Ez a nő azt állítja, földönkívülitől vár gyereket - mutatjuk a szerinte cáfolhatatlan bizonyítékot

A földönkívüli-ember hibrid állítólag öt hónap múlva jön a világra.

További olvasott hírek
Menczer Tamás: békepárti és szuverenista politikusokat kell Brüsszelbe küldeni

DUOL Békepárti és szuverenista politikusokat kell Brüsszelbe küldeni, hogy a legfontosabb kérdésekben megváltozzon az Európai Unió álláspontja – hangsúlyozta hétfőn az M1 aktuális csatornán a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója.

Állami látogatásra Magyarországra jön a kínai elnök

NOOL Hszi Csin-ping május 8-án érkezik hazánkba.

Kiengedik a kórházból, hazamehet a másfél évig éber kómában fekvő ralis, Szilágyi Ricsi

DUOL Szilágyi Ricsi bajnok navigátor és raliversenyző élete két éve gyökeresen megváltozott. A fiatal tehetség szíve megállt egy pályabejáráson, majd másfél évig éber kómás állapotban feküdt. A családapát 12 hétig Belgiumban kezelték, hogy visszatérhessen családjához.

Menczer Tamás: békepárti és szuverenista politikusokat kell Brüsszelbe küldeni

FEOL Békepárti és szuverenista politikusokat kell Brüsszelbe küldeni, hogy a legfontosabb kérdésekben megváltozzon az Európai Unió álláspontja – hangsúlyozta hétfőn az M1 aktuális csatornán a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója.

Jászszentlászló 150 évét mutatja be a jubileumi kiállítás – galériával

BAON Már hagyomány, hogy valamilyen kiállítással kapcsolódik a helyi Értéktár Bizottság és a Helytörténeti és Faluvédő Egyesület a Jászszentlászlói Civil Kulturális Naphoz, amelyet idén 15. alkalommal rendeztek meg a községben a hétvégén. Mivel a település ebben az évben ünnepli 150 éves születésnapját, a tárlat is ehhez az évfordulóhoz kapcsolódik.

Sportműsor: itt szurkolhat kedvenc csapatának a héten

TEOL Május 1., szerdaKOSÁRLABDATippmix Női NB I, a 3. helyért, 1. mérkőzés18.00 Tarr KSC Szekszárd–Sopron Basket

A pécsi polgári szövetség garancia a város fejlődésére

BAMA A jelölés lezárultával hivatalosan Pécs polgármesterjelöltje lett Csizmadia Péter, a nemzeti oldal aspiránsa, ahogy a Fidesz, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) és az Összefogás Pécsért Egyesület (ÖPE) alkotta pécsi polgári szövetség minden önkormányzati képviselőjelöltje is leadta a támogató aláírásokat. Páros interjúnkban Csizmadia Pétert és Kővári Jánost, az ÖPE vezetőjét a még folytatódó Pécs-konzultációról, valamint a civilek szerepéről is kérdeztük.

Szivattyúk és házi vízművek – három ok, amiért megéri beszerezned

NOOL Az alapvető kerti munkákhoz minden felszerelés megtalálható a háztartások többségében. Vannak azonban olyan gépek, melyek hasznosságát nem mindenki ismeri. Ezen gépek pedig remekül jöhetnek kertátalakításkor, nyaralók felújításakor és vízellátásának kialakításakor. Amennyiben tehát te is hasonló feladatok előtt állsz, ez a cikk neked szól!

A DK-s polgármester saját vejének köreit láthatta el többmilliós szerződésekkel

VEOL Titokzatos e-mailt kapott a Magyar Nemzet szerkesztősége: az ismeretlen levélíró egy szintén az inkognitóját őrző ügyvéd oldalára hívta fel a figyelmet. A Budapesti Prókátor néven futó oldal a Gyurcsány-párti Niedermüller Péter és veje köreinek pénzes összefonódásaira emlékeztet.

Állatkínzással vádolják, mert nem vitte állatorvoshoz a kutyáját

SONLINE Állatkínzással vádol egy idős nőt az ügyészség, aki elmulasztotta súlyosan sérült kutyája orvoshoz vinni, ezért az ebnek le kellett amputálni a lábát.

