Taskó Attila igazi meglepetéssel készül a következő futamra

Garantálja az élmény­autózást az átalakított Audi S6 Quattro.

További olvasott hírek
Rétvári Bence: a pedofiloknak nincs kegyelem

ZAOL A kormánypártok benyújtották az Országgyűlésnek az újabb gyermekvédelmi törvényt és az alaptörvény módosítását, amelyek tovább szigorítják a pedofilokra vonatkozó szabályokat - közölte a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára pénteken az MTI-vel.

Miniszteri elismerést kapott Gartner Walter, tiszteletbeli elnök

BAON Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter és Böröndi Gábor honvéd vezérkari főnök elismerésben részesítette Gartner Waltert a napokban a ballószögi Aranykor Idősek Otthonában.

Elkezdődött Tapolca tavaszi ünnepe

VEOL Koncertekkel, előadásokkal, gyermekprogramokkal, kiállítókkal nyílt meg a Tapolca Tavasz fesztivál pénteken a Malom-tó partján.

Rétvári Bence: a pedofiloknak nincs kegyelem

TEOL A kormánypártok benyújtották az Országgyűlésnek az újabb gyermekvédelmi törvényt és az alaptörvény módosítását, amelyek tovább szigorítják a pedofilokra vonatkozó szabályokat - közölte a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára pénteken az MTI-vel.

Kaposvári sikerek a Szakma Sztár Fesztiválon

SONLINE A Kaposvári Szakképzési Centrum (KSZC) hat diákja is részt vett az országos Szakma Sztár Fesztiválon, Budapesten. A legtehetségesebb ifjú szakemberek mérték össze tudásukat a versenyen, ahonnan három éremmel tértek haza a Kaposvári Szakképzési Centrum diákjai.

Bemutatta második hibrid autóját a Lamborghini

VG A Revuelto után érkezik az Urus hibridváltozata is.

Tudományosan kiszámolták: ez a megfelelő zenei tempó a tökéletes szexhez

VEOL Itt a top 10-es zenei lista a jó szexhez.

Tovább működhet a szolnoki rehabilitációs központ

SZOLJON Újabb három évig még biztosan működhet a látássérült egyesület Szolnokon működő Elemi Rehabilitációs Központja.

Krausz Gábor Mikes Annával közösen jelentette be a nagy hírt, erre vártak a rajongók

RIPOST Krausz Gábor egyből megosztotta a világgal.

Ma kerékpárral, holnap autóval - így közlekednek a vasi általános iskolások - fotók

VAOL A Reményik iskola szombathelyi tagintézményének csapata nyerte a Ma kerékpárral, holnap autóval elnevezésű játékos vetélkedőt. A versenyzők összesen hét pályán bizonyíthatták ügyességüket.

Az élvonalért küzd a Viharsarokban a NEKA

SONLINE A szezon legfontosabb meccse következik a boglári NEKA számára, mely a kieső helyen álló, a tabellán tőle két ponttal elmaradó TAPPE-Békéscsabai ENKSE otthonában lép pályára szombaton, 18:00 órakor. Ha meg akarják őrizni első osztályú tagságukat a balatoniak, akkor nem kaphatnak ki a Viharsarokban, az ideális egy négy gól feletti siker lenne számukra.

Semmit nem kaptak a pénzükért

DUOL A Mátrix Projekt keretében újabb csalót fogtak el a rendőrök.

A nap legfontosabb hírei egy helyen – 2024. április 26.

BEOL A péntek sem telt eseménytelenül Békésben; nézzük mi-mindenről írtunk 2024. április 26-án.

Negyven éve vált várossá Szeghalom - galériával

BEOL Negyven éve nyilvánították várossá Szeghalmot, ennek apropóján szervezett az önkormányzat pénteken ünnepséget a művelődési központban. Macsári József, Szeghalom polgármestere beszélt a múlt mellett a jelenről és a jövőbeli feladatokról, köztük a rövidesen kezdődő beruházásokról is, valamint a szülőföld jelentőségéről.

Megint új autóban látták a TV2 kőgazdag sztárját

RIPOST Kiderült, olyan autót vezet a fiatal, ami sokak álma.

Az elejét és a végét rontották el, de azt nagyon!

