Mégsem lesz kész időben a vadmadárkórház?

Épülőben a vadmadárkórház új épülete, azonban az önkormányzat nem látja optimistán a kivitelezési munka előrehaladását.

További olvasott hírek
Meghalt András Ferenc filmrendező

SONLINE Nyolcvanegy éves korában elhunyt András Ferenc Kossuth- és Balázs Béla-díjas filmrendező, forgatókönyvíró, producer, érdemes művész, a nemzet művésze - jelentette be csütörtökön Szombathelyen Kollarik Tamás, a Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság elnöki főtanácsadója és Lovass Tibor, a Savaria Filmakadémia elnöke a 11. Savaria Filmszemle keretében rendezett médiakonferencián.

Meghalt András Ferenc filmrendező

KEMMA Nyolcvanegy éves korában elhunyt András Ferenc Kossuth- és Balázs Béla-díjas filmrendező, forgatókönyvíró, producer, érdemes művész, a nemzet művésze - jelentette be csütörtökön Szombathelyen Kollarik Tamás, a Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság elnöki főtanácsadója és Lovass Tibor, a Savaria Filmakadémia elnöke a 11. Savaria Filmszemle keretében rendezett médiakonferencián.

Meghalt András Ferenc filmrendező

TEOL Nyolcvanegy éves korában elhunyt András Ferenc Kossuth- és Balázs Béla-díjas filmrendező, forgatókönyvíró, producer, érdemes művész, a nemzet művésze - jelentette be csütörtökön Szombathelyen Kollarik Tamás, a Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság elnöki főtanácsadója és Lovass Tibor, a Savaria Filmakadémia elnöke a 11. Savaria Filmszemle keretében rendezett médiakonferencián.

Meghalt András Ferenc filmrendező

BAON Nyolcvanegy éves korában elhunyt András Ferenc Kossuth- és Balázs Béla-díjas filmrendező, forgatókönyvíró, producer, érdemes művész, a nemzet művésze - jelentette be csütörtökön Szombathelyen Kollarik Tamás, a Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság elnöki főtanácsadója és Lovass Tibor, a Savaria Filmakadémia elnöke a 11. Savaria Filmszemle keretében rendezett médiakonferencián.

Mi és a Zsiguli. Afit-tapasztalatok és tanácsok

AUTOMOTOR A Ladával szerzett szerviztapasztalatokat először az Autó-Motor 1976/5-ös számában olvashatták.

Közvetlenül az F-150 Raptor ellen megy a Ram 1500 RHO

AUTOMOTOR Az új RAM fokozott terepképességű változatát 548 lóerős soros 6 hengeres biturbóval 70 ezer dollár alatti indulóáron kínálják.

Meghalt András Ferenc filmrendező

BEOL Nyolcvanegy éves korában elhunyt András Ferenc Kossuth- és Balázs Béla-díjas filmrendező, forgatókönyvíró, producer, érdemes művész, a nemzet művésze - jelentette be csütörtökön Szombathelyen Kollarik Tamás, a Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság elnöki főtanácsadója és Lovass Tibor, a Savaria Filmakadémia elnöke a 11. Savaria Filmszemle keretében rendezett médiakonferencián.

Meghalt András Ferenc filmrendező

SZOLJON Nyolcvanegy éves korában elhunyt András Ferenc Kossuth- és Balázs Béla-díjas filmrendező, forgatókönyvíró, producer, érdemes művész, a nemzet művésze - jelentette be csütörtökön Szombathelyen Kollarik Tamás, a Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság elnöki főtanácsadója és Lovass Tibor, a Savaria Filmakadémia elnöke a 11. Savaria Filmszemle keretében rendezett médiakonferencián.

5 méteres luxuszedán lett a kínai Passat

AUTOMOTOR A Pekingi Autószalonon bemutatkozott a FAW-VW által gyártott Magotan, az a lépcsős hátú Passat, amit mi nem kapunk meg. A SAIC-VW által gyártott Passat Pro-ra még várnunk kell egy keveset.

Meghalt András Ferenc filmrendező

HEOL Nyolcvanegy éves korában elhunyt András Ferenc Kossuth- és Balázs Béla-díjas filmrendező, forgatókönyvíró, producer, érdemes művész, a nemzet művésze - jelentette be csütörtökön Szombathelyen Kollarik Tamás, a Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság elnöki főtanácsadója és Lovass Tibor, a Savaria Filmakadémia elnöke a 11. Savaria Filmszemle keretében rendezett médiakonferencián.

Meghalt András Ferenc filmrendező

FEOL Nyolcvanegy éves korában elhunyt András Ferenc Kossuth- és Balázs Béla-díjas filmrendező, forgatókönyvíró, producer, érdemes művész, a nemzet művésze - jelentette be csütörtökön Szombathelyen Kollarik Tamás, a Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság elnöki főtanácsadója és Lovass Tibor, a Savaria Filmakadémia elnöke a 11. Savaria Filmszemle keretében rendezett médiakonferencián.

