Összefogással készültek el a baranyai települések húsvéti dekorációi - galéria

A Dunántúli Napló és a bama.hu húsvéti, tavaszváró kezdeményezésének utolsó csokor képét mutatjuk most be kedves olvasóinknak. Nyuszi, virág, tojás és gyönyörű dekorációk itt is akadnak bőven.

További olvasott hírek
Újabb részletek derültek ki a rákbeteg III. Károly király állapotáról

RIPOST Közleményt adott ki a Buckingham-palota.

Nem csak magyar állampolgárok szerepelhetnek az EP-listán

BEOL Az Európai Parlament (EP) magyar tagjainak választásán a pártlistákon, arra más európai uniós tagállam állampolgárai is felvehetők, ha van magyarországi lakcímük – közölte az MTI.

Nem csak magyar állampolgárok szerepelhetnek az EP-listán

DUOL Az Európai Parlament (EP) magyar tagjainak választásán a pártlistákon, arra más európai uniós tagállam állampolgárai is felvehetők, ha van magyarországi lakcímük – közölte az MTI.

Nem csak magyar állampolgárok szerepelhetnek az EP-listán

TEOL Az Európai Parlament (EP) magyar tagjainak választásán a pártlistákon, arra más európai uniós tagállam állampolgárai is felvehetők, ha van magyarországi lakcímük – közölte az MTI.

Elek Ferenc elárulta, mi lenne a legfontosabb a jelenlegi háborús helyzetben (videó)

ZAOL A Svenk legfrissebb adásában Elek Ferenc mesélt pályája meghatározó filmszerepeiről, kedvenc mozgóképes alkotásairól, illetve legutóbbi filmélményéről, ami különösen meghatotta a Katona József Színház oszlopos tagját. A színész elárult, hogy bár imádja a vígjátékokat, szeret nevettetni, és ezekkel a szerepekkel is ki van békülve, óriási lehetőség volt neki komolyabb szerepekben is megmutatnia magát. A Svenk legújabb adását ma (április 27.) 22.50-kor láthatják a Hír TV műsorán, az ismétlésre holnap reggel 07.30-kor kerül sor.

Nem csak magyar állampolgárok szerepelhetnek az EP-listán

BAON Az Európai Parlament (EP) magyar tagjainak választásán a pártlistákon, arra más európai uniós tagállam állampolgárai is felvehetők, ha van magyarországi lakcímük – közölte az MTI.

A Fejér vármegyei mozik szombati műsora

FEOL Székesfehérvár, Cinema City: Abigail: 13.30, 15.45, 18.00, 20.15, 22.30. Artúr, a király: 10.00. Az első ómen: 20.00. Belu – A legbátrabb bálna: 10.00, 14.00. Bogyó és Babóca 6. – Csengettyűk: 10.00. Bonus Trip: 15.15, 19.30. Challengers: 11.40, 14.20, 17.00, 19.40, 22.20. Dűne – Második rész: 15.00. Emma és a fekete jaguár: 10.30. Godzilla x Kong: Az új birodalom: 13.00, 18.10, 21.50. Imádlak utálni: 18.00. Ki hitte volna?: 17.30. Kung Fu Panda 4 (2D): 10.30, 12.30, 14.30, 16.30, 18.30. Kung Fu Panda 4 (3D): 11.00. Maga a pokol: 10.40, 13.00, 15.20, 17.40, 20.00, 22.20. Micimackó: Vér és méz 2: 22.30. Most vagy soha!: 12.15. Polgárháború: 13.00, 17.45, 20.30, 22.30. Semmelweis: 15.15. Spy x Family Code: White: 10.45, 13.00, 15.15, 17.30, 19.45, 22.00. Szellemírtók – A borzongás birodalma: 10.10, 12.30, 14.50, 17.10, 19.30. Szeplőtlen: 21.45. Szunnyadó vérebek: 20.30. Thabo és a Szafari kaland: 12.00. Verseny a győzelemért: 11.15, 15.45, 20.15.

