Tatán építi fel prémium szállodáját az Avalon

Sajtótájékoztatón jelentették be, hogy a tatai Öreg-tó partján építi meg új szállodáját az Avalon. Látványterveken mutatták meg a leendő épületet.

További olvasott hírek
Brit tankert támadott meg a húszi lázadókat tömörítő al-Allah iszlamista mozgalom – frissül

VAOL Az izraeli–palesztin háború 204. napjának eseményeit ismertető hírfolyamunkban az MTI, a Magyar Nemzet, a Mandiner, a Világgazdaság és az Origo híreiből válogatunk.

Brit tankert támadott meg a húszi lázadókat tömörítő al-Allah iszlamista mozgalom – frissül

BAMA Az izraeli–palesztin háború 204. napjának eseményeit ismertető hírfolyamunkban az MTI, a Magyar Nemzet, a Mandiner, a Világgazdaság és az Origo híreiből válogatunk.

A NAV mobilappjában bárki ellenőrizheti adószámláját

BAON A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) mobilappjában, a NAV-Mobilban bárki egyszerűen ellenőrizheti adószámláját, hogy van-e tartozása, esetleg túlfizetése az adóhivatalnál - közölte a NAV az MTI-vel.

A szombati elődöntőben is az utolsó pillanatig küzdeni fog a DFVE

DUOL Komoly áldozatokkal járt a DFVE első bajnoki elődöntője a Ferencváros otthonában, ugyanis Somogyvári és Jonkl is szemsérülést szenvedett a csata hevében. Így méginkább fel van adva a csapat számára a lecke egy bravúrhoz a szombaton 17 órakor kezdődő második, dunaújvárosi mérkőzésen.

Nem csak magyar állampolgárok szerepelhetnek az EP-listán

SZOLJON Az Európai Parlament (EP) magyar tagjainak választásán a pártlistákon, arra más európai uniós tagállam állampolgárai is felvehetők, ha van magyarországi lakcímük – közölte az MTI.

Elvarázsolta a múlt illata - Kiss Ernő Csaba több ezer műtárgyat konzervált, restaurált, őrzött meg a jövő számára

VAOL Úgy varázsolta el Kiss Ernő Csaba restaurátort „a múlt illata”, amilyen magával ragadónak az Indiana Jones-filmek történelmi levegőjét érezzük. Restaurált tárgyait jelentős kiállításokon mutatták be, rajzai számos könyvben szerepeltek – az elmúlt csaknem fél évszázad alatt több ezer műtárgyat konzervált, restaurált, őrzött meg a jövő számára.

Jelentős összeget utalt egy monacói bankszámlára a fővárosi számlagyár kulcsfigurája

NOOL Egyre több információ kerül napvilágra a baloldal legnagyobb, a Városházáig érő korrupciós botrányában. Egy monacói bankszámlára jelentős összeget utalt a Lánchíd-beruházás időszakában a fővárosi számlagyár kulcsfigurája, Vig Mór – tudta meg a praxisától eltiltott ügyvéd köreiből a Magyar Nemzet.

Így alakult a Duna és a Tisza vízszintje Bács-Kiskunnál

BAON Cikkünkből megtudhatja, hogyan alakult folyóink vízállása szombatra.

Nem csak magyar állampolgárok szerepelhetnek az EP-listán

TEOL Az Európai Parlament (EP) magyar tagjainak választásán a pártlistákon, arra más európai uniós tagállam állampolgárai is felvehetők, ha van magyarországi lakcímük – közölte az MTI.

Nem csak magyar állampolgárok szerepelhetnek az EP-listán

SONLINE Az Európai Parlament (EP) magyar tagjainak választásán a pártlistákon, arra más európai uniós tagállam állampolgárai is felvehetők, ha van magyarországi lakcímük – közölte az MTI.

Brit tankert támadott meg a húszi lázadókat tömörítő al-Allah iszlamista mozgalom – frissül

NOOL Az izraeli–palesztin háború 204. napjának eseményeit ismertető hírfolyamunkban az MTI, a Magyar Nemzet, a Mandiner, a Világgazdaság és az Origo híreiből válogatunk.

A NAV mobilappjában bárki ellenőrizheti adószámláját

BEOL A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) mobilappjában, a NAV-Mobilban bárki egyszerűen ellenőrizheti adószámláját, hogy van-e tartozása, esetleg túlfizetése az adóhivatalnál - közölte a NAV az MTI-vel.

