Segítsünk Xavérnak, fussunk a Pilisben!

Ha minden jól megy kellemes időben, gyönyörű környezetben futhatnak azok, akik indulnak a vasárnapi, Pilisben rendezett jótékonysági futáson, amellyel a háromévesen agyhártyagyulladást kapó Xavérnak szeretnének segíteni a szervezők.

További olvasott hírek
Az Ajka és a Nemesvámos fej fej mellett halad

VEOL Továbbra is fej fej mellett halad a KK Ajka és a Bajnok DSE Nemesvámos a férfi kézilabda NB II északnyugati csoportjának az élén. A BKSE U23 és a VKKFT U23 ugyanazt az eredményt produkálta, gólzáporos meccsen egy találattal maradt alul.

A pánikkeltés keveredik a racionalitással

VG Óvintézkedésekkel és előrelátással reagálnak a magyar gazdasági szereplők a koronavírus néhol már érezhető hatásaira, amelyeket azonban sokan eltúloznak.

Magyar női kézilabda-válogatott – Bő játékoskeretet hirdettek

VEOL Bő keretet hirdetett a március 20. és 22. között rendezendő olimpiai selejtezőre a magyar női kézilabda-válogatott szövetségikapitány-párosa, Elek Gábor és Danyi Gábor.

Elkészült a pihenő az M86-os autóúton, de még nem használható

VAOL Rövidesen pihenőhellyel gazdagodik az M86-os gyorsforgalmi út Vámoscsalád térségében. Bármennyire csábító is a látszólag már elkészült pihenő, egyelőre nem használhatják a közlekedők, ugyanis hivatalosan még nem helyezték forgalomba.

Eltűntek a közmunkások, de maradtak a teendők Nógrád megyében

NOOL Az idén százezer fő alá csökkenhet a közfoglalkoztatottak létszáma híradások szerint hazánkban. Megyénk településein is érezhető a változás, jóval kevesebb és képzetlenebb alkalmazottal kell megoldani a felmerülő feladatokat.

Kábítószerrel kereskedhetett egy lőkösházi család, a rendőrök elfogták őket

BEOL Kábítószerrel és új pszichoaktív anyaggal kereskedő családot fogtak el a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztályának és Közterületi Támogató Alosztályának rendőrei kedden, Lőkösházán.

A trianoni időszakról tartanak előadásokat Pápán

VEOL Trianon 100 ­Históriás Szabadegyetem néven négyalkalmas történelmi előadás-sorozatot indított a Gyermekjóléti Alapítvány a Kékfestő Múzeumban a százéves békediktátumra történő emlékeztetésért.

Együtt farsangoltak kicsik és nagyok Vasalján

VAOL Szombaton délutánra a község önkormányzata összehívta a kicsiket, nagyokat és a felnőtteket egy közös farsangi mulatozásra. Immár harmadszor.

A helyi adózók élmezőnye: Zalaegerszeg negyedszer köszönte meg a támogatást

ZAOL Az elmúlt évben a megyeszékhelyi önkormányzat ötmilliárd forintot szedett be iparűzési adóból, és a legtöbbet fizető huszonöt vállalkozás képviselőit szerdán a Széchenyi téri díszteremben fogadta a város vezetése.

Sokaknak fontos határidő jár le február 29-én

VAOL Akik január elsejével új kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási szerződést kötöttek, azoknak február 29-én éjfélig kell eljuttatniuk az esedékes díjrészleteket régi vagy új biztosítójukhoz.

Váratlan fordulat: Itt kezdhet új életet Terry Black lánya

RIPOST Végre fellélegezhet Terry Black lánya, akinek eddig azzal is számolnia kellett, hogy nevelőapja tavaly szeptemberi halála után intézetbe kerül. A 14 éves Fanni jelenleg Pécsen van gyámjával, Árvai Mónikával, aki mindent megtesz azért, hogy rendeződjön a lány sorsa. Úgy tervezi, hamarosan Magyarországon kezdenek új életet.

A tatabányai cselgáncsozók Oroszlányban és Nagykőrösön is remekeltek

KEMMA A Tatabányai Judo Club cselgáncsozói a nagykőrösi diákolimpián brillíroztak és az oroszlányi Farsang Kupáról is hét éremmel térhettek haza.

