Zsikó Zsuzsanna játékos kvízműsorban csillogott

Negyedikre igent mondott az alsónyéki népdalénekes.

További olvasott hírek
Rejtélyes üzenet, Messit elcsábítja Kim Kardashian?

BORSONLINE A valóságshow-sztár hónapok óta ostromolja a világbajnokot.

Az izraeli háború 203. napja – rakétákat lőttek ki Izraelre

VG Újabb hajót támadtak meg a jemeni húszi lázadók az Ádeni-öbölben. Friss háború az izraeli hírekről.

Eltűnt Orsós János - keresi a rendőrség

BAMA A pécsi rendőrök a lakosság segítségét kérik az 51 éves férfi eltűnése kapcsán.

Óvodai családi nap

ZAOL Letenyén, a Hóvirág Óvoda Bajcsy-Zsilinszky utcai székhelyén pénteken 15 órától családi napot tartanak, amely során többek közt játékos versenyek, táncház, játszóház, állatsimogató, valamint zenés műsor várja az érdeklődőket. 

Ismét hazai pályán a fürediek

VEOL Újabb hazai meccsre készül a Balatonfüredi KSE, amely szombaton a Csurgót fogadja a férfi kézilabda NB I-ben.

Megkezdődött Paks 2 reaktortartályának gyártása Szentpéterváron

BAMA A paksi bővítéshez szükséges két nagy tömegű nukleáris berendezés egyike, a zóna-olvadékcsapda már elkészült, és mostanra a reaktortartálynak is megkezdődött a gyártása Szentpéterváron, ami igazi mérföldkő a paksi bővítés szempontjából - jelentette be a tárca közlése szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Budapesten.

De Bruyne lenne a legjobb? Nem Guardiola méltatta

BEOL A Manchester City spanyol edzője szerint az Arsenal és ők is veszthetnek még fontos pontokat a hátralévő fordulókban.

A spanyol VOX párt elnökével tárgyalt Orbán Viktor

BAMA A magyar miniszterelnök és Santiago Abascal a találkozón megállapították, a migráció ellen a lehető legkeményebb eszközökkel kell fellépni.

De Bruyne lenne a legjobb? Nem Guardiola méltatta

KEMMA A Manchester City spanyol edzője szerint az Arsenal és ők is veszthetnek még fontos pontokat a hátralévő fordulókban.

Kiderült, mi okozta a tömeges rosszullétet a soroksári iskolában

FEOL Szerda reggel egy XXIII. kerületi általános iskolát ki kellett üríteni, mivel szúrós szagot lehetett érezni az épületben. Többen azt gondolták akkor, hogy gázszivárgás okozta a diákok rosszullétét, azóta kiderült, hogy nem.

A spanyol VOX párt elnökével tárgyalt Orbán Viktor

NOOL A magyar miniszterelnök és Santiago Abascal a találkozón megállapították, a migráció ellen a lehető legkeményebb eszközökkel kell fellépni.

Ezek az ügyeletes gyógyszertárak pénteken a Jászkunságban

SZOLJON Mutatjuk, pénteken hol válthatjuk ki gyógyszereinket a nyitvatartási idő után.

Szijjártó Péter: Magyarország igazi közép-európai EU-elnökségre készül (videó)

KEMMA A miniszter cseh kollégájával, Jan Lipavskyal tartott sajtótájékoztatón a soros európai uniós elnökség feladatain kívül a két ország szoros együttműködéséről is beszélt.

Kiderült, mi okozta a tömeges rosszullétet a soroksári iskolában

HEOL Szerda reggel egy XXIII. kerületi általános iskolát ki kellett üríteni, mivel szúrós szagot lehetett érezni az épületben. Többen azt gondolták akkor, hogy gázszivárgás okozta a diákok rosszullétét, azóta kiderült, hogy nem.

Magyar Péter tanácsadója a Gyurcsány-korszakot méltatta

KEMMA Láng Balázs egy Facebook-csoportban nyilatkozott pozitívan a Gyurcsány–Bajnai-korszakról – hívja fel a figyelmet a Mandiner.

„Nem azért fizetnek egy játékosért 70 milliót, hogy a kispadon ücsörögjön” (videó)

FEOL Az MTK csatára a válogatottból jól ismeri Szoboszlait, aki szerinte még közel sem mutatott meg mindent Liverpoolban.

Kiderült, mi okozta a tömeges rosszullétet a soroksári iskolában

TEOL Szerda reggel egy XXIII. kerületi általános iskolát ki kellett üríteni, mivel szúrós szagot lehetett érezni az épületben. Többen azt gondolták akkor, hogy gázszivárgás okozta a diákok rosszullétét, azóta kiderült, hogy nem.

Felültek a provokációnak, Szekszárd főutcáján verték meg haragosukat

TEOL Tettlegességig fajult az utcai verekedés. Nem először állhat bíróság elé a verekedő testvérpár.

Lengyelország átlépne Orbán Viktoron: eltörölnék az uniós vétójogot

VG Lengyelország nem egyezik bele a vétójog teljes eltörlésébe az Európai Unió döntéshozatalában, de például a védelmi és biztonságpolitikában elképzelhető az egyhangú döntéshozatal megszüntetése – jelentette ki Andrzej Szejna lengyel külügyminiszter-helyettes pénteken az RMF FM lengyel kereskedelmi rádióban. 

35 éves jubileumot ünnepelt a kecskeméti Vásárhelyi Pál iskola – galériával, videóval

BAON A kecskeméti Vásárhelyi Pál Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola fennállásának 35. évfordulója alkalmából rendeztek ünnepi gálaműsort a petőfivárosi intézményben csütörtökön.

„Nem azért fizetnek egy játékosért 70 milliót, hogy a kispadon ücsörögjön” (videó)

SZOLJON Az MTK csatára a válogatottból jól ismeri Szoboszlait, aki szerinte még közel sem mutatott meg mindent Liverpoolban.

Kilenc körözött személy kezén kattant a bilincs, ittas sofőröket is lekapcsoltak a jászkunsági rendőrök

SZOLJON Ez történt csütörtökön.

Tésztamajális lesz az izsáki Vinoban

BAON Szombaton rendezik meg Izsákon a tizennegyedik tésztamajálist.

Gyerekek vetélkedtek a közös jövőnk jegyében Pécsett

BAMA A Pécsi Tudományegyetem Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium 1. számú Általános Iskolája az idei tanévben hetedik alkalommal rendezte meg a Környezetünk – egészségünk – közös jövőnk vetélkedőt. A verseny célja az volt, hogy a gyermekeket már egészen pici kortól arra tanítsák, hogy környezettudatosan, fenntartható módon éljenek.

Kiderült, mi okozta a tömeges rosszullétet a soroksári iskolában

SZOLJON Szerda reggel egy XXIII. kerületi általános iskolát ki kellett üríteni, mivel szúrós szagot lehetett érezni az épületben. Többen azt gondolták akkor, hogy gázszivárgás okozta a diákok rosszullétét, azóta kiderült, hogy nem.

Deutsch Tamás: a dollárbaloldal politikusai saját hazájukat támadó tevékenységükre büszkék

VAOL A politikai „őrültek házába” illeszkedik a magyar „dollárbaloldal” újabb Magyarország elleni támadása – mondta a fideszes EP-képviselő.

„Védekezésben és támadásban sem játszottunk csapatként” – Djokics Zseljko

TEOL A kulcsjátékosok halványabb teljesítménye és a csapatjáték hiánya vezetett Djokics Zseljko szerint a Tarr KSC Szekszárd 89–70-es vereségéhez a Serco UNI Győr elleni mindent eldöntő harmadik mérkőzésén a bajnoki elődöntőben.

