NB II: megműtik a Kazincbarcika kapusát és középpályását is

Két kulcsjátékosára már nem számíthat az őszi szezonban a labdarúgó NB II-ben szereplő Kazincbarcika vezetőedzője, Vitelki Zoltán, hiszen a csapatkapitány Takács Pétert és kapus Somodi Bencét is műteni kell – tudta meg a Nemzeti Sport.

További olvasott hírek
Juniorék együtt iskolázták be fiukat

BORSONLINE Jól működik együtt L.L. Junior és volt párja, Hopp Csilla. Lacikának sulit is együtt választottak. A legfőbb szempont az volt, hogy félúton legyen az édesapa és az édesanya otthona között.

MK-döntő: örömünnep Honvéd módra – a finálé legjobb képei

NEMZETISPORT A Budapest Honvéd a Mezőkövesd ellen 2–1-re megnyerte a kupadöntőt a Puskás Aréna első, nézők előtt rendezett tétmeccsén, amelyen természetesen a Nemzeti Sport fotósai is ott voltak. A Szabó Miklós és Török Attila legjobb képeiből összeállított galériánk a képre kattintva elérhető.

MK: Pisont István nyugalmat próbált sugározni – nyilatkozatok

NEMZETISPORT A Budapest Honvéd a Mezőkövesd ellen 2–1-re megnyerte a kupadöntőt, ami után a két csapat vezetőedzője, valamint a győztes gól szerzője is megszólalt.

NB II: a 35. forduló ÉLŐ eredménykövetése!

NEMZETISPORT A labdarúgó NB II 35. fordulójában a listavezető Zalaegerszeg Cegléden lép pályára. A Balmazújváros a Kaposvárt, a Mosonmagyaróvár a Vasast, a Gyirmót FC Győr a Csákvárt fogadja. Figyelje élő eredménykövetőnk segítségével a mérkőzések alakulását!

NB II: a 36. forduló élő eredménykövetése!

NEMZETISPORT A labdarúgó NB II 36. fordulójában a Kaposvár a Vácot, a Gyirmót az ETO-t, a Vasas pedig a Budaörsöt fogadja a feljutásra leginkább aspirálók közül. Figyelje élő eredménykövetésünk segítségével az eredmények alakulását!

NB II: hatalmas veszekedés az öltözőben, a játékosok pakoltak

NEMZETISPORT Nem nyugodtak meg a kedélyek Sopronban: a Nemzeti Sport Online információi szerint az NB II-től már biztosan búcsúzó csapat játékosai továbbra sem kapták meg elmaradt bérüket, sőt pénteken hatalmas veszekedés volt emiatt az öltözőben a labdarúgók és Pöltz Róbert ügyvezető között.

NB II: a 4. forduló ÉLŐ eredménykövetése az NSO-n!

NEMZETISPORT Tizennégy napon belül már a 4. fordulót rendezik a labdarúgó NB II-ben. A vasárnapi programban a tabellát vezető ETO FC Győr, a még veretlen Siófokhoz, a szintén hibátlan Csákvár Balmazújvárosba látogat. Az MTK tévés meccsen a Soroksárt, míg a Vasas az újonc Ajkát látja vendégül. Kísérje figyelemmel a mérkőzések alakulását a Nemzeti Sport Online élő eredménykövetője segítségével, kommenteljen, olvassa el az összefoglalókat, majd mondja el véleményét a találkozókról!

17 évesen az ország legsúlyosabb embere Géza – videó

BORSONLINE 12 XL - ez az a pólóméret, amelyet Rácz Géza visel. A ruha alatt pedig az egész életét megnyomorító súlyfelesleget cipeli, és közben akármennyit eszik, sosem érzi úgy, hogy jóllakott volna.