Hamvazószerdával megkezdődött a nagyböjti időszak, amely bűnbánatra hív

ZAOL Hamvazószerdával megkezdődött a nagyböjt a katolikus egyházban, szerdán sok helyütt elvégezték a hamvazás szertartását. A szentelt hamuval homlokra rajzolt kereszt bűnbánatra hívja az embert.

Hatalmas keblek, félmeztelenül kéjeleg a bevállalós műsorvezetőnő

RIPOST Olga Loerát egy alkalommal szépségkirálynőnek választották Mexikóban.

Csokipénzükkel segítenek a sárvári Nádasdys diákok a szívbeteg gyermekeken

VAOL Huszonhét hatodikos fogott össze, hogy segítsenek szívbeteg gyermekeken azzal, hogy lemondanak a húsvéti csokipénzükről: felajánlásukkal mobil beteg ellenőrző monitorok beszerzéséhez járultak hozzá.

Megyénkben is egyre öregebb járművekkel közlekednek

VEOL Sok szép kocsi jön-megy körülöttünk a közutakon, és csak úgy csillognak a parkolók az új autóktól, ám a tendencia változatlanul azt mutatja, hogy nagyon sok öreget hozunk be.

Gyerekeikről posztolt a pásztói horroranya élettársa

RIPOST Gyerekeiről osztott meg fényképet a pásztói csecsemőgyilkos élettársa az interneten. Ez azért is különös, mert úgy tudjuk, nem vele élnek gyerekek és a láthatást sem ítélte meg számára a bíróság.

Kiderült, miért nem beszél soha az édesanyjáról Harsányi Levente

RIPOST Sosem gondoltad volna, milyen drámát élt át fiatal korában a csípős humoráról ismert Harsányi Levente! A műsorvezető hosszú ideig nem találkozhatott az édesanyjával a szülei válása miatt, felnőtt korában küzdött meg az elszakadás következményeivel.

Mérséklődött a koronavírus miatti napi halálozások száma Kínában

BORSONLINE Közel egy hónappal ezelőtti szintre mérséklődött az új típusú koronavírus-járvány miatti napi halálozások száma Kínában a csütörtökön közölt adatok szerint.

Idén harmincöt olyan tűzeset volt Vas megyében, amely lakóingatlanokban tett kárt

VAOL Csak hétfőn négy esetben kellett intézkedniük a tűzoltóknak, két esetben épület lángolt. A látszat ellenére nem romlottak a statisztikák.

Koronavírus – Fertőzés esetén az ajkai kórházba kerülnek a betegek

VEOL Nincs koronavírus-gyanús páciens a megyében, amennyiben lesz, az ajkai kórházban kezelik.

Végre kiderült! Kislánya lesz Tatár Csillának

BORSONLINE Tatár Csilla október végén jelentette be a hatalmas örömhírt Facebook-oldalán, miszerint újra várandós. Helló Bébi! Érkezik a kistesó! – írta akkor a műsorvezető. A Story magazin legfrissebb számából pedig kiderült: Tatár Csilla kislányt hord a szíve alatt.

Ez a szexmódszer kihozza a nőkből a vadmacskát a tantrikus oktató szerint

RIPOST Nem csupán a hivatásos táncosnők művelhetik! Szakértők szerint nem árt, ha a hétköznapi nők is kipróbálják, hiszen kész csoda, amit a szexuális étvággyal művel...

Cseppképpont-kiállítást tekinthetnek meg az érdeklődők a pápai Kékfestő Múzeumban

VEOL Mesteri Balázs makrofelvételeiből és Véber Erika pontozó technikával készült alkotásaiból nyílik kiállítás február 29-én szombaton 14 órakor a Kékfestő Múzeumban.

Hadifogságról szóló előadást látogathattak az érdeklődők Veszprémben

VEOL Századik rendezvényét tartotta a napokban a Magyar Vidék Országos 56-os Szervezet.

Versek és novellák is elhangzottak Kollár-Klemencz László zenés estjén Veszprémben

VEOL A Kistehén zenekar frontembereként megismert zenész irodalmi estjén főként szólólemezeiről válogatott dalokat, valamint több novelláját is felolvasta.

Kerek répások faluja Miklósfa a természet ölelésében

ZAOL A horgásztó partján, februárban még szokatlanul meleg napsütésben sétálunk Radics Bálinttal, Nagykanizsa miklósfai városrészének önkormányzati képviselőjével.

Fedett pályás bajnokságok dicséretes eredményekkel

VEOL Újonc, majd egy héttel később serdülő fedett pályás országos bajnokságot rendeztek, melyekről a VEDAC és a Sportolj Velünk SE csapata is elégedetten utazhatott haza.

Nyugdíjasok farsangoltak Ajka-Bakonygyepesen

VEOL Ajka Telt ház előtt zajlott a 19. alkalommal megtartott gyepesi farsang, amelyre Pék Attila, a városrész önkormányzati képviselője hívta meg a nyugdíjasokat.

Ezeket a kerületeket érdemes ma elkerülni a fővárosban

RIPOST Figyelj oda, ha ma útnak indulsz: öt kerületben is formalomkorlátozások lesznek ma Budapesten. Budapesti Rendőr-főkapitányság 2020. 02. 27., cs – 06:00 A mai napon, 2020. február 27-én rendezvény, delegáció és filmforgatás miatt forgalomkorlátozások lesznek Budapest II., V., VI., VIII. és XI. kerületében.

Negyven neves előadó foglalkozott a rudasos diákokkal a Szakmák napján

DUOL Több mint negyven neves előadó részvételével szerdán immáron ötödik alkalommal rendezte meg pályaorientációs szakmai napját a Rudas középiskola.

P85: emelkedők, jövünk!

CSUPASPORT November 3-án kora reggel Csillaghegyről elrajtol Magyarország egyik legnépszerűbb terepversenye, a Piros 85. Cikkükben végigjárjuk a P85 szakaszait.

Jön Nagy László első félmaratoni futása

CSUPASPORT A kiváló kézilabdázó a 34. Wizz Air Budapest Félmaratonon áll rajthoz, és reméli, sikerül megdönteni 18 kilométeres egyéni rekordját. Információk, érdekességek a vasárnapi versenyről.

Fuss, tekerj, túrázz januárban is!

CSUPASPORT Elmúlt az év végi ünnepi időszak, de aki rendszeresen fut vagy túrázik, kizárt, hogy elengedte magát. Ugyanakkor aki újévi fogadalomból kezd el sportolni, íme néhány lehetőség számukra is.

Zöldségekkel töltött cukkini

CSUPASPORT A cukkini nagyon egészséges, tele van tápanyaggal, szénhidrátot viszont alig tartalmaz. Remek fogásokat készíthetsz belőle azokon a napokon, amikor pihenőt tartasz, nem edzel.

Az év élőlényei érkeznek a Szombathelyre, Savaria Múzeumba

VAOL Tudományos ülés és múzeumpedagógiai foglalkozások helyszíne lesz szombaton a Savaria Múzeum.

Harsányi Levente megdöbbentő vallomása: Ötévesen édesapámnak ítélt a bíróság

BORSONLINE Máig nyomot hagyott a műsorvezetőben, hogy szülei elváltak, amikor ő még csak kisfiú volt. Évek teltek el, tinédzserré serdült, mire újra láthatta édesanyját.

Köllő Babett döntést hozott: Elég a babázásból!

BORSONLINE Babett már nem szeretne több gyermeket, pedig két hónappal ezelőttig erősen élt benne az érzés, ismét átélné a várandósság örömét.

Ezeket az utakat kerüld el ma reggel!

RIPOST Az Útinform jelentése szerint az M7-es autópályán és a 6-os főúton történt olyan baleset, ami miatt torlódásra kell számítani.

A hímzőkört is ünnepelték Zalaistvándon

ZAOL Az elmúlt hétvégén nyugdíjas-találkozót rendezett a falu önkormányzata. A programról Kovácsné Fekics Zsuzsa tudósított.

Változékony idő lesz csütörtökön Zala megyében

ZAOL Csütörtökön változékony időre számíthatunk gyakran erősen felhős éggel, futó záporokkal, hózáporokkal.

Természeti, sport- és irodalmi értékekkel is gyarapodott a Vas megyei értéktár

VAOL A sportot, az irodalmat és a természetvédelmet is érintő, összesen tíz tétellel lett gazdagabb a megyei értékek sora a Vas Megyei Értéktár Bizottság döntése alapján, amely ötvenöt javaslatból válogatott.

Legfrissebbek a koronavírusról, ezt mondja Trump

RIPOST Egyáltalán nem elkerülhetetlen, hogy az új koronavírus-járvány széles körben elterjedjen az Egyesült Államokban, ezért nincs ok pánikra – jelentette ki Donald Trump amerikai elnök szerda este a Fehér Házban tartott sajtóértekezletén. A betegség Romániában is megjelent.

Kiderült, erre készül a börtönben a győri késelő diák

RIPOST H. András minden vágya, hogy a rácsok mögött is folytathassa a tanulmányait. A kitűnő tanuló győri diák, aki megkéselte a tanárnőjét, minden nap olvas és sokat tanul a rácsok mögött.

Az Országos Diákparlament szervezőit köszöntötték Székesfehérváron

FEOL Három napon át több mint kétszáz fiatal vendégeskedett Székesfehérváron.

Kínai koronavírus, tudatos pánikkeltés zajlik?

RIPOST Rém- és álhíreket terjesztenek sokan a koronavírussal kapcsolatban, noha Magyarországon szerda estig még egyetlen megbetegedést sem regisztráltak – miközben több tízezren influenzások. Az emberek egymást hülyítik, megrohanták az üzleteket tartós élelmiszerekért. Az olasz kormányfő után Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter is arra hívta fel a figyelmet, hogy megálljt kell parancsolni a pánikkeltésnek.

Itt az előrejelzés: a viharos szél mellé hózápor zúdulhat a nyakunkba

RIPOST A következő napokban marad a borús, csapadékos idő és a levegő is tovább hűl.

Hidegfront érkezik esővel és erős széllel Fejér megyébe

FEOL Székesfehérvár hőmérséklete -1 / 7 fok között alakulhat.

Egy év alatt borult minden Balázs Attila és Fucsovics Márton között

RIPOST 220 helynyi különbség tűnt el: hétfőtől már nem Marci a legelőrébb rangsorolt teniszezőnk. A DK-döntőért együtt, az olimpiáért egymással rivalizálva küzdenek.

Kínában csaknem kilencezer ember állapota súlyos

NOOL Viszont a halálozások száma csökkenő tendenciát mutat.


Notice: Undefined offset: 12 in /var/www/zoe.mediaworks.hu/web/hireim4/frontend/article_view.php on line 348

Notice: Undefined offset: 12 in /var/www/zoe.mediaworks.hu/web/hireim4/frontend/article_view.php on line 348

Notice: Undefined offset: 12 in /var/www/zoe.mediaworks.hu/web/hireim4/frontend/article_view.php on line 350

Notice: Undefined offset: 12 in /var/www/zoe.mediaworks.hu/web/hireim4/frontend/article_view.php on line 351

Notice: Undefined offset: 12 in /var/www/zoe.mediaworks.hu/web/hireim4/frontend/article_view.php on line 355

Notice: Undefined offset: 12 in /var/www/zoe.mediaworks.hu/web/hireim4/frontend/article_view.php on line 355

Notice: Undefined offset: 12 in /var/www/zoe.mediaworks.hu/web/hireim4/frontend/article_view.php on line 355

Notice: Undefined offset: 13 in /var/www/zoe.mediaworks.hu/web/hireim4/frontend/article_view.php on line 348

Notice: Undefined offset: 13 in /var/www/zoe.mediaworks.hu/web/hireim4/frontend/article_view.php on line 348

Notice: Undefined offset: 13 in /var/www/zoe.mediaworks.hu/web/hireim4/frontend/article_view.php on line 350

Notice: Undefined offset: 13 in /var/www/zoe.mediaworks.hu/web/hireim4/frontend/article_view.php on line 351

Notice: Undefined offset: 13 in /var/www/zoe.mediaworks.hu/web/hireim4/frontend/article_view.php on line 355

Notice: Undefined offset: 13 in /var/www/zoe.mediaworks.hu/web/hireim4/frontend/article_view.php on line 355

Notice: Undefined offset: 13 in /var/www/zoe.mediaworks.hu/web/hireim4/frontend/article_view.php on line 355

Notice: Undefined offset: 14 in /var/www/zoe.mediaworks.hu/web/hireim4/frontend/article_view.php on line 348

Notice: Undefined offset: 14 in /var/www/zoe.mediaworks.hu/web/hireim4/frontend/article_view.php on line 348

Notice: Undefined offset: 14 in /var/www/zoe.mediaworks.hu/web/hireim4/frontend/article_view.php on line 350

Notice: Undefined offset: 14 in /var/www/zoe.mediaworks.hu/web/hireim4/frontend/article_view.php on line 351

Notice: Undefined offset: 14 in /var/www/zoe.mediaworks.hu/web/hireim4/frontend/article_view.php on line 355

Notice: Undefined offset: 14 in /var/www/zoe.mediaworks.hu/web/hireim4/frontend/article_view.php on line 355

