Áramszünet lesz Tatabányán, az ügyintézést is érinti

A tatabányai korményhivatal és a járási hivatal több osztályát is érinti az áramszünet.

További olvasott hírek
Legtöbbször ezeknek az autóknak az adatait hamisítják Magyarországon

DUOL A kilométer-számlálók manipulálása elterjedt gyakorlat.

Napi sudoku - könnyebb verzió

DUOL function initPuzzle() { var params = { SUBMITMETHOD:'POST', PROGRESS : '' , ROOTIMAGES: '' }; jQuery('#CrosswordCompilerPuz').CrosswordCompiler( CrosswordPuzzleData, null, params ); } További játékainkhoz kattintson ide!

Brit tankert támadott meg a húszi lázadókat tömörítő al-Allah iszlamista mozgalom – frissül

VEOL Az izraeli–palesztin háború 204. napjának eseményeit ismertető hírfolyamunkban az MTI, a Magyar Nemzet, a Mandiner, a Világgazdaság és az Origo híreiből válogatunk.

Nagy bajba kerülhetünk, ha nem tartjuk be ezt a szabályt nyaraláskor

FEOL Sokan nem is gondolnának rá, hogy milyen furcsa szabályt hoztak Görögországban.

Időjárás: a sok napsütés gomolyfelhők zavarják

DUOL Mai nap időjárásaSzombaton a sok napsütés gomolyfelhők zavarják, de inkább csak a Tiszántúlon fordul elő zápor. A déli, délkeleti szél megélénkül. 20-21 fok körül alakul a hőmérséklet.

Jó reggelt, Fejér vármegye!

FEOL Nem igazán szeretem a hivatalos ügyintézést, ám a minap rákényszerültem. Különösen kellemetlen ez akkor, amikor tudod, hogy nem te hibáztál ezért időt és energiát kell ölnöd olyan dologba, amiről nem tehetsz. Így történt ez a minap is, miután egyik napról a másikra törölték a kötelező biztosításom mondván, hogy már van másik, pedig nincs! Értetlenül álltam a dolog előtt, így beballagtam a legközelebbi irodába. Hamar bebizonyosodott, hogy nem én hibáztam, hanem a cég. Persze a magyarázat és a bocsánatkérés elmaradt. S ekkor jött a feketeleves, hogy a visszaállítás folyamata több munkanapot is igénybe vehet, s addig ott tátong a felirat az alkalmazásban: nincs érvényben levő szerződés. S vajon erre mit mond a rendőr?

15 éves diáklány késelte meg az igazgatónőt

DUOL Az igazgatónőt a torkán szúrta meg a lány.

Még nem is kapható a Renault 5 E-Tech Electric, de már van belőle limitált széria

AUTOMOTOR A salakot idézi a téglaszínű padlószőnyeg a Renault 5 E-Tech Electric Roland Garros esetén.

Brit tankert támadott meg a húszi lázadókat tömörítő al-Allah iszlamista mozgalom – frissül

BAON Az izraeli–palesztin háború 204. napjának eseményeit ismertető hírfolyamunkban az MTI, a Magyar Nemzet, a Mandiner, a Világgazdaság és az Origo híreiből válogatunk.

Szombati sportműsor

VAOL SZOMBAT

1500 motorkerékpár dübörgött Makón

AUTOMOTOR Szerte az országból, sőt külföldről is érkeztek vasparipák a második makói motorostalálkozóra.

Vízállások Fejérben

FEOL Április 27-én a következő adatok olvashatók le a Vízügyi Főigazgatóság honlapjáról.

A szombati elődöntőben is az utolsó pillanatig küzdeni fog a DFVE

DUOL Komoly áldozatokkal járt a DFVE első bajnoki elődöntője a Ferencváros otthonában, ugyanis Somogyvári és Jonkl is szemsérülést szenvedett a csata hevében. Így méginkább fel van adva a csapat számára a lecke egy bravúrhoz a szombaton 17 órakor kezdődő második, dunaújvárosi mérkőzésen.

