Meggyilkolták Szilágyi István színészt

Saját fia végzett a Lópici Gáspárként híressé vált művésszel.

További olvasott hírek
Kávéházi cigányzenészek: egymilliárd forintot ad nekik a kormány – mostantól lehet jelentkezni a támogatásra

VG A kormány lényegében átvállalja az éttermi cigány élőzene árát. Aki megkapja a vissza nem térítendő támogatást, az heti négy napon keresztül húzhatja a nótát.

Tóth Nándor és Kiszlné Kern Márta lett az év Tolna vármegyei rendőrei

TEOL A Rendőrség Napja alkalmából átadták az Év Tolna Vármegyei Rendőre kitüntetést.

Kiengedik a kórházból, hazamehet a másfél évig éber kómában fekvő ralis, Szilágyi Ricsi

VAOL Szilágyi Ricsi bajnok navigátor és raliversenyző élete két éve gyökeresen megváltozott. A fiatal tehetség szíve megállt egy pályabejáráson, majd másfél évig éber kómás állapotban feküdt. A családapát 12 hétig Belgiumban kezelték, hogy visszatérhessen családjához.

Kamarazenei találkozó arany minősítéssel

VEOL A Tapolcai Járdányi Pál Zeneiskola-AMI két kamaracsoporttal képviseltette magát a Balatonalmádi Kamarazenei Találkozón, amelyet a Pannónia Kulturális Központban rendezett a Balatonalmádi Kósa György Zenei Alapfokú Művészeti Iskola a napokban.

Kiengedik a kórházból, hazamehet a másfél évig éber kómában fekvő ralis, Szilágyi Ricsi

DUOL Szilágyi Ricsi bajnok navigátor és raliversenyző élete két éve gyökeresen megváltozott. A fiatal tehetség szíve megállt egy pályabejáráson, majd másfél évig éber kómás állapotban feküdt. A családapát 12 hétig Belgiumban kezelték, hogy visszatérhessen családjához.

Ezzel készül ételfronton a Sziget Fesztivál 2024-ben: visszatérnek a budget foodok

MINDMEGETTE Idén is emberek százezreit várja majd a Sziget Fesztivál, melyen a tavalyi évhez hasonlóan most is elérhetőek lesznek pénztárcabarát, úgynevezett budget foodok, ám a szervezők tanultak a hibákból és a sült krumpli szósszal már nem lehet alternatíva.

Ismét ingyenes LED-csereprogram indul Jászárokszálláson

SZOLJON Ez alkalommal azok is energiatakarékos fényforráshoz juthatnak, akik az előző akcióról lemaradtak. Április 30-ig lehet jelentkezni az akcióra.

Menczer Tamás: békepárti és szuverenista politikusokat kell Brüsszelbe küldeni

FEOL Békepárti és szuverenista politikusokat kell Brüsszelbe küldeni, hogy a legfontosabb kérdésekben megváltozzon az Európai Unió álláspontja – hangsúlyozta hétfőn az M1 aktuális csatornán a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója.

Hatalmas kihívás a cégeknek a növekvő bérigény

VG Becsléseink szerint tízből körülbelül hét cég az infláció miatti béremelést tartja a legnagyobb üzleti kihívásnak idén.

Ritka pillanat, Demcsák Zsuzsa megmutatta a lányát, gyönyörűek együtt

BAMA A TV2 műsorvezetőjének lánya igazi szépség: Tamara idén már nagykorú lesz.

Wekerle nyomában jártak a fejér megyei honismerők

FEOL Mórra látogatott a Fejér Megyei Honismereti Egyesület. A hétvégi kirándulás alkalmával az első polgári származású miniszterelnök, Wekerle Sándor nyomába eredt a túlnyomórészt nyugdíjasokból álló kis csapat. A tagság azonban fiatalodni vágyik, így legújabb céljuk a diákok bevonzása a honismerők világába.

