Újabb gyomorforgató ügy látott napvilágot: 10 évnél fiatalabb gyermekekről van szó

Mintegy 11 ezer, gyerekekről készült pornográf felvételt találtak a férfi telefonján.

További olvasott hírek
Szentkirályi Alexandra: főpolgármester úréknak sajátos értelmezése van a tisztaságról

ZAOL Újabb Kamuméterrel jelentkezett közösségi oldalán a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje.

A NAV mobilappjában bárki ellenőrizheti adószámláját

KEMMA A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) mobilappjában, a NAV-Mobilban bárki egyszerűen ellenőrizheti adószámláját, hogy van-e tartozása, esetleg túlfizetése az adóhivatalnál - közölte a NAV az MTI-vel.

Hegyen-völgyön: Karancs-medvesi teljesítménytúrán járnak a vállalkozó szelleműek

NOOL A Zöld Út Természetjárók Egyesülete (ZÚTE) szombaton rendezi meg a Karancs-Medves teljesítménytúrát a Karancs-Medves vidékén.

Sok napsütés vár ránk a hétvégén Bács-Kiskunban

BAON Cikkünkből megtudhatja, milyen időjárásra kell készülni szombaton.

Továbbra is a SZÉP-kártya a turizmus motorja

NOOL Márciusban is kedvelt fizetőeszköz volt.

Összeütközött két személyautó Adácson

HEOL A közlekedési baleset szombaton kora reggel a Bajcsy-Zsilinszky utca és a Kossuth Lajos utca kereszteződésénél történt.

Színház, közüzemi ügyeletek, segélyhívók

ZAOL RendezvényekZalaegerszegHevesi Sándor Színház: 19.00 Becsvölgye (Kerekes-bérlet)

Fontos információkat osztunk meg a Tündérszépek versenyről

SZOLJON Ez a hét sem telhetett el Tündérszépek-fotózás nélkül. A minap Kása Mercédesz vetette bele magát a pózolásba Kummer-Gál Kata szolnoki fotóstúdiójában.

Újabb részletek derültek ki a rákbeteg III. Károly király állapotáról

RIPOST Közleményt adott ki a Buckingham-palota.

Több kilométeres a torlódás az M1-esen

VAOL Az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, az 56-os Tatabánya Óváros csomópontnál korábban három személyautó ütközött össze. Az 56-os km-nél a sérült járművek már a leállósávon állnak, azonban a több, mint 8 km-es a torlódás csak lassan oszlik. Aki teheti, Tata és Tatabánya között az 1-es főúton tud kerülni - írja az Útinform.

A NAV mobilappjában bárki ellenőrizheti adószámláját

BEOL A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) mobilappjában, a NAV-Mobilban bárki egyszerűen ellenőrizheti adószámláját, hogy van-e tartozása, esetleg túlfizetése az adóhivatalnál - közölte a NAV az MTI-vel.

Jelentős összeget utalt egy monacói bankszámlára a fővárosi számlagyár kulcsfigurája

NOOL Egyre több információ kerül napvilágra a baloldal legnagyobb, a Városházáig érő korrupciós botrányában. Egy monacói bankszámlára jelentős összeget utalt a Lánchíd-beruházás időszakában a fővárosi számlagyár kulcsfigurája, Vig Mór – tudta meg a praxisától eltiltott ügyvéd köreiből a Magyar Nemzet.

Az EKKE dékánja beszélt Bíró Adáról, az MI műsorvezetőről

HEOL Napok óta téma az M1 mesterséges műsorvezetője. Az egri egyetem dékánja beszélgetett Bíró Adáról.

