Egy ember meghalt, huszonhatan füstmérgezést szenvedtek, amikor kigyulladt egy idősek otthona Szabolcsban

Halált okozó tűzeset volt egy ökörítófülpösi szociális intézményben.

További olvasott hírek
Róma készül a 2025-ös szentévre

NOOL Több mint harmincmillió látogató érkezésével számolnak Rómában a 2025-re meghirdetett jubileumi szentévben, ami jelentős infrastrukturális és biztonsági felkészülést igényel – közölte a római főpolgármester az eseménysorozat programjait főbb vonalakban ismertető hétfő esti sajtótájékoztatóján.

Bruce Willis lányait elképesztően szexi fürdőruhában kapták lencsevégre - Fotó!

BORSONLINE A csajok képén még a legfiatalabb Willis lány is látható.

Karácsony csak ígérgetett, tétlenkedett, most nincs mivel kampányolnia

SZOLJON Karácsony Gergely azért kampányol, hogy újabb öt évig lehessen főpolgármester, mint beismerte, a főnökei, Gyurcsányék támogatásával. Hamis ígéretek helyett most azzal próbál szavazatokat szerezni, hogy a többi jelölt kampányát kritizálja, ami nem csoda, mert 2019 óta nem tett szinte semmit – írja a Metropol.

Orbán Viktor: Karácsony igazi bűne a rengeteg elszalasztott lehetőség

SONLINE A fővárosi fideszesek kampányát segítette szombaton Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Két személyautó ütközött

VAOL A katasztrofavedelem.hu tájékoztatása szerint pénteken a kora délutáni órákban ös - szeütközött két személyautó Celldömölkön, a Kolozsvár utcában, az Arany János utcánál. Az egyik jármű az ütközés következtében az árokba sodródott. Műszaki mentés céljából a város önkormányzati tűzoltói vonultak ki a balesethez. Az elsődleges információk alapján szerencsére személyi sérülés nem történt.

Orbán Viktor: Karácsony igazi bűne a rengeteg elszalasztott lehetőség

HEOL A fővárosi fideszesek kampányát segítette szombaton Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Róma készül a 2025-ös szentévre

KEMMA Több mint harmincmillió látogató érkezésével számolnak Rómában a 2025-re meghirdetett jubileumi szentévben, ami jelentős infrastrukturális és biztonsági felkészülést igényel – közölte a római főpolgármester az eseménysorozat programjait főbb vonalakban ismertető hétfő esti sajtótájékoztatóján.

Zenetörténeti előadás Veszprémben

VEOL Az Eötvös Károly Megyei Könyvtár Kisfaludy Terme ad otthont május 3-án, pénteken este 6 órakor Lukács Elek, 100 (és fél) éves Psalmus Hungaricus című zenetörténeti előadásának.

Hat tévhit és a tények a védőoltásokkal kapcsolatban

RIPOST Íme néhány oltással kapcsolatos tévhit cáfolata!

Szétfeszítette aprócska felsőjét Sáfrány Emese hatalmas melle - Fotó

RIPOST Tüzes fotóval jelentkezett be Sáfrány Emese.

Szőnyi Afrika-vadásszal érkezett hazánkba a matuzsálemi kort megért afrikai bagoly

KEMMA A szőnyi születésű Nagy Endrének nemrégiben állítottak emléktáblát Komáromban. Kiderült az is, az Afrika-vadász Tanzániából egy különleges baglyot is hazahozott, aki 1988 óta él a Balatonedericsi Afrika Múzeum és Állatkertben, amelyet Nagy Endre alapított.

Hiába könyörög Károly király, Meghan Markle nem viszi a gyermekeit az Egyesült Királyságba

VG A brit uralkodó nagyon szeretné látni az unokáit, de erre valószínűleg nem lesz a közeljövőben lehetősége.