Visszaszámol az irodapiac, hamarosan megmozdulnak a bérlők és a bérbeadók

VG Az üresedési ráta meg sem közelíti még a 2008-ast.

Nógrádi orvosi és gyógyszertári készenlét hétfőn

NOOL Orvosi ügyeletSALGÓTARJÁN város és városkörnyéki betegek részére hétköznap 16 órától másnap reggel 8 óráig felnőttek és gyermekek ellátására hétvégén és ünnepnapon: reggel 8-tól reggel 8-ig. Helye: Nógrád Vármegyei Szent Lázár Kórház. Telefon: 32/310-104. Az anyatejgyűjtő állomáson, a Füleki út 41. szám alatt 8 és 9 óra között veszik át az anyatejet. Fogászati ügyelet: hétvégén és ünnepnapon 8-tól 14 óráig az Úttörők út 17–19. szám alatt. Telefon: 32/418-432.

Szívszaggató: sportolás közben esett össze a 17 éves Lilla, örökre elaludt

RIPOST Újraélesztették, de a kórházban elhunyt a tini.

Nyolcszáz kilónál is többet fogtak!

FEOL Vasárnap véget ért a Fehérvárcsurgói-víztározón megrendezett, szép hagyományokra visszatekintő Harcsafogó Csapatverseny. A Horgász Egyesületek Fejér Megyei Szövetsége, a vízterület hasznosítója büszke arra, hogy ismét gyönyörű fogások születtek: a versenyzők összesen több mint 832 kilogramm súlyban, 60 halat fogtak. Az első helyet Bedő Zsolt és Peidl János 28 darab kifogott hallal szerezte meg, második Boros Norbert és Szász András, harmadik pedig a Fekete Csaba, Takács József összeállítású csapat lett. A legnagyobb halat a Belicza Károly vezette Dunai Harcsások zsákmányolták 72.700 grammal.

Egyelőre dacol Magyarország a német drámával: végre beröffenhetett a gazdaság motorja

VG Növekedéssel indíthatta az évet a magyar gazdaság, ha vélhetően nem is kiugró eredménnyel, de legalább már túl lehet a tavaly év végi megbicsakláson.

Mindenkit elbűvöl Nóri, a gyönyörű vadászlány: ritka zsákmányt lőtt Dél-Afrikában

BORSONLINE Nóri hálás a sok pozitív üzenetért.

Love Story: 13 éve házasodott össze Katalin hercegné és Vilmos herceg – galéria

RIPOST Nem csak jóban, de rosszban is kitartanak egymás mellett.

Nem kell megmenteni a madárfiókákat!

HEOL Hamarosan kezdődik a madárfiókák tömeges fészekelhagyási szezonja. A madárkák nem árvák, ne próbáljuk őket megmenteni.

Elvesztette veretlenségét a listavezető

FEOL A vármegyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 25. fordulójának bombameglepetése a Főnix Parkban született, ahol a Lajoskomárom csapata fordított, ami azt jelentette, hogy az idényben először vereséggel zárt a MÁV Előre FC Főnix. A dobogóért egyre élesebb a harc, a trónkövetelők – Sárbogárd, Móri SE, Tóvill-Kápolnásnyék – kivétel nélkül nyertek, míg az alsóházi rangadón, Mezőfalván nem esett gól.

Felzúgtak a szirénák, ötéves kislányhoz rohantak a mentők Budapesten

RIPOST A gyermek epret evett, majd kiütések jelentek meg a testén.

A komáromi gyár kálváriája és a környei frontális baleset tartotta lázban az olvasókat

KEMMA Ismét eltelt egy hét, és mi most is összegyűjtöttük nektek az elmúlt 7 nap legfontosabb, legizgalmasabb híreit a vármegyéből. Íme a legolvasottabb témák.

Újabb, a magyar gazdaságot erősítő programot indít a kormány

NOOL Keddtől indul a KKV Technológia Plusz Hitelprogram.

