Megmutatta Palvin Barbi formás fenekét - szexi fotó

Ez még nem minden.

További olvasott hírek
A DK-s polgármester saját vejének köreit láthatta el többmilliós szerződésekkel

ZAOL Titokzatos e-mailt kapott a Magyar Nemzet szerkesztősége: az ismeretlen levélíró egy szintén az inkognitóját őrző ügyvéd oldalára hívta fel a figyelmet. A Budapesti Prókátor néven futó oldal a Gyurcsány-párti Niedermüller Péter és veje köreinek pénzes összefonódásaira emlékeztet.

Zugpénzváltás miatt bírságolt az MNB

VG Egy takarékszövetkezet partnereként még gond nélkül váltott a cég.

Elvesztette veretlenségét a listavezető

FEOL A vármegyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 25. fordulójának bombameglepetése a Főnix Parkban született, ahol a Lajoskomárom csapata fordított, ami azt jelentette, hogy az idényben először vereséggel zárt a MÁV Előre FC Főnix. A dobogóért egyre élesebb a harc, a trónkövetelők – Sárbogárd, Móri SE, Tóvill-Kápolnásnyék – kivétel nélkül nyertek, míg az alsóházi rangadón, Mezőfalván nem esett gól.

Menczer Tamás: békepárti és szuverenista politikusokat kell Brüsszelbe küldeni

FEOL Békepárti és szuverenista politikusokat kell Brüsszelbe küldeni, hogy a legfontosabb kérdésekben megváltozzon az Európai Unió álláspontja – hangsúlyozta hétfőn az M1 aktuális csatornán a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója.

A forgalmi szabályok változása követel figyelmes vezetést Gyöngyöshalászon

HEOL Lakossági kérésre történt a változtatás. A figyelmes vezetést forgalmi tükör is segíti.

Visszaszámol az irodapiac, hamarosan megmozdulnak a bérlők és a bérbeadók

VG Az üresedési ráta meg sem közelíti még a 2008-ast.

A DK-s polgármester saját vejének köreit láthatta el többmilliós szerződésekkel

VAOL Titokzatos e-mailt kapott a Magyar Nemzet szerkesztősége: az ismeretlen levélíró egy szintén az inkognitóját őrző ügyvéd oldalára hívta fel a figyelmet. A Budapesti Prókátor néven futó oldal a Gyurcsány-párti Niedermüller Péter és veje köreinek pénzes összefonódásaira emlékeztet.

Sportpályát alakítanak ki Berkenyén

NOOL Egy sikeres pályázatnak köszönhetően száz százalékos központi támogatásból hamarosan kisméretű sportpályát alakítanak ki Berkenyén. German József polgármester tájékoztatása szerint a jelenlegi teniszpálya helyén készül el a 20x40 méteres alapterületű, szabadidős övezet. A munkálatok a hatósági előkészítéseket követően várhatóan egy-két hónapon belül elkezdődnek, és a kivitelezés keretében a rendkívül rossz állapotú drótkerítést is leszerelik, illetve kicserélik. A lakosság körében az utóbbi időben egyre komolyabb igény merült fel, hogy kulturált körülményeket biztosítsanak a szabadtéri sportoláshoz, például a kispályás labdarúgáshoz.

Könnygázzal, viperával támadtak biztonsági őrök a Honvéd-szurkolókra – videó

VG A biztonságiak a könnygáz használata közben arra sem voltak tekintettel, hogy gyerekek is voltak a szektorban. A kispesti szurkolók először elmenekültek, utána viszont ők futamították meg a biztonságiakat.

Kiengedik a kórházból, hazamehet a másfél évig éber kómában fekvő ralis, Szilágyi Ricsi

HEOL Szilágyi Ricsi bajnok navigátor és raliversenyző élete két éve gyökeresen megváltozott. A fiatal tehetség szíve megállt egy pályabejáráson, majd másfél évig éber kómás állapotban feküdt. A családapát 12 hétig Belgiumban kezelték, hogy visszatérhessen családjához.

Állami látogatásra Magyarországra jön a kínai elnök

HEOL Hszi Csin-ping május 8-án érkezik hazánkba.

