Mindig van ereje az újrakezdéshez

2009 januárjában többnapos áramszünet volt Zalában és Vas megyében. Az áramkimaradás háztartások ezreinek okozott kellemetlenséget, az érintettek panaszukkal a szolgáltatóhoz fordultak, sok fogyasztó azonban nem kapta meg a kártérítést.

További olvasott hírek
Mindent megmutat, átlátszó fehérneműben vonaglik a tetovált álomnő

RIPOST A melltartó és a bugyi tényleg csak dísz.

Fotókon mutatjuk, mennyi szemetet gyűjtöttek a kaposvári Városligetben az MCC-sek

SONLINE Az MCC is csatlakozott a TeSzedd programhoz, a diákok a kaposvári Városligetben szedték a szemetet.

Megkezdődik a melegedés: sok napsütésre van kilátás a hétvégén

KEMMA Mondjuk, milyen lesz az időjárás szombaton.

Kistraktorok érkeztek Sárvárra

SONLINE Megérkeztek Ságvárra a Magyar Falu Programban elnyert új kistraktorok – számolt be róla közösségi média oldalán Witzmann Mihály, a térség országgyűlési képviselője.

Szombaton már 20 fok köré melegszik a levegő

VEOL A nap első felében több, délután már kevesebb lesz a gomolyfelhő. Egyébként sok napsütésre van kilátás. Elszórtan zápor előfordulhat. 20 fok köré melegszik a levegő - írja országos előrejelzésében a Köpönyeg.

Suzy besokallt: „Nem könnyű évek óta ebben a mókuskerékben lenni”

BORSONLINE Karrierjével és magánéletével zsonglőrködik az énekesnő.

Programok, rendezvények Zala megyében

ZAOL Tudja meg, mi történik Zala megyében – programok, rendezvények, bulik, koncertek, sportesemények. Böngésszen és válogasson!

„Láttam, ahogy az édesanyám öleli a halott öcsémet” – megszólalt a hétfőn elhunyt zalai focista testvére

ZAOL Rettenetes tragédia történt hétfőn este a az andráshidai sportpályán. A Tarr Andráshida SC fiatal játékosa, Hegedüs Viktor Marcell, hirtelen összeesett a pályán, ahol édesanyja és barátnője is jelen volt. A gyors segítség és a mentők megérkezése ellenére a fiú a helyszínen elhunyt.

Apukájának akart vacsorát vinni – fél óra alatt megtalálták az eltűnt ötéves zalai kisfiút

ZAOL Egyedül indult útnak az a zalai kisfiú, akinek kétségbeesett édesanyja hívta a rendőröket hétfőn este. Mint kiderült, a gyerek csak vacsorát szeretett volna vinni dolgozó édesapjának.

Két autó ütközött Zalaegerszeg és Egervár között

ZAOL Összeütközött két személyautó a 74-es főút Zalaegerszeg és Egervár közötti szakaszán, az 55-ös kilométerszelvénynél.

Az asszony a földön, míg beteg férje az ágyban feküdt ellátatlanul – Életet mentettek a baki polgárőrök

ZAOL A figyelmes boltos és a szomszéd, a helyzet komolyságát felismerő polgárőrök, az azonnal reagáló rendőrök nagy valószínűség szerint az életét mentették meg nemrég egy bajba jutott idős, beteg házaspárnak.

Felállították az együtt olvasás hazai rekordját

SONLINE Több mint 2500-an olvastak egyszerre április 23-án délután a könyv világnapja alkalmából a Libri üzleteiben – ezzel új magyarországi rekord született. 

A nap első felében több, délután már kevesebb lesz a gomolyfelhő

ZAOL A köpönyeg.hu közlése szerint, a nap első felében több, délután már kevesebb lesz a gomolyfelhő. Egyébként sok napsütésre van kilátás. Elszórtan zápor előfordulhat. 20 fok köré melegszik a levegő.