Szalah majd felrobbant, de inkább befogta a száját (videó)

NOOL A West Ham elleni döntetlennel távolodik a bajnoki címtől a Liverpool, az Arsenal nem tud hibázni.

Ritka pillanat, Demcsák Zsuzsa megmutatta a lányát, gyönyörűek együtt

BAON A TV2 műsorvezetőjének lánya igazi szépség: Tamara idén már nagykorú lesz.

Felújították a csehkiverést is szervező kanonok emléktábláját Balassagyarmaton

NOOL Blázsik Károly kanonok felújított emléktáblájának újra állítására, a halálának évfordulóján, május 6-án kerül sor – adta hírül közösségi oldalán Csach Gábor, Balassagyarmat polgármestere.

Menczer Tamás: békepárti és szuverenista politikusokat kell Brüsszelbe küldeni

NOOL Békepárti és szuverenista politikusokat kell Brüsszelbe küldeni, hogy a legfontosabb kérdésekben megváltozzon az Európai Unió álláspontja – hangsúlyozta hétfőn az M1 aktuális csatornán a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója.

Kitűnő szórakozást ígér a rétsági majális

NOOL Számos érdekes programmal várják a szervezők kicsiket és nagyokat a majálisra Rétságon, amelynek helyszíne az egykori honvédségi laktanya területén található Hunyadi-liget. A május 1-jei ünnepi nap reggel nyolc órától főzőversennyel indul. A jelentkező csapatok bármilyen ételt készíthetnek a maguk által beszerzett alapanyagokból. Az eredményhirdetést pedig a finomságok zsűrizését követően délután fél kettőtől tartják a színpadon, ahol értékes jutalmak találnak gazdára.

Sportpályát alakítanak ki Berkenyén

NOOL Egy sikeres pályázatnak köszönhetően száz százalékos központi támogatásból hamarosan kisméretű sportpályát alakítanak ki Berkenyén. German József polgármester tájékoztatása szerint a jelenlegi teniszpálya helyén készül el a 20x40 méteres alapterületű, szabadidős övezet. A munkálatok a hatósági előkészítéseket követően várhatóan egy-két hónapon belül elkezdődnek, és a kivitelezés keretében a rendkívül rossz állapotú drótkerítést is leszerelik, illetve kicserélik. A lakosság körében az utóbbi időben egyre komolyabb igény merült fel, hogy kulturált körülményeket biztosítsanak a szabadtéri sportoláshoz, például a kispályás labdarúgáshoz.

Újabb, a magyar gazdaságot erősítő programot indít a kormány

ZAOL Keddtől indul a KKV Technológia Plusz Hitelprogram.

Állami látogatásra Magyarországra jön a kínai elnök

HEOL Hszi Csin-ping május 8-án érkezik hazánkba.

Kiengedik a kórházból, hazamehet a másfél évig éber kómában fekvő ralis, Szilágyi Ricsi

ZAOL Szilágyi Ricsi bajnok navigátor és raliversenyző élete két éve gyökeresen megváltozott. A fiatal tehetség szíve megállt egy pályabejáráson, majd másfél évig éber kómás állapotban feküdt. A családapát 12 hétig Belgiumban kezelték, hogy visszatérhessen családjához.

Négy nap alatt bénult le Livi – nem adja fel a gerincvelő-gyulladással küzdő kislány

BORSONLINE A felnőttek is megirigyelhetnék a 9 éves lány hozzáállását.

Kiengedik a kórházból, hazamehet a másfél évig éber kómában fekvő ralis, Szilágyi Ricsi

FEOL Szilágyi Ricsi bajnok navigátor és raliversenyző élete két éve gyökeresen megváltozott. A fiatal tehetség szíve megállt egy pályabejáráson, majd másfél évig éber kómás állapotban feküdt. A családapát 12 hétig Belgiumban kezelték, hogy visszatérhessen családjához.