Egy délután a környezetvédelem jegyében Vasasszonyfán

VAOL A mesterséges madárodúk, a madárvédelem és a beporzók fontossága voltak a fő témái a vasasszonyfai Föld napi rendezvénynek, melyet hétvégén tartottak a kistelepülésen.

Kiengedik a kórházból, hazamehet a másfél évig éber kómában fekvő ralis, Szilágyi Ricsi

VAOL Szilágyi Ricsi bajnok navigátor és raliversenyző élete két éve gyökeresen megváltozott. A fiatal tehetség szíve megállt egy pályabejáráson, majd másfél évig éber kómás állapotban feküdt. A családapát 12 hétig Belgiumban kezelték, hogy visszatérhessen családjához.

Hogyan lehet valaki ilyen fiatalon egy kávézó tulajdonosa?

MINDMEGETTE Nagy-Britannia egyik legfiatalabb cégtulajdonosát a vásárlók gyakran összetévesztik a személyzettel, ugyanis egyáltalán nem gondolnak arra, hogy itt bizony ő a főnök.

A hét közepén bezár minden Lidl: így alakul a boltok nyitvatartása május 1-jén

MINDMEGETTE Idén szerdára esik május 1-je, ami ünnepnap, és amellett, hogy elmarad a hosszú hétvége, még egyvalamire jó, ha előre felkészülünk: a legtöbb bolt nyitvatartása ugyanis megváltozik.

A DK-s polgármester saját vejének köreit láthatta el többmilliós szerződésekkel

DUOL Titokzatos e-mailt kapott a Magyar Nemzet szerkesztősége: az ismeretlen levélíró egy szintén az inkognitóját őrző ügyvéd oldalára hívta fel a figyelmet. A Budapesti Prókátor néven futó oldal a Gyurcsány-párti Niedermüller Péter és veje köreinek pénzes összefonódásaira emlékeztet.

Kiderült, miért zuhant a csatornába a lovas kocsi Alsónémedinél

BAMA Mindkét ló elpusztult: hosszú szenvedés után megfulladtak, két embert kórházba szállítottak.

Szívszaggató: sportolás közben esett össze a 17 éves Lilla, örökre elaludt

RIPOST Újraélesztették, de a kórházban elhunyt a tini.

Munka Ausztriában: otthagyják a magyarok – ez áll a háttérben

VG Egyetlen hónap leforgása alatt több mint kétezer magyar hagyta ott a munkáját Ausztriában. Ez a magyar munkaerőpiac számára kedvező helyzet is lehetne, de kérdés, mi történik a háttérben.

Újabb, a magyar gazdaságot erősítő programot indít a kormány

FEOL Keddtől indul a KKV Technológia Plusz Hitelprogram.

Kiengedik a kórházból, hazamehet a másfél évig éber kómában fekvő ralis, Szilágyi Ricsi

ZAOL Szilágyi Ricsi bajnok navigátor és raliversenyző élete két éve gyökeresen megváltozott. A fiatal tehetség szíve megállt egy pályabejáráson, majd másfél évig éber kómás állapotban feküdt. A családapát 12 hétig Belgiumban kezelték, hogy visszatérhessen családjához.

Hosszú hajáról semmi pénzért nem mondana le az újvárosi hölgy

DUOL Hencsei Amanda Evelin már régóta kacérkodott a gondolattal, hogy jelentkezzen a Tündérszépek versenyére, ám ilyen vagy olyan okok miatt meghiúsult. Idén azonban elérkezettnek látta az időt, hogy megmérettesse magát - írja a feol.hu.

Kitűnő szórakozást ígér a rétsági majális

NOOL Számos érdekes programmal várják a szervezők kicsiket és nagyokat a majálisra Rétságon, amelynek helyszíne az egykori honvédségi laktanya területén található Hunyadi-liget. A május 1-jei ünnepi nap reggel nyolc órától főzőversennyel indul. A jelentkező csapatok bármilyen ételt készíthetnek a maguk által beszerzett alapanyagokból. Az eredményhirdetést pedig a finomságok zsűrizését követően délután fél kettőtől tartják a színpadon, ahol értékes jutalmak találnak gazdára.

Színház, bábszínház, véradások, hasznos telefonszámok

ZAOL RendezvényekZalaegerszegHevesi Sándor Színház: 10.00, 12.30 Nem így akartuk (próbaterem)Griff Bábszínház: 14.00 Állatságok, avagy ilyenek az állatok? (Szupermen bérlet)

A németek többsége szerint jó ötlet a fegyverkezés

VG A német lakosság kétharmada támogatja a védelmi kiadások növelését az orosz-ukrán háború árnyékában.

Dolgoznak a rendezvényház kialakításán Cserháthalápon

NOOL Megkezdődtek a korszerűsítési munkálatok az egykori kisnemesi kúria épületében Cserháthalápon, ahol egy rendezvényház kialakítását tervezi az önkormányzat.

Így alakult a Duna és a Tisza vízszintje hétfőre Bács-Kiskunnál

BAON Cikkünkből megtudhatja, hogyan alakult folyóink vízállása hétfőre.

Szalah majd felrobbant, de inkább befogta a száját (videó)

NOOL A West Ham elleni döntetlennel távolodik a bajnoki címtől a Liverpool, az Arsenal nem tud hibázni.

Egri civilek tették rendbe a regényes múltú, egykori pálos monostor rom területét

HEOL Egri civilek tették rendbe az almári pálos monostor rom területét. Mostantól tisztán várja a kirándulókat az erdei pihenőhely.

Kiengedik a kórházból, hazamehet a másfél évig éber kómában fekvő ralis, Szilágyi Ricsi

NOOL Szilágyi Ricsi bajnok navigátor és raliversenyző élete két éve gyökeresen megváltozott. A fiatal tehetség szíve megállt egy pályabejáráson, majd másfél évig éber kómás állapotban feküdt. A családapát 12 hétig Belgiumban kezelték, hogy visszatérhessen családjához.

Sokkal tovább friss marad az eper, ha kipróbálod ezt az egyszerű trükköt

RIPOST Indul az eperszezon, és ezt a trükköt ismerned kell.

Szivattyúk és házi vízművek – három ok, amiért megéri beszerezned

NOOL Az alapvető kerti munkákhoz minden felszerelés megtalálható a háztartások többségében. Vannak azonban olyan gépek, melyek hasznosságát nem mindenki ismeri. Ezen gépek pedig remekül jöhetnek kertátalakításkor, nyaralók felújításakor és vízellátásának kialakításakor. Amennyiben tehát te is hasonló feladatok előtt állsz, ez a cikk neked szól!

Menczer Tamás: békepárti és szuverenista politikusokat kell Brüsszelbe küldeni

VAOL Békepárti és szuverenista politikusokat kell Brüsszelbe küldeni, hogy a legfontosabb kérdésekben megváltozzon az Európai Unió álláspontja – hangsúlyozta hétfőn az M1 aktuális csatornán a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója.

Május

NOOL Sipos Nina gondolatai a témában.

Újabb, a magyar gazdaságot erősítő programot indít a kormány

NOOL Keddtől indul a KKV Technológia Plusz Hitelprogram.

Újabb, a magyar gazdaságot erősítő programot indít a kormány

DUOL Keddtől indul a KKV Technológia Plusz Hitelprogram.

Általános üzemanyagár-csökkenés jön szerdától – ennyivel lesz olcsóbb a benzin és a dízel Magyarországon

VG Tartják magukat az árcsökkentéshez az üzemanyag-kereskedők. A hét közepétől a benzin és a dízel árából is engednek.

Újabb, a magyar gazdaságot erősítő programot indít a kormány

ZAOL Keddtől indul a KKV Technológia Plusz Hitelprogram.

Világhírű zenekarok és szólisták is fellépnek a Müpa huszadik, őszi évadában

NOOL Világhírű zenekarok és sztárszólisták, mások mellett a Les Amazones D'Afrique, Brian Blade & The Fellowship Band, továbbá a magyar művészeti élet kiemelkedő alakjai lépnek fel a Müpa őszi-téli műsorában.