Búzatermés: az aszály miatt gyenge hozamokra számítanak a gazdálkodók

VG Már biztos, hogy a csapadékhiány miatt az előzetesen reméltnél kevesebb gabonát takaríthatnak be a gazdálkodók. Sokan most legalább a búzatermés minőségét próbálják menteni.

Nagy az öröm, megérkezett Homokra a várva várt terápiás ló

SZOLJON Hosszú keresgélés után bukkantak rá egy ideálisnak tűnő terápiás lóra a révaysok. Ahogy korábban már beszámoltunk róla, a gyógypedagógiai célú lovagoltatás több mint két évtizeden át működött a homoki Révay György EGYMI-ben, tavaly nyáron viszont az állatuk elpusztult. Jótékonysági bálon gyűjtöttek, hogy újat tudjanak vásárolni.

A NAV mobilappjában bárki ellenőrizheti adószámláját

BAMA A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) mobilappjában, a NAV-Mobilban bárki egyszerűen ellenőrizheti adószámláját, hogy van-e tartozása, esetleg túlfizetése az adóhivatalnál - közölte a NAV az MTI-vel.

Nem csak magyar állampolgárok szerepelhetnek az EP-listán

VEOL Az Európai Parlament (EP) magyar tagjainak választásán a pártlistákon, arra más európai uniós tagállam állampolgárai is felvehetők, ha van magyarországi lakcímük – közölte az MTI.

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: Ezért erősítjük a honvédséget

RIPOST Mert békét akarunk.

A NAV mobilappjában bárki ellenőrizheti adószámláját

SONLINE A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) mobilappjában, a NAV-Mobilban bárki egyszerűen ellenőrizheti adószámláját, hogy van-e tartozása, esetleg túlfizetése az adóhivatalnál - közölte a NAV az MTI-vel.

Város napja - Ünnepség Nagykanizsán

ZAOL Pénteken délelőtt elkezdődtek az Erzsébet téri programok, vásári forgataggal és színpadi fellépőkkel várták az érdeklődőket. A város napja alkalmából díszközgyűlést is tartottak.

A NAV mobilappjában bárki ellenőrizheti adószámláját

KEMMA A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) mobilappjában, a NAV-Mobilban bárki egyszerűen ellenőrizheti adószámláját, hogy van-e tartozása, esetleg túlfizetése az adóhivatalnál - közölte a NAV az MTI-vel.

Róma készül a 2025-ös szentévre

BAMA Több mint harmincmillió látogató érkezésével számolnak Rómában a 2025-re meghirdetett jubileumi szentévben, ami jelentős infrastrukturális és biztonsági felkészülést igényel – közölte a római főpolgármester az eseménysorozat programjait főbb vonalakban ismertető hétfő esti sajtótájékoztatóján.

Furcsán nyilatkozott a Gyurcsányékkal való együttműködésről Karácsony Gergely – videó

VG A főpolgármester szerint ő javasolta a DK-nak az előrehozott választások követelését, ám mindjárt helyesbített is.

Eddig rosszul használtad az olajos flakon letépett kupakját – videó

BORSONLINE Innentől biztos használni fogod őket a konyhában.

Szentkirályi Alexandra: főpolgármester úréknak sajátos értelmezése van a tisztaságról

FEOL Újabb Kamuméterrel jelentkezett közösségi oldalán a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje.

Róma készül a 2025-ös szentévre

KEMMA Több mint harmincmillió látogató érkezésével számolnak Rómában a 2025-re meghirdetett jubileumi szentévben, ami jelentős infrastrukturális és biztonsági felkészülést igényel – közölte a római főpolgármester az eseménysorozat programjait főbb vonalakban ismertető hétfő esti sajtótájékoztatóján.

A NAV mobilappjában bárki ellenőrizheti adószámláját

SZOLJON A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) mobilappjában, a NAV-Mobilban bárki egyszerűen ellenőrizheti adószámláját, hogy van-e tartozása, esetleg túlfizetése az adóhivatalnál - közölte a NAV az MTI-vel.