Máris van okuk álmodozni a magyar hokisoknak

FEOL A Japán ellen 3-1-es győzelem után kedden a meglepetéssel rajtolt Dél-Korea lesz a magyar válogatott ellenfele.

Vigyázz, átverhetnek a mézédes magyar epret kínáló utcai árusok!

MINDMEGETTE Néhány napja gomba mód szaporodnak a városokban azok a bódék, ahol mézédes magyar epret kínálnak az árusok, igen kedvező áron. A gond csak az, hogy a magyar termelők szerint az ilyen helyeken kapható eper nagy része Görögországból vagy Spanyolországból érkezik. Hogy honnan ismerheted fel az igazi magyar epret? Segítünk!

Így búcsúznak rokonaik, ismerőseik a komlói motorbalesetben elhunyt szerelmespártól

BORSONLINE Újabb részletek derültek ki a tragikus múltheti motorbalesetről.

Május

NOOL Sipos Nina gondolatai a témában.

Egy délután a környezetvédelem jegyében Vasasszonyfán

VAOL A mesterséges madárodúk, a madárvédelem és a beporzók fontossága voltak a fő témái a vasasszonyfai Föld napi rendezvénynek, melyet hétvégén tartottak a kistelepülésen.

Harry herceg és Meghan hamarosan Nigériába utazik

VG A sussexi herceg és neje a hadirokkantaknak szervezett Invictus Gamesről tárgyal az afrikai országban.

Máris van okuk álmodozni a magyar hokisoknak

VEOL A Japán ellen 3-1-es győzelem után kedden a meglepetéssel rajtolt Dél-Korea lesz a magyar válogatott ellenfele.

Elvesztette veretlenségét a listavezető

FEOL A vármegyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 25. fordulójának bombameglepetése a Főnix Parkban született, ahol a Lajoskomárom csapata fordított, ami azt jelentette, hogy az idényben először vereséggel zárt a MÁV Előre FC Főnix. A dobogóért egyre élesebb a harc, a trónkövetelők – Sárbogárd, Móri SE, Tóvill-Kápolnásnyék – kivétel nélkül nyertek, míg az alsóházi rangadón, Mezőfalván nem esett gól.

Ritka pillanat, Demcsák Zsuzsa megmutatta a lányát, gyönyörűek együtt

SONLINE A TV2 műsorvezetőjének lánya igazi szépség: Tamara idén már nagykorú lesz.

Menczer Tamás: békepárti és szuverenista politikusokat kell Brüsszelbe küldeni

ZAOL Békepárti és szuverenista politikusokat kell Brüsszelbe küldeni, hogy a legfontosabb kérdésekben megváltozzon az Európai Unió álláspontja – hangsúlyozta hétfőn az M1 aktuális csatornán a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója.

Kiengedik a kórházból, hazamehet a másfél évig éber kómában fekvő ralis, Szilágyi Ricsi

NOOL Szilágyi Ricsi bajnok navigátor és raliversenyző élete két éve gyökeresen megváltozott. A fiatal tehetség szíve megállt egy pályabejáráson, majd másfél évig éber kómás állapotban feküdt. A családapát 12 hétig Belgiumban kezelték, hogy visszatérhessen családjához.

Gazdának és kutyának is közös élmény az agility

KEMMA Együtt sportolhattak kutyák és gazdáik Tatán. Az agility pályán mindenki oktató segítségével tehette próbára magát és kutyáját.

Fészkelő baglyok megfigyelésében segíthetnek a nógrádiak

NOOL A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME) legutóbb a telelő erdei fülesbaglyok felmérése kapcsán kérte a lakosság segítségét idén januárban. Most a lakott területeken is leggyakoribb erdei fülesbaglyok fészkelő állománya felmérésében tudnak segíteni az emberek.