Újabb, a magyar gazdaságot erősítő programot indít a kormány

DUOL Keddtől indul a KKV Technológia Plusz Hitelprogram.

Tornádók pusztítottak Oklahomában, többen meghaltak

VG A forgószél nagy pusztítást végzett Texas, Kansas, Missouri, Arkansas államokon is.

Kijev polgármestere szerint korrupt az ukrán kormány

RIPOST Klicsko nem tett lakatot a szájára.

Ilyen problémákkal küzd az Európai Unió

BEOL Húsz éve bővítették többek között Magyarországgal az Európai Uniót. Ez adta az apropót ahhoz az előadáshoz, amelyet a Lencsési Közösségi Ház szabadegyeteme keretében tartott Komáromi István, a Békéscsabai Andrássy Gyula Gimnázium és Kollégium nyugalmazott igazgatója, felvillantva az Európai Unió területi és etnikai problémáit is. Azzal kezdte, hogy az Európai Unión belüli szerkezeti problémák továbbra is megvannak, és hogy az egyes tagállamok eltérő fejlettségi szinttel rendelkeznek.

Fizetésemelés, útépítés, buszbaleset– ezeket olvastátok a legtöbben múlt héten

NOOL Összeválogattuk a hét legolvasottabb cikkeit nektek. Íme, ezek voltak az elmúlt 168 óra legfontosabb eseményei Nógrád vármegyében.

Tavaszi feltámadás

HEOL Látod ezt az autót? Ezt most lerakják, nem fogja használni senki, de kilenc év múlva te és a barátaid fogjátok visszahozni az életbe és először beindítani... Ha tizenegy éves koromban ezt mondta volna nekem bárki, biztosan nem hittem volna neki, de valószínűleg nem is értettem volna, hogy miről beszél. A jövőt nem látjuk előre, de annak a valakinek tegnap igaza lett volna. 

Rekordszámú gól született a hétvégén vármegye I.-ben – galériával

SZOLJON A vármegye I. 26. fordulójában többnyire a papírforma alapján alakultak az eredmények. A Kisújszállás némi meglepetésre egy ki-ki meccsen legyőzte a Jánoshidát, a Lurkó pedig Tiszagyendán nyert, amellyel bebiztosította bennmaradását az élvonalban. A Szajol a Jászfényszaru és a Tiszaföldvár otthon, míg a Mezőtúr a Jászberény és a Törökszentmiklós idegenben aratott magabiztos sikert.

Május

NOOL Sipos Nina gondolatai a témában.

Időjárás: Nyárias idővel indul a hét

DUOL Mai nap időjárásaHétfőn sok napsütésre számíthatunk kevés fátyolfelhővel. A délkeleti szél többfelé megerősödhet. Kizárt az eső. 24-25 fok körüli kora nyárias időnk lesz.

Felújították a csehkiverést is szervező kanonok emléktábláját Balassagyarmaton

NOOL Blázsik Károly kanonok felújított emléktáblájának újra állítására, a halálának évfordulóján, május 6-án kerül sor – adta hírül közösségi oldalán Csach Gábor, Balassagyarmat polgármestere.

Újabb, a magyar gazdaságot erősítő programot indít a kormány

VEOL Keddtől indul a KKV Technológia Plusz Hitelprogram.

Távozásáról beszélt a Borsnak a TV2 sztárja: „Lezártam ezt a fejezetet az életemben”

BORSONLINE Megszólalt a Borsnak a Next Top Model Hungary vasárnapi kiesője.

A DK-s polgármester saját vejének köreit láthatta el többmilliós szerződésekkel

HEOL Titokzatos e-mailt kapott a Magyar Nemzet szerkesztősége: az ismeretlen levélíró egy szintén az inkognitóját őrző ügyvéd oldalára hívta fel a figyelmet. A Budapesti Prókátor néven futó oldal a Gyurcsány-párti Niedermüller Péter és veje köreinek pénzes összefonódásaira emlékeztet.