Szentkirályi Alexandra: főpolgármester úréknak sajátos értelmezése van a tisztaságról

ZAOL Újabb Kamuméterrel jelentkezett közösségi oldalán a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje.

Sorsfordító döntésre kényszerül, válaszút előtt áll Marco Rossi sztárja

RIPOST A kérdés: szerződést hosszabbít vagy távozik Sallai Roland?

Nem csak magyar állampolgárok szerepelhetnek az EP-listán

FEOL Az Európai Parlament (EP) magyar tagjainak választásán a pártlistákon, arra más európai uniós tagállam állampolgárai is felvehetők, ha van magyarországi lakcímük – közölte az MTI.

Veszélyes kalandokba keveredik útja során a kis bálna

BAMA Hogyha mozis kikapcsolódásra mennénk a gyerekekkel hétvégén, akkor érdemes elgondolkodni a Belu – A legbátrabb bálna című animációsfilmen, amelyet a pécsi Cinema City két alkalommal – 10:00; 14:00 – is vetít április 27-én.

Nem csak magyar állampolgárok szerepelhetnek az EP-listán

BAMA Az Európai Parlament (EP) magyar tagjainak választásán a pártlistákon, arra más európai uniós tagállam állampolgárai is felvehetők, ha van magyarországi lakcímük – közölte az MTI.

Szentkirályi Alexandra: főpolgármester úréknak sajátos értelmezése van a tisztaságról

HEOL Újabb Kamuméterrel jelentkezett közösségi oldalán a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje.

Ezt a védelmi szövetséget Ausztria hívta életre

RIPOST A Közép-európai Védelmi Együttműködés miniszterei Budapesten.

A Dózsa a Kaposvárral kezd a helyosztón

SZOLJON A Szolnoki Dózsa a hatodik helyen zárta az OB I. középszakaszát, így az 5.-8. hely valamelyikét szerezheti meg az idei bajnokságban. Hangay Zoltán csapata a Kaposvár elleni párharccal kezdi a playoffot, amely hivatalosan az egyik fél hetedik megszerzett pontjáig tart.

Fogászati ügyelet április 27-én, szombaton

TEOL Szekszárd, Harc, Sióagárd, Szálka és Őcsény településen lakóhellyel rendelkező betegek részére.

A NAV mobilappjában bárki ellenőrizheti adószámláját

TEOL A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) mobilappjában, a NAV-Mobilban bárki egyszerűen ellenőrizheti adószámláját, hogy van-e tartozása, esetleg túlfizetése az adóhivatalnál - közölte a NAV az MTI-vel.

Labdarúgó NB I.: a 30. forduló jön

VAOL A labdarúgó NB I. hétvégi, 30. fordulója a lapzártánk után véget ért Zalaegerszegi TE–Puskás Akadémia mérkőzéssel kezdődött. Ma Paksi FC– Mezőkövesd-Zsóry (14.30), Diósgyőri VTK–Kecskemét (17.00) és Debreceni VSC–Újpest (19.00) ös - szecsapásra kerül sor. Vasárnap Kisvárda-Master Good–Fehérvár FC (15.15) és MTK Budapest–Ferencvárosi TC összecsapásokkal zárul a bajnoki forduló.

Hegyen-völgyön: Karancs-medvesi teljesítménytúrán járnak a vállalkozó szelleműek

NOOL A Zöld Út Természetjárók Egyesülete (ZÚTE) szombaton rendezi meg a Karancs-Medves teljesítménytúrát a Karancs-Medves vidékén.

Nyílt napot rendeznek ma a veszprémi Pumi állatmenhelyen

VEOL Mozgalmas és nagyszabású nyílt napon, sok izgalmas programmal és meglepetéssel várják az állatbarát kicsiket és nagyokat Veszprémben ma, a Czink Vivien vezette Állatvédelmi Kompetencia Központban.