Szarvasgázolás történt Szentlőrinc határában

BAMA Olvasónk információja szerint hétfő hajnalban szarvast gázolt egy személygépjármű Szentlőrinc határában. Úgy tudjuk, személyi sérülés nem történt a baleset során.

A DK-s polgármester saját vejének köreit láthatta el többmilliós szerződésekkel

VEOL Titokzatos e-mailt kapott a Magyar Nemzet szerkesztősége: az ismeretlen levélíró egy szintén az inkognitóját őrző ügyvéd oldalára hívta fel a figyelmet. A Budapesti Prókátor néven futó oldal a Gyurcsány-párti Niedermüller Péter és veje köreinek pénzes összefonódásaira emlékeztet.

Kiengedik a kórházból, hazamehet a másfél évig éber kómában fekvő ralis, Szilágyi Ricsi

FEOL Szilágyi Ricsi bajnok navigátor és raliversenyző élete két éve gyökeresen megváltozott. A fiatal tehetség szíve megállt egy pályabejáráson, majd másfél évig éber kómás állapotban feküdt. A családapát 12 hétig Belgiumban kezelték, hogy visszatérhessen családjához.

Kamarazenei találkozó arany minősítéssel

VEOL A Tapolcai Járdányi Pál Zeneiskola-AMI két kamaracsoporttal képviseltette magát a Balatonalmádi Kamarazenei Találkozón, amelyet a Pannónia Kulturális Központban rendezett a Balatonalmádi Kósa György Zenei Alapfokú Művészeti Iskola a napokban.

Menczer Tamás: békepárti és szuverenista politikusokat kell Brüsszelbe küldeni

DUOL Békepárti és szuverenista politikusokat kell Brüsszelbe küldeni, hogy a legfontosabb kérdésekben megváltozzon az Európai Unió álláspontja – hangsúlyozta hétfőn az M1 aktuális csatornán a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója.

Kínai kémbotrány Németországban

RIPOST Két férfit, egy nőt vettek őrizetbe.

Imádják a TikTokon Nagy István agrárminisztert, kóstolós videóját több mint százezren látták már!

RIPOST Videóival pillanatok alatt robbant be...

Az izraeli háború 206. napja – A húszik újra drónokkal támadtak a Vörös-tengeren, de az amerikai haditengerészet közbeavatkozott

VG Az amerikai haditengerészet öt drónt semmisített meg.

Váratlan fordulat: mégsem mond le a spanyol miniszterelnök

VG Pedro Sanchez spanyol miniszterelnök kijelentette, hogy több napos gondolkodás után nem távozik posztjáról. Sanchez a múlt héten lemondta megbeszéléseit és találkozóit a feleségével szembeni korrupciós vádak miatt.

Pénzeső: nulla százalékos kamatozású hitelprogrammal dob mentőövet a kkv-knak a kormány

VG Új hitelprogram indul keddtől nulla százalékos kamattal a kkv-k részére 155,54 milliárd forintos kerettel.

Változik a Tudásközpont nyitvatartása

BAMA Május 2. és június 28. között megváltozik a könyvtári egységek nyitvatartása a Tudásközpontban. Hétfőtől péntekig délelőtt 8-tól 24 óráig, míg szombaton és vasárnap délelőtt 10-től várják az olvasókat szintén éjfélig. De fontos, hogy hétfőtől péntekig 20 és 24 óra között, szombaton és vasárnap 18 és 24 óra között a hagyományos könyvtári szolgáltatások szünetelnek, az olvasók kizárólag a 2. emeleten tartózkodhatnak. Május 9-én azonban csak 8-tól 18 óráig látogatható a könyvtár, Pünkösdkor – május 19-20. – zárva tartanak.

Sportműsor: itt szurkolhat kedvenc csapatának a héten

TEOL Május 1., szerdaKOSÁRLABDATippmix Női NB I, a 3. helyért, 1. mérkőzés18.00 Tarr KSC Szekszárd–Sopron Basket

Sárga tabletták a fagyasztóba, a hamis személyi a vécébe - mégis kattant a bilincs

KEMMA A Tatabányai Törvényszéken április 29-én, hétfőn tanú kihallgatások, esetlegesen perbeszédek várhatók annak a többszörösen büntetett férfinek a tárgyalásán, aki 1746 darab sárga tablettát rejtegetett. Amikor a drog miatt lebukott, külföldre akart szökni az igazságszolgáltatás elől.

