Tyúkfarmot létesítenének Mezőszemerén

A farmon – melynek makettjét a helyben élő művész, Bukta Imre már el is készítette – a hazánkban fellelhető tyúkfélék lennének.

További olvasott hírek
Kombival kedveskedik az európai vásárlóknak a Genesis

AUTOMOTOR Nemrég jelentették be a Genesis márka európai piacra lépését, most pedig itt vannak az előzetes információk a kontinensünk számára fejlesztett autóról.

A Ferrari 250 GT SWB inspirálta ezt a modern sportkocsit

AUTOMOTOR A brit RML Group készíti 30 példányban az egyszerűen Short Wheelbase, azaz rövid tengelytáv névre hallgató sportkocsit, amelyet a legendás Ferrari ihletett.

Mindenből a legjobbat kapja az Alpine A110 Légende GT

AUTOMOTOR A gazdag Légende felszereltséget ötvözi az A110S erősebb motorjával a mindössze 300 példányban készülő Alpine A110 Légende GT.

Üzemorvosok is beadhatják az oltást

RIPOST Mostantól a nagyvállalatok is segítik a koronavírus-járvány elleni védekezést azzal, hogy üzemorvosaik bevonásával oltást szerveznek a vakcinára regisztrált mun­kavál­lalóiknak.

Jobb későn: megújult a Tiguan Allspace is

AUTOMOTOR Tavaly ősszel debütált a frissített Volkswagen Tiguan, most pedig a nyújtott karosszériás Allspace változat is megújult.

Gépbeállítókat vár a tatabányai Aptiv – gyárlátogatásra lehet jelentkezni!

KEMMA Gyere el, mert megismerheted az Aptivot, kollégáinkat és a gépbeállító munkakört; megnézheted a gyárunkat, és közelről láthatod, milyen gépekkel lesz majd dolgod. Ha tetszik, amit láttál és hallottál, interjún is részt vehetsz!

Izgalmak tetőfokon – Bobory Balázs publicisztikája

NEMZETISPORT

Megrázó fotókon az M3-ason történt tömegbaleset

HEOL Tömegbaleset történt az M3-as autópályán, a helyszínre két mentőhelikopter is érkezett.

Elhunyt Ebner Béla

HEOL Szerkesztőségünk munkatársait lesújtotta a hír 2020. december 31-én. Elhunyt Ebner Egres Béla.

Kiderült az aktív fertőzöttek és elhunytak száma Heves megyében

HEOL Az aktív fertőzöttek száma jelenleg 133 853 fő, 22%-uk budapesti. A főváros után Pest és Győr-Moson-Sopron megyében van a legtöbb aktív fertőzött, Tolna megyében pedig a legkevesebb.

Vonat elé ugrott unokájával

HEOL Az asszony és a négyéves unokája életüket vesztették. A rendőrség emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást.

Elképesztő állítás: Vádalku miatt fogták el Curtis testvérét?

BORSONLINE Aznap fogta el a TEK a korábbi MTK-focista, Katzenbach Imre halálával összefüggésbe hozott három személyt, köztük Curtis testvérét, miután a gyilkossággal gyanúsított negyedik férfit, a gazdasági bűncselekmények miatt a szombathelyi börtönben ülő H. Attilát Budapestre szállították. Lehet, hogy összefüggés van a két eset között?

Alpesi varázslat – 60 éves az Alpine A110

AUTOMOTOR A versenypályákon remeklő autómárka történetének legemlékezetesebb típusával Ferjáncz Attila is rajthoz állt.

A HUMDA az Országos Balesetmegelőzési Bizottsággal és a Volánbusszal közösen készít edukációs anyagokat

AUTOMOTOR A közlekedési kultúra és a közlekedésbiztonság fejlesztése érdekében kötött kétoldalú együttműködési megállapodásokat a HUMDA Magyar Autó-Motorsport Fejlesztési Ügynökség Zrt. az Országos Rendőr-Főkapitányság Országos Balesetmegelőzési Bizottságával (ORFK-OBB), valamint a Volánbusszal.