Róma készül a 2025-ös szentévre

BAON Több mint harmincmillió látogató érkezésével számolnak Rómában a 2025-re meghirdetett jubileumi szentévben, ami jelentős infrastrukturális és biztonsági felkészülést igényel – közölte a római főpolgármester az eseménysorozat programjait főbb vonalakban ismertető hétfő esti sajtótájékoztatóján.

Több kilométeres a torlódás az M1-esen

VAOL Az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, az 56-os Tatabánya Óváros csomópontnál korábban három személyautó ütközött össze. Az 56-os km-nél a sérült járművek már a leállósávon állnak, azonban a több, mint 8 km-es a torlódás csak lassan oszlik. Aki teheti, Tata és Tatabánya között az 1-es főúton tud kerülni - írja az Útinform.

Földes Eszter veszélyes mutatványokat művel a színpadon

TEOL Eszteréket a Cirque du Soleil artistaművésze, Frányó Viktor készíti fel az előadásokra.

A NAV mobilappjában bárki ellenőrizheti adószámláját

BEOL A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) mobilappjában, a NAV-Mobilban bárki egyszerűen ellenőrizheti adószámláját, hogy van-e tartozása, esetleg túlfizetése az adóhivatalnál - közölte a NAV az MTI-vel.

Állatorvosi ügyeletek április 27-én Tolnában

TEOL Április 26-án 14 órától 29-én 8 óráig.

Közel négyszázmillió forintnyi támogatást költhettek Mezőtárkány útjainak felújítására

HEOL A Mezőtárkányban felújított utakat és járdákat adták át ünnepség keretében pénteken délelőtt. Az átadáson részt vett és ünnepi köszöntőt mondott a térség országgyűlési képviselője, dr. Pajtók Gábor. A számos út és járda megújulását hivatalosan is avató eseményt Szőke Olivér, az Egri Gárdonyi Géza Színház művészének zenés előadása tette még ünnepélyesebbé.

Nem csak magyar állampolgárok szerepelhetnek az EP-listán

ZAOL Az Európai Parlament (EP) magyar tagjainak választásán a pártlistákon, arra más európai uniós tagállam állampolgárai is felvehetők, ha van magyarországi lakcímük – közölte az MTI.

Egy monacoi bankszámlára is került a Lánchíd-pénzből?

RIPOST A hídpénz-botrány újabb részletei.

Menczer Tamás: Gyurcsány Ferenc hírt adott magáról

BORSONLINE A pofátlanság netovábbja.

Régiófesztivál

ZAOL Első ízben szervezi meg Vonyarcvashegy önkormányzata a Régiófesztivál – KultúrÉtlap elnevezésű programot, amelyen 35 település mutatkozik be a rendezvénytéren. Szombaton 9.30-tól késő estig kulturális fellépők sokasága, majd retró utcabál szórakoztatja a vendégeket, s közben a részt vevő falvak és városok értékeivel is megismerkedhetnek az érdeklődők.

Márton Gábor szerint eddig is a saját kezükben volt a sorsuk

ZAOL Ha nem is kezdődik új fejezet, de mégis más lesz az utolsó három fordulóban a ZTE FC helyzete, amely pénteki sikerével végleg bebiztosította további tagságát a labdarúgó NB I.-ben. Márton Gábor vezetőedző a Puskás akadémia 1-0-ra történt legyőzése után arról beszélt, hogy végig a saját kezükben volta sorosuk és a folytatásban is így lesz.

Autónak ütközött egy motor: mentőhelikopter is a helyszínre érkezett

BAMA Információink szerint baleset történt szombaton késő délután Magyaregregy és Komló zobákpusztai településrésze között, a 13-as kilométerszelvénynél. A baleset során személyautónak ütközött egy motorkerékpáros, amelynek következtében a motor az autó alá szorult. 

Fontos felismeréseket és komoly fejtörést hoznak a csillagok: erre számíthatsz hétvégén a horoszkópod alapján

BORSONLINE Jó híreink vannak az asztrológia szerelmeseinek.

