Ma este nyit az új tatabányai autósmozi

filmek szerelmeseit pénteken este kilenckor az Alibi.com, szombaton fél kilenckor pedig a Lidérces mesék éjszakája című filmekkel várják.

További olvasott hírek
Az eddigi legfontosabb Audi az új Q6 e-tron

AUTOMOTOR Jövőbiztos műszaki alapot készítettek a PPE-vel, amelynél már digitális szolgáltatásokkal is pénzt fognak keresni az Audi Q6 e-tronnal.

Bearanyozta szuperautóját a Touring Superleggera

AUTOMOTOR 3 évvel ezelőtt dobta piacra a Ferrari 488 Pista-átépítését a Touring Superleggera, amely most bearanyozta a konstrukciót.

Többnyire napos időre számíthatunk kedden Zala vármegyében

ZAOL A köpönyeg.hu előrejelzése szerint kedden napos, gomolyfelhős időre számíthatunk, de délnyugaton továbbra is borús maradhat az ég. Néhol zápor, a hegyekben hózápor előfordulhat. Délután 10 fok körül alakul a hőmérséklet. 

Egyre több helyen védik alácsúszásgátló elemek a motorkerékpárosokat

AUTOMOTOR A HUMDA támogatásainak köszönhetően a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szakemberei új motoros alácsúszásgátló elemeket telepítettek a Somogy vármegyei bálványosi bekötőút 400 méteres szakaszára.

Álca nélkül: lépcsős hátú Passat Kína számára

AUTOMOTOR A FAW-VW vegyesvállalat fogja készíteni a kínai piac számára az arrafelé Magotan néven forgalmazott szedánt.

Coviddal az oviban – Kiakadt az esztergomi gyerekorvos a felelőtlen szülők miatt

KEMMA Dr. Bense Tamás háziorvos szerint a covidos időszakban nem fér bele a legkisebb nátha sem abba, hogy a gyerek közösségbe menjen.

Durva fertőzéshullám Nyergesen: covidos anyukák küldték oviba a gyerekeket

KEMMA Az óvoda létszáma több mint felére csökkent, és dolgozók közül is többeknél igazolták a fertőzést. Az óvoda több mint egy hétre bezárt.

Halálos baleset történt hajnalban az 1-es úton Tatabánya térségében

KEMMA A rendelkezésre álló adatok szerint eddig tisztázatlan okokból fának hajtott egy autó az 1-es számú főúton, amely következtében a sofőr a helyszínen életét vesztette.

Tatán építi fel prémium szállodáját az Avalon

KEMMA Sajtótájékoztatón jelentették be, hogy a tatai Öreg-tó partján építi meg új szállodáját az Avalon. Látványterveken mutatták meg a leendő épületet.

Jégen gyilkolják az AMG elektromos kupéját

AUTOMOTOR Egyértelműen a stuttgarti vetélytárs akkumulátoros-elektromos hajtású kupéjára céloz a Mercedes-AMG új modellje.

Hamarosan indul a forgatás: Stohl Andrást követelik a kommentelők az Ázsia Expressz új évadába – íme a többi favorit

BORSONLINE Ősztől immár ötödik alkalommal kerül képernyőre az Ázsia Expressz.