A helyi tv-k és rádiók szombati kínálata

ZAOL RÁDIÓKEgerszeg Rádió: 5.00 Egerszegi Mozaik (közéleti magazin Király-Zalai Viktóriával) 7.00 Magyaróra 8.00 Turmix (hétvégi magazin Pál Nikivel) 12.00 Zene 14.00 A’la Carte (üzenetek és jó zenék) 18.00 Egerszegi Krónika (hírmagazin) 18.10 TOP 30 (heti slágerlista Németh Mikivel) 21.00 Zene

Nem csak magyar állampolgárok szerepelhetnek az EP-listán

KEMMA Az Európai Parlament (EP) magyar tagjainak választásán a pártlistákon, arra más európai uniós tagállam állampolgárai is felvehetők, ha van magyarországi lakcímük – közölte az MTI.

Nem csak magyar állampolgárok szerepelhetnek az EP-listán

BAMA Az Európai Parlament (EP) magyar tagjainak választásán a pártlistákon, arra más európai uniós tagállam állampolgárai is felvehetők, ha van magyarországi lakcímük – közölte az MTI.

Professzionális kezeléseket kínál a csabai La Perla szalon

BEOL Tavaly októberben nyitott meg Békéscsaba szívében, a Gyóni Géza utcában a La Perla szalon, amely professzionális arc-és testkezeléseket kínál a vendégeinek. Patai Edina vezető kozmetikus elmondta, a La Perlába belépők letisztultsággal, kifinomultsággal találkoznak. A hely neve igazgyöngyöt jelent, amit megjelenése is tükröz.

Nem csak magyar állampolgárok szerepelhetnek az EP-listán

HEOL Az Európai Parlament (EP) magyar tagjainak választásán a pártlistákon, arra más európai uniós tagállam állampolgárai is felvehetők, ha van magyarországi lakcímük – közölte az MTI.

Szombati fociprogram: Hevesen 19, Egerben 18 óra a kezdés

HEOL A második helyen álló Újpestet fogadja a harmadik Eger SE női csapata ma este villanyfényes meccsen, ahogy elkél majd a világítás Hevesen is, ahol az ezüstérmes pozícióban tanyázó Lőrinci VSE lesz a vendég. Íme a szombati fociprogram.

Szentkirályi Alexandra: főpolgármester úréknak sajátos értelmezése van a tisztaságról

FEOL Újabb Kamuméterrel jelentkezett közösségi oldalán a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje.

Jól szerepeltek a borok a borversenyen, Móron

FEOL Lezajlott a Szent György-heti Vigasságok keretében a Móri Borvidéki Borverseny. A mintaszám nagyjából a megszokott volt, 167, viszont ezt a mennyiséget mindössze 38 termelő adta le, ami a megszokottnál lényegesen alacsonyabb. Kevés oklevél, néhány bronz- és sok ezüstérem született. A negyede aranyérmes lett és egy nagyarany is született.

Ez már csak az örömjáték lehet

FEOL A Soroksár otthonába látogat a Fehérvár FC női futballcsapata a Simple Női Liga NB I 20. fordulójában.

Egy monacoi bankszámlára is került a Lánchíd-pénzből?

RIPOST A hídpénz-botrány újabb részletei.

Megdöbbentő: beszakadt az út egy busz alatt Budapesten - Fotók

RIPOST Szerencsére senki sem sérült meg.

Jelentős összeget utalt egy monacói bankszámlára a fővárosi számlagyár kulcsfigurája

KEMMA Egyre több információ kerül napvilágra a baloldal legnagyobb, a Városházáig érő korrupciós botrányában. Egy monacói bankszámlára jelentős összeget utalt a Lánchíd-beruházás időszakában a fővárosi számlagyár kulcsfigurája, Vig Mór – tudta meg a praxisától eltiltott ügyvéd köreiből a Magyar Nemzet.

Egyben vannak, jó előjelekkel utaznak Szombathelyre a szekszárdiak

TEOL Nyugodtan mehet rá a bajnoki hajrára a Szekszárdi WFC – mondta a klub közösségi oldalának Kovács Zsófia.

A magyar sztáredzőnek csak egy gombnyomás, és máris Schwarzival beszélget

BORSONLINE A Flex Gym tulajdonosa bármikor felhívhatja a világsztárt.

Programismertető lakossági fórum Körmenden

VAOL Április 30-án, kedden 18 órakor a Batthyány Örökségközpontban, a színház aulájában tart lakossági fórumot dr. Szabó Barna polgármesterjelölt és csapata.

Jelentős összeget utalt egy monacói bankszámlára a fővárosi számlagyár kulcsfigurája

BEOL Egyre több információ kerül napvilágra a baloldal legnagyobb, a Városházáig érő korrupciós botrányában. Egy monacói bankszámlára jelentős összeget utalt a Lánchíd-beruházás időszakában a fővárosi számlagyár kulcsfigurája, Vig Mór – tudta meg a praxisától eltiltott ügyvéd köreiből a Magyar Nemzet.

Így támadnak a migránsok a magyar rendőrautókra

RIPOST Közel kétszáz(!) alkalommal!

A NAV mobilappjában bárki ellenőrizheti adószámláját

BAON A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) mobilappjában, a NAV-Mobilban bárki egyszerűen ellenőrizheti adószámláját, hogy van-e tartozása, esetleg túlfizetése az adóhivatalnál - közölte a NAV az MTI-vel.

Város napja - Ünnepség Nagykanizsán

ZAOL Pénteken délelőtt elkezdődtek az Erzsébet téri programok, vásári forgataggal és színpadi fellépőkkel várták az érdeklődőket. A város napja alkalmából díszközgyűlést is tartottak.

A Dózsa a Kaposvárral kezd a helyosztón

SZOLJON A Szolnoki Dózsa a hatodik helyen zárta az OB I. középszakaszát, így az 5.-8. hely valamelyikét szerezheti meg az idei bajnokságban. Hangay Zoltán csapata a Kaposvár elleni párharccal kezdi a playoffot, amely hivatalosan az egyik fél hetedik megszerzett pontjáig tart.

Napsütéses időjárás várható szombaton Békésben

BEOL Mutatjuk, milyen időjárásra számíthatunk szombaton Békés vármegyében.

Nem csak magyar állampolgárok szerepelhetnek az EP-listán

TEOL Az Európai Parlament (EP) magyar tagjainak választásán a pártlistákon, arra más európai uniós tagállam állampolgárai is felvehetők, ha van magyarországi lakcímük – közölte az MTI.

Kényeztesse arc- és fejbőrét a Head Soothing kezelésekkel!

BAON Megnyitott Kecskeméten a ZoMo LUX Head Soothing szalon! A Head Soothing kényeztető arc-, fejbőr és hajkezeléseket nemcsak hölgyeknek ajánlják! Fejbőr betegségekre is megoldást nyújtanak.

Kerekasztal Hanauer Árpád pedagógus püspökről

VEOL A 155 éve született Hanauer Árpád István római katolikus váci püspökre, íróra, az Országos Katolikus Tanügyi Tanács elnökére emlékezett a pápai Petőfi Városbarát Egylet.

Veszélyes kalandokba keveredik útja során a kis bálna

BAMA Hogyha mozis kikapcsolódásra mennénk a gyerekekkel hétvégén, akkor érdemes elgondolkodni a Belu – A legbátrabb bálna című animációsfilmen, amelyet a pécsi Cinema City két alkalommal – 10:00; 14:00 – is vetít április 27-én.

Továbbra is a SZÉP-kártya a turizmus motorja

HEOL Márciusban is kedvelt fizetőeszköz volt.

Nem csak magyar állampolgárok szerepelhetnek az EP-listán

BAON Az Európai Parlament (EP) magyar tagjainak választásán a pártlistákon, arra más európai uniós tagállam állampolgárai is felvehetők, ha van magyarországi lakcímük – közölte az MTI.

Szentkirályi Alexandra: főpolgármester úréknak sajátos értelmezése van a tisztaságról

VAOL Újabb Kamuméterrel jelentkezett közösségi oldalán a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje.

Szombaton díszítik fel a májusfát Váraszón

HEOL Váraszón szombaton délelőtt tíz órára várják a lakosságot a templom melletti térre, ahol együtt díszítik fel a falu májusfáját.

A páholyból figyelhetik a nyergesiek a hétvége történéseit

KEMMA A múlt héten rangadót veszítő Tata gárdája ezúttal Koppánymonostorra látogat egy szintén háromesélyes találkozóra.

A NAV mobilappjában bárki ellenőrizheti adószámláját

TEOL A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) mobilappjában, a NAV-Mobilban bárki egyszerűen ellenőrizheti adószámláját, hogy van-e tartozása, esetleg túlfizetése az adóhivatalnál - közölte a NAV az MTI-vel.

Nyílt napot rendeznek ma a veszprémi Pumi állatmenhelyen

VEOL Mozgalmas és nagyszabású nyílt napon, sok izgalmas programmal és meglepetéssel várják az állatbarát kicsiket és nagyokat Veszprémben ma, a Czink Vivien vezette Állatvédelmi Kompetencia Központban.

Szentkirályi Alexandra: főpolgármester úréknak sajátos értelmezése van a tisztaságról

NOOL Újabb Kamuméterrel jelentkezett közösségi oldalán a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje.

Bajnokok Ligája a tét: Gulácsi lehet a rangadó hőse

RIPOST Gulácsi-mágiában bíznak a lipcseiek a sorsdöntő meccs előtt.

Labdarúgó NB I.: a 30. forduló jön

VAOL A labdarúgó NB I. hétvégi, 30. fordulója a lapzártánk után véget ért Zalaegerszegi TE–Puskás Akadémia mérkőzéssel kezdődött. Ma Paksi FC– Mezőkövesd-Zsóry (14.30), Diósgyőri VTK–Kecskemét (17.00) és Debreceni VSC–Újpest (19.00) ös - szecsapásra kerül sor. Vasárnap Kisvárda-Master Good–Fehérvár FC (15.15) és MTK Budapest–Ferencvárosi TC összecsapásokkal zárul a bajnoki forduló.

Szentkirályi Alexandra: főpolgármester úréknak sajátos értelmezése van a tisztaságról

HEOL Újabb Kamuméterrel jelentkezett közösségi oldalán a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje.

A NAV mobilappjában bárki ellenőrizheti adószámláját

SZOLJON A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) mobilappjában, a NAV-Mobilban bárki egyszerűen ellenőrizheti adószámláját, hogy van-e tartozása, esetleg túlfizetése az adóhivatalnál - közölte a NAV az MTI-vel.

Földes Eszter veszélyes mutatványokat művel a színpadon

TEOL Eszteréket a Cirque du Soleil artistaművésze, Frányó Viktor készíti fel az előadásokra.

Nem csak magyar állampolgárok szerepelhetnek az EP-listán

VAOL Az Európai Parlament (EP) magyar tagjainak választásán a pártlistákon, arra más európai uniós tagállam állampolgárai is felvehetők, ha van magyarországi lakcímük – közölte az MTI.

Jelentős összeget utalt egy monacói bankszámlára a fővárosi számlagyár kulcsfigurája

BAMA Egyre több információ kerül napvilágra a baloldal legnagyobb, a Városházáig érő korrupciós botrányában. Egy monacói bankszámlára jelentős összeget utalt a Lánchíd-beruházás időszakában a fővárosi számlagyár kulcsfigurája, Vig Mór – tudta meg a praxisától eltiltott ügyvéd köreiből a Magyar Nemzet.

Nem csak magyar állampolgárok szerepelhetnek az EP-listán

FEOL Az Európai Parlament (EP) magyar tagjainak választásán a pártlistákon, arra más európai uniós tagállam állampolgárai is felvehetők, ha van magyarországi lakcímük – közölte az MTI.

Nem csak magyar állampolgárok szerepelhetnek az EP-listán

NOOL Az Európai Parlament (EP) magyar tagjainak választásán a pártlistákon, arra más európai uniós tagállam állampolgárai is felvehetők, ha van magyarországi lakcímük – közölte az MTI.

Közel négyszázmillió forintnyi támogatást költhettek Mezőtárkány útjainak felújítására

HEOL A Mezőtárkányban felújított utakat és járdákat adták át ünnepség keretében pénteken délelőtt. Az átadáson részt vett és ünnepi köszöntőt mondott a térség országgyűlési képviselője, dr. Pajtók Gábor. A számos út és járda megújulását hivatalosan is avató eseményt Szőke Olivér, az Egri Gárdonyi Géza Színház művészének zenés előadása tette még ünnepélyesebbé.

Nem csak magyar állampolgárok szerepelhetnek az EP-listán

VEOL Az Európai Parlament (EP) magyar tagjainak választásán a pártlistákon, arra más európai uniós tagállam állampolgárai is felvehetők, ha van magyarországi lakcímük – közölte az MTI.

Nem csak magyar állampolgárok szerepelhetnek az EP-listán

BEOL Az Európai Parlament (EP) magyar tagjainak választásán a pártlistákon, arra más európai uniós tagállam állampolgárai is felvehetők, ha van magyarországi lakcímük – közölte az MTI.

Tésztanap

BAON Saját készítésű lebbencs tésztát kaptam ajándékba az anyukámtól. Nem tudnám megmondani, hogy miért, de a belőle készült keménylebbencs valahogy sokkal finomabb lett, mintha bolti tésztából főztem volna. Valószínűleg az anyai gondoskodástól és a belegyúrt szeretettől vált ízletesebbé. 

Kellemes, napsütéses szombatunk lesz

FEOL Számottevő fronthatás nem terheli szervezetünket. A frontérzékenyek javulást tapasztalhatnak.

Kötelező házi feladat

FEOL A sereghajtó ellen lépnek pályára az Alba Fehérvár KC kézilabdás lányai.

A zalai mozik szombati műsora

ZAOL ZalaegerszegArt Mozi: 14.00 Érdekvédelmi terület (amerikai-angol-lengyel történelmi dráma); 6.00 Barbie (angol-amerikai vígjáték); 18.00 Szegény párák (amerikai-ír-angol filmdráma); 20.30 Egy zuhanás anatómiája (francia krimi)

Gurisatti Gyula lett Dunaújváros díszpolgára

DUOL A Dunaújváros Díszpolgára kitüntető címet idén a többszörös búvárúszó és sporthorgász világbajnokunknak, paralimpikon sportlövőnknek, Gurisatti Gyulának adományozták. A díjátadó ünnepséget, amelyet mindig Dunaújváros várossá nyilvánításának évfordulójához kötik, április 26-án tartották az óvárosi Mondbach–kúriában. A Gurisatti név mára egybeforrt Dunaújváros sporttörténetével. 

Szijjártó Péter: teljesen vakvágányon vannak (videó)

HEOL Nem értem, miről beszélnek Brüsszelben, valószínűleg fogalmuk sincs arról, hogy a világgazdaság legfontosabb folyamata, az elektromibilitásra való áttérés az hogyan zajlik a való életben – mondta a külgazdasági és külügyminiszter a közösségi oldalára feltöltött videóban.

A NAV mobilappjában bárki ellenőrizheti adószámláját

SONLINE A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) mobilappjában, a NAV-Mobilban bárki egyszerűen ellenőrizheti adószámláját, hogy van-e tartozása, esetleg túlfizetése az adóhivatalnál - közölte a NAV az MTI-vel.

Nem csak magyar állampolgárok szerepelhetnek az EP-listán

DUOL Az Európai Parlament (EP) magyar tagjainak választásán a pártlistákon, arra más európai uniós tagállam állampolgárai is felvehetők, ha van magyarországi lakcímük – közölte az MTI.

Jelentős összeget utalt egy monacói bankszámlára a fővárosi számlagyár kulcsfigurája

BAON Egyre több információ kerül napvilágra a baloldal legnagyobb, a Városházáig érő korrupciós botrányában. Egy monacói bankszámlára jelentős összeget utalt a Lánchíd-beruházás időszakában a fővárosi számlagyár kulcsfigurája, Vig Mór – tudta meg a praxisától eltiltott ügyvéd köreiből a Magyar Nemzet.

Coviddal az oviban – Kiakadt az esztergomi gyerekorvos a felelőtlen szülők miatt

KEMMA Dr. Bense Tamás háziorvos szerint a covidos időszakban nem fér bele a legkisebb nátha sem abba, hogy a gyerek közösségbe menjen.

Ma este nyit az új tatabányai autósmozi

KEMMA filmek szerelmeseit pénteken este kilenckor az Alibi.com, szombaton fél kilenckor pedig a Lidérces mesék éjszakája című filmekkel várják.

Durva fertőzéshullám Nyergesen: covidos anyukák küldték oviba a gyerekeket

KEMMA Az óvoda létszáma több mint felére csökkent, és dolgozók közül is többeknél igazolták a fertőzést. Az óvoda több mint egy hétre bezárt.

Halálos baleset történt hajnalban az 1-es úton Tatabánya térségében

KEMMA A rendelkezésre álló adatok szerint eddig tisztázatlan okokból fának hajtott egy autó az 1-es számú főúton, amely következtében a sofőr a helyszínen életét vesztette.

Tatán építi fel prémium szállodáját az Avalon

KEMMA Sajtótájékoztatón jelentették be, hogy a tatai Öreg-tó partján építi meg új szállodáját az Avalon. Látványterveken mutatták meg a leendő épületet.

A Fejér vármegyei mozik szombati műsora

FEOL Székesfehérvár, Cinema City: Abigail: 13.30, 15.45, 18.00, 20.15, 22.30. Artúr, a király: 10.00. Az első ómen: 20.00. Belu – A legbátrabb bálna: 10.00, 14.00. Bogyó és Babóca 6. – Csengettyűk: 10.00. Bonus Trip: 15.15, 19.30. Challengers: 11.40, 14.20, 17.00, 19.40, 22.20. Dűne – Második rész: 15.00. Emma és a fekete jaguár: 10.30. Godzilla x Kong: Az új birodalom: 13.00, 18.10, 21.50. Imádlak utálni: 18.00. Ki hitte volna?: 17.30. Kung Fu Panda 4 (2D): 10.30, 12.30, 14.30, 16.30, 18.30. Kung Fu Panda 4 (3D): 11.00. Maga a pokol: 10.40, 13.00, 15.20, 17.40, 20.00, 22.20. Micimackó: Vér és méz 2: 22.30. Most vagy soha!: 12.15. Polgárháború: 13.00, 17.45, 20.30, 22.30. Semmelweis: 15.15. Spy x Family Code: White: 10.45, 13.00, 15.15, 17.30, 19.45, 22.00. Szellemírtók – A borzongás birodalma: 10.10, 12.30, 14.50, 17.10, 19.30. Szeplőtlen: 21.45. Szunnyadó vérebek: 20.30. Thabo és a Szafari kaland: 12.00. Verseny a győzelemért: 11.15, 15.45, 20.15.

Ezt a védelmi szövetséget Ausztria hívta életre

RIPOST A Közép-európai Védelmi Együttműködés miniszterei Budapesten.

Fontos találkozókon van túl Kreicsi Bálint

NOOL A város jövője, fejlődése szempontjából rendkívül fontos egyeztetéseken vett részt az elmúlt napokban Kreicsi Bálint. A Hajrá, Salgótarján! Egyesület elnöke, egyben a szervezet és a Fidesz-KDNP közös polgármesterjelöltje.

Új szívre van szüksége egy tündéri kerekesszékes kisfiúnak

RIPOST A szülők küzdenek, hogy minél hamarabb megkaphassa a létfontosságú szervet a kisfiuk.

Így alakult a Duna és a Tisza vízszintje Bács-Kiskunnál

BAON Cikkünkből megtudhatja, hogyan alakult folyóink vízállása szombatra.

A NAV mobilappjában bárki ellenőrizheti adószámláját

BAMA A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) mobilappjában, a NAV-Mobilban bárki egyszerűen ellenőrizheti adószámláját, hogy van-e tartozása, esetleg túlfizetése az adóhivatalnál - közölte a NAV az MTI-vel.

Szentkirályi Alexandra: főpolgármester úréknak sajátos értelmezése van a tisztaságról

DUOL Újabb Kamuméterrel jelentkezett közösségi oldalán a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje.

Nem csak magyar állampolgárok szerepelhetnek az EP-listán

SONLINE Az Európai Parlament (EP) magyar tagjainak választásán a pártlistákon, arra más európai uniós tagállam állampolgárai is felvehetők, ha van magyarországi lakcímük – közölte az MTI.

Szemétszedés Gálafejen

ZAOL Zalaegerszegen, Gálafej térségében április 27-én, szombaton közösségi szemétszedési akcióban vehetnek részt a térségben lakók. A munka 9 órakor a Széna téren kezdődik Szilasi Gábor városrészi önkormányzati képviselő vezetésével.

Búzatermés: az aszály miatt gyenge hozamokra számítanak a gazdálkodók

VG Már biztos, hogy a csapadékhiány miatt az előzetesen reméltnél kevesebb gabonát takaríthatnak be a gazdálkodók. Sokan most legalább a búzatermés minőségét próbálják menteni.

Kiöntötte a lelkét apja öngyilkosságáról a Rossi-csapat ellen készülő sztáredző

BORSONLINE Szívszorító vallomást tett a németek szövetségi kapitánya.

A Betegszamár Galériában sétálni is lehet a vonalakon

KEMMA Séta a vonalakon címmel nyílt meg Görözdi Lilla képzőművész kiállítása a Bánhidai Alkotóházban. Kakuk Tamás, a Tatabánya Alkotó Művészeiért Alapítvány kuratóriumának elnöke üdvözölte az érdeklődőket, majd Kövesdi Mónika művészettörténész ajánlotta a látogatók figyelmébe a fiatal alkotó különleges képeit.

Drogos magyar kamionos száguldozott az autópályán - így bukott le

RIPOST Magyar kamionos is érintett a drogos vezetésben.

Furcsán nyilatkozott a Gyurcsányékkal való együttműködésről Karácsony Gergely – videó

VG A főpolgármester szerint ő javasolta a DK-nak az előrehozott választások követelését, ám mindjárt helyesbített is.

Oroszország négy ukrán hőerőművet is támadott hajnalban

VG A támadásokban legalább egy ember megsérült.

Menczer Tamás: Csak a béke, csak a Fidesz - Videó

RIPOST Gyurcsány Ferenc hírt adott magáról, háborúba sodorná Magyarországot.

Márton Gábor szerint eddig is a saját kezükben volt a sorsuk

ZAOL Ha nem is kezdődik új fejezet, de mégis más lesz az utolsó három fordulóban a ZTE FC helyzete, amely pénteki sikerével végleg bebiztosította további tagságát a labdarúgó NB I.-ben. Márton Gábor vezetőedző a Puskás akadémia 1-0-ra történt legyőzése után arról beszélt, hogy végig a saját kezükben volta sorosuk és a folytatásban is így lesz.

Menczer Tamás: Gyurcsány Ferenc hírt adott magáról

BORSONLINE A pofátlanság netovábbja.

Újabb fordulat: újra visszatér a korai nyár, de azért nem lesz „felhőtlen” a mai nap sem

NOOL

Célegyenesben a Gyulai Várfürdő újabb fejlesztése, jövő héten ismét Gyulai Virágok Fesztiválja

BEOL Gyulán folyamatosan számos program és fejlesztés szolgálja mind a turisták, mind a helyiek kikapcsolódását. A várfürdőben jelenleg is zajlik egy nagyszabású beruházás, illetve egy újabb fejlesztés előkészítése, a jövő héten pedig ismét megrendezik a népszerű Gyulai Virágok Fesztiválját.

Szombati programajánló

BAMA MoziApolló (Perczel Miklós u. 22.): Tökéletes napok (v: 17.30), Lefkovicsék gyászolnak (szo: 18.00), Back to Black (szo: 19.30, v: 20.00), Robotálmok (szo: 18.00, v: 17.30), Egy zuhanás anatómiája (v: 19.30), Vörös szobák (szo: 20.00).

Fontos felismeréseket és komoly fejtörést hoznak a csillagok: erre számíthatsz hétvégén a horoszkópod alapján

BORSONLINE Jó híreink vannak az asztrológia szerelmeseinek.

Jelentős összeget utalt egy monacói bankszámlára a fővárosi számlagyár kulcsfigurája

SONLINE Egyre több információ kerül napvilágra a baloldal legnagyobb, a Városházáig érő korrupciós botrányában. Egy monacói bankszámlára jelentős összeget utalt a Lánchíd-beruházás időszakában a fővárosi számlagyár kulcsfigurája, Vig Mór – tudta meg a praxisától eltiltott ügyvéd köreiből a Magyar Nemzet.

Szentkirályi Alexandra: főpolgármester úréknak sajátos értelmezése van a tisztaságról

VEOL Újabb Kamuméterrel jelentkezett közösségi oldalán a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje.

Nem csak magyar állampolgárok szerepelhetnek az EP-listán

SZOLJON Az Európai Parlament (EP) magyar tagjainak választásán a pártlistákon, arra más európai uniós tagállam állampolgárai is felvehetők, ha van magyarországi lakcímük – közölte az MTI.

Egyirányú utca Várpalotán

VEOL A Kastélydomb utcának az Erdődy Pálffy Tamás utca és a Waldstein János utca közötti szakaszán április 17-től egyirányú forgalmi rendet vezettek be.

Köszönés

BEOL Az emberi kapcsolatok kialakításának legalapvetőbb első lépése a köszönés. Ezért kiemelten fontos, hogy mindezt hogyan tesszük. Illendő köszönni, amikor belépünk egy üzletbe, liftbe vagy bármilyen más helyiségbe. Ez az egyik legegyszerűbb és leggyakoribb társadalmi interakció, ám sokan hajlamosak elfeledkezni róla.

Sorsfordító döntésre kényszerül, válaszút előtt áll Marco Rossi sztárja

RIPOST A kérdés: szerződést hosszabbít vagy távozik Sallai Roland?

Régiófesztivál

ZAOL Első ízben szervezi meg Vonyarcvashegy önkormányzata a Régiófesztivál – KultúrÉtlap elnevezésű programot, amelyen 35 település mutatkozik be a rendezvénytéren. Szombaton 9.30-tól késő estig kulturális fellépők sokasága, majd retró utcabál szórakoztatja a vendégeket, s közben a részt vevő falvak és városok értékeivel is megismerkedhetnek az érdeklődők.

Szijjártó Péter: teljesen vakvágányon vannak (videó)

NOOL Nem értem, miről beszélnek Brüsszelben, valószínűleg fogalmuk sincs arról, hogy a világgazdaság legfontosabb folyamata, az elektromibilitásra való áttérés az hogyan zajlik a való életben – mondta a külgazdasági és külügyminiszter a közösségi oldalára feltöltött videóban.

Szörnyű baleset miatt zárták le az utat: teherautó karambolozott személyautóval

BORSONLINE Lezárták az utat.

Ez olvasható ki a szolnoki szennyvízmintákból – mutatjuk az eredményeket!

SZOLJON A 16. héten is vizsgálták a szennyvizet Szolnokon. Mutatjuk az eredményeket.

Vízállások Fejérben

FEOL Április 27-én a következő adatok olvashatók le a Vízügyi Főigazgatóság honlapjáról.