Szentkirályi Alexandra: főpolgármester úréknak sajátos értelmezése van a tisztaságról

NOOL Újabb Kamuméterrel jelentkezett közösségi oldalán a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje.

Megdöbbentő: beszakadt az út egy busz alatt Budapesten - Fotók

RIPOST Szerencsére senki sem sérült meg.

Egyirányú utca Várpalotán

VEOL A Kastélydomb utcának az Erdődy Pálffy Tamás utca és a Waldstein János utca közötti szakaszán április 17-től egyirányú forgalmi rendet vezettek be.

A zalai mozik szombati műsora

ZAOL ZalaegerszegArt Mozi: 14.00 Érdekvédelmi terület (amerikai-angol-lengyel történelmi dráma); 6.00 Barbie (angol-amerikai vígjáték); 18.00 Szegény párák (amerikai-ír-angol filmdráma); 20.30 Egy zuhanás anatómiája (francia krimi)

Pokolból származó kecskeduda és rituális sárkányégetés

KEMMA Hosszú évek hagyománya Esztergomban a Szent György-napjához tartozó ünnepség.

Szentkirályi Alexandra: főpolgármester úréknak sajátos értelmezése van a tisztaságról

VEOL Újabb Kamuméterrel jelentkezett közösségi oldalán a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje.

Szörnyű baleset miatt zárták le az utat: teherautó karambolozott személyautóval

BORSONLINE Lezárták az utat.

A NAV mobilappjában bárki ellenőrizheti adószámláját

BAON A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) mobilappjában, a NAV-Mobilban bárki egyszerűen ellenőrizheti adószámláját, hogy van-e tartozása, esetleg túlfizetése az adóhivatalnál - közölte a NAV az MTI-vel.

Már érik a magyar szamóca, jó termés várható az idén

TEOL A fűtött és fűtetlen fóliasátrakban már érik a magyar szamóca, május elején a szabadföldi ültetvényeken is megkezdődhet a szüret.

Nem csak magyar állampolgárok szerepelhetnek az EP-listán

NOOL Az Európai Parlament (EP) magyar tagjainak választásán a pártlistákon, arra más európai uniós tagállam állampolgárai is felvehetők, ha van magyarországi lakcímük – közölte az MTI.

Fontos információkat osztunk meg a Tündérszépek versenyről

SZOLJON Ez a hét sem telhetett el Tündérszépek-fotózás nélkül. A minap Kása Mercédesz vetette bele magát a pózolásba Kummer-Gál Kata szolnoki fotóstúdiójában.

A szupergazdagok célkeresztjébe került a párizsi olimpia

VG Már kaphatók luxuscsomagok, amelyek exkluzív hozzáférést biztosítanak az ötkarikás játékok sporteseményeihez.

Ez már csak az örömjáték lehet

FEOL A Soroksár otthonába látogat a Fehérvár FC női futballcsapata a Simple Női Liga NB I 20. fordulójában.

Kiöntötte a lelkét apja öngyilkosságáról a Rossi-csapat ellen készülő sztáredző

BORSONLINE Szívszorító vallomást tett a németek szövetségi kapitánya.

Ivartalanító műtéten esett át a Pécsi Állatkert két nagymacska hölgye

BAMA Hosszas mérlegelés után és szakemberekkel történt konzultációt követően úgy döntött a Pécsi Állatkert és Akvárium-Terrárium, hogy Sarat, a perzsa leopárdot és Nonit, az egyik nőstény oroszlánt ivartalanítják – számolt be közösségi oldalán elhatározásáról a Pécs Zoo.

Róma készül a 2025-ös szentévre

TEOL Több mint harmincmillió látogató érkezésével számolnak Rómában a 2025-re meghirdetett jubileumi szentévben, ami jelentős infrastrukturális és biztonsági felkészülést igényel – közölte a római főpolgármester az eseménysorozat programjait főbb vonalakban ismertető hétfő esti sajtótájékoztatóján.