Meghalt András Ferenc filmrendező

NOOL Nyolcvanegy éves korában elhunyt András Ferenc Kossuth- és Balázs Béla-díjas filmrendező, forgatókönyvíró, producer, érdemes művész, a nemzet művésze - jelentette be csütörtökön Szombathelyen Kollarik Tamás, a Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság elnöki főtanácsadója és Lovass Tibor, a Savaria Filmakadémia elnöke a 11. Savaria Filmszemle keretében rendezett médiakonferencián.

„Mégsem vagyunk megfelelő partnerek...” – drámai döntés született a Házasság első látásra műsorában

BORSONLINE Meg kellett hozniuk a végső döntésüket.

Meghalt András Ferenc filmrendező

VAOL Nyolcvanegy éves korában elhunyt András Ferenc Kossuth- és Balázs Béla-díjas filmrendező, forgatókönyvíró, producer, érdemes művész, a nemzet művésze - jelentette be csütörtökön Szombathelyen Kollarik Tamás, a Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság elnöki főtanácsadója és Lovass Tibor, a Savaria Filmakadémia elnöke a 11. Savaria Filmszemle keretében rendezett médiakonferencián.

Programok, rendezvények Fejér megyében

FEOL Tudja meg, mi történik Fejér megyében – programok, rendezvények, bulik, koncertek, sportesemények. Böngésszen és válogasson!

Programok, rendezvények Fejér megyében

FEOL Tudja meg, mi történik Fejér megyében – programok, rendezvények, bulik, koncertek, sportesemények. Böngésszen és válogasson!

(Breaking) Öngyilkos lett egy ember a Mártírok úti vasúti felüljárón

FEOL

Katonai konvoj szenvedett balesetet az M7-es autópályán Fehérvárnál

FEOL A helyszínre mentőhelikopter is érkezett.

Ezeken a településeken végeznek véletlenszerű koronavírus-teszteket Fejér megyében

FEOL A felvétel időtartama két hét, május 1. és május 14. között kerül végrehajtásra.

Hátsókerékhajtással jön az új Mazda6-os – meg opciós a benzinmotorral

AUTOMOTOR Még az idén piacra dobják a Mazda EZ-6 nevű szedánt, az Arata tanulmány által megelőlegezett szabadidő-autó 2025-ben jön.

Idén is lesz majális a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban

BAON A kecskeméti majális generációk óta egyet jelent a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban megrendezett május 1-i családi programkavalkáddal. Nem lesz másképp idén sem: május 1-én már délelőttől szeretettel várja a szervező Hírös Sport Nonprofit Kft. a vendégeket Kecskemét kedvenc szabadtéri területén, ahol minden korosztály számára színes programokkal készülnek.

Meghalt András Ferenc filmrendező

ZAOL Nyolcvanegy éves korában elhunyt András Ferenc Kossuth- és Balázs Béla-díjas filmrendező, forgatókönyvíró, producer, érdemes művész, a nemzet művésze - jelentette be csütörtökön Szombathelyen Kollarik Tamás, a Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság elnöki főtanácsadója és Lovass Tibor, a Savaria Filmakadémia elnöke a 11. Savaria Filmszemle keretében rendezett médiakonferencián.

Meghalt András Ferenc filmrendező

DUOL Nyolcvanegy éves korában elhunyt András Ferenc Kossuth- és Balázs Béla-díjas filmrendező, forgatókönyvíró, producer, érdemes művész, a nemzet művésze - jelentette be csütörtökön Szombathelyen Kollarik Tamás, a Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság elnöki főtanácsadója és Lovass Tibor, a Savaria Filmakadémia elnöke a 11. Savaria Filmszemle keretében rendezett médiakonferencián.

Meghalt András Ferenc filmrendező

VEOL Nyolcvanegy éves korában elhunyt András Ferenc Kossuth- és Balázs Béla-díjas filmrendező, forgatókönyvíró, producer, érdemes művész, a nemzet művésze - jelentette be csütörtökön Szombathelyen Kollarik Tamás, a Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság elnöki főtanácsadója és Lovass Tibor, a Savaria Filmakadémia elnöke a 11. Savaria Filmszemle keretében rendezett médiakonferencián.

Szabadidő-autó és -kupé testvért kap a Toyota bZ3

AUTOMOTOR A Toyota és a BYD együttműködésében készülő bZ3-as személyautó szabadidő-autó és szabadidő-kupé testvért kap.

Meghalt András Ferenc filmrendező

BAMA Nyolcvanegy éves korában elhunyt András Ferenc Kossuth- és Balázs Béla-díjas filmrendező, forgatókönyvíró, producer, érdemes művész, a nemzet művésze - jelentette be csütörtökön Szombathelyen Kollarik Tamás, a Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság elnöki főtanácsadója és Lovass Tibor, a Savaria Filmakadémia elnöke a 11. Savaria Filmszemle keretében rendezett médiakonferencián.