ZAOL Lejátszotta újabb mérkőzését a rájátszásban a női kosárlabda Amatőr NB I.-ben a ZTE NKK csapata, amely kikapott az Ajka együttesétől. A visszavágót vasárnap 19 órától rendezik az Ostoros Károly-csarnokban.

Különleges városismereti séta Fehérváron

FEOL Ódon házak titkai címmel szervez különleges városismereti sétát a Tourinform Iroda április 27-én, szombaton 10.00 óra kezdettel. A programot Kulcsár Mariann vezeti, a részvételhez előzetes regisztrációt kérnek.

Semmi sem pótolhatja, amiről lemaradt a rácsok mögött: ma egy éve ül börtönben Galambos Lajos

BORSONLINE Ez történt 12 hónap alatt Lajcsival.

Dua Lipa nem vett fel melltartót, megőrülnek szexi képeiért a férfiak

RIPOST Dua Lipa áttetsző ruhában pózolt.

Tudományosan kiszámolták: ez a megfelelő zenei tempó a tökéletes szexhez

BEOL Itt a top 10-es zenei lista a jó szexhez.

Anyák napi dekoráció érkezett a turisztikai főpályaudvarra - videóval

BEOL Különleges Anyák napi installációt készítettek a Békés vármegyei „Óriástakarós” csoport és Jaminai Horgolda tagjai a Békéscsabai Turisztikai Főpályaudvarra. A különleges, a kisvonatot és az első szerelvényt díszítő dekoráció 335 horgolt virágból és 97 méter azt összekötő horgolt ágból áll. A péntektől látható Anyák napi attrakción tizenöten dolgoztak több héten át.

Küzdenek a vagon tetején áramütést szenvedett egri gimnazista életéért

HEOL A baleset üzemi területen történt, ahova civileknek szigorúan tilos a belépés. A vasúti felsővezetéknek már a megközelítése is életveszélyes.A balesetet szenvedett fiatal fiú életéért küzdenek az orvosok.

Kosztolányi utca: elkezdődött a kétirányúsítás II. üteme

ZAOL Az elmúlt évtizedek legnagyobb közlekedéssel kapcsolatos munkája a városközponton átvezető utca kétirányúsítása és felújítása, mondta a péntek délutáni programindítón Balaicz Zoltán polgármester. A Kosztolányi utca tervek szerint jövő év elejére záruló átalakításának célja a belváros, elsősorban a Kossuth Lajos utca és a környező utcák forgalomcsökkentése, ami könnyebb megközelíthetőséget biztosít a Páterdomb, a Zala Vármegyei Szent Rafael Kórház, a Kertváros és a vasútállomás irányába is.

Újabb helyen lehet majd gyógyszert venni

RIPOST A beteg gyerekek juthatnak majd könnyebben gyógyszerhez.

Drónokkal és használatukkal ismerkedtek a diákok a balassagyarmati iskola rendezvényén

NOOL A Gazdálkodási és Tudományos Társaságok Szövetségének drón tagozata konferenciasorozatot szervez „Drónia Roadshow” címmel, amelynek második állomása a Nógrád Vármegyei Szakképzési Centrum (SZC) Szent-Györgyi Albert Technikum volt. A Drónia Roadshow-t a diáknap keretében rendezték meg pénteken.

Olvasónk szerint nem csoda a kosz a buszon

BAMA Felháborítónak tartom, hogy valaki úgy gondolja, a kutyája nyugodtan utazhat a busz ülésén, írta olavsónk

Rétvári Bence: a pedofiloknak nincs kegyelem

BEOL A kormánypártok benyújtották az Országgyűlésnek az újabb gyermekvédelmi törvényt és az alaptörvény módosítását, amelyek tovább szigorítják a pedofilokra vonatkozó szabályokat - közölte a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára pénteken az MTI-vel.

„Sosem volt allergiás" – éjjel rohant a mentő a magyar tinilányért, rejtélyes tüneteket okozott az eper

BORSONLINE A lány édesanyja számolt be a történtekről.

Frissítő citromos tészta, a kora nyári napok tökéletes vacsorája

MINDMEGETTE Újra itt a jó idő, jöhetnek a könnyű, finom tésztaételek! Ha szereted a gyorsan elkészíthető, húsmentes finomságokat, és a citrusok ízét, próbáld ki a citromos tésztát – garantált a siker!