Anyák napi séta

ZAOL Zalaegerszegen a Deák térről szombaton 14.15-kor anyák napi séta indul a Tourinform Iroda és a Zalaegerszeg Turizmusáért Egyesület szervezésében. Az Anya csak egy van – édesanyák és híres gyermekeik Zalából című másfél órás programon neves, egerszegi kötődésű családok kevésbé ismert történeteinek nyomába erednek a résztvevők Tódor Tamás idegenvezetésével. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, ez a Tourinform Iroda elérhetőségein tehető meg.

Így támadnak a migránsok a magyar rendőrautókra

RIPOST Közel kétszáz(!) alkalommal!

Nem csak magyar állampolgárok szerepelhetnek az EP-listán

HEOL Az Európai Parlament (EP) magyar tagjainak választásán a pártlistákon, arra más európai uniós tagállam állampolgárai is felvehetők, ha van magyarországi lakcímük – közölte az MTI.

Kerámiáztak Bátorban

HEOL Egy üzletlánc támogatásának segítségével szervezett közösségi foglalkozásokat egy bátori egyesület.

„B.meg gyere akkor szólóba, ne kamerázzál” – börtönőrre támadt a komlói erős legény

BAMA A komlói rendőrök egy 26 éves helyi férfit gyanúsítanak a bűncselekmény elkövetésével.

Katasztrófák fenyegetnek, a pécsi tudós előttük jár

BAMA Dr. Kovács János égen és a föld mélyében kutat, apró darabokra szedi a veszélyeket.

Félezer szarvas vonult egy baranyai mellékúton

BAMA Újabb videót kaptunk olvasónktól, Ferenctől. Elmondása szerint egy mellékúton sikerült levideózni a szarvasokat, akik miatt az autósok is megálltak. Íme:

Kilenc rendőrautó érkezett az Árkád elé, ez történt…

BAMA Nem mindennapi készültségben indultak a zsaruk a pécsi belvárosba szerdán kora este.

TEK-es akció zajlik Pécsett: páncélosok, alacsonyan szálló helikopter is felbukkant

BAMA Egyelőre nem kaptunk tájékoztatást arról, hogy mi indokolta a szokatlan járművek baranyai felbukkanását.

Legyél Te is határvadász!

BAMA Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság: Toborzóink továbbra is várják az érdeklődőket.

A Betegszamár Galériában sétálni is lehet a vonalakon

KEMMA Séta a vonalakon címmel nyílt meg Görözdi Lilla képzőművész kiállítása a Bánhidai Alkotóházban. Kakuk Tamás, a Tatabánya Alkotó Művészeiért Alapítvány kuratóriumának elnöke üdvözölte az érdeklődőket, majd Kövesdi Mónika művészettörténész ajánlotta a látogatók figyelmébe a fiatal alkotó különleges képeit.

Nem csak magyar állampolgárok szerepelhetnek az EP-listán

SONLINE Az Európai Parlament (EP) magyar tagjainak választásán a pártlistákon, arra más európai uniós tagállam állampolgárai is felvehetők, ha van magyarországi lakcímük – közölte az MTI.

Ez olvasható ki a szolnoki szennyvízmintákból – mutatjuk az eredményeket!

SZOLJON A 16. héten is vizsgálták a szennyvizet Szolnokon. Mutatjuk az eredményeket.

Kötelező házi feladat

FEOL A sereghajtó ellen lépnek pályára az Alba Fehérvár KC kézilabdás lányai.

Boldog névnapot a Zitáknak!

TEOL Boldog névnapot mindenkinek, aki ma ünnepel!

Szentkirályi Alexandra: főpolgármester úréknak sajátos értelmezése van a tisztaságról

VAOL Újabb Kamuméterrel jelentkezett közösségi oldalán a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje.

Színház, közüzemi ügyeletek, segélyhívók

ZAOL RendezvényekZalaegerszegHevesi Sándor Színház: 19.00 Becsvölgye (Kerekes-bérlet)

Nem csak magyar állampolgárok szerepelhetnek az EP-listán

KEMMA Az Európai Parlament (EP) magyar tagjainak választásán a pártlistákon, arra más európai uniós tagállam állampolgárai is felvehetők, ha van magyarországi lakcímük – közölte az MTI.