Menczer Tamás: békepárti és szuverenista politikusokat kell Brüsszelbe küldeni

VEOL Békepárti és szuverenista politikusokat kell Brüsszelbe küldeni, hogy a legfontosabb kérdésekben megváltozzon az Európai Unió álláspontja – hangsúlyozta hétfőn az M1 aktuális csatornán a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója.

Hatalmas kihívás a cégeknek a növekvő bérigény

VG Becsléseink szerint tízből körülbelül hét cég az infláció miatti béremelést tartja a legnagyobb üzleti kihívásnak idén.

Kiengedik a kórházból, hazamehet a másfél évig éber kómában fekvő ralis, Szilágyi Ricsi

HEOL Szilágyi Ricsi bajnok navigátor és raliversenyző élete két éve gyökeresen megváltozott. A fiatal tehetség szíve megállt egy pályabejáráson, majd másfél évig éber kómás állapotban feküdt. A családapát 12 hétig Belgiumban kezelték, hogy visszatérhessen családjához.

A logikai tudásukat mérték össze a diákok

DUOL A rácalmási Jankovich Miklós Általános Iskola három korcsoportban, 12 tanulóval vett részt Előszálláson a hagyományos logikai matematika csapatversenyen. A rácalmási diákok nagyon szép eredményt értek el:

A TeSzedd! akció keretében Siófok lakói összefogtak a város tisztaságáért

SONLINE Siófokon a TeSzedd! akció kertében önkéntesek tisztították meg a 5. körzet közterületét.

A tánc öröme körül forog minden a héten

BAMA Április 29-e a tánc világnapja, amit ezúttal is egész héten át tartó kavalkáddal ünnepelnek Pécsen.

A DK-s polgármester saját vejének köreit láthatta el többmilliós szerződésekkel

DUOL Titokzatos e-mailt kapott a Magyar Nemzet szerkesztősége: az ismeretlen levélíró egy szintén az inkognitóját őrző ügyvéd oldalára hívta fel a figyelmet. A Budapesti Prókátor néven futó oldal a Gyurcsány-párti Niedermüller Péter és veje köreinek pénzes összefonódásaira emlékeztet.

Sárga tabletták a fagyasztóba, a hamis személyi a vécébe - mégis kattant a bilincs

KEMMA A Tatabányai Törvényszéken április 29-én, hétfőn tanú kihallgatások, esetlegesen perbeszédek várhatók annak a többszörösen büntetett férfinek a tárgyalásán, aki 1746 darab sárga tablettát rejtegetett. Amikor a drog miatt lebukott, külföldre akart szökni az igazságszolgáltatás elől.

Török Fanni országos bajnok lett

DUOL A napokban rendezték meg a 2024-es évi súlyemelő iskolás országos bajnokságot Budapesten, a soroksári sportcsarnokban. A megmérettetésre összesen száznál is többen érkeztek, végül huszonhat klub fiatalja képviselte az iskoláját és egyben egyesületét.A megmérettetésen ott volt Török Fanni, a Dunaújvárosi Pannon Oktatási Központ 7.a osztályos tanulója is, aki lehengerlő teljesítménnyel rukkolt elő a fővárosban. 

Így búcsúznak rokonaik, ismerőseik a komlói motorbalesetben elhunyt szerelmespártól

BORSONLINE Újabb részletek derültek ki a tragikus múltheti motorbalesetről.

Kínai kémbotrány Németországban

RIPOST Két férfit, egy nőt vettek őrizetbe.

Fontos szintet tört át a BUX index, izgalmas napok előtt a Mol és az OTP

VG A Telekom grafikonján megjelent az osztalékszelvény vágása miatt az árfolyamcsökkenés.

Rendőröket öltek Oroszországban

VG Nem ez volt az első, karhatlom elleni támadás a kaukázusi régióban.

Négy nap alatt bénult le Livi – nem adja fel a gerincvelő-gyulladással küzdő kislány

BORSONLINE A felnőttek is megirigyelhetnék a 9 éves lány hozzáállását.

Napsütés várható hétfőn

SZOLJON A délkeleti szél többfelé megerősödhet.