Veszélyes kalandokba keveredik útja során a kis bálna

BAMA Hogyha mozis kikapcsolódásra mennénk a gyerekekkel hétvégén, akkor érdemes elgondolkodni a Belu – A legbátrabb bálna című animációsfilmen, amelyet a pécsi Cinema City két alkalommal – 10:00; 14:00 – is vetít április 27-én.

Nem csak magyar állampolgárok szerepelhetnek az EP-listán

BEOL Az Európai Parlament (EP) magyar tagjainak választásán a pártlistákon, arra más európai uniós tagállam állampolgárai is felvehetők, ha van magyarországi lakcímük – közölte az MTI.

A NAV mobilappjában bárki ellenőrizheti adószámláját

TEOL A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) mobilappjában, a NAV-Mobilban bárki egyszerűen ellenőrizheti adószámláját, hogy van-e tartozása, esetleg túlfizetése az adóhivatalnál - közölte a NAV az MTI-vel.

A magyar sztáredzőnek csak egy gombnyomás, és máris Schwarzival beszélget

BORSONLINE A Flex Gym tulajdonosa bármikor felhívhatja a világsztárt.

A hét ingatlana: Elkelne egy borospince a ház alatt? Költözzön Gyöngyöshalászra

HEOL Ehhez az ingatlanhoz egy 21 m2-es borospince is tartozik, amivel lássuk be, egy átlagos családi háztartásban már lehet mihez kezdeni. Ráadásul az ingatlan teljesen felújított, így az új tulajdonosnak nincs más dolga, mint beköltözni ebbe a modern kialakítású, világos terekkel rendelkező házba.

Spanyolország Patriot-rakétákat ad át Ukrajnának – frissül

ZAOL 794. napja tart a háború a szomszédunkban. Hírfolyamunkban az MTI, a Magyar Nemzet, a Mandiner és az Origo híreiből válogatunk.

Brit tankert támadott meg a húszi lázadókat tömörítő al-Allah iszlamista mozgalom – frissül

DUOL Az izraeli–palesztin háború 204. napjának eseményeit ismertető hírfolyamunkban az MTI, a Magyar Nemzet, a Mandiner, a Világgazdaság és az Origo híreiből válogatunk.

Jól szerepeltek a borok a borversenyen, Móron

FEOL Lezajlott a Szent György-heti Vigasságok keretében a Móri Borvidéki Borverseny. A mintaszám nagyjából a megszokott volt, 167, viszont ezt a mennyiséget mindössze 38 termelő adta le, ami a megszokottnál lényegesen alacsonyabb. Kevés oklevél, néhány bronz- és sok ezüstérem született. A negyede aranyérmes lett és egy nagyarany is született.

Szombaton díszítik fel a májusfát Váraszón

HEOL Váraszón szombaton délelőtt tíz órára várják a lakosságot a templom melletti térre, ahol együtt díszítik fel a falu májusfáját.

Továbbra is a SZÉP-kártya a turizmus motorja

HEOL Márciusban is kedvelt fizetőeszköz volt.

Szentkirályi Alexandra: főpolgármester úréknak sajátos értelmezése van a tisztaságról

VEOL Újabb Kamuméterrel jelentkezett közösségi oldalán a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje.

Megköszönte a veszprémi közgyűlés azoknak, akik vigyáznak ránk

VEOL Három olyan szervezet – több más szervezet mellett – beszámolója volt a csütörtöki veszprémi közgyűlés előtt, mint a rendőrség, a tűzoltóság, valamint a katasztrófavédelem. Az éves beszámolók mellett az is egyértelműen kiderült, hogy Veszprém számára rendkívül fontos partnerekről van szó.

Jelentős összeget utalt egy monacói bankszámlára a fővárosi számlagyár kulcsfigurája

BAMA Egyre több információ kerül napvilágra a baloldal legnagyobb, a Városházáig érő korrupciós botrányában. Egy monacói bankszámlára jelentős összeget utalt a Lánchíd-beruházás időszakában a fővárosi számlagyár kulcsfigurája, Vig Mór – tudta meg a praxisától eltiltott ügyvéd köreiből a Magyar Nemzet.

Tésztanap

BAON Saját készítésű lebbencs tésztát kaptam ajándékba az anyukámtól. Nem tudnám megmondani, hogy miért, de a belőle készült keménylebbencs valahogy sokkal finomabb lett, mintha bolti tésztából főztem volna. Valószínűleg az anyai gondoskodástól és a belegyúrt szeretettől vált ízletesebbé. 