Idegenben kell újra bizonyítani

BAMA Kemény forduló következik a három NB III.-as baranyai labdarúgócsapat számára. Egyfelől a PTE-PEAC, a Mohácsi TE 1888 és a Szentlőrinc SE is idegenben szerepel majd vasárnap, másfelől nem nagyon fér bele a hiba a szereplésbe.

Nem csak magyar állampolgárok szerepelhetnek az EP-listán

SZOLJON Az Európai Parlament (EP) magyar tagjainak választásán a pártlistákon, arra más európai uniós tagállam állampolgárai is felvehetők, ha van magyarországi lakcímük – közölte az MTI.

Új szívre van szüksége egy tündéri kerekesszékes kisfiúnak

RIPOST A szülők küzdenek, hogy minél hamarabb megkaphassa a létfontosságú szervet a kisfiuk.

Hátulról csapódott az előtte haladóba - Egy ember meghalt az ausztriai balesetben - fotó

VAOL Ráfutásos baleset történt az A4-es osztrák autópályán Göttlesbrunn-Arbesthal közelében kedden este. A balesetben egy 41 éves férfi halt meg.

Nem csak magyar állampolgárok szerepelhetnek az EP-listán

VAOL Az Európai Parlament (EP) magyar tagjainak választásán a pártlistákon, arra más európai uniós tagállam állampolgárai is felvehetők, ha van magyarországi lakcímük – közölte az MTI.

Róma készül a 2025-ös szentévre

HEOL Több mint harmincmillió látogató érkezésével számolnak Rómában a 2025-re meghirdetett jubileumi szentévben, ami jelentős infrastrukturális és biztonsági felkészülést igényel – közölte a római főpolgármester az eseménysorozat programjait főbb vonalakban ismertető hétfő esti sajtótájékoztatóján.

Házhoz megy a Zenede - interaktív könnyűzenei ismeretterjesztő koncert és hangszersimogató

SONLINE A Házhoz megy a Zenede könnyűzenei előadássorozat és zenei misszió 2012-ben azzal a céllal jött létre, hogy a 20. század könnyűzenéjének fejlődését mutassa be a blues, swing, beat, soul, rock, pop zenei stílusok érintésével.

Programismertető lakossági fórum Körmenden

VAOL Április 30-án, kedden 18 órakor a Batthyány Örökségközpontban, a színház aulájában tart lakossági fórumot dr. Szabó Barna polgármesterjelölt és csapata.

Szentkirályi Alexandra: főpolgármester úréknak sajátos értelmezése van a tisztaságról

DUOL Újabb Kamuméterrel jelentkezett közösségi oldalán a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje.

Gurisatti Gyula lett Dunaújváros díszpolgára

DUOL A Dunaújváros Díszpolgára kitüntető címet idén a többszörös búvárúszó és sporthorgász világbajnokunknak, paralimpikon sportlövőnknek, Gurisatti Gyulának adományozták. A díjátadó ünnepséget, amelyet mindig Dunaújváros várossá nyilvánításának évfordulójához kötik, április 26-án tartották az óvárosi Mondbach–kúriában. A Gurisatti név mára egybeforrt Dunaújváros sporttörténetével. 

Elek Ferenc elárulta, mi lenne a legfontosabb a jelenlegi háborús helyzetben (videó)

HEOL A Svenk legfrissebb adásában Elek Ferenc mesélt pályája meghatározó filmszerepeiről, kedvenc mozgóképes alkotásairól, illetve legutóbbi filmélményéről, ami különösen meghatotta a Katona József Színház oszlopos tagját. A színész elárult, hogy bár imádja a vígjátékokat, szeret nevettetni, és ezekkel a szerepekkel is ki van békülve, óriási lehetőség volt neki komolyabb szerepekben is megmutatnia magát. A Svenk legújabb adását ma (április 27.) 22.50-kor láthatják a Hír TV műsorán, az ismétlésre holnap reggel 07.30-kor kerül sor.