Hosszú hajáról semmi pénzért nem mondana le az újvárosi hölgy

DUOL Hencsei Amanda Evelin már régóta kacérkodott a gondolattal, hogy jelentkezzen a Tündérszépek versenyére, ám ilyen vagy olyan okok miatt meghiúsult. Idén azonban elérkezettnek látta az időt, hogy megmérettesse magát - írja a feol.hu.

Erre számíthatsz hétfőn a nógrádi utakon

NOOL Óvatosan közlekedjetek az utakon!

Most jött: brutális dugó van a Margit hídnál, óriási csattanás hallatszott

RIPOST Még zajlik a mentés, a baleset körülményeit vizsgálják.

A prostituáltként dolgozó nő pénzén élt egy férfi Vasban - Ezt a börtönbüntetést kapta

VAOL A Vas Vármegyei Főügyészség másodfokú ügyészségként a büntetés súlyosítását eredményesen indítványozta azon vádlott ügyében, akit a Körmendi Járási Ügyészség vádirata alapján eljáró Körmendi Járásbíróság folytatólagosan elkövetett kerítés bűntette és kitartottság bűntette miatt marasztalt el. A tényállás szerint a vádlott egy nőt arra bírt rá, hogy szexuális szolgáltatás nyújtásával keressen pénzt. A férfi a helyszín biztosításával és a neki dolgozó nő szállításában való közreműködéssel teremtette meg a prostitúciós tevékenység feltételeit, és a nő által így keresett pénzből biztosította megélhetését.

Nézd meg képeken a kaposvári kacsamentést

SONLINE  

Kiengedik a kórházból, hazamehet a másfél évig éber kómában fekvő ralis, Szilágyi Ricsi

FEOL Szilágyi Ricsi bajnok navigátor és raliversenyző élete két éve gyökeresen megváltozott. A fiatal tehetség szíve megállt egy pályabejáráson, majd másfél évig éber kómás állapotban feküdt. A családapát 12 hétig Belgiumban kezelték, hogy visszatérhessen családjához.

Általános üzemanyagár-csökkenés jön szerdától – ennyivel lesz olcsóbb a benzin és a dízel Magyarországon

VG Tartják magukat az árcsökkentéshez az üzemanyag-kereskedők. A hét közepétől a benzin és a dízel árából is engednek.

Az egri Novák Katalin iskolája, lányok napja a maklári Boschban – Az elmúlt hét legolvasottabb cikkei

HEOL Ismét összegyűjtöttük az elmúlt hét legolvasottabb cikkeit, hogy olvasóink véletlenül se maradjanak le semmiről.

Gratulálunk Gurisatti Gyuszi! Igazán megérdemelted már!

DUOL A Dunaújváros Díszpolgára kitüntető címet idén a többszörös búvárúszó és sporthorgász világbajnokunknak, paralimpikon sportlövőnknek, Gurisatti Gyulának adományozták. A díjátadó ünnepség, amelyet mindig Dunaújváros várossá nyilvánításának évfordulójához kötik, április 26-án volt az óvárosi Mondbach kúriában.

Imádják a TikTokon Nagy István agrárminisztert, kóstolós videóját több mint százezren látták már!

RIPOST Videóival pillanatok alatt robbant be...

A gyerek előtt se legyen tabu a halál témája, hiszen a veszteség az élet része

TEOL A hiteles érzelmi kommunikáció mindig a legjobb megoldás, akkor is, ha a felnőttnek is nehéz.

Bejutottak az országos hungarikum verseny döntőjébe a marcali gimnazisták

SONLINE A 11. helyen végzett a Marcali Berzsenyi Dániel Gimnázium 9.B osztályosokból álló csapata a hungarikum versenyen.

A forgalmi szabályok változása követel figyelmes vezetést Gyöngyöshalászon

HEOL Lakossági kérésre történt a változtatás. A figyelmes vezetést forgalmi tükör is segíti.

Egri civilek tették rendbe a regényes múltú, egykori pálos monostor rom területét

HEOL Egri civilek tették rendbe az almári pálos monostor rom területét. Mostantól tisztán várja a kirándulókat az erdei pihenőhely.