Szombati programajánló

BAMA MoziApolló (Perczel Miklós u. 22.): Tökéletes napok (v: 17.30), Lefkovicsék gyászolnak (szo: 18.00), Back to Black (szo: 19.30, v: 20.00), Robotálmok (szo: 18.00, v: 17.30), Egy zuhanás anatómiája (v: 19.30), Vörös szobák (szo: 20.00).

Város napja - Ünnepség Nagykanizsán

ZAOL Pénteken délelőtt elkezdődtek az Erzsébet téri programok, vásári forgataggal és színpadi fellépőkkel várták az érdeklődőket. A város napja alkalmából díszközgyűlést is tartottak.

Programismertető lakossági fórum Körmenden

VAOL Április 30-án, kedden 18 órakor a Batthyány Örökségközpontban, a színház aulájában tart lakossági fórumot dr. Szabó Barna polgármesterjelölt és csapata.

Spanyolország Patriot-rakétákat ad át Ukrajnának – frissül

VAOL 794. napja tart a háború a szomszédunkban. Hírfolyamunkban az MTI, a Magyar Nemzet, a Mandiner és az Origo híreiből válogatunk.

Vízállások Fejérben

FEOL Április 27-én a következő adatok olvashatók le a Vízügyi Főigazgatóság honlapjáról.

Még nem is kapható a Renault 5 E-Tech Electric, de már van belőle limitált széria

AUTOMOTOR A salakot idézi a téglaszínű padlószőnyeg a Renault 5 E-Tech Electric Roland Garros esetén.

Szentkirályi Alexandra: főpolgármester úréknak sajátos értelmezése van a tisztaságról

VAOL Újabb Kamuméterrel jelentkezett közösségi oldalán a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje.

A Fejér vármegyei mozik szombati műsora

FEOL Székesfehérvár, Cinema City: Abigail: 13.30, 15.45, 18.00, 20.15, 22.30. Artúr, a király: 10.00. Az első ómen: 20.00. Belu – A legbátrabb bálna: 10.00, 14.00. Bogyó és Babóca 6. – Csengettyűk: 10.00. Bonus Trip: 15.15, 19.30. Challengers: 11.40, 14.20, 17.00, 19.40, 22.20. Dűne – Második rész: 15.00. Emma és a fekete jaguár: 10.30. Godzilla x Kong: Az új birodalom: 13.00, 18.10, 21.50. Imádlak utálni: 18.00. Ki hitte volna?: 17.30. Kung Fu Panda 4 (2D): 10.30, 12.30, 14.30, 16.30, 18.30. Kung Fu Panda 4 (3D): 11.00. Maga a pokol: 10.40, 13.00, 15.20, 17.40, 20.00, 22.20. Micimackó: Vér és méz 2: 22.30. Most vagy soha!: 12.15. Polgárháború: 13.00, 17.45, 20.30, 22.30. Semmelweis: 15.15. Spy x Family Code: White: 10.45, 13.00, 15.15, 17.30, 19.45, 22.00. Szellemírtók – A borzongás birodalma: 10.10, 12.30, 14.50, 17.10, 19.30. Szeplőtlen: 21.45. Szunnyadó vérebek: 20.30. Thabo és a Szafari kaland: 12.00. Verseny a győzelemért: 11.15, 15.45, 20.15.

Nem csak magyar állampolgárok szerepelhetnek az EP-listán

BAMA Az Európai Parlament (EP) magyar tagjainak választásán a pártlistákon, arra más európai uniós tagállam állampolgárai is felvehetők, ha van magyarországi lakcímük – közölte az MTI.

Földes Eszter veszélyes mutatványokat művel a színpadon

TEOL Eszteréket a Cirque du Soleil artistaművésze, Frányó Viktor készíti fel az előadásokra.

Pető Tamás a derbi előtt: bizakodó vagyok

VEOL A tavasz legfontosabb mérkőzése előtt áll a veszprémi labdarúgócsapat, amely az éllovas Tatabányát fogadja vasárnap a pápai Perutz Stadionban. A bakonyiak hat ponttal vannak lemaradva a második helyen, ha nyernek, újra él a címvédés reménye, ha kikapnak, elhalványul a bajnoki cím megszerzésének esélye.

Szijjártó Péter: teljesen vakvágányon vannak (videó)

HEOL Nem értem, miről beszélnek Brüsszelben, valószínűleg fogalmuk sincs arról, hogy a világgazdaság legfontosabb folyamata, az elektromibilitásra való áttérés az hogyan zajlik a való életben – mondta a külgazdasági és külügyminiszter a közösségi oldalára feltöltött videóban.

Újabb részletek derültek ki a rákbeteg III. Károly király állapotáról

RIPOST Közleményt adott ki a Buckingham-palota.

Szentkirályi Alexandra: főpolgármester úréknak sajátos értelmezése van a tisztaságról

FEOL Újabb Kamuméterrel jelentkezett közösségi oldalán a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje.

1500 motorkerékpár dübörgött Makón

AUTOMOTOR Szerte az országból, sőt külföldről is érkeztek vasparipák a második makói motorostalálkozóra.

Fontos információkat osztunk meg a Tündérszépek versenyről

SZOLJON Ez a hét sem telhetett el Tündérszépek-fotózás nélkül. A minap Kása Mercédesz vetette bele magát a pózolásba Kummer-Gál Kata szolnoki fotóstúdiójában.

Egészségügyi szűrőbusz Várpalotán

VEOL A városba érkezett az elmúlt héten a Helybe visszük a szűrővizsgálatokat elnevezésű program.

Újabb fordulat: újra visszatér a korai nyár, de azért nem lesz „felhőtlen” a mai nap sem

NOOL

Szijjártó Péter: teljesen vakvágányon vannak (videó)

NOOL Nem értem, miről beszélnek Brüsszelben, valószínűleg fogalmuk sincs arról, hogy a világgazdaság legfontosabb folyamata, az elektromibilitásra való áttérés az hogyan zajlik a való életben – mondta a külgazdasági és külügyminiszter a közösségi oldalára feltöltött videóban.

Jó reggelt, Zala vármegye!

ZAOL Némi túlzással akár azt is mondhatnánk, egy ország mozdult meg annak érdekében, hogy tisztább környezetben éljünk. Lapunkban nap mint nap adjuk a hírt arról, ahogy egy közösség megmozdul a települése tisztasága, rendezettsége érdekében, de ez csak a jéghegy csúcsa, annál sokkal többen, sokkal több helyütt dolgoznak szerényen, elhivatottan, mint amiről kedves olvasóinkat tájékoztatni tudjuk. Pedig a köszönetnyilvánítás minden önkéntesnek kijár, remélem, valamennyi érintett településen akad olyan kompetens személy, aki meg is teszi azt. Én inkább arra hívnám fel a figyelmet, amin talán még fontosabb elgondolkodni: miért is van szükség ilyen akciókra? Nem az lenne a megoldás, ha nem szemetelnénk?

A NAV mobilappjában bárki ellenőrizheti adószámláját

BAMA A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) mobilappjában, a NAV-Mobilban bárki egyszerűen ellenőrizheti adószámláját, hogy van-e tartozása, esetleg túlfizetése az adóhivatalnál - közölte a NAV az MTI-vel.

A Betegszamár Galériában sétálni is lehet a vonalakon

KEMMA Séta a vonalakon címmel nyílt meg Görözdi Lilla képzőművész kiállítása a Bánhidai Alkotóházban. Kakuk Tamás, a Tatabánya Alkotó Művészeiért Alapítvány kuratóriumának elnöke üdvözölte az érdeklődőket, majd Kövesdi Mónika művészettörténész ajánlotta a látogatók figyelmébe a fiatal alkotó különleges képeit.

A NAV mobilappjában bárki ellenőrizheti adószámláját

SONLINE A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) mobilappjában, a NAV-Mobilban bárki egyszerűen ellenőrizheti adószámláját, hogy van-e tartozása, esetleg túlfizetése az adóhivatalnál - közölte a NAV az MTI-vel.

Kiöntötte a lelkét apja öngyilkosságáról a Rossi-csapat ellen készülő sztáredző

BORSONLINE Szívszorító vallomást tett a németek szövetségi kapitánya.

A város napja Nagykanizsán

ZAOL Nagykanizsán a hétvégén tartják a városnapi rendezvényt. Pénteken az Erzsébet téren már 10 órakor elkezdődött a program. Szombaton helyi és környékbeli művészeti csoportok lépnek színpadra, a népdalkörök pódiumán dalkörök, nótaklubok, néptánccsoportok szerepelnek 17 órától. A nagyszínpadon 18.45-kor a Honeybeast, majd a Hooligans adja a talpalávalót. Lesz koncert és interaktív műsor gyermekeknek, végül tűzijáték és utcabál.

A NAV mobilappjában bárki ellenőrizheti adószámláját

KEMMA A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) mobilappjában, a NAV-Mobilban bárki egyszerűen ellenőrizheti adószámláját, hogy van-e tartozása, esetleg túlfizetése az adóhivatalnál - közölte a NAV az MTI-vel.

Időjárás: a sok napsütés gomolyfelhők zavarják

DUOL Mai nap időjárásaSzombaton a sok napsütés gomolyfelhők zavarják, de inkább csak a Tiszántúlon fordul elő zápor. A déli, délkeleti szél megélénkül. 20-21 fok körül alakul a hőmérséklet.

Szombati sportműsor

VAOL SZOMBAT

Hétvégi moziműsor Vas vármegyéből

VAOL Szombathely, Agora – Savaria Filmszínház: Szellemirtók: A borzongás birodalma ma 20.10, vasárnap 15.25 – Polgárháború vasárnap 20.10 – Bolero ma 15.20, vasárnap 18.20 – Ki hitte volna? vasárnap 16.30 – Spy x Family Code: White 13.15 – Challengers ma 17.35, vasárnap 17.30 – Robotálmok vasárnap 14.25 – Verseny a győzelemért vasárnap 20.35 Cinema City (Savaria Plaza): Challengers 11.40, 14.20, 17.00, 19.40, ma 22.20-kor is – Spy x Family Code: White 18.00 – Abigail 20.15 – Maga a pokol 13.40, 17.40, 20.00, ma 22.30-kor is – Bonus Trip 15.40 – Civil War 20.15 – Micimackó: Vér és méz 2. ma 22.15 – Szunnyadó vérebek ma 23.30 – Szellemirtók: A borzongás birodalma 10.45, 16.00 – Belu - A legbátrabb bálna 10.00, 13.30 – Bogyó és Babóca 6. - Csenget - tyűk 10.00 – Godzilla x Kong: Az Új Birodalom 13.15 – Kung Fu Panda 4 ma 11.30-kor is, 18.15 – Kung Fu Panda 4 3D vasárnap 11.30 – Semmelweis vasárnap 11.00 – Most vagy soha! ma 11.00 Sárvár, Kabos László Filmszínház: Verseny a győzelemért ma 14.30, vasárnap 16.45 – Szellemirtók: A borzongás birodalma ma 16.40, vasárnap 14.30 – Polgárháború 19.00 Szentgotthárd, Csákányi László Filmszínház: Szellemirtók: A borzongás birodalma ma 17.00, vasárnap 16.00 – Maga a pokol ma 19.00, vasárnap 18.00 Celldömölk, KMKK Art mozi: Bogyó és Babóca 6. - Csenget - tyűk ma 15.00 – Szellemirtók: A borzongás birodalma ma 16.45 – Vörös szobák ma 19.00 Bükfürdő, Funcity: Kung Fu Panda 4 ma 10.00, vasárnap 13.15 – Szellemirtók: A borzongás birodalma ma 11.45, vasárnap 15.00 – Polgárháború ma 15.00, vasárnap 17.30 – Most vagy soha! ma 17.00 – Maga a pokol ma 19.20 – Bogyó és Babóca 6. - Csengettyűk vasárnap 10.00 – Verseny a győzelemért vasárnap 11.20

Több kilométeres a torlódás az M1-esen

VAOL Az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, az 56-os Tatabánya Óváros csomópontnál korábban három személyautó ütközött össze. Az 56-os km-nél a sérült járművek már a leállósávon állnak, azonban a több, mint 8 km-es a torlódás csak lassan oszlik. Aki teheti, Tata és Tatabánya között az 1-es főúton tud kerülni - írja az Útinform.

Fontos felismeréseket és komoly fejtörést hoznak a csillagok: erre számíthatsz hétvégén a horoszkópod alapján

BORSONLINE Jó híreink vannak az asztrológia szerelmeseinek.

Szentkirályi Alexandra: főpolgármester úréknak sajátos értelmezése van a tisztaságról

DUOL Újabb Kamuméterrel jelentkezett közösségi oldalán a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje.

Kellemes, napsütéses szombatunk lesz

FEOL Számottevő fronthatás nem terheli szervezetünket. A frontérzékenyek javulást tapasztalhatnak.

Híres zalaiak édesanyja nyomában - a Zaol-podcast vendége Tódor Tamás idegenvezető 1. rész

ZAOL Közeledik az édesanyák ünnepe. Ebből az alkalomból különleges sétára invitálja a zalaegerszegi Tourinform Iroda az érdeklődőket április 27-én, szombaton délután 14 órakor.

Furcsán nyilatkozott a Gyurcsányékkal való együttműködésről Karácsony Gergely – videó

VG A főpolgármester szerint ő javasolta a DK-nak az előrehozott választások követelését, ám mindjárt helyesbített is.

Egy monacoi bankszámlára is került a Lánchíd-pénzből?

RIPOST A hídpénz-botrány újabb részletei.

Hegyen-völgyön: Karancs-medvesi teljesítménytúrán járnak a vállalkozó szelleműek

NOOL A Zöld Út Természetjárók Egyesülete (ZÚTE) szombaton rendezi meg a Karancs-Medves teljesítménytúrát a Karancs-Medves vidékén.

Brit tankert támadott meg a húszi lázadókat tömörítő al-Allah iszlamista mozgalom – frissül

HEOL Az izraeli–palesztin háború 204. napjának eseményeit ismertető hírfolyamunkban az MTI, a Magyar Nemzet, a Mandiner, a Világgazdaság és az Origo híreiből válogatunk.

Gurisatti Gyula lett Dunaújváros díszpolgára

DUOL A Dunaújváros Díszpolgára kitüntető címet idén a többszörös búvárúszó és sporthorgász világbajnokunknak, paralimpikon sportlövőnknek, Gurisatti Gyulának adományozták. A díjátadó ünnepséget, amelyet mindig Dunaújváros várossá nyilvánításának évfordulójához kötik, április 26-án tartották az óvárosi Mondbach–kúriában. A Gurisatti név mára egybeforrt Dunaújváros sporttörténetével. 

Egyben vannak, jó előjelekkel utaznak Szombathelyre a szekszárdiak

TEOL Nyugodtan mehet rá a bajnoki hajrára a Szekszárdi WFC – mondta a klub közösségi oldalának Kovács Zsófia.

Spanyolország Patriot-rakétákat ad át Ukrajnának – frissül

FEOL 794. napja tart a háború a szomszédunkban. Hírfolyamunkban az MTI, a Magyar Nemzet, a Mandiner és az Origo híreiből válogatunk.

Coviddal az oviban – Kiakadt az esztergomi gyerekorvos a felelőtlen szülők miatt

KEMMA Dr. Bense Tamás háziorvos szerint a covidos időszakban nem fér bele a legkisebb nátha sem abba, hogy a gyerek közösségbe menjen.

Ma este nyit az új tatabányai autósmozi

KEMMA filmek szerelmeseit pénteken este kilenckor az Alibi.com, szombaton fél kilenckor pedig a Lidérces mesék éjszakája című filmekkel várják.

Durva fertőzéshullám Nyergesen: covidos anyukák küldték oviba a gyerekeket

KEMMA Az óvoda létszáma több mint felére csökkent, és dolgozók közül is többeknél igazolták a fertőzést. Az óvoda több mint egy hétre bezárt.

Halálos baleset történt hajnalban az 1-es úton Tatabánya térségében

KEMMA A rendelkezésre álló adatok szerint eddig tisztázatlan okokból fának hajtott egy autó az 1-es számú főúton, amely következtében a sofőr a helyszínen életét vesztette.

Brit tankert támadott meg a húszi lázadókat tömörítő al-Allah iszlamista mozgalom – frissül

ZAOL Az izraeli–palesztin háború 204. napjának eseményeit ismertető hírfolyamunkban az MTI, a Magyar Nemzet, a Mandiner, a Világgazdaság és az Origo híreiből válogatunk.

Brit tankert támadott meg a húszi lázadókat tömörítő al-Allah iszlamista mozgalom – frissül

VEOL Az izraeli–palesztin háború 204. napjának eseményeit ismertető hírfolyamunkban az MTI, a Magyar Nemzet, a Mandiner, a Világgazdaság és az Origo híreiből válogatunk.

Nem csak magyar állampolgárok szerepelhetnek az EP-listán

BAON Az Európai Parlament (EP) magyar tagjainak választásán a pártlistákon, arra más európai uniós tagállam állampolgárai is felvehetők, ha van magyarországi lakcímük – közölte az MTI.

Belvárosi énekléssel vette kezdetét a kórusfesztivál Fehérváron

FEOL Több száz gyermek énekelte Kodály „A magyarokhoz” című kórusművét pénteken a székesfehérvári belvárosban. Ezzel a felemelő eseménnyel vette kezdetét az Alba Regia Gyermek- és Ifjúsági Kórusfesztivál háromnapos programja a megyeszékhelyen.

A legdrágább kincs

DUOL Mai rohanó világunkban az idő, főleg a szabadidő, amit szeretteinkkel tölthetünk az egyik legdrágább kincs. Mivel nálunk ebből van a legkevesebb próbálunk a kötelező hétköznapi tevékenységekre fordított időből lefaragni. Persze, úgy, hogy ne menjen mondjuk a háztartás rovására. A mi esetünkben a hétvégi nagybevásárlás, főleg kisgyerekkel mindig rendkívül sokáig tartott, csak mire a bevásárlóközpont játékosztályán átverekedtük magunkat kisfiammal, minimum egy órába tellett. Azonban mióta az egyik helyi áruházláncból online rendelünk, rengeteg időt megspórolunk, amit sokkal hasznosabb dolgokra fordíthatunk. Próbálják ki, érdemes!

Fontos találkozókon van túl Kreicsi Bálint

NOOL A város jövője, fejlődése szempontjából rendkívül fontos egyeztetéseken vett részt az elmúlt napokban Kreicsi Bálint. A Hajrá, Salgótarján! Egyesület elnöke, egyben a szervezet és a Fidesz-KDNP közös polgármesterjelöltje.

Így támadnak a migránsok a magyar rendőrautókra

RIPOST Közel kétszáz(!) alkalommal!

A NAV mobilappjában bárki ellenőrizheti adószámláját

SZOLJON A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) mobilappjában, a NAV-Mobilban bárki egyszerűen ellenőrizheti adószámláját, hogy van-e tartozása, esetleg túlfizetése az adóhivatalnál - közölte a NAV az MTI-vel.

Nem csak magyar állampolgárok szerepelhetnek az EP-listán

NOOL Az Európai Parlament (EP) magyar tagjainak választásán a pártlistákon, arra más európai uniós tagállam állampolgárai is felvehetők, ha van magyarországi lakcímük – közölte az MTI.

Szemétszedés Gálafejen

ZAOL Zalaegerszegen, Gálafej térségében április 27-én, szombaton közösségi szemétszedési akcióban vehetnek részt a térségben lakók. A munka 9 órakor a Széna téren kezdődik Szilasi Gábor városrészi önkormányzati képviselő vezetésével.

Labdarúgó NB I.: a 30. forduló jön

VAOL A labdarúgó NB I. hétvégi, 30. fordulója a lapzártánk után véget ért Zalaegerszegi TE–Puskás Akadémia mérkőzéssel kezdődött. Ma Paksi FC– Mezőkövesd-Zsóry (14.30), Diósgyőri VTK–Kecskemét (17.00) és Debreceni VSC–Újpest (19.00) ös - szecsapásra kerül sor. Vasárnap Kisvárda-Master Good–Fehérvár FC (15.15) és MTK Budapest–Ferencvárosi TC összecsapásokkal zárul a bajnoki forduló.

Továbbra is a SZÉP-kártya a turizmus motorja

NOOL Márciusban is kedvelt fizetőeszköz volt.

A Dózsa a Kaposvárral kezd a helyosztón

SZOLJON A Szolnoki Dózsa a hatodik helyen zárta az OB I. középszakaszát, így az 5.-8. hely valamelyikét szerezheti meg az idei bajnokságban. Hangay Zoltán csapata a Kaposvár elleni párharccal kezdi a playoffot, amely hivatalosan az egyik fél hetedik megszerzett pontjáig tart.

Szentkirályi Alexandra: főpolgármester úréknak sajátos értelmezése van a tisztaságról

NOOL Újabb Kamuméterrel jelentkezett közösségi oldalán a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje.

Kerekasztal Hanauer Árpád pedagógus püspökről

VEOL A 155 éve született Hanauer Árpád István római katolikus váci püspökre, íróra, az Országos Katolikus Tanügyi Tanács elnökére emlékezett a pápai Petőfi Városbarát Egylet.

Drogos magyar kamionos száguldozott az autópályán - így bukott le

RIPOST Magyar kamionos is érintett a drogos vezetésben.

Spanyolország Patriot-rakétákat ad át Ukrajnának – frissül

DUOL 794. napja tart a háború a szomszédunkban. Hírfolyamunkban az MTI, a Magyar Nemzet, a Mandiner és az Origo híreiből válogatunk.

Sorsfordító döntésre kényszerül, válaszút előtt áll Marco Rossi sztárja

RIPOST A kérdés: szerződést hosszabbít vagy távozik Sallai Roland?

Spanyolország Patriot-rakétákat ad át Ukrajnának – frissül

HEOL 794. napja tart a háború a szomszédunkban. Hírfolyamunkban az MTI, a Magyar Nemzet, a Mandiner és az Origo híreiből válogatunk.

Új szívre van szüksége egy tündéri kerekesszékes kisfiúnak

RIPOST A szülők küzdenek, hogy minél hamarabb megkaphassa a létfontosságú szervet a kisfiuk.

Összeütközött két személyautó Adácson

HEOL A közlekedési baleset szombaton kora reggel a Bajcsy-Zsilinszky utca és a Kossuth Lajos utca kereszteződésénél történt.

Ez olvasható ki a szolnoki szennyvízmintákból – mutatjuk az eredményeket!

SZOLJON A 16. héten is vizsgálták a szennyvizet Szolnokon. Mutatjuk az eredményeket.

Jelentős összeget utalt egy monacói bankszámlára a fővárosi számlagyár kulcsfigurája

BAON Egyre több információ kerül napvilágra a baloldal legnagyobb, a Városházáig érő korrupciós botrányában. Egy monacói bankszámlára jelentős összeget utalt a Lánchíd-beruházás időszakában a fővárosi számlagyár kulcsfigurája, Vig Mór – tudta meg a praxisától eltiltott ügyvéd köreiből a Magyar Nemzet.

Szombati fociprogram: Hevesen 19, Egerben 18 óra a kezdés

HEOL A második helyen álló Újpestet fogadja a harmadik Eger SE női csapata ma este villanyfényes meccsen, ahogy elkél majd a világítás Hevesen is, ahol az ezüstérmes pozícióban tanyázó Lőrinci VSE lesz a vendég. Íme a szombati fociprogram.

Jó reggelt, Fejér vármegye!

FEOL Nem igazán szeretem a hivatalos ügyintézést, ám a minap rákényszerültem. Különösen kellemetlen ez akkor, amikor tudod, hogy nem te hibáztál ezért időt és energiát kell ölnöd olyan dologba, amiről nem tehetsz. Így történt ez a minap is, miután egyik napról a másikra törölték a kötelező biztosításom mondván, hogy már van másik, pedig nincs! Értetlenül álltam a dolog előtt, így beballagtam a legközelebbi irodába. Hamar bebizonyosodott, hogy nem én hibáztam, hanem a cég. Persze a magyarázat és a bocsánatkérés elmaradt. S ekkor jött a feketeleves, hogy a visszaállítás folyamata több munkanapot is igénybe vehet, s addig ott tátong a felirat az alkalmazásban: nincs érvényben levő szerződés. S vajon erre mit mond a rendőr?

Nem csak magyar állampolgárok szerepelhetnek az EP-listán

KEMMA Az Európai Parlament (EP) magyar tagjainak választásán a pártlistákon, arra más európai uniós tagállam állampolgárai is felvehetők, ha van magyarországi lakcímük – közölte az MTI.

Az EKKE dékánja beszélt Bíró Adáról, az MI műsorvezetőről

HEOL Napok óta téma az M1 mesterséges műsorvezetője. Az egri egyetem dékánja beszélgetett Bíró Adáról.

A helyi tv-k és rádiók szombati kínálata

ZAOL RÁDIÓKEgerszeg Rádió: 5.00 Egerszegi Mozaik (közéleti magazin Király-Zalai Viktóriával) 7.00 Magyaróra 8.00 Turmix (hétvégi magazin Pál Nikivel) 12.00 Zene 14.00 A’la Carte (üzenetek és jó zenék) 18.00 Egerszegi Krónika (hírmagazin) 18.10 TOP 30 (heti slágerlista Németh Mikivel) 21.00 Zene

Spanyolország Patriot-rakétákat ad át Ukrajnának – frissül

VEOL 794. napja tart a háború a szomszédunkban. Hírfolyamunkban az MTI, a Magyar Nemzet, a Mandiner és az Origo híreiből válogatunk.

Bajnokok Ligája a tét: Gulácsi lehet a rangadó hőse

RIPOST Gulácsi-mágiában bíznak a lipcseiek a sorsdöntő meccs előtt.

Egyirányú utca Várpalotán

VEOL A Kastélydomb utcának az Erdődy Pálffy Tamás utca és a Waldstein János utca közötti szakaszán április 17-től egyirányú forgalmi rendet vezettek be.

Brit tankert támadott meg a húszi lázadókat tömörítő al-Allah iszlamista mozgalom – frissül

FEOL Az izraeli–palesztin háború 204. napjának eseményeit ismertető hírfolyamunkban az MTI, a Magyar Nemzet, a Mandiner, a Világgazdaság és az Origo híreiből válogatunk.

Szentkirályi Alexandra: főpolgármester úréknak sajátos értelmezése van a tisztaságról

HEOL Újabb Kamuméterrel jelentkezett közösségi oldalán a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje.