Szódabikarbónával a szagos cipő ellen

Minél többet túrázunk, annál nagyobb eséllyel lesz kellemetlen szagú a lábbelink. Az alábbiakban néhány tippet adunk a probléma orvoslására.

További olvasott hírek
Suzy besokallt: „Nem könnyű évek óta ebben a mókuskerékben lenni”

BORSONLINE Karrierjével és magánéletével zsonglőrködik az énekesnő.

Mindent megmutat, átlátszó fehérneműben vonaglik a tetovált álomnő

RIPOST A melltartó és a bugyi tényleg csak dísz.

Kistraktorok érkeztek Sárvárra

SONLINE Megérkeztek Ságvárra a Magyar Falu Programban elnyert új kistraktorok – számolt be róla közösségi média oldalán Witzmann Mihály, a térség országgyűlési képviselője.

Megkezdődik a melegedés: sok napsütésre van kilátás a hétvégén

KEMMA Mondjuk, milyen lesz az időjárás szombaton.

Felállították az együtt olvasás hazai rekordját

SONLINE Több mint 2500-an olvastak egyszerre április 23-án délután a könyv világnapja alkalmából a Libri üzleteiben – ezzel új magyarországi rekord született. 

Szombaton már 20 fok köré melegszik a levegő

VEOL A nap első felében több, délután már kevesebb lesz a gomolyfelhő. Egyébként sok napsütésre van kilátás. Elszórtan zápor előfordulhat. 20 fok köré melegszik a levegő - írja országos előrejelzésében a Köpönyeg.

A repülő apáca már 91 esztendős

CSUPASPORT Marion Irvine október 19-én ünnepli születésnapját, de híresebb arról, hogy 54 évesen lehetőséget kapott az olimpiai válogatón, hogy esetleg elindulhasson az 1984-es Los Angeles-i játékoson.

Kevésbé ismert kirándulóhelyek

CSUPASPORT Amennyiben Budapesten vagy környékén lakunk, és a kijárási korlátozásnak megfelelően szeretnénk a velünk egy háztartásban élőkkel túrázni egyet, akad néhány hely, amit felkereshetünk.

P85: emelkedők, jövünk!

CSUPASPORT November 3-án kora reggel Csillaghegyről elrajtol Magyarország egyik legnépszerűbb terepversenye, a Piros 85. Cikkükben végigjárjuk a P85 szakaszait.

Síelj a csodák birodalmában!

CSUPASPORT A legendás Lachtal – avagy széles pályáktól lesz széles a síkedvelők mosolya.

Jön Nagy László első félmaratoni futása

CSUPASPORT A kiváló kézilabdázó a 34. Wizz Air Budapest Félmaratonon áll rajthoz, és reméli, sikerül megdönteni 18 kilométeres egyéni rekordját. Információk, érdekességek a vasárnapi versenyről.

Fotókon mutatjuk, mennyi szemetet gyűjtöttek a kaposvári Városligetben az MCC-sek

SONLINE Az MCC is csatlakozott a TeSzedd programhoz, a diákok a kaposvári Városligetben szedték a szemetet.

A nap első felében több, délután már kevesebb lesz a gomolyfelhő

ZAOL A köpönyeg.hu közlése szerint, a nap első felében több, délután már kevesebb lesz a gomolyfelhő. Egyébként sok napsütésre van kilátás. Elszórtan zápor előfordulhat. 20 fok köré melegszik a levegő.