Újabb, a magyar gazdaságot erősítő programot indít a kormány

VAOL Keddtől indul a KKV Technológia Plusz Hitelprogram.

Hétfőn itt számíthat forgalomkorlátozásra Bács-Kiskunban

BAON Cikkünkben összegyűjtöttük, hol kell forgalomkorlátozásra számítani hétfőn Bács-Kiskunban.

Képeken a szárszói majális

SONLINE  

Megmutatta Palvin Barbi formás fenekét - szexi fotó

DELMAGYAR Ez még nem minden.

Hihetetlen együttállás - Péntek 13-án rendkívüli lesz a Hold

DELMAGYAR 19 éve nem látott jelenség lesz megfigyelhető.

Meggyilkolták Szilágyi István színészt

DELMAGYAR Saját fia végzett a Lópici Gáspárként híressé vált művésszel.

Piramis alakú ufót fotóztak Zágráb felett - Fotók

DELMAGYAR A szomszédban éppen szezon van, erre a viharfelhőből egy ufó riogatja az embereket.

Ebben az egy mutatóban Rákóczifalván is komoly a baj: ezért ugrott meg az esetek száma

SZOLJON Nem tartozik a bűnügyileg fertőzöttebb települések közé Rákóczifalva, a lakosok szubjektív biztonságérzete is jó. Egy mutató azonban ebben a kisvárosban is emelkedő tendenciát mutat...

Eltiltották a vezetéstől, mégis volán mögé ült egy kőteleki férfi

SZOLJON Besenyszögön állítottak meg az egyenruhások egy személyautót, április 26-án este.

Ezeket a sporteseményeket nézheti ma a televízióban

TEOL Április 29., hétfőJÉGKORONG Svéd liga, döntő, 5. mérkőzés: Skelleftea–Rögle 19.30 (Sport2, az állás: 3–1)KERÉKPÁR Vuelta Espana, nők, 2. szakasz 15.30 (Eurosport2)LABDARÚGÁS NB II: Ajka–Nyíregyháza 20 (M4 Sport). Olasz liga: Genoa–Cagliari 20.45 (Sport1). Spanyol liga: Barcelona–Valencia 21 (Spíler2). Angol liga 2: Preston North End–Leicester 21 (Match4)LÓVERSENY Kincsem+ Tuti, 13.45 (Sport1)SZNÚKER Világbajnokság, negyeddöntők, 14 és 19.45 (Eurosport1)TENISZ ATP 1000-es torna, Madrid, 11 (Match4)

Kiengedik a kórházból, hazamehet a másfél évig éber kómában fekvő ralis, Szilágyi Ricsi

VEOL Szilágyi Ricsi bajnok navigátor és raliversenyző élete két éve gyökeresen megváltozott. A fiatal tehetség szíve megállt egy pályabejáráson, majd másfél évig éber kómás állapotban feküdt. A családapát 12 hétig Belgiumban kezelték, hogy visszatérhessen családjához.

Az izraeli háború 206. napja – A húszik újra drónokkal támadtak a Vörös-tengeren, de az amerikai haditengerészet közbeavatkozott

VG Az amerikai haditengerészet öt drónt semmisített meg.

More than you see: Beate Winkler kiállításmegnyitója Veszprémben

VEOL A Művészetek Háza Veszprém szervezésében, a Dubniczay-palota – Várgaléria ad otthont május 4-én, szombaton 17 órától Beate Winkler kiállításmegnyitójának. Köszöntőt mond Christian Autengruber, az Osztrák Kulturális Fórum Budapest igazgatója. A kiállítást „Artist Walk” tárlatvezetés keretében a Beate Winkler képzőművész és Grászli Bernadett művészettörténész, a Művészetek Háza Veszprém igazgatója mutatja be. A kiállítás június 9-ig tekinthető meg.  

A Születésünnepen hatvan ingyenes program várja a kismamákat és anyukákat

BAON Május 4. és 21. között tizedik alkalommal lesz Születésünnep Kecskeméten. Kovács-Dandi Csilla főszervező ezúttal nemcsak a kismamáknak és kisgyermekes családoknak szeretne kedvezni az ingyenes programokkal, hiszen a meddőség témaköre és a speciális igényű gyermekek nevelése is teret kap.