Fényes repülő tárgy jelent meg a pár autója felett, azóta rémálmok gyötrik őket

RIPOST A legrémisztőbb földönkívüli találkozásban volt részük.

Rekordbajnok a Fino Kaposvár!

SONLINE Megvédte címét, s immáron huszadik alkalommal lett magyar bajnok a Fino Kaposvár férfi röplabdacsapata, miután az Extraliga döntőjének negyedik, pénteki mérkőzésén harmadszor is legyőzte a MÁV Előre Foxconn gárdáját.

Elrajtolt a Komáromi Napok, repültek a lufik, játszottak a fúvósok +fotók, videó

KEMMA Ismét elrajtolt a Komáromi Napok programsorozat. Jövő szerdáig színes programokkal várják az érdeklődőket a Duna mindkét oldalán.

Az inka múmiáktól a periklészi Athénba vezetett az útja az EKKE ókortörténészének

HEOL Dr. Bajnok Dániel volt a Heol podcast vendége. Az ókortörténész latinul és ógörögül kutat.

„Mintha egy alak lett volna a sarokban” - elhagyatott szellemkastélyban jártak a magyar felfedezők

BORSONLINE Hátborzongató dolgokat tapasztaltak.

Egészségügy: előbb át kell alakítani a rendszert, utána érdemes pénzt önteni bele – interjú a szakállamtitkárral

VG Még csak az átalakítás felénél jár a magyar egészségügy, addig viszont nem is érdemes bele sokkal több pénzt tenni: interjú pénzekről, egy váratlan EU-s szövetségesről és fehér köpenyes istenekről.

Rétvári Bence: a pedofiloknak nincs kegyelem

VEOL A kormánypártok benyújtották az Országgyűlésnek az újabb gyermekvédelmi törvényt és az alaptörvény módosítását, amelyek tovább szigorítják a pedofilokra vonatkozó szabályokat - közölte a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára pénteken az MTI-vel.

Tudományosan kiszámolták: ez a megfelelő zenei tempó a tökéletes szexhez

NOOL Itt a top 10-es zenei lista a jó szexhez.

Bizarr tanácsot adott a Lidl a magyar vásárlóinak: az extra szűz olívaolaj helyett főzzenek sertészsírral

VG Mostanra kis túlzással világhírűvé vált a magyar Lidl. Olyan üzenettel fogadta ugyanis a vásárlóit, ami a nemzetközi netes fórumokok is téma lett.

Ismerjük meg Fejér településeit! – Mány

FEOL Közeledik a 2024-es helyhatósági választás, ami aktuálissá teszi, hogy miként vélekednek emberek a saját településükről, kicsit jobban megismerjük környezetünket. Ezért június 9-ig minden nap bemutatunk egy vármegyei települést. 1082-ből származik az első, „Man”-t említő oklevél, amelyben Szent László király a veszprémi püspökség alá rendelte a települést pusztáival – Szentjánossal és Örssel – együtt. Noha a terület jóval régebb óta lakott, fennállását innentől számítják. Idén tehát 940 éves a település.

1945-ben házasságot kötött párt keresnek Uszódon

BAON Bedi Gyula, Uszód polgármestere érdekes, egyben örömteli eseményre hívta fel a nagyobb nyilvánosság figyelmét a minap. A település vezetője arról ír a közösségi médiás bejegyzésében, hogy újabb „csoda” történt a faluban, egy 1945-ben házasságot kötött, tehát ma úgy közel 100 éves egykori menyasszonyról és vőlegényről szeretnének megtudni közelebbi információkat.

Elemző: Ukrajna harcolni tud, győzni nem

VG Moszkva jobban tudott alkalmazkodni a háborúhoz, mint Kijev.

Sajttolvajokra csaptak le a veszprémi rendőrök

VEOL Ruhájukban, táskáikban és csomagjaikban csempészték ki munkahelyükről a tejtermékeket az alkalmazottak.

A titokzatos Szabó Zoltánnak akar utalni pénzt a fél ország

VG Az ügybe, úgy tudjuk, a jegybankot is belekeverték.

A Gyurcsány-Bajnai-korszakért rajong Magyar Péter tanácsadója

RIPOST Szerinte ekkor volt utoljára demokrácia Magyarországon.