Elvarázsolta a múlt illata - Kiss Ernő Csaba több ezer műtárgyat konzervált, restaurált, őrzött meg a jövő számára

VAOL Úgy varázsolta el Kiss Ernő Csaba restaurátort „a múlt illata”, amilyen magával ragadónak az Indiana Jones-filmek történelmi levegőjét érezzük. Restaurált tárgyait jelentős kiállításokon mutatták be, rajzai számos könyvben szerepeltek – az elmúlt csaknem fél évszázad alatt több ezer műtárgyat konzervált, restaurált, őrzött meg a jövő számára.

IPO-piac: milliárdokat kaszálnak a startupalapítók

VG Az idei amerikai tőzsdei bevezetések 5,8 milliárd dolláros összbevételhez segítették a cégalapító-tulajdonosokat.

Hétvégi moziműsor Vas vármegyéből

VAOL Szombathely, Agora – Savaria Filmszínház: Szellemirtók: A borzongás birodalma ma 20.10, vasárnap 15.25 – Polgárháború vasárnap 20.10 – Bolero ma 15.20, vasárnap 18.20 – Ki hitte volna? vasárnap 16.30 – Spy x Family Code: White 13.15 – Challengers ma 17.35, vasárnap 17.30 – Robotálmok vasárnap 14.25 – Verseny a győzelemért vasárnap 20.35 Cinema City (Savaria Plaza): Challengers 11.40, 14.20, 17.00, 19.40, ma 22.20-kor is – Spy x Family Code: White 18.00 – Abigail 20.15 – Maga a pokol 13.40, 17.40, 20.00, ma 22.30-kor is – Bonus Trip 15.40 – Civil War 20.15 – Micimackó: Vér és méz 2. ma 22.15 – Szunnyadó vérebek ma 23.30 – Szellemirtók: A borzongás birodalma 10.45, 16.00 – Belu - A legbátrabb bálna 10.00, 13.30 – Bogyó és Babóca 6. - Csenget - tyűk 10.00 – Godzilla x Kong: Az Új Birodalom 13.15 – Kung Fu Panda 4 ma 11.30-kor is, 18.15 – Kung Fu Panda 4 3D vasárnap 11.30 – Semmelweis vasárnap 11.00 – Most vagy soha! ma 11.00 Sárvár, Kabos László Filmszínház: Verseny a győzelemért ma 14.30, vasárnap 16.45 – Szellemirtók: A borzongás birodalma ma 16.40, vasárnap 14.30 – Polgárháború 19.00 Szentgotthárd, Csákányi László Filmszínház: Szellemirtók: A borzongás birodalma ma 17.00, vasárnap 16.00 – Maga a pokol ma 19.00, vasárnap 18.00 Celldömölk, KMKK Art mozi: Bogyó és Babóca 6. - Csenget - tyűk ma 15.00 – Szellemirtók: A borzongás birodalma ma 16.45 – Vörös szobák ma 19.00 Bükfürdő, Funcity: Kung Fu Panda 4 ma 10.00, vasárnap 13.15 – Szellemirtók: A borzongás birodalma ma 11.45, vasárnap 15.00 – Polgárháború ma 15.00, vasárnap 17.30 – Most vagy soha! ma 17.00 – Maga a pokol ma 19.20 – Bogyó és Babóca 6. - Csengettyűk vasárnap 10.00 – Verseny a győzelemért vasárnap 11.20

Napi sudoku - nehezebb verzió

VAOL function initPuzzle() { var params = { SUBMITMETHOD:'POST', PROGRESS : '' , ROOTIMAGES: '' }; jQuery('#CrosswordCompilerPuz').CrosswordCompiler( CrosswordPuzzleData, null, params ); } További játékainkhoz kattintson ide!

Aljas sajttolvajok garázdálkodnak ebben az országban, több millióst kárt okoznak

DUOL A sajtlopás az elmúlt években valódi problémává vált.

Megköszönte a veszprémi közgyűlés azoknak, akik vigyáznak ránk

VEOL Három olyan szervezet – több más szervezet mellett – beszámolója volt a csütörtöki veszprémi közgyűlés előtt, mint a rendőrség, a tűzoltóság, valamint a katasztrófavédelem. Az éves beszámolók mellett az is egyértelműen kiderült, hogy Veszprém számára rendkívül fontos partnerekről van szó.

Brit tankert támadott meg a húszi lázadókat tömörítő al-Allah iszlamista mozgalom – frissül

NOOL Az izraeli–palesztin háború 204. napjának eseményeit ismertető hírfolyamunkban az MTI, a Magyar Nemzet, a Mandiner, a Világgazdaság és az Origo híreiből válogatunk.

Napi keresztrejtvény

VAOL function initPuzzle() { var params = { SUBMITMETHOD:'POST', PROGRESS : '' , ROOTIMAGES: '' }; jQuery('#CrosswordCompilerPuz').CrosswordCompiler( CrosswordPuzzleData, null, params ); } További játékainkhoz kattintson ide!

Aljas sajttolvajok garázdálkodnak ebben az országban, több millióst kárt okoznak

ZAOL A sajtlopás az elmúlt években valódi problémává vált.

Napi sudoku - könnyebb verzió

FEOL function initPuzzle() { var params = { SUBMITMETHOD:'POST', PROGRESS : '' , ROOTIMAGES: '' }; jQuery('#CrosswordCompilerPuz').CrosswordCompiler( CrosswordPuzzleData, null, params ); } További játékainkhoz kattintson ide!

Aljas sajttolvajok garázdálkodnak ebben az országban, több millióst kárt okoznak

VEOL A sajtlopás az elmúlt években valódi problémává vált.

Professzionális kezeléseket kínál a csabai La Perla szalon

BEOL Tavaly októberben nyitott meg Békéscsaba szívében, a Gyóni Géza utcában a La Perla szalon, amely professzionális arc-és testkezeléseket kínál a vendégeinek. Patai Edina vezető kozmetikus elmondta, a La Perlába belépők letisztultsággal, kifinomultsággal találkoznak. A hely neve igazgyöngyöt jelent, amit megjelenése is tükröz.

Jelentős összeget utalt egy monacói bankszámlára a fővárosi számlagyár kulcsfigurája

BEOL Egyre több információ kerül napvilágra a baloldal legnagyobb, a Városházáig érő korrupciós botrányában. Egy monacói bankszámlára jelentős összeget utalt a Lánchíd-beruházás időszakában a fővárosi számlagyár kulcsfigurája, Vig Mór – tudta meg a praxisától eltiltott ügyvéd köreiből a Magyar Nemzet.

Kényeztesse arc- és fejbőrét a Head Soothing kezelésekkel!

BAON Megnyitott Kecskeméten a ZoMo LUX Head Soothing szalon! A Head Soothing kényeztető arc-, fejbőr és hajkezeléseket nemcsak hölgyeknek ajánlják! Fejbőr betegségekre is megoldást nyújtanak.

Belvárosi énekléssel vette kezdetét a kórusfesztivál Fehérváron

FEOL Több száz gyermek énekelte Kodály „A magyarokhoz” című kórusművét pénteken a székesfehérvári belvárosban. Ezzel a felemelő eseménnyel vette kezdetét az Alba Regia Gyermek- és Ifjúsági Kórusfesztivál háromnapos programja a megyeszékhelyen.

Brit tankert támadott meg a húszi lázadókat tömörítő al-Allah iszlamista mozgalom – frissül

ZAOL Az izraeli–palesztin háború 204. napjának eseményeit ismertető hírfolyamunkban az MTI, a Magyar Nemzet, a Mandiner, a Világgazdaság és az Origo híreiből válogatunk.

A hét ingatlana: Elkelne egy borospince a ház alatt? Költözzön Gyöngyöshalászra

HEOL Ehhez az ingatlanhoz egy 21 m2-es borospince is tartozik, amivel lássuk be, egy átlagos családi háztartásban már lehet mihez kezdeni. Ráadásul az ingatlan teljesen felújított, így az új tulajdonosnak nincs más dolga, mint beköltözni ebbe a modern kialakítású, világos terekkel rendelkező házba.

Spanyolország Patriot-rakétákat ad át Ukrajnának – frissül

ZAOL 794. napja tart a háború a szomszédunkban. Hírfolyamunkban az MTI, a Magyar Nemzet, a Mandiner és az Origo híreiből válogatunk.

Bajnokok Ligája a tét: Gulácsi lehet a rangadó hőse

RIPOST Gulácsi-mágiában bíznak a lipcseiek a sorsdöntő meccs előtt.

Napi sudoku - nehezebb verzió

DUOL function initPuzzle() { var params = { SUBMITMETHOD:'POST', PROGRESS : '' , ROOTIMAGES: '' }; jQuery('#CrosswordCompilerPuz').CrosswordCompiler( CrosswordPuzzleData, null, params ); } További játékainkhoz kattintson ide!

Napi sudoku - könnyebb verzió

VEOL function initPuzzle() { var params = { SUBMITMETHOD:'POST', PROGRESS : '' , ROOTIMAGES: '' }; jQuery('#CrosswordCompilerPuz').CrosswordCompiler( CrosswordPuzzleData, null, params ); } További játékainkhoz kattintson ide!

Brit tankert támadott meg a húszi lázadókat tömörítő al-Allah iszlamista mozgalom – frissül

DUOL Az izraeli–palesztin háború 204. napjának eseményeit ismertető hírfolyamunkban az MTI, a Magyar Nemzet, a Mandiner, a Világgazdaság és az Origo híreiből válogatunk.

Spanyolország Patriot-rakétákat ad át Ukrajnának – frissül

VAOL 794. napja tart a háború a szomszédunkban. Hírfolyamunkban az MTI, a Magyar Nemzet, a Mandiner és az Origo híreiből válogatunk.

Brit tankert támadott meg a húszi lázadókat tömörítő al-Allah iszlamista mozgalom – frissül

BAMA Az izraeli–palesztin háború 204. napjának eseményeit ismertető hírfolyamunkban az MTI, a Magyar Nemzet, a Mandiner, a Világgazdaság és az Origo híreiből válogatunk.

A legdrágább kincs

DUOL Mai rohanó világunkban az idő, főleg a szabadidő, amit szeretteinkkel tölthetünk az egyik legdrágább kincs. Mivel nálunk ebből van a legkevesebb próbálunk a kötelező hétköznapi tevékenységekre fordított időből lefaragni. Persze, úgy, hogy ne menjen mondjuk a háztartás rovására. A mi esetünkben a hétvégi nagybevásárlás, főleg kisgyerekkel mindig rendkívül sokáig tartott, csak mire a bevásárlóközpont játékosztályán átverekedtük magunkat kisfiammal, minimum egy órába tellett. Azonban mióta az egyik helyi áruházláncból online rendelünk, rengeteg időt megspórolunk, amit sokkal hasznosabb dolgokra fordíthatunk. Próbálják ki, érdemes!

Nagy bajba kerülhetünk, ha nem tartjuk be ezt a szabályt nyaraláskor

VAOL Sokan nem is gondolnának rá, hogy milyen furcsa szabályt hoztak Görögországban.

Spanyolország Patriot-rakétákat ad át Ukrajnának – frissül

FEOL 794. napja tart a háború a szomszédunkban. Hírfolyamunkban az MTI, a Magyar Nemzet, a Mandiner és az Origo híreiből válogatunk.

Újabb fordulat: újra visszatér a korai nyár, de azért nem lesz „felhőtlen” a mai nap sem

NOOL

Aljas sajttolvajok garázdálkodnak ebben az országban, több millióst kárt okoznak

SZOLJON A sajtlopás az elmúlt években valódi problémává vált.

A magyar sztáredzőnek csak egy gombnyomás, és máris Schwarzival beszélget

BORSONLINE A Flex Gym tulajdonosa bármikor felhívhatja a világsztárt.

Útlezárások lassíthatják a forgalmat Bács-Kiskunban

BAON Cikkünkben összegyűjtöttük, hol kell forgalomkorlátozásra számítani szombaton Bács-Kiskunban.

Sok napsütés vár ránk a hétvégén Bács-Kiskunban

BAON Cikkünkből megtudhatja, milyen időjárásra kell készülni szombaton.

Kellemes, napsütéses szombatunk lesz

FEOL Számottevő fronthatás nem terheli szervezetünket. A frontérzékenyek javulást tapasztalhatnak.

Napi sudoku - nehezebb verzió

VEOL function initPuzzle() { var params = { SUBMITMETHOD:'POST', PROGRESS : '' , ROOTIMAGES: '' }; jQuery('#CrosswordCompilerPuz').CrosswordCompiler( CrosswordPuzzleData, null, params ); } További játékainkhoz kattintson ide!

Kimélyítik az árkokat

SONLINE Árokásó gépet vásárolt az önkormányzat. Az új jármű majdnem két és fél millió forintba került. A gépre azért volt szüksége a településnek, mert az árkok tisztítását kézi erővel egyre nehezebben lehetett megoldani. A községben huszonöt utca árkát kell kimélyíteni. 

Jó reggelt, Veszprém vármegye!

VEOL Ha megkérdeznék, hogy mi a kedvenc italom, bepárásodott szemmel felidéznék egy hasonló állapotban lévő poharat egy nyári alkonyon, benne jeges fröccsel, majd habozás nélkül rávágnám, hogy a víz.

Aljas sajttolvajok garázdálkodnak ebben az országban, több millióst kárt okoznak

BAON A sajtlopás az elmúlt években valódi problémává vált.

Egészségügyi szűrőbusz Várpalotán

VEOL A városba érkezett az elmúlt héten a Helybe visszük a szűrővizsgálatokat elnevezésű program.

Legtöbbször ezeknek az autóknak az adatait hamisítják Magyarországon

VEOL A kilométer-számlálók manipulálása elterjedt gyakorlat.

Az orvosok tapsoló sorfala előtt tolták utolsó útjára a 6 éves kisfiút, aki életét adta a hároméves öccséért

BORSONLINE Sajnos mind a ketten életüket veszítették egy tűzeset során.

Drogos magyar kamionos száguldozott az autópályán - így bukott le

RIPOST Magyar kamionos is érintett a drogos vezetésben.

Napi sudoku - nehezebb verzió

HEOL function initPuzzle() { var params = { SUBMITMETHOD:'POST', PROGRESS : '' , ROOTIMAGES: '' }; jQuery('#CrosswordCompilerPuz').CrosswordCompiler( CrosswordPuzzleData, null, params ); } További játékainkhoz kattintson ide!

Legtöbbször ezeknek az autóknak az adatait hamisítják Magyarországon

HEOL A kilométer-számlálók manipulálása elterjedt gyakorlat.

Brit tankert támadott meg a húszi lázadókat tömörítő al-Allah iszlamista mozgalom – frissül

HEOL Az izraeli–palesztin háború 204. napjának eseményeit ismertető hírfolyamunkban az MTI, a Magyar Nemzet, a Mandiner, a Világgazdaság és az Origo híreiből válogatunk.

Napi sudoku - könnyebb verzió

VAOL function initPuzzle() { var params = { SUBMITMETHOD:'POST', PROGRESS : '' , ROOTIMAGES: '' }; jQuery('#CrosswordCompilerPuz').CrosswordCompiler( CrosswordPuzzleData, null, params ); } További játékainkhoz kattintson ide!

Elvágott torokkal találtak rá a lelkész gyilkosára Nyíregyházán

BORSONLINE Rejtélyes gyilkosság történt Nyíregyházán.

15 éves diáklány késelte meg az igazgatónőt

HEOL Az igazgatónőt a torkán szúrta meg a lány.

15 éves diáklány késelte meg az igazgatónőt

VAOL Az igazgatónőt a torkán szúrta meg a lány.

Spanyolország Patriot-rakétákat ad át Ukrajnának – frissül

HEOL 794. napja tart a háború a szomszédunkban. Hírfolyamunkban az MTI, a Magyar Nemzet, a Mandiner és az Origo híreiből válogatunk.

Spanyolország Patriot-rakétákat ad át Ukrajnának – frissül

VEOL 794. napja tart a háború a szomszédunkban. Hírfolyamunkban az MTI, a Magyar Nemzet, a Mandiner és az Origo híreiből válogatunk.

Napi sudoku - nehezebb verzió

FEOL function initPuzzle() { var params = { SUBMITMETHOD:'POST', PROGRESS : '' , ROOTIMAGES: '' }; jQuery('#CrosswordCompilerPuz').CrosswordCompiler( CrosswordPuzzleData, null, params ); } További játékainkhoz kattintson ide!

Aljas sajttolvajok garázdálkodnak ebben az országban, több millióst kárt okoznak

KEMMA A sajtlopás az elmúlt években valódi problémává vált.

Célegyenesben a Gyulai Várfürdő újabb fejlesztése, jövő héten ismét Gyulai Virágok Fesztiválja

BEOL Gyulán folyamatosan számos program és fejlesztés szolgálja mind a turisták, mind a helyiek kikapcsolódását. A várfürdőben jelenleg is zajlik egy nagyszabású beruházás, illetve egy újabb fejlesztés előkészítése, a jövő héten pedig ismét megrendezik a népszerű Gyulai Virágok Fesztiválját.

Aljas sajttolvajok garázdálkodnak ebben az országban, több millióst kárt okoznak

FEOL A sajtlopás az elmúlt években valódi problémává vált.

Coviddal az oviban – Kiakadt az esztergomi gyerekorvos a felelőtlen szülők miatt

KEMMA Dr. Bense Tamás háziorvos szerint a covidos időszakban nem fér bele a legkisebb nátha sem abba, hogy a gyerek közösségbe menjen.

Ma este nyit az új tatabányai autósmozi

KEMMA filmek szerelmeseit pénteken este kilenckor az Alibi.com, szombaton fél kilenckor pedig a Lidérces mesék éjszakája című filmekkel várják.

Durva fertőzéshullám Nyergesen: covidos anyukák küldték oviba a gyerekeket

KEMMA Az óvoda létszáma több mint felére csökkent, és dolgozók közül is többeknél igazolták a fertőzést. Az óvoda több mint egy hétre bezárt.

Halálos baleset történt hajnalban az 1-es úton Tatabánya térségében

KEMMA A rendelkezésre álló adatok szerint eddig tisztázatlan okokból fának hajtott egy autó az 1-es számú főúton, amely következtében a sofőr a helyszínen életét vesztette.

Tatán építi fel prémium szállodáját az Avalon

KEMMA Sajtótájékoztatón jelentették be, hogy a tatai Öreg-tó partján építi meg új szállodáját az Avalon. Látványterveken mutatták meg a leendő épületet.

Aljas sajttolvajok garázdálkodnak ebben az országban, több millióst kárt okoznak

BAMA A sajtlopás az elmúlt években valódi problémává vált.

Napi keresztrejtvény

DUOL function initPuzzle() { var params = { SUBMITMETHOD:'POST', PROGRESS : '' , ROOTIMAGES: '' }; jQuery('#CrosswordCompilerPuz').CrosswordCompiler( CrosswordPuzzleData, null, params ); } További játékainkhoz kattintson ide!

Híres zalaiak édesanyja nyomában - a Zaol-podcast vendége Tódor Tamás idegenvezető 1. rész

ZAOL Közeledik az édesanyák ünnepe. Ebből az alkalomból különleges sétára invitálja a zalaegerszegi Tourinform Iroda az érdeklődőket április 27-én, szombaton délután 14 órakor.

Pető Tamás a derbi előtt: bizakodó vagyok

VEOL A tavasz legfontosabb mérkőzése előtt áll a veszprémi labdarúgócsapat, amely az éllovas Tatabányát fogadja vasárnap a pápai Perutz Stadionban. A bakonyiak hat ponttal vannak lemaradva a második helyen, ha nyernek, újra él a címvédés reménye, ha kikapnak, elhalványul a bajnoki cím megszerzésének esélye.

Napi keresztrejtvény

VEOL function initPuzzle() { var params = { SUBMITMETHOD:'POST', PROGRESS : '' , ROOTIMAGES: '' }; jQuery('#CrosswordCompilerPuz').CrosswordCompiler( CrosswordPuzzleData, null, params ); } További játékainkhoz kattintson ide!

Aljas sajttolvajok garázdálkodnak ebben az országban, több millióst kárt okoznak

BEOL A sajtlopás az elmúlt években valódi problémává vált.

Jelentős összeget utalt egy monacói bankszámlára a fővárosi számlagyár kulcsfigurája

BAMA Egyre több információ kerül napvilágra a baloldal legnagyobb, a Városházáig érő korrupciós botrányában. Egy monacói bankszámlára jelentős összeget utalt a Lánchíd-beruházás időszakában a fővárosi számlagyár kulcsfigurája, Vig Mór – tudta meg a praxisától eltiltott ügyvéd köreiből a Magyar Nemzet.

Aljas sajttolvajok garázdálkodnak ebben az országban, több millióst kárt okoznak

NOOL A sajtlopás az elmúlt években valódi problémává vált.

Köszönés

BEOL Az emberi kapcsolatok kialakításának legalapvetőbb első lépése a köszönés. Ezért kiemelten fontos, hogy mindezt hogyan tesszük. Illendő köszönni, amikor belépünk egy üzletbe, liftbe vagy bármilyen más helyiségbe. Ez az egyik legegyszerűbb és leggyakoribb társadalmi interakció, ám sokan hajlamosak elfeledkezni róla.

Napi keresztrejtvény

FEOL function initPuzzle() { var params = { SUBMITMETHOD:'POST', PROGRESS : '' , ROOTIMAGES: '' }; jQuery('#CrosswordCompilerPuz').CrosswordCompiler( CrosswordPuzzleData, null, params ); } További játékainkhoz kattintson ide!

15 éves diáklány késelte meg az igazgatónőt

FEOL Az igazgatónőt a torkán szúrta meg a lány.

15 éves diáklány késelte meg az igazgatónőt

VEOL Az igazgatónőt a torkán szúrta meg a lány.

Jelentős összeget utalt egy monacói bankszámlára a fővárosi számlagyár kulcsfigurája

BAON Egyre több információ kerül napvilágra a baloldal legnagyobb, a Városházáig érő korrupciós botrányában. Egy monacói bankszámlára jelentős összeget utalt a Lánchíd-beruházás időszakában a fővárosi számlagyár kulcsfigurája, Vig Mór – tudta meg a praxisától eltiltott ügyvéd köreiből a Magyar Nemzet.

Szombati programajánló

BAMA MoziApolló (Perczel Miklós u. 22.): Tökéletes napok (v: 17.30), Lefkovicsék gyászolnak (szo: 18.00), Back to Black (szo: 19.30, v: 20.00), Robotálmok (szo: 18.00, v: 17.30), Egy zuhanás anatómiája (v: 19.30), Vörös szobák (szo: 20.00).

Aljas sajttolvajok garázdálkodnak ebben az országban, több millióst kárt okoznak

VAOL A sajtlopás az elmúlt években valódi problémává vált.

Brit tankert támadott meg a húszi lázadókat tömörítő al-Allah iszlamista mozgalom – frissül

VAOL Az izraeli–palesztin háború 204. napjának eseményeit ismertető hírfolyamunkban az MTI, a Magyar Nemzet, a Mandiner, a Világgazdaság és az Origo híreiből válogatunk.

Napi sudoku - könnyebb verzió

HEOL function initPuzzle() { var params = { SUBMITMETHOD:'POST', PROGRESS : '' , ROOTIMAGES: '' }; jQuery('#CrosswordCompilerPuz').CrosswordCompiler( CrosswordPuzzleData, null, params ); } További játékainkhoz kattintson ide!

Jó reggelt, Zala vármegye!

ZAOL Némi túlzással akár azt is mondhatnánk, egy ország mozdult meg annak érdekében, hogy tisztább környezetben éljünk. Lapunkban nap mint nap adjuk a hírt arról, ahogy egy közösség megmozdul a települése tisztasága, rendezettsége érdekében, de ez csak a jéghegy csúcsa, annál sokkal többen, sokkal több helyütt dolgoznak szerényen, elhivatottan, mint amiről kedves olvasóinkat tájékoztatni tudjuk. Pedig a köszönetnyilvánítás minden önkéntesnek kijár, remélem, valamennyi érintett településen akad olyan kompetens személy, aki meg is teszi azt. Én inkább arra hívnám fel a figyelmet, amin talán még fontosabb elgondolkodni: miért is van szükség ilyen akciókra? Nem az lenne a megoldás, ha nem szemetelnénk?

Jó hír az autósoknak: jelentős üzemanyagár-csökkenés jön hamarosan

RIPOST Vagy így, vagy úgy, de komoly csökkenés várható hamarosan.

A helyi tv-k és rádiók szombati kínálata

ZAOL RÁDIÓKEgerszeg Rádió: 5.00 Egerszegi Mozaik (közéleti magazin Király-Zalai Viktóriával) 7.00 Magyaróra 8.00 Turmix (hétvégi magazin Pál Nikivel) 12.00 Zene 14.00 A’la Carte (üzenetek és jó zenék) 18.00 Egerszegi Krónika (hírmagazin) 18.10 TOP 30 (heti slágerlista Németh Mikivel) 21.00 Zene

Aljas sajttolvajok garázdálkodnak ebben az országban, több millióst kárt okoznak

SONLINE A sajtlopás az elmúlt években valódi problémává vált.

Spanyolország Patriot-rakétákat ad át Ukrajnának – frissül

DUOL 794. napja tart a háború a szomszédunkban. Hírfolyamunkban az MTI, a Magyar Nemzet, a Mandiner és az Origo híreiből válogatunk.

A város napja Nagykanizsán

ZAOL Nagykanizsán a hétvégén tartják a városnapi rendezvényt. Pénteken az Erzsébet téren már 10 órakor elkezdődött a program. Szombaton helyi és környékbeli művészeti csoportok lépnek színpadra, a népdalkörök pódiumán dalkörök, nótaklubok, néptánccsoportok szerepelnek 17 órától. A nagyszínpadon 18.45-kor a Honeybeast, majd a Hooligans adja a talpalávalót. Lesz koncert és interaktív műsor gyermekeknek, végül tűzijáték és utcabál.

Baukó Éva: "Biztos vagyok benne, hogy megátkoztak!"

RIPOST Biztos benne, hogy valaki szándékosan ártott neki.

Aljas sajttolvajok garázdálkodnak ebben az országban, több millióst kárt okoznak

HEOL A sajtlopás az elmúlt években valódi problémává vált.

Aljas sajttolvajok garázdálkodnak ebben az országban, több millióst kárt okoznak

TEOL A sajtlopás az elmúlt években valódi problémává vált.

Szemétszedés Gálafejen

ZAOL Zalaegerszegen, Gálafej térségében április 27-én, szombaton közösségi szemétszedési akcióban vehetnek részt a térségben lakók. A munka 9 órakor a Széna téren kezdődik Szilasi Gábor városrészi önkormányzati képviselő vezetésével.

Legtöbbször ezeknek az autóknak az adatait hamisítják Magyarországon

FEOL A kilométer-számlálók manipulálása elterjedt gyakorlat.

Brit tankert támadott meg a húszi lázadókat tömörítő al-Allah iszlamista mozgalom – frissül

FEOL Az izraeli–palesztin háború 204. napjának eseményeit ismertető hírfolyamunkban az MTI, a Magyar Nemzet, a Mandiner, a Világgazdaság és az Origo híreiből válogatunk.

Tésztanap

BAON Saját készítésű lebbencs tésztát kaptam ajándékba az anyukámtól. Nem tudnám megmondani, hogy miért, de a belőle készült keménylebbencs valahogy sokkal finomabb lett, mintha bolti tésztából főztem volna. Valószínűleg az anyai gondoskodástól és a belegyúrt szeretettől vált ízletesebbé. 

Jelentős összeget utalt egy monacói bankszámlára a fővárosi számlagyár kulcsfigurája

NOOL Egyre több információ kerül napvilágra a baloldal legnagyobb, a Városházáig érő korrupciós botrányában. Egy monacói bankszámlára jelentős összeget utalt a Lánchíd-beruházás időszakában a fővárosi számlagyár kulcsfigurája, Vig Mór – tudta meg a praxisától eltiltott ügyvéd köreiből a Magyar Nemzet.

Nagy bajba kerülhetünk, ha nem tartjuk be ezt a szabályt nyaraláskor

VEOL Sokan nem is gondolnának rá, hogy milyen furcsa szabályt hoztak Görögországban.

Napi keresztrejtvény

HEOL function initPuzzle() { var params = { SUBMITMETHOD:'POST', PROGRESS : '' , ROOTIMAGES: '' }; jQuery('#CrosswordCompilerPuz').CrosswordCompiler( CrosswordPuzzleData, null, params ); } További játékainkhoz kattintson ide!