Notice: Undefined offset: 14 in /var/www/zoe.mediaworks.hu/web/hireim4/frontend/article_view.php on line 355
Legfrissebb

Notice: Undefined offset: 12 in /var/www/zoe.mediaworks.hu/web/hireim4/frontend/article_view.php on line 348

Notice: Undefined offset: 12 in /var/www/zoe.mediaworks.hu/web/hireim4/frontend/article_view.php on line 348

Notice: Undefined offset: 12 in /var/www/zoe.mediaworks.hu/web/hireim4/frontend/article_view.php on line 350

Notice: Undefined offset: 12 in /var/www/zoe.mediaworks.hu/web/hireim4/frontend/article_view.php on line 351

Notice: Undefined offset: 12 in /var/www/zoe.mediaworks.hu/web/hireim4/frontend/article_view.php on line 355

Notice: Undefined offset: 12 in /var/www/zoe.mediaworks.hu/web/hireim4/frontend/article_view.php on line 355

Notice: Undefined offset: 12 in /var/www/zoe.mediaworks.hu/web/hireim4/frontend/article_view.php on line 355

Notice: Undefined offset: 13 in /var/www/zoe.mediaworks.hu/web/hireim4/frontend/article_view.php on line 348

Notice: Undefined offset: 13 in /var/www/zoe.mediaworks.hu/web/hireim4/frontend/article_view.php on line 348

Notice: Undefined offset: 13 in /var/www/zoe.mediaworks.hu/web/hireim4/frontend/article_view.php on line 350

Notice: Undefined offset: 13 in /var/www/zoe.mediaworks.hu/web/hireim4/frontend/article_view.php on line 351

Notice: Undefined offset: 13 in /var/www/zoe.mediaworks.hu/web/hireim4/frontend/article_view.php on line 355

Notice: Undefined offset: 13 in /var/www/zoe.mediaworks.hu/web/hireim4/frontend/article_view.php on line 355

Notice: Undefined offset: 13 in /var/www/zoe.mediaworks.hu/web/hireim4/frontend/article_view.php on line 355

Notice: Undefined offset: 14 in /var/www/zoe.mediaworks.hu/web/hireim4/frontend/article_view.php on line 348

Notice: Undefined offset: 14 in /var/www/zoe.mediaworks.hu/web/hireim4/frontend/article_view.php on line 348

Notice: Undefined offset: 14 in /var/www/zoe.mediaworks.hu/web/hireim4/frontend/article_view.php on line 350

Notice: Undefined offset: 14 in /var/www/zoe.mediaworks.hu/web/hireim4/frontend/article_view.php on line 351

Notice: Undefined offset: 14 in /var/www/zoe.mediaworks.hu/web/hireim4/frontend/article_view.php on line 355

Notice: Undefined offset: 14 in /var/www/zoe.mediaworks.hu/web/hireim4/frontend/article_view.php on line 355

Notice: Undefined offset: 14 in /var/www/zoe.mediaworks.hu/web/hireim4/frontend/article_view.php on line 355
Legfrissebb

Notice: Undefined offset: 12 in /var/www/zoe.mediaworks.hu/web/hireim4/frontend/article_view.php on line 348

Notice: Undefined offset: 12 in /var/www/zoe.mediaworks.hu/web/hireim4/frontend/article_view.php on line 348

Notice: Undefined offset: 12 in /var/www/zoe.mediaworks.hu/web/hireim4/frontend/article_view.php on line 350

Notice: Undefined offset: 12 in /var/www/zoe.mediaworks.hu/web/hireim4/frontend/article_view.php on line 351

Notice: Undefined offset: 12 in /var/www/zoe.mediaworks.hu/web/hireim4/frontend/article_view.php on line 355

Notice: Undefined offset: 12 in /var/www/zoe.mediaworks.hu/web/hireim4/frontend/article_view.php on line 355

Notice: Undefined offset: 12 in /var/www/zoe.mediaworks.hu/web/hireim4/frontend/article_view.php on line 355

Notice: Undefined offset: 13 in /var/www/zoe.mediaworks.hu/web/hireim4/frontend/article_view.php on line 348

Notice: Undefined offset: 13 in /var/www/zoe.mediaworks.hu/web/hireim4/frontend/article_view.php on line 348

Notice: Undefined offset: 13 in /var/www/zoe.mediaworks.hu/web/hireim4/frontend/article_view.php on line 350