Törőcsik Mari felrobbantotta a színpadot, a vásznat és a nézőteret egyaránt (videó)

NOOL Kevés emblematikusabb magyar filmalkotás készült, mint a Rákosi-korszak árnyékában fogant Körhinta. Fábri Péter paraszti Rómeó és Júlia történetében mutatkozott be a magyar filmtörténelem nagyasszonya, Törőcsik Mari, a filmet pedig Cannes-ban Arany Pálmára jelölték. A Szélesvásznú történelem legújabb adásában a film táncjáték adaptációjának alkotói, Zs. Vincze Zsuzsa és Zsuráfszky Zoltán koreográfusok, illetve Szűcs Nelli színésznő meséltek a filmhez fűződő viszonyukról, annak univerzális értékeiről, és a paraszti kultúra jelentőségéről. A Szélesvásznú történelem aktuális epizódja 17.30-tól látható, a Szerelmes biciklisták című film pedig 19.10-től a Hír TV műsorán. Az ismétlésekre másnap vasárnap 11.00-kor, illetve 13.00-kor kerül majd sor.

Fesztivált tartottak a népviselet napja alkalmából Zalaváron - fotógaléria

ZAOL Vasárnap délután sokan gyülekeztek népviseletbe öltözve a falu templománál, s a hideg szél elől gyorsan be is mentek a százéves Rózsafűzér Királynéja-templomba. Legszebb népviseletükben érkeztek a vendégek a népviselet napjára Balatonmagyaródról, Bókaházáról, Nagykanizsáról, Nagyradáról, Sármellékről, Türjéről, Zalakomárból, Zalamerenyéről, Zalaszabarból és nem utolsó sorban Zalavárról, úgy százhúszan.

Nagy az öröm, megérkezett Homokra a várva várt terápiás ló

SZOLJON Hosszú keresgélés után bukkantak rá egy ideálisnak tűnő terápiás lóra a révaysok. Ahogy korábban már beszámoltunk róla, a gyógypedagógiai célú lovagoltatás több mint két évtizeden át működött a homoki Révay György EGYMI-ben, tavaly nyáron viszont az állatuk elpusztult. Jótékonysági bálon gyűjtöttek, hogy újat tudjanak vásárolni.

Róma készül a 2025-ös szentévre

HEOL Több mint harmincmillió látogató érkezésével számolnak Rómában a 2025-re meghirdetett jubileumi szentévben, ami jelentős infrastrukturális és biztonsági felkészülést igényel – közölte a római főpolgármester az eseménysorozat programjait főbb vonalakban ismertető hétfő esti sajtótájékoztatóján.

Tetten ért éghajlatváltozás

VEOL Tetten ért éghajlatváltozás III. - Áradások, viharok, aszályos évek Veszprémben címmel tart április 30-án kedden 17 órától az Agóra kamaratermében előadást Kovács Győző repülés-meteorológus, helytörténeti kutató.

Róma készül a 2025-ös szentévre

TEOL Több mint harmincmillió látogató érkezésével számolnak Rómában a 2025-re meghirdetett jubileumi szentévben, ami jelentős infrastrukturális és biztonsági felkészülést igényel – közölte a római főpolgármester az eseménysorozat programjait főbb vonalakban ismertető hétfő esti sajtótájékoztatóján.

Megtörte a csendet Király Viktor a válságba jutott házasságáról - Videó

RIPOST Az énekes elárulta mi segített abban, hogy ne váljanak el.

Róma készül a 2025-ös szentévre

BEOL Több mint harmincmillió látogató érkezésével számolnak Rómában a 2025-re meghirdetett jubileumi szentévben, ami jelentős infrastrukturális és biztonsági felkészülést igényel – közölte a római főpolgármester az eseménysorozat programjait főbb vonalakban ismertető hétfő esti sajtótájékoztatóján.

Vitályos Eszter: sorsdöntő választás lesz június 9-én Magyarországon

HEOL Június 9-én sorsdöntő választás lesz Magyarországon, nemcsak helyi polgármestereket és képviselőket, hanem az Európai Parlament tagjait is meg fogjuk választani – mondta a kormányszóvivő szombaton a Fidesz közösségi oldalára feltöltött videójában.

Róma készül a 2025-ös szentévre

BAON Több mint harmincmillió látogató érkezésével számolnak Rómában a 2025-re meghirdetett jubileumi szentévben, ami jelentős infrastrukturális és biztonsági felkészülést igényel – közölte a római főpolgármester az eseménysorozat programjait főbb vonalakban ismertető hétfő esti sajtótájékoztatóján.

Aláírásokat gyűjtött, a lakosokkal beszélgetett a szécsényi polgármesterjelölt

NOOL Múlt szombaton hivatalosan is elkezdődött a választási kampány.