Néhány pillanat a 40 éves város életéből - Zalaszentgrót

ZAOL 1984. január 5-án, negyven évvel ezelőtt kapta meg Zalaszentgrót a várossá nyilvánításról szóló oklevelet. A jubileum alkalmából válogattunk fotókat a Zalai Hírlap archívumából, idézünk fel néhány pillanatot a település elmúlt évtizedeiből.

Pécs titokzatos, középkori éke: a málomi Szent József-templom (videó)

BAMA Pécs déli csücskében áll az egykori Málom község árpád-kori temploma. A málomi Szent József-templom egykor freskókkal gazdagon díszített, a középkor emlékét őrző ékessége Baranyának, amelyet most a Pazirik Kft. rekonstrukciókkal gazdagon illusztrált kisfilmjének köszönhetően behatóan megismerhetünk.

Bajnok lett a Palotabozsok és a Hosszúhetény labdarúgócsapata

BAMA A Hosszúhetény és a Palotabozsok is aranyérmet ünnepelhetett a hétvégén az AutóCity Volkswagen Baranya Vármegyei III.-as bajnokságban, ugyanis a két baranyai együttes az újabb három pont bezsebelésével behozhatatlan előnyre tett szert.

Tizennégy tűzesethez riasztották a katasztrófavédelmet Bács-Kiskunban

BAON Vasárnap a katasztrófavédelem Bács-Kiskun vármegyei műveletirányítási központjába 14 tűzesettel és 2 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

A DVTK-t legyőzte, bajnok a Hevesi SE

HEOL Miskolcon biztosította be bajnoki címét a Hevesi SE férfi csapata, amely hétgólos győzelmet aratott a DVTK vendégeként.

Gólig nem, csak helyzetekig jutott a Tiszafüred

SZOLJON A bennmaradás szempontjából egy újabb riválissal nézett farkasszemet vasárnap késő délután a Tiszafüred gárdája. Az utóbbi hetek jó teljesítményének köszönhetően a DVTK II. elleni találkozót egyértelmű esélyesként várta a Dorcsák csapat.

A németek többsége szerint jó ötlet a fegyverkezés

VG A német lakosság kétharmada támogatja a védelmi kiadások növelését az orosz-ukrán háború árnyékában.

Tornado bukkant fel Hevesben

HEOL A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai folyamatosan figyelik az internetes kereskedelem csatornáit, köztük a közösségi oldalak csoportjainak adásvételeit. Ellenőrzéseikkel ezekből a zárt fórumokról is sikerrel szűrik ki az illegális termékeket árusítókat. Ezúttal Heves vármegyében buktattak le egy ilyen árust.

Sokkos állapotban az egész iskola: hatodikos lány szúrta meg az osztálytársát Bőnyön (videó)

NOOL Tragédia történt hétfőn a bőnyi iskolában: az első szünetben egy hatodikos osztálytársát szúrta le egy diák.

Szivattyúk és házi vízművek – három ok, amiért megéri beszerezned

NOOL Az alapvető kerti munkákhoz minden felszerelés megtalálható a háztartások többségében. Vannak azonban olyan gépek, melyek hasznosságát nem mindenki ismeri. Ezen gépek pedig remekül jöhetnek kertátalakításkor, nyaralók felújításakor és vízellátásának kialakításakor. Amennyiben tehát te is hasonló feladatok előtt állsz, ez a cikk neked szól!

Nagy a baj: ég az avar Mecseknádasdnál

BAMA Kigyulladt a gaz és az avar Mecseknádasd külterületén, a Róka-dűlő közelében, egy nehezen megközelíthető területen. Több hektárra terjedtek ki a lángok, amelyeket a bonyhádi hivatásos tűzoltók oltanak. A helyszínre tartanak a szekszárdi, valamint a véméndi hivatásos tűzoltók, és elindult a tűzesethez a Baranya vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is.

Máris van okuk álmodozni a magyar hokisoknak

DUOL A Japán ellen 3-1-es győzelem után kedden a meglepetéssel rajtolt Dél-Korea lesz a magyar válogatott ellenfele.