A Dunaferr ipari gépészei mindent vittek

DUOL Megtartották a szakmunkás tanulók legnagyobb, legrangosabb országos megmérettetésének, a Szakma Kiváló Tanulója Verseny döntőjét. A területi előválogatókat követően a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum négy tagiskolájának (Dunaferr, Hild, Kereskedelmi és Rudas) húsz diákja jutott be a középdöntőbe, az országos válogatóba. Az elméleti feladatok után itt már a gyakorlati tudásukról adtak számot a fiatalok a zsűri előtt. A válogatókat követően alakult ki, hogy a különböző szakmákban kik jutottak döntőbe.

Klímavédelem: több mint húszmilliárd forintra pályázhatnak a fenntarthatóság irányába mozduló gazdák

VG Állategészségügyi és állatjóléti célokra igényelhető forrás.

A spanyol VOX párt elnökével tárgyalt Orbán Viktor

BAON A magyar miniszterelnök és Santiago Abascal a találkozón megállapították, a migráció ellen a lehető legkeményebb eszközökkel kell fellépni.

Új hagyományt teremtenének az egri fertálymesterek

HEOL Biciklis túrát szerveznek az egri fertálymesterek a város köré. Szeretnék az aktív időtöltésre és a mozgásra felhívni a figyelmet.

Fotókiállítás nyílt Zalaegerszegen, a Göcseji Tudásközpontban - fotógaléria

ZAOL Képekbe zárt fények címmel négy fiatal fotós – három zalai és egy pécsi - alkotásaiból nyílt tárlat Zalaegerszegen, a Göcseji Tudásközpontban csütörtökön este. A részvevőket Sümeginé Horváth Anita igazgató köszöntötte, a három héten át látható vándorkiállítást Németh Ágnes, Nova község aljegyzője ajánlotta az érdeklődők figyelmébe. A Nagykanizsát és Zalaszentgrótot megjárt válogatás várhatóan legközelebb Lendván mutatkozik be.

De Bruyne lenne a legjobb? Nem Guardiola méltatta

VAOL A Manchester City spanyol edzője szerint az Arsenal és ők is veszthetnek még fontos pontokat a hátralévő fordulókban.

Megkezdődött Paks 2 reaktortartályának gyártása Szentpéterváron

KEMMA A paksi bővítéshez szükséges két nagy tömegű nukleáris berendezés egyike, a zóna-olvadékcsapda már elkészült, és mostanra a reaktortartálynak is megkezdődött a gyártása Szentpéterváron, ami igazi mérföldkő a paksi bővítés szempontjából - jelentette be a tárca közlése szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Budapesten.

Magyar Péter tanácsadója a Gyurcsány-korszakot méltatta

ZAOL Láng Balázs egy Facebook-csoportban nyilatkozott pozitívan a Gyurcsány–Bajnai-korszakról – hívja fel a figyelmet a Mandiner.

Szijjártó Péter: Magyarország igazi közép-európai EU-elnökségre készül (videó)

BEOL A miniszter cseh kollégájával, Jan Lipavskyal tartott sajtótájékoztatón a soros európai uniós elnökség feladatain kívül a két ország szoros együttműködéséről is beszélt.

Különbségekben rejlő szépség van a falakon

SONLINE Nem csupán színes ceruzák és ecsetek nyomán született alkotásokat, hanem egyedülálló pillanatokat is megörökítenek a barcsi Szivárvány EGYMI tanulóinak kiállításán bemutatott alkotások. 

Megkezdődött Paks 2 reaktortartályának gyártása Szentpéterváron

VAOL A paksi bővítéshez szükséges két nagy tömegű nukleáris berendezés egyike, a zóna-olvadékcsapda már elkészült, és mostanra a reaktortartálynak is megkezdődött a gyártása Szentpéterváron, ami igazi mérföldkő a paksi bővítés szempontjából - jelentette be a tárca közlése szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Budapesten.

Szijjártó Péter: Magyarország igazi közép-európai EU-elnökségre készül

ZAOL A miniszter cseh kollégájával, Jan Lipavskyal tartott sajtótájékoztatón a soros európai uniós elnökség feladatain kívül a két ország szoros együttműködéséről is beszélt.

Deutsch Tamás: a dollárbaloldal politikusai saját hazájukat támadó tevékenységükre büszkék

ZAOL A politikai „őrültek házába” illeszkedik a magyar „dollárbaloldal” újabb Magyarország elleni támadása – mondta a fideszes EP-képviselő.

De Bruyne lenne a legjobb? Nem Guardiola méltatta

BAON A Manchester City spanyol edzője szerint az Arsenal és ők is veszthetnek még fontos pontokat a hátralévő fordulókban.

Két Vas vármegyei településre érkezett köztéri fogadóórákkal Ungár Péter

VAOL Két Vas vármegyei településre, Sárvárra és Kőszegre érkezett köztéri fogadóórákkal Ungár Péter, az LMP társelnöke, EP-listavezetője pénteken. Az aláírásgyűjtés mellett Sárváron sajtótájékoztatót is tartott.

„Nem azért fizetnek egy játékosért 70 milliót, hogy a kispadon ücsörögjön” (videó)

TEOL Az MTK csatára a válogatottból jól ismeri Szoboszlait, aki szerinte még közel sem mutatott meg mindent Liverpoolban.

„Nem azért fizetnek egy játékosért 70 milliót, hogy a kispadon ücsörögjön” (videó)

SONLINE Az MTK csatára a válogatottból jól ismeri Szoboszlait, aki szerinte még közel sem mutatott meg mindent Liverpoolban.

Megnősült Nacsa Olivér

KEMMA A humorista harmadszor mondta ki az igent, Tripolszky Annát vette feleségül.

Ez mi? 15 japán tapsolta meg a TV2 WC-ről kilépő sztárját

RIPOST Power of Love Imi sikert aratott az étterem mosdójában.

A vármegye egyben hazai pályán játszik a három dobogós

BAON A hétvégén a vármegyei első osztályban a 25. fordulót rendezik meg. Szombaton három, vasárnap négy mérkőzést vívnak meg az érintett csapatok, hazai pályán szerepel az éllovas Soltvadkert, a 2. helyen álló Tiszakécske II., és a 3. Kunbaja is.

SZKKA: ahogy ígérték, létrehozzák a felügyelőbizottságot

VAOL A Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia Sport Kft. taggyűlése a mai napon úgy döntött, hogy létrehoz egy három tagból álló felügyelőbizottságot - jelentette be a klub.

De Bruyne lenne a legjobb? Nem Guardiola méltatta

ZAOL A Manchester City spanyol edzője szerint az Arsenal és ők is veszthetnek még fontos pontokat a hátralévő fordulókban.

Kiderült, mi okozta a tömeges rosszullétet a soroksári iskolában

SONLINE Szerda reggel egy XXIII. kerületi általános iskolát ki kellett üríteni, mivel szúrós szagot lehetett érezni az épületben. Többen azt gondolták akkor, hogy gázszivárgás okozta a diákok rosszullétét, azóta kiderült, hogy nem.

Szijjártó Péter: Magyarország igazi közép-európai EU-elnökségre készül (videó)

BAMA A miniszter cseh kollégájával, Jan Lipavskyal tartott sajtótájékoztatón a soros európai uniós elnökség feladatain kívül a két ország szoros együttműködéséről is beszélt.

Megnősült Nacsa Olivér

SZOLJON A humorista harmadszor mondta ki az igent, Tripolszky Annát vette feleségül.

Szijjártó Péter: Magyarország igazi közép-európai EU-elnökségre készül (videó)

BAON A miniszter cseh kollégájával, Jan Lipavskyal tartott sajtótájékoztatón a soros európai uniós elnökség feladatain kívül a két ország szoros együttműködéséről is beszélt.

Bakonyszücs hagyományait ünnepli

VEOL A szülőföldünk Bakonyszücs című könyvet mutatják be Bakonyszücsön és a kétnyelvű helytörténeti kötet megjelenése alkalmából ünnepséget szervez a falu.

Diadalmaskodtak az Őrült mókusok Battonyáról

BEOL Fergeteges hajrával a battonyai Őrült mókusok nevű csapat nyerte az idei Túzok Tusát. Hagyományosan a Föld Napján rendezte meg a Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatóság az természetismereti vetélkedő döntőjét a Körösvölgyi Állatparkban.

BányaBarangoló

KEMMA A Újabb izgalmas kalandra hívja a Tatabányai Múzeum az érdeklődő családokat. Az idén is meghirdetik a BányaBarangoló programot, amely április 29-étől május 5-éig várja a kalandorokat.  A tatabányai bányaúton kell végighaladni és készíteni szelfit a kijelölt emlékállomásokon, majd azokat elküldeni május 5-ig a tatabanyaimuzeum@gmail.com email címre. Minimum 11 pontot kell összegyűjteni hogy részt vehessen valaki a sorsoláson. A képen egy korábbi BányaBarangoló sorsolása. 

„Nem azért fizetnek egy játékosért 70 milliót, hogy a kispadon ücsörögjön” (videó)

HEOL Az MTK csatára a válogatottból jól ismeri Szoboszlait, aki szerinte még közel sem mutatott meg mindent Liverpoolban.

Deutsch Tamás: a dollárbaloldal politikusai saját hazájukat támadó tevékenységükre büszkék

FEOL A politikai „őrültek házába” illeszkedik a magyar „dollárbaloldal” újabb Magyarország elleni támadása – mondta a fideszes EP-képviselő.

Megnősült Nacsa Olivér

SONLINE A humorista harmadszor mondta ki az igent, Tripolszky Annát vette feleségül.

Vízelvezetési és faültetési munkákba kezdtek

FEOL Komoly munkálatokba kezdtek Polgárdi város központjában.

Megnősült Nacsa Olivér

TEOL A humorista harmadszor mondta ki az igent, Tripolszky Annát vette feleségül.

„Nem azért fizetnek egy játékosért 70 milliót, hogy a kispadon ücsörögjön” (videó)

VAOL Az MTK csatára a válogatottból jól ismeri Szoboszlait, aki szerinte még közel sem mutatott meg mindent Liverpoolban.

Visszatérnek a furfangos jégkrémek a Halis-könyvtárba

ZAOL Április utolsó szombatján sem maradnak extra programok nélkül a nagykanizsai Halis-könyvtár látogatói. A színes, ingyenes programcsokorból felnőttek és gyerekek egyaránt találnak kedvükre való foglalkozást.

Két brigád is bajnok lehet a hétvégén Baranyában

BAMA Izgatottan várják a Hosszúhetény labdarúgócsapatának szurkolói a vármegye hármas bajnokság hétvégi fordulóját, ugyanis amennyiben kedvenc együttesük legalább egy pontot szerez szombaton hazai környezetben a Bányász ellen, akkor lehet ünnepelni, ugyanis abban az esetben már behozhatatlan előnyre tenne szert az éllovas. Egy estleges elmaradt pontszerzés esetén is lehetne ez egy ünnepi hétvége, ahhoz viszont az Egerág nem nyerhet vasárnap az Orfű ellen. 

A nunciusok jelentéseiből - A hálózatban: a Szentszék, a Kanizsaiak, a Nádasdyak és Sárvár

VAOL A Nádasdy Ferenc Múzeum legutóbbi dísztermi előadásán dr. Kanász Viktor történész avatta be hallgatóságát a Kanizsai és Nádasdy család történetének eddig ismeretlen területeibe. A családok történetein át felfedte a Sárvár és a Szentszék közötti kapcsolatok hálóját, egyúttal betekintést engedett a vatikáni levéltárak titokzatos világába.

Vásárolj és spórolj a SPAR üzleteiben: indul a kuponözön!

MINDMEGETTE Ha április 25-től legalább 5000 forint értékben vásárolsz a SPAR és INTERSPAR üzletekben, akkor bizony a kasszánál egy 300 forintos kedvezménykupon üti a markod. Dobd hozzá a következő vásárlásodhoz, hiszen ezzel a lehetőséggel is tovább faraghatsz a pénztárnál fizetendő végösszegből.

Már nem elég a DK és társai, Magyar Péter is kell Siófokra

SONLINE Ugyan mostanában minden négyzetméternyi út átadásáról, minden cserép virág kiültetéséről is tudunk, hiszen kampány van, ám úgy teszik: mégsem elég a támogatás.

Különleges esküvőt tartottak Őcsényben

TEOL Rendhagyó esküvői szertartásnak adott otthont az őcsényi polgármesteri hivatal. A lányuk a párjának, a szülők pedig egymásnak mondták ki egyszerre az igent pénteken délelőtt.

Elhunyt Vas Krisztián, az MMA Maori Team alapítója

TEOL Döbbenetes hír sokkolja a szekszárdi és Tolna megyei sportéletet, életének 38. évében elhunyt Vas Krisztián, az egykori profi ökölvívó és MMA-harcos.

Kisteherautónyi adományt kapott a gyászoló család

TEOL Összefogtak Bonyhádon az értényi család háztűz gyászolóinak, károsultjainak megsegítésére. A héten egy kisteherautónyi adományt juttattak el a Vörös-Kondor család tagjainak.

Az egész falut megrázta a tragédia

TEOL Egy 59 éves férfit ütött el a teherautó Pörbölyön, egyelőre nem tudni, hogyan is történt pontosan.

Gázrobbanás történt Szekszárdon

TEOL Hatalmas, robbanásszerű hang rázta meg ma délelőtt Szekszárdot, majd nem sokkal később szirénák hangjáról volt hangos a város.

Klímavédelem: zöldebb csomagolást és csökkenő szén-dioxid kibocsátást ígér a Schneider Electric

VG A cég 576 millió tonna szén-dioxid-kibocsátás elkerülésében vett részt.

Megkezdődött Paks 2 reaktortartályának gyártása Szentpéterváron

ZAOL A paksi bővítéshez szükséges két nagy tömegű nukleáris berendezés egyike, a zóna-olvadékcsapda már elkészült, és mostanra a reaktortartálynak is megkezdődött a gyártása Szentpéterváron, ami igazi mérföldkő a paksi bővítés szempontjából - jelentette be a tárca közlése szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Budapesten.

Kiderült, mi okozta a tömeges rosszullétet a soroksári iskolában

VEOL Szerda reggel egy XXIII. kerületi általános iskolát ki kellett üríteni, mivel szúrós szagot lehetett érezni az épületben. Többen azt gondolták akkor, hogy gázszivárgás okozta a diákok rosszullétét, azóta kiderült, hogy nem.

Ki veheti fel az utolsó nyugdíjat? – hasznos tanácsok gyász esetén

KEMMA Amennyiben egy nyugdíjas elhalálozik, akkor azt 15 napon kell bejelenteni a Nyugdíjfolyósító Igazgatóságnál. De meddig jár az elhalálozást követően jogosan a nyugdíj?

Kiderült, mi okozta a tömeges rosszullétet a soroksári iskolában

VAOL Szerda reggel egy XXIII. kerületi általános iskolát ki kellett üríteni, mivel szúrós szagot lehetett érezni az épületben. Többen azt gondolták akkor, hogy gázszivárgás okozta a diákok rosszullétét, azóta kiderült, hogy nem.

Meghalt egy lengyel katona a fehérorosz határon

VG Egy határvédelmet ellátó katona haláláról számolt be a hadsereg sajtószolgálata. Megállapították, hogy a férfi természetes okból halt meg. A határőrökkel közös járőrözés közben a katona hirtelen eszméletét vesztette. „Az azonnali újraélesztést követően a mentővel a legközelebbi kórházba szállították, és ennek ellenére a katona életét nem tudták megmenteni” – számolt be a Nexta ukrán  hírügynökség.

„Nem azért fizetnek egy játékosért 70 milliót, hogy a kispadon ücsörögjön” (videó)

DUOL Az MTK csatára a válogatottból jól ismeri Szoboszlait, aki szerinte még közel sem mutatott meg mindent Liverpoolban.

Eleged van a fővárosból? – Megnéztük, hova érdemes kiköltözni Budapestről

RIPOST Hol a legolcsóbbak az ingatlanok a főváros közelében?

Kiderült, mi okozta a tömeges rosszullétet a soroksári iskolában

DUOL Szerda reggel egy XXIII. kerületi általános iskolát ki kellett üríteni, mivel szúrós szagot lehetett érezni az épületben. Többen azt gondolták akkor, hogy gázszivárgás okozta a diákok rosszullétét, azóta kiderült, hogy nem.

Újabb öt évig Mucsi Balázs a Békéscsabai Szakképzési Centrum főigazgatója

BEOL Büszkék arra kollégáival, hogy tudásközpontok jöttek létre a BSZC intézményeiben. Ez egyetemekkel, főiskolákkal való szoros összekapcsolódást is jelent.

De Bruyne lenne a legjobb? Nem Guardiola méltatta

BAMA A Manchester City spanyol edzője szerint az Arsenal és ők is veszthetnek még fontos pontokat a hátralévő fordulókban.

Lassú emelkedés kezdődhet a kkv-knál

SONLINE Szerény, de már a várható inflációt meghaladó pénzügyi eredményekre számítanak idén a vállalkozások. A K&H kkv bizalmi index első negyedéves eredményei alapján átlagosan 7,7 százalékos árbevétel-növekedést és 3,9 százalékos profitbővülést valószínűsítenek a következő egy évben. Beruházási dömping azonban továbbra sem várható. A cégek alig több mint fele tervez valamilyen fejlesztést, főként informatikai vagy gépjárműpark korszerűsítést.

Kettős kötetbemutató Lentiben

ZAOL Bence Lajos Egyszer én is II. - Muravidéki történetek című és Szemes Péter Csillagtérkép - Válogatott recenziók (2019-2023) című kötetének közös bemutatóját tartották a napokban Lentiben, a városi könyvtárban.

Eperjes Károly bemutatta Szécsényben is Magyar Passió című filmjét (podcast)

NOOL Eperjes Károly, Kossuth- és Jászai-díjas színművész a Szécsényi Polgári Esték című rendezvénysorozat vendége volt.

Csányi Sándor bejelentette: története legnagyobb bevásárlására készül az OTP – ugrik az árfolyam

VG Az OTP eddigi legnagyobb bankvásárlására készül, erről Csányi Sándor bankvezér beszélt a bank közgyűlésén.

A Mol régiós vetélytársaira lő a Kreml: az OMV-t és a CEZ-t is pereli a Gazprom

VG Pert indított több régiós energiavállalat ellen a Kreml irányítása alatt álló Gazprom Oroszországban.

Milyen ruhadarabok kerülnek a kézipoggyászba? – Benyó Zsuzsanna megmutatta

BAON Instagram oldalán osztott meg egy videót 11 különböző, utazáshoz tökéletes szettről.

Felújítaná a K-hidat Vitézy Dávid, ha a Sziget megadja a kedvezményt a budapesti fiataloknak

VG K-híd felújítást ajánl Vitézy Dávid a Sziget kedvezményért cserébe.

Megkezdődött Paks 2 reaktortartályának gyártása Szentpéterváron

BAON A paksi bővítéshez szükséges két nagy tömegű nukleáris berendezés egyike, a zóna-olvadékcsapda már elkészült, és mostanra a reaktortartálynak is megkezdődött a gyártása Szentpéterváron, ami igazi mérföldkő a paksi bővítés szempontjából - jelentette be a tárca közlése szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Budapesten.

Megkezdődött Paks 2 reaktortartályának gyártása Szentpéterváron

BEOL A paksi bővítéshez szükséges két nagy tömegű nukleáris berendezés egyike, a zóna-olvadékcsapda már elkészült, és mostanra a reaktortartálynak is megkezdődött a gyártása Szentpéterváron, ami igazi mérföldkő a paksi bővítés szempontjából - jelentette be a tárca közlése szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Budapesten.

Magyar Péter tanácsadója a Gyurcsány-korszakot méltatta

BEOL Láng Balázs egy Facebook-csoportban nyilatkozott pozitívan a Gyurcsány–Bajnai-korszakról – hívja fel a figyelmet a Mandiner.

Magyar Péter tanácsadója a Gyurcsány-korszakot méltatta

BAMA Láng Balázs egy Facebook-csoportban nyilatkozott pozitívan a Gyurcsány–Bajnai-korszakról – hívja fel a figyelmet a Mandiner.

Szép eredmények születtek a hőgyészi borversenyen

TEOL A Hőgyészi Borbarát Kör idén XXVI. alkalommal rendezte meg a már hagyománnyá vált borversenyt.

„Nem azért fizetnek egy játékosért 70 milliót, hogy a kispadon ücsörögjön” (videó)

VEOL Az MTK csatára a válogatottból jól ismeri Szoboszlait, aki szerinte még közel sem mutatott meg mindent Liverpoolban.

Idén is végiggurulják a várost a motorosok

BAMA Immáron tizenharmadik alkalommal rendezi meg a Dél-Dunántúli Motoros Egyesület Magyarország egyik legnagyobb motoros szezonnyitó rendezvényét Pécs belvárosában április 27-én délelőtt 10 órakor.

A spanyol VOX párt elnökével tárgyalt Orbán Viktor

BEOL A magyar miniszterelnök és Santiago Abascal a találkozón megállapították, a migráció ellen a lehető legkeményebb eszközökkel kell fellépni.

A fehérváriakkal vívná a finálét az Alba kosarasainak korábbi trénere

FEOL Hatalmas csatát hozott a ZTE-DEAC negyeddöntő utolsó összecsapása, a playoff mindent eldöntő, ötödik összecsapása a férfi kosarasoknál. Matthias Zollner együttese egy ponttal győzött.

Magyar Péter tanácsadója a Gyurcsány-korszakot méltatta

VAOL Láng Balázs egy Facebook-csoportban nyilatkozott pozitívan a Gyurcsány–Bajnai-korszakról – hívja fel a figyelmet a Mandiner.

Olajos popsijával tarol Exatlon Hungary bombázója – Íme a nap legforróbb videója!

RIPOST Szabó Franciska mindent megmutatott.

Szijjártó Péter: Magyarország igazi közép-európai EU-elnökségre készül

VAOL A miniszter cseh kollégájával, Jan Lipavskyal tartott sajtótájékoztatón a soros európai uniós elnökség feladatain kívül a két ország szoros együttműködéséről is beszélt.

Megnősült Nacsa Olivér

HEOL A humorista harmadszor mondta ki az igent, Tripolszky Annát vette feleségül.

Magyar Péter tanácsadója a Gyurcsány-korszakot méltatta

BAON Láng Balázs egy Facebook-csoportban nyilatkozott pozitívan a Gyurcsány–Bajnai-korszakról – hívja fel a figyelmet a Mandiner.

K&H: infláció feletti eredmények várhatók a kkv-tól

VG Beruházási dömping azonban továbbra sem várható a hazai kkv-knál.