KariGeri játssza a hülyét, amikor az embereiről van szó

Ő nem tud semmit.

Az átvert pedagógusok akarnak sztrájkolni hétfőn reggel

888 A pedagógusoknak valamiért nagyon fontos, hogy hétfőn megtartsák a kétórás figyelmeztető sztrájkot, amely kapcsán azonban még abban sem egységesek, hogy kockás vagy a Márki-Zay korrupcióellenes kék szalagját viseljék-e.

Két berlini drag queen úgy érzi, hogy az Uber sofőrjei diszkriminálják őket

888 A migránsok nagy többsége a német fővárosban személygépocsi vezetést választ szakmaként.

Újabb színésznőt rúgtak ki a véleménye miatt

888 A közösségi médiában kirakott rossz mémek miatt bocsátották el a munkájából.

Már 6,347 millió a beoltottak száma Magyarországon

888 19 213 új fertőzöttet találtak, elhunyt 64 beteg.

Peking az Ukrajnával kapcsolatos orosz aggályok orvoslását sürgette Washingtonnál

888 A kínai külügyminisztérium honlapjára feltett közlemény szerint Vang felszólította a feleket, hogy őrizzék meg higgadtságukat, kerüljék a feszültségek tovább szítását és a válság kiélezését. Hozzátette: a térség biztonságát nem lehet katonai blokkok megerősítésével vagy terjeszkedésével biztosítani.

Naivitásból erőszakolt meg egy 12 éves kislányt egy férfi

888 Egy brit bíróság megkímélt egy 20 éves férfit a börtöntől, miután elítélték egy 12 éves lány megerőszakolásáért, akivel a Tinderen ismerkedett meg.

Kunhalmi ismét alakított, Karácsony még mindig a Magyar Zene Házát támadja

888 Kovács Zoltán helyretette a norvég állam által kitömött propagandalapot, Biden pedig kijelentette, hogy egy Ukrajna elleni esetleges orosz támadás a második világháború óta legjelentősebb invázió lenne.

Kunhalmi Ágnes k*rva erős képe

888

Márki-Zay gonosz irányba vinné az egészségügyet

888 Ahogy közeledünk a választásokhoz, egyre plasztikusabban rajzolódnak ki a baloldal egészségpolitikájának kétségbeejtően embertelen, üzleti célzatú kontúrjai.

Március 25-26-án rendezik a CPAC HUNGARY-t

888 Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ igazgatója sajtótájékoztatón ismertette, hogy az USA legnagyobb konzervatív seregszemléjét, konferenciáját a választások előtt egy héttel Magyarországra fogják elhozni.

A bányában dolgozó törpékért is eljött a woke-izmus

888 A fehér hófehérke után, a bányában dolgozó törpék sem píszík.

Gyurcsány szerint észszerűtlen, a számok szerint nagyon nem az

888 A hat legfontosabb közteherből származó bevétel tavaly átlépte a 15 ezermilliárd forintot, az adat két szempontból is figyelemre méltó. Egyrészt alapjaiban cáfol meg minden baloldali szólamot a gazdaság vergődéséről, másfelől bizonyítja – az ellenzéki oldalon szintén némelykor vitatott – tételt, mely szerint az adócsökkentés az államnak is pénzt hoz.

A déli határzár hatékonyságát méltatta az amerikai sztárújságíró

888 A Soros-hálózat migrációs és LMBTQ-propagandájának a módszereit mutatja be Tucker Carlson a Hír TV-n hamarosan megtekinthető új dokumentumfilmjében. A neves amerikai médiaszemélyiség mások mellett Orbán Viktorral beszélget arról, hogy a tőzsdespekuláns miért tart a jelenlegi magyar kormány által képviselt nemzeti értékektől. Carlson tavaly nyári magyarországi látogatásán arról beszélt, hogy az amerikai társadalomban már jelentős károkat okozott a liberális érzékenyítés – írja a Magyar Nemzet.