Létfontosságú dunaújvárosi siker

DUOL Az NB III dél--nyugati csoportjának huszonhatodik fordulójában a Dunaújváros FC együttese vasárnap kiesési rangadón fogadta a Mohácsi TE 1888 csapatát. Két súlyos sérülés és egy kiállítás ellenére is a hazaiak megszerezték a győzelmet, ami után még életben lehetnek bennmaradási esélyeik.

Beértek az amerikai szankciók: a kínai kkv-k már alig tudnak Oroszországba exportálni

VG Az amerikai szankciók miatt a kínai bankok sokkal szigorúbb szabályok mellett dolgoznak Oroszországgal.

A Lovassy iskola második helye

VEOL Országos második helyezést sikerült elérnie a veszprémi Lovassy László Gimnázium csapatának a B kategóriás röplabda-diákolimpián az V-VI. korcsoportban.

Dühöngőnek nézte a sportpálya vécéjét

BEOL Mindent összetört – vízcsöveket, szifonokat, vécétartályt, lámpákat, villanyvezetékeket, gipszkartonból készült falat rongált meg – egy férfi vasárnap késő este Újkígyóson, a Kossuth utcai sportpálya mellékhelyiségében – közölték a rendőrségen.

Kommunális hulladék került a zsákokba a Galambok-Zalakomár összekötő út mentén

ZAOL Zalakaroson pénteken a "TeSzedd!" akció keretében 50 fiatal közreműködésével megtisztították a Galambok-Zalakomár összekötő út zalakarosi közigazgatási területét.

Ritka pillanat, Demcsák Zsuzsa megmutatta a lányát, gyönyörűek együtt

HEOL A TV2 műsorvezetőjének lánya igazi szépség: Tamara idén már nagykorú lesz.

Menczer Tamás: békepárti és szuverenista politikusokat kell Brüsszelbe küldeni

HEOL Békepárti és szuverenista politikusokat kell Brüsszelbe küldeni, hogy a legfontosabb kérdésekben megváltozzon az Európai Unió álláspontja – hangsúlyozta hétfőn az M1 aktuális csatornán a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója.

Zugpénzváltás miatt bírságolt az MNB

VG Egy takarékszövetkezet partnereként még gond nélkül váltott a cég.

TeSzedd: Kálmán Tiborék megtisztították a Május 1. parkot

BEOL A TeSzedd! akció keretében ezúttal a békési Május 1. Park környékét tisztították meg a helyi Fidesz-KDNP tagjai a csatlakozó önkéntesekkel – tájékoztatott Facebook-oldalán Kálmán Tibor, a város polgármestere. A városban a TeSzedd! akció mellett is több alkalommal hívtak életre hasonló akciót.

Munka Ausztriában: otthagyják a magyarok – ez áll a háttérben

VG Egyetlen hónap leforgása alatt több mint kétezer magyar hagyta ott a munkáját Ausztriában. Ez a magyar munkaerőpiac számára kedvező helyzet is lehetne, de kérdés, mi történik a háttérben.

Sokkal tovább friss marad az eper, ha kipróbálod ezt az egyszerű trükköt

RIPOST Indul az eperszezon, és ezt a trükköt ismerned kell.

Tímár Lívia elismerést kapott a Rendőrség Napján

TEOL Tímár Lívia vehette át Az Év Tolna Vármegyei Rendvédelmi Alkalmazottja kitüntető címet.

Kiengedik a kórházból, hazamehet a másfél évig éber kómában fekvő ralis, Szilágyi Ricsi

HEOL Szilágyi Ricsi bajnok navigátor és raliversenyző élete két éve gyökeresen megváltozott. A fiatal tehetség szíve megállt egy pályabejáráson, majd másfél évig éber kómás állapotban feküdt. A családapát 12 hétig Belgiumban kezelték, hogy visszatérhessen családjához.

A szántóföldön állt meg a 6-os főúton kisodródott autó

TEOL Többszöri átfordulás után egy szántóföldön állt meg egy személyautó szombat éjjel Mecseknádasdon.

Célzott finanszírozási megoldásokra van szükség a zöldátmenethez

VG Az Energia21 tagjai öt olyan ajánlást fogalmaztak meg, amelyek segítik a zöldátállást.

Állami látogatásra Magyarországra jön a kínai elnök

NOOL Hszi Csin-ping május 8-án érkezik hazánkba.

Újabb, a magyar gazdaságot erősítő programot indít a kormány

VEOL Keddtől indul a KKV Technológia Plusz Hitelprogram.

Menczer Tamás: békepárti és szuverenista politikusokat kell Brüsszelbe küldeni

VEOL Békepárti és szuverenista politikusokat kell Brüsszelbe küldeni, hogy a legfontosabb kérdésekben megváltozzon az Európai Unió álláspontja – hangsúlyozta hétfőn az M1 aktuális csatornán a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója.

A szó elszáll... Ezért éri meg eltartási szerződést kötni

RIPOST Napjainkban sokan egyedül élnek életük utolsó éveiben.

Világhírű zenekarok és szólisták is fellépnek a Müpa huszadik, őszi évadában

NOOL Világhírű zenekarok és sztárszólisták, mások mellett a Les Amazones D'Afrique, Brian Blade & The Fellowship Band, továbbá a magyar művészeti élet kiemelkedő alakjai lépnek fel a Müpa őszi-téli műsorában.

Megmutatta Palvin Barbi formás fenekét - szexi fotó

DELMAGYAR Ez még nem minden.

Hihetetlen együttállás - Péntek 13-án rendkívüli lesz a Hold

DELMAGYAR 19 éve nem látott jelenség lesz megfigyelhető.

Ez a nő azt állítja, földönkívülitől vár gyereket - mutatjuk a szerinte cáfolhatatlan bizonyítékot

DELMAGYAR A földönkívüli-ember hibrid állítólag öt hónap múlva jön a világra.

Piramis alakú ufót fotóztak Zágráb felett - Fotók

DELMAGYAR A szomszédban éppen szezon van, erre a viharfelhőből egy ufó riogatja az embereket.

Menczer Tamás: békepárti és szuverenista politikusokat kell Brüsszelbe küldeni

DUOL Békepárti és szuverenista politikusokat kell Brüsszelbe küldeni, hogy a legfontosabb kérdésekben megváltozzon az Európai Unió álláspontja – hangsúlyozta hétfőn az M1 aktuális csatornán a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója.

Bántalmazó kapcsolatok

NOOL

Ritka pillanat, Demcsák Zsuzsa megmutatta a lányát, gyönyörűek együtt

KEMMA A TV2 műsorvezetőjének lánya igazi szépség: Tamara idén már nagykorú lesz.

Az évfordulón a művészeteket ünnepelték a battonyaiak – galériával

BEOL Kiállítás, kalandtúra, hangverseny, remek hangulat – ez jellemezte a vasárnap délutánt a Battonyai Közművelődési Nonprofit Kft. által szervezett ünnepségen. Az apropót Molnár-C. Pál festőművész születésének 130. és Battonyán a Molnár-C. Pál Emlékház megnyitásának a 40. évfordulója adta. Megtelt az emlékház ünneplőkkel.

Újabb, a magyar gazdaságot erősítő programot indít a kormány

FEOL Keddtől indul a KKV Technológia Plusz Hitelprogram.

Fának és kerítésnek ütközött a sofőr

BEOL A gyanú szerint ittasan balesetezett egy sofőr vasárnap dél körül Csorváson, a Bem utcában, aki autójával fának, majd kerítésnek ütközött – ismertették a rendőrségen.

Elfogynak a szavak: összeesett a pályán és meghalt a 17 éves focistalány, Lili

NOOL A mosolygós, szőke lány hirtelen halála mindenkit megdöbbentett.

Menczer Tamás: békepárti és szuverenista politikusokat kell Brüsszelbe küldeni

VAOL Békepárti és szuverenista politikusokat kell Brüsszelbe küldeni, hogy a legfontosabb kérdésekben megváltozzon az Európai Unió álláspontja – hangsúlyozta hétfőn az M1 aktuális csatornán a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója.

A forgalmi szabályok változása követel figyelmes vezetést Gyöngyöshalászon

HEOL Lakossági kérésre történt a változtatás. A figyelmes vezetést forgalmi tükör is segíti.

Újabb, a magyar gazdaságot erősítő programot indít a kormány

VAOL Keddtől indul a KKV Technológia Plusz Hitelprogram.

Családi nap az óvodában

ZAOL Pénteken tartotta hagyományos családi napját Letenyén a helyi Hóvirág Óvoda. Hermán Zsoltné Szunyogh Éva intézményvezető (képünkön) elmondta: ebben a nevelési évben több mint száz gyermek jár hozzájuk, ám ennél jóval többen vettek részt a rendezvényen, ugyanis azt nyitottá tették, hogy a beiratkozó gyermekek és szüleik is megismerkedhessenek az óvoda hétköznapjaival, illetve annak nevelési programjával, de bárki érdeklődők szívesen fogadtak. A családi napon zenés műsor, táncház, állatsimogató és játékos versenyek várták a látogatókat.

Erre számíthatsz hétfőn a nógrádi utakon

NOOL Óvatosan közlekedjetek az utakon!

Általános üzemanyagár-csökkenés jön szerdától – ennyivel lesz olcsóbb a benzin és a dízel Magyarországon

VG Tartják magukat az árcsökkentéshez az üzemanyag-kereskedők. A hét közepétől a benzin és a dízel árából is engednek.

Országszerte vetítik majd a pásztói világjáró dokumentumfilmjét (videó)

NOOL Hamarosan a fővárosi és vidéki mozikban is láthatják majd az érdeklődők a pásztói Till Anilla Kékkör túrájának teljesítéséről szóló, 2550 című dokumentumfilmjét.

Afrika a Szalamandra csapat szemével

BAON Afrika a Szalamandra csapat szemével címmel tart film- és fotóvetítéssel egybekötött élménybeszámolót a Bamako Rallyról Kárpáti Rita, Hegyi Manszvét, Tajthy Ákos és Turcsányi Lőrinc.

Máris van okuk álmodozni a magyar hokisoknak

NOOL A Japán ellen 3-1-es győzelem után kedden a meglepetéssel rajtolt Dél-Korea lesz a magyar válogatott ellenfele.

Ritka pillanat, Demcsák Zsuzsa megmutatta a lányát, gyönyörűek együtt

BEOL A TV2 műsorvezetőjének lánya igazi szépség: Tamara idén már nagykorú lesz.

A hét közepén bezár minden Lidl: így alakul a boltok nyitvatartása május 1-jén

MINDMEGETTE Idén szerdára esik május 1-je, ami ünnepnap, és amellett, hogy elmarad a hosszú hétvége, még egyvalamire jó, ha előre felkészülünk: a legtöbb bolt nyitvatartása ugyanis megváltozik.

Kiengedik a kórházból, hazamehet a másfél évig éber kómában fekvő ralis, Szilágyi Ricsi

VEOL Szilágyi Ricsi bajnok navigátor és raliversenyző élete két éve gyökeresen megváltozott. A fiatal tehetség szíve megállt egy pályabejáráson, majd másfél évig éber kómás állapotban feküdt. A családapát 12 hétig Belgiumban kezelték, hogy visszatérhessen családjához.

Máris van okuk álmodozni a magyar hokisoknak

VAOL A Japán ellen 3-1-es győzelem után kedden a meglepetéssel rajtolt Dél-Korea lesz a magyar válogatott ellenfele.

Újabb, a magyar gazdaságot erősítő programot indít a kormány

NOOL Keddtől indul a KKV Technológia Plusz Hitelprogram.

Újabb, a magyar gazdaságot erősítő programot indít a kormány

DUOL Keddtől indul a KKV Technológia Plusz Hitelprogram.

Ritka pillanat, Demcsák Zsuzsa megmutatta a lányát, gyönyörűek együtt

SZOLJON A TV2 műsorvezetőjének lánya igazi szépség: Tamara idén már nagykorú lesz.

Dolgoznak a rendezvényház kialakításán Cserháthalápon

NOOL Megkezdődtek a korszerűsítési munkálatok az egykori kisnemesi kúria épületében Cserháthalápon, ahol egy rendezvényház kialakítását tervezi az önkormányzat.

Nyári konyhában csaptak fel lángok

TEOL Egy gázpalackot is kihoztak a tűzoltók a nyári konyhából, ahol tűz ütött ki vasárnap Szekszárdon.

Hevítéses cigaretta: a Philip Morris az IQOS-al foglalná el Amerikát

VG Vape helyett IQOS-ra szoktatnák át a dohányosokat.

Családi nap és Falusi olimpia Úrhidán

FEOL Családi napot és Falusi olimpiát rendeztek Úrhidán, számos társprogrammal együtt. Mint például a lovagoltatás, az arcfestés és a csillámtetoválás, valamint a közkedvelt palacsintaevő verseny. A jótékonysági autóstalálkozót, autósfelvonulást Beniért szervezték (Mentsük meg Benit!), a tartalmas napot az E.V.M. zenekar rockkoncertje zárta.

Szoros meccseket vívott a mikszáthosok csapata a nemzetközi futsal tornán

NOOL A Csengeren megrendezett Ady nemzetközi futsal teremtornán nyolc tanulójával képviseltette magát a Nógrád Vármegyei Szakképzési Centrum Mikszáth Kálmán Technikum és Szakképző Iskola. 

Ritka pillanat, Demcsák Zsuzsa megmutatta a lányát, gyönyörűek együtt

TEOL A TV2 műsorvezetőjének lánya igazi szépség: Tamara idén már nagykorú lesz.

Váratlan fordulat: mégsem mond le a spanyol miniszterelnök

VG Pedro Sanchez spanyol miniszterelnök kijelentette, hogy több napos gondolkodás után nem távozik posztjáról. Sanchez a múlt héten lemondta megbeszéléseit és találkozóit a feleségével szembeni korrupciós vádak miatt.

Nógrádi orvosi és gyógyszertári készenlét hétfőn

NOOL Orvosi ügyeletSALGÓTARJÁN város és városkörnyéki betegek részére hétköznap 16 órától másnap reggel 8 óráig felnőttek és gyermekek ellátására hétvégén és ünnepnapon: reggel 8-tól reggel 8-ig. Helye: Nógrád Vármegyei Szent Lázár Kórház. Telefon: 32/310-104. Az anyatejgyűjtő állomáson, a Füleki út 41. szám alatt 8 és 9 óra között veszik át az anyatejet. Fogászati ügyelet: hétvégén és ünnepnapon 8-tól 14 óráig az Úttörők út 17–19. szám alatt. Telefon: 32/418-432.

Hosszú hajáról semmi pénzért nem mondana le az újvárosi hölgy

DUOL Hencsei Amanda Evelin már régóta kacérkodott a gondolattal, hogy jelentkezzen a Tündérszépek versenyére, ám ilyen vagy olyan okok miatt meghiúsult. Idén azonban elérkezettnek látta az időt, hogy megmérettesse magát - írja a feol.hu.

Máris van okuk álmodozni a magyar hokisoknak

ZAOL A Japán ellen 3-1-es győzelem után kedden a meglepetéssel rajtolt Dél-Korea lesz a magyar válogatott ellenfele.