Vadriasztó kölni

Egyszer olyannyira elnéztem az időt, hogy kerti munka után pár perc alatt kellett összekészülnöm és már indulhattam is egy rendezvényre.

További olvasott hírek
A legjobbkor tartott versenyt az Adorján SE

SONLINE A második fordulójával folytatódott a Kaposvári 1.MCM-Diamant Adorján SE által rendezett 1.MCM-Diamant úszóverseny, amely ismét megmozgatta a régió egyesületeit, sportolóit.

Hazatértek az Ázsia Expressz szereplői

BAMA Nem lesz könnyű visszaszokni az Ázsiát megjárt párosainak a hétköznapi életbe a forgatása után. Az Ázsia Expressz sztárjai kemény heteken vannak túl, de kivétel nélkül olyan élményben volt részük, amit soha nem felednek. Az ázsiai földrészre visszatérve hamarosan elindul az Ázsia Expressz új évadának forgatása. Ezúttal is nyolc kalandvágyó pár próbál szerencsét a Fülöp-szigetek és Tajvan mesés vidékén, hogy a megszokott, kényelmes életüket hátrahagyva megküzdjenek a tízmillió forintos fődíjért.

Három napon át keresték: holtan került elő a 15 éves Jázmin

RIPOST A rendőrség nyomozást indított az eset kapcsán.

Íme, itt vannak az ötöslottó nyerőszámai

RIPOST Óriási volt a tét.

Óriásit fordítottak a pécsiek, ott vannak a döntőben

BAMA Borzasztóan kezdődött a PVSK-Veolia férfikosárlabda-csapata számára a Fót elleni elődöntő harmadik meccse. Az NB I. B. Piros-csoportjának fináléjáért játszott összecsapás első hat percében egyszerűen képtelenek voltak Plézerék a gyűrűbe találni, így a vendég együttes tizenhárommal meg tudott lógni. A jeget Molnár Mátyás törte meg, aki letépet egy lepattanót, majd végig rohant a pályán, s a másik oldalon feltette a ziccert.

Analóg elektromos motorkerékpárt ígér a Real Motors

AUTOMOTOR A Real Motors startup szerint az emberek jelentős része nem szorul rá a kütyük segítségére, ezért minimalista az Ares nevű villanymotorkerékpár kialakítása.

Négypontos mérkőzést nyert a Békéscsaba

BEOL A vártnál magabiztosabb győzelmet aratott a Tappe-Békéscsabai Előre NKSE női kézilabda-csapata szombaton a NEKA elleni NB I.-es kiesési rangadón és ezzel pontszámban beérték balatonboglári ellenfelüket. A Békéscsaba számára nagyon sokat jelenthet a végelszámolásnál ez a diadal.

Andó és Bősz remekelt, nyertek a fürediek

VEOL Jó védekezésének és kapusai remek teljesítményének köszönhetően otthon tartotta a pontokat szombaton a Balatonfüredi KSE a kézilabda NB I-ben.

„Sokat sírtunk" – Végre hazamehet családjához a másfél évig éber kómában fekvő ralis, Szilágyi Ricsi

BORSONLINE A családapát 12 hétig Belgiumban kezelték.

Szép tavaszi táncos sikerek a Wesley-Da Capo-nál

DUOL Nem nehéz jó híreket kapni a Wesley-Da Capo Alapfokú Művészeti Iskola dunaújvárosi növendékeiről. A táncművészeti, képző- és iparművészeti, zeneművészeti ágon tanulók a nekik kiírt megmérettetéseken, rendre kiváló eredményeket érnek el ami az ő szorgalmukat és a tanáraikhoz hasonló tehetségüket bizonyítja.

A Hamász videófelvételt tett közzé a magyar-izraeli túszról

TEOL Az iszlamista Hamász terrorszervezet videófelvételt tett közzé szombaton két, október 7-én elhurcolt izraeli túszról, köztük a magyar-izraeli kettős állampolgárságú Omri Miranról.

Elgázolt egy embert a vonat Kecskeméten

BAON Az utasokért mentesítő autóbuszjárat érkezik.

Tragikus balesetben, 21 évesen hunyt el egy magyar rendőr, parkot neveztek el róla

HEOL Mátyás Balázs Tamás posztumusz törzsőrmester szolgálatteljesítés közben, közúti közlekedési baleset következtében halt meg.

Feljutottak! – Matematikailag is bebiztosította jövő évi NB I.-es tagságát az SZKKA

VAOL A női NB I/B.-s kézilabda-bajnokság 26. fordulójában esélyt sem hagyott a Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia a Hajdúnánásnak, a vasiak 13 góllal nyertek és ezzel az újabb 2 ponttal biztosan feljutottak már az élvonalba.

Nyert a Kaposvári KK

SONLINE Szombaton játszott mérkőzést a Kaposvári KK az SZTE Szedeák csapatával. A meccset a kaposvári csapat nyerte 94-89-re.

Bajnok a Gyulai Termál FC

BEOL Négy fordulóval a vége előtt bajnoki címét ünnepelhette szombaton a Gyulai Termál FC Vármegyei I. osztályú labdarúgócsapata, amely a Gyomaendrőd elleni gólzáporos sikerével biztosította be első helyét. A másik két helyszínen is hazai győzelem született.

Anyanyelvi piknik Devecserben

VEOL A Gárdonyi Géza Emléktársaság szervezésében került sor – a II. Devecseri értékek ünnepe és a magyar nyelv hete alkalmából – az Anyanyelvi piknikre a Kastélykönyvtárban április 18-án.

Az elekiek kiütötték a Szentandrást

BEOL Ismét 10 pontra nőtt a Kondoros előnye a Vármegyei II./A osztályú labdarúgó-bajnokságban, miután a szombati 21. játéknapon szerencsés körülmények között legyőzte az utolsó pillanatban ziccert hibázó Dobozt, ezzel szemben a Mezőmegyer nem bírt az alaposan „feltuningolt” Orosházával.

Harmadik alkalommal csatlakozott a Futókörök napjához Szolnok – a nap legfontosabb hírei egy helyen

SZOLJON Összeszedtük a nap legfontosabb híreit.

Újabb csecsemőt találtak a hatvani babamentő inkubátorban

BORSONLINE A hatvani inkubátorban helyezték el, így van a kicsi.

Melltartó nélkül állt a tükör elé Vajna Tímea

SZOLJON Az üzletasszony elképesztő szexin fotón mutatta meg magát.

Egyre közelebb a célhoz a listavezető Kondoros

BEOL A Vármegyei II./A osztályú labdarúgó-bajnokságban teljes játéknapot rendeztek szombaton A 21. fordulóban a Doboznak kis híján sikerült meglepnie az élen álló Kondorost, ám az utolsó pillanatokban kihagyott ziccer megpecsételte a sorsát. A második helyen álló Mezőmegyernek egy alaposan megerősített orosházi alakulat került az útjába, végül döntetlenre zárt vele, ezzel ismét 10 pont választja el a listavezetőtől.

QHB-Eger: negyven percig szorongatták a Szegedet

HEOL Az NB I.-es tagság meghosszabbításáért küzdő egriek mindent kiadtak magukból a világsztárokat felsorakoztató OTP Bank-Pick Szeged ellen, ami arra volt elég, hogy 40 percig nyílt mérkőzést játszottak a neves ellenféllel szemben. 

Kelemen Hunor: az aradi Szabadság-szobor a magyarok szabadságát szimbolizálja

BAMA Az aradi Szabadság-szobor a magyarok szabadságát szimbolizálja, és irányt mutat az erdélyi magyarságnak - hangsúlyozta a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) elnöke szombaton Aradon.

A Hevesi LSC megszakította a Lőrinci VSC hosszú sorozatát

HEOL A 9. helyen álló hevesiek otthonában hat győztes meccs után kapituált a második helyen tanyázó Lőrinci VSC a Heves vármegyei I. osztály 21. fordulójának szombati esti mérkőzésén.

A változatosságot és a kreativitást tartja a legfontosabbnak munkájában a Szabad Sajtó-díjas Cseh Zoltán (podcast)

VEOL A kommunikáció, a sajtófotózás, a videókészítés és a marketing határozza meg az életét, online hírportált üzemeltet főszerkesztőként, szinte minden helyi sajtóorgánumban jelentek más meg írásai Cseh Zoltánnak, aki elnyerte idén Veszprém városának Szabad Sajtó-díját – a műsor vendége a frissen kitüntetett Cseh Zoltán.

Melltartó nélkül állt a tükör elé Vajna Tímea

NOOL Az üzletasszony elképesztő szexin fotón mutatta meg magát.

Tragikus balesetben, 21 évesen hunyt el egy magyar rendőr, parkot neveztek el róla

ZAOL Mátyás Balázs Tamás posztumusz törzsőrmester szolgálatteljesítés közben, közúti közlekedési baleset következtében halt meg.

Vége a jogi csatározásnak Britney Spears és az apja között

VG Az énekesnő és az édesapja végleg rendezik vitáikat, igaz, ennek feltételeit nem hozták nyilvánosságra.

Melltartó nélkül állt a tükör elé Vajna Tímea

TEOL Az üzletasszony elképesztő szexin fotón mutatta meg magát.

Fehérvári diákok önkéntes környezetszépítő napja a Béke téren

FEOL Környezetszépítő önkéntes napot szervezett az Alba Regia Camp Alapítvány Székesfehérváron, a Béke téren szombaton délelőtt. Vasváris diákok szedték össze a csikkeket a padok és az asztalok körül, felásták a homokozót a játszótéren és gazoltak a virágágyásokban.

Vereségsorozata után javított a Paks

VEOL A második helyért küzdő Paks 2-1-re legyőzte otthon a már biztosan búcsúzó Mezőkövesdet a labdarúgó OTP Bank Liga 30. első szombati mérkőzésén.

Így emlékszik vissza Bebe a Picasso Branch-ra

RIPOST Bebének ez volt élete egyik legmozgalmasabb időszaka.

Lánykérés, szülés, börtön – így ért véget a Hazatalálsz második évada

BORSONLINE A Hazatalálsz című drámasorozat második évada is véget ért péntek este a TV2-n. A fináléban a nézők végre megtudhatták, hogy hogyan mi lett a szereplők sorsa és fény derül-e a nagy titokra.

Mérnöki csoda

DUOL Az alábbi címmel posztolt a közösségi oldalán Süli János, a Tolna vármegye 3. számú választókerület országgyűlési képviselője arról, hogy Szentpéterváron már készül a Paks II. reaktortartálya.

Kelemen Hunor: az aradi Szabadság-szobor a magyarok szabadságát szimbolizálja

HEOL Az aradi Szabadság-szobor a magyarok szabadságát szimbolizálja, és irányt mutat az erdélyi magyarságnak - hangsúlyozta a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) elnöke szombaton Aradon.

Orosz szóvivő: Nincs meg a feltétele az béketárgyalásoknak

RIPOST " Ukrajna mindent elutasít"?

Huszonhárom közmunkás dolgozik Biharugrán

BEOL Huszonhárom helybelinek ad munkát a startmunka mintaprogram keretében az önkormányzat Biharugrán egy éven keresztül, március elejétől jövő év február végéig – ismertette Makra Tibor polgármester, hozzátéve, hogy a közfoglalkoztatottak értéket teremtenek.

Kelemen Hunor: az aradi Szabadság-szobor a magyarok szabadságát szimbolizálja

VEOL Az aradi Szabadság-szobor a magyarok szabadságát szimbolizálja, és irányt mutat az erdélyi magyarságnak - hangsúlyozta a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) elnöke szombaton Aradon.

Kelemen Hunor: az aradi Szabadság-szobor a magyarok szabadságát szimbolizálja

SZOLJON Az aradi Szabadság-szobor a magyarok szabadságát szimbolizálja, és irányt mutat az erdélyi magyarságnak - hangsúlyozta a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) elnöke szombaton Aradon.

Kelemen Hunor: az aradi Szabadság-szobor a magyarok szabadságát szimbolizálja

BEOL Az aradi Szabadság-szobor a magyarok szabadságát szimbolizálja, és irányt mutat az erdélyi magyarságnak - hangsúlyozta a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) elnöke szombaton Aradon.

Te szedd! – Hogyan kell tiszta környezetet teremteni a mindennapokban

FEOL Csaknem százan vettek részt szombat délelőtt a Te szedd! országos szemétszedési akció Polgárdiban szervezett önkéntes hulladékgyűjtési közösségi eseményében.

Kelemen Hunor: az aradi Szabadság-szobor a magyarok szabadságát szimbolizálja

NOOL Az aradi Szabadság-szobor a magyarok szabadságát szimbolizálja, és irányt mutat az erdélyi magyarságnak - hangsúlyozta a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) elnöke szombaton Aradon.

Illegális hulladéklerakót számoltak fel a vasi polgárőrök Halogyon - fotók

VAOL Elindult az Országos Polgárőr Szövetség és a kormány idei legnagyobb közös programja, melynek célja az illegális hulladék-lerakóhelyek felszámolása. Vármegyénkben a kezdeményezés első állomása Halogyon volt.

Vereségsorozata után javított a Paks

DUOL A második helyért küzdő Paks 2-1-re legyőzte otthon a már biztosan búcsúzó Mezőkövesdet a labdarúgó OTP Bank Liga 30. első szombati mérkőzésén.

Kelemen Hunor: az aradi Szabadság-szobor a magyarok szabadságát szimbolizálja

TEOL Az aradi Szabadság-szobor a magyarok szabadságát szimbolizálja, és irányt mutat az erdélyi magyarságnak - hangsúlyozta a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) elnöke szombaton Aradon.

Az OSE visszakerült az élre

KEMMA Megszakították negatív szériájukat az oroszlányi kosarasok. Az MVM-OSE Lions elképesztő hajrát futott a mérkőzés végén és megszerezték a győzelmet.

Tragikus balesetben, 21 évesen hunyt el egy magyar rendőr, parkot neveztek el róla

DUOL Mátyás Balázs Tamás posztumusz törzsőrmester szolgálatteljesítés közben, közúti közlekedési baleset következtében halt meg.

Vereségsorozata után javított a Paks

FEOL A második helyért küzdő Paks 2-1-re legyőzte otthon a már biztosan búcsúzó Mezőkövesdet a labdarúgó OTP Bank Liga 30. első szombati mérkőzésén.

A Hamász videófelvételt tett közzé a magyar-izraeli túszról

SZOLJON Az iszlamista Hamász terrorszervezet videófelvételt tett közzé szombaton két, október 7-én elhurcolt izraeli túszról, köztük a magyar-izraeli kettős állampolgárságú Omri Miranról.

150 éves festmény a bizonyíték az időutazásra - Fotó

RIPOST Megszólalt a szakértő a festmény körül keringő teóriáról.

Gáspár Lacitól kicsit tart egyik X-Faktoros mentortársa

NOOL Tóth Andi szerint Lacival egymás ellentétei, ettől függetlenül nagyon bízik abban, hogy jól fognak majd együttműködni a tehetségkutatóban.

Kormányablakbusz érkezik Úrhidára

FEOL Április 29-én, hétfőn 10 és 14 óra között kormányablakbusz érkezik Úrhidára, a polgármesteri hivatal épületéhez (Kossuth u. 66.). A Mobilizált Kormányablak Ügyfélszolgálatokon az ügyfelek elintézhetik a kormányablakokban elérhető ügyköröket, benyújthatják kérelmeiket hatósági ügyekben, illetve tájékoztatást kaphatnak az eljárás menetéről. Többek között a lejárt okmányok cseréjére, például személyi igazolvány, útlevél, jogosítvány, lakcím kártya, diákigazolvány, parkolási igazolvány, még ügyfélkapu regisztrációra is lehetőségük van. Illetékfizetésre csak bankkártyával van lehetőség.

Megtörtént a csere, különleges podcast adásunk folytatódik

BAMA A mostani filmes podcastünk minden szempontból különleges: ezúttal ugyanis nem egy rendező, egy színész, egy filmsorozat, vagy egy műfaj kerül a középpontba, hanem a Dunántúli Napló filmes újságírói. 

Ismét találkozhatunk Szombathelyen a Google autóival

VAOL Frissíti utcaképfelvételeit a Google Térkép, ismét járják a magyar utakat a kamerás autók.

Bérgyilkost akart fogadni egy budapesti ápolónő: gyermekei apját készült megöletni

BORSONLINE A nőt és bűntársait is elítélték.

Kelemen Hunor: az aradi Szabadság-szobor a magyarok szabadságát szimbolizálja

VAOL Az aradi Szabadság-szobor a magyarok szabadságát szimbolizálja, és irányt mutat az erdélyi magyarságnak - hangsúlyozta a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) elnöke szombaton Aradon.

Magabiztosan nyert a Dózsa a Kaposvár ellen

SZOLJON Az élvonalbeli vízilabda-bajnokság 5–8. helyért folyó küzdelem első meccsén a Szolnoki Dózsa Praktiker nyolc góllal legyőzte a Kaposvár együttesét.

Hatalmas blama, kikapott a sereghajtótól az Alba Fehérvár KC

FEOL Szoros mérkőzésen 29-27-re kikapott a sereghajtó, a találkozó előtt mindössze 3 pontot gyűjtő Kozármisleny otthonában az Alba Fehérvár KC a női kézilabda NB I 20. fordulójában.

A Keresztény Értelmiségiek Szövetsége Balassagyarmaton szervezte meg jubileumi találkozóját

NOOL A Keresztény Értelmiségiek Szövetsége (KÉSZ) Balassagyarmaton szervezte meg tavaszi küldöttgyűlését a hétvégén. Az idén 35 éves szervezet vezetőségi tagjai vettek részt a programon, az ünnepélyes megnyitón Balla Mihály országgyűlési képviselő és Csach Gábor polgármester is felszólalt.

Fergeteges hangulatot varázsoltak a KoroSztár fellépői Szandaszőlősön – galériával

SZOLJON Remek hangulatban telt az idei KoroSztár a Szandaszőlősi Művelődési Házban.

Kelemen Hunor: az aradi Szabadság-szobor a magyarok szabadságát szimbolizálja

SONLINE Az aradi Szabadság-szobor a magyarok szabadságát szimbolizálja, és irányt mutat az erdélyi magyarságnak - hangsúlyozta a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) elnöke szombaton Aradon.

90 évvel ezelőtt mutatták be a Citroën Traction Avantot

AUTOMOTOR A 100 szabadalmas autónak is nevezett Traction Avant a kor legmodernebb megoldásait ötvözte: elsőkerék-meghajtás, „monocoque” szerkezet, hidraulikus fékek és független kerékfelfüggesztések.

Tragikus balesetben, 21 évesen hunyt el egy magyar rendőr, parkot neveztek el róla

TEOL Mátyás Balázs Tamás posztumusz törzsőrmester szolgálatteljesítés közben, közúti közlekedési baleset következtében halt meg.

Múltidéző Zsigmond-nap: a török hódoltság korába kalauzolták a vendégeket Pásztón (fotók)

NOOL Múltidéző Zsigmond-napot tartottak szombaton a történelmi városrészen, a Romkertben, ahol számos programmal várták az érdeklődőket, de felsorakoztak a török hódoltság korának finomságai is.

Tragikus balesetben, 21 évesen hunyt el egy magyar rendőr, parkot neveztek el róla

VEOL Mátyás Balázs Tamás posztumusz törzsőrmester szolgálatteljesítés közben, közúti közlekedési baleset következtében halt meg.

Gyöngyösről pontot vitt a NEKA

HEOL Sorozatban hatodik bajnoki mérkőzésén is megőrizte veretlenségét a HE-DO B. Braun Gyöngyös, ám a HSA NEKA ellen be kellett érniük az egy ponttal.

Coviddal az oviban – Kiakadt az esztergomi gyerekorvos a felelőtlen szülők miatt

KEMMA Dr. Bense Tamás háziorvos szerint a covidos időszakban nem fér bele a legkisebb nátha sem abba, hogy a gyerek közösségbe menjen.

Ma este nyit az új tatabányai autósmozi

KEMMA filmek szerelmeseit pénteken este kilenckor az Alibi.com, szombaton fél kilenckor pedig a Lidérces mesék éjszakája című filmekkel várják.

Durva fertőzéshullám Nyergesen: covidos anyukák küldték oviba a gyerekeket

KEMMA Az óvoda létszáma több mint felére csökkent, és dolgozók közül is többeknél igazolták a fertőzést. Az óvoda több mint egy hétre bezárt.

Halálos baleset történt hajnalban az 1-es úton Tatabánya térségében

KEMMA A rendelkezésre álló adatok szerint eddig tisztázatlan okokból fának hajtott egy autó az 1-es számú főúton, amely következtében a sofőr a helyszínen életét vesztette.

Tatán építi fel prémium szállodáját az Avalon

KEMMA Sajtótájékoztatón jelentették be, hogy a tatai Öreg-tó partján építi meg új szállodáját az Avalon. Látványterveken mutatták meg a leendő épületet.

Törökországból indul világhódító útra a Renault Duster

AUTOMOTOR Bursában fogják gyártani a helyi és az exportpiacok számára a Renault Duster szabadidő-autót, ami csak pár részletben tér el a Dacia eredetitől.

Háremhölgyek nárciszai csalogatnak Babócsára

SONLINE Csillagos nárcisszal pózoltak a fesztiválózok a Basakertben, Babócsán, ahol szombaton tartották a 16-ik Nárcisznapot, amelyre még Vancouverből is érkezett vendég.

Kelemen Hunor: az aradi Szabadság-szobor a magyarok szabadságát szimbolizálja

BAON Az aradi Szabadság-szobor a magyarok szabadságát szimbolizálja, és irányt mutat az erdélyi magyarságnak - hangsúlyozta a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) elnöke szombaton Aradon.

Szőlőre váltottak lopásban a gumis romák

HEOL Nem voltak elég körültekintőek. Amikor ugyanis elmentek, ottfelejtették a ruháikat a szőlőben.

Hátrányba kerültek a kaposvári pólósok

SONLINE A Szolnok otthonában kezdte az 5-8. helyért vívott rájátszást a Kaposvári VK, amely az első összecsapáson hátrányba került a Tisza-partiakkal szemben.

A Hamász videófelvételt tett közzé a magyar-izraeli túszról

NOOL Az iszlamista Hamász terrorszervezet videófelvételt tett közzé szombaton két, október 7-én elhurcolt izraeli túszról, köztük a magyar-izraeli kettős állampolgárságú Omri Miranról.

Támad a lisztharmat, permetezni kell a szőlőt

TEOL Korán fakadt a szőlő idén, és már most készülni kell a lisztharmat elleni védekezésre.

Nyugati fegyverszállító vonatot lőttek az oroszok

RIPOST Rakétákkal és tüzérséggel.

Így buliztak az iszkaiak Szent György napján

FEOL Szent György napot ünnepelt hétvégén Iszkaszentgyörgy. Az Amadé–Bajzáth–Pappenheim-kastély környezete biztosított páratlan hátteret a rendezvényhez.

Most a NATO-t fenyegeti Oroszország

RIPOST Eddig a NATO fenyegette őket...

Kelemen Hunor: az aradi Szabadság-szobor a magyarok szabadságát szimbolizálja

KEMMA Az aradi Szabadság-szobor a magyarok szabadságát szimbolizálja, és irányt mutat az erdélyi magyarságnak - hangsúlyozta a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) elnöke szombaton Aradon.

A Hamász videófelvételt tett közzé a magyar-izraeli túszról

VG Az nem tisztázott, hogy mikor készült a felvétel.

Tragikus balesetben, 21 évesen hunyt el egy magyar rendőr, parkot neveztek el róla

VAOL Mátyás Balázs Tamás posztumusz törzsőrmester szolgálatteljesítés közben, közúti közlekedési baleset következtében halt meg.

Költözik a Mona Lisa, de aggodalomra semmi ok

VG Az évek óta tartó elégedetlenség miatt helyezik át a festményt.

Nem akárki kürtölte világgá, Szoboszlai Dominik sorsdöntő hírt kapott

BORSONLINE Ha ő mondja, akkor szinte biztos, hogy megvan a Liverpool focicsapatának következő edzője

Tragikus balesetben, 21 évesen hunyt el egy magyar rendőr, parkot neveztek el róla

NOOL Mátyás Balázs Tamás posztumusz törzsőrmester szolgálatteljesítés közben, közúti közlekedési baleset következtében halt meg.

Szoros meccsek mellett kiütések a Nógrád vármegyei bajnokságok szombati mérkőzésein

NOOL A Dejtár, a Vizslás és az Érsekvadkert II. is tíz gól fölé jutott. Mutatjuk a szombati játéknap eredményeit!

Mucsi Zoltán: „Úgy tűnt, hogy valószínűleg Szolnokról fogok nyugdíjba menni, de aztán...”

SZOLJON Egy ország „Kapája”, Jászai Mari-díjas, érdemes művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja. Mucsi Zoltán életében a nagy találkozások mindig is hangsúlyos szerepet játszottak. Bár eleinte nem volt egyértelmű az út a színház felé, amikor rátalált, szívét, lelkét beleadta a munkába, a játékba, mindez pedig az évek alatt meghozta a gyümölcsét. Az abonyi származású színművésszel legutóbbi szolnoki előadásának apropóján készítettünk interjút.

Brüsszel üldözőbe vette a Sheint

VG A Szingapúrban bejegyzett divatóriásnak havonta 45 millió uniós felhasználója van.

Kemény csatában verte az Alba a riválist (galéria)

FEOL A férfi kosárlabda NB I/A rájátszás elődöntőjében az Alba került előnybe a Szolnok ellen.

Kelemen Hunor: az aradi Szabadság-szobor a magyarok szabadságát szimbolizálja

FEOL Az aradi Szabadság-szobor a magyarok szabadságát szimbolizálja, és irányt mutat az erdélyi magyarságnak - hangsúlyozta a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) elnöke szombaton Aradon.

A Kunbaja legyőzte a bajnoki címvédőt

BAON A 3. helyen álló Kunbaja az 5. Kiskunfélegyházát fogadta a vármegyei első osztályú bajnokság 25. fordulójában. A mérkőzést biztosan nyerte a hazai gárda.

Száz éve kezdődött a leventemozgalom kibontakozása Zala vármegyében

ZAOL Az első világháborút lezáró trianoni békeszerződés megtiltotta Magyarországon az általános hadkötelezettséget. A rendelkezést megkerülve a leventemozgalom megszervezésével biztosította a magyar vezetés a fiatalok katonai előképzését.

Kelemen Hunor: az aradi Szabadság-szobor a magyarok szabadságát szimbolizálja

ZAOL Az aradi Szabadság-szobor a magyarok szabadságát szimbolizálja, és irányt mutat az erdélyi magyarságnak - hangsúlyozta a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) elnöke szombaton Aradon.

Ettől mindenki beindul: elfelejtett melltartót venni a szőkeség

RIPOST A csinos modell ismét nem bízott semmit a képzeletre.

Tragikus balesetben, 21 évesen hunyt el egy magyar rendőr, parkot neveztek el róla

FEOL Mátyás Balázs Tamás posztumusz törzsőrmester szolgálatteljesítés közben, közúti közlekedési baleset következtében halt meg.

Komáromi labdarúgó csillagok találkoztak

KEMMA Komáromi labdarúgó csillagok találkoztak április 27-én a Czibor Zoltán Városi Sporttelepen. Ugyancsak ekkor rendezték a Szasza-emléktornát az egykori komáromi játékos, Szabó Zsolt tiszteletére.

Virágos, családias hangulatú majálisra készülnek Bükkszéken

HEOL Bükkszéken majálisra várják a családokat május elsején az iskola udvarára.

Kelemen Hunor: az aradi Szabadság-szobor a magyarok szabadságát szimbolizálja

DUOL Az aradi Szabadság-szobor a magyarok szabadságát szimbolizálja, és irányt mutat az erdélyi magyarságnak - hangsúlyozta a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) elnöke szombaton Aradon.

Iszonyat a munkahelyen, egy pillanat alatt szakadt be Adrián nyálkahártyája

BORSONLINE Adrián élete végéig viseli a történtek következményeit.

Különleges módszereivel teszi szerethetővé a tanulást az egri pedagógus

HEOL Hunyadi-Buzás Éva volt a Heol podcast vendége.

Megtalálták a 13 éves kisfiút, aki két hónapig az utcán élt

KEMMA Többször megszökött már az oroszlányi gyermekotthonból az az eltűnt kisfiú, akinek a története az egész országot bejárta. Most jó hírt kaptunk a rendőrségtől.

Anna, a muflonbárány beköltözött az állatsimogatóba

BEOL Új lakó költözött a Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatóság Körösvölgyi Állatparkjának állatsimogatójába. A dámszarvassal, magyar óriás nyulakkal is rendelkező simogató friss jövevénnyel, egy muflonbáránnyal bővült.