Itt volt otthon, és legjobban Kőszegen szeretett itthon lenni – Emlékszoba viseli Kristóf Ágota nevét az Írottkő Hotelben - fotók

VAOL Emlékszobát kapott az Írottkő Hotelben Kristóf Ágota francia-magyar író, költő, műfordító. A péntek délutáni avatót a Felsőbbfokú Tanulmányok Intézete (iASK) szervezte, ahol Kristóf Ágota Kutatócsoport működik – műveit kutatják, kulturális jelentőségét és örökségét mutatják be az utókornak.

Unalomba fullad az NB I? Itt vannak a legfontosabb kérdések a bajnokságban

RIPOST A bajnoki cím már eldőlt, a kiesés is borítékolható az NB I-ben.

3 csillagjegy, akiknek május elejéig sosem látott karmikus szerencsében lesz része

BORSONLINE Izgalmas időszak elé nézünk.

Tudományosan kiszámolták: ez a megfelelő zenei tempó a tökéletes szexhez

ZAOL Itt a top 10-es zenei lista a jó szexhez.

Tudományosan kiszámolták: ez a megfelelő zenei tempó a tökéletes szexhez

SONLINE Itt a top 10-es zenei lista a jó szexhez.

Ezt a 12 új előadást mutatja be a Pécsi Nemzeti Színház 2024/2025-ös évadában - galéria

BAMA Az új évad előadásainak kihirdetésére a szokásosnál korábban került sor. A Pécsi Nemzeti Színház 2024/2025-ös premierjeit ezúttal is erkélykoncert keretén belül ismertette a publikummal Lipics Zsolt igazgató. A felhozatal idén is sokrétűnek ígérkezik: egy régi sikerdarab folytatása érkezik, lesz tánc, zene és vígjáték, de a friss Kossuth-díjas Visky András drámáját is műsorra tűzik.

Évfordulót ünnepelt a Denso

FEOL Tízéves évfordulót ünnepelt a Denso: 2013-ban indította el első duális osztályát, amely kezdeményezés mára újabb oktatási intézmények és diákok csatlakozásával egy sikeres vállalássá nőtte ki magát. Az ünnepségen emléklappal köszöntötték az oktatási intézmények képviselőit és a végzős diákokat.

Tudományosan kiszámolták: ez a megfelelő zenei tempó a tökéletes szexhez

HEOL Itt a top 10-es zenei lista a jó szexhez.

Szombaton a helyiek tehetik tisztábbá Lajoskomárom utcáit!

FEOL Ebben az évben is bekapcsolódott az országosan meghirdetett Teszedd programhoz Lajoskomárom. Aki szeretne csatlakozni, az megteheti!

Gyengélkedik a német acélipar, de megmentheti a cseh Kretinsky, a régiónk egyik leggazgadabb embere

VG Daniel Kretinsky a régió egyik leggazgadabb embere, vagyona meghaladja a kilencmilliárd dollárt. Az üzletember most részesedést szerzett Európa legnagyobb acélgyárában.

Rétvári Bence: a pedofiloknak nincs kegyelem

KEMMA A kormánypártok benyújtották az Országgyűlésnek az újabb gyermekvédelmi törvényt és az alaptörvény módosítását, amelyek tovább szigorítják a pedofilokra vonatkozó szabályokat - közölte a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára pénteken az MTI-vel.

A mesterséges intelligencia megjósolta: ekkor fog kihalni az emberiség

RIPOST A számítógép szimulálta a lehetséges vészhelyzeteket.

Rétvári Bence: a pedofiloknak nincs kegyelem

VAOL A kormánypártok benyújtották az Országgyűlésnek az újabb gyermekvédelmi törvényt és az alaptörvény módosítását, amelyek tovább szigorítják a pedofilokra vonatkozó szabályokat - közölte a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára pénteken az MTI-vel.

Díjazták a tehetséges kecskeméti diákokat – galériával

BAON Az idén első alkalommal megrendezett Kecskeméti Ifjúsági Fesztivál programsorozatának egy fontos állomásaként tartották meg a Tehetség Gálát a kecskeméti városháza dísztermében péntek délután. A Kecskeméti Tehetségsegítő Tanács döntött az elmúlt tanévben kiváló eredményt elért diákok jutalmazásáról.

Joe Biden kész vitázni Donald Trumppal

VG Ez a legegyértelműbb utalás, hogy lesz elnökjelölti vita.