Karácsony Gergely még mindig a Magyar Zene Házát támadja

888 Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere még mindig nem állt le a Magyar Zene Háza támadásával, és továbbra sem érti, hogy azok az épületek, amiket a Városligetben építettek, miért nem valahol máshol épültek meg, és hogy miért nem hagyták meg a parkot parknak. A baloldali politikus nem először fogalmaz meg ilyen véleményt, mivel már évek óta a Liget-projekt megvalósulása ellen szólal fel, korábban még azt is kilátásba helyezte, hogy akár polgári engedetlenség árán is keresztbe tegyen a terveknek – írja a Magyar Nemzet.

A Paksi Atomerőmű két új reaktorával Magyarország önellátó lesz villamosenergia-ellátásban

888 A Paksi Atomerőmű két új reaktorával reálissá válik, hogy Magyarország villamosenergia-ellátás terén önellátó legyen ennek az évtizednek a végére – írta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden közösségi oldalán.

Best of Bangóné, a szenilis Joe Biden különös esete, Márki-Zay nem kér bocsánatot

888 Nincs új a nap alatt.

Városháza-gate: Karácsonyék így jutottak el a végső lesz*rásig

888 „Én azt állítom, hogy szarok rá, hogy mi van ezeken a hangfelvételeken” – mondta Karácsony Gergely a Városháza feltételezett eladását vizsgáló bizottság ülésén, a főpolgármester így összegezte a több mint két hónapja tartó botrányt. A Mediaworks Hírcentrum videósorozatának ötödik része azzal foglalkozik, hogy Kerpel-Fronius Gábor, momentumos alpolgármester beismerte az ATV-ben, hogy ő terjesztette elő a Városháza eladását vizsgáló dokumentumot, ráadásul a főpolgármester felkérésére.

Márki-Zay nem hajlandó bocsánatot kérni

888 A minap nagy port kavart, hogy a baloldal miniszterelnök-jelöltje szitokszóként használta a fogyatékos szót. Sokan szólították fel bocsánatkérésre, ez azonban nem történt meg eddig.

Szijjártó: a kiváló horvát-magyar együttműködésből mindkét ország sokat profitál

888 Magyarország és Horvátország egyaránt sokat profitál a kiváló kétoldalú együttműködésből, egyebek mellett gazdaságilag is, amit jól mutat, hogy 2010 óta 2,5-szeresére nőtt a kereskedelmi forgalom a felek között – jelentette ki kedden Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

Ismét ferdít hazánkról a nemzetközi média

888 „Az Aftenposten mostani cikke nemcsak Orbán Viktort, hanem nemzeti jelképünket és választási rendszerünket is megszégyeníti” – írja Kovács Zoltán, nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár közösségi oldalán.

Orbánnal barátkozni tilos

888

Mártha Imre-botrány: bosszút állt egy kirúgott háromgyermekes édesanyán a budapesti közművezér

888 A sokmilliárdos vagyonáról, Prisztás-villáról, floridai luxusingatlanokról elhíresült budapesti közművezér, akit Gyurcsány-fiókának gúnyolnak a háta mögött, megdöbbentő módon megalázta egyik kirúgott dolgozóját – írja a Metropol.

Orbán Viktor: Újranyitottuk az acsalagi óvodát

888 Ismét jelentkezett a miniszterelnök a Facebookon.

A magyar kormány elítéli a húszi terrortámadást az Egyesült Arab Emirátusok ellen

888 Abdalláh bin Zajid Ál Nahajan, az Egyesült Arab Emirátusok külügyminisztere telefonon tájékoztatta, hogy a húszik hétfőn újabb rakétákat lőttek ki Abu-Dzabira – írta közösségi oldalán Szijjártó Péter.

A választási kampány Brüsszelben már elkezdődött

888

Peking 2022 – Pozitív lett a téli olimpiára készülő Liu Shaoang vírustesztje

888 Pozitív lett a pekingi téli olimpiára készülő Liu Shaoang rövidpályás gyorskorcsolyázó vírustesztje, de a jövő pénteken rajtoló játékokra rendben lehet. A magyar szövetség közleménye szerint Liu Shaoang tünetmentes, terhelhető, állandó felügyelet mellett készül tovább. A csapat mellett működő egészségügyi stáb a nemzetközi protokoll szerint tevékenykedik, az induláshoz öt egymást követő napon át negatív teszt szükségeltetik.

Elhunyt Csollány Szilveszter

888 Ötvenegy esztendős korában elhunyt Csollány Szilveszter olimpiai, világ- és Európa-bajnok tornász.

Bayer Zsolt: A világ egyik leghíresebb pszichológusa is döbbenten nézi azt, amit nyugaton művelnek

888 A műsorvezető arról az amerikai és kanadai egyetemeken eluralkodó jelenségről készített összefoglalót, mely a múlt héten Jordan Petersont, a világ egyik legismertebb klinikai szakpszichológusát távozásra kényszerítette az egyetemi életből.

Florida se támogatja az LMBTQ-propaganda bevitelét az osztálytermekbe

888 A republikánus törvényhozók elfogadtak egy törvényjavaslatot, amely megtiltaná a nemi identitás és a szexualitás megvitatását a floridai osztálytermekben.

Durván megsértette a hétvégén Márki-Zay a fogyatékossággal élőket

888 Az Értelmi Fogyatékossággal Élők és Segítőik Országos Érdekvédelmi Szövetségének közleményét változtatás nélkül közöljük.

Radikálisan változtatni kell az EU afrikai és közel-keleti politikáján

888 Radikálisan változtatni kell az Európai Unió afrikai és közel-keleti politikáján, máskülönben a közösség teljesen el fog jelentéktelenedni ezen térségekben, és további biztonsági kockázatok fognak kialakulni – jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter hétfőn Brüsszelben, a Külügyminiszterek Tanácsülésének alkalmával.

Szijjártó: Franciaország számíthat Magyarországra a mali Takuba-misszióban

888 Mindaddig, amíg ésszerűen vállalhatók a kockázatok, Franciaország számíthat Magyarországra a mali hadsereget támogató Takuba-misszióban a térségbeli biztonság erősítése, s így a migrációs nyomás csökkentése érdekében – közölte a külgazdasági és külügyminiszter hétfőn Brüsszelben az európai uniós külügyi tanács ülése előtt.

Több ezer hektárral bővült az elmúlt években a hazai erdőállomány

888 A fával borított területek növelése és a meglévő erdők megőrzése érdemben hozzájárul a klímaváltozás hatásainak mérsékléséhez – közölte Nagy István agrárminiszter a tárca hétfői közleményében.

Szijjártó: a tavalyi rekordév után az idei is rendkívül sikeres lehet gazdaságilag

888 A magyarországi vállalatok beruházásai lehetővé teszik, hogy a tavalyi rekordév után az idei esztendő is sikeres legyen gazdaságilag, ehhez a kormány által bejelentett adócsökkentések biztosítják az alapot – jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön.

Karácsony a kereszténységen gúnyolódott, most bocsánatkérésre szólítják fel

888 Minden jóérzésű, a másik hitét és vallását tiszteletben tartó ember nevében bocsánatkérésre szólítja fel Karácsony Gergely főpolgármestert a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége (KÉSZ).

Akinek mások sértegetése a lételeme

888 Véletlenül nem tud egy ember minden megszólalásával másokat megsérteni, nem lehet állandóan félrebeszélni, nincs olyan, hogy valaki minden alkalommal rosszul fejezi ki magát.

Orbán Viktor: #WeRemember

888 A miniszterelnök a Holokauszt Nemzetközi Emléknapja alkalmából osztott meg a közösségi oldalán egy fényképet.

Lehet-e rossz testbe születni? – vita a gyermekvédelmi népszavazásról

888 Szükség van-e a gyermekvédelmi törvényre, illetve a népszavazásra? Van-e hatása az LMBTQ-propagandának a személyiségfejlődésük folyamatában lévő gyermekekre? Álprobléma-e a nemváltó műtétek propagálásának ügye? Erről vitatkozott Lukácsi Katalin, Vágvölgyi Gergely és Bohár Dániel a PROKON Ifjúsági Szervezet és Politikatudományi Szakkollégium és a Batthyány Lajos Alapítvány Gyújtópontok ’22 című rendezvényén – írja a Mandiner.

Katar szállíthat földgázt Európának egy orosz-ukrán konfliktus esetén

888 Egy amerikai tisztségviselő szerint az Európai Uniónak hosszú távú földgáz-szerződéseket kell kötnie ahhoz, hogy elkerülje a jövőbeli kínálati hiányt – írja a Mandiner.

Méltatlan színvonalú, az érdemi szakmai kommunikációt mellőző a Magyar Pszichiátriai Társaság nyilatkozata

888 Január 22-én tette közzé Facebook-oldalán a Magyar Pszichiátriai Társaság, a Magyar Pszichológiai Társaság és a Magyar Szexuális Medicina Társaság a közös szakmai állásfoglalását, amelyben a gyermekvédelmi törvény tartalmára reagálva kijelentik: véleményük szerint a 2021. évi LXXIX. törvény a fiatalok egy részének mentális egészségét kifejezetten veszélyezteti. Mint írják, a heteroszexuális személyek, párok által felnevelt gyermekek közül éppen annyian válnak homoszexuálissá, leszbikussá, transzneművé (LMBTQ), mint a homoszexuális személyek, párok által felneveltekből. A nyilatkozatban tett állításokra az Értékközpontú Pszichológusok Munkacsoportja válaszolt, hangsúlyozva: a nemi identitást és a szexuális orientációt nem csak a biológiai nem határozza meg.

Csányi Sándor bírálta a klubok rövidlátó, túlélő stratégiáját

888 Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség, azaz az MLSZ elnöke szerint élvonalbeli labdarúgóklubjaink sokkal inkább a pillanatnyi túlélésre, nem pedig a szisztematikus, hosszú távú építkezésre koncentrálnak.

Íme, Márki-Zay Péter nyolc legsértőbb kijelentése! | VIDEÓ

888 A Mediaworks Hírcentrum összegyűjtötte Márki-Zay Péter legdurvább sértéseit.

Több éve küzd egy brit transznemű nő azért, hogy saját gyermeke apjaként ismerjék el

888 Egy indiai nő pedig nem tud utazni, mert úti okmányában nem hajlandóak a hatóságok szülőként feltüntetni.

Hadházy Ákos reagált a videóra

888

„Szia, Ákos! Ez a felvétel neked szól!”

888 A PestiSracok.hu összeszedte a korrupció ellenes miniszteri babérokról álmodozó lódoktor érdekes ügyeit.

Már 6 millió 346 ezer a beoltott Magyarországon

888 20 174 az új fertőzött és elhunyt 69 beteg.

Jelentkezem a léért, Márki-Zay úr!

888 Készpénz vagy utalás, kedves uram?

Nettó hazugságokkal tömi az emberek fejét Márki-Zay kampánycsapata

888 Megy a ferdítés.

Karácsony tovább tervezi a semmit

888 Karácsony Gergely tovább puffog a most átadott Magyar Zene Háza miatt. Szerinte a Városliget valójában egy mocsár, ezért is élnek ott például „fantasztikus” platánok. A főpolgármester a Klubrádió hallgatói előtt osztotta meg azt a nézetét, miszerint a „XXI. században egy parkban építkezni olyan, mint belepisilni a szenteltvíztartóba”.

Orbán Viktor: az összes családtámogatási formát meghosszabbítjuk, sőt megerősítjük a választás után

888 Orbán Viktor miniszterelnök a Győr-Moson-Sopron megyei Kóny községben meglátogatta Tóth Gábor tűzoltót, feleségét, Pálmát és három gyermeküket, akik a falusi csokból újították fel házukat – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke kedden. A vendégségről videót is feltöltöttek Orbán Viktor közösségi oldalára.

Ha-ha-ha: Hadházy MZP nem létező kormányának korrupcióellenes minisztere

888 Andersen meghalt, tehát nincs mese, mondja a szólás, ami sajnos téved. Most, hogy kiderült ugyanis, hogy Márki-Zay Péter (MZP) nem létező kormányában Hadházy Ákos korrupcióellenes minisztere lesz, az már önmagában meseszerű fordulat.

Mérsékelt, de stabil előny a kormánypártoknál

888 A Fidesz-KDNP országos listáját a biztos szavazók 49 százaléka támogatja, míg a hat baloldali párt közös listáját csak 44 százalékuk – derül ki az Alapjogokért Központ friss közvélemény-kutatásából.

Orbán Viktor a hétvégén Madridban európai konzervatív vezetőkkel tárgyal

888 Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke a hét végén részt vesz Madridban az európai konzervatív pártvezetők egyeztetésén – erősítette meg a spanyol sajtóban megjelent híreket Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője az MTI-nek kedden.

Bangóné nem adta vissza országgyűlési mandátumát

888 Kilépett az MSZP-ből, listás helyéről is lemondott, országgyűlési mandátumát viszont egyelőre nem adta vissza a diplomabotrányba belebukó Bangóné Borbély Ildikó. Amennyiben ezt mégis megtenné, úgy várhatóan Márton Roland, Kiss Sándor vagy Aranyos Gábor közül kerülhet ki az utódja, a párt listáján pedig Hegyi Gyula foglalja el a helyét. Bangóné 2014 óta országgyűlési képviselő, nevéhez számtalan botrányos ügy tapad, köztük a fideszes szavazók lepatkányozása – írja a Magyar Nemzet.

6,344 millió a beoltottak, 9717 az új fertőzöttek száma Magyarországon

888 Magyarországon a beoltottak száma 6 344 089, közülük 6 082 196-an a második, 3 560 753-an pedig már a megerősítő harmadik oltást is megkapták. 9717 új fertőzöttet igazoltak, ezzel a járvány kezdete óta 1 451 102-re nőtt az azonosított fertőzöttek száma. Meghalt 74, többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 41 018-ra emelkedett – közölte a koronavirus.gov.hu kedden.

Továbbra is tombol az omikron

888 A világon 354 788 076 ember fertőződött meg eddig a koronavírus-járványban, a halálos áldozatok száma pedig 5 604 293 volt a baltimore-i Johns Hopkins Egyetem közép-európai idő szerint kedd reggeli adatai alapján.

Bangóné Greatest Hits: Patkányozás és azok a bizonyos erős képek

888 Szép pillanatokból nem volt hiány.

„Soha többé baloldal!”

888

Kósa Ádám szégyenteljesnek tartja Márki-Zay Péter megnyilvánulását

888 A Fidesz európai parlamenti képviselőjét kérdezte a 888.hu arról, hogy mi a véleménye a baloldal miniszterelnök-jelöltjének botrányos kijelentéséről.

Elhunyt Csollány Szilveszter

888 Ötvenegy esztendős korában elhunyt Csollány Szilveszter olimpiai, világ- és Európa-bajnok tornász.

Kampányüzem a baloldalon: szerintük Európa szegényháza vagyunk

888 Az embernek az az érzése, hogy az ATV meghívott vendégei is kampányüzemmódba kapcsoltak, s ott igyekeznek hergelni a kormány ellen, ahol csak tudnak. Szombaton például a szegénységgel tették ezt. Közel tíz percen keresztül ugyanis – amíg a témáról beszéltek – az volt kiírva a képernyőre a témát kiemelő feliratként, hogy „Európa szegényháza.” Értsd: Magyarország Európa szegényháza.

A balos kerületi vezetők ellehetetlenítik az ott élő autósokat

888 Baranyai Krisztináék általános programja a IX. kerületben az, hogy büntetik az autóval rendelkező lakosokat. Ezt azonban sem az ott élő lakosoknak, sem az ottani üzleteknek nem tesz jót, sőt kifejezetten árt. Emiatt pedig a helyiek is felemelik a hangjukat.

Lehetőséget biztosítunk Hajnal Miklósnak a bizonyításra

888 Ha már a vizsgabizottság előtt nem volt alkalma villogni közgazdász tudásával, ezért feltettünk neki pár kérdést gazdasági témákban.

Ki gondolta egyáltalán, hogy van diplomája?

888 Bangóné Borbély Ildikó, mint közgazdász? Legyünk őszinték ezt senki nem feltételezte. A probléma viszont ott kezdődik, hogy az MSZP egykori országgyűlési képviselőjének parlamenti életrajza szerint a Budapesti Gazdasági Főiskolán végzett 2013-ban. A gond csak annyi, hogy erről az oktatási intézményben nem értesültek.

Megint a rendőröket dobálták a migránsok a magyar határon – VIDEÓ

888 Bácsborsód térségében támadt a határt védő rendőrökre illegális bevándorlók egy csoportja.

Washington Ukrajna elhagyására szólított fel minden amerikai diplomatacsaládot

888 Az amerikai külügyminisztérium „a folyamatos orosz katonai fenyegetésre” és a súlyos koronavírus-járványra hivatkozva Ukrajna elhagyására szólított fel vasárnap minden amerikai diplomatacsaládot, a külképviseleti személyzet minden olyan tagját, akinek jelenlétére ott nincs feltétlenül szükség, és általában az Ukrajnában tartózkodó amerikai állampolgárokat – jelentették hírügynökségek a külügyminisztérium legfrissebb utazási tanácsait idézve.

A baloldal beengedné a migránsokat

888 A magyar miniszterelnök a Facebook-oldalán osztott meg egy képet.

Neil Young otthagyta a Spotify-t egy oltásszkeptikus influenszer miatt

888 Eltávolították Neil Young zenéjét a Spotify-ról, miután az énekes-dalszerző kijelentette, nem járul hozzá, hogy dalait olyan platformon játsszák, amelyen Joe Rogan oltásszkeptikus influenszer podcastjai is hallhatók.

Magyarország kontra Soros – a HírTV bemutatja Tucker Carlson új filmjét

888 Érdemes lesz nézni

Gyurcsány saját, vizitdíj mellett kampányoló emberét ültette Márki-Zay fölé

888 A vizitdíj megtartásáért indított aláírásgyűjtés fő szervezője volt 2008-ban Komáromi Zoltán, aki most Márki-Zay Péter egészségügyi programírója lett. Az együttműködés nem véletlen, hiszen Gyurcsány jelöltje többször is nyíltan beszélt róla, hogy szerinte az egészségügy üzlet, és a fizetős betegellátást tartja célravezetőnek. Márki-Zay Gyurcsány Ferenc egészségügyi programját valósítaná meg, ehhez pedig Gyurcsány saját pártja, a DK egészségügyi politikusát rakta Márki-Zay fölé.

Márki-Zay Péter saját közönségének hozzátartóin viccelődött

888 A szivárványkoalíció miniszterelnök-jelöltje a londoni kampányrendezvényen megjelentek – vele egyet nem értő – hozzátartozóin gúnyolódott. Szerinte csupán két olyan ember létezik, aki soha nem árulná el a szivárványkoalíciót. Az eseményen azt is kifejtette, vallásos élményként élte meg Simon András és Péterffy Judit csatlakozását a kampánycsapatához – írja a Magyar Nemzet.

Az egyik holland településen vészhelyzeti rendelkezések bocsátottak ki egy menekültközpont környékére

888 Az egyik holland kistelepülés, a Brabant északi részén fekvő Budel menekültközpontjában történt erőszakos incidensek sorozata ahhoz vezetett, hogy a polgármester, Ronald van Kessel vészhelyzeti rendelkezéseket bocsátott ki a létesítményre és annak környékére – jelentette szerdán a DutchNews holland hírportál.

Lebukott a PDSZ és a PSZ

888 „Célszerű, ha a sztrájkban résztvevők kék szalagot viselnek és a sztrájk idejére transzparensek is készülnek” – olvasható a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) és a Pedagógusok Szakszervezete (PSZ) közöse dokumentumán, ami a Magyar Nemzet birtokába is eljutott.

Karácsony Gergely gondolatai mostanában a pisi és a kaki körül forognak

888 Érdekes hasonlatok ezek.

Kovács Zoltán helyretette a norvég állam által kitömött propagandalapot

888 Ahogy az idő csökken az április 3-i választásokig, azzal fordított arányban nő a beavatkozni kívánó NGO-k és a magukat „független-objektív” tótumfaktumként beállító balliberális propagandatermékek száma. Legutóbb Kovács Zoltán, nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár mutatta meg a helyes irányt egy norvég sajtóorgánum bértollnokainak.

Orbán Viktor: Nekünk a gyermek az első!

888 A magyar miniszterelnök a Facebook-oldalán tett közé egy videót.

8. Frakció: Üdvözöljük Vágó Istvánt a 888.hu olvasói között!

888 8. Frakció címmel új podcastot indított a 888.hu, amelyben G. Fodor Gábor, portálunk főszerkesztője és Filipp Dávid főszerkesztő-helyettes elemzi ki és beszéli át a baloldal éppen aktuális agymenéseit. A második részben szóba került többek Vágó István, Gyurcsány-párti politikus, aki úgy tűnik lelkes olvasója a 888.hu-nak. Kibeszéljük Bangóné Borbély Ildikó diblomabotrányát és természetesen Márki-Zay Péter, baloldali miniszterelnök-jelölt is szóba kerül.

Magyarország 150 ezer adag vakcinát adományoz Ecuadornak

888 Az ecuadori kormány kérésére Magyarország 150 ezer adag AstraZeneca-vakcinát adományoz a dél-amerikai országnak – jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán a Facebook-oldalán.

Biden: egy Ukrajna elleni esetleges orosz támadás a második világháború óta legjelentősebb invázió lenne

888 Az orosz-ukrán határnál történt orosz csapatösszevonásra hivatkozva az Egyesült Államok, Kanada és Nagy-Britannia is elkezdte hazaszállítani Kijevben dolgozó diplomatáik családtagjait.

Európai földgázhiányra készül a Biden-kormányzat

888 Esetleges európai földgázhiányra készül a Joe Biden amerikai elnök vezette adminisztráció arra az esetre, ha Oroszország támadás indítana Ukrajna ellen, ezért már hetek óta európai országokkal és nagy energetikai vállalatokkal tárgyal – jelentették ki kedden magas rangú amerikai kormányzati tisztségviselők újságíróknak egy washingtoni háttérbeszélgetésen.

Már tesztelik az omikron vakcinát

888 Az amerikai Pfizer és a német BioNTech kedden közleményben jelentette be, hogy megkezdte a koronavírus omikron változatára kifejlesztett védőoltás klinikai tesztelését.

Jakab Péter büszke a teljesítményére

888 De persze – szerinte legalábbis – nem ez számít.

Hajnal Miklós majdnem, Bangóné már nem közgazdász

888 Magyarázkodásra kényszerült Hajnal Miklós, miután Gulyás Gergely, a miniszterelnökséget vezető miniszter feltette a költői kérdést: Bangóné diplomabotránya után maradhat-e képviselőjelölt. A Momentum sokra hívatott ifjú politikusa többször is közgazdászként hivatkozott magára.

Ha-ha-ha: Hadházy MZP nem létező kormányának korrupcióellenes miniszter

888 Andersen meghalt, tehát nincs mese, mondja a szólás, ami sajnos téved. Most, hogy kiderült ugyanis, hogy Márki-Zay Péter (MZP) nem létező kormányában Hadházy Ákos korrupcióellenes minisztere lesz, az már önmagában meseszerű fordulat.

A szenilis elnök esete a bekapcsolva hagyott mikrofonnal

888 Ismerik a viccet amikor egy újságíró kérdez valamit az amerikai elnöktől az meg az anyját szidja?

Orbán Viktor a hét végén Madridban európai konzervatív vezetőkkel tárgyal

888 Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke a hét végén részt vesz Madridban az európai konzervatív pártvezetők egyeztetésén – erősítette meg a spanyol sajtóban megjelent híreket Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője az MTI-nek kedden.

Újabb felvétel bizonyítja, a baloldal kórházakat zárna be

888 Több vidéki városban kórházakat és osztályokat zárna be Márki-Zay Péter egészségügyi szakértője, a gyurcsányista Komáromi Zoltán. Az Együttben és az MSZP-ben is megforduló, legutóbb DK-s háziorvos egy televíziós műsorban beszélt arról, hogy centralizációra van szükség az egészségügyben, ami magyarul kórházbezárásokat jelentene, főleg vidéken – írja az Origo.

Továbbra is fennáll az a feltételezés, hogy el akarták adni a Városházát

888 A momentumos Soproni Tamás jelentését fogadta el a Városháza feltételezett eladását vizsgáló bizottság az utolsó ülésén, így ezzel állnak majd szerdán a közgyűlés elé.

Rohamosan csökken Biden népszerűsége a fekete amerikaiak körében is

888 Megcsappant Joe Biden amerikai elnök népszerűsége a hivatalba kerülése óta eltelt egy évben a fekete bőrű szavazók körében is, pedig ez a társadalmi csoport kulcsszerepet játszott abban, hogy a Fehér Házba kerülhessen – jelentette hétfőn az AP amerikai hírügynökség egy újabb felmérésre hivatkozva.

Isten veled, Bajnok!

888

Erős volt a hétfő, mint Bangónénak a vizsgaidőszak

888 Szóval csak a szokásos: balos bukták és sanyargatások.

Újra lecsapott az eszelős, Márki-Zay lassan mindenkit megsért

888

Az emberek szerint Orbán Viktor jobban képviseli az érdekeiket, mint Márki-Zay Péter

888 Ez derül ki a Századvég legújabb kutatásából.

Lövöldözés volt egy németországi egyetemen

888 Több embert megsebesített egy ámokfutó hétfőn Németországban a heidelbergi egyetemen.

Magyarország ellenzi az ukrajnai helyzet élezését, támogatja a diplomáciai megoldást

888 Magyarország minden intézkedést ellenez, amely élezi az ukrajnai helyzetet, ezzel szemben viszont minden olyat támogat, amely segíti a konfliktus tárgyalásos rendezését – közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter hétfőn Brüsszelben.

A baloldal tömeges kórházbezárásokra készül | Videó

888 Kevesebb kórház is elég lenne a Gyurcsány-párt polgármestere és egészségügyi szakpolitikusa, László Imre szerint. Nemrég Komáromi Zoltán, a DK másik politikusa ígért kórház- és osztálybezárásokról arra az esetre, ha hatalomra kerülne a baloldal. Komáromi egyébként a baloldal hivatalos egészségpolitikusa. Eközben Márki-Zay Péter, a baloldal jelöltje veszélyes egészségügyi elképzeléseit ismerteti folyamatosan a közvéleménnyel fűszoknyás felszolgáló lányokkal és indiai szemműtétekkel. És persze vizítdíjjal, kórházi napidíjjal, magánosítással: vagyis fizetős egészségügyi ellátással.

6,342 millió a beoltottak, 39 928 az új fertőzöttek száma Magyarországon

888 Magyarországon a beoltottak száma 6 342 496, közülük 6 080 592-en a második, 3 554 502-en pedig már a megerősítő harmadik oltást is megkapták. Az elmúlt három napban 39 928 új fertőzöttet igazoltak, ezzel a járvány kezdete óta 1 441 385-re nőtt az azonosított fertőzöttek száma. Az elmúlt három napban meghalt 122, többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 40 944-re emelkedett – közölte a hétvégi összesített adatokat a koronavirus.gov.hu hétfőn.

Orbán Viktor: Ha van gyerek, van jövő

888 A magyar miniszterelnök a tavaly októberben újra megnyílt acsalagi óvodát látogatta meg.

Több mint négyszáz határsértő ellen intézkedtek a rendőrök a hétvégén

888 Péntektől vasárnapig 455 határsértővel szemben intézkedtek a rendőrök és katonák  - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőn az MTI-t.