Róma készül a 2025-ös szentévre

SZOLJON Több mint harmincmillió látogató érkezésével számolnak Rómában a 2025-re meghirdetett jubileumi szentévben, ami jelentős infrastrukturális és biztonsági felkészülést igényel – közölte a római főpolgármester az eseménysorozat programjait főbb vonalakban ismertető hétfő esti sajtótájékoztatóján.

Magyar Pétert egyre több szál köti össze a baloldallal

NOOL A Mandiner arról ír, hogy jobbikos múltú háttéremberek segítik Magyar Pétert a szervezésben. Erre vall, hogy az Iránytű Intézet szerdán megjelent kutatását már múlt csütörtökön ismertette Magyar, tehát a baloldal kutatóitól idő előtt eljutottak hozzá az adatok.

A Gárdonyi Géza Művelődési Házban is letölthető az Iskolai Közösségi Szolgálat

FEOL 8. Maroshegyi Családi mesenapot és városrészi pikniket tartanak május 18-án a Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtárban, ahova a látogatókon túl azokat a diákokat is várják, akik még nem teljesítették a kötelező Iskolai Közösségi Szolgálatot.

A digitális tudatosság kialakításáról

DUOL A biztonságos informatikai kultúra minél szélesebb körben történő fejlesztése, a gyermekek-és fiatalkorúak digitális tudatosságának kialakítása állt a középpontjában annak a prevenciós előadásnak, melyet a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság bűnmegelőzési előadója tartott április 22-én Dunaújvárosban, a Szent Pantaleimon Görögkatolikus Óvoda, Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola felső tagozatos tanulói számára. A 75 diák részvételével megtartott interaktív bűnmegelőzési tanórán szó esett az aktuális online bűncselekmények megelőzési lehetőségeiről, az iskolai zaklatás és a kortárs testi-, lelki bántalmazás kiváltó okairól és kezeléséről, valamint a drogok és egyéb tudatmódosító szerek hatásairól és következményeiről - írta közösségi oldalán a vármegyei rendőrkapitányság.

Délen változhat a legjobb három csapat sorrendje

KEMMA Izgalmas fordulót hozhat a hétvégi meccsdömping. A Megye III déli divíziójában a második hely sorsa is kritikus.

Az evangélikusok a zöld környezet gondozását gépesítették

BEOL Kardoskúton és Szentetornyán is az evangélikus gyülekezet templomához és gyülekezeti házához nagy, gondozást igénylő terület tartozik. Példás összefogás eredményeként beszereztek egy fűnyíró traktort.

Orbán Viktor: Karácsony igazi bűne a rengeteg elszalasztott lehetőség

SZOLJON A fővárosi fideszesek kampányát segítette szombaton Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Ma lenne 83 éves Dobos Attila

BORSONLINE A legendás zeneszerzőnek mind a mai napig hatalmas rajongótábora van. Dobos Attila szerelme, Erzsó a mai napig nem tudta elengedi szerelmét.

Orbán Viktor: Karácsony igazi bűne a rengeteg elszalasztott lehetőség

BAMA A fővárosi fideszesek kampányát segítette szombaton Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Négy csillagjegy, akik nagyon hamar dühbe gurulnak

BORSONLINE Nem érdemes kihúzni náluk a gyufát!

Karácsony csak ígérgetett, tétlenkedett, most nincs mivel kampányolnia

SONLINE Karácsony Gergely azért kampányol, hogy újabb öt évig lehessen főpolgármester, mint beismerte, a főnökei, Gyurcsányék támogatásával. Hamis ígéretek helyett most azzal próbál szavazatokat szerezni, hogy a többi jelölt kampányát kritizálja, ami nem csoda, mert 2019 óta nem tett szinte semmit – írja a Metropol.

Trump számára nincs rossz reklám

VG A volt republikánus elnök akkora médiafigyelemmel rendelkezik, mint talán soha egy elnökjelölt sem.

Újabb két gyereket csapott meg az áram a vasútállomáson - küzdenek a kisfiúk életéért

BORSONLINE Rendkívüli hír érkezett.