Menczer Tamás: Csak a béke, csak a Fidesz - Videó

RIPOST Gyurcsány Ferenc hírt adott magáról, háborúba sodorná Magyarországot.

Egyben vannak, jó előjelekkel utaznak Szombathelyre a szekszárdiak

TEOL Nyugodtan mehet rá a bajnoki hajrára a Szekszárdi WFC – mondta a klub közösségi oldalának Kovács Zsófia.

Jól szerepeltek a borok a borversenyen, Móron

FEOL Lezajlott a Szent György-heti Vigasságok keretében a Móri Borvidéki Borverseny. A mintaszám nagyjából a megszokott volt, 167, viszont ezt a mennyiséget mindössze 38 termelő adta le, ami a megszokottnál lényegesen alacsonyabb. Kevés oklevél, néhány bronz- és sok ezüstérem született. A negyede aranyérmes lett és egy nagyarany is született.

Kerekasztal Hanauer Árpád pedagógus püspökről

VEOL A 155 éve született Hanauer Árpád István római katolikus váci püspökre, íróra, az Országos Katolikus Tanügyi Tanács elnökére emlékezett a pápai Petőfi Városbarát Egylet.

Róma készül a 2025-ös szentévre

SONLINE Több mint harmincmillió látogató érkezésével számolnak Rómában a 2025-re meghirdetett jubileumi szentévben, ami jelentős infrastrukturális és biztonsági felkészülést igényel – közölte a római főpolgármester az eseménysorozat programjait főbb vonalakban ismertető hétfő esti sajtótájékoztatóján.

A brazil jiu-jitsu-a világ leghatékonyabb földharca: Kiss Károly a vendégünk

BEOL Két békéscsabai sportoló, Kiss Károly és Hocz Csaba is fekete övet vehetett át a közelmúltban brazil jiu-jitsuból Sztraka Mihály edzőtől a budapesti Carlson Gracie Team Hungary termében. Ezt a harcművészeti irányzatot Kiss Károly, a békéscsabai Carlson Gracie EW vezetője hozta el Békésbe.

Így alakult a Duna és a Tisza vízszintje Bács-Kiskunnál

BAON Cikkünkből megtudhatja, hogyan alakult folyóink vízállása szombatra.

Megtörte a csendet Király Viktor a válságba jutott házasságáról - Videó

RIPOST Az énekes elárulta mi segített abban, hogy ne váljanak el.

Oroszország négy ukrán hőerőművet is támadott hajnalban

VG A támadásokban legalább egy ember megsérült.

Róma készül a 2025-ös szentévre

SZOLJON Több mint harmincmillió látogató érkezésével számolnak Rómában a 2025-re meghirdetett jubileumi szentévben, ami jelentős infrastrukturális és biztonsági felkészülést igényel – közölte a római főpolgármester az eseménysorozat programjait főbb vonalakban ismertető hétfő esti sajtótájékoztatóján.

Fantasztikus gyógyereje van a pitypang virágának, mutatjuk, hogyan készítsd el

RIPOST Rengeteg bajra gyógyír ez a sárga virág.

Róma készül a 2025-ös szentévre

ZAOL Több mint harmincmillió látogató érkezésével számolnak Rómában a 2025-re meghirdetett jubileumi szentévben, ami jelentős infrastrukturális és biztonsági felkészülést igényel – közölte a római főpolgármester az eseménysorozat programjait főbb vonalakban ismertető hétfő esti sajtótájékoztatóján.

Róma készül a 2025-ös szentévre

BEOL Több mint harmincmillió látogató érkezésével számolnak Rómában a 2025-re meghirdetett jubileumi szentévben, ami jelentős infrastrukturális és biztonsági felkészülést igényel – közölte a római főpolgármester az eseménysorozat programjait főbb vonalakban ismertető hétfő esti sajtótájékoztatóján.