar háztartások 300 ezer tonna élelmiszert pazarolnak el évente, amellyel fél millió ember egy éven keresztül jól tudna lakni. A pazarlás mérséklésére adott tippeket a Nébih.

Fenntarthatóan látnák el a magyar piacot faanyaggal

AGROKEP.VG A szaktárca egyik új megállapodásának célja a természeti erőforrások fenntartható hasznosítása, a hosszú távú ellátásbiztonság, a gazdasági növekedés élénkítése, a vidéki munkahelyek megőrzése és bővítése, ezáltal a leszakadó térségek felzárkózásának elősegítése.

Megugrott tavaly a kocavágások száma

AGROKEP.VG Fordult a trend, 2011 óta először csökkent a szarvasmarha-állomány, élősertésből pedig több mint kétszer annyit importált az ország a múlt év első tizenegy hónapjában, mint amennyit exportált.

Új utakra kényszeríti a világ mezőgazdaságát a háború

AGROKEP.VG Az orosz–ukrán háború felülírta a korábbi környezet- és kílmapolitikai törekvéseket is. Az élelmezési válsággal kapcsolatos félelmek miatt az Európai Unió már engedélyezte az ökológiai célok miatt eddig parlagon hagyott területek hasznosítását. A lehetőséggel a magyar gazdák is élni fognak.

Az áremelkedések éve volt az agrárpiacon – futnak a takarmánydrágulás után az állattenyésztők

AGROKEP.VG A növényi termékek jelentősen drágultak az elmúlt évben, ettől – és a ráfordítási árak emelkedésétől – messze lemaradt az élő állatok felvásárlási árának emelkedése, noha az állattenyésztők költségei rendkívüli mértékben megnőttek.

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: Szükség van Közép-Európa hangjára

SZOLJON Napjainkban, amikor a világ számos országa háborús lázban ég, Magyarország számára a legfontosabb a béke - mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter csütörtökön Budapesten, miután megbeszélést folyatott a CEDC (Közép-európai Védelmi Együttműködés) védelmi minisztereivel.

Most jött: rosszul lett és összeesett egy lány a Budapest Parkban, leállították a Blahalouisiana koncertet

RIPOST Schoblocher Barbara vette észre, hogy rosszul lett.

Meghalt András Ferenc filmrendező

BEOL Nyolcvanegy éves korában elhunyt András Ferenc Kossuth- és Balázs Béla-díjas filmrendező, forgatókönyvíró, producer, érdemes művész, a nemzet művésze - jelentette be csütörtökön Szombathelyen Kollarik Tamás, a Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság elnöki főtanácsadója és Lovass Tibor, a Savaria Filmakadémia elnöke a 11. Savaria Filmszemle keretében rendezett médiakonferencián.

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: Szükség van Közép-Európa hangjára

VAOL Napjainkban, amikor a világ számos országa háborús lázban ég, Magyarország számára a legfontosabb a béke - mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter csütörtökön Budapesten, miután megbeszélést folyatott a CEDC (Közép-európai Védelmi Együttműködés) védelmi minisztereivel.

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: Szükség van Közép-Európa hangjára

NOOL Napjainkban, amikor a világ számos országa háborús lázban ég, Magyarország számára a legfontosabb a béke - mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter csütörtökön Budapesten, miután megbeszélést folyatott a CEDC (Közép-európai Védelmi Együttműködés) védelmi minisztereivel.

Meghalt András Ferenc filmrendező

SZOLJON Nyolcvanegy éves korában elhunyt András Ferenc Kossuth- és Balázs Béla-díjas filmrendező, forgatókönyvíró, producer, érdemes művész, a nemzet művésze - jelentette be csütörtökön Szombathelyen Kollarik Tamás, a Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság elnöki főtanácsadója és Lovass Tibor, a Savaria Filmakadémia elnöke a 11. Savaria Filmszemle keretében rendezett médiakonferencián.

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: Szükség van Közép-Európa hangjára

VEOL Napjainkban, amikor a világ számos országa háborús lázban ég, Magyarország számára a legfontosabb a béke - mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter csütörtökön Budapesten, miután megbeszélést folyatott a CEDC (Közép-európai Védelmi Együttműködés) védelmi minisztereivel.

Meghalt András Ferenc filmrendező

FEOL Nyolcvanegy éves korában elhunyt András Ferenc Kossuth- és Balázs Béla-díjas filmrendező, forgatókönyvíró, producer, érdemes művész, a nemzet művésze - jelentette be csütörtökön Szombathelyen Kollarik Tamás, a Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság elnöki főtanácsadója és Lovass Tibor, a Savaria Filmakadémia elnöke a 11. Savaria Filmszemle keretében rendezett médiakonferencián.

Lukasenka: Megérettek a feltételek a béketárgyalásokra

RIPOST Szerinte a háborúban patthelyzet alakult ki.

Meghalt András Ferenc filmrendező

BAMA Nyolcvanegy éves korában elhunyt András Ferenc Kossuth- és Balázs Béla-díjas filmrendező, forgatókönyvíró, producer, érdemes művész, a nemzet művésze - jelentette be csütörtökön Szombathelyen Kollarik Tamás, a Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság elnöki főtanácsadója és Lovass Tibor, a Savaria Filmakadémia elnöke a 11. Savaria Filmszemle keretében rendezett médiakonferencián.