Rétvári Bence: a pedofiloknak nincs kegyelem

SZOLJON A kormánypártok benyújtották az Országgyűlésnek az újabb gyermekvédelmi törvényt és az alaptörvény módosítását, amelyek tovább szigorítják a pedofilokra vonatkozó szabályokat - közölte a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára pénteken az MTI-vel.

Erre vártunk: kiderült, hogy van most valójában Katalin hercegné

RIPOST Hamarosan visszatérhet kötelezettségeihez?

Videó: Ismerjük meg Fejér településeit! – Mány

FEOL Közeledik a 2024-es helyhatósági választás, ami aktuálissá teszi, hogy miként vélekednek emberek a saját településükről, kicsit jobban megismerjük környezetünket. Ezért június 9-ig minden nap bemutatunk egy vármegyei települést. 1082-ből származik az első, „Man”-t említő oklevél, amelyben Szent László király a veszprémi püspökség alá rendelte a települést pusztáival – Szentjánossal és Örssel – együtt. Noha a terület jóval régebb óta lakott, fennállását innentől számítják. Idén tehát 940 éves a település.

Menczer Tamás: Minden erőnkkel és eszközünkkel védjük a magyar családokat

RIPOST Menczer Tamás felszólította az üzemanyag kereskedőket.

Rétvári Bence: a pedofiloknak nincs kegyelem

NOOL A kormánypártok benyújtották az Országgyűlésnek az újabb gyermekvédelmi törvényt és az alaptörvény módosítását, amelyek tovább szigorítják a pedofilokra vonatkozó szabályokat - közölte a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára pénteken az MTI-vel.

Tudományosan kiszámolták: ez a megfelelő zenei tempó a tökéletes szexhez

VAOL Itt a top 10-es zenei lista a jó szexhez.

Rétvári Bence: a pedofiloknak nincs kegyelem

BAON A kormánypártok benyújtották az Országgyűlésnek az újabb gyermekvédelmi törvényt és az alaptörvény módosítását, amelyek tovább szigorítják a pedofilokra vonatkozó szabályokat - közölte a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára pénteken az MTI-vel.

Dalolnak, táncolnak, és még verset is mondanak

BAMA Idén is megrendezi a pécsi Nyugdíjasok Egyesülete a Szépkorúak Regionális Tavaszi Kulturális Találkozóját, mely május 9-én 13-17 óra között a PKK Apáczai Művelődési Házban (Pécs, Apáczai Csere János körtér 1.) lesz.

Karantén, táppénz, home office: munkajogi kisokos a járvány idejére

HAON A koronavírus megjelenése és terjedése miatt világszerte egyre markánsabb intézkedéseket hoznak.

Halálos gyalogosgázolás történt hajnalban Debrecenben

HAON A rendőrök keresik azt a sofőrt, aki gépkocsijával elütött egy gyalogost, majd továbbhajtott – olvasható a police.hu-n.

Buszbaleset történt Debrecen határában

HAON Személyautó és busz ütközött a Sámsoni úton.

Három autó ütközött a 42-es főúton Földesnél

HAON Mentőhelikopter is érkezett a balesethez.

Mentő hajtott az árokba Földes és Berettyóújfalu között

HAON A rendőrök közlekedési baleset miatt teljes szélességében lezárták a főutat Földes és Berettyóújfalu között.

Antony Blinken a kínai rockzenével is ismerkedett Pekingben

VG Ha már ott járt, vett egy Taylor Swift-albumot is.

Igazi baranyai sikertörténeteket mutattak be Siklóson

BAMA Baranya sikeres kezdeményezéseit népszerűsítette, a helyi gazdaság kiemelkedő vállalkozásait mutatta be a 100 baranyai siker Siklóson rendezvény. A Felelősséggel Baranyáért Egyesület eseményén cégek vezetői mesélték el sikertörténeteiket.

Rétvári Bence: a pedofiloknak nincs kegyelem

DUOL A kormánypártok benyújtották az Országgyűlésnek az újabb gyermekvédelmi törvényt és az alaptörvény módosítását, amelyek tovább szigorítják a pedofilokra vonatkozó szabályokat - közölte a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára pénteken az MTI-vel.