Mozdonyhiba miatt késnek a vonatok

HEOL Nem indult szerencsésen a hét első napja a vasúttal közlekedőknek.

Elhunyt dr. Csapó Tamás

VAOL 2024. április 25-én elhunyt Csapó Tamás, a Berzsenyi Dániel Főiskola, majd Nyugat-magyarországi Egyetem Társadalomföldrajzi Tanszékének nyugalmazott egyetemi magántanára.

Felújították a csehkiverést is szervező kanonok emléktábláját Balassagyarmaton

NOOL Blázsik Károly kanonok felújított emléktáblájának újra állítására, a halálának évfordulóján, május 6-án kerül sor – adta hírül közösségi oldalán Csach Gábor, Balassagyarmat polgármestere.

Több akadályba is ütközhetünk az M6-os autópályán

BAMA Az M6-os autópályán:

Ezzel készül ételfronton a Sziget Fesztivál 2024-ben: visszatérnek a budget foodok

MINDMEGETTE Idén is emberek százezreit várja majd a Sziget Fesztivál, melyen a tavalyi évhez hasonlóan most is elérhetőek lesznek pénztárcabarát, úgynevezett budget foodok, ám a szervezők tanultak a hibákból és a sült krumpli szósszal már nem lehet alternatíva.

Nem kell megmenteni a madárfiókákat!

HEOL Hamarosan kezdődik a madárfiókák tömeges fészekelhagyási szezonja. A madárkák nem árvák, ne próbáljuk őket megmenteni.

Így búcsúznak rokonaik, ismerőseik a komlói motorbalesetben elhunyt szerelmespártól

BORSONLINE Újabb részletek derültek ki a tragikus múltheti motorbalesetről.

Kiengedik a kórházból, hazamehet a másfél évig éber kómában fekvő ralis, Szilágyi Ricsi

VEOL Szilágyi Ricsi bajnok navigátor és raliversenyző élete két éve gyökeresen megváltozott. A fiatal tehetség szíve megállt egy pályabejáráson, majd másfél évig éber kómás állapotban feküdt. A családapát 12 hétig Belgiumban kezelték, hogy visszatérhessen családjához.

Néhány pillanat a 40 éves város életéből - Zalaszentgrót

ZAOL 1984. január 5-án, negyven évvel ezelőtt kapta meg Zalaszentgrót a várossá nyilvánításról szóló oklevelet. A jubileum alkalmából válogattunk fotókat a Zalai Hírlap archívumából, idézünk fel néhány pillanatot a település elmúlt évtizedeiből.

A prostituáltként dolgozó nő pénzén élt egy férfi Vasban - Ezt a börtönbüntetést kapta

VAOL A Vas Vármegyei Főügyészség másodfokú ügyészségként a büntetés súlyosítását eredményesen indítványozta azon vádlott ügyében, akit a Körmendi Járási Ügyészség vádirata alapján eljáró Körmendi Járásbíróság folytatólagosan elkövetett kerítés bűntette és kitartottság bűntette miatt marasztalt el. A tényállás szerint a vádlott egy nőt arra bírt rá, hogy szexuális szolgáltatás nyújtásával keressen pénzt. A férfi a helyszín biztosításával és a neki dolgozó nő szállításában való közreműködéssel teremtette meg a prostitúciós tevékenység feltételeit, és a nő által így keresett pénzből biztosította megélhetését.

Hétfőn itt számíthat forgalomkorlátozásra Bács-Kiskunban

BAON Cikkünkben összegyűjtöttük, hol kell forgalomkorlátozásra számítani hétfőn Bács-Kiskunban.

Egyelőre dacol Magyarország a német drámával: végre beröffenhetett a gazdaság motorja

VG Növekedéssel indíthatta az évet a magyar gazdaság, ha vélhetően nem is kiugró eredménnyel, de legalább már túl lehet a tavaly év végi megbicsakláson.

Családi nap és Falusi olimpia Úrhidán

FEOL Családi napot és Falusi olimpiát rendeztek Úrhidán, számos társprogrammal együtt. Mint például a lovagoltatás, az arcfestés és a csillámtetoválás, valamint a közkedvelt palacsintaevő verseny. A jótékonysági autóstalálkozót, autósfelvonulást Beniért szervezték (Mentsük meg Benit!), a tartalmas napot az E.V.M. zenekar rockkoncertje zárta.

Beértek az amerikai szankciók: a kínai kkv-k már alig tudnak Oroszországba exportálni

VG Az amerikai szankciók miatt a kínai bankok sokkal szigorúbb szabályok mellett dolgoznak Oroszországgal.

Hétfőn sem szűnnek a frontérzékenyek tünetei

HEOL Változékony időre van kilátás hétfőn Heves vármegyében.

Hihetetlen együttállás - Péntek 13-án rendkívüli lesz a Hold

DELMAGYAR 19 éve nem látott jelenség lesz megfigyelhető.

Meggyilkolták Szilágyi István színészt

DELMAGYAR Saját fia végzett a Lópici Gáspárként híressé vált művésszel.

Ez a nő azt állítja, földönkívülitől vár gyereket - mutatjuk a szerinte cáfolhatatlan bizonyítékot

DELMAGYAR A földönkívüli-ember hibrid állítólag öt hónap múlva jön a világra.

Piramis alakú ufót fotóztak Zágráb felett - Fotók

DELMAGYAR A szomszédban éppen szezon van, erre a viharfelhőből egy ufó riogatja az embereket.

Fáradságra panaszkodott, majd nem sokkal később elhunyt a hatgyermekes családanya

BORSONLINE Nem tudni, mi okozta a halálát.

Országszerte vetítik majd a pásztói világjáró dokumentumfilmjét (videó)

NOOL Hamarosan a fővárosi és vidéki mozikban is láthatják majd az érdeklődők a pásztói Till Anilla Kékkör túrájának teljesítéséről szóló, 2550 című dokumentumfilmjét.

Véradónaptár Vas vármegyéből: itt adhat vért a héten

VAOL Hétfő: Szombathely, Területi Vérellátó Intézet 8.00–15.00 óráig; csütörtök: 8.00–18.00 óráig; péntek: 8.00–13.00 óráig. Hétfő: Rendőrség – Petőfi u. 8.30–11.00 óráig; Sorkikápolna 16.00–18.00 óráig. Kedd: Hosszúpereszteg 16.30–18.30 óráig. Péntek: Celldömölk 10.00– 18.00 óráig. Ne feledje, továbbra is érvényes, hogy életet ment, aki vért ad!

Állami látogatásra Magyarországra jön a kínai elnök

NOOL Hszi Csin-ping május 8-án érkezik hazánkba.

Mindenkit elbűvöl Nóri, a gyönyörű vadászlány: ritka zsákmányt lőtt Dél-Afrikában

BORSONLINE Nóri hálás a sok pozitív üzenetért.

A zalai mozik hétfői műsora

ZAOL ZalaegerszegArt Mozi: 16.00 Barbie (angol-amerikai vígjáték); 18.00 Szegény párák (amerikai-ír-angol filmdráma); 20.30 Egy zuhanás anatómiája (francia krimi)

Kiengedik a kórházból, hazamehet a másfél évig éber kómában fekvő ralis, Szilágyi Ricsi

DUOL Szilágyi Ricsi bajnok navigátor és raliversenyző élete két éve gyökeresen megváltozott. A fiatal tehetség szíve megállt egy pályabejáráson, majd másfél évig éber kómás állapotban feküdt. A családapát 12 hétig Belgiumban kezelték, hogy visszatérhessen családjához.

Hatalmas kihívás a cégeknek a növekvő bérigény

VG Becsléseink szerint tízből körülbelül hét cég az infláció miatti béremelést tartja a legnagyobb üzleti kihívásnak idén.

Menczer Tamás: békepárti és szuverenista politikusokat kell Brüsszelbe küldeni

HEOL Békepárti és szuverenista politikusokat kell Brüsszelbe küldeni, hogy a legfontosabb kérdésekben megváltozzon az Európai Unió álláspontja – hangsúlyozta hétfőn az M1 aktuális csatornán a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója.

Menczer Tamás: békepárti és szuverenista politikusokat kell Brüsszelbe küldeni

NOOL Békepárti és szuverenista politikusokat kell Brüsszelbe küldeni, hogy a legfontosabb kérdésekben megváltozzon az Európai Unió álláspontja – hangsúlyozta hétfőn az M1 aktuális csatornán a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója.

Eltiltották a vezetéstől, mégis volán mögé ült egy kőteleki férfi

SZOLJON Besenyszögön állítottak meg az egyenruhások egy személyautót, április 26-án este.

Kávéházi cigányzenészek: egymilliárd forintot ad nekik a kormány – mostantól lehet jelentkezni a támogatásra

VG A kormány lényegében átvállalja az éttermi cigány élőzene árát. Aki megkapja a vissza nem térítendő támogatást, az heti négy napon keresztül húzhatja a nótát.

Erre számíthatsz hétfőn a nógrádi utakon

NOOL Óvatosan közlekedjetek az utakon!

Nógrádi orvosi és gyógyszertári készenlét hétfőn

NOOL Orvosi ügyeletSALGÓTARJÁN város és városkörnyéki betegek részére hétköznap 16 órától másnap reggel 8 óráig felnőttek és gyermekek ellátására hétvégén és ünnepnapon: reggel 8-tól reggel 8-ig. Helye: Nógrád Vármegyei Szent Lázár Kórház. Telefon: 32/310-104. Az anyatejgyűjtő állomáson, a Füleki út 41. szám alatt 8 és 9 óra között veszik át az anyatejet. Fogászati ügyelet: hétvégén és ünnepnapon 8-tól 14 óráig az Úttörők út 17–19. szám alatt. Telefon: 32/418-432.

Kijev polgármestere szerint korrupt az ukrán kormány

RIPOST Klicsko nem tett lakatot a szájára.

Török Fanni országos bajnok lett

DUOL A napokban rendezték meg a 2024-es évi súlyemelő iskolás országos bajnokságot Budapesten, a soroksári sportcsarnokban. A megmérettetésre összesen száznál is többen érkeztek, végül huszonhat klub fiatalja képviselte az iskoláját és egyben egyesületét.A megmérettetésen ott volt Török Fanni, a Dunaújvárosi Pannon Oktatási Központ 7.a osztályos tanulója is, aki lehengerlő teljesítménnyel rukkolt elő a fővárosban. 

Újabb, a magyar gazdaságot erősítő programot indít a kormány

VAOL Keddtől indul a KKV Technológia Plusz Hitelprogram.

Fészkelő baglyok megfigyelésében segíthetnek a nógrádiak

NOOL A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME) legutóbb a telelő erdei fülesbaglyok felmérése kapcsán kérte a lakosság segítségét idén januárban. Most a lakott területeken is leggyakoribb erdei fülesbaglyok fészkelő állománya felmérésében tudnak segíteni az emberek.

A tánc öröme körül forog minden a héten

BAMA Április 29-e a tánc világnapja, amit ezúttal is egész héten át tartó kavalkáddal ünnepelnek Pécsen.

A DK-s polgármester saját vejének köreit láthatta el többmilliós szerződésekkel

FEOL Titokzatos e-mailt kapott a Magyar Nemzet szerkesztősége: az ismeretlen levélíró egy szintén az inkognitóját őrző ügyvéd oldalára hívta fel a figyelmet. A Budapesti Prókátor néven futó oldal a Gyurcsány-párti Niedermüller Péter és veje köreinek pénzes összefonódásaira emlékeztet.

Állatkínzással vádolják, mert nem vitte állatorvoshoz a kutyáját

SONLINE Állatkínzással vádol egy idős nőt az ügyészség, aki elmulasztotta súlyosan sérült kutyája orvoshoz vinni, ezért az ebnek le kellett amputálni a lábát.

Sokkos állapotban az egész iskola: hatodikos lány szúrta meg az osztálytársát Bőnyön (videó)

NOOL Tragédia történt hétfőn a bőnyi iskolában: az első szünetben egy hatodikos osztálytársát szúrta le egy diák.

A DK-s polgármester saját vejének köreit láthatta el többmilliós szerződésekkel

HEOL Titokzatos e-mailt kapott a Magyar Nemzet szerkesztősége: az ismeretlen levélíró egy szintén az inkognitóját őrző ügyvéd oldalára hívta fel a figyelmet. A Budapesti Prókátor néven futó oldal a Gyurcsány-párti Niedermüller Péter és veje köreinek pénzes összefonódásaira emlékeztet.

Love Story: 13 éve házasodott össze Katalin hercegné és Vilmos herceg – galéria

RIPOST Nem csak jóban, de rosszban is kitartanak egymás mellett.

Szoros meccseket vívott a mikszáthosok csapata a nemzetközi futsal tornán

NOOL A Csengeren megrendezett Ady nemzetközi futsal teremtornán nyolc tanulójával képviseltette magát a Nógrád Vármegyei Szakképzési Centrum Mikszáth Kálmán Technikum és Szakképző Iskola. 

More than you see: Beate Winkler kiállításmegnyitója Veszprémben

VEOL A Művészetek Háza Veszprém szervezésében, a Dubniczay-palota – Várgaléria ad otthont május 4-én, szombaton 17 órától Beate Winkler kiállításmegnyitójának. Köszöntőt mond Christian Autengruber, az Osztrák Kulturális Fórum Budapest igazgatója. A kiállítást „Artist Walk” tárlatvezetés keretében a Beate Winkler képzőművész és Grászli Bernadett művészettörténész, a Művészetek Háza Veszprém igazgatója mutatja be. A kiállítás június 9-ig tekinthető meg.  

Menczer Tamás: békepárti és szuverenista politikusokat kell Brüsszelbe küldeni

VEOL Békepárti és szuverenista politikusokat kell Brüsszelbe küldeni, hogy a legfontosabb kérdésekben megváltozzon az Európai Unió álláspontja – hangsúlyozta hétfőn az M1 aktuális csatornán a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója.

A Fejér vármegyei mozik hétfői műsora

FEOL Székesfehérvár, Cinema City: Abigail: 13.30, 15.45, 18.00, 20.15. Az első ómen: 20.00. Belu – A legbátrabb bálna: 14.00. Bonus Trip: 15.15, 19.30. Challengers: 14.20, 17.00, 19.40. Dűne – Második rész: 15.00. Godzilla x Kong: Az új birodalom: 13.00, 18.10. Imádlak utálni: 18.00. Ki hitte volna?: 17.30. Kung Fu Panda 4: 14.30, 16.30, 18.30. Maga a pokol: 13.00, 15.20, 17.40, 20.00. Polgárháború: 13.00, 17.45, 20.30. Semmelweis: 15.15. Spy x Family Code: White: 13.00, 15.15, 17.30, 19.45. Szellemírtók – A borzongás birodalma: 14.50, 17.10, 19.30. Szunnyadó vérebek: 20.30. Verseny a győzelemért: 15.45, 20.15.

Rendőröket öltek Oroszországban

VG Nem ez volt az első, karhatlom elleni támadás a kaukázusi régióban.

Menczer Tamás: békepárti és szuverenista politikusokat kell Brüsszelbe küldeni

ZAOL Békepárti és szuverenista politikusokat kell Brüsszelbe küldeni, hogy a legfontosabb kérdésekben megváltozzon az Európai Unió álláspontja – hangsúlyozta hétfőn az M1 aktuális csatornán a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója.

Újabb, a magyar gazdaságot erősítő programot indít a kormány

VEOL Keddtől indul a KKV Technológia Plusz Hitelprogram.

Négy nap alatt bénult le Livi – nem adja fel a gerincvelő-gyulladással küzdő kislány

BORSONLINE A felnőttek is megirigyelhetnék a 9 éves lány hozzáállását.

A Lovassy iskola második helye

VEOL Országos második helyezést sikerült elérnie a veszprémi Lovassy László Gimnázium csapatának a B kategóriás röplabda-diákolimpián az V-VI. korcsoportban.