Kiengedik a kórházból, hazamehet a másfél évig éber kómában fekvő ralis, Szilágyi Ricsi

NOOL Szilágyi Ricsi bajnok navigátor és raliversenyző élete két éve gyökeresen megváltozott. A fiatal tehetség szíve megállt egy pályabejáráson, majd másfél évig éber kómás állapotban feküdt. A családapát 12 hétig Belgiumban kezelték, hogy visszatérhessen családjához.

Korszerűsítik a közvilágítást Tiszaroffon

SZOLJON Ledes közvilágítással fejlesztik Tiszaroff utcáit, már elkezdődött a munka.

Fáradságra panaszkodott, majd nem sokkal később elhunyt a hatgyermekes családanya

BORSONLINE Nem tudni, mi okozta a halálát.

Mozdonyhiba miatt késnek a vonatok

HEOL Nem indult szerencsésen a hét első napja a vasúttal közlekedőknek.

A DK-s polgármester saját vejének köreit láthatta el többmilliós szerződésekkel

FEOL Titokzatos e-mailt kapott a Magyar Nemzet szerkesztősége: az ismeretlen levélíró egy szintén az inkognitóját őrző ügyvéd oldalára hívta fel a figyelmet. A Budapesti Prókátor néven futó oldal a Gyurcsány-párti Niedermüller Péter és veje köreinek pénzes összefonódásaira emlékeztet.

Újabb, a magyar gazdaságot erősítő programot indít a kormány

FEOL Keddtől indul a KKV Technológia Plusz Hitelprogram.

Így alakult a Duna és a Tisza vízszintje hétfőre Bács-Kiskunnál

BAON Cikkünkből megtudhatja, hogyan alakult folyóink vízállása hétfőre.

Ötéves kislányért rohantak a budapesti mentősök

BORSONLINE A magyar mentősök nem haboztak a gyermek védelme érdekében.

Kávéházi cigányzenészek: egymilliárd forintot ad nekik a kormány – mostantól lehet jelentkezni a támogatásra

VG A kormány lényegében átvállalja az éttermi cigány élőzene árát. Aki megkapja a vissza nem térítendő támogatást, az heti négy napon keresztül húzhatja a nótát.

A Fejér vármegyei mozik hétfői műsora

FEOL Székesfehérvár, Cinema City: Abigail: 13.30, 15.45, 18.00, 20.15. Az első ómen: 20.00. Belu – A legbátrabb bálna: 14.00. Bonus Trip: 15.15, 19.30. Challengers: 14.20, 17.00, 19.40. Dűne – Második rész: 15.00. Godzilla x Kong: Az új birodalom: 13.00, 18.10. Imádlak utálni: 18.00. Ki hitte volna?: 17.30. Kung Fu Panda 4: 14.30, 16.30, 18.30. Maga a pokol: 13.00, 15.20, 17.40, 20.00. Polgárháború: 13.00, 17.45, 20.30. Semmelweis: 15.15. Spy x Family Code: White: 13.00, 15.15, 17.30, 19.45. Szellemírtók – A borzongás birodalma: 14.50, 17.10, 19.30. Szunnyadó vérebek: 20.30. Verseny a győzelemért: 15.45, 20.15.

Egyre több amerikai egyetemet zárnak be az Izrael-ellenes tüntetések miatt

VG Kalifornia állami műszaki egyetemét is be kellett zárni a tüntetések miatt.

A Körösvölgyi Állatpark dámszarvasbikái is agancsot hullajtottak

BEOL A Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatóság Körösvölgyi Állatparkjában három, különböző korú dámszarvasbika is él. Április hónap közepén náluk is megtörtént az agancshullajtás.

Menczer Tamás: békepárti és szuverenista politikusokat kell Brüsszelbe küldeni

HEOL Békepárti és szuverenista politikusokat kell Brüsszelbe küldeni, hogy a legfontosabb kérdésekben megváltozzon az Európai Unió álláspontja – hangsúlyozta hétfőn az M1 aktuális csatornán a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója.