Rétvári Bence: a pedofiloknak nincs kegyelem

SONLINE A kormánypártok benyújtották az Országgyűlésnek az újabb gyermekvédelmi törvényt és az alaptörvény módosítását, amelyek tovább szigorítják a pedofilokra vonatkozó szabályokat - közölte a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára pénteken az MTI-vel.

Tudományosan kiszámolták: ez a megfelelő zenei tempó a tökéletes szexhez

TEOL Itt a top 10-es zenei lista a jó szexhez.

Jókora siklót fotóztak a Perintparti sétányon Szombathelyen

VAOL Nem mindennapi látvány tárulhatott annak a szeme elé, aki péntek délután a szombathelyi Perintparti-sétányon járt. Mint a közösségi oldalon megosztott bejegyzésből is látszik, egy jókora sikló kúszott éppen a bicikliúton, amikor a posztoló arra járt. Noha a bejegyzésben elsőként kígyóként írnak a feltűnt hüllőről, a kommentek egyhangúan gabonasiklóként határozták meg azt. Ha a Google fotós keresési lehetőségével megfuttatjuk a Szombathelyen készült képeket, szintén az egyébként az amerikai kontinensen őshonos gabonasiklók fényképeit kapjuk vissza. De vajon mit keres ez a példány a Perintparti-sétányon? Népszerű hobbiállat lévén elképzelhető, hogy meglógott valahonnan.

Véget ér egy korszak, búcsúzik a Bátaszék SE

TEOL Rangadóval búcsúzik az őcsényi sportteleptől a Bátaszék SE, amely szombaton a Bölcskei SE-t fogadja ideiglenes otthonában.

Kimegyek én az ócskapiacra, ami nem is ócska

DUOL Piaci körképünk során eddig mindig kikerültük a dunaújvárosi zöldség- és gyümölcspiac egy nem is annyira kicsi szegletét.

A kecskeméti Termostar a hosszú távú megoldásokban hisz – galériával

BAON Pénteken rendezték meg Kecskeméten, a Hírös Agórában a távhőszolgáltatás napját a Kecskeméti Termostar Hőszolgáltató Kft. szervezésében.

Rétvári Bence: a pedofiloknak nincs kegyelem

BAMA A kormánypártok benyújtották az Országgyűlésnek az újabb gyermekvédelmi törvényt és az alaptörvény módosítását, amelyek tovább szigorítják a pedofilokra vonatkozó szabályokat - közölte a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára pénteken az MTI-vel.

Tudományosan kiszámolták: ez a megfelelő zenei tempó a tökéletes szexhez

KEMMA Itt a top 10-es zenei lista a jó szexhez.

Virágcsokorral köszöntötték a 95 éves Ilonka nénit

SONLINE Mészáros Miklós, Balatonboglár polgármestere 95. születésnapja alkalmából köszöntötte a város egyik legidősebb lakóját, Bárány Józsefnét.

Tudományosan kiszámolták: ez a megfelelő zenei tempó a tökéletes szexhez

SZOLJON Itt a top 10-es zenei lista a jó szexhez.

Tudományosan kiszámolták: ez a megfelelő zenei tempó a tökéletes szexhez

BAON Itt a top 10-es zenei lista a jó szexhez.

Családi délutánt tartottak a kecskeméti Pálmácska Óvodában – galériával, videóval

BAON Vidám hangulat, zene és gyermekkacaj szűrődött ki pénteken délután a Kecskeméti Református Pálmácska Óvoda udvarából, ugyanis családi délutánt rendeztek az óvodásoknak és szüleiknek. A gyerekeknek mesés-bábozós műsorral is kedveskedtek a szervezők.

Az egyetemfoglalás átterjedt Párizsra is

VG A tiltakozások miatt online oktatásra állt át Emmanual Macron alma matere.

Hosszú évek után leköszön a tamási művelődési ház vezetője

TEOL Czink Judit hosszú évek óta sikeresen töltötte be az intézmény vezetői posztját.

Tudományosan kiszámolták: ez a megfelelő zenei tempó a tökéletes szexhez

BAMA Itt a top 10-es zenei lista a jó szexhez.