Notice: Undefined offset: 13 in /var/www/zoe.mediaworks.hu/web/hireim4/frontend/article_view.php on line 351

Notice: Undefined offset: 13 in /var/www/zoe.mediaworks.hu/web/hireim4/frontend/article_view.php on line 355

Notice: Undefined offset: 13 in /var/www/zoe.mediaworks.hu/web/hireim4/frontend/article_view.php on line 355

Notice: Undefined offset: 13 in /var/www/zoe.mediaworks.hu/web/hireim4/frontend/article_view.php on line 355

Notice: Undefined offset: 14 in /var/www/zoe.mediaworks.hu/web/hireim4/frontend/article_view.php on line 348

Notice: Undefined offset: 14 in /var/www/zoe.mediaworks.hu/web/hireim4/frontend/article_view.php on line 348

Notice: Undefined offset: 14 in /var/www/zoe.mediaworks.hu/web/hireim4/frontend/article_view.php on line 350

Notice: Undefined offset: 14 in /var/www/zoe.mediaworks.hu/web/hireim4/frontend/article_view.php on line 351

Notice: Undefined offset: 14 in /var/www/zoe.mediaworks.hu/web/hireim4/frontend/article_view.php on line 355

Notice: Undefined offset: 14 in /var/www/zoe.mediaworks.hu/web/hireim4/frontend/article_view.php on line 355

Notice: Undefined offset: 14 in /var/www/zoe.mediaworks.hu/web/hireim4/frontend/article_view.php on line 355
Legfrissebb

Notice: Undefined offset: 12 in /var/www/zoe.mediaworks.hu/web/hireim4/frontend/article_view.php on line 348

Notice: Undefined offset: 12 in /var/www/zoe.mediaworks.hu/web/hireim4/frontend/article_view.php on line 348

Notice: Undefined offset: 12 in /var/www/zoe.mediaworks.hu/web/hireim4/frontend/article_view.php on line 350

Notice: Undefined offset: 12 in /var/www/zoe.mediaworks.hu/web/hireim4/frontend/article_view.php on line 351

Notice: Undefined offset: 12 in /var/www/zoe.mediaworks.hu/web/hireim4/frontend/article_view.php on line 355

Notice: Undefined offset: 12 in /var/www/zoe.mediaworks.hu/web/hireim4/frontend/article_view.php on line 355

Notice: Undefined offset: 12 in /var/www/zoe.mediaworks.hu/web/hireim4/frontend/article_view.php on line 355

Notice: Undefined offset: 13 in /var/www/zoe.mediaworks.hu/web/hireim4/frontend/article_view.php on line 348

Notice: Undefined offset: 13 in /var/www/zoe.mediaworks.hu/web/hireim4/frontend/article_view.php on line 348

Notice: Undefined offset: 13 in /var/www/zoe.mediaworks.hu/web/hireim4/frontend/article_view.php on line 350

Notice: Undefined offset: 13 in /var/www/zoe.mediaworks.hu/web/hireim4/frontend/article_view.php on line 351

Notice: Undefined offset: 13 in /var/www/zoe.mediaworks.hu/web/hireim4/frontend/article_view.php on line 355

Notice: Undefined offset: 13 in /var/www/zoe.mediaworks.hu/web/hireim4/frontend/article_view.php on line 355

Notice: Undefined offset: 13 in /var/www/zoe.mediaworks.hu/web/hireim4/frontend/article_view.php on line 355

Notice: Undefined offset: 14 in /var/www/zoe.mediaworks.hu/web/hireim4/frontend/article_view.php on line 348

Notice: Undefined offset: 14 in /var/www/zoe.mediaworks.hu/web/hireim4/frontend/article_view.php on line 348

Notice: Undefined offset: 14 in /var/www/zoe.mediaworks.hu/web/hireim4/frontend/article_view.php on line 350

Notice: Undefined offset: 14 in /var/www/zoe.mediaworks.hu/web/hireim4/frontend/article_view.php on line 351

Notice: Undefined offset: 14 in /var/www/zoe.mediaworks.hu/web/hireim4/frontend/article_view.php on line 355

Notice: Undefined offset: 14 in /var/www/zoe.mediaworks.hu/web/hireim4/frontend/article_view.php on line 355

Notice: Undefined offset: 14 in /var/www/zoe.mediaworks.hu/web/hireim4/frontend/article_view.php on line 355
Legfrissebb