Könnygázzal, viperával támadtak biztonsági őrök a Honvéd-szurkolókra – videó

VG A biztonságiak a könnygáz használata közben arra sem voltak tekintettel, hogy gyerekek is voltak a szektorban. A kispesti szurkolók először elmenekültek, utána viszont ők futamították meg a biztonságiakat.

Több akadályba is ütközhetünk az M6-os autópályán

BAMA Az M6-os autópályán:

Állami látogatásra Magyarországra jön a kínai elnök

HEOL Hszi Csin-ping május 8-án érkezik hazánkba.

Különleges tervet lepleztek le, ez lesz az olimpia csúcsa

RIPOST Rafa Nadal párosban összeállna utódjával, Carlos Alcarazzal.

Új nap, új lehetőség!

DUOL A reggel mindannyiunk számára fontos kezdete a napnak. Ha vidáman és kipihenten ébredünk könnyebben indul a napunk, pozitív hangulatban vágunk bele a feladatainkba és nagyobb eséllyel tudunk produktívak lenni. Ezt a megfelelő alvással és pihenéssel érhetjük el. Fontos, hogy az ébredés utáni rituálé ne csak testileg, hanem lelkileg is feltöltő legyen számunkra. Mikor felkelünk nyitott szívvel és pozitív gondolatokkal kell fogadnunk azt, hogy minden lehetőségünk megvan arra, hogy csodás napunk legyen. Ne feledjük, hogy minden új nap egy új lehetőség arra, hogy boldogok legyünk és sikeresek! Én is erre törekszem, bár nem mindig sikerül.

Hihetetlen történettel állt elő Karácsony a hídpénzbotrány kapcsán

DUOL Zavaros összeesküvés-elmélettel rukkolt elő a főpolgármester a túlárazott Lánchíd-felújítás ügyében, de valószínűleg maga sem hiszi, amit mond - írja a Magyar Nemzet.

Családi nap és Falusi olimpia Úrhidán

FEOL Családi napot és Falusi olimpiát rendeztek Úrhidán, számos társprogrammal együtt. Mint például a lovagoltatás, az arcfestés és a csillámtetoválás, valamint a közkedvelt palacsintaevő verseny. A jótékonysági autóstalálkozót, autósfelvonulást Beniért szervezték (Mentsük meg Benit!), a tartalmas napot az E.V.M. zenekar rockkoncertje zárta.

Kamarazenei találkozó arany minősítéssel

VEOL A Tapolcai Járdányi Pál Zeneiskola-AMI két kamaracsoporttal képviseltette magát a Balatonalmádi Kamarazenei Találkozón, amelyet a Pannónia Kulturális Központban rendezett a Balatonalmádi Kósa György Zenei Alapfokú Művészeti Iskola a napokban.

Szarvasgázolás történt Szentlőrinc határában

BAMA Olvasónk információja szerint hétfő hajnalban szarvast gázolt egy személygépjármű Szentlőrinc határában. Úgy tudjuk, személyi sérülés nem történt a baleset során.

Sokkal tovább friss marad az eper, ha kipróbálod ezt az egyszerű trükköt

RIPOST Indul az eperszezon, és ezt a trükköt ismerned kell.

Menczer Tamás: békepárti és szuverenista politikusokat kell Brüsszelbe küldeni

NOOL Békepárti és szuverenista politikusokat kell Brüsszelbe küldeni, hogy a legfontosabb kérdésekben megváltozzon az Európai Unió álláspontja – hangsúlyozta hétfőn az M1 aktuális csatornán a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója.

A Lovassy iskola második helye

VEOL Országos második helyezést sikerült elérnie a veszprémi Lovassy László Gimnázium csapatának a B kategóriás röplabda-diákolimpián az V-VI. korcsoportban.

Hétfőn sem szűnnek a frontérzékenyek tünetei

HEOL Változékony időre van kilátás hétfőn Heves vármegyében.