Eddig négy polgármesterjelöltet vettek nyilvántartásba Salgótarjánban

NOOL Április 20-án, szombaton (hivatalosan is) megkezdődött az európai parlamenti, helyi önkormányzati és nemzetiségi önkormányzati választás kampányidőszaka. Szintén ettől a naptól lehet ajánlásokat gyűjteni az önkormányzati és a nemzetiségi önkormányzati választások vonatkozásában, illetve pártlistát ajánlani az európai parlamenti választásra. Salgótarjánban már több jelöltet is nyilvántartásba vettek, emellett egy kifogás ügyében is határozatot hoztak.

Azt tervezték, hogy Ajka környéki üzletek kifosztásából fognak megélni

VEOL Az Ajkai Járási Ügyészség indítványára letartóztatta a bíróság azt a Győr-Moson-Sopron vármegyei nőt és két férfit, akik a megalapozott gyanú szerint 2024 áprilisában ajkai áruházakat szemeltek ki maguknak, hogy az onnan eltulajdonított árucikkek értékesítéséből éljenek.

Megújul az egészségügyi ellátás Csurgón

SONLINE Egy pályázatnak köszönhetően, háromszáz millió forintos támogatásból fejlesztik az egészségügyi ellátást Csurgón.

Jubileumi képeskönyvet kaptak ajándékba a végzős középiskolások Félegyházán – galériával

BAON Idén ünnepli várossá nyilvánításának 250 éves évfordulóját Kiskunfélegyháza. A jubileumra készült el a 250 éves város Kiskunfélegyháza című képeskönyv, amellyel minden végzős középiskolást megajándékoz a város. A könyvek ünnepélyes átadását pénteken tartották a városháza dísztermében, ahová a minden félegyházi középiskolából a legkiválóbb diákokból álló öt fős delegáció kapott meghívást. Ők vitték el iskolatársaiknak az ajándékkönyvet.

Rengeteg hamis terméktől védte meg a magyar fogyasztókat a NAV

VG A NAV pénzügyőrei 2023-ban mintegy 700 vámellenőrzésben vizsgálták az áruk eredetét.

Tudományosan kiszámolták: ez a megfelelő zenei tempó a tökéletes szexhez

FEOL Itt a top 10-es zenei lista a jó szexhez.

Menczer Tamás: Ha nem csökkennek az üzemanyagok árai, a kormány megteszi a szükséges lépéseket – videó

BORSONLINE Fontos bejelentést tett Menczer Tamás.

Címvédés vagy trónfosztás? - szombaton kiderül

SONLINE A 2023/24-es Somogy vármegyei amatőr kosárlabda-bajnokság utolsó játéknapján a Monok SE és a Zrínyi KK az arany-, míg a Táncsics Gyakorló és a Marcali VSZSE a bronzéremért csatázik.

Rétvári Bence: a pedofiloknak nincs kegyelem

FEOL A kormánypártok benyújtották az Országgyűlésnek az újabb gyermekvédelmi törvényt és az alaptörvény módosítását, amelyek tovább szigorítják a pedofilokra vonatkozó szabályokat - közölte a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára pénteken az MTI-vel.

Újabb mélyütés a Liverpoolnak, Szoboszlaiékat világsztár gúnyolta ki

BORSONLINE Csupa rossz hírt kaptak Liverpoolban csütörtök este

Fennállásának 75. évfordulóját ünnepli a Olcsai-Kiss Zoltán Általános iskola - fotók

VAOL Fennállásának 75. évfordulóját ünnepli idén az Olcsai-Kiss Zoltán Általános iskola. A jeles jubileumra téma-, és sportnappal emlékeztek a Rába-parti város oktatási intézményében.

Kenettartó tégelyt rejtett a vár árka

TEOL Kenettartó tégely is található a Wosinsky Mór Múzeum gyűjteményében.

Nyílt nap a fehérvári Apiterápiás Házban

FEOL Nyílt napra várják az érdeklődőket a székesfehérvári Apiterápiás Házban április 27-én, szombaton 10.00 és 16.00 óra között. Kipróbálhatjuk a kaptárlevegő jótékony hatásait, lesz több előadás, ismerkedés a méhek világával és számos egyéb érdekesség.

Lecsúszott a Ragyogás színésznője, már egy autóban kénytelen aludni

RIPOST A Ragyogás egykori sztárja már 74 éves és nem volt kegyes hozzá az élet.

Tudományosan kiszámolták: ez a megfelelő zenei tempó a tökéletes szexhez

DUOL Itt a top 10-es zenei lista a jó szexhez.