Májusban három nagyszabású közösségi szórakoztató program lesz Zalaegerszegen

ZAOL Újjáéled a hajdan népszerű alsóerdei majális, megrendezik a harmadik pünkösdi és prószafesztivált és a vizslaparki gyermeknapot. Májusban három szórakoztató rendezvény kínál kikapcsolódást Zalaegerszegen, melyekről a Keresztury VMK munkatársai és partnerszervezetei gondoskodnak. A részletekről pénteken tartottak sajtótájékoztatót a városházán.

Ölelj meg egy fát! - hidd el, jó érzés

DUOL Akinek van kedve részt venni egy vidám mókázásban, amelynek középpontjában a természet védelme áll, csatlakozzon az Előszállási Kossuth Lajos Művelődési Ház és Könyvtár felhívásához, amelyben arra buzdít, hogy: "Ölelj meg egy fát!"

Karácsony csak ígérgetett, tétlenkedett, most nincs mivel kampányolnia

ZAOL Karácsony Gergely azért kampányol, hogy újabb öt évig lehessen főpolgármester, mint beismerte, a főnökei, Gyurcsányék támogatásával. Hamis ígéretek helyett most azzal próbál szavazatokat szerezni, hogy a többi jelölt kampányát kritizálja, ami nem csoda, mert 2019 óta nem tett szinte semmit – írja a Metropol.

Rémálom Pécsett: kigyulladt egy lakás

BORSONLINE Tűzoltók lepték el az utcát.

Állatorvosi ügyeletek április 27-én Tolnában

TEOL Április 26-án 14 órától 29-én 8 óráig.

Orbán Viktor: Karácsony igazi bűne a rengeteg elszalasztott lehetőség

BEOL A fővárosi fideszesek kampányát segítette szombaton Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

A jósgömbünk a dobogós csapatok győzelmeit mutatja

KEMMA Előzetesen nem várhatóak nagy meglepetések a megye kettő hétvégi fordulójában, de azért láttunk már karón varjút. Főleg az amatőr fociban.

Ötvenéves a Kórház SE

VEOL Fennállása 50. évfordulóját ünnepli az idén az Ajkai Kórház Sportegyesület.

Az unokatestvérem nem hívott meg az esküvőjére - bosszúból 700 ezer forintot számláztam ki neki

BORSONLINE A pofátlanság netovábbja, amit művelt.

Eldördült a rajtpisztoly a szolnoki Tiszaligetben – galériával

SZOLJON Már harmadik alkalommal csatlakozott a Futókörök napjához a vármegyeszékhely, a kilométereket a Tiszaligetben lehet gyűjteni.

(Másolat) Erre számíthatsz szombaton a nógrádi utakon

NOOL Óvatosan közlekedjetek az utakon!

Kiterjedt kamillamezők díszítik a Kardoskúti-pusztát

BEOL Idén az átlagosnál korábban kezdtek virágozni a kamillák a Körös-Maros Nemzeti Parkhoz tartozó kardoskúti pusztán. Látványos, ahogyan a sárgásfehér virágmezők követik a mikrodomborzat változásait.

Mesébe szőtt hangszereken játszik Fejér Simon Pál

ZAOL Ingyenes interaktív zenei előadásra és hangszerbemutatóra várják az érdeklődőket április 30-án, kedden 10 órakor Csonkahegyháton a faluházba. Fejér Simon Pál zenész és dalszerző, a nagysikerű Lengemesék című animációs film zeneszerzője kalauzolja el a nézőt a világ négy égtájára. A Petőfi Kulturális Program rendezvényén betekintést nyerhetünk a különböző népek hangszeres világába.

Idegenben kell újra bizonyítani

BAMA Kemény forduló következik a három NB III.-as baranyai labdarúgócsapat számára. Egyfelől a PTE-PEAC, a Mohácsi TE 1888 és a Szentlőrinc SE is idegenben szerepel majd vasárnap, másfelől nem nagyon fér bele a hiba a szereplésbe.

Orbán Viktor: Karácsony igazi bűne a rengeteg elszalasztott lehetőség

KEMMA A fővárosi fideszesek kampányát segítette szombaton Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Hogyan születik a jó vakvezető kutya?

FEOL Április 27-e a vakvezető kutyák világnapja. Magyarországon 1979 óta képeznek ki kutyákat vakvezetésre, és mára sok ezer négylábú segítőtárs teszi könnyebbé gazdái mindennapjait. Az országban két nagyobb vakvezetőkutya-kiképző központ van, valamint további 17 olyan szervezet, ahol dolgozik olyan személy, akinek van szakképesítése ilyen kutyák kiképzésére. Az azonban, hogy pontosan mit is kell tudni ezekről a kutyákról, nemcsak azok számára lehet érdekes, akik velük együtt élnek, hanem a társadalom egészének, hiszen ezekre az ebekre mégis másként kell tekintenünk, mint a hobbiból tartott társaikra.

A szülést megkönnyítő technikákkal ismerkedhettek a kecskeméti kismamák

BAON Idén számos újdonsággal készült a Kecskeméti Egészségfejlesztési Iroda csapata, így többek között a kismamák, leendő anyukák és apukák is megtalálhatták a számukra érdekes és értékes foglalkozást.

Koncertek, zenés partik

ZAOL Zalaegerszegen, a Mama Africában szombaton Miller lesz a hangulatfelelős. Nagykanizsán, a Kanizsa Clubban szombaton Krasznai keveri a zenét. Keszthelyen, a No.1 Szalonban szombaton Dorian szórakoztatja a közönséget. Az Ánizs Caféban szombaton Ati lesz a lemezlovas. Zalakaroson, a MenDan Hotelben mulatós hétvégét tartanak, amelynek házigazdája Suzy, zenekara pedig a Giovi Family lesz. Pénteken Csepregi Éva, szombaton Peter Sramek csatlakozik még a fellépőkhöz. Zalacsányban, a rendezvénypajtában szombaton 19 órától a Delta bulizenekar játszik. 

Fantasztikus gyógyereje van a pitypang virágának, mutatjuk, hogyan készítsd el

RIPOST Rengeteg bajra gyógyír ez a sárga virág.

Már érik a magyar szamóca, jó termés várható az idén

TEOL A fűtött és fűtetlen fóliasátrakban már érik a magyar szamóca, május elején a szabadföldi ültetvényeken is megkezdődhet a szüret.

Házhoz megy a Zenede - interaktív könnyűzenei ismeretterjesztő koncert és hangszersimogató

SONLINE A Házhoz megy a Zenede könnyűzenei előadássorozat és zenei misszió 2012-ben azzal a céllal jött létre, hogy a 20. század könnyűzenéjének fejlődését mutassa be a blues, swing, beat, soul, rock, pop zenei stílusok érintésével.

"Nem azért igazolták" – Kitálalt Szoboszlairól a magyar focista

RIPOST Két különböző liverpooli történet.

Karácsony csak ígérgetett, tétlenkedett, most nincs mivel kampányolnia

KEMMA Karácsony Gergely azért kampányol, hogy újabb öt évig lehessen főpolgármester, mint beismerte, a főnökei, Gyurcsányék támogatásával. Hamis ígéretek helyett most azzal próbál szavazatokat szerezni, hogy a többi jelölt kampányát kritizálja, ami nem csoda, mert 2019 óta nem tett szinte semmit – írja a Metropol.

Németországnak gazdasági fordulatra van szüksége a pénzügyminiszter szerint

VG Az idei év is kihívásokat tartogat Európa legnagyobb gazdaságának.

Orbán Viktor: Karácsony igazi bűne a rengeteg elszalasztott lehetőség

BAON A fővárosi fideszesek kampányát segítette szombaton Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Epres túrógombóc egy kis csavarral - ha egyszer kipróbálod, többé nem készíted máshogy!

MINDMEGETTE A túrógombócnál csak egy finomabb dolog létezik: az epres túrógombóc! Ha pedig így készítitek, garantáltan ez lesz a család kedvence, valószínűleg többször is követelik majd, míg tart a szezon!

Karácsony csak ígérgetett, tétlenkedett, most nincs mivel kampányolnia

NOOL Karácsony Gergely azért kampányol, hogy újabb öt évig lehessen főpolgármester, mint beismerte, a főnökei, Gyurcsányék támogatásával. Hamis ígéretek helyett most azzal próbál szavazatokat szerezni, hogy a többi jelölt kampányát kritizálja, ami nem csoda, mert 2019 óta nem tett szinte semmit – írja a Metropol.

Pokolból származó kecskeduda és rituális sárkányégetés

KEMMA Hosszú évek hagyománya Esztergomban a Szent György-napjához tartozó ünnepség.

Babits-kutató, egykori pedagógus emléke előtt tisztelegtek a gimnazisták

KEMMA A lassan évtizedes hagyománynak megfelelően a Dorogi Zsigmondy Vilmos Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Gimnázium tanulói idén is felkeresték az esztergomi Babits-villát, ahol koszorút helyeztek el az intézmény egykori tanára és Babits-kutató, dr. Bodri Ferenc emlékkövénél.

Karácsony csak ígérgetett, tétlenkedett, most nincs mivel kampányolnia

VAOL Karácsony Gergely azért kampányol, hogy újabb öt évig lehessen főpolgármester, mint beismerte, a főnökei, Gyurcsányék támogatásával. Hamis ígéretek helyett most azzal próbál szavazatokat szerezni, hogy a többi jelölt kampányát kritizálja, ami nem csoda, mert 2019 óta nem tett szinte semmit – írja a Metropol.

Karácsony csak ígérgetett, tétlenkedett, most nincs mivel kampányolnia

BEOL Karácsony Gergely azért kampányol, hogy újabb öt évig lehessen főpolgármester, mint beismerte, a főnökei, Gyurcsányék támogatásával. Hamis ígéretek helyett most azzal próbál szavazatokat szerezni, hogy a többi jelölt kampányát kritizálja, ami nem csoda, mert 2019 óta nem tett szinte semmit – írja a Metropol.

Coviddal az oviban – Kiakadt az esztergomi gyerekorvos a felelőtlen szülők miatt

KEMMA Dr. Bense Tamás háziorvos szerint a covidos időszakban nem fér bele a legkisebb nátha sem abba, hogy a gyerek közösségbe menjen.

Ma este nyit az új tatabányai autósmozi

KEMMA filmek szerelmeseit pénteken este kilenckor az Alibi.com, szombaton fél kilenckor pedig a Lidérces mesék éjszakája című filmekkel várják.

Durva fertőzéshullám Nyergesen: covidos anyukák küldték oviba a gyerekeket

KEMMA Az óvoda létszáma több mint felére csökkent, és dolgozók közül is többeknél igazolták a fertőzést. Az óvoda több mint egy hétre bezárt.

Halálos baleset történt hajnalban az 1-es úton Tatabánya térségében

KEMMA A rendelkezésre álló adatok szerint eddig tisztázatlan okokból fának hajtott egy autó az 1-es számú főúton, amely következtében a sofőr a helyszínen életét vesztette.

Tatán építi fel prémium szállodáját az Avalon

KEMMA Sajtótájékoztatón jelentették be, hogy a tatai Öreg-tó partján építi meg új szállodáját az Avalon. Látványterveken mutatták meg a leendő épületet.

Kirándulással és kiállítással indult a táncos jubileum

DUOL Szőlőhegyi pince mustrával és kiállítás megnyitóval kezdődött az Adony Táncegyüttes 50 éves jubileumi rendezvénysorozata. 

Kerámiáztak Bátorban

HEOL Egy üzletlánc támogatásának segítségével szervezett közösségi foglalkozásokat egy bátori egyesület.

Vitályos Eszter: sorsdöntő választás lesz június 9-én Magyarországon

RIPOST Nagyon fontos videóval jelentkezett be Vitályos Eszter.

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: Ezért erősítjük a honvédséget

RIPOST Mert békét akarunk.

Erdogan bírálta az amerikai egyetemi tüntetőkkel történteket

RIPOST Szerinte ez így nem szólásszabadság.

Az égiek is kedveztek a táci tavaszköszöntésnek (galéria, videó)

FEOL Szikrázó napsütésben kezdődött az ez évi Floralia – Tavaszköszöntő ünnep a Táchoz tartozó Gorsium Régészeti Parkban április 27-én, szombaton.

Róma készül a 2025-ös szentévre

ZAOL Több mint harmincmillió látogató érkezésével számolnak Rómában a 2025-re meghirdetett jubileumi szentévben, ami jelentős infrastrukturális és biztonsági felkészülést igényel – közölte a római főpolgármester az eseménysorozat programjait főbb vonalakban ismertető hétfő esti sajtótájékoztatóján.

Karácsony csak ígérgetett, tétlenkedett, most nincs mivel kampányolnia

TEOL Karácsony Gergely azért kampányol, hogy újabb öt évig lehessen főpolgármester, mint beismerte, a főnökei, Gyurcsányék támogatásával. Hamis ígéretek helyett most azzal próbál szavazatokat szerezni, hogy a többi jelölt kampányát kritizálja, ami nem csoda, mert 2019 óta nem tett szinte semmit – írja a Metropol.

40 éve mutatták be a Rendőrakadémiát. Így néznek ki ma a legendás filmsorozat szereplői - Galéria

RIPOST Vajon mi történt a sztárokkal, miután „befejezték az akadémiát”?

A főpolgármester csak ígérgetett, tétlenkedett, most nincs mivel kampányolnia

HEOL Karácsony Gergely azért kampányol, hogy újabb öt évig lehessen főpolgármester, mint beismerte, a főnökei, Gyurcsányék támogatásával. Hamis ígéretek helyett most azzal próbál szavazatokat szerezni, hogy a többi jelölt kampányát kritizálja, ami nem csoda, mert 2019 óta nem tett szinte semmit – írja a Metropol.

Róma készül a 2025-ös szentévre

SONLINE Több mint harmincmillió látogató érkezésével számolnak Rómában a 2025-re meghirdetett jubileumi szentévben, ami jelentős infrastrukturális és biztonsági felkészülést igényel – közölte a római főpolgármester az eseménysorozat programjait főbb vonalakban ismertető hétfő esti sajtótájékoztatóján.

A település apró, ám a fejlesztések nagyok

HEOL Megannyi fejlesztést tudhat maga mögött Kisfüzes.

Karácsony csak ígérgetett, tétlenkedett, most nincs mivel kampányolnia

BAON Karácsony Gergely azért kampányol, hogy újabb öt évig lehessen főpolgármester, mint beismerte, a főnökei, Gyurcsányék támogatásával. Hamis ígéretek helyett most azzal próbál szavazatokat szerezni, hogy a többi jelölt kampányát kritizálja, ami nem csoda, mert 2019 óta nem tett szinte semmit – írja a Metropol.

A brazil jiu-jitsu-a világ leghatékonyabb földharca: Kiss Károly a vendégünk

BEOL Két békéscsabai sportoló, Kiss Károly és Hocz Csaba is fekete övet vehetett át a közelmúltban brazil jiu-jitsuból Sztraka Mihály edzőtől a budapesti Carlson Gracie Team Hungary termében. Ezt a harcművészeti irányzatot Kiss Károly, a békéscsabai Carlson Gracie EW vezetője hozta el Békésbe.

Fogászati ügyelet április 27-én, szombaton

TEOL Szekszárd, Harc, Sióagárd, Szálka és Őcsény településen lakóhellyel rendelkező betegek részére.

Ezüstérmes lett a Szabó Bence, Furkó Kálmán könnyűsúlyú kettes

NOOL Ezüstérmet szerzett a Szabó Bence, Furkó Kálmán férfi kormányos nélküli kettes a szegedi evezős Európa-bajnokság szombati versenynapján.

Világszínvonalú eszközökkel bővül a Szent Lázár kórház műszerparkja, 280 milliós a beruházás

NOOL A Modern Városok Programban megvalósított komplex kórházi fejlesztés részeként március végén új orvosi eszközök megvételére közbeszerzési eljárást írt ki a Nógrád Vármegyei Szent Lázár Kórház. Az ajánlatok április 23-ai határidővel érkeztek.

Karácsony csak ígérgetett, tétlenkedett, most nincs mivel kampányolnia

BAMA Karácsony Gergely azért kampányol, hogy újabb öt évig lehessen főpolgármester, mint beismerte, a főnökei, Gyurcsányék támogatásával. Hamis ígéretek helyett most azzal próbál szavazatokat szerezni, hogy a többi jelölt kampányát kritizálja, ami nem csoda, mert 2019 óta nem tett szinte semmit – írja a Metropol.

Fábián Gergely: az élelmiszeripar jövője az innováció

VG Fábián Gergely a Juice Products Zrt. és a Tolnatej üzemeiben tett látogatást.

Karácsony csak ígérgetett, tétlenkedett, most nincs mivel kampányolnia

DUOL Karácsony Gergely azért kampányol, hogy újabb öt évig lehessen főpolgármester, mint beismerte, a főnökei, Gyurcsányék támogatásával. Hamis ígéretek helyett most azzal próbál szavazatokat szerezni, hogy a többi jelölt kampányát kritizálja, ami nem csoda, mert 2019 óta nem tett szinte semmit – írja a Metropol.

Orbán Viktor: Karácsony igazi bűne a rengeteg elszalasztott lehetőség

TEOL A fővárosi fideszesek kampányát segítette szombaton Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Karácsony csak ígérgetett, tétlenkedett, most nincs mivel kampányolnia

FEOL Karácsony Gergely azért kampányol, hogy újabb öt évig lehessen főpolgármester, mint beismerte, a főnökei, Gyurcsányék támogatásával. Hamis ígéretek helyett most azzal próbál szavazatokat szerezni, hogy a többi jelölt kampányát kritizálja, ami nem csoda, mert 2019 óta nem tett szinte semmit – írja a Metropol.

Autónak ütközött egy motor: mentőhelikopter is a helyszínre érkezett

BAMA Információink szerint baleset történt szombaton késő délután Magyaregregy és Komló zobákpusztai településrésze között, a 13-as kilométerszelvénynél. A baleset során személyautónak ütközött egy motorkerékpáros, amelynek következtében a motor az autó alá szorult. 

Az év fagylaltja 2024: külön kategóriát kapott a sárgabarack, szabad az út a barackpálinka előtt

MINDMEGETTE A Magyar Cukrász Ipartestület ebben az évben is megrendezi az év fagylaltja versenyt, és a vendéglátó város, Kecskemét tiszteletére új kategóriát hirdettek sárgabarack fagylaltra.

Orbán Viktor üzent: „Budapesten változás kell!”

RIPOST A miniszterelnök elárulta, mi Karácsony Gergely igazi bűne.

A szupergazdagok célkeresztjébe került a párizsi olimpia

VG Már kaphatók luxuscsomagok, amelyek exkluzív hozzáférést biztosítanak az ötkarikás játékok sporteseményeihez.

Róma készül a 2025-ös szentévre

BAMA Több mint harmincmillió látogató érkezésével számolnak Rómában a 2025-re meghirdetett jubileumi szentévben, ami jelentős infrastrukturális és biztonsági felkészülést igényel – közölte a római főpolgármester az eseménysorozat programjait főbb vonalakban ismertető hétfő esti sajtótájékoztatóján.

Boldog névnapot a Zitáknak!

TEOL Boldog névnapot mindenkinek, aki ma ünnepel!

Ivartalanító műtéten esett át a Pécsi Állatkert két nagymacska hölgye

BAMA Hosszas mérlegelés után és szakemberekkel történt konzultációt követően úgy döntött a Pécsi Állatkert és Akvárium-Terrárium, hogy Sarat, a perzsa leopárdot és Nonit, az egyik nőstény oroszlánt ivartalanítják – számolt be közösségi oldalán elhatározásáról a Pécs Zoo.

Bejött a trükk: 10 éves kislány menekült meg egy aligátor halálos szorításából

NOOL A 10 éves kislányt a lábánál fogva ragadta meg az aligátor.

Húsz és tizenöt év fegyház emberkereskedelem miatt

TEOL Húsz, illetve tizenöt év fegyház büntetésre ítélte a Szekszárdi Törvényszék apát és fiát.

Szárnyaló utánpótlás - Fényes SZKKA-sikerek a Danube Handball Cup-on

VAOL Az SZKKA utánpótlás csapatai közül az U15-ös, U13-as és U12-es együttese aranyérmet, az U10-es lányok pedig ezüstérmet szereztek a Pozsonyban záruló első Danube Handball Cup-on.

Karácsony csak ígérgetett, tétlenkedett, most nincs mivel kampányolnia

VEOL Karácsony Gergely azért kampányol, hogy újabb öt évig lehessen főpolgármester, mint beismerte, a főnökei, Gyurcsányék támogatásával. Hamis ígéretek helyett most azzal próbál szavazatokat szerezni, hogy a többi jelölt kampányát kritizálja, ami nem csoda, mert 2019 óta nem tett